Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (37 μέλη και 283 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Έλεος παίδες και παλικάρια,
εδώ είναι το thread της ενημέρωσης.

Της αναζήτησης είναι σε άλλο . . .  . .

Μην το ξεχνάμε αυτο!    :woldman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συναγωνιστές αναζητώ εναγωνίως 2 μιλφάκια,τη πασίγνωστη Ζάνα και τη Φωτεινή.
Ξέρει κανείς που βγαίνουν?
τυπε σου εχω στειλει και πμ για την φωτεινη γκμοχ
το εχω γραψει και εδω πριν 3-4 σελιδες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
KALIMERAAA....XLINK..λιγο οφ τοπικ αλλα νομιζω ενδιαφερον για ολους...ανεβαζω τη ταινια που εγινε για το μεταξι...πρωταγωνιστει ο φιλος μου ο μιχαλης απο τη νιγηρια που εχει γεννηθει και σπουδασει στην αθηνα,εχει σχολη κρουστων στο μεταξουργειο...αδελφος του ο mc ynka urbanix...που συνεργαζεται με πολλους γνωστους καλλιτεχνες και εναλακτικες μπαντες της αθηνας.

Oφ τόπικ, αλλά ο πιτσιρικάς στο τέλος είναι ταλεντάκι ;)

Kαι  όπως είπαν οι συναγωνιστές, εδώ καλύτερα να γράφουμε ενημερώσεις μόνο. Υπάρχει θρεντ για ανζητήσεις ;)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Λόγω σκούπας τα περισσότερα σπιτάκια ήταν κλειστά και στα ανοιχτά επικρατούσε το αδιαχώρητο. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διδύμου:

Όλα κλειστά.

Φωκαίας:

22 πάνω: 2 κοπέλες, Νίκη, ξανθιά με ωραίο σώμα και στήθος από Φυλής 92 αριστερά και η Κλαούντια, που τώρα έχει άλλο όνομα που δεν το συγκράτησα, πλέον είναι ξανθιά. Αδιάφορη παρουσία.
22 κάτω: 2 κοπέλες, Νατάσσα, ξανθιά με λίγα κιλά παραπάνω, βγήκε από το δωμάτιο μαζί με έναν πακιστανό. Και η Βαλεντίνα, μελαχρινή εντυπωσιακή παρουσία με μεγάλο στήθος.

Όλα τα άλλα κλειστά.

Φυλής:

66 αριστερά: Δεν ενημερώνω λόγω αγενέστατης τσατσάς από Φωκαίας 17 κάτω.
74 δεξιά: 2 κοπέλες, Άννα ξανθιά αδύνατη με μέτριο πρόσωπο από Φυλής 134 ισόγειο και άλλη μία μελαχρινή αδιάφορη.
74 αριστερά: 2 κοπέλες που είδα ελάχιστα γιατί είχε υπερβολικό κόσμο.
71 όροφος: Ξανθιά χοντρούλα με πρωκτικό. Νομίζω ήταν και στο Διδυμου 27 αλλά δεν είμαι σίγουρος.
71 υπόγειο: Αλίνα, καστανή milf με ωραίο σώμα και σιλικόνη στα βυζιά.
92 δεξιά: Τζούλια, μελαχρινή μαυρισμένη με ωραίο σώμα.
109 πάνω: Τζούλη, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Φυλης 10:30.
Τα περισσορερα ηταν κλειστα εκτος απο καποια που ανοιγωκλειναν τα φωτα σαν ντισκο για να φαινονται ανοικτα την ωρα που ειναι και κλειστα.......

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον θα εννοείτε την Βαλεντίνα που πέτυχα προ ημερών.
Καλή κοπέλα, γλυκιά με άνεση χρόνου. Πεσμένο όμως στήθος.
Πίπα ακά δεν δοκίμασα.
Νομίζω πάιζει διπλοβάρδιες λόγω απουσίας της Μις Καπαρτίνας.
πριν λίγο την δοκίμασα και εγώ. πολύ καλή σε όλα της, ευγενική, προσχαρη κλπ.
δυό μέτρα ποδάρες η γκαλούρα  :rockon:
τσα2 μια ρωσίδα θείτσα γλυκιά που πάντα έχει τα δωμάτια πεντακάθαρα
ΥΓ αν και δεν το έω με τα πουρά σε αυτην μια πίπα την έδινα  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερα το πρωί
Μέση ψύξη σαλονιού.
...
Οριακή ψύξη σαλονιού
...
Επαρκέστατη ψύξη σαλονιού.
...
Κλιματιστικό σαλονιού αναμμένο στους 27 βαθμούς το οποίο δεν παρείχε επαρκή ψύξη. Αλλά υπήρχε ήδη δωμάτιο με καλή ψύξη:

:rockon:

Τα κλιματιστικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ... "ηδονής" μας

71982768939846958732.jpg

68487282034113749387.jpg

Και μια και το έφερε η κουβέντα ας σημειωθεί ότι στα "κεντρικά" της Φυλής εμφανίζονται οι παρακάτω μελαχρινές :

Ειρήνη μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομάγουλα, προκλητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Ειρήνα επίσης μελαχρινή με μαλλιά μέχρι ψηλά στις πλάτες, συμπαθητικά Ρουμανο-τσιγγάνικα χαρακτηριστικά με α-διακριτική μύτη, μάλλον ψηλή, κανονικό σώμα, αποδεκτά βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο

Σελένα μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συνωμο-καυλοτικό ύφος, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή, αποδεκτά βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο. Έχει tattoo στην ΟΜΣΣ

Αλίνα μελαχρινά μαλλιά μέχρι χαμηλά στην μέση (ενίοτε σπαστά ενίοτε ίσια), συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου λέγοντας υποσχέσεις με χαμόγελο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο

...

Γαμώ το ...  :think:

Πάει δεν θυμάμαι άλλα, έπρεπε να τα σημειώσω πριν ζαλιστώ  

Απόψε πάλι που θα βγεις
θέλω να πιεις και να μεθύσεις
απ τα κρυμμένα να σωθείς
στα περασμένα να γυρίσεις

Ότι σε φέρνει τιμωρεί
ότι σε διώχνει σε λυτρώνει
άδειο ποτήρι η ζωή
ή το γεμίζεις ή σε κόβει

Απόψε πάλι που θα βγεις
θέλω να πιεις και να μεθύσεις

Απόψε πάλι που θα ρθεις
την πόρτα πίσω σου να κλείσεις
από γυναίκα θα κρυφτείς
μα σε γυναίκα θα γυρίσεις

Ότι σε φέρνει τιμωρεί
ότι σε διώχνει σε λυτρώνει
άδειο ποτήρι η ζωή
ή το γεμίζεις ή σε κόβει
Απόψε πάλι που θα ρθεις
την πόρτα πίσω σου να κλείσεις

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Παιδες μια βοηθεια Μου εχει μπει στο μυαλο να γαμησω μια χοντρη αλλα να εχει τεραστια κωλαρα οσο πιο μεγαλη γινεται τερας Οποιος ξερει να μου πει.Θελω να παω σημερα οποσδηποτε

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Περίπου τι ώρα θέλεις να πας συν-αδελφέ ...  :grin:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Στο Φυλής 109 άνω, ο δροσερός υπηρέτης από Κνίδου 18 δεν ανοίγει

Πολύ αντιπαθητικός άνθρωπος. Πάντα έχει αυτή την ξινίλα στο βλέμμα του και πάντα μου την λέει...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδες μια βοηθεια Μου εχει μπει στο μυαλο να γαμησω μια χοντρη αλλα να εχει τεραστια κωλαρα οσο πιο μεγαλη γινεται τερας Οποιος ξερει να μου πει.Θελω να παω σημερα οποσδηποτε
Ρε συ ...

Ζητάς κάτι και κάνεις την πάπια όταν σε ρωτάνε ;

Θα το πω όσο γίνεται ευγενικά...

Μήπως είσαι κλώνος ή μήπως αερογαμείς ;  :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Στειλε πμ στον χρηστη bbwlover...

courbas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά χαιρετώ .ξερείς κανείς τι απέγινε η ντόρα από φω 17 πάνω και ρεμουνδου 21 κάτω ;

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να δουμε τα τσακαλια εδω θα το εντοπισουν το θεμα...?

Για πρωτη φορα κατεβηκα προσφατα στη Φυλης,καθως για χρονια εμενα Θεσσαλονικη ,και οποτε επαιζα μπαλα εκει πανω.

Αφου γυριζω διαφορα σπιτια, πετυχαινω ενα μωρο με το οποιο υπηρξε τρελη χημεια.Τη γουσταρα γιατι τσαμπουκαλιδικα επεμενε να περασω μεσα,αλλα οχι με αγενεια,εδειχνε οτι γουσταρε και απ΄οτιαποδειχθηκε μαλλον την πετυχα στις καβλες τις.

Μεσα στο δωματιο εγινε μαχη,η τυπισσα με αφησε μλκα και δεν ειμαι κανας πιτσιρικας.Γαμιοταν σαν τρελη, δε με αφηνε καν να κουνηθω, και γουσταρε να παιζει παιχνιδι.Ακομα κι οταν ανεβηκα απο πανω,παλι ηθελε να κουνιεται αυτη,σε βαθμο που γρατζουνισε την πλατη της απο μια μλκια σουστα του σαπιοκρεβατου.
Απο χρονο στ' @@ της ,σα να ηταν σπιτι της.

Ηταν η τυχη του πρωταρη στη Φυλης...παντως εγω αισθανθηκα μλκας για τα χαμενα χρονια στο Βαρδαρη μ' αυτο το γαμησι.

Λοιπον...Ελενα,23 ετων,ΡΟυμανια μου συστηθηκε.Υψος 1.65-70,στο αδυνατο,μαλλια καστανα,ματι πρασινο-μπλε,στο προσωπο δεν τη λες ομορφη παντως.
Υποτιθεται οτι ηταν στο Φυλης 109 πανω βραδυνες βαρδιες.
Αλλα μ΄αυτα που διαβαζω εδω για τσατσους κλπ,μαλλον εχει γινε μλκια και εχω μπερδεψει τα νουμερα.Ειχα να εχω και το νου μου για τα Αφρικανια εκει περα μιας και δεν ειμαι εξοικοιωμενος οποτε γαμα τα...

Αν τυχον καποιος εχει να πει κατι i d appreciate that.

Καλη συνεχεια παληκαρια...

Επισκέπτης
Λοιπον...Ελενα,23 ετων,ΡΟυμανια μου συστηθηκε.Υψος 1.65-70,στο αδυνατο,μαλλια καστανα,ματι πρασινο-μπλε,στο προσωπο δεν τη λες ομορφη παντως.
Υποτιθεται οτι ηταν στο Φυλης 109 πανω βραδυνες βαρδιες.
Αλλα μ΄αυτα που διαβαζω εδω για τσατσους κλπ,μαλλον εχει γινε μλκια και εχω μπερδεψει τα νουμερα
Μήπως μπέρδεψες και την οδό;
Φυλής ήταν η Κνίδου 18 & Λιοσίων κοντά στην πλατεία Αττικής;

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σωστή η ενημέρωση του opeth. Επίσης στο Μεταξουργείο χθες ήταν κλειστά. Θα ήθελα να αναφέρω ορισμένα περιστατικά για χθες το απόγευμα.
Στο 66Δ , που ήταν μια στρουμπουλή , περιμέναμε πολλά άτομα (όπως και παντού , τα 7-8 σπίτια ήταν τίγκα στην αναμονή). Ήταν και μια παρέα μικρών (ούτε 18) που περίμεναν. Βλέπουν το μπάζο που βγήκε και σηκώνονται να φύγουν. Λέει και η τσατσά (με την ευκαιρεία , δεν ήταν αυτή που έχει parkinon αλλά αυτή που σημείωσε ο opeth). "Ναι , πηγαίντε αλλού , θα βρείτε πολλά ανοιχτά σήμερα". "Γιατί είναι όλα κλειστά;" , ρωτάει ένας από τους νεαρούς. "Κάνουν απεργία τα μουνιά τους" , απαντά ευγενέστατα η τσατσά. Αυτά ειπώθηκαν και αποχωρήσαμε απ' το σπιτάκι.
Φάση νούμερο δύο: Στη γωνία Μ. Προδρόμου με Φυλής εκεί που περπατάει ένας τύπος ξαπλώνεται φαρδιά-πλατιά κάτω. "Πάρε ανάσα ΧΧΧ , πάρε ανάσα!" , φωνάζει αυτός που ήταν μαζί του πανικόβλητος (όπου ΧΧΧ το όνομα του άλλου προφανώς) και τον ταρακουνάει. Μετά από λίγο μπόρεσε και σηκώθηκε ο άλλος και κάθησε στο πεζοδρόμιο.
Νούμερο τρία: στα σπιτάκια Φωκαίας 17Α & Β είχε σφραγίσει η αστυνομία με βουλοκέρι τις εισόδους και είχε κρεμάσει χαρτί (όπως τα εξώδικα) όπου ανέφερε τις αποφάσεις που είχε αποφασιστεί το σφράγισμα του μαγαζιού (3-4 αποφάσεις) παλιότερα και τωρα. Μάλιστα ανέφερε την παραβίαση της Σφραγίδας Αρχής. Δηλαδή τόσο καιρό που μπαίναμε και  :knockinb: κανονικά θα έπρεπε να ήταν σφαγισμένη η πόρτα με το βουλοκέρι.
Το φυλής 61 έκλεισε και ενοικιάζεται (ο Αλβανός που ήταν υπηρεσία είναι στο Φωκαίας 27Β πλέον μόνιμα. Όποιος θέλει να ασκήσει το ευσεβές επάγγελμα του προαγωγού είναι ευκαιρία τώρα!  :cheesy:
Τέλος , στο Φωκαίας 22 κάτω το μελαχρινό μωρό ήταν πολύ ωραίο. Σκεφτόμουν να μπω αλλά συναγωνιστής που την πήρε με ενημέρωσε ότι είναι χάλια μέσα. Έτσι τελικά με πεσμένη ψυχολογία (λόγω έλλειψης επιλογών) κατέληξα να μην πάρω καμία. Η κατάθεση αναβλήθηκε για μια ημέρα. ΕΛπίζω σήμερα να μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom