Να γραφω εγω στο ιδιο φορουμ που μπαινει ο κωλοβλαχος ο καραγκιοζης που θελει να κερατωσει την ηλιθια γυναικα του και οι αλλοι οι μαλακες τα μπακουρια να του απαντανε μια χαρα? Αμα γουσταρεις ρε βλαχε να σου δωσουμε πληροφοριες για τις πουτανες μας φερε και τη γυναικα σου να τη μοιραστουμε παρεα.
Ζηλευεις που εσυ δεν εχεις γυναικα?
Τυπε μου εκτός απο τους μπάκουρους στα μπουρδέλα πάνε και τυποι που γουστάρουν ποικιλία και ελευθερία.
Αυτου του ειδους οι μπουρδελιάρηδες δε κινδυνευουν απο τους παντρεμένους και τους δεσμευμένους αλλά απο τους μπάκουρους που δε μπορουν να σταυρώσουν γκόμενα εξω και πάνε με διάφορα σαλιάρίσματα και λοιπά καραγκιοζιλικια [size=13pt]να πιάσουν γκομενα τη πουτάνα.[/size]
Απο τους [size=13pt]
ελεεινούς μπάκουρους αγαπούληδες[/size] λοιπόν φίλε κινδυνεύει ο συνειδητοποιημένος μπουρδελιάρης και οχι απο το παντρεμενο η το δεσμευμενο που θα γυρισει αναγκαστικά στη βάση του.
Τέλος του
H Τζένη το γυφτάκι εθεάθη τελευταία φορά στο
Φυλής 74 μετά τα μεσάνυχτα.
Θα σου συνιστούσα όμως προσοχή μαζί της.
Τυπε μου τι εγινε?Απο φανατικος της τωρα συνιστάς προσοχή?
Στη μεταμεσονύχτια παίζει στο Φυλής 134 το μεσαίο η Κορινα η οποία ειναι καινούριο πιπινι απο Ρουμανία με απλο πρόγραμμα.
Ωραιο νεανικο κορμι και προσωπο απόδοση όμως βαριεστημένη.
Οσοι ψάχνουν το συνδυασμο και των 2 να πάνε στη καινούρια προταση του Χωμ.11 πάνω.Κλαούντια.
Δε κάνω περιγραφη γιατι θα πλακώσουν οι αγαπούληδες μια ωρα αρχιτερα