Επισκέπτης
Χειρογλύκανε, τι της έκανες της χοντρής και σε κτύπησε;Το παραθέτω ξανά για να μη χαθεί !!! ΣΟΣ !!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΤΟΥ Φ74
Χειρογλύκανε, τι της έκανες της χοντρής και σε κτύπησε;Το παραθέτω ξανά για να μη χαθεί !!! ΣΟΣ !!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΤΟΥ Φ74
Δεν της ψωνισε εχθες απο την λαικη νομιζω ή μπορει να την εβαλε η δασκαλα του απο το δημοτικο για να τον συνετίσειΧειρογλύκανε, τι της έκανες της χοντρής και σε κτύπησε;
Χειρογλύκανε, τι της έκανες της χοντρής και σε κτύπησε;
Τι λες τωρα; Δηλαδη και να μην προλαβαινες να φυγεις δεν την κανατε καλα και οι τρεις. Σαδιστρια η τυπισα ε..Δεν της έκανα τίποτα.
Πήγα με 2 άκακα φιλαράκια μου τσάρκα και περιμέναμε στο σαλόνι.Τότε ήρθε , είπε ένα ακαταλαβίστικο πράγμα και αρχισε να τρίβεται στον έναν.
Εγώ καληνύχτησα και πήγα να φύγω αλλά με κίνηση ματ ήρθε από πίσω και με πλάγια μπουνιά με το δεξί της χέρι μου χτύπησε τα αρχίδια δυνατά και γέλασε σαδιστικά.Ετρεξα έξω φωνάζοντας , οπως και ο ενας φιλος μου αλλά ο τρίτος δεν ήταν και τόσο τυχερός.
Δεχτηκε μπατσες στο σώμα και στον κώλο και ίσως φτυσιές από πίσω.
Υ.Γ. Η γνωστή Σούζη του Φ66 νέο , επιστρέφει περί τις 28/10 με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ.
Φ 71 Β Άννα Μολδαβή και [size=14pt]τσατσομουμιαδέτο Εύα[/size].
Πάρε πρωτοβουλίες:Ο φίλος Jockerx να το προτείνει στη μαύρη λίστα πάρ'αυτα.
Ανήκουστα πράγματα!... Σόδομα και Γόμορα!Δεχτηκε μπατσες στο σώμα και στον κώλο και ίσως φτυσιές από πίσω.
Λείπει σε διακοπές.Καλημέρα παιδιά.Μήπως γνωρίζετε που εκδίδεται η γνωστή Μπάρμπορα τώρα;
Πολύ σωστός...Μυαλό πρέπει να βάλει η συγκεκριμένη,όχι σιλικόνη...
τη ρενατα λες?71 ισόγειο: Μελαχρινή αδύνατη με ωραίο σώμα μικρό στήθος και πανέμορφο πρόσωπο. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
Πριν πω για τη μεταμεσονυχτια λιγα λόγια για την απογευματινη 28/9,
...
Περί την 22η ώρα, στην οδό Περγάμου 27 άνω, εκδιδόταν πολική άρκτος επ’ ονόματι Ναταλί...
πρωινη βαρδια...δεν προλαβαινετε.
...
Τιποτε δεν χάνεται ...Το παραθέτω ξανά για να μη χαθεί !!!
Η μελαχροινή λέγεται Μίκη. Πρόκειται περί διαφορετικών κορασίδων.ρε παιδια..Μίκα ξανθια φ 92νεο είναι η γνωστή Μίκα μελαχροινο πρώην 71 και μεταξυ με τις κακες κριτικες??
τη ρενατα λες?
Ευχαριστώ πολύ φίλε.Λείπει σε διακοπές.