Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 561 άτομα (42 μέλη και 519 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Οι φοιτητές και οι μαθητές σιγά - σιγά αποκαλύπτονται...

:grin: :grin:
Μακάρι να ήμουν ξανά κάτι από τα δύο αυτά  :(
Δεν γίνονται διακρίσεις όταν λέει το πρόγραμμα η τσατσά.

Πάντως το μεταξουργείο είναι όντως για μαθητές και φοιτητές.
Η Φυλής για εργαζόμενους με σταθερή δουλειά.
Τα στούντιο για τα αφεντικά.
Τα CG για τους Άραβες.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα στις γυναίκες που δουλεύουν στους δημόσιους οργανισμούς όπερ και λέγονται δημόσιες οι κοινές γυναίκες.Παρά την οικονομική κρίση υπήρξαν κάποιες καινούριες προσλήψεις με ρουσφέτι αλλά είχαμε και αρκετές μετατάξεις καθώς και απολύσεις.Για τις απολύσεις η το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας αρμόδιο είναι το νήμα αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων και όχι ο Ερυθρός Σταυρός οπότε οι πουτανοκαψούρηδες μην ενοχλείτε άδικα την υπηρεσία αυτή γιατί μας έχει κάνει γραπτά παράπονα οτι άνδρες πάσης ηλικίας όλο για πουτάνες μας ρωτούν!! Εμμείνατε λοιπόν στις υπηρεσίες αυτές στο site μας!! Ακολουθεί δελτίο τύπου απο τον ανταποκριτή σας:
Aλκιβιάδου 16Α επέστρεψε απο την εργασιακή της άδεια στην Βουλγαρία η υπάλληλος Ντιάνα και η Ίρινα που ήταν αποσπασμένη στον οίκο αυτό επέστρεψε στην υπηρεσία της στο Φυλής 84. Η πρώτη κατάθεση έγινε στην Ντιάνα την οποία και την προτείνω σταθερά να της δωθεί το υποσχόμενο απο την κυβέρνηση bonus παραγωγικότητας.
Στο Διδυμου 27 ισόγειο είχαμε καινούρια πρόσληψη με το πρόγραμμα stage.Μόνο που η συγκεκριμένη που ήταν στην θέση της καθαρίστριας έβαλε βύσμα για μπουρδέλο λόγω μεγάλων επιδομάτων.Είναι μιλφ παχουλή με καστανά κανονικά κατσαρά μαλλιά,αδιάφορη και προσφέρει πρωκτικό και ισπανικό.Διενεργείτε προανακριτική εξέταση απο μέρους μου για την επιστροφή της ως καθαρίστρια σε σχολικό συγκρότημα.Η αναξιοκρατεία δεν θα περάσει!! Στον όροφο καινούριο μωρό προσλήφθηκε (όλες οι προσλήψεις είναι αορίστου χρόνου με άρση της μονιμότητας για να έχουν ποικιλία οι μπουρδελιάρηδες) ξανθιά με μακριά μαλλιά,λεπτή,με λευκό δέρμα και 2 μικρά τατού στον γοφό και στην ωμοπλάτη αντίστοιχα.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.Αφήνει τελείωμα στο σώμα της.Πρόσωπο μέτριο σώμα όμορφο.Στα υπόψιν.
Διδύμου 8 η Κάρμεν η Πολωνέζα η οποία αναγκάζεται λόγω των απολύσεων να δουλεύει διπλοβάρδιες.'Ομορφο μωρό με solarioum,κοντή και με καμπύλες.Κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο η ίδια κοπέλα εδώ και 2 εβδομάδες λίγο πιο ψηλή και αδύνατη απο την Κάρμεν με μαύρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες.Κανονικό πρόγραμμα.Τσατσά η κυρία Πόπη η οποία και είναι με το παλιό σύστημα διορισμένη μόνιμη υπάλληλος και δεν την κουνάει κανείς μέχρι να βγει στην σύνταξη!!
Φυλής 40 μετάταξη η απόσπαση (δεν ξέρω ακόμα ο χρόνος θα δείξει) της Νάταλυ απο τα Διδυμου 27 και 25.Λεπτή κοπέλα,με λευκό δέρμα απο την Ρουμανία με μαύρα μαλλιά.Έχει δοκιμαστεί όταν πρωτοεμφανίστηκε με μέτριες υπηρεσίες και οι τελευταίες κριτικές είναι απογοητευτικές.Μάλλον η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν γλυτώνει τη απόλυση.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό που μέσα στο δωμάτιο το αποφεύγει.
Φυλής 54 όροφος η υπηρεσία ήταν κλειστή δια το κοινό!Φυλής 66 δεξιά η συνεχώς αποσπασμένη Μπιάνκα.Κοντή κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μακριά μαλλιά.69.
Φυλής 61 υπόγειο επιστροφή απο άδεια και απόσπαση της κοινής-δημόσιας υπαλλήλου Βαλεντίνα.Πρόκειται για ψηλό μωράκι κανονικών κιλών με καμπύλες και μαύρα μακριά μαλλιά που είχε πρωτοδιοριστεί στο Φώκαιας 22 κάτω προσφάτως.Γυμνό τσιμπούκι.
Φώκαιας 19 οι 2 αποσπασμένες Ρωξάννη η γυρολόγος και Άννα πρωτοδιοριζόμενη στο Κεραμικού 15 όροφος με απόσπαση Μονής Προδρόμου και μετάταξη εδώ μαζι με την Ρωξάνη.Εμφανίστηκαν ξεβράκωτες και ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η σημειωθείσα απόδοσις χαρακτηριζέται αρνητική όπως προκύπτει απο τα φύλλα ποιότητας (κριτικές) και μάλλον προωθούνται αμφότερες για την εργασειακή εφεδρεία.
Φώκαιας 22 την στιγμή που πέρασα ήταν και τα 3 κλειστά με ανοιχτή την αυλόπορτα.Μπορεί να μην λειτουργούσαν οι φορείς δια το κοινό ή μπορεί να ήταν προσωρινώς κλειστοί και να εξυπηρετούσαν πελάτες καλοπληρωτές με χρονοβόρα προγράμματα.Δεν ξεύρω ας επιβεβαιώσουν έταιροι συναγωνιστές αν συνέχισαν να είναι κλειστά.
Στον όροφο του Φώκαιας 25 καθόταν και βαρούσε μύγες η γνωστή κωλόγρια-τσατσά με την απρεπή συμπεριφορά που δυστυχώς έχει προσληφθεί ώς μόνιμη για κακή μας τύχη και την ανεχόμαστε χρόνια τώρα.ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ!!! Άλλωστε προηγούνται οι ηλικιωμένοι υπάλληλοι υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως (η συγκεκριμένη κωλόγρια δεν έχει τελειώσει ούτε αυτήν) έναντι των καταρτισμένων με πτυχία ανώτατης εκπαιδεύσεως και μεταπτυχιακά στην επιστήμη της πουτανολογίας.
Φώκαιας 27 υπόγειο η διορισμένη και μεταταγμένη Χριστίνα η μιλφ Ρωσίδα (εργάζεται χρόνια) μαζί με την διορισμένη Άννα την Πωλονέζα.
Στο ισόγειο πήγα στοχευμένα για την νεοδιοριζόμενη πιτσιρίκα απο Ουκρανία την Γιάννα που μέσα στο δωμάτιο είναι αρκετά παιχνιδιάρα και συμμετέχει ενεργά.Είναι 22 ετών και όπως είπε ο θεσμικός συναγωνιστής jockerx είναι φοιτήτρια.Σημειώνω εγώ απο την πλευρά μου ότι είναι τεταρτοετής φοιτήτρια πουτανολογίας αρκετά παιγμένη και αυτή την στιγμή κάνει την πρακτική της στο συγκεκριμένο μπουρδέλο με προοπτικές διορισμού σε studio!! Όσοι εκλεκτοί προλάβετε τώρα που είναι ακόμα φοιτήτρια!!
Θα ακολουθήσει κριτική!
Στο Φώκαιας 24 επέστρεψε ξανά η Χριστίνα μετά απο άδεια ασθενείας που είχε πάρει απο την υπηρεσία (είχε μάλλον τα ρούχα της).Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό που σε μένα παλιότερα δεν είχε κάνει.Την βλέπω για εργασιακή εφεδρεία την συγκεκριμένη.
Τέλος στο Φυλής 74 ήταν σταθερά εκεί η διορισμένη υπάλληλος Μαρία ξανθιά γεματούλα αδιάφορη που για να πάρει το πριμ παραγωγικότητας επιτίθεται στους πελάτες και τους χουφτώνει τα καλαμπαλίκια!!
Αυτά είναι τα σημερινά νεά για τους δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες.Να είστε καλά όσοι με αντέξατε ως το τέλος της ενημερώσεως!!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Και επειδή με συνεπείρε ο οίστρος της ενημερώσεως για τους δημόσιους-κοινούς οργανισμούς μπουρδέλα παρέλειψα να αναφέρω ότι στο Διδύμου 20 ήταν η μόνιμη διορισμένη Ιβάννα κλασσικά στο πόστο της (έχει γίνει προισταμένη μάλιστα με βύσμα).Επίσης στο Διδύμου 16 έχουμε μια καινούρια πρόσληψη ώριμης μιλφ με το όνομα Μόνικα.Έιναι ψηλή με κανονικά κατάξανθα μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγη κυταρρίτιδα λόγω ηλικίας.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Στα υπόψιν.
Τέλος να τονίσω κάτι που μου έκανε εντύπωση στο Φώκαιας 27 ισόγειο.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο στο σαλόνι είδα κατάξανθη κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της Γιάννας να συνοδεύει στο δωμάτιο αλλοδαπό πελάτη.Η κοπέλα αυτή μου φάνηκε πιο λευκή απο την Γιάννα.Αυτο που δεν μπόρεσα να καταλάβω καθώς υπήρχε ομοιότητα είναι αν αυτή που είδα ήταν όντως η Γιάννα και φορούσε ξανθιά περούκα (δεν τις είδα και τις δύο μαζί και αυτό με υποψίασε) ή αν όντος αυτή που είδα στο τέλος ήταν άλλη κοπέλα.Συναγωνιστές αναφέρουν πως είδαν 2 κοπέλες.Διαφωτίστε με καθώς 2 συναγωνιστές αναφέρουν στις κριτικές τους ότι η Γιάννα είναι ξανθιά ενώ στην πραγματικότητα η Γιάννα είναι καστανή.Το γεγονός οτι παλιότερα την καινούρια κοπέλα την παρουσιάζανε ως Ντιάνα,Γιάννα ,Ιλιάννα κλπ,το συμβάν που έτυχε σε μένα,καθώς και οι μπερδεμένες κριτικές σχετικά με το χρώμα μαλλιών απο συναγωνιστές με κάνουν και υποψιάζομαι οτι το ίδιο προιον πωλείται με διαφορετικές συσκευασίες
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.118
Κριτικές
491
Like
37.370
Πόντοι
41.447
Xθες βραδυ στο Ελλης 3 ειδα μια σχετικα παχουλουλα νεαρα ρωσιδα (Αννα νομιζω?) με μακρυα ξανθα μαλλια και πολυ ομορφο προσωπο με φοβερα ματια.
Ηταν στο δωματιο πολυ ωρα με πελατη (καλο σημαδι αυτο) και οι υπηρεσιες ηταν 20 ευρω με κωλο included
αν ηταν λιγο πιο αδυνατουλα θα την πολυ καλή, Ξερει κανεις κάτι?
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Το μωρο στο Φ 65 Ισογειο προσεξτε μην το σπασετε και σας μεινει στα χερια !!!
Οχι την μεταφραστρια αλλα την καινουρια !! ;)
Thanks τυπε για το info.Εσπευσα για σκάουτιγκ στη πρωινη.
Λευκη Ντέλια θα την έλεγα τη καινούρια με ακόμα πιο ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Μοντελοπιπινι δηλαδή με 20 και απλό την οποία εννοείται πήρα χωρις το μαλακιστηρι-μεταφράστρια.
Η κοπέλα εχει ολη τη καλη διάθεση και το μουνάκι της μιας και αδούλευτο ειναι αρκετά στενό αλλά δυστυχώς ο γεροπουστροτσατσος βαράει πόρτες  οπότε οσο ωραία και να ειναι δε θα τη συνιστούσα εξαιτίας τη πιεστικής πολιτικής που ασκει ο οίκος μετα του κιναιδου υπαλληλου της
 

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Μηνύματα
2.866
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Στον όροφο του Οίκου Λεωνίδου 28, δέησα τα μεσάνυχτα να με ψωλαρμέξει το Σόνια.
Δυστυχώς μετά τη διαφήμιση που έκανε ο κ. bakalhs (φοιτηταί - μαθηταί σπεύσατε με 10 ευρώ), το κατάστημα αύξησε το τίμημα της συνεύρεσης μετά πεοθηλασμού άνευ περικαυλίδος κατά 50%, δηλαδή από 10 σε 15 ευρώ.

Στο site δεν υπάρχει καταχωρημένος αυτός ο Οίκος (όροφος Λεωνίδου 28).
ρε πδια η σόνια ειναι αθτη απο τη πορεδελλα στην αλικιβιαδοθσ στο θπογειο?
η ξανθια κθρία ποθ καμει τσιμοθκι και μετα τα παιρνει ολα γαργαρα?
μια φορα με εκαμε το τσιμοθκι και μετα εβγαλα γκαποτα και τησ ειπα ελα να τα παρεισ στο στομα εξ αποστασεωσ και μοθ ειπε οχι στη μαπα και τησ ειπα μονο στο στομα και μοθ ειπε ετσι λετε ολοι και μετα τα παιρνω στη μαπα ολα και στα μαλλιά!
τελικα τα πηρε λιγο στη μαπα και λιγακι στο στομα αλλα δεν πηγαν στα μαλλιά!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Thanks τυπε για το info.Εσπευσα για σκάουτιγκ στη πρωινη.
Λευκη Ντέλια θα την έλεγα τη καινούρια με ακόμα πιο ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Μοντελοπιπινι δηλαδή με 20 και απλό την οποία εννοείται πήρα χωρις το μαλακιστηρι-μεταφράστρια.
Η κοπέλα εχει ολη τη καλη διάθεση και το μουνάκι της μιας και αδούλευτο ειναι αρκετά στενό αλλά δυστυχώς ο γεροπουστροτσατσος βαράει πόρτες  οπότε οσο ωραία και να ειναι δε θα τη συνιστούσα εξαιτίας τη πιεστικής πολιτικής που ασκει ο οίκος μετα του κιναιδου υπαλληλου της
Μόνιμα διορισμένος πάρα πολλά χρόνια στα Φυλής 65 με αποσπάσεις μεγάλης χρονικής διαρκείας στο Μεταξουργείο (Κολωνού 11).Επέστρεψε μάλλον στην αρχική του υπηρεσία (πολύ παλιότερα δούλευε στον όροφο!) ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μόνιμα διορισμένος πάρα πολλά χρόνια στα Φυλής 65 με αποσπάσεις μεγάλης χρονικής διαρκείας στο Μεταξουργείο (Κολωνού 11).Επέστρεψε μάλλον στην αρχική του υπηρεσία (πολύ παλιότερα δούλευε στον όροφο!) ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
Κλασσικο απολειφάδι της παλιάς [size=11pt]κακής[/size] εποχής
 

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
οκ........καλησπερα λοιπον.....καμια προταση για ακαπωτο για σημερα?
 

Επισκέπτης
Στον όροφο του Οίκου Λεωνίδου 28, δέησα τα μεσάνυχτα να με ψωλαρμέξει το Σόνια.
Δυστυχώς μετά τη διαφήμιση που έκανε ο κ. bakalhs (φοιτηταί - μαθηταί σπεύσατε με 10 ευρώ), το κατάστημα αύξησε το τίμημα της συνεύρεσης μετά πεοθηλασμού άνευ περικαυλίδος κατά 50%, δηλαδή από 10 σε 15 ευρώ.

Στο site δεν υπάρχει καταχωρημένος αυτός ο Οίκος (όροφος Λεωνίδου 28).

Μετὰ προφυλακτικοῦ πόσον χρεώνει;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
86B Έρρικα. Διάβασα μια κριτική για πορνογαμήσια και είπα να δοκιμάσω. Μηχανικά τα πάντα και μια απερίγραπτη ΜΠΟΧΑ απο τα πόδια της.

Μιλάμε δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα...αφού σε μια φάση για να το εξακριβώσω,όπως την είχα στα 4, κάνω ότι σκύβω να της φιλήσω τον κώλο και μου έρχεται ένα πράγμα που μου έπεσε κατευθείαν...ήταν και οι πατούσες της κατάμαυρες.

Τσάμπα το 20αρικο...
μηχανικα....το θεμα ειναι να την καθοδηγεις εσυ κ να κανεις εσυ οτι θελεις οχι να περιμενεις απο την πουτανα.....για της πατουσες παντως εχεις δικιο....
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Στον όροφο του Οίκου Λεωνίδου 28, δέησα τα μεσάνυχτα να με ψωλαρμέξει το Σόνια.
Δυστυχώς μετά τη διαφήμιση που έκανε ο κ. bakalhs (φοιτηταί - μαθηταί σπεύσατε με 10 ευρώ), το κατάστημα αύξησε το τίμημα της συνεύρεσης μετά πεοθηλασμού άνευ περικαυλίδος κατά 50%, δηλαδή από 10 σε 15 ευρώ.

Στο site δεν υπάρχει καταχωρημένος αυτός ο Οίκος (όροφος Λεωνίδου 28).
οχι δεν ανεβηκε...απ οταν πρωτοπηγε στον εν λογο οικο ειχε δυο προγραμματα
10 ευρω απλο σεξ
15 ευρω ανευ προφυλακτικου
δεν εχει αλλαξει τιποτα
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
ρε πδια η σόνια ειναι αθτη απο τη πορεδελλα στην αλικιβιαδοθσ στο θπογειο?
η ξανθια κθρία ποθ καμει τσιμοθκι και μετα τα παιρνει ολα γαργαρα?
μια φορα με εκαμε το τσιμοθκι και μετα εβγαλα γκαποτα και τησ ειπα ελα να τα παρεισ στο στομα εξ αποστασεωσ και μοθ ειπε οχι στη μαπα και τησ ειπα μονο στο στομα και μοθ ειπε ετσι λετε ολοι και μετα τα παιρνω στη μαπα ολα και στα μαλλιά!
τελικα τα πηρε λιγο στη μαπα και λιγακι στο στομα αλλα δεν πηγαν στα μαλλιά!
ναι αυτη ειναι ,εχει γραφτει τουλαχιστον 10 φορες μεσα στο θεμα......
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια της Φυλής και κατάθεση στο Φυλής 92 αριστερά στην Μίκη. Κακή εμπειρία, θα γράψω και κριτική. Μήπως ξέρει κανένας για το ξανθό καυλάκι την Νικολέττα που εθεάθει στο Φυλής 54 κάτω;;; Καταπληκτικό μωρό!!!!!!!
 

Επισκέπτης
Λεωνίδου 28 άνω-Σόνια:
τελικα κατεθεσα στη σονια η οποια πραγμτικα με αηδιασε παιδες αλλαζει τα δωμτια σαν συφουνας αρπαζει το ενα καβλι μετα το αλλο και τα παιρνει στο στομα απο οποιον να ναι!!! πακια μαυροι γυφτοι ολοι ευπροσδεχτοι η κοπελα εχει γινει υποδοχεας σπερματος γιατι μπορει στο μεταξι να εκαναν τελειωτικο και αλλες αλλα συνυθως επαιρναν 20€ και τα πακια δεν πατγαν και οσες το εκαναν στα 15 δεν το ελεγαν αμα ηταν τιγκα πακιστανια και μπαγκλαντεσ στο σαλονι αλλα τη σονια την νοιαζουν μονο τα φραγκα!!! αφου να φανταστειτε δεν της τον εδωσα πιπα απλα τραβαγα μαλακια και οταν ηταν να χυσω στης τα εδωσα στο στομα!!
Στο στούντιο της οδού Πιπίνου 118 η Σόνια=Γκαλίνα στα 5 λεπτά, σου έλεγε:"πρέπει να χύσεις".Έκανε ξεπέτες πενταλέπτου στα 50 ευρώ.Φαντάσου στα 10-15 ευρώ... :2funny:

Φυλής 61 υπόγειο επιστροφή απο άδεια και απόσπαση της κοινής-δημόσιας υπαλλήλου Βαλεντίνα.Πρόκειται για ψηλό μωράκι κανονικών κιλών με καμπύλες και μαύρα μακριά μαλλιά που είχε πρωτοδιοριστεί στο Φώκαιας 22 κάτω προσφάτως.Γυμνό τσιμπούκι
Ώστε έτσι, καθηγητά professorx... :woldman:

Φώκαιας 27 υπόγειο η διορισμένη και μεταταγμένη Χριστίνα η μιλφ Ρωσίδα (εργάζεται χρόνια)
[size=14pt]Απορριφθείσα με συνοπτικές διαδικασίες η ΦΟΛΑ Χριστίνα.[/size]
μαζί με την διορισμένη Άννα την Πωλονέζα.
Επανεξετασθείσα και τελικά απορριφθείσα.

Στο ισόγειο πήγα στοχευμένα για την νεοδιοριζόμενη πιτσιρίκα απο Ουκρανία την Γιάννα που μέσα στο δωμάτιο είναι αρκετά παιχνιδιάρα και συμμετέχει ενεργά.Είναι 22 ετών και όπως είπε ο θεσμικός συναγωνιστής jockerx είναι φοιτήτρια.Σημειώνω εγώ απο την πλευρά μου ότι είναι τεταρτοετής φοιτήτρια πουτανολογίας..
Ποίος ο χρόνος παραμονής της Γιάννας στην αίθουσα διδασκαλίας;
Η τροφός κτύπησε πόρτα;...φώναξε;...Και αν ναι, στα πόσα λεπτά;

...παρέλειψα να αναφέρω ότι στο Διδύμου 20 ήταν η μόνιμη διορισμένη Ιβάννα κλασσικά στο πόστο της (έχει γίνει προισταμένη μάλιστα με βύσμα)
Ως μη γενόμενη η παράλειψη...

Τέλος να τονίσω κάτι που μου έκανε εντύπωση στο Φώκαιας 27 ισόγειο.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο στο σαλόνι είδα κατάξανθη κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της Γιάννας να συνοδεύει στο δωμάτιο αλλοδαπό πελάτη.
Ποια ώρα πήγες ακριβώς;

Φυλής 65 κάτω:
Η κοπέλα εχει ολη τη καλη διάθεση και το μουνάκι της μιας και αδούλευτο ειναι αρκετά στενό αλλά δυστυχώς ο γεροπουστροτσατσος βαράει πόρτες  οπότε οσο ωραία και να ειναι δε θα τη συνιστούσα εξαιτίας τη πιεστικής πολιτικής που ασκει ο οίκος μετα του κιναιδου υπαλληλου της
Στο μπαλαούρο κατ'ευθείαν!!!:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom