lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλες αλλα δε βρισκεις πουθενα.Τον καβάλησε και σηκώθηκε τύπε...
Πάντως, καλές είναι και οι υπέρβαρες. Έχουν τη χάρη τους. Αν δίνει κώλο θα προτιμηθεί...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
καλες αλλα δε βρισκεις πουθενα.Τον καβάλησε και σηκώθηκε τύπε...
Πάντως, καλές είναι και οι υπέρβαρες. Έχουν τη χάρη τους. Αν δίνει κώλο θα προτιμηθεί...
Φίλε έχουν εξαφανιστεί!καλες αλλα δε βρισκεις πουθενα...αν εχεις κατι υποψιν σου πεστο
![]()
αχ !χασαμε και το ειρηνακι...το ηξερες το ειρηνακι τροφωνιου 13?ακομα προσευχομαι μπας και ξαναγυρισειΦίλε έχουν εξαφανιστεί!
Με την πείνα που έχει πέσει έχουν αδυνατίσει όλες...
Δεν το θυμάμαι... Δεν θα 'δινε κώλο φαίνεται...αχ !χασαμε και το ειρηνακι...το ηξερες το ειρηνακι τροφωνιου 13?ακομα προσευχομαι μπας και ξαναγυρισει![]()
Εθεάθη τροφαντή νεαρά στο γωνιακό παρακμιακό (ο θεός να το κάνει σπίτι)"οίκο" του Μεταξουργείου στα "τρένα",Κωνσταντινουπόλεως 166Α.καλες αλλα δε βρισκεις πουθενα...αν εχεις κατι υποψιν σου πεστο
![]()
τροφωνιου 13 εννοεις?Εθεάθη τροφαντή νεαρά στο γωνιακό παρακμιακό (ο θεός να το κάνει σπίτι)"οίκο" στα "τρένα".
ωραιοςΚωνσταντινουπόλεως 166Α στο Μετάξι.
![]()
Εχεις δικιο αλλα αυτο εχει γινει πριν 4-5 μηνες να το γραψω σε σημερινη κριτικη που να αναφερει τους λογους που δεν περασα στο δωματιο ενω εμφανισιακα μου κανει;
Αγαπητε κυριε Jockerx μολις ανεβασα κριτικη στο 134 ισ. Ελπιζω ο κυριος διαχειριστης να την εγκρινει μηπως και σωθει κανενας συναγωνιστης.Φυλής 134 ισόγειο-Χριστίνα μετά της χοντρέλως Ρωσίδας τσατσάς Πωλίνας από Αγ.Πέτρου 7:![]()
![]()
Ααα...κ.Επιθεωρητά μην ανησυχείτε!...σ'αυτόν τον ιστότοπο γράφουμε και κριτικές για καταθέσεις που κάναμε πριν δύο - τρία έτη!
Μολισ γυρισω αθηνα θα σου πω να ερθεις να με βρεις!!!!!!!!!Πως μπορούμε να το μάθουμε;
ηταν για δυο μερες αθηνα μολις γυρισει θα σε ενημερωσω!!!!!Μπορείς να μου πεις που δουλεύει και τι ώρες;
Η Χριστινα που αναφερω εγω ειναι καλο κοματι. Αν δεν την γνωριζεις ευκολα την πατας, αν και το βαριεστημενο περπατιμα της σε βαζει σε υποψιες. Βεβαια οταν την γνωρισα εγω ειχε αερα και περπατουσε κανονικα χωρις να σερνετε οπως σημεραΦυλής 134 ισόγειο-Χριστίνα μετά της χοντρέλως Ρωσίδας τσατσάς Πωλίνας από Αγ.Πέτρου 7
Την ίδια λέμε.Την είδα κι εγώ σήμερα το πρωί.Σταθερά τα πρωϊνά στο Φ134ισ. μαζί με την βρωμιάρα τσατσά Πωλίνα που δεν άλλαζε σεντόνια στο Αγ.Πέτρου 7.Η Χριστινα που αναφερω εγω ειναι καλο κοματι.
Βραδυνή μίνι-τσάρκα με 2 γειτόνους μου επειδή βαριόμουν.
- Φ 92 νέο Λάουρα η γνωστή με το κωλάρι που όταν σαλονάρει μπατάρει.
- Αετοφωλιά ΤΕΡΜΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ
[size=20pt]- Στο Φ 74 καθώς έφευγα δέχτηκα γροθιά από μία υπέρβαρη ξανθιά με δύναμη στα αρχίδια. Μετά έτρεξα να σωθώ και εγκλώβισε ένα από τους φίλους μου. ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ. Στο δεξί υπο-μπουρδέλο.
[/size]
- Φ 71 Β Άννα Μολδαβή και τσατσομουμιαδέτο Εύα.
- Φ 92 παλιό νομίζω Μίκυ.
- Φ 69 πάνω η Χριστίνα όπως πάντα.
Αυτά τα λίγα.
Στο 59 είδα αυτή τη φωτογραφία.
![]()
Είναι Θεσσαλονίκη τώρα; Γιατί παίζει να ανέβω την Κυριακή.ηταν για δυο μερες αθηνα μολις γυρισει θα σε ενημερωσω!!!!!
Βεβαίως!.Έχει αναδρομική ισχύ!Αγαπητε κυριε Jockerx μολις ανεβασα κριτικη στο 134 ισ. Ελπιζω ο κυριος διαχειριστης να την εγκρινει μηπως και σωθει κανενας συναγωνιστης.
Έχεις χρηματίσει σε κάποιους οίκους;Μολισ γυρισω αθηνα θα σου πω να ερθεις να με βρεις!!!!!!!!!
Ξανθιά, σχετικά ψηλή.Όχι η κοντή καστανή με το τσουλούφι = μικρή αδερφή της Όλιβ του Ποπάϊ.ρε παιδια..Μίκα ξανθια φ 92νεο είναι η γνωστή Μίκα μελαχροινο πρώην 71 και μεταξυ με τις κακες κριτικες??