Για να δουμε τα τσακαλια εδω θα το εντοπισουν το θεμα...?
Για πρωτη φορα κατεβηκα προσφατα στη Φυλης,καθως για χρονια εμενα Θεσσαλονικη ,και οποτε επαιζα μπαλα εκει πανω.
Αφου γυριζω διαφορα σπιτια, πετυχαινω ενα μωρο με το οποιο υπηρξε τρελη χημεια.Τη γουσταρα γιατι τσαμπουκαλιδικα επεμενε να περασω μεσα,αλλα οχι με αγενεια,εδειχνε οτι γουσταρε και απ΄οτιαποδειχθηκε μαλλον την πετυχα στις καβλες τις.
Μεσα στο δωματιο εγινε μαχη,η τυπισσα με αφησε μλκα και δεν ειμαι κανας πιτσιρικας.Γαμιοταν σαν τρελη, δε με αφηνε καν να κουνηθω, και γουσταρε να παιζει παιχνιδι.Ακομα κι οταν ανεβηκα απο πανω,παλι ηθελε να κουνιεται αυτη,σε βαθμο που γρατζουνισε την πλατη της απο μια μλκια σουστα του σαπιοκρεβατου.
Απο χρονο στ' @@ της ,σα να ηταν σπιτι της.
Ηταν η τυχη του πρωταρη στη Φυλης...παντως εγω αισθανθηκα μλκας για τα χαμενα χρονια στο Βαρδαρη μ' αυτο το γαμησι.
Λοιπον...Ελενα,23 ετων,ΡΟυμανια μου συστηθηκε.Υψος 1.65-70,στο αδυνατο,μαλλια καστανα,ματι πρασινο-μπλε,στο προσωπο δεν τη λες ομορφη παντως.
Υποτιθεται οτι ηταν στο Φυλης 109 πανω βραδυνες βαρδιες.
Αλλα μ΄αυτα που διαβαζω εδω για τσατσους κλπ,μαλλον εχει γινε μλκια και εχω μπερδεψει τα νουμερα.Ειχα να εχω και το νου μου για τα Αφρικανια εκει περα μιας και δεν ειμαι εξοικοιωμενος οποτε γαμα τα...
Αν τυχον καποιος εχει να πει κατι i d appreciate that.
Καλη συνεχεια παληκαρια...