CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τωρα μάλιστα.......Δυστυχώς δεν έχω το δικό σου ταλέντο στρατηγέ μου!
Σε ευχαριστώ πάντως!
Την επόμενη φορά πάμε μαζί! ;)
100 φορες μας εχεις στησει.
Τωρα μάλιστα.......Δυστυχώς δεν έχω το δικό σου ταλέντο στρατηγέ μου!
Σε ευχαριστώ πάντως!
Την επόμενη φορά πάμε μαζί! ;)
Μπα τα πάντα δίνει ακόμη. Αν μπορούσε θα πουλούσε και τα ρουθούνια της!η Αντριάννα στο Φωκαίας 25 το πάνω, όταν ήταν στο 22 έδινε το κωλί της. τώρα νομίζω κάνει μόνο απλό πρόγραμμα και είναι κρίμα!!!
στο 80 η Μαρία κάνει πλέον μόνο απλό πρόγραμμα και την δοκιμάσα. Θα ανεβάσω κριτική.
Το πουτανάκι όταν με είδε στραβομουτσούνιασε και άρχισε το κύρηγμα γιατί δεν πάω σε πλατείες και καφενεία να κάτσω και τρέχω συνέχεια στα μπουρδέλα αφού δεν μπαίνω. Ρε άντε γαμήσου μαλακισμένη που θα μου πεις που να χαλάσω τα λεφτά μου.
25χρονη,1.65 με ωραιο τσουπωτο σωμα και βυζομπαλα,ομορφουλα-γλυκουλα,ξανθια...δεν την εχω παρει...υπαρχουν κριτικες,τσεκαρε τες...απ οσο θυμαμαι δεν ειναι καλες...gia ti silvia sto 18a ehis parapanw stoixeia?
Κάνει τα πάντα στο κρεβάτι χωρίς να δυσανασχετεί. Αν σ' αρέσουν οι χοντρούλες δοκίμασέ την. Αξίζει τα λεφτά της.didimu 18a silvia kseri kaneis?
Βουλγαρα με φουλ προγραμμα.Την περιεγραψε ακριβως ο lustforlifedidimu 18a silvia kseri kaneis?
Φήμες....Τωρα μάλιστα.......
100 φορες μας εχεις στησει.
Μιλας για την Αντριαννα με τα καστανα μαλλια και το μεγαλο στηθος ή για την μαυρομάλλα με το μικρο στηθος που οντως εκανε φουλ;Μπα τα πάντα δίνει ακόμη. Αν μπορούσε θα πουλούσε και τα ρουθούνια της!
65β...για μενα η καρολαιν ειναι οτι βλεπεις απο εμφανιση...Να δοκίμαζα Καρολαιν 56β ;;;
..δεν βρησκω κριτικές... Τι λεει ;;
Ναι, για τη δεύτερη λέω εγώ.Μιλας για την Αντριαννα με τα καστανα μαλλια και το μεγαλο στηθος ή για την μαυρομάλλα με το μικρο στηθος που οντως εκανε φουλ;
Για την πρωτη ρωτησα προχτες που την ειδα και η τσατσα-φραουλιτσα-μπανανα μου ειπε οτι κανει μονο ελευθερο στοματικο.
Οχι δεν βιαζεται , ειναι υπομονετικη και προσπαθει να ικανοποιησει. Παρεπιμπτοντος εχθες εργαζονταν στο 65ανω με ξανθο πλεον μαλιβιαζεται το μωρο ?
εγω λεω να αναθεσεις την ευρεση της στην νικολουλη...κ μεχρι να την βρεις να πας κωνσταντινουπολεως 166 να γαμισεις το κωλαρακι της αννας την πολωνεζας....παντα μετα τις 00.00....Πέτυχε κανένας τη Μίκη ρε παιδιά;
Κοντό Ρουμανάκι με ανύπαρκτο βυζάκι, μαύρο κοντό μαλλάκι με φραντζάκι, που βάζει δέκα τόνους κρέμα στο μουνάκι και είκοσι στο κωλαράκι, δεν ξέρει πως γίνεται το γαμησάκι ούτε και το τσιμπουκάκι, αλλά δίνει κουλουράκι!
Ε αυτό το κελεπούρι ψάχνω! Δεν τη θέλει καμιά τσατσά και αλλάζει μαγαζιά πιο συχνά απ' ότι κιλότες. Αν την πετύχει κανένας ας ρίξει σύρμα...
Μωρέ κώλοι υπάρχουν ανεξαρτήτου ώρας... εγώ έναν συγκεκριμένο ψάχνω ο καημένος...εγω λεω να αναθεσεις την ευρεση της στην νικολουλη...κ μεχρι να την βρεις να πας κωνσταντινουπολεως 166 να γαμισεις το κωλαρακι της αννας την πολωνεζας....παντα μετα τις 00.00....
απωθημενα ειναι αυτ6α σε καταλαβαινω....Μωρέ κώλοι υπάρχουν ανεξαρτήτου ώρας... εγώ έναν συγκεκριμένο ψάχνω ο καημένος...
Εμ για έλα στη θέση μου... να πας δύο φορές και να μην της τον πάρεις...απωθημενα ειναι αυτ6α σε καταλαβαινω....