Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 512 άτομα (50 μέλη και 462 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Σιλικόνη δεν νομίζω να είχε γιατί το στήθος της φαινόταν πολύ μικρό εώς ανύπαρκτο μέσα από το στηθόδεσμό. Όντως είχε σώμα στρίπερ αλλά δεν θυμάμαι αν είχε τατουάζ...
η ρενατα βγαινει χωρις σουτιεν στο σαλονι
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εχει αλλαξει και αλλα μαγαζια. Κατι εχει να κανει με την συμπεριφορα της. Νομιζω κρεμαει τα μαγαζια που δουλευει και συνεχεια αλλαζει. Μια φορα ακουσα εξω απο το 134 να την αποκαλει ψεφτρα στον φυλακα και οτι δεν πηγε για δουλεια και τους κρεμασε ενω παρακαλαγε για διπλοβαρδιες. Απο τοτε εχω να την δω στην αλυσιδα. Μετα χαθηκε στα στενα του μεταξιου ωσπου αγνοουνταν μεχρι εχθες που την ειδα στο71ισ. Τωρα ποσο θα κατσει εκει ........ αγνωστο. Οπου την πετυχεις παρ΄την γιατι την αλλη μερα μπορει να αγνοειτε παλι. Απο παλια που την θυμαμε το αξιζε το μεροκαματο, το τιμουσε το 20αρικο
ειναι οντως ψιλοπεριπτωση.την ειχα παρει πρωτη φορα στο φ67 περιπου στην περιοδο χριστουγεννων 2008-2009.μολις ειχε ερθει ελλαδα και δε μιλαγε σχεδον τιποτα απο ελληνικα απ οσο θυμαμαι.μολις εκατσε στο κρεβατι πηγα να τη φιλησω και με ψιλοεσπρωξε-χαστουκισε βριζοντας στη γλωσσα της.παρολαυτα στο γαμησι χαλαρωσε και καποια στιγμη βρεθηκαμε να γλωσσοφιλιομαστε.το γαμησι ωραιο.μετα οταν ντυνομουν και ειχε φυγει απ το δωματιο...ειχε γυρισει και κατι μου λεγε απ τη χαραμαδα σε στυλ πειραγματος ενω εγω δεν την ειχα παρει γραμμη και κοιτιομουν στον καθρεφτη...θυμαμαι μαλιστα ακομα οτι ελεγε κατι σαν "τιβοτ τιβοτ"...
μετα απο κανα 4μηνο-5μηνο την πετυχα σε καποιο απ τα φ86 αλλα δεν την γνωρισα!μπηκα στο δωματιο,την περιμενα...οταν μπηκε με κοιταξε περιεργα(με θυμηθηκε μαλλον),δε μιλησε καθολου και αρχισαμε γλωσσοφιλα με το που ηρθε στο κρεβατι...εγω τη ρωτησα πως τη λενε(θυμηθκα ποια ειναι μετα απο καμποσες ωρες στο σπιτι)...μου απαντησε αλλο ονομα απ οσο θυμαμαι(!) και στο γαμησι ολα καλα.

τωρα που την ξαναπηρα δε με θυμηθηκε(ουτε κι εγω στην αρχη) και ηταν λιγο βαριεστημενη στο δωματιο...αλλα οχι σε σημειο που να χαλιεσαι...ειναι και καυλιαρα οποτε μονο στα 4 να στηθει δε θες και τιποτα αλλο...τα γλωσσοφιλα τα χω κοψει οποτε δεν ξερω τι κανει με το θεμα...

παντως ρωτησα τον τσατσο και μου πε οτι θα φευγε σημερα και καλα(μουφες...απλα δεν ηθελε να μου πει οτι θα δουλευει αλλου πιστευω) ...οποτε το θεμα ειναι που θα παει τωρα...

παντως εμενα καμια απ τις 3 φορες δε με δαγκωσε στον πουτσο που λενε ολοι...
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
[size=20pt]NΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΟΛΟΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ? [/size]
 

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
163
Like
62
Πόντοι
1
Η συγκεκριμένη κοσμεί τη λίστα με τις επικίνδυνες ιερόδουλες φίλε μου.
Σ ευχαριστω φιλε μου για την σωστη ενημερωση Το λαμβανω σοβαρα υπ οψιν μου και θα προσεχω Αυτα πρεπει να λεγονται για να ενημερωνωμαστε
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
86B Έρρικα. Διάβασα μια κριτική για πορνογαμήσια και είπα να δοκιμάσω. Μηχανικά τα πάντα και μια απερίγραπτη ΜΠΟΧΑ απο τα πόδια της.

Μιλάμε δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα...αφού σε μια φάση για να το εξακριβώσω,όπως την είχα στα 4, κάνω ότι σκύβω να της φιλήσω τον κώλο και μου έρχεται ένα πράγμα που μου έπεσε κατευθείαν...ήταν και οι πατούσες της κατάμαυρες.

Τσάμπα το 20αρικο...
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
λογικο αλλωστε οι μισες βγάζουν τα πέδιλα τους και πατάνε ξυπόλυτες χάμω.
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
λογικο αλλωστε οι μισες βγάζουν τα πέδιλα τους και πατάνε ξυπόλυτες χάμω.

Λογικό δεν είναι...άλλες δεν βγάζουν κάν τα heels τους ή δεν ξέρω και εγώ τι...η ΜΠΟΧΑ όμως ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μιας και βρισκόμουν στην περιοχή είπα να περάσω για μια μικρή βόλτα.
Στα τελειώματα της απογευματινής βάρδιας.
Έχουμε και λέμε:

Φωκαίας 27 και αχαρνών
Πάνω: Μελαχρινή πολύ όμορφη, με μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα. Αδύνατη, σχετικά ψηλή, μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Η τσατσά με το πάρκισον δεν ανέφερε πρόγραμμα.
Ισόγειο: Ξανθιά κανονικού αναστήματος. Θηλυκό κορμί. Μικρό στήθος. Τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Ελεύθερο στοματικό.
Υπόγειο: Ξανθιά με κοντά μαλλιά. Αλέξια, ΕΑΝ θυμάμαι σωστά το όνομα (απο προηγούμενη βόλτα μιας και δεν αναφέρθηκε σήμερα), αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 22
Πάνω αριστερά: Μελαχρινή με περιτά κιλά. Εμφανίστηκε με μαυρο baby doll που κάλυπτε τα πάντα. Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.

Πάνω δεξιά: Μελαχρινή που συνήθως δουλεύει εκεί και τα βράδια. Αδύνατη. Μεγαλούτσικο στήθος το οποίο ενισχύεται-τονίζεται και απο το σουτιέν. Ωραία περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.

Κάτω: Μελαχρινή με κοντά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος. Πετίτ κορμάκι. Ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 19: 2 κοπέλες. Κλασικά αυτές που δουλεύουν και τα βράδια. Η μια με μεγάλο πεσμένο στήθος, αδύνατη, θυληκό σώμα. Η άλλη κοπέλα παρόμοια στην εμφάνιση με μόνη διαφορά οτι είχε μικρο στήθος. Ελεύθερο στοματικό και οι δύο.

Φωκαίας 17 ισόγειο: Ξανθιά με κοντά μαλλιά. Κανονικό στήθος, στητό και πεταχτό. Πεταχτή περιφέρεια. Βγήκε η κοπέλα και περιμέναμε η τσατσά να πει το πρόγραμμά της, ως είθειστε, αλλά δεν μας έκανε την τιμή. Μόνο χαμογελούσε και περίμενε να μπούμε στα τυφλά. Τι άλλο θα δούμε...

Φυλής 66Α: Μελαχρινή νεαρά. Κανονικού αναστήματος. Μικρό στήθος. Αδιάφορη αλλά ευγενική και πρόσχαρη. Νομίζω απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66Δ: Μελαχρινή νταρντάνα με σχετικά μεγάλο στήθος. Βαριόταν την ζωή της. Καθόταν στην καρέκλα. Με το που μπαίνω μέσα, φυσικά και ήμουν ο μόνος στο μπουρδέλο, ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Εγώ: Καλησπέρα
Κοπέλα: Καλησπέρα
Εγω: ...."περίμενα να πει το πρόγραμμα".
Κοπέλα: ΤΙ;;;;   όπως λέμε "τι θές;" με επιθετικό στύλ.
Εγώ: Οκ. Αφου δεν θες....

Και αποχώρησα!

Φυλής 59 κάτω: Σαμπρίνα και Λάουρα. Η Σαμπρίνα είναι μελαχρινή, σχετικά ψηλή. Αδύνατη αλλά φέρνει σε νταρτνάνα λόγο του ύψους της. Μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Την λάουρα δεν την είδα λόγο του κόσμου. Ελεύθερο στοματικό και οι δύο.

Φυλής 80: 2 κοπέλες. Η Μαρία εαν θυμαμαι σωστά το όνομα μαζί με μια άλλη κοπέλα. Μελαχρινές, αδύνατο σώμα, μικρό στήθος. Η μαρία έχει ωραία περιφέρεια, η άλλη κοπέλα τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτή η Μαρία με την ψηλή φωνούλα της μου έχει κολλήσει αλλά δεν ξέρω εαν θα κλάψω το 20ρι. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65Α: Είχα καιρό να το πετύχω ανοικτό καθως τα βράδια είναι κλειστό τελευταία. 2 κοπέλες. Η γνωστή (απο τα φυλής 71Β και 92Α) πιτσιρίκα Λάουρα, μελαχρινη με αδύνατο στεγνό σώμα. Ωραίο στήθος πεταχτό και στητό. Πολύ ωραία περιφέρεια. Περπατάει τονίζοντας τον κώλο της λές και έχει λόρδωση. Απλό πρόγραμμα.
Η δεύτερη κοπελίτσα, ξανθιά, αδύνατη, μικρό στήθος, αδιάφορη.

Φυλής 84Α: Μαργαρίτα. Αυτοπαρουσιάστηκε με χαρά. Μικρή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μελαχρινή, μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό.

Φυλής 84Β: Σοφία. Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελευθερο στοματικό τελειωτικό. Απο μαρτυρία συναγωνιστή πολύ άσχημη εμπειρία. Στο σαλόνι γίνοταν πανικός απο νεαρούς που προφανώς είχαν πάει για τσάρκα. Φώναζαν για το στοίχημα και τους έκανε παράπονα η τσατσά. Ενώ άλλος δίπλα μου τραγούδαγε δυνατά το "ολα σ'αγαπάνε" του γονίδη που ακούγονταν στο ράδιο.  :2funny:

Φυλής 86Α: Μελαχρινή, αδύνατη με στενγό σώμα. Μικρό-πεταχτό στήθος. Ωραία περιφέρεια. ΠΟΛΥ όμορφη κοπέλα. Εμφανίστηκε με μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο, σαν λολίτα. Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε.

Φυλής 86Β: Μελαχρινή νταρντάνα με μεγάλο στήθος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό.

Φυλής 69Β: Μιράντα. Νεαρή, μελαχρινή με αδύνατο, στεγνό σώμα. Μικρό στήθος, κανονικού αναστήματος. Ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 71 πάνω: Νεαρή με κανονικό στήθος, ίσος σιλικόνη. Αδύνατη, σχετικά ψηλή. Απλό πρόγραμμα.

Φυλής 92Β: Μίκυ. Κλασικά στην βάρδιά της. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό.

Στο φεύγα άρχισε η αλλαγή της βάρδιας. Δεν μπήκα αλλά της είδα να μπαίνουν οπότε αυτές θα είναι και τώρα που διαβάζετε.

Φυλής 92Α: Η Λάουρα που είδα νωρίτερα στο 65Α. Την είδα με τα ρούχα και "έμεινα" κυριολεκτικά. Μινιόν κοριτσάκι, όμορφη αλλα στο δωμάτιο δεν είχα περάσει καλά εγώ.

Φυλής 71Γ: Ρωσσίδα προ Μιλφ. Ξανθιά αδύνατη με κανονικό στήθος. Νομίζω Τάνια είναι το καλλιτεχνικό της!

Αυτά τα ολίγα.
Πήρα τα χαπάκια μου και πάω νωρίς για ύπνο σήμερα!!!
:woldman:
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χαμός στην ενημέρωση !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η χαρά του Φαρκέλι!
:2funny: :2funny: :2funny:

Σίγουρα !!!

Και με την ευκαιρία να σημειώσω ότι (απο)-δέχομαι οποιαδήποτε παραξενιά οποιουδήποτε ενημερωτή γιατί ισοφαρίζεται και "ξεπερνιέται" η παραξενιά με το όφελος και την διάχυση της πληροφοοίας ...

;)


[size=20pt]NΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΟΛΟΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ? [/size]
Αυτό σκετόμουν(ι)α και εγώ

αλλά δεν το έλεγα για να μην παρεξηγηθώ ...  :2funny: :2funny: :2funny:
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Στον όροφο του Οίκου Λεωνίδου 28, δέησα τα μεσάνυχτα να με ψωλαρμέξει το Σόνια.
Δυστυχώς μετά τη διαφήμιση που έκανε ο κ. bakalhs (φοιτηταί - μαθηταί σπεύσατε με 10 ευρώ), το κατάστημα αύξησε το τίμημα της συνεύρεσης μετά πεοθηλασμού άνευ περικαυλίδος κατά 50%, δηλαδή από 10 σε 15 ευρώ.

Στο site δεν υπάρχει καταχωρημένος αυτός ο Οίκος (όροφος Λεωνίδου 28).
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Στο site δεν υπάρχει καταχωρημένος αυτός ο Οίκος (όροφος Λεωνίδου 28).
Προφανώς ίσως πρόκειται για "γιγάντεια" παράλειψη ...  :-

Μήπως λόγω της διπλής εισόδου, εχουν (απο το σαϊτ) ενσωματωθεί ;  :think:
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.570
Κριτικές
31
Like
13.154
Πόντοι
5.097
Φυλής 84Β: Σοφία. Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό και ελευθερο στοματικό τελειωτικό. Απο μαρτυρία συναγωνιστή πολύ άσχημη εμπειρία. Στο σαλόνι γίνοταν πανικός απο νεαρούς που προφανώς είχαν πάει για τσάρκα. Φώναζαν για το στοίχημα και τους έκανε παράπονα η τσατσά. Ενώ άλλος δίπλα μου τραγούδαγε δυνατά το "ολα σ'αγαπάνε" του γονίδη που ακούγονταν στο ράδιο.  :2funny:


Αυτά τα ολίγα.
Πήγα τα χαπάκια μου και πάω νωρίς για ύπνο σήμερα!!!
:woldman:
na 'se καλα που με λες και νεαρο :grin:
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Προφανώς ίσως πρόκειται για "γιγάντεια" παράλειψη ...  :-

Μήπως λόγω της διπλής εισόδου, εχουν (απο το σαϊτ) ενσωματωθεί ;  :think:
Πολύ πιθανό και λογικό. Άλλωστε την ίδια είσοδο έχουν χωρισμένη με μια ξύλινη "πόρτα".....
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Στον όροφο του Οίκου Λεωνίδου 28, δέησα τα μεσάνυχτα να με ψωλαρμέξει το Σόνια.
Δυστυχώς μετά τη διαφήμιση που έκανε ο κ. bakalhs (φοιτηταί - μαθηταί σπεύσατε με 10 ευρώ), το κατάστημα αύξησε το τίμημα της συνεύρεσης μετά πεοθηλασμού άνευ περικαυλίδος κατά 50%, δηλαδή από 10 σε 15 ευρώ.

Στο site δεν υπάρχει καταχωρημένος αυτός ο Οίκος (όροφος Λεωνίδου 28).

Από την αρχή έτσι το είχε το πρόγραμμα.
10 το απλό με καπότα και το ακάποτο και τελειωτικό με 15.
 

Επισκέπτης
παιδες εχτες ειδα ενα νεο σπιτι το μ.αλεξανδρου 26 ειχε 2 αδυνατα μπαζα που εκαναν ελευθερο στοματικο!!!

στην ιασονος 46πανω η καρλα
στα αλλα ενω τις ξερω και τις εχω παρει ολες δεν θυμαμε κανενα ονομα!!!!!!!
στην κολοκυνθους 38 στο κατω μια γεματουλα με κολο και ακαποτο οχι τελειωτικο!! αλλα δεν ειναι και τοσο καλη!!
τελικα κατεθεσα στη σονια η οποια πραγμτικα με αηδιασε παιδες αλλαζει τα δωμτια σαν συφουνας αρπαζει το ενα καβλι μετα το αλλο και τα παιρνει στο στομα απο οποιον να ναι!!! πακια μαυροι γυφτοι ολοι ευπροσδεχτοι η κοπελα εχει γινει υποδοχεας σπερματος γιατι μπορει στο μεταξι να εκαναν τελειωτικο και αλλες αλλα συνυθως επαιρναν 20€ και τα πακια δεν πατγαν και οσες το εκαναν στα 15 δεν το ελεγαν αμα ηταν τιγκα πακιστανια και μπαγκλαντεσ στο σαλονι αλλα τη σονια την νοιαζουν μονο τα φραγκα!!! αφου να φανταστειτε δεν της τον εδωσα πιπα απλα τραβαγα μαλακια και οταν ηταν να χυσω στης τα εδωσα στο στομα!!!

δυστυχως εχω 3 δυσαρεστες διαπιστωσεις οτι η εγκληματικοτητα στην περιοχη οσο παει και χειροτερευει και εχουν κανει την εμφανιση τους πρεζακιδες και το βραδυ, ενω μεχρι προτινος τα βραδια εφευγαν και ολο κοιτανε και ζητιανευουν και προσπαθουν να απομονοσουν 2-3 απο αυτους εναν για να του φανε λεφτα και κοιτανε αμαξια κτλ βεβαια αυτο συμβαινει απο λεωνιδου και πανω...

δευτερη διαπιστωση οτι δεν κυκλοφορει τιποτα της προκοπης εκει.. και οτι η κολοκυνθους μαλλον αλλαξε διευθυνση και πολιτικη σαν μαγαζι, οσοι προλαβαμε, προλαβαμε!!!!
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το μωρο στο Φ 65 Ισογειο προσεξτε μην το σπασετε και σας μεινει στα χερια !!!
Οχι την μεταφραστρια αλλα την καινουρια !! ;)
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Πες του το εσυ... Εγω απλα θα πατησω "διαγραφη λογαριασμου" (για νιοστη φορα).

Η αυτοκτονία είναι μια βαθειά εγωιστική, ναρκισσιστική πράξη.

Σκληρό, αλλά αληθινό.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom