apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μην το γελαςΤυχερε κωστακη
μην το γελαςΤυχερε κωστακη
τυπε τα δοντια σε τι κατασταση ηταν?
επισης ειχε καμια δυσμορφια ή εστω παραμορφωση?
τυπε τα δοντια σε τι κατασταση ηταν?
επισης ειχε καμια δυσμορφια ή εστω παραμορφωση?
χωματιανου 11βΗ συλβανα η βραζιλιανα που δουλευει ?
δεν δινει σε ολους κ ποιο παλια οταν δουλευε φ71 ενω το ελεγε στο σαλονι , στο δωματιο προσπαθουσε να το αποφυγει....Όλες έχουν παίξει με τον ευαίσθητο συναισθηματικό μου κόσμο
Απλά δεν δίνει πλέον όπως παλιά. Αν γινόταν δεν θα έδινε και καθόλου. Αν δεις και στις κριτικές ο προμότοράς της που έγραψε τις ψεύτικες, δεν αναφέρει πρωκτικό ;)
κανει η μιραντα πρωκτικο....κ την ξεσκισες....μπραβο....Θα το διπλοξεσκισω το μιραντακι τοτε .......Πολυ κολοτρυπιδα παιδια την οποια εγω προσωπικα την ξεσκισα πριν εναμιση μηνα..........Φιλια πολλα
ετσι ακριβος οπως τα λες ειναι....αυτη ειναι η μπαρμπορα....με τις καραμελιτσες της!!!!!!!!!!!! ;)Μετά που ήρθε μέσα με ρωτούσε με παράπονο γιατί εμείς οι άντρες ζητούμε συνέχεια κώλο και πως δεν μπορεί και τέτοια. Και άλλα τέτοια σκηνικά. Εν πάση περιπτώσει, εμένα που πάω συχνά μου κάνει πάντα πολύ καλό κρεβάτι αλλά κώλο δίνει από μόνη της μόνο όταν έχει όρεξη.
Δεν θυμάμαι ποτέ να το λέει ρητά στο σαλόνι αλλά εδώ που τα λέμε δεν περίμενα και ποτέ καθώς έμπαινα απευθείας δωμάτιο. Μέσα το απέφευγε όντως, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο.δεν δινει σε ολους κ ποιο παλια οταν δουλευε φ71 ενω το ελεγε στο σαλονι , στο δωματιο προσπαθουσε να το αποφυγει....
Εγώ έχω αναβαθμιστεί σε golden card πλέον, αντί καραμελίτσες έχω μήλα το χειμώνα και παγωτό το καλοκαίριετσι ακριβος οπως τα λες ειναι....αυτη ειναι η μπαρμπορα....με τις καραμελιτσες της!!!!!!!!!!!! ;)
Δεν θυμάμαι ποτέ να το λέει ρητά στο σαλόνι αλλά εδώ που τα λέμε δεν περίμενα και ποτέ καθώς έμπαινα απευθείας δωμάτιο. Μέσα το απέφευγε όντως, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο.
Εγώ έχω αναβαθμιστεί σε golden card πλέον, αντί καραμελίτσες έχω μήλα το χειμώνα και παγωτό το καλοκαίρι
δεν το ελεγε αν ειχε 3-4 ατομα , οταν εκαναν να φυγουν επιανε κανεναν κ του το ελεγε.....ετσι ειχα πρψτοπερασει με την μπαρμπορα.....Δεν θυμάμαι ποτέ να το λέει ρητά στο σαλόνι αλλά εδώ που τα λέμε δεν περίμενα και ποτέ καθώς έμπαινα απευθείας δωμάτιο. Μέσα το απέφευγε όντως, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο.
Εγώ έχω αναβαθμιστεί σε golden card πλέον, αντί καραμελίτσες έχω μήλα το χειμώνα και παγωτό το καλοκαίρι
Κάτι μου λέει ότι μιλάς για εποχές 2008!δεν το ελεγε αν ειχε 3-4 ατομα , οταν εκαναν να φυγουν επιανε κανεναν κ του το ελεγε.....ετσι ειχα πρψτοπερασει με την μπαρμπορα.....
ανοιξη του 2008...τοτε ηταν η πρωτη φορα....δεν ημουν καν μελος στο σαιτ δεν ειχα ασχοληθει καθολου με αυτο....αν ειχα γραψει της εμπειριες μου μονο απο το 2006 κ μετα....θα ειχατεβαρεθει να με διαβαζεται.. ;)Κάτι μου λέει ότι μιλάς για εποχές 2008!
Ναι αν κρίνω από τη συχνότητα των τσαρκών σου, καλύτερα που δεν ήσουν μέλος τότεανοιξη του 2008...τοτε ηταν η πρωτη φορα....δεν ημουν καν μελος στο σαιτ δεν ειχα ασχοληθει καθολου με αυτο....αν ειχα γραψει της εμπειριες μου μονο απο το 2006 κ μετα....θα ειχατεβαρεθει να με διαβαζεται.. ;)
εγω κ τωρα κυνηγαω γκομενες κ βρισκω....απλα τα μπουρδελα εινα πως να το πω σαν χομπι....αλλα κ μεγαλος εθισμος.....πρωτη φορα το '89 13,5 χρονων παιδακι ,πως να το κανουμε 22,5 χρονια στην τσαρκα.....Ναι αν κρίνω από τη συχνότητα των τσαρκών σου, καλύτερα που δεν ήσουν μέλος τότε
Εγώ έγινα συχνός τσάρκας τα τελευταία τρία χρόνια. Πριν ήμουν φαντάρος και πιο πριν φοιτητής οπότε το βαλάντιο δεν έφτανε και αναγκαζόμουν να κυνηγάω γκόμενες :S
Γκόμενες πλέον, μόνο ξένες το καλοκαίρι. Οι δικές μας να πάνε να γαμηθούν αλλούεγω κ τωρα κυνηγαω γκομενες κ βρισκω....απλα τα μπουρδελα εινα πως να το πω σαν χομπι....αλλα κ μεγαλος εθισμος.....πρωτη φορα το '89 13,5 χρονων παιδακι ,πως να το κανουμε 22,5 χρονια στην τσαρκα.....
keep walking.... ;)Γκόμενες πλέον, μόνο ξένες το καλοκαίρι. Οι δικές μας να πάνε να γαμηθούν αλλού
Εγώ είμαι μικρότερος με μόλις 16 χρόνια στο κουρμπέτι!
I will... for όσο βαστούν τ' αρχίδια μας αδερφέ ;)keep walking.... ;)
Θα είσαι γλυκοτσούτσουνος φαίνεται φίλεΤο 2008 η Μπάρμπορα έδινε το κωλί της με έξτρα χρέωση. Μετά το έδινε τζάμπα, δηλαδή στην τιμή των 20 ευρώ. Ήταν καλή περίπτωση αλλά την σταμάτησα όταν άρχισε να κάνει τα ακάποτα και τελειωτικά σε όλους. Άσε που δεν ήθελε να βάλει καπότα για το τσιμπούκι άσχετα αν το ζήταγες.
Κρίμα!!!!