Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (13 μέλη και 118 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
H πολωνή Μιράντα  εργάζεται στο Φυλής 71 πάνω και μεταμεσονύχτια. Τη πήρα πριν δύο ημέρες. Καλό πατούρι, προσφέρει άφιλτρο Sante και τελειωτικό στα βυζομπαλάκια της μετά άτεχνης μαλακιάς. Αξιοσημείωτο συμβάν, που αξίζει να αναφερθεί είναι, ότι  δύο κινεζοειδή όντα στο σαλόνι κάνανε παζάρια στην υπηρέτρια δείχνοντας της τρία ευρώ (τιμές μπουρδέλου εποχής 1990, 1000 δραχμές) για να γαμήσουν την νεαρή. Μήπως πρέπει κι εμείς να αρχίσουμε τα παζάρια;  

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Φυλής 84α η bella ragazza Σόνια. Ωραίο μωρό και καλά από Ιταλία.
Φυλής 134 υπόγα το καυλάκι η Πάολα. Αυτή όλο και ομορφαίνει και ξέρει να ντύνεται. Σέξυ εσώρουχα, ωραία ψηλοτάκουνα, βαμμένα δαχτυλάκια...
Φυλής 134 ισόγα μια αδιάφορη.
Φυλής 134 ανώγα, νεαρά μακρυμαλλούσα και με τσατσά τη δοντού βουλγάρα από Παιωνίου 10 (κλειστόν)
Φυλής 109 η αδύνατη στα όρια ανορεξίας Όλγα, με ακάποτο και πρωκτικό σήμερα. Αναδουλιές

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημερα συναγωνιστες. Μετα απο στοχευμενη επιθεωρωση στα μεγαλα νουμερα της Φυλης με καλυψε ο Heelover. Στο 134 δε, να συμπληρωσω οτι εκδιδονταν η Χριστινα. Για τα γουστα μου δεν ειναι αδιαφορη. Αυτο μαλιστα το τονιζω καθε φορα που γραφω ενημερωση. Τις πρωτες φορες που την ειχα παρει στο 134υπ και ισογειο υπηρχε ικανοποιητικη συμετοχη απο την ιδια αλλα οσο πηγαινα σιγα σιγα αρχισε να φαινετε πεντακαθαρα. Αρχισε να γινετε παθητική και επικρατουσε μουγκαμαρα, ενω αρχισε να με πιεζει να τελειωσω γιατι εχει πελατες στο σαλονι. Τα πηρα στο κρανιο αλλα δεν μιλησα και τελειωσα οταν ηθελα εγω. Ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια και μετα απο λιγες μερες ξαναπηγα. Μπηκα στο δωματιο και μεχρι να γδυθώ να στριψω ενα τσιγαρο (ζητημα να περασαν 10-12 λεπτα) ειχε ξεπεταξει δυο και ερχονταν να ξεπεταξει τον τριτο, με το χρονομετρο (τσιγαρο στο χερι και μολις εκατσε στο κρεβατι το αφησε στο τασακι) οταν αρχισαν τα υποτυπώδη προκατακτικα τεντβθηκα και της εσθησα το τσιγαρο. Ποιος ειδε τον θεο και δεν το φοβηθηκε. Το αλοθι της ηταν πως μετα το σεξ ηθελε να κατσει και να καπνισει λιγο τσιγαρο. Δεν πειραζει ματια μου της ειπα μολις τελειωσω θα σου στριψω εγω ενα και θα το καπνισουμε αγκαλιτσα προσποιουμενος τον αφελη. ΣΕ λιγο αρχισε η ωρα της σιωπης ενω γαμιωμασταν. Μολις τελειωσα προσφερθηκα να της φτιαξω ενα τσιγαρο και να κατσουμε αγγαλιτσα να καπνισουμε αλλα ουτε λογος. Ξεχασα να αναφερω πως κατα την διαρκια της πραξης μου ζητησε 2-3 φορες να τελειωσω.  [size=18pt]ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΞΕΠΕΤΑΖΟΥ[/size]που δεν σεβετε το μεροκαματο μας που θελει να της το ακουμπησουμε σε 6-7 λεπτα. Τελος να αναφερω πως στο 71ισ σημερα εργαζονταν η Ναταλι, γνωστη απο την αλυσιδα 200, 134ισ, 134υπ. Καλη σας μερα και παλι

Επισκέπτης
εγω για να σας λυσω την απορια την πρωτη φορα που πηρα την καρμεν ηταν στο τελος της βαρδιας της και μου ειπε οτι ημουν ο 23πελατης της μεχρι :knockinb: τοτε και ο μακρυτερος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θυμάσαι πάνω κάτω μέρα; Από περιέργεια ρωτώ. Γιατί αν ήταν φερ ειπείν Τετάρτη και είχε τόσους... γάμα τα!

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_1: :s&m_1:
Γράψ' τα σε κριτική να τα βλέπει όλος ο κόσμος. Χάνονται εδώ μέσα.
Εχεις δικιο αλλα αυτο εχει γινει πριν 4-5 μηνες να το γραψω σε σημερινη κριτικη που να αναφερει τους λογους που δεν περασα στο δωματιο ενω εμφανισιακα μου κανει;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρωινη βαρδια...δεν προλαβαινετε.

φυλης 84αη ιταλιδα του οπεθ...καλο καυλακι,ανω των 25...

φυλης 65αη αλεξανδρα...με περισσοτερο φως αυτη τη φορα στο σαλονι και κοντινοτερη αποσταση συνομιλιας,θα λεγα οτι δεν ειναι και τοσο ομορφη τελικα...

φυλης 65β,71γκλειστα

Φυλής 67σονια...ξανθια νταρντανα ωραιο σωμα,αξιοπροσχτα βυζια,ψηλη και γελαει συνεχως σαν ηλιθια

φυλης 71αβικυ πολωνεζα  

φυλης 71βναταλι,εκτακτη εμφανιση,απο αυριο ρενατα παλι

μονη προδρομου κατω2 σαπακια,το ενα με φουλ προγραμμα

φυλης 92κορολινα/καρολιτα...καπως ετσι...ψηλολιγνο αλογακι,με κω(ο)λαρα,πολυ μικρο βυζακι,εντυπωσιακο κορμι,αγριο ασχημουλι προσωπακι περιεργο,καυλιαρα και εντυπωσιακη γενικα, με ακαποτο...την ειχα δει και διδυμου8 πρωινη πριν κανα δεκαημερο

doctorxx

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Σήμερα ξύπνησα και είπα να συνδυάσω λαϊκή και τσάρκα - ενημέρωση.

Ετσι στο γυρισμό , με 2 κιλά σπανάκι (1 ευρώ το κιλό) και 2μιση κιλά αγριόχορτα (1 ευρώ το κιλό) πήγα να μπω στο Φ92 καινούριο.

Και τότε πέρασε από το πουθενά η δασκάλα μου στο δημοτικό και με είδε....

End of the bourdeloepisode...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΗ...

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλυσπερα συναγωνιστες. Μεταφερω ερωτημα αλλου συναγωνιστη που δεν ηξερα τι να του απαντησω, μιας που με τις ορολογιες και εγω δεν τα παω καλα. Οταν λενε για μια γκομενα οτι κανει psdn ή pnsd. Eυχαριστω πολυ

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλυσπερα συναγωνιστες. Μεταφερω ερωτημα αλλου συναγωνιστη που δεν ηξερα τι να του απαντησω, μιας που με τις ορολογιες και εγω δεν τα παω καλα. Οταν λενε για μια γκομενα οτι κανει psdn ή pnsd. Eυχαριστω πολυ
μαλλον δεν υπαρχει τετοια ορολογια...απλα καποιος εχει ορεξη για πλακα...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον θα εννοείς PSTN τύπε.

Η γνωστή σε όλους μας 56άρα σύνδεση internet.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δηλλαδη τι καταπίνει και πωσ την λενε αφτηνε?

αθτη σθνηθωσ καταπινει σπαθια
URL]]

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πολυ συντομη ενημερωση (δεν κανω τσαρκες αλλα επισκεφτομαι 2-3 σπιτακια, γαμαω και τελος) για την πρωινη βαρδια στην περιοχη Λιοσιων:

Αδανων 2: Ζανα, βασιλικο τσιμπουκι κι ετς, πρωτη καταθεση, χρονος παραμονης πουτανας στο δωματιο 12 λεπτα, θα ανεβασω και κριτικη

Βεργας 6Α (υπογειο): Ολγα, ξανθο gilf με βραχνη και βαθια φωνη, καλο μου φανηκε και ειπα να μπω αλλα προτιμησα τελικα να παω στα σιγουρα, επιφυλασσομαι ομως για επισκεψη στο μελλον, την εχει παρει κανεις?

Αλκαμενους 113: Μαρια τρελοκοτσιδου, δευτερη καταθεση, χρονος παραμονης πουτανας στο δωματιο 16 λεπτα, δεν ανεβαζω κριτικη καθως εχω ηδη γραψει για αυτην και δεν εχω κατι να προσθεσω

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Βραδυνή μίνι-τσάρκα με 2 γειτόνους μου επειδή βαριόμουν.

- Φ 92 νέο  Λάουρα η γνωστή με το κωλάρι που όταν σαλονάρει μπατάρει.

- Αετοφωλιά ΤΕΡΜΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ

[size=20pt]- Στο Φ 74 καθώς έφευγα δέχτηκα γροθιά από μία υπέρβαρη ξανθιά με δύναμη στα αρχίδια. Μετά έτρεξα να σωθώ και εγκλώβισε ένα από τους φίλους μου. ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ. Στο δεξί υπο-μπουρδέλο.
[/size]
- Φ 71 Β Άννα Μολδαβή και τσατσομουμιαδέτο Εύα.

- Φ 92 παλιό νομίζω Μίκυ.

- Φ 69 πάνω η Χριστίνα όπως πάντα.

Αυτά τα λίγα.

Στο 59 είδα αυτή τη φωτογραφία.

gtEgn.jpg

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ποιο εννοεις αετοφωλια φιλε?και μηπως μπορεις να δωσεις 2 στοιχεια για την υπερβαρη? :helpplea:

εμενα αλλο παλι με προβληματιζει, πως ανεβασανε τη χοντρη στην αετοφωλια, με γερανο  :think:

0482bceac16453dab31e0fd0b0359b01geranos21.jpg

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχαχα...λογικα εννοει το μονης προδρομου ο φιλος...αλλα θελω να ακουσω και 2 λογια για τη χοντρη :think:

Επισκέπτης
εμενα αλλο παλι με προβληματιζει, πως ανεβασανε τη χοντρη στην αετοφωλια, με γερανο   :think:
Τον καβάλησε και σηκώθηκε τύπε...
Πάντως, καλές είναι και οι υπέρβαρες. Έχουν τη χάρη τους. Αν δίνει κώλο θα προτιμηθεί...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom