Πραγματι στο 22 κατω σημερα το απογευμα μια καινουρια κορμαρα με μαυρο μαλλι και τατου στη μεση...!!!
Κολωνου 32 υπογειο...με αρκετα κιλα παραπανω η Ελενα ελληνιδα.ξανθια με πλουσια χαρακτηριστικα,αρκετα συμπαθητικη και φιλικη.
Κολωνου 32 πανω...Δυο κοπελες,η Μαρια η ιταλοαλβανιδα,στρογγυλο προσωπο,ζουμπουρλιδικο κορμι,κοντουλα με καστανοξανθο μαλλι.υποσχονταν γλυψιμο σε ολο το σωμα και πατρατεταμενα προκαταρκτικα,υπηρχε και 2η κοπελα κοντουλα με μαυρο μαλι δε προλαβα να τη δω καλα.
Κολωνου 11 κατω:...2κοπελες η μια πιο μπαζο απο την αλλη...χοντρες ΒΛΚΠ...η τσα2 απορουσε πως ειναι δυνατον να μη μου αρεσει καμια.
Κεραμεικου υπογειο μεταξυ 13 και 15....Αννετα...ρωσσιδα κατα δηλωση της τσα2...με διαφορα οτι καλυτερο στο μεταξι...ψιλη,μελαχροινη,με γαλανα ματια,ωραιο σωμα,στηθος γυρω στο 2 αν μπορεσα να διακρινω μεσα απο το σουτιεν.
Ιασωνος 37 πανω...μελαχροινη με μακρυ μαλλι,καμπυλοτη και βραχυσωμη..10 ευρο το απλο προγραμμα..15 το 69 για τους μερακληδες.
Ιασωνος 19 κατω,,,αδιαφορη ΒΛΚΠ.
Κων 166...η εντυποσιακοτερη παρουσια αυτη τη στιγμη στα ντελα..η ουκρανη ΣΑΜΠΡΙΝΑ...με νεα υποδηματα μεχρι το γονατο ασορτι στα χρωματα των εσορουχων της...Πηγαινα για ΕΥΑ και δε περασα...
Κολωνου 27 ισογειο...ακουσα τη τσιριχτη φωνη της ΛΙΛΗΣ και εφυγα....
ΟΙ ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ...ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΟΙ ΑΝΑΨΤΕ ΤΑ....ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΚΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ....ΕΧΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ...
Λιγο πριν το μεταξι περασμα απο ΦΥΛΗΣ...
Φωκαιας 27 υπογειο...Απογοητευση..η αγαπημενη μου πολωνη Αννα ειναι σε διακοπες και επιστρεφει μετα απο 2 βδομαδες..στη θεση της η μιλφ ΒΙΚΑ...ξανθια βραχυσωμη,αδιαφορη.
Φωκαιας 27 ισογειο...Αλπινα η ξυνοφατσα....τετοια φατσα ουτε οι ελεεινιδες δεν εχουν.
Φωκιας 27 οροφος....Χριστινα απο αγ 54 και μαζι της η γκιλφομιλφ που δουλευε πριν βδομαδες στο 27 υπογειο...η χριστινα κανονικο προγραμμα,,η αλλη ανει και ακα.
Φωκαιας 22 οροφος το κατερινακι...σταθερη,φαντασιωση μου να τη παρω παρτουζα με το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ απο 69.
Φυλής 67...ΣΟΝΙΑ...ετσι ειπε ο τσατσος...Θυμιζει γερμανιδα που εχει ερθει στην ελλαδα για διακοπες και εχει μαυρισει...εντυπωσιακη ξανθια με μεγαλα βυζια,,ισως σιλικονη...ακα και τελειωτικο στο στηθος...κουλουρι δε θυμαμαι να ακουσα.
Φυλης 65 κατω αδιαφορη μαυρομαλλα ΒΛΚΠ κανονικο προγραμμα.
Φυλης 84 κατω...2 μελαχροινες η μια βουλγαρα η αλλη δε ξερω...φουλ προγραμμα.
Φυλης 84 πανω...ΙΡΕΝΑ.αθιγγανη μελαχροινη.
Φυλης 109 κατω...ΑΝΚΑ...απο σημερα μπαινει στις τοπ επιλογες μου...μακροχρονια προκαταρκτικα,αξιολογη συμμετοχη...τελειωμα στο σωμα και στο κρεβατι...καθαρος χωρος και ψυξη στο δωματιο.
ΦΩΚΑΙΑΣ 25..Η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...
Φωκαιας 25 πανω,,,η βρωμοτσατσα απο το κατω πηγε επανω...μαζι της 2 ΒΛΚΠ..ΜΕ ΦΟΥΛ,,,το ξανθο με το καρε μου αρεσε..το μελαχροινο η Αλεξανδρα ειναι σταθερα εκει στην απογευματινη βαρδια...εξαιτιας της βρωμογριας δε περασα...το καρμα μου ηταν η ΑΝΚΑ σημερα και δε το μετανιωσα καθολου.