Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (45 μέλη και 267 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μην αισθάνεσθε "άβολα" κύριε Επιθεωρητά. Κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα (νομίζω)

Ούτως ή άλλως για μπουρδελο-καταστάσεις μιλάμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα (πάλι νομίζω)

:)

Επισκέπτης
Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Φώκαιας 27 1ος είναι η Μπάρμπορα.
Υπό άλλη διεύθυνση κατά τα ανακοινωθέντα,  ανακαινισμένο-βαμμένο με LCD TV στα δωμάτια.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο είναι η προχωρημένη μεσήλικη λεπτή ξανθιά Σαμπρίνα για την οποία έγινε αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα.

Επισκέπτης
Υπό άλλη διεύθυνση κατά τα ανακοινωθέντα,  ανακαινισμένο-βαμμένο με LCD TV στα δωμάτια.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο είναι η προχωρημένη μεσήλικη λεπτή ξανθιά Σαμπρίνα για την οποία έγινε αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα.
εχθες κατεβηκα φωκαιας να παρω την μπαρμπαρα και πραγματικα ημουν ΠΟΛΥ καβλωμενος αλλα με το που την ειδα πραγματικα ξενερωσα πως εχει γινει ετσι ρε παιδια εχει σπασει εντελως και η μουρη της εχει αλλαξει εντελως σα να εχει παραμορφωθει!!!!!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Υπό άλλη διεύθυνση κατά τα ανακοινωθέντα,  ανακαινισμένο-βαμμένο με LCD TV στα δωμάτια.
Καλησπερα! Να ρωτησω κατι? Η τυπισσα επιμενει να στο παιρνει ακαποτο?? Πιο παλια ειχε μανια μεγαλη!

Επισκέπτης
εχθες κατεβηκα φωκαιας να παρω την μπαρμπαρα και πραγματικα ημουν ΠΟΛΥ καβλωμενος αλλα με το που την ειδα πραγματικα ξενερωσα πως εχει γινει ετσι ρε παιδια...
Έχει παχύνει.
Καλησπερα! Να ρωτησω κατι? Η τυπισσα επιμενει να στο παιρνει ακαποτο?? Πιο παλια ειχε μανια μεγαλη!
Όταν επέστρεψε και εμφανίστηκε στο Φώκαιας 27 υπόγειο, ανακοίνωσε εξτρά.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Όταν επέστρεψε και εμφανίστηκε στο Φώκαιας 27 υπόγειο, ανακοίνωσε εξτρά.
Τωρα το ανακοινωνει! Παλια δεν ελεγε τπτ! Αλλα μεσα επεμενε να το παρει free! Αυριο ανεβαινω να δοκιμασω! Μπορει το extra να ειναι κ κωλαρακι! Thanx!

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Φώκαιας 27 1ος.............. με LCD TV στα δωμάτια.
Καλημερα Jockerx. Eιναι αυτη η πρωτοποριακη παροχη, που ανακοινωνονταν στις αρχες της δεκαετιας του 90 και την συζηταγαμε τωρα τελευταια με τον Larson, ''Τσοντουλα  στο δωματιο;'' Πριν τα ακαποτα και το κωλαρακι.

Επισκέπτης
Γεια Χαρά.
Εξελιγμένη πλέον παροχή.

Σήμερα το πρωί, στο Φυλής 65 άνω, η τσατσά με τα γυαλάκια ανακοίνωσε  "καινούργια κοπέλα".
Καστανή κανονικού πάχους με κρεμαστούς βύζους, υπερτροφικές θηλές και κάποια ίχνη ραγάδων σε αυτούς.Αμήχανο όσο και έντονο βλέμμα αναζήτησης πελατών.
Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.Καλή ψύξη και των δύο τμημάτων του σαλονιού.

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Πρωινή ενημέρωση...μόνο τα ενδιαφέροντα
Φ 80. Καλό μελανούρι αδύνατο με σχετικά μακρύ ψιλοκαρέ μαλί.πολύ καλό
Φ 76 δεξιά ξανθιά αδύνατη λίγο ειρωνική αλλά καλή παρουσία
Φ 76 αριστ μελαμψή προκλητική κανονικό ύψος μελαχροινή
Φ 71 μεσ μελανούρι αδύνατο με σχετικά περίεργη φάτσα και αυτό καλό εμφανισιακά
Φωκ 25Α 2 πολύ προκλητικά ένα μελαχροινό ένα ξανθό πολύ καλά κορμια και φατσες

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ρε παιδια αχαρνων 104 τι παιζει;πηγα πρωτη φορα για την βιβιαν που εχετε κανει καλες κριτικες και μου αρεσουν οι τεραστιες κωλαρες αλλα ελειπε θα ερθει μετα απο 10 μερες πετυχα την ελλη νταρντανα αλλα μου φανηκε τρανς εγχειρησμενη και δεν περασα τι λετε για αυτο;μηπωσ ειναι και η βιβιαν το ιδιο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγονια του καρχαρια ειναι στο τροφωνιου 11 σημερα απογευμα

ειναι ενας τυπος με νικ κοναν που την εψαχνε με αγωνια

Επισκέπτης
Τωρα το ανακοινωνει! Παλια δεν ελεγε τπτ! Αλλα μεσα επεμενε να το παρει free! Αυριο ανεβαινω να δοκιμασω! Μπορει το extra να ειναι κ κωλαρακι! Thanx!
Ναι δεν της αρέσει η γεύση της καπότας. Αφού τώρα έχει καπότες με γεύση μπανάνα γι' αυτούς που δεν θέλουν ακάποτο αλλά αυτές λέει την ενοχλούν στο μουνί... τρέχα γύρευε... :idiot:
Τα extra είναι αυτά που έκανε πάντα. Ισπανικά, χυσίματα, γλειψίματα κλπ. Κωλαράκι πρέπει να είσαι τυχερός για να πάρεις γιατί πλέον πονάει εύκολα.
Τις δύο τελευταίες φορές μου έδωσε. Τη μία μόνη της και γούσταρε αλλά τη δεύτερη με το που μπήκα φώναξε με πόνο "Πονάει! Πονάει!" και βγήκα. Χαρακτηριστικά μου ανέφερε ότι δεν της αρέσει πολύ η πούτσα στον κώλο.
Πάντως, όντως έχει χαλάσει το πρόσωπό της :(

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
η φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγονια του καρχαρια ειναι στο τροφωνιου 11 σημερα απογευμα

ειναι ενας τυπος με νικ κοναν που την εψαχνε με αγωνια

Ελα αρχηγε μου!!!!!!!που τις ανακαλυπτεις ολες τις........ :tits2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• mati.jpg
    mati.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 29

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Ελάχιστος ο κόσμος στα μαγαζιά που επισκέφτηκα. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυλής:

66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με παρκινσον.
66 δεξιά: Σούζι, ξανθιά με πρόστχο πρόσωπο, πανέμορφο σώμα και μικρό στήθος. Φαίνεται πολύ καυλιάρα.
54 αριστερά: Ντενίσα, ξανθιά με υπερόχο σώμα, ψηλή και γλυκό πρόσωπο.

Διδύμου:

8 δεξιά: Ξανθιά, πολύ όμορφη για τα γούστα μου, με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει γιατί είναι στα υπ' όψιν.
8 αριστερά: Λίλιαν, ξανθιά milf.
16: Μόνικα, καστανή κοντή με πρωκτικό.
18 δεξιά: Αλόνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα με ωραίο σώμα.
18 αριστερά: Ιρένα, μελαχρινή με μικρό στήθος και μεγάλο κώλο που τον δίνει. Από Φυλής 84-86.
20: Εύα, καστανή με σπαστά μαλλιά, ψηλή με ωραίο σώμα και μέτριο πρόσωπο. Σήμερα δεν φόραγε τα γυαλιά της. Πέρασα στο δωμάτιο και ήταν απαράδεκτη. Θα ακολουθήσει κριτική.
25: Κλειστό.
27: Καστανή με μεγαλούτσικο πεσμένο στήθος. Κάνει πρωκτικό και τελειωτικό. Πολύ καλό σαλονάρισμα όπου με κάυλωσε και άρχισε να μου την παίζει με τα χέρια έξω από την βερμούδα και μου είπε ότι θα με αφήσει μόνο όταν χύσω. Δυστηχώς η τσατσά της είπε να με αφήσει να φύγω.

Αλκιβιάδου:

16 αριστερά: Κατερίνα, Ελληνίδα μελαχρινή χοντρή με πρωκτικό.
16 μεσαίο: 2 κοπέλες. Πατρίτσια, μεγαλοκοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά και η Ανίτα, καστανόξανθη μέτριας εμφάνισης και μεγάλο στήθος.
16 δεξιά: 2 κοπέλες, η μία ξανθιά αδιάφορη και η άλλη καστανή πάλι αδιάφορη από Φωκαίας 17 πάνω, Φυλής 71 πάνω και αλλού που δεν θυμάμαι τώρα.

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστες κανενας δεν εχει πληροφορηση για αυτα που σας εχω γραψει τρεις φορες και δεν απαντησατε Τι γινετε στο Αχαρνων 104 πηγα για την ΒΙΒΙΑΝ που ειχα διαβασει καλες συστασειςαπο σας γιατι μου αρεσουν οι κωλαρες ελειπε βρηκα την ΕΛΛΗ νταρντανα αλλα μου φανηκε σαν τρανς εγχειρησμενη Ξερει κανενας κατι;Μηπως ειναι τετοια και η ΒΙΒΙΑΝ;Ας απαντησει καποιος

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστες κανενας δεν εχει πληροφορηση για αυτα που σας εχω γραψει τρεις φορες. Τι γινετε στο Αχαρνων 104 πηγα για την ΒΙΒΙΑΝ που ειχα διαβασει καλες συστασεις Ξερει κανενας κατι;Μηπως ειναι τετοια και η ΒΙΒΙΑΝ;Ας απαντησει καποιος
Δεω ξερω σιγουρα αλλα........

Επισκέπτης
19:30 με 21:00 βολτα για να φυγουν τα χοντρα

Φυλής 132 ισόγιο Κατερίνα. φοβερη πιπα ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΑ 3-4 ΕΞΟΓΚΏΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 2-3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΥΠΟΨΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΆΤΩΝ

στο υπογειο η Παολα με ξανθα μαλλια. εχει μεγαλώσει το φινο κωλαρακι της και υπαρχουν ιχνη κυτταρίτιδας ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι κωλοι  την τιμισα και αυτη δε μπορεσα να αντισταθω

στο πανω κ Αννα που εχει ομορφύνει τωρα που περιποιήθηκε τα μαλλια της .... ηταν τοσο γλυκα στο σαλόνι που τον εδωσα και σε αυτη οσο αντεξα. ακομα φοραει αυτο το ασπρο ηλιθιο φουστανο-κρόσσι... ας της δωσει καποιος κανενα αλλο σεξουαλικο ενδυμα!

βασικα καμια αλλαγη στο συγκεκριμενο κτιριο αλλα δε με χαλαει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom