foxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 134
- Πόντοι
- 11
φυλης 65ααλεξανδρα,καστανομαλλικο ομορφο ζαχαρενιο μωρακι 45 κιλων,με τατου στη μεση
Για αυτήν έχει κανείς κανένα σχόλιο ή γνώμη;
φυλης 65ααλεξανδρα,καστανομαλλικο ομορφο ζαχαρενιο μωρακι 45 κιλων,με τατου στη μεση
την ειδες και σου γυαλισε τυπε?Για αυτήν έχει κανείς κανένα σχόλιο ή γνώμη;
γεια σου νταρλινΠήγα το πρωί να γαμήσω την καρολάιν από Φυλής 65 κάτω. Δεν έκανα τσάρκα γιατί βιαζόμουν. Ο τσάτσος πάλι έδωσε ρέστα. Με άρχισε πάλι στις αγκαλιές και τα φιλάκια, να μου λέει ότι θα με αφήσει 20 λετπά μέσα και ότι θα μου δώσει να παντρευτώ μία πουτάνα που έχει και άλλα τέτοια... Μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο και ξαναγκάλιασε και άρχισε να με δαγκώνει στον λαιμό και άλλα πολλά. Μαγικές στιγμές. Στο τέλος ντύ θηκα γρήγορα μην μπουκάρει μέσα και έχουμε άλλα :o
Δεν του ζητούσες να σου πάρει καμιά πίπα στο τσάμπα;Πήγα το πρωί να γαμήσω την καρολάιν από Φυλής 65 κάτω. Δεν έκανα τσάρκα γιατί βιαζόμουν. Ο τσάτσος πάλι έδωσε ρέστα. Με άρχισε πάλι στις αγκαλιές και τα φιλάκια, να μου λέει ότι θα με αφήσει 20 λετπά μέσα και ότι θα μου δώσει να παντρευτώ μία πουτάνα που έχει και άλλα τέτοια... Μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο και ξαναγκάλιασε και άρχισε να με δαγκώνει στον λαιμό και άλλα πολλά. Μαγικές στιγμές. Στο τέλος ντύθηκα γρήγορα μην μπουκάρει μέσα και έχουμε άλλα :o
Πήγα το πρωί να γαμήσω την καρολάιν από Φυλής 65 κάτω. Δεν έκανα τσάρκα γιατί βιαζόμουν. Ο τσάτσος πάλι έδωσε ρέστα. Με άρχισε πάλι στις αγκαλιές και τα φιλάκια, να μου λέει ότι θα με αφήσει 20 λετπά μέσα και ότι θα μου δώσει να παντρευτώ μία πουτάνα που έχει και άλλα τέτοια... Μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο και ξαναγκάλιασε και άρχισε να με δαγκώνει στον λαιμό και άλλα πολλά. Μαγικές στιγμές. Στο τέλος ντύθηκα γρήγορα μην μπουκάρει μέσα και έχουμε άλλα :o
Μάλλον είναι λίγο κίναιδος...
Μάλλον είναι λίγο κίναιδος...
δροσερο αγορι ο τσατσοσ χιστι μου?Πήγα το πρωί να γαμήσω την καρολάιν από Φυλής 65 κάτω. Δεν έκανα τσάρκα γιατί βιαζόμουν. Ο τσάτσος πάλι έδωσε ρέστα. Με άρχισε πάλι στις αγκαλιές και τα φιλάκια, να μου λέει ότι θα με αφήσει 20 λετπά μέσα και ότι θα μου δώσει να παντρευτώ μία πουτάνα που έχει και άλλα τέτοια... Μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο και ξαναγκάλιασε και άρχισε να με δαγκώνει στον λαιμό και άλλα πολλά. Μαγικές στιγμές. Στο τέλος ντύθηκα γρήγορα μην μπουκάρει μέσα και έχουμε άλλα :o
......... η Μπάρμπορα ........... Άσε που δεν ήθελε να βάλει καπότα για το τσιμπούκι άσχετα αν το ζήταγες.
γλωσοφιλα ακομα δινει.....Την πρώτη φορά που την πήρα αφ'όταν μπήκαμε στην "Εποχή των Ακαπότων" ούτε κατάλαβα για πότε μου τον ρούφηξε γυμνό. Εκτοτε πήγα μία ακόμα τελευταία εξόρμηση αυτοκτονίας (ακάποτο + γλυφομούνι) και τέλος. Πριν την εν λόγω "Ακαπότια Εποχή" έριχνε γλωσόφιλα.
Γιατί από τότε που πρωτοπήγε Φυλής, ακάποτα δεν τον ρουφούσε;Την πρώτη φορά που την πήρα αφ'όταν μπήκαμε στην "Εποχή των Ακαπότων" ούτε κατάλαβα για πότε μου τον ρούφηξε γυμνό. Εκτοτε πήγα μία ακόμα τελευταία εξόρμηση αυτοκτονίας (ακάποτο + γλυφομούνι) και τέλος. Πριν την εν λόγω "Ακαπότια Εποχή" έριχνε γλωσόφιλα.
Λείπει διακοπές.Που δουλεύει αυτή η Μπάρμπορα;
Όχι, αλλά ακούγεται καλό...την ειδες και σου γυαλισε τυπε?
ειναι ομορφουλι και ζαχαρενιο πολυ...ενα στυλακι σαν την ολγα φαρμακη φαντασου ;)πιο πιτσιρικα ομως...Όχι, αλλά ακούγεται καλό...
τοτε οντως ηταν εμφανισιμη....οταν αρχισε κ αυτη τα σουβλακια....τωρα εχει χαλασει αρκετα >Γιατί από τότε που πρωτοπήγε Φυλής, ακάποτα δεν τον ρουφούσε;
Η Ακαπότια Εποχή άρχισε να καθιερώνεται από το 2007, πριν την έλευση της Μπάρμπορας δλδ. Απλά ίσως η Μπάρμπορα να ήταν η πρώτη εμφανίσιμη γκόμενα που τα έκανε.