Επισκέπτης
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Ελάχιστος ο κόσμος στα μαγαζιά που επισκέφτηκα.
E βεβαια, αφου ηταν ολοι στους Judas Priest...
ΥΓ: Οι Whitesnake και οι Οpeth επισκιαστηκαν απο τους Θεους του Μεταλ.
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Ελάχιστος ο κόσμος στα μαγαζιά που επισκέφτηκα.
Δεν την πέτυχα πουθενά.Αντιχαιρετώ Κύριε. Μα φυσικά την 'Αννούλα τη Μολδαβέζα
E βεβαια, αφου ηταν ολοι στους Judas Priest...
ΥΓ: Οι Whitesnake και οι Οpeth επισκιαστηκαν απο τους Θεους του Μεταλ.
Ιάσωνος 1β δεξιά. Ωρφαιότατο πιπίνι του γάλακτος από Καζακστάν. Δεν υπόσχεται, δεν πραγματοποιεί πολλά. Ευχάριστη και δροσερή παρουσία αλλά μέχρι εκεί. 15 ευρώ, τα (απολύτως) βασικά...
Κατάθεση και κριτική.
ΦΥΛΗΣ 136 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), και από Κολωνού 32 όροφος με τα πλυντήρια Pitsos, μελαχρινά μαλλιά με φράντζα (ενίοτε βάζει extensions μέχρι τις πλάτες), αποδεκτά μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου με αγκυλωμένο χαμόγελο, μέτρια στο ύψος, λεπτή με βυζιά σιλικόνης και κινούμενο καλοσχεδιασμένο κώ(ο)λο
Για σιλικονάτα τα έκοψα. Σκέφτηκα να μην της τα πιάσω μήπως και παρεξηγηθεί
Αφού δεν θέλει να γαμηθεί, τι άλλο δέχεται να κάνει για να την ξανατιμήσεις δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε φορές;Η Ρουσλανα ειναι μια κουκλα που θελεις να την πιεις στο ποτηρι αλλα... δυστυχως δε θελει να κανει σεξ. Οσο γλυκια και ομορφη κι αν ειναι η αλλη, αν δε θελει να γαμηθει - μια, δυο, τρεις, τεσσερις, πεντε... - τελικα σε ξενερωνει.
ΦΥΛΗΣ 136 ΟΡΟΦΟΣ Άννα από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), και από Κολωνού 32 όροφος με τα πλυντήρια Pitsos...
Αφού δεν θέλει να γαμηθεί, τι άλλο δέχεται να κάνει για να την ξανατιμήσεις δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε φορές;
Εγραψα οτι δεν θελει να γαμηθει, δεν εγραψα οτι δεν τη γαμαω. Οταν βλεπεις ενα τετοιο πιπινι θελεις να το γαμησεις, εστω και με το ζορι. Σωστα jopino?
Στρατηγε μου πως και δεν σε πετυχα στα πορνο σοκακια της καυλας και της ηδονης (οπως θα τα περιεγραφες και εσυ!);;;;;Φυλής 6/7/2011 στις 19.30’
Σωστά.
Πάντως δεν το μετάνιωσα που μπήκα.
Και εγώ νόμιζα που δούλευα, αλλά τελικά βρέθηκα (τυχαία) στα μπουρδελο-κατατόπιαΚαι εγω που νομιζα θα εχεις δουλεια.......
Αυτό μην το ξαναπείς. Μια χαρά είναι οι ενημερώσεις σου...Οχι τιποτα αλλο αλλα μετα απο δικη σου ενημερωση που να σταθει η δικια μου........
τελικά η Τζέννυ η γυφτορουμάνα με τα μεγάλα τα μαστάρια, τι ώρες δουλεύει τώρα στην Ιάσονος; έχω περάσει και πρωί και απόγευμα από το Ιάσονος 30 και έχω βρει ένα πανάσχημο χοντρό που τα κάνει όλα για 10 ευρώπουλα!!!
Και σημειωτέων ότι το συγκεκριμένο μπάζο παίρνει μόνο πάκια, τους έλληνες τους κοιτάζει λοξά. Πριν μερικές ημέρες που πέρασα από εκεί ήταν δύο πάκια μέσα σε ένα δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα και γδυνόντουσαν. Θα αλληλοπηδιόντουσαν στο τέλος. Πολύ σύντομα η χοντρή γύφτισσα μπήκε στο δωμάτιο κάνοντας πρώτα μπασαρέλα φωτομοντέλου στο άθλιο με σπασμένες καρέκλες σαλόνι, heavy metal κατάσταση. Το συγκεκριμένο πρόκειται για πολύ κωλόσπιτοΙάσονος 30 και έχω βρει ένα πανάσχημο χοντρό που τα κάνει όλα για 10 ευρώπουλα!!!