foxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 134
- Πόντοι
- 11
Σούπερ! Θα προσπαθήσω να κατέβω από εκεί σύντομα...ειναι ομορφουλι και ζαχαρενιο πολυ...ενα στυλακι σαν την ολγα φαρμακη φαντασου ;)πιο πιτσιρικα ομως...
Σούπερ! Θα προσπαθήσω να κατέβω από εκεί σύντομα...ειναι ομορφουλι και ζαχαρενιο πολυ...ενα στυλακι σαν την ολγα φαρμακη φαντασου ;)πιο πιτσιρικα ομως...
περιμενουμε νεα...Σούπερ! Θα προσπαθήσω να κατέβω από εκεί σύντομα...
Μπα τα πάντα δίνει ακόμη. Αν μπορούσε θα πουλούσε και τα ρουθούνια της!
είσαι σίγουρος;
δύο φορές που την είδα δεν ανακοίνωσαν τίποτα έξτρα.
Βασισμένος στις προηγούμενες συζητήσεις μας, στοιχηματίζω ότι την έχεις κατατάξει στους τόφαλουςτοτε οντως ηταν εμφανισιμη....οταν αρχισε κ αυτη τα σουβλακια....τωρα εχει χαλασει αρκετα >
Η Έλενα! Ωραίο κορμί.Πήγε κανείς χθες στο οίκημα που έχει η εισόδους,μία από την Φωκαίας και μία από την Αχαρνών?Πήγα χθες και ήταν μία κοπέλα που σύμφωνα με την τσα2 είναι 18 χρονών,και έλεγε σε όλους τους πελάτες ότι έχει φωτογραφίες στο bacebook.Ρώτησα που είναι η φωτογραφίες και η τσα2 δεν ήξερε να μου πεί.Το φιλαράκι που πέρασε τελικά μέσα ρώτησε την κοπέλα για τις φωτογραφίες και η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα.Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο?
- κατα την δικη μου ταπεινή αποψη δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχίας. βεβαια σε τετοια μεροι εχουμε τα ματια μας παντα ανοιχτα.Τίθεται θέμα ασφάλειας το βράδυ στην περιοχή?
οχι οχι αλλα επειδη την ειδα πριν 8 μερες εχει παχυνει....πως να το πω το σωμα της εχει χυθει(οχι απο συναγωνιστες )Βασισμένος στις προηγούμενες συζητήσεις μας, στοιχηματίζω ότι την έχεις κατατάξει στους τόφαλους
Η Έλενα! Ωραίο κορμί.
Δες κριτική.
η αννα δουλευει στο πανω δεξια δεξια , η αλεξανδρα δουλευει στο υπογειο....η αλεξανδρα ειναι κοντη λεπτη μελαχρινη μικρουλα ,- κατα την δικη μου ταπεινή αποψη δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχίας. βεβαια σε τετοια μεροι εχουμε τα ματια μας παντα ανοιχτα.
- παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως θα ξεχωρισω απο το ΦΩ22 την Αννα απο την Αλεξενδρα. προγραμματιζω να επισκεψη στο συγκεκριμενο σπιτι και απο τις περιγραφες εχω καταλαβει οτι μοιαζουν οι κοπελες.
υπαρχει κατι που θα με κανει να καταλαβω το ποια ειναι ποια.
επισης μπορει να ρωτησει ονομαη αννα δουλευει στο πανω δεξια δεξια , η αλεξανδρα δουλευει στο υπογειο....η αλεξανδρα ειναι κοντη λεπτη μελαχρινη μικρουλα ,
η αννα ειναι ποιο ψηλη κανονικη μαυρα μαλλια κ μεγαλο στηθος...στο μονο που μοιαζουν ειναι οτι κανουν κ οι δυο φουλ....
ναι το ξερω αυτη ηταν η ευκολη απαντηση, αλλα για να ρωταει φανταστηκα οτι αυτο δεν του περασε απο το μυαλο κ ειπα να του δωσω μασημενη τροφη.... ;)επισης μπορει να ρωτησει ονομα
Πήγα το πρωί να γαμήσω την καρολάιν από Φυλής 65 κάτω. Δεν έκανα τσάρκα γιατί βιαζόμουν. Ο τσάτσος πάλι έδωσε ρέστα. Με άρχισε πάλι στις αγκαλιές και τα φιλάκια, να μου λέει ότι θα με αφήσει 20 λετπά μέσα και ότι θα μου δώσει να παντρευτώ μία πουτάνα που έχει και άλλα τέτοια... Μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο και ξαναγκάλιασε και άρχισε να με δαγκώνει στον λαιμό και άλλα πολλά. Μαγικές στιγμές. Στο τέλος ντύθηκα γρήγορα μην μπουκάρει μέσα και έχουμε άλλα :o
Πήγα σήμερα, ψιλομέτρια πράγματα, θα ετοιμάσω μια κριτική αύριο.περιμενουμε νεα...
Κρίμα, την είχα στα υπόψην...Η μικρη Αλεξανδρα του Φωκ.22 έφυγε για Ρουμανία.
Συμφωνα με δηλωση της Κυριακατικης πρωινης τσατσάς η οποία δούλεψε με το μικρο οταν πρωτοεμφανιστηκε πριν 3 βδομάδες.
Εκτός κι αν λέει μαλακίες η τσα[size=13pt]²[/size]Κρίμα, την είχα στα υπόψην...