Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (50 μέλη και 298 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
E βεβαια, αφου ηταν ολοι στους Judas Priest...  :rockon:

ΥΓ: Οι Whitesnake και οι Οpeth επισκιαστηκαν απο τους Θεους του Μεταλ.  :rockon:

Ίσως να ήταν αυτό  :cheesy: . Εγω δεν μπόρεσα να πάω...  :'(

Ήρθαν οι Opeth και ο ίδιος ο Opeth έλειπε...    :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ιάσωνος 1β δεξιά. Ωρφαιότατο πιπίνι του γάλακτος από Καζακστάν. Δεν υπόσχεται, δεν πραγματοποιεί πολλά. Ευχάριστη και δροσερή παρουσία αλλά μέχρι εκεί. 15 ευρώ, τα (απολύτως) βασικά...
Κατάθεση και κριτική.

Η Ρουσλανα ειναι μια κουκλα που θελεις να την πιεις στο ποτηρι αλλα... δυστυχως δε θελει να κανει σεξ. Οσο γλυκια και ομορφη κι αν ειναι η αλλη, αν δε θελει να γαμηθει - μια, δυο, τρεις, τεσσερις, πεντε... - τελικα σε ξενερωνει.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 6/7/2011 στις 19.30’

Το ιερό του Άγριου Παντελεήμονα, η κελεμπία, το παρατημένο οδοντιατρείο, και τα βρώμικα περιστέρια ...

91161247960459693372.jpg

Η «ζωή» συνθέτει και δημιουργεί παράδοξα και άδοξα ξεπερνώντας τον Έσερ που μας «συνήθισε» να μην ξεχωρίζουμε το «πάνω» και το «κάτω» το «ανεβαίνουμε» και το κατεβαίνουμε» καθώς και άλλα αρκετά

escher-waterfall-medium.jpg

ΦΥΛΗΣ 136 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), και από Κολωνού 32 όροφος με τα πλυντήρια Pitsos, μελαχρινά μαλλιά με φράντζα (ενίοτε βάζει extensions μέχρι τις πλάτες), αποδεκτά μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου με αγκυλωμένο χαμόγελο, μέτρια στο ύψος, λεπτή με βυζιά σιλικόνης και κινούμενο καλοσχεδιασμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Πάολα
Η αντιληπτική τύφλωση μου που προκλήθηκε (πιθανόν) από την ξανθιά περούκα που «αναίτια» φορούσε η πορνο-δεσποινίδα δεν μου επέτρεψε να επισημάνω τα χαρακτηριστικά της σημεία. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι ήταν μια συνηθισμένη κοπέλα που δεν είχε κάτι το τόσο άσχημο αλλά δεν είχε και κάτι το τόσο εντυπωσιακό. Είχε απλά μόνο το όνομα της...

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερινάκι από Ιάσωνος 1Γ (δεξιά ισόγειο όπως βλέπουμε τις πορνο-πορτες), αποδεκτά χαρακτηριστικά με απλό ύφος καθημερινής κοπέλας, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κω(ο)λαράκι

ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ
Τζέσικα με κοντά καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με ικανοποιητικό προκλητικό ύφος, μάλλον κοντή που φαίνεται μέτρια στο ύψος πάνω στο 12ποντα, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, αποδεκτά βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 92 (ΝΕΟ)
Νίκυ με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με ανεκτικό ύφος, μέτρια στο ύψος, κανονικές αναλογίες, αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 92 (ΠΑΛΑΙΟ)
Λάουρα του Lex80, προκλητικά και ενδιαφέροντα μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου, καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον μέτρια προς κοντή, αποδεκτά βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο που τον αναδεικνύει ιδιαίτερα στο σαλόνι γύρω από την στριπτηζο-σωλήνα του μπουρδέλου
Όπου ακούς πολλά κεράσια (λένε)
Τι λένε ;

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Έρρικα με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, φιλόξενα χείλια και προκλητικό ύφος, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά που δέχονται σπερματο-ραντίσματα και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σελένα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά με προκλητικό ύφος, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, αποδεκτά βυζιά και τσαχπίνικο κώ(ο)λο με tattoo στη ΟΜΣΣ
Αλίνα από Φυλής 86 ισόγειο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινά μαλλιά μέχρι χαμηλά στις πλάτες, , ενίοτε ίσια ενίοτε σπαστά, μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και τακτοποιημένο κω(ο)λαράκι

57733390810411336915.jpg

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
ΦΥΛΗΣ 136 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), και από Κολωνού 32 όροφος με τα πλυντήρια Pitsos, μελαχρινά μαλλιά με φράντζα (ενίοτε βάζει extensions μέχρι τις πλάτες), αποδεκτά μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου με αγκυλωμένο χαμόγελο, μέτρια στο ύψος, λεπτή με βυζιά σιλικόνης και κινούμενο καλοσχεδιασμένο κώ(ο)λο

Φυσικά είναι τα βυζιά της Άννας, εκτός αν έβαλε σιλικόνη την τελευταία εβδομάδα που δεν την έχω δει...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για σιλικονάτα τα έκοψα. Σκέφτηκα να μην της τα πιάσω μήπως και παρεξηγηθεί  :grin:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Για σιλικονάτα τα έκοψα. Σκέφτηκα να μην της τα πιάσω μήπως και παρεξηγηθεί  :grin:

Δεν είναι σαν τις άλλες  :2funny: :2funny: :2funny:

Απλώς φοράει σουτιέν που τα πατικωνει και φαίνονται μεγαλύτερα. Την έχω πάρει 2 φορές και είναι φυσικά, μαλακά και με μικρές ρώγες  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αφού την έχεις πάρει (και μάλιστα δυο φορές) τότε υπερ-ισχύει η δική σου κλινική εξέταση και όχι η δική μου οπτική ανίχνευση ...

Επισκέπτης
Η Ρουσλανα ειναι μια κουκλα που θελεις να την πιεις στο ποτηρι αλλα... δυστυχως δε θελει να κανει σεξ. Οσο γλυκια και ομορφη κι αν ειναι η αλλη, αν δε θελει να γαμηθει - μια, δυο, τρεις, τεσσερις, πεντε... - τελικα σε ξενερωνει.
Αφού δεν θέλει να γαμηθεί, τι άλλο δέχεται να κάνει για να την ξανατιμήσεις  δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε φορές;

ΦΥΛΗΣ 136 ΟΡΟΦΟΣ Άννα από Φυλής 65 όροφος (παλαιότερα), και από Κολωνού 32 όροφος με τα πλυντήρια Pitsos...
:2funny:
Όχι άλλα πλυντήρια!
Διατίθενται και τα πλυντήρια Miele στα καταστήματα της Αγκύρας 12.

Επισκέπτης
Αφού δεν θέλει να γαμηθεί, τι άλλο δέχεται να κάνει για να την ξανατιμήσεις  δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε φορές;

Εγραψα οτι δεν θελει να γαμηθει, δεν εγραψα οτι δεν τη γαμαω. Οταν βλεπεις ενα τετοιο πιπινι θελεις να το γαμησεις, εστω και με το ζορι. Σωστα jopino?  :cheesy:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Εαν εβαζα τιτλο στην τσαρκα θα την ονομαζα "Τσάρκα της αδιαφορίας". Δεν ξέρω εαν φταίει το γεγονος οτι ηταν καθημερινη και μαλιστα απογευμα αλλα το επιπεδο των γυναικων ηταν χαμηλο. Χαμηλοτερο απο παλια!

Και οι τσατσαδες πιο επιθετικες.

Νωρίς στο ξεκίνημα της απογευματινής βάρδιας.
Εχουμε και λεμε λοιπον...

Φωκ 22 πανω: Νανοπούτανο που με τα τακουνια μου εφτανε το πολυ μεχρι το στηθος. Φουλ προγραμμα. Και αναρωτιεμαι, που να χωρεσει σε τοσο μικρο κωλο; Απο εκει και περα. Ξανθια με μικρο στηθος και κωλο. Αναλογα δηλαδη των 140 ίσως και λιγότερων εκατοστών της. Μακραν η πιο κοντη που εχω δει.

Φωκ 25Β: Μια που ειναι εκει σταθερα, ονομα δεν θυμαμαι. Αδυνατη, καστανη, με ωραιο κωλο και τατουαζ χαμηλα στην μεση, στηθος κανονικο. Παλαιοτερα εμφανιζοταν φοροντας μονο διχτυοτο καλσον μονο στο ενα ποδι. Απλο συν 69 στο προγραμμα.

Φωκ 25Α: Αλεξανδρα, εαν θυμαμαι καλα απο παλια. Κανονικο σωμα με γεματο κωλο. Μαυρομαλα με ναζι στο σαλονι. Φουλ προγραμμα.

Φωκ 19: Δυο κοπελες. Αδυνατες. Η μια με μεγαλο στηθος αλλα υπερβολικα πεσμενο. Η αλλη επισης με πεσμενο στηθος αλλα μικροτερο σε μεγεθος. Αδιαφορες τελειως!

Φυ 59 πανω: Σακιρα και μια αλλη νεαρη. Πρωτη φορα την εβλεπα. Ο τσατσος την παρουσιασε ως καινουργια. Δεν ξερω εαν  ισχυει. Η δευτερη κοπελα ηταν μαυρομαλα, αδυνατο σωμα με ενδιαφερον πισω συστημα. Απλο προγραμμα συν 69 εαν θυμαμαι σωστα.

Φυ 59 κατω: Δυο μαυρομαλες αδυνατες. Αδιαφορες παρουσιες. Η μνημη μου δεν με βοηθαει για κατι περισσοτερο οποτε ας μην παρω κανενα στον λαιμο μου.

φυ 65Α: Αδυνατη με κοντο αναστημα και μικρο στηθος. Στα κυβικα της καρμεν δηλαδη αλλα απο προσωπο δεν με τραβαει με τιποτα. Ασχετο αλλα εχω την εντυπωση οτι ειδα τομη απο καισαρικη... και δεν φαινετε για μεγαλη. Anyway. Σε ερωτηση μου η τσατσα εκνευρισμενη απαντησε οτι η καρμεν ειναι εκτος ελλαδος. Εαν λεει αληθεια ειναι δικο της θεμα.

φυ 65Β: Η τσατσα βαραγε μηγες και ειχε βγει εξω και καπνιζε. Η κοπελα μια αδιαφορη ξανθια. Τα ειχε τα κιλακια της και την περιφερεια της. Χοντρη δεν την λες αλλα οχι και αδυνατη. Θυληκη ισως. Νομιζω απλο συν 69.

φυ 84Α: Η σελένα aka αφροδιτη μαζι με μια αλλη κοπελα. Η σελενα ειναι μελαχρινη με μεγαλο στηθος, αδυνατη με ενδιαφερον πισω συστημα. Η οποια προσπαθει να στηθει στο σαλονι για να τονιζει τον κώλο της αλλά καταλήγει να στήνεται λες και εχει σκολιωση! Την εχω δοκιμασει αλλα εμεινα με πολλα ερωτηματικα. Η δευτερη κοπελα ειναι εξισου μελαχρινη με σπαστο μαλλι μεχρι τους ομους. Προκλητικο προσωπο που ισως με κερδιζε υπο αλλες συνθηκες. Μικρο στηθος, αδυνατη, με ενφιαφερον πισω συστημα. Πιπινι κοινως. Και οι δυο με φουλ προγραμμα!

φυ 84Β: Δυο κοπελες. Μοιαζουν στην εμφανιση. Ξανθο μαλλι, αδυνατες, μικρο στηθος με την δευτερη να εχει λιγο μεγαλιτερο. Η δευτερη νομιζω ηταν η Μιχαελα η οποια προσπαθουμε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να κουνησει τον κωλο της στον στηλο με αποτελεσμα να γινετε γραφική! Απο προγραμμα, ελευθερο, 69.

φυ 86Α: Ιρενα/ιρινα. Μελαχρινη με πιασμενα μαλλια κοτσιδα. Αδυνατη κανονικου υψους με μεγαλουτσικο στηθος ιδιως για τα κυβικα της. Ενδιαφερον πισω συστημα. Φουλ προγραμμα. Περισσοτερα στην κριτικη καθως στο τελος της τσαρκας επεστρεψα!

φυ 86Β: Χρώμα μαλλιων δεν θυμαμαι σιγουρα (τα χρονια αρχιζουν να με επηρεαζουν), νομιζω μελαχρινα. Θυληκο σώμα, με γεματο κωλο. Φουλ προγραμμα με τελειωμα ειτε στο στομα ειτε στο στηθος.

Φυ69Α : Χριστίνα. Κλασσικά στο πόστο της. Κοκκινομάλα με καρε μαλλί. Στήθος απο σιλικόνη, αδυνατη με γεματο κωλο. Δεν με τραβαει με τιποτα να μπω. Γουστα ειναι αυτα βεβαια!

Μονης προδρομου και φυλης υπογειο: Μια αδυνατη με κοντο μαλλι. Μικρο στηθος. Αδιάφορη γενικά χωρίς να είναι άσχημη. Επιθετικο σαλονι. Την ακουγα που ετρωγε και μαλιστα οταν περπαταγε φαινοταν οτι κατι μασουλαγε. Οταν ηρθε πολυ κοντα μου σε προσπαθεια να με "σαγηνεψει" μου ηρθε μια μυρωδια απο φαγητο.

Μονης προδρομου και φυλης βαπορι: Κλειστο. Αυτην την σκαλα πρεπει να την φτιαξουν αλλιως θα μαζεψουν κανεναν.

φυ 71Α: Νεα κοπελα συμφωνα με την τσατσα. Ωραίο πρόσωπο. Αδύνατη μελαχρινη με σπαστο μακρι μαλλι. Μικρο στηθος. Κωλο αναλογο τον κυβικων της. Απλο προγραμμα και 69!

φυ 71Β: Αδιάφορη με μικρο στηθος και φουλ προγραμμα. Ξενος βγήκε απο το δωμάτιο και έκραξε την τσατσά Εύα. Του επιτεθικε λεκτικά. Οταν ο πακης στα αγγλικα της ειπε οτι δεν ηταν καλη τοτε αυτη ολος τυχαιως του λεει "τι ειχε; ηταν γρηγορη;" Προφανως ξερει για τις ξεπετες. Μετα ελεγε μαλακιες στο σαλονι λεγοντας οτι ο ξενος ηθελε να κατσει μια ωρα στο δωματιο και οτι ετσι κανουν στην χωρα του κτλ. Ο ανθρωπος δεν ειπε κατι τετοιο. Συναγωνιστης στο σαλονι πειστικε και μπηκε....

φυ 92Α: Η λάουρα και άλλη μια. Η Λάουρα είναι νεαρή με αδυνατο σώμα. Μεγαλούτσικο στήθος για τα κυβικα της και πολυ ενδιαφερον πισω συστημα. Ομορφη κοπελα. Εχω κριτικη για αυτην στο φυ 71Β. Η αλλη δεν την πολυ ειδα καθως ηταν πιο μεσα. Απο οσο ειδα, αδυνατη με μικρο στηθος και αναλογο κωλο. Νομιζω ξανθια. Απλο προγραμμα και οι δυο μου ειπε ο τσατσος.

φυ 92Β: Βίκυ ή μίκη. Δεν ακουσα καλα. Ξανθια, αδυνατη με αναλογο κωλο για τα κυβικα της. Μικρο αλλα στητο και μυτερο στηθος. Φουλ προγραμμα.

Φυ 66Α: Η τσατσα την ωρα που εμπαινα εβγαινε. Ξαφνιαστηκε που ειδε. Βαραγαν μυγες γενικα. Η κοπελα ηταν ξανθια με κοντο μαλλι. Piercing στο κατο χειλος. Αδυνατη με ωραιο πισω συστημα. Μαλλιστα ειχε και χαπενινγκ καθως ηταν μονη στο σαλονι και χορευε. Προκλητικο προσωπο και ισως μια μερα την δοκιμασω!

Φυ 66Δ: Η τσατσα δεν με θυμοταν, ευτυχως γιατι δεν ειχα ορεξη. Η κοπελα αδιαφορη, μελαχρινη με φουλ προγραμμα.

Ελπίζω να μην τα μπέρδεψα καθώς έχουν περάσει και ώρες απο τότε!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Φυλής 6/7/2011 στις 19.30’
Στρατηγε μου πως και δεν σε πετυχα στα πορνο σοκακια της καυλας και της ηδονης (οπως θα τα περιεγραφες και εσυ!);;;;;

Και εγω που νομιζα θα εχεις δουλεια.......  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Οχι τιποτα αλλο αλλα μετα απο δικη σου ενημερωση που να σταθει η δικια μου........  :(

Επισκέπτης
Σωστά.
Πάντως δεν το μετάνιωσα που μπήκα.

Βρε κι εγω δεν το εχω μετανιωσει, και μονο που γαμας τετοιο μωρο με 15 ευρω ειναι πολυ. Απλα μετα απο τοσες πολλες φορες που την εχω παρει δεν με αφηνει να της κανω ερωτα οπως κανουν αλλες. Μια φορα με αφησε να της σκασω φιλι στο στομα και μετα μου ελεγε οτι ηταν δωρο.  :cheesy:  

Και ενταξει, δεν ειναι μονο αυτο, γενικα το καταλαβαινεις οτι κανει αγγαρεια.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εγω που νομιζα θα εχεις δουλεια.......  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Και εγώ νόμιζα που δούλευα, αλλά τελικά βρέθηκα (τυχαία) στα μπουρδελο-κατατόπια  :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι τιποτα αλλο αλλα μετα απο δικη σου ενημερωση που να σταθει η δικια μου........  :(
Αυτό μην το ξαναπείς. Μια χαρά είναι οι ενημερώσεις σου...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
τελικά η Τζέννυ η γυφτορουμάνα με τα μεγάλα τα μαστάρια, τι ώρες δουλεύει τώρα στην Ιάσονος; έχω περάσει και πρωί και απόγευμα από το Ιάσονος 30 και έχω βρει ένα πανάσχημο χοντρό που τα κάνει όλα για 10 ευρώπουλα!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τελικά η Τζέννυ η γυφτορουμάνα με τα μεγάλα τα μαστάρια, τι ώρες δουλεύει τώρα στην Ιάσονος; έχω περάσει και πρωί και απόγευμα από το Ιάσονος 30 και έχω βρει ένα πανάσχημο χοντρό που τα κάνει όλα για 10 ευρώπουλα!!!

6 το απόγευμα με 6 το πρωί μου είχε πει.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Ιάσονος 30 και έχω βρει ένα πανάσχημο χοντρό που τα κάνει όλα για 10 ευρώπουλα!!!
Και σημειωτέων ότι το συγκεκριμένο μπάζο παίρνει μόνο πάκια, τους έλληνες τους κοιτάζει λοξά.  Πριν μερικές ημέρες που πέρασα από εκεί ήταν δύο πάκια μέσα σε ένα δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα και γδυνόντουσαν. Θα αλληλοπηδιόντουσαν στο τέλος. Πολύ σύντομα η χοντρή γύφτισσα μπήκε στο δωμάτιο κάνοντας πρώτα μπασαρέλα φωτομοντέλου στο άθλιο με σπασμένες καρέκλες σαλόνι, heavy metal κατάσταση. Το συγκεκριμένο πρόκειται για πολύ κωλόσπιτο

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
το μπάζο του Ιάσονος 30 μου είπε: πέρνω μουρό μου να σου κάνω καλό γαμήσι!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom