Επίσκεψη ξανά στην φυλής στην βραδινή βάρδια αυτήν την φορά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Φωκαίας 27
πάνω: Νεαρή με μαύρα εσώρουχα, μελαχρινή, αδύνατη με μικρό στήθος. Απλό πρόγραμμα.
ισόγειο: Ξανθιά λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία. Μεγάλο στήθος το οποίο διαγράφονταν μέσα απο το κόκκινο τύπου baby doll που φορούσε. Θηλυκό κορμί. Απλό + ελεύθερο στοματικό.
υπόγειο: Ρωσίδα μιλφ. Εαν θυμάμαι σωστά το όνομα της, Αγάπη. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Κανονικό προς μεγάλο στήθος. Αδύνατη με θηλυκό κορμί. Απλό + ελεύθερο στοματικό. Όσο περίμενα στο σαλόνι ακούγονταν απο μέσα. Σήμερα δεν μύριζε τυρόπιτα!
Φωκαίας 25 πάνω: Αντριάννα. Καστανόξανθη φραουλίτσα, μετρίου αναστήματος. Μεγάλο στήθος, φυσικό. Αδύνατο σώμα αλλά όχι στεγνό. Γλυκιά κοπελίτσα που έχει τιμηθεί στο παρελθόν. Απλό πρόγραμμα + ελεύθερο στοματικό που το ρουφάει σαν μπανάνα. Δεν μιλάω για την Αντριάννα που δούλευε παλιά, την μελαχρινή με το φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 17Α: Ξανθιά προ-μιλφ που δούλευε και χτές. Αδύνατη με πεταχτό-μυτερό στήθος. Μεγάλη περιφέρεια.
Φυλής 66Α: Η κοπέλα που δούλευε και χτές. Η τσατσά την παρουσίασε ως νεα κοπέλα. Ξανθιά με κοντά μαλλιά. Μικρό στήθος, αδύνατη, άπειρη στο σαλονάρισμα. Έχει μια ουλή απο πρόσφατο(?) χειρουργείο στην αριστερά κοιλιακή χώρα.
Φυλής 59
Κάτω: Το δίδυμο που δούλευε χτές πάνω. Η Σαμπρίνα μαζί με μια άλλη κοπέλα της οποίας το όνομα δεν έχω ακούσει ποτέ. Η Σαμπρίνα είναι μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλιά. Ψηλή, με μικρό στήθος, αδύνατη αλλά φέρνει σε νταρντάνα. Ωραία περιφέρεια.
Η δεύτερη κοπέλα, μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί. Μικρό στήθος, ωραία μικρή περιφέρεια. Πιπίνι. Απλό + ελεύθερο αμφότερες.
Πάνω: Σακίρα. Δεν περίμενα να την δώ. Δεν υπάρχει λόγος. Ψηλή, αδύνατη με μακριά μαλλιά, μεγαλούτσικο στήθος για τον σωματότυπό της. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80: Δυο κοπέλες. Η μια πρέπει να ήταν η Άννα Μαρία. Μελαχρινή, κανονικού αναστήματος, αδύνατη με μικρό στήθος και μαλλιά πιασμένα κοτσίδα. Εμφανίζετε με στράπλες. Η δεύτερη παρόμοιας εμφάνισης μόνο που έχει σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και για τις δυο.
Φυλής 84Α: Ξανθιά κοπέλα που δούλευε και χτές. Πολύ ωραίο πρόσωπο, αδύνατη, με ωραία περιφέρεια. Μικρό στήθος. Απλό πρόγραμμα με τσιμπούκι "Μπόμπα" όπως λέει με στόμφο η υπηρεσία. Να σημειώσω οτι η υπηρεσία είναι απο της πιο ευχάριστες και ευγενικές που έχω δει. Μάλιστα δεν σταματούσε να καθαρίζει και να σφουγγαρίζει όση ώρα ήμουν εκεί. Ενω μερικοί πιτσιρικάδες έλεγαν μαλακίες.
Φυλής 84Β: Μελαχρινή που δούλευε και χτές. Μακριά μαλλιά. Κανονικό στήθος. Αδιάφορη παρουσία για τα γούστα μου. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 86Α: Μαργαρίτα. Μελαχρινή, μετρίου αναστήματος με κοντά μαλλιά. Μικρό στήθος. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό. Μπήκα. Περισσότερα στην κριτική μου αύριο.
Με λίγα λόγια τυπικό ξαλάφρωμα φυλής. Στοματικό ρηχό και οι γάμπες της τσιμπούσαν. Δεν με ξενέρωσε αλλά ούτε έκανε και κάτι το ιδιαίτερο.
Φυλής 86Β: Σορένα-Αφροδίτη. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Μεγαλούτσικο και στητό στήθος. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Φούλ πρόγραμμα με πρωκτικό. Χαρακτηριστικό το τατουάζ πεταλούδα χαμηλά στην πλάτη της. Σήμερα που την πρόσεξα μου φάνηκε περισσότερο αδυνατισμένη απο παλιά. Ωραία παρουσία. Την έλεγε με το δίκιο της σε πελάτη που ήταν αγενής.
Μονής προδρόμου και φυλής βαπόρι: Απο το παράθυρο είδα μια μελαχρινή με κοντά μαλλιά και μικρό στήθος. Ίσως να ήταν αυτή που δούλευε και χτές. Δεν μπήκα στον κόπο να ανέβω, μην σπάσουμε και κανένα πόδι με αυτήν την σκάλα!
Φυλής 71Α: Νεαρή κοπέλα, αδύνατη με μικρό στήθος. Καστανά μακριά σπαστά μαλλιά. Μετρίου αναστήματος. Ωραία περιφέρεια. Απλό+ελεύθερο.
Φυλής 71Β: Η ιλόνα απο τα κασσάνδρας. Μελαχρινή με κοντά μαλλιά. Πεταχτό στήθος, αδύνατη με στεγνό σώμα. Ωραία περιφέρεια. Τατουάζ στην πλάτη. Απλό πρόγραμμα με "τσιμπούκι μέλι" σύμφωνα με την υπηρεσία. Αλήθεια για αυτήν υπάρχει άποψη για τα ενδότερα;
Φυλής 92Α: 2 κοπέλες. Λάουρα. Κλασσικά στην βάρδιά της. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος. Πολύ όμορφη παρουσία με πολύ μέτριο δωμάτιο κατά την άποψή μου. Πολύ ωραία περιφέρεια. Περπατούσε λές και έχει σκολίωση προσπαθώντας να επιδείξει τον κώλο της σε σημείο που γίνονταν αστείο. Μάλιστα αυτοθαυμαζόταν στον καθρέπτη και έστελνε στον εαυτό της φιλάκια. Μεγάλες στιγμές! Απλό πρόγραμμα.
Η δεύτερη κοπέλα, μεγαλύτερη σε ηλικία, με το ζόρι έκανε την παρουσία της απο την κουρτίνα και μόνο η μισή εμφανίστηκε. Ξανθιά με κοντά μαλλιά. Αδύνατη με μικρό στήθος.
Η βόλτα έγινε στην βραδινή βάρδια οπότε οι κοπέλες είναι αυτές που διαβάσατε. Εαν είχατε πάει και χτές τότε θα συναντήσετε ελάχιστες διαφορές.
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι δεν είχε πολύ κόσμο άρα ενδείκνυται για κατάθεση. Μόνο μια παρέα απο αγενείς πιτσιρικάδες ήταν εκνευριστική.
Αυτά τα ολίγα και για σήμερα!