You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
:o :o τον αφησες να σε δαγκωσει στο λαιμο ?
Δεν με ρώτησε...
foxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 134
- Πόντοι
- 11
Μακάρι. Αν την δεί κανείς, ας ενημερώσει!Εκτός κι αν λέει μαλακίες η τσα[size=13pt]²[/size]
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
και μουνοπανοξεπέταη αλεξανδρα δουλευει στο υπογειο....η αλεξανδρα ειναι κοντη λεπτη μελαχρινη μικρουλα ,
Επισκέπτης
Τώρα έχει αδυνατίσει φίλε! Έπρεπε να την έβλεπες πριν το καλοκαίρι που γύρισε στο Φωκαίας 27 υπόγειο τότε που είχε λήψει κάνα τρίμηνο που είχε γίνει μπόγος!οχι οχι αλλα επειδη την ειδα πριν 8 μερες εχει παχυνει....πως να το πω το σωμα της εχει χυθει(οχι απο συναγωνιστες )
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Τώρα έχει αδυνατίσει φίλε! Έπρεπε να την έβλεπες πριν το καλοκαίρι που γύρισε στο Φωκαίας 27 υπόγειο τότε που είχε λήψει κάνα τρίμηνο που είχε γίνει μπόγος!
Γενικώς φουσκώνει / ξεφουσκώνει κατά καιρούς. Εμένα μου αρέσει στην λεπτή της έκδοση.
Επισκέπτης
Καμία σχέση φίλε με όταν γύρισε πριν το καλοκαίρι! Καμία!Γενικώς φουσκώνει / ξεφουσκώνει κατά καιρούς. Εμένα μου αρέσει στην λεπτή της έκδοση.
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Καμία σχέση φίλε με όταν γύρισε πριν το καλοκαίρι! Καμία!
φροντιζουμε εμεις για την σιλουετα της
θα την αδυνατισουμε κι αλλο μολις γυρισει
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Τα σεβη μου στρατηγε,αυτο θα πηγαινε καλυτερα στο Ρομαντισμος και Μπουρδελα!
Βαριά με δέρνει το ανεμοβρόχι
Χαρά στον που 'χει μια φυλακή
Για να κουρνιάσει και να ξεχάσει
Αχ τη ζωή του την άδικη
Με το γεράκι θα γίνω ταίρι
Και με τα αγρίμια σταυραδελφός
Γιατί η καρδιά μου μονάχα ξέρει
Θεριό που είναι ο άνθρωπος
Βαριά με δέρνει ανεμοζάλη
Κανείς "χαλάλι" δε μου 'χει πει
Παντού είμαι ξένος, χαρακωμένος
Απ' το σκοτάδι και τη σιωπή
κατα τις 14.30 στη Φυλης,
Ξεκινησα απο το ΦΩ22 μιας εκει ηθελα να καταθεσω εαν και εφ΄οσον...
εκει ηταν ανοιχτω μονο το κατω σπιτι.
το ονομα της εργαζομενη ηταν (ποιο αλλο σε αυτο το σπιτι), Αννα.
μια κοπελα περιπου στο 1.70 με ομορφο σωμα και πολυ (μα πολυ) πλουσιο στηθος και μακρη ξανθο μαλλι μεχρι της πλατες.
ΦΩ19 μια κοπελα με επισης πολυ καλο σωμα (προς το αδυνατο) αρκετα ψιλη με κοντα μαλλια. στο σαλονι οπως την γεννησε η μαμα της.
Φ65Α μια κοπελα μελαχρινη με κοντο καρε και με ομορφο μεγαλο ταττου στα αριστερα της(οπως την βλεπουμε και την πασπατευουμε χε χε). μαρια στο ονομα κατα δηλωση της.
Φ76 μια ξανθια με μαλλί κομμωτηρίου μέχρι της πλατες και αρκετα νταρντανε σωμα.
Φ71Β μετα απο αρκετη αναμονη, μελαχρινη κοπελα (οχι η ρενατα δυστυχως) με ιδιαιτερα αξιολογο σωμα. με μορφασμους σχολιαζε οσους δεν περασαμε.
κατηφόρισμα προς Μεταξι χωρις να ιδιαιετερα πραγματα προς σχολιασμο.
Ιασωνος43 σχετικα ωραια κοπελα με ντροπαλη παρουσια στο σαλονι καλο σωματακι με πιασιματα στη μεση και μακρύ μαλλί μέχρι το βρακακι της. ψιλοκρατηθηκα να πω την αληθεια. αυτο το μαλλι με ξεμυαλίζει.
Ιασωνος46Α κλειστο.
Ιασωνος46Β ξανθια ευγενης κοπελα στο σαλονι που τρωει ολο το φαγητο της.
Ιασωνος44 σχετικα ομορφη κοπελα αλλα τα 15€ για το απλο στο μεταξι μου φάνηκαν πολλα.
Ιασωνος37Β Μικαελα μελαχρινη κοπελα αρκετα εμφανησημη με μαλλι μεχρι τις πλατες. 10€ κανονικο προγραμμα. ακολουθεί κριτικη.
Ιασωνος37Α Μαρια απο Φ22 παλαιοτέρα, με 15€ με πρωκτικο. πολυ ωραιο σωματακι, προς το αδυνατο και ξανθο βαμμενο ίσιο μαλλί λιγο κατω απο τους ώμους. εκφραζει πρόστυχο κρεββάτι αν και ειναι λιγο ρισκο μιας και ειναι και αυτη με τις μερες της. καιρο εχω να παω μαζι της, μπηκε ηδη στο προγραμμα.
Ιασωνος33 μια μικρη πιτσιρικα που περνει 15€ μονο για το οτι ειναι μικρη. καλη αλλα οχι ανταγωνισημη αλλων.
Ιασωνος31 η γνωστη ξανθια με το απλο προγραμμα στα 10€. χοντρουλα με πολλα πιασιματα.
Λεωνιδου 28 κατω, μελαχρινη κοπελα με πλουσιο στηθος και ομορφο σωμα με λιγα πιασιματα.
Ιασωνος20 επανω η μελαχρινη κοπελα αλβανιδα εαν θυμαμε καλα, κοντουλα με αδυνατο σωμα πετιτ. αρκετα συμπαθης και αρκετα καλη στο δωματιο 15€ αλλα με μικρο στηθος(αν και εχω να παω πριν το καλοκαιρι).
αντε και καλη συνεχεια
Ξεκινησα απο το ΦΩ22 μιας εκει ηθελα να καταθεσω εαν και εφ΄οσον...
εκει ηταν ανοιχτω μονο το κατω σπιτι.
το ονομα της εργαζομενη ηταν (ποιο αλλο σε αυτο το σπιτι), Αννα.
μια κοπελα περιπου στο 1.70 με ομορφο σωμα και πολυ (μα πολυ) πλουσιο στηθος και μακρη ξανθο μαλλι μεχρι της πλατες.
ΦΩ19 μια κοπελα με επισης πολυ καλο σωμα (προς το αδυνατο) αρκετα ψιλη με κοντα μαλλια. στο σαλονι οπως την γεννησε η μαμα της.
Φ65Α μια κοπελα μελαχρινη με κοντο καρε και με ομορφο μεγαλο ταττου στα αριστερα της(οπως την βλεπουμε και την πασπατευουμε χε χε). μαρια στο ονομα κατα δηλωση της.
Φ76 μια ξανθια με μαλλί κομμωτηρίου μέχρι της πλατες και αρκετα νταρντανε σωμα.
Φ71Β μετα απο αρκετη αναμονη, μελαχρινη κοπελα (οχι η ρενατα δυστυχως) με ιδιαιτερα αξιολογο σωμα. με μορφασμους σχολιαζε οσους δεν περασαμε.
κατηφόρισμα προς Μεταξι χωρις να ιδιαιετερα πραγματα προς σχολιασμο.
Ιασωνος43 σχετικα ωραια κοπελα με ντροπαλη παρουσια στο σαλονι καλο σωματακι με πιασιματα στη μεση και μακρύ μαλλί μέχρι το βρακακι της. ψιλοκρατηθηκα να πω την αληθεια. αυτο το μαλλι με ξεμυαλίζει.
Ιασωνος46Α κλειστο.
Ιασωνος46Β ξανθια ευγενης κοπελα στο σαλονι που τρωει ολο το φαγητο της.
Ιασωνος44 σχετικα ομορφη κοπελα αλλα τα 15€ για το απλο στο μεταξι μου φάνηκαν πολλα.
Ιασωνος37Β Μικαελα μελαχρινη κοπελα αρκετα εμφανησημη με μαλλι μεχρι τις πλατες. 10€ κανονικο προγραμμα. ακολουθεί κριτικη.
Ιασωνος37Α Μαρια απο Φ22 παλαιοτέρα, με 15€ με πρωκτικο. πολυ ωραιο σωματακι, προς το αδυνατο και ξανθο βαμμενο ίσιο μαλλί λιγο κατω απο τους ώμους. εκφραζει πρόστυχο κρεββάτι αν και ειναι λιγο ρισκο μιας και ειναι και αυτη με τις μερες της. καιρο εχω να παω μαζι της, μπηκε ηδη στο προγραμμα.
Ιασωνος33 μια μικρη πιτσιρικα που περνει 15€ μονο για το οτι ειναι μικρη. καλη αλλα οχι ανταγωνισημη αλλων.
Ιασωνος31 η γνωστη ξανθια με το απλο προγραμμα στα 10€. χοντρουλα με πολλα πιασιματα.
Λεωνιδου 28 κατω, μελαχρινη κοπελα με πλουσιο στηθος και ομορφο σωμα με λιγα πιασιματα.
Ιασωνος20 επανω η μελαχρινη κοπελα αλβανιδα εαν θυμαμε καλα, κοντουλα με αδυνατο σωμα πετιτ. αρκετα συμπαθης και αρκετα καλη στο δωματιο 15€ αλλα με μικρο στηθος(αν και εχω να παω πριν το καλοκαιρι).
αντε και καλη συνεχεια
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε παιδες ειδα σημερα στην διδυμου 8β πρωινη βαρδια ενα μωρο με απιστευτο σωμα και βυζους!!!ποια ειναι αυτη;δυστυχως δεν ειχα ωρα και δεν το ψεκασα,λεει τιποτα;
sebastian2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
μαγκες περασα εχθες το βραδακι κατα τις 7 απο ιουλιανου τελειως τυχαια με τη μηχανη και ειπα να μπω στο 71 να δω τι παιζει βασικα περιμενα να ηταν καμια λιζα η κανενα αλλο νταρντανομωρο ως γνωστον το συγκεκριμενο ιδρυμα ειδικευεται κυριως στα μιλφ βρηκα μια καινουρια ξανθια με καρε μαλλι γκομενα ηταν γυρω στα 35 με 40 οπως την εκοψα προμιλφ με ωραιο προστυχο προσωπο ειχε και τα πιασηματα της με καυλωσε εκεινη την ωρα και ειπα να περασω θα ανεβασω και κριτικη το δυνατο της σημειο το ακαπωτο πιπωμα και τσιμπουκωμα μεχρι τ αρχιδια κατεχει καλα το αθλημα δεν την ειχα ξαναδει καπου κατερινα τυην ελεγαν ισως ομως να ειχε ξαναδουλεψει και παλιοτερα αν ξερει κανενας
μαγκες περασα εχθες το βραδακι κατα τις 7 απο ιουλιανου τελειως τυχαια με τη μηχανη και ειπα να μπω στο 71 να δω τι παιζει βασικα περιμενα να ηταν καμια λιζα η κανενα αλλο νταρντανομωρο ως γνωστον το συγκεκριμενο ιδρυμα ειδικευεται κυριως στα μιλφ βρηκα μια καινουρια ξανθια με καρε μαλλι γκομενα ηταν γυρω στα 35 με 40 οπως την εκοψα προμιλφ με ωραιο προστυχο προσωπο ειχε και τα πιασηματα της με καυλωσε εκεινη την ωρα και ειπα να περασω θα ανεβασω και κριτικη το δυνατο της σημειο το ακαπωτο πιπωμα και τσιμπουκωμα μεχρι τ αρχιδια κατεχει καλα το αθλημα δεν την ειχα ξαναδει καπου κατερινα τυην ελεγαν ισως ομως να ειχε ξαναδουλεψει και παλιοτερα αν ξερει κανενας
ενδιαφερον.
για δωσε καμια λεπτομερεια
εθνικοτητα?
κωλο?
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Τύπε δεν πιστεύω να είναι η Μικαέλα η ψηλή από Φυ84-86;
sebastian2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
εθνικοτητα δεν την ρωτησα να σου πω αλλα τα χαρακτηριστικα της προδιδαν μαλλον γυναικα πρωην ανατολικου μπλοκ ανοιχτοχρωμη κτλ κωλαρακι αφρατο οτι πρεπει για πουτσοσκαμπιλα ηταν λιγο ζορικη και αγρια μπορω να πω φοβαμαι ομως μηπως εκανε καποιας αλλης γκομενας βαρδια εκει μηπως δεν ηρθε για να μεινει για καιρο απλα για καμια αρπαχτη και μετα εξαφανιζολ οποτε κανονιστε
Τύπε δεν πιστεύω να είναι η Μικαέλα η ψηλή από Φυ84-86;
κοιτα, λογο του οτι ειμαι καμενος απο εκεινη την μερια της Φυλης και δεν περναω πια ουτε απο το πεζοδρομοιο, δεν μπορω να σου απαντησω. αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι η κοπελα δεν μιλαει πολυ καλα ελληνικα (συνεννοείσαι βεβαια αλλα μην παρεις και φορα στο μπλα μπλα). επισεις απο τα δικα της λεγομενα μου ειπε οτι ειναι 3 μηνες στην ελλαδα.
ενα στοιχειο παραπανω που ξεχασα να γραψω στην κριτικη και μπορει να βοηθησει ειναι οτι εχει παρα πολυ μικρο στηθος. βυζι σπιρι που λεμε.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Όχι δεν είναι αυτή. Σκεφτόμουν την Μιχαέλα την ιταλίδα, από Φυ84-86.
Έχει χαθεί αυτή.
Έχει χαθεί αυτή.
margaritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Απλά απο περιέργεια ρωτάω, στο φωκαίας 19 γιατί κυκλοφορούν όλες ξεβράκωτες;
Πολιτική του μαγαζιού;
Πολιτική του μαγαζιού;
γιατί κυκλοφορούν όλες ξεβράκωτες;
Πολιτική του μαγαζιού;
Εντολή ΔΝΤ
Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν δεν ξερει η κοπελα θα ξερουμε εμεις;;;;;Πήγε κανείς χθες στο οίκημα που έχει η εισόδους,μία από την Φωκαίας και μία από την Αχαρνών?Πήγα χθες και ήταν μία κοπέλα που σύμφωνα με την τσα2 είναι 18 χρονών,και έλεγε σε όλους τους πελάτες ότι έχει φωτογραφίες στο bacebook.Ρώτησα που είναι η φωτογραφίες και η τσα2 δεν ήξερε να μου πεί.Το φιλαράκι που πέρασε τελικά μέσα ρώτησε την κοπέλα για τις φωτογραφίες και η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα.Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις