Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (6 μέλη και 82 επισκέπτες)

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πήγε κανείς χθες στο οίκημα που έχει η εισόδους,μία από την Φωκαίας και μία από την Αχαρνών?Πήγα χθες και ήταν μία κοπέλα που σύμφωνα με την τσα2 είναι 18 χρονών,και έλεγε σε όλους τους πελάτες ότι έχει φωτογραφίες στο bacebook.Ρώτησα που είναι η φωτογραφίες και η τσα2 δεν ήξερε να μου πεί.Το φιλαράκι που πέρασε τελικά μέσα ρώτησε την κοπέλα για τις φωτογραφίες και η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα.Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο?

Επισκέπτης
τοτε οντως ηταν εμφανισιμη....οταν αρχισε κ αυτη τα σουβλακια....τωρα εχει χαλασει αρκετα  >:(
Βασισμένος στις προηγούμενες συζητήσεις μας, στοιχηματίζω ότι την έχεις κατατάξει στους τόφαλους :2funny:

Πήγε κανείς χθες στο οίκημα που έχει η εισόδους,μία από την Φωκαίας και μία από την Αχαρνών?Πήγα χθες και ήταν μία κοπέλα που σύμφωνα με την τσα2 είναι 18 χρονών,και έλεγε σε όλους τους πελάτες ότι έχει φωτογραφίες στο bacebook.Ρώτησα που είναι η φωτογραφίες και η τσα2 δεν ήξερε να μου πεί.Το φιλαράκι που πέρασε τελικά μέσα ρώτησε την κοπέλα για τις φωτογραφίες και η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα.Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο?
Η Έλενα! Ωραίο κορμί.
Δες κριτική.

Επισκέπτης
Ανυπομονώ να βολτάρω την Φυλής παιδιά. Μάλλον από βδομάδα θα το κάνω. Τίθεται θέμα ασφάλειας το βράδυ στην περιοχή?

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Θεσσαλονίκη!

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Τίθεται θέμα ασφάλειας το βράδυ στην περιοχή?
- κατα την δικη μου ταπεινή αποψη δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχίας. βεβαια σε τετοια μεροι εχουμε τα ματια μας παντα ανοιχτα.

- παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως θα ξεχωρισω απο το ΦΩ22 την Αννα απο την Αλεξενδρα. προγραμματιζω να επισκεψη στο συγκεκριμενο σπιτι και απο τις περιγραφες εχω καταλαβει οτι μοιαζουν οι κοπελες.
υπαρχει κατι που θα με κανει να καταλαβω το ποια ειναι ποια.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Προσωπικά ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να φοβάσαι το βράδυ στη Φυλής.Κ το λέει αυτό κάποιος που βολτάρει ως επί το πλείστον μόνος του...

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κ μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι όποτε κ να πάω στη Φυλής (βραδυνή βάρδια πάντα),βλέπω παντού σκουπιδιάρικα..Στην Αχαρνών,στα γύρω στενά..Της πουτάνας γίνεται,βρωμάει ο τόπος...

Η έκφραση της πουτάνας γίνεται στη συγκεκριμένη περιοχή ισχύει κ χωρίς σκουπιδιάρικα βέβαια..Όσο για τη βρώμα,υπάρχει που υπάρχει στην περιοχή έτσι κ αλλιώς,μαζεύονται κ τα σκουπιδιάρικα κ κορυφώνεται η υπόθεση...

ilias75

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χτές πέρασα φ134 πρωι και ο τσατσος παρουσίασε μια Λάουρα ηλικία απο 20-25 ψηλή αδύνατη με μαύρα ίσια μαλλιά.έχει τιμήσει κανένας το εν λόγω μωρό??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Βασισμένος στις προηγούμενες συζητήσεις μας, στοιχηματίζω ότι την έχεις κατατάξει στους τόφαλους :2funny:
Η Έλενα! Ωραίο κορμί.
Δες κριτική.
οχι οχι αλλα επειδη την ειδα πριν 8 μερες εχει παχυνει....πως να το πω το σωμα της εχει χυθει(οχι απο συναγωνιστες  :2funny: :2funny:)

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
- κατα την δικη μου ταπεινή αποψη δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχίας. βεβαια σε τετοια μεροι εχουμε τα ματια μας παντα ανοιχτα.

- παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως θα ξεχωρισω απο το ΦΩ22 την Αννα απο την Αλεξενδρα. προγραμματιζω να επισκεψη στο συγκεκριμενο σπιτι και απο τις περιγραφες εχω καταλαβει οτι μοιαζουν οι κοπελες.
υπαρχει κατι που θα με κανει να καταλαβω το ποια ειναι ποια.
η αννα δουλευει στο πανω δεξια δεξια , η αλεξανδρα δουλευει στο υπογειο....η αλεξανδρα ειναι κοντη λεπτη μελαχρινη μικρουλα ,
η αννα ειναι ποιο ψηλη κανονικη μαυρα μαλλια κ μεγαλο στηθος...στο μονο που μοιαζουν ειναι οτι κανουν κ οι δυο φουλ....

• Like

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η αννα δουλευει στο πανω δεξια δεξια , η αλεξανδρα δουλευει στο υπογειο....η αλεξανδρα ειναι κοντη λεπτη μελαχρινη μικρουλα ,
η αννα ειναι ποιο ψηλη κανονικη μαυρα μαλλια κ μεγαλο στηθος...στο μονο που μοιαζουν ειναι οτι κανουν κ οι δυο φουλ....
επισης μπορει να ρωτησει ονομα :huh:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επισης μπορει να ρωτησει ονομα :huh:
ναι το ξερω αυτη ηταν η ευκολη απαντηση, αλλα για να ρωταει φανταστηκα οτι αυτο δεν του περασε απο το μυαλο κ ειπα να του δωσω μασημενη τροφη.... ;)

• Like

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
αρχικα σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.
σχετικα με το οτι θα μπορουσα να ρωτησω ονομα της κοπελας ειναι κατι που το σκέφτηκα. απλος υπαρχουν 2 σεναρια...
εκτος απο το οτι θα μπορουσε να μου πει καμια τσα2 ψεματα για κερδισει τον πελατη (μου εχει συμβει αυτο) δεν μου αρεσει καθολου να ρωταω ονομαστικα για μια κοπελα και να μην περασω, ειδικα στην περιπτωση που ακουσει...

παντος απο τις περιγραφες μαλλον η σειρα που θα μπω θα παιξει ρολο και οχι το "ποια"

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πήγα το πρωί να γαμήσω την καρολάιν από Φυλής 65 κάτω. Δεν έκανα τσάρκα γιατί βιαζόμουν. Ο τσάτσος πάλι έδωσε ρέστα. Με άρχισε πάλι στις αγκαλιές και τα φιλάκια, να μου λέει ότι θα με αφήσει 20 λετπά μέσα και ότι θα μου δώσει να παντρευτώ μία πουτάνα που έχει και άλλα τέτοια...   :2funny: :2funny: :2funny:   Μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο και ξαναγκάλιασε και άρχισε να με δαγκώνει στον λαιμό και άλλα πολλά. Μαγικές στιγμές. Στο τέλος ντύθηκα γρήγορα μην μπουκάρει μέσα και έχουμε άλλα   :o

:o :o τον αφησες να σε δαγκωσει στο λαιμο ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Η μικρη Αλεξανδρα του Φωκ.22 έφυγε για Ρουμανία.
Συμφωνα με δηλωση της Κυριακατικης πρωινης τσατσάς  η οποία δούλεψε με το μικρο οταν πρωτοεμφανιστηκε πριν 3 βδομάδες.
Εγω το είχα πάρει μεταμεσονύχτια.
Στα απογευματινα του Φωκ.22 σημερα έπαιζαν στο  πάνω δεξιά η ψηλουτσική Αννα που τα κανει όλα,στο αριστερα  η χοντρή με τα γυαλιά και στο υπόγειο μια καινούρια προμιλφοφέρνουσα ξανθιά.
Στο Φωκ.17 κάτω Ιλόνα,στο 17 πάνω νέο γυφτοειδές νανοπουτανίδιο

foxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
134
Πόντοι
11
περιμενουμε νεα... :sunglasses:
Πήγα σήμερα, ψιλομέτρια πράγματα, θα ετοιμάσω μια κριτική αύριο.

Η μικρη Αλεξανδρα του Φωκ.22 έφυγε για Ρουμανία.
Συμφωνα με δηλωση της Κυριακατικης πρωινης τσατσάς  η οποία δούλεψε με το μικρο οταν πρωτοεμφανιστηκε πριν 3 βδομάδες.
Κρίμα, την είχα στα υπόψην...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Βαριά με δέρνει το ανεμοβρόχι
Χαρά στον που 'χει μια φυλακή
Για να κουρνιάσει και να ξεχάσει
Αχ τη ζωή του την άδικη

Με το γεράκι θα γίνω ταίρι
Και με τα αγρίμια σταυραδελφός
Γιατί η καρδιά μου μονάχα ξέρει
Θεριό που είναι ο άνθρωπος

Βαριά με δέρνει ανεμοζάλη
Κανείς "χαλάλι" δε μου 'χει πει
Παντού είμαι ξένος, χαρακωμένος
Απ' το σκοτάδι και τη σιωπή

:grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom