You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Φώκαιας 27 1ος είναι η Μπάρμπορα.
Υπό άλλη διεύθυνση κατά τα ανακοινωθέντα, ανακαινισμένο-βαμμένο με LCD TV στα δωμάτια.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο είναι η προχωρημένη μεσήλικη λεπτή ξανθιά Σαμπρίνα για την οποία έγινε αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα.
Υπό άλλη διεύθυνση κατά τα ανακοινωθέντα, ανακαινισμένο-βαμμένο με LCD TV στα δωμάτια.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο είναι η προχωρημένη μεσήλικη λεπτή ξανθιά Σαμπρίνα για την οποία έγινε αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα.
Επισκέπτης
εχθες κατεβηκα φωκαιας να παρω την μπαρμπαρα και πραγματικα ημουν ΠΟΛΥ καβλωμενος αλλα με το που την ειδα πραγματικα ξενερωσα πως εχει γινει ετσι ρε παιδια εχει σπασει εντελως και η μουρη της εχει αλλαξει εντελως σα να εχει παραμορφωθει!!!!!Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Φώκαιας 27 1ος είναι η Μπάρμπορα.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Καλησπερα! Να ρωτησω κατι? Η τυπισσα επιμενει να στο παιρνει ακαποτο?? Πιο παλια ειχε μανια μεγαλη!Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Φώκαιας 27 1ος είναι η Μπάρμπορα.
Επισκέπτης
Έχει παχύνει.εχθες κατεβηκα φωκαιας να παρω την μπαρμπαρα και πραγματικα ημουν ΠΟΛΥ καβλωμενος αλλα με το που την ειδα πραγματικα ξενερωσα πως εχει γινει ετσι ρε παιδια...
Όταν επέστρεψε και εμφανίστηκε στο Φώκαιας 27 υπόγειο, ανακοίνωσε εξτρά.Καλησπερα! Να ρωτησω κατι? Η τυπισσα επιμενει να στο παιρνει ακαποτο?? Πιο παλια ειχε μανια μεγαλη!
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Τωρα το ανακοινωνει! Παλια δεν ελεγε τπτ! Αλλα μεσα επεμενε να το παρει free! Αυριο ανεβαινω να δοκιμασω! Μπορει το extra να ειναι κ κωλαρακι! Thanx!Όταν επέστρεψε και εμφανίστηκε στο Φώκαιας 27 υπόγειο, ανακοίνωσε εξτρά.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα! Να ρωτησω κατι? Η τυπισσα επιμενει να στο παιρνει ακαποτο?? Πιο παλια ειχε μανια μεγαλη!
Το τσιμπούκι υποθέτω.
Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα Jockerx. Eιναι αυτη η πρωτοποριακη παροχη, που ανακοινωνονταν στις αρχες της δεκαετιας του 90 και την συζηταγαμε τωρα τελευταια με τον Larson, ''Τσοντουλα στο δωματιο;'' Πριν τα ακαποτα και το κωλαρακι.Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Φώκαιας 27 1ος.............. με LCD TV στα δωμάτια.
Επισκέπτης
Γεια Χαρά.Καλημερα Jockerx.
Εξελιγμένη πλέον παροχή.
Σήμερα το πρωί, στο Φυλής 65 άνω, η τσατσά με τα γυαλάκια ανακοίνωσε "καινούργια κοπέλα".
Καστανή κανονικού πάχους με κρεμαστούς βύζους, υπερτροφικές θηλές και κάποια ίχνη ραγάδων σε αυτούς.Αμήχανο όσο και έντονο βλέμμα αναζήτησης πελατών.
Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.Καλή ψύξη και των δύο τμημάτων του σαλονιού.
Πρωινή ενημέρωση...μόνο τα ενδιαφέροντα
Φ 80. Καλό μελανούρι αδύνατο με σχετικά μακρύ ψιλοκαρέ μαλί.πολύ καλό
Φ 76 δεξιά ξανθιά αδύνατη λίγο ειρωνική αλλά καλή παρουσία
Φ 76 αριστ μελαμψή προκλητική κανονικό ύψος μελαχροινή
Φ 71 μεσ μελανούρι αδύνατο με σχετικά περίεργη φάτσα και αυτό καλό εμφανισιακά
Φωκ 25Α 2 πολύ προκλητικά ένα μελαχροινό ένα ξανθό πολύ καλά κορμια και φατσες
Φ 80. Καλό μελανούρι αδύνατο με σχετικά μακρύ ψιλοκαρέ μαλί.πολύ καλό
Φ 76 δεξιά ξανθιά αδύνατη λίγο ειρωνική αλλά καλή παρουσία
Φ 76 αριστ μελαμψή προκλητική κανονικό ύψος μελαχροινή
Φ 71 μεσ μελανούρι αδύνατο με σχετικά περίεργη φάτσα και αυτό καλό εμφανισιακά
Φωκ 25Α 2 πολύ προκλητικά ένα μελαχροινό ένα ξανθό πολύ καλά κορμια και φατσες
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Καλησπερα! Ναι το τσιμπουκι! Τι ειμαι κανας Λιονταρης??Το τσιμπούκι υποθέτω.
ρε παιδια αχαρνων 104 τι παιζει;πηγα πρωτη φορα για την βιβιαν που εχετε κανει καλες κριτικες και μου αρεσουν οι τεραστιες κωλαρες αλλα ελειπε θα ερθει μετα απο 10 μερες πετυχα την ελλη νταρντανα αλλα μου φανηκε τρανς εγχειρησμενη και δεν περασα τι λετε για αυτο;μηπωσ ειναι και η βιβιαν το ιδιο;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγονια του καρχαρια ειναι στο τροφωνιου 11 σημερα απογευμα
ειναι ενας τυπος με νικ κοναν που την εψαχνε με αγωνια
Επισκέπτης
Ναι δεν της αρέσει η γεύση της καπότας. Αφού τώρα έχει καπότες με γεύση μπανάνα γι' αυτούς που δεν θέλουν ακάποτο αλλά αυτές λέει την ενοχλούν στο μουνί... τρέχα γύρευε...Τωρα το ανακοινωνει! Παλια δεν ελεγε τπτ! Αλλα μεσα επεμενε να το παρει free! Αυριο ανεβαινω να δοκιμασω! Μπορει το extra να ειναι κ κωλαρακι! Thanx!
Τα extra είναι αυτά που έκανε πάντα. Ισπανικά, χυσίματα, γλειψίματα κλπ. Κωλαράκι πρέπει να είσαι τυχερός για να πάρεις γιατί πλέον πονάει εύκολα.
Τις δύο τελευταίες φορές μου έδωσε. Τη μία μόνη της και γούσταρε αλλά τη δεύτερη με το που μπήκα φώναξε με πόνο "Πονάει! Πονάει!" και βγήκα. Χαρακτηριστικά μου ανέφερε ότι δεν της αρέσει πολύ η πούτσα στον κώλο.
Πάντως, όντως έχει χαλάσει το πρόσωπό της
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
η φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγονια του καρχαρια ειναι στο τροφωνιου 11 σημερα απογευμα
Ελα αρχηγε μου!!!!!!!που τις ανακαλυπτεις ολες τις........
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχω ματι εγω τυπεΕλα αρχηγε μου!!!!!!!που τις ανακαλυπτεις ολες τις........
Συνημμένα
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Ελάχιστος ο κόσμος στα μαγαζιά που επισκέφτηκα. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής:
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με παρκινσον.
66 δεξιά: Σούζι, ξανθιά με πρόστχο πρόσωπο, πανέμορφο σώμα και μικρό στήθος. Φαίνεται πολύ καυλιάρα.
54 αριστερά: Ντενίσα, ξανθιά με υπερόχο σώμα, ψηλή και γλυκό πρόσωπο.
Διδύμου:
8 δεξιά: Ξανθιά, πολύ όμορφη για τα γούστα μου, με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει γιατί είναι στα υπ' όψιν.
8 αριστερά: Λίλιαν, ξανθιά milf.
16: Μόνικα, καστανή κοντή με πρωκτικό.
18 δεξιά: Αλόνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα με ωραίο σώμα.
18 αριστερά: Ιρένα, μελαχρινή με μικρό στήθος και μεγάλο κώλο που τον δίνει. Από Φυλής 84-86.
20: Εύα, καστανή με σπαστά μαλλιά, ψηλή με ωραίο σώμα και μέτριο πρόσωπο. Σήμερα δεν φόραγε τα γυαλιά της. Πέρασα στο δωμάτιο και ήταν απαράδεκτη. Θα ακολουθήσει κριτική.
25: Κλειστό.
27: Καστανή με μεγαλούτσικο πεσμένο στήθος. Κάνει πρωκτικό και τελειωτικό. Πολύ καλό σαλονάρισμα όπου με κάυλωσε και άρχισε να μου την παίζει με τα χέρια έξω από την βερμούδα και μου είπε ότι θα με αφήσει μόνο όταν χύσω. Δυστηχώς η τσατσά της είπε να με αφήσει να φύγω.
Αλκιβιάδου:
16 αριστερά: Κατερίνα, Ελληνίδα μελαχρινή χοντρή με πρωκτικό.
16 μεσαίο: 2 κοπέλες. Πατρίτσια, μεγαλοκοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά και η Ανίτα, καστανόξανθη μέτριας εμφάνισης και μεγάλο στήθος.
16 δεξιά: 2 κοπέλες, η μία ξανθιά αδιάφορη και η άλλη καστανή πάλι αδιάφορη από Φωκαίας 17 πάνω, Φυλής 71 πάνω και αλλού που δεν θυμάμαι τώρα.
Φυλής:
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με παρκινσον.
66 δεξιά: Σούζι, ξανθιά με πρόστχο πρόσωπο, πανέμορφο σώμα και μικρό στήθος. Φαίνεται πολύ καυλιάρα.
54 αριστερά: Ντενίσα, ξανθιά με υπερόχο σώμα, ψηλή και γλυκό πρόσωπο.
Διδύμου:
8 δεξιά: Ξανθιά, πολύ όμορφη για τα γούστα μου, με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει γιατί είναι στα υπ' όψιν.
8 αριστερά: Λίλιαν, ξανθιά milf.
16: Μόνικα, καστανή κοντή με πρωκτικό.
18 δεξιά: Αλόνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα με ωραίο σώμα.
18 αριστερά: Ιρένα, μελαχρινή με μικρό στήθος και μεγάλο κώλο που τον δίνει. Από Φυλής 84-86.
20: Εύα, καστανή με σπαστά μαλλιά, ψηλή με ωραίο σώμα και μέτριο πρόσωπο. Σήμερα δεν φόραγε τα γυαλιά της. Πέρασα στο δωμάτιο και ήταν απαράδεκτη. Θα ακολουθήσει κριτική.
25: Κλειστό.
27: Καστανή με μεγαλούτσικο πεσμένο στήθος. Κάνει πρωκτικό και τελειωτικό. Πολύ καλό σαλονάρισμα όπου με κάυλωσε και άρχισε να μου την παίζει με τα χέρια έξω από την βερμούδα και μου είπε ότι θα με αφήσει μόνο όταν χύσω. Δυστηχώς η τσατσά της είπε να με αφήσει να φύγω.
Αλκιβιάδου:
16 αριστερά: Κατερίνα, Ελληνίδα μελαχρινή χοντρή με πρωκτικό.
16 μεσαίο: 2 κοπέλες. Πατρίτσια, μεγαλοκοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά και η Ανίτα, καστανόξανθη μέτριας εμφάνισης και μεγάλο στήθος.
16 δεξιά: 2 κοπέλες, η μία ξανθιά αδιάφορη και η άλλη καστανή πάλι αδιάφορη από Φωκαίας 17 πάνω, Φυλής 71 πάνω και αλλού που δεν θυμάμαι τώρα.
Ρε συναγωνιστες κανενας δεν εχει πληροφορηση για αυτα που σας εχω γραψει τρεις φορες και δεν απαντησατε Τι γινετε στο Αχαρνων 104 πηγα για την ΒΙΒΙΑΝ που ειχα διαβασει καλες συστασειςαπο σας γιατι μου αρεσουν οι κωλαρες ελειπε βρηκα την ΕΛΛΗ νταρντανα αλλα μου φανηκε σαν τρανς εγχειρησμενη Ξερει κανενας κατι;Μηπως ειναι τετοια και η ΒΙΒΙΑΝ;Ας απαντησει καποιος
Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεω ξερω σιγουρα αλλα........Ρε συναγωνιστες κανενας δεν εχει πληροφορηση για αυτα που σας εχω γραψει τρεις φορες. Τι γινετε στο Αχαρνων 104 πηγα για την ΒΙΒΙΑΝ που ειχα διαβασει καλες συστασεις Ξερει κανενας κατι;Μηπως ειναι τετοια και η ΒΙΒΙΑΝ;Ας απαντησει καποιος
Επισκέπτης
19:30 με 21:00 βολτα για να φυγουν τα χοντρα
Φυλής 132 ισόγιο Κατερίνα. φοβερη πιπα ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΑ 3-4 ΕΞΟΓΚΏΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 2-3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΥΠΟΨΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΆΤΩΝ
στο υπογειο η Παολα με ξανθα μαλλια. εχει μεγαλώσει το φινο κωλαρακι της και υπαρχουν ιχνη κυτταρίτιδας ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι κωλοι την τιμισα και αυτη δε μπορεσα να αντισταθω
στο πανω κ Αννα που εχει ομορφύνει τωρα που περιποιήθηκε τα μαλλια της .... ηταν τοσο γλυκα στο σαλόνι που τον εδωσα και σε αυτη οσο αντεξα. ακομα φοραει αυτο το ασπρο ηλιθιο φουστανο-κρόσσι... ας της δωσει καποιος κανενα αλλο σεξουαλικο ενδυμα!
βασικα καμια αλλαγη στο συγκεκριμενο κτιριο αλλα δε με χαλαει
Φυλής 132 ισόγιο Κατερίνα. φοβερη πιπα ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΑ 3-4 ΕΞΟΓΚΏΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 2-3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΥΠΟΨΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΆΤΩΝ
στο υπογειο η Παολα με ξανθα μαλλια. εχει μεγαλώσει το φινο κωλαρακι της και υπαρχουν ιχνη κυτταρίτιδας ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι κωλοι την τιμισα και αυτη δε μπορεσα να αντισταθω
στο πανω κ Αννα που εχει ομορφύνει τωρα που περιποιήθηκε τα μαλλια της .... ηταν τοσο γλυκα στο σαλόνι που τον εδωσα και σε αυτη οσο αντεξα. ακομα φοραει αυτο το ασπρο ηλιθιο φουστανο-κρόσσι... ας της δωσει καποιος κανενα αλλο σεξουαλικο ενδυμα!
βασικα καμια αλλαγη στο συγκεκριμενο κτιριο αλλα δε με χαλαει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K