Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (36 μέλη και 280 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ωπ! Ο άσωτος επέστρεψε!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Συμβαινει τωρα....!!!

Φωκαιας 25 πανω....Τερεζα,μελαχροινη,βραχυσωμη συμπαθητικη...τσατσα αντιπαθητικη.
Φωκαιας 25 κατω...Λαουρα,,ψιλη με καστανοξανθο μακρυ μαλλι.
Φυλης 66 παλιο...Αννα,λεπτη με ωραιο στηθος,μικρο συμπαθητικο προσωπακι,,,τελειωτικο στο στηθος.
Φυλης 73 υπογειο...Κοντουλα ξανθια νεοφερτη και φοβισμενη,,,κανονικο προγραμμα.
Φυλης 84 ισογειο..η μελαχροινη που δουλευει και στο 84 πανω,,ειναι αθιγγανη και κανει φουλ.
Φυλης 84 πανω...Αλεξια με μαυρο μαλλι,ωραιο προκλητικο σωμα.
Φυλης 86 πανω...Μια βουλγαρα που την ειχα δει και στο 84 κατω πριν 2 μερες στην απογευματινη βαρδια..φουλ προγραμμα...κλασικη φατσα βουλγαρας με μαυρο μαλλι και κλασσικο βουλγαρικο χτενισμα εδειχνε ευδιαθετη στο σαλονι.
Φωκαιας 27 υπογειο πρεπει να ταν απο τη βραδυνη βαρδια 2 κοπελες,,η Αναστασια ξανθια αδυνατη ρωσσιδα με κανονικο προγραμμα και η γνωστη αδυνατη με το κοντο μαλλι μιλφογκιλφ
Φυλης 71 οροφος..Βικυ η πολωνεζα με φουλ προγραμμα.

Κων 166 ισογειο...Καμιλα..νεα κοπελα αδυνατη με ωραιο σωμα και προσωπο...ακαποτο αλλα χωρις κωλο..σαν πολωνεζα μου φανηκε στο προσωπο..θα περναγα μαζι της αλλα ειπα να κοιταξω και στο υπογειο να δω τι παιζει..και ποια βρηκα υστερα απο καιρο???

Κων 166 ΕΛΕΝΑ Η ΡΩΣΣΙΔΑ...ελειπε γιατι σπουδαζε οικονομικα...εχω γραψει κριτικες για αυτην γυρω στο μαρτη...Ξανθια με κοντο καρε,γαλανα ματια,καμπυλοτο σωμα...τελειωτικο στο στηθος αλλα επειδη δεν ειμαι καλος στο σημαδι πηγανε στο προσωπο...δε παρεξηγηθηκε και μαλιστα με ευχαριστησε...η τσα2 χτυπησε στο 10 λεπτο τη πορτα για να περιμενει για τιμωρια της κανα 10 λεπτο ακομα να βγει η κοπελα...Αψογη συμμετοχη με πολλα προκαταρκτικα.

Λιγο πριν κατα της 6.00 το πρωι κατεβαινα την Ιασσωνος και Ο Speed την ανεβαινε...μεγαλη συναντηση στο κατα τα αλλα αδιαφορο μεταξι.

Πρεπει να αναφερθω στη τσα2 απο Ακομινατου ισογειο...Παρουσιασε 1 κοπελα..με κοκκινο μαλι και λιγα κιλακια με 10 ευρο..αρνηθηκα και εκεινη θυμωσε και λεει...Αφου δε περνατε με 10 ευρο αυτη τη στιγμη γινομαι το αφεντικο και ανεβαζω τη τιμη στα 15....Η αλλοδαπη τσα2 ακουσε τα 12 ευαγγελια και ολο τον επιταφιο πρωινιατικα και κρυφτηκε  στο κουζινακι....!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κων 166 ΕΛΕΝΑ Η ΡΩΣΣΙΔΑ...ελειπε γιατι σπουδαζε οικονομικα...
lol-045.gif

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να μη γελας καθολου η κοπελα δε θελει να κανει αυτη τη δουλεια ολη της τη ζωη και γι αυτο με τα χρηματα που μαζευει απο εδω πληρωνει τα διδακτρα του ινστιτουτου...
το πρωι μαθητρια και το βραδυ πορνη τυπε? :grin:
URL]]

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
το πρωι μαθητρια και το βραδυ πορνη τυπε? :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.emarket.gr/uploaded/32910637.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:D :D :D :D :D :D.....το αναποδο γιατι δουλευει πρωινη βαρδια...!!!

Το μωρο στο κων 166 ισογειο τη καμιλα θα τη τιμησω συντομα...ισως αυριο.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Πρωινή βόλτα με πολλά παρατράγουδα..

Θα περιοριστώ σε αυτά για την γνώση των συναθλητών..

Φυλής 67.. Μόλις είχε ανοίξει... ξανθιά πιτσιρίκα Ρωσίδα, Νατάσα. αφράτη και όμορφη κοπελίτσα, όλο χαμόγελα στο σαλόνι.

Πάρα πολύ καλή με διαβεβαιώνει η τσα2, μπές να το πάρεις αγκαλίτσα, είναι πολύ θερμό κορίτσι, δίνω το 20άρικο και μπαίνω. πράγματι το δωμάτιο ανέγγιχτο, ο πρώτος πελάτης ήμουν.

έρχεται σε λίγο, γειά σου, και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, βγάζοντας το στρίνγκ, με το κεφάλι κάτω.

την πλησιάζω όρθιος, μου το πιάνει σαν να μετράει το νούμερο(πεσμένο πάντα) και πάει να βάλει καπότα..

καρδιά μου να σηκωθεί λίγο πρώτα, της λέω.. με κοιτάει, και πάει να βάλει καπότα αγνοώντας με. της ξαναλέω τα ίδια και μου απαντά έτσι γίνεται μωρό μου.. της λέω άν γίνεται έτσι δεν θέλω, και ανασηκώνει τους ώμους.

Παίρνω το παντελόνι μου και αρχίζω να ντύνομαι. σηκώνεται και φεύγει χωρίς να πεί τίποτα.. μίλησε λίγο με την  τσα2, άκουσα μόνο που είπε 'δώσε το 20άρι πίσω'.

βγήκα, είχε μπεί ήδη σε άλλο δωμάτιο, τα είπα στην τσα2, πήρα το 20άρι και δρόμο..

Αλκάμένους 117.. είναι η Τζούλια μου ανήγγειλε η τσα2.. λέω νομίζω ότι την έχω ξαναδεί αλλά πρίν μήνες.. δεν νομίζω μου απαντά η τσα2.. δεν δίνω σημασία..

βγαίνει η τζούλια, τα παντα όλα κλπ, νομίζω την είχα ξαναδεί παλιά, σε κάθε περίπτωση δεν μου κάνει κλικ, λέω 'ευχαριστώ πολύ' και πάω να φύγω..

'ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ' μου λέει η τσα2 κάθε πρωί είναι η τζούλια.. εξηγώ οτι δεν μπορώ να ξέρω ποιά είναι και είναι δικαίωμά μου να δώ και να μην μπώ..

Πετάγεται η τζούλια απο την κουζίνα και μου λέει 'σε καφετέριες πηγαίνεις και κάθεσαι χωρίς να πληρώσεις?"..

τρελάθηκα.. λέω 'σου ζήτησα να μπώ στο δωμάτιο χωρίς να πληρώσω? δεν πάς σε καφετέριες εσύ να δείς και άν δεν θέλεις δεν κάθεσαι?

κύριε ερχόσαστε κάθε μέρα, κοιτάτε και δεν μπαίνετε, γειά σας, μου απαντά..

ούτε έρχομαι κάθε μέρα και δεν θα ξαναπατήσω, της απάντησα..ΑΥΤΑ, γιατί η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή  

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΣΑΤΣΑΔΕΤΑ.
[/size]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρωινή βόλτα με πολλά παρατράγουδα..

Θα περιοριστώ σε αυτά για την γνώση των συναθλητών..

Φυλής 67.. Μόλις είχε ανοίξει... ξανθιά πιτσιρίκα Ρωσίδα, Νατάσα. αφράτη και όμορφη κοπελίτσα, όλο χαμόγελα στο σαλόνι.

Πάρα πολύ καλή με διαβεβαιώνει η τσα2, μπές να το πάρεις αγκαλίτσα, είναι πολύ θερμό κορίτσι, δίνω το 20άρικο και μπαίνω. πράγματι το δωμάτιο ανέγγιχτο, ο πρώτος πελάτης ήμουν.

έρχεται σε λίγο, γειά σου, και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, βγάζοντας το στρίνγκ, με το κεφάλι κάτω.

την πλησιάζω όρθιος, μου το πιάνει σαν να μετράει το νούμερο(πεσμένο πάντα) και πάει να βάλει καπότα..

καρδιά μου να σηκωθεί λίγο πρώτα, της λέω.. με κοιτάει, και πάει να βάλει καπότα αγνοώντας με. της ξαναλέω τα ίδια και μου απαντά έτσι γίνεται μωρό μου.. της λέω άν γίνεται έτσι δεν θέλω, και ανασηκώνει τους ώμους.

Παίρνω το παντελόνι μου και αρχίζω να ντύνομαι. σηκώνεται και φεύγει χωρίς να πεί τίποτα.. μίλησε λίγο με την  τσα2, άκουσα μόνο που είπε 'δώσε το 20άρι πίσω'.

βγήκα, είχε μπεί ήδη σε άλλο δωμάτιο, τα είπα στην τσα2, πήρα το 20άρι και δρόμο..

Αλκάμένους 117.. είναι η Τζούλια μου ανήγγειλε η τσα2.. λέω νομίζω ότι την έχω ξαναδεί αλλά πρίν μήνες.. δεν νομίζω μου απαντά η τσα2.. δεν δίνω σημασία..

βγαίνει η τζούλια, τα παντα όλα κλπ, νομίζω την είχα ξαναδεί παλιά, σε κάθε περίπτωση δεν μου κάνει κλικ, λέω 'ευχαριστώ πολύ' και πάω να φύγω..

'ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ' μου λέει η τσα2 κάθε πρωί είναι η τζούλια.. εξηγώ οτι δεν μπορώ να ξέρω ποιά είναι και είναι δικαίωμά μου να δώ και να μην μπώ..

Πετάγεται η τζούλια απο την κουζίνα και μου λέει 'σε καφετέριες πηγαίνεις και κάθεσαι χωρίς να πληρώσεις?"..

τρελάθηκα.. λέω 'σου ζήτησα να μπώ στο δωμάτιο χωρίς να πληρώσω? δεν πάς σε καφετέριες εσύ να δείς και άν δεν θέλεις δεν κάθεσαι?

ούτε έρχομαι κάθε μέρα και δεν θα ξαναπατήσω, της απάντησα..ΑΥΤΑ, γιατί η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή 

φυσικά και να μήν ξαναπατήσεις, ούτε για περατζάδα. Αν θέλουν να έχουν για πελάτες βρωμοπακιστανους, γύφτους και μαυρους με δεκάδες σμν ας τους έχουν και να τους χαίρονται και να περνάνε καλά μαζι τους. Αυτοί χάνουν και όχι εμείς. Απο κορίτσια άλλο τίποτα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Άλλη μαλακία από κεί πάλι. Μου το 'χε πει και μια τσατσά στο Καλλέργη. :grin: Δηλαδή και κάθε μέρα να πηγαίνεις και να μην περνάς τί έγινε;

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Άλλη μαλακία από κεί πάλι. Μου το 'χε πει και μια τσατσά στο Καλλέργη. :grin: Δηλαδή και κάθε μέρα να πηγαίνεις και να μην περνάς τί έγινε;

το τρομερό είναι ότι μου το είπε η τζούλια, όχι η τσα2.. νομίζει η τζούλια οτι θα πληρώνουμε για να την δούμε.. το σπίτι άδειο εν τω μεταξύ...

η αναδουλειά φέρνει νευράκια στους παλιοχαρακτήρες. και χαμόγελα στους υπόλοιπους.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πρωινή τσάρκα στην Φυλής. Λίγος ο κόσμος και πολύ ζέστη. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωκαίας:

17 κάτω: Κλειστό, αλλά στα @@ μου γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Ρωξάνη, μελαχρινή με μεγάλο πεσμένο στήθος και ωραίο κώλο.
25 πάνω: Τερέζα, μελαχρινό αδύνατο χαμογελαστό κοντοπούτανο.
25 κάτω: Λάουρα, καστανόξανθο όμορφο πιπίνι, πρέπει να μεγάλωσε το στήθος της σε σχέση παλαιότερα που ήταν στο ίδιο μαγαζί.
22 πάνω: Κλειστό.
22 κάτω: Βαλεντίνα, μελαχρινή ψηλή με μοντελέ σώμα. Πανέμορφη.

Φυλής:

66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
59 πάνω: Κλειστό.
61: ΚΛειστό.
Φιλιππίδου: Κλειστό.
65 πάνω: Μελαχρινό κοντοπούτανο με πρωκτικό.
65 κάτω: Μελαχρινή με ωραίο σώμα και αθώο προκλητικό βλέμμα.
67: Ξανθιά με μεγάλο στήθος, την είχα δει και στο Φωκαίας 19.
71 πάνω: Βίκυ η Πολωνέζα.
71 ισόγειο: Μελαχρινή με μεγάλο στήθος ήρθε μασώντας τσίχλα.
71 υπόγειο: Ξανθιά, κοντούλα και ομορφούλα αλλά με φοβισμένο ύφος. Ίσως είναι καινούρια.
134 όροφος: Μελαχρινή ψηλή με μικρό στήθος. Νομίζω ότι την είχα δει και στο Περγάμου 1.
134 ισόγειο: Καστανόξανθο μωρό με μεγάλο στήθος.
134 υπόγειο: Πάολα, φόραγε ξανθιά περούκα. Πιπινάκι κοντό του γάλακτος. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.

Σήμερα φεύγω από Αθήνα και θα επιστρέψω σε περίπου ενάμιση μήνα. Άρα δεν θα μπορώ να σας ενημερώνω. Υπόσχομαι να γυρίσω ποιο μάχιμος από ποτέ!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΤΣΑΡΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Πρωινή τσάρκα στην Φυλής. Λίγος ο κόσμος και πολύ ζέστη. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωκαίας:

17 κάτω: Κλειστό, αλλά στα @@ μου γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Ρωξάνη, μελαχρινή με μεγάλο πεσμένο στήθος και ωραίο κώλο.
25 πάνω: Τερέζα, μελαχρινό αδύνατο χαμογελαστό κοντοπούτανο.
25 κάτω: Λάουρα, καστανόξανθο όμορφο πιπίνι, πρέπει να μεγάλωσε το στήθος της σε σχέση παλαιότερα που ήταν στο ίδιο μαγαζί.
22 πάνω: Κλειστό.
22 κάτω: Βαλεντίνα, μελαχρινή ψηλή με μοντελέ σώμα. Πανέμορφη.

Φυλής:

66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
59 πάνω: Κλειστό.
61: ΚΛειστό.
Φιλιππίδου: Κλειστό.
65 πάνω: Μελαχρινό κοντοπούτανο με πρωκτικό.
65 κάτω: Μελαχρινή με ωραίο σώμα και αθώο προκλητικό βλέμμα.
67: Ξανθιά με μεγάλο στήθος, την είχα δει και στο Φωκαίας 19.
71 πάνω: Βίκυ η Πολωνέζα.
71 ισόγειο: Μελαχρινή με μεγάλο στήθος ήρθε μασώντας τσίχλα.
71 υπόγειο: Ξανθιά, κοντούλα και ομορφούλα αλλά με φοβισμένο ύφος. Ίσως είναι καινούρια.
134 όροφος: Μελαχρινή ψηλή με μικρό στήθος. Νομίζω ότι την είχα δει και στο Περγάμου 1.
134 ισόγειο: Καστανόξανθο μωρό με μεγάλο στήθος.
134 υπόγειο: Πάολα, φόραγε ξανθιά περούκα. Πιπινάκι κοντό του γάλακτος. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.

Σήμερα φεύγω από Αθήνα και θα επιστρέψω σε περίπου ενάμιση μήνα. Άρα δεν θα μπορώ να σας ενημερώνω. Υπόσχομαι να γυρίσω ποιο μάχιμος από ποτέ!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΤΣΑΡΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παλι στα ιγρα καλντεριμια τριγιρνασ κικλοπα τισ ιδονισ? :rockon: :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Ομοιοπαθής τύπε. :2funny: Πολύ το διασκέδασα.  :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom