Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (36 μέλη και 315 επισκέπτες)

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
163
Like
62
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα ειμαι νεος συναγωνιστης σας εχω πολλες εμπειριες και εχω κανει τα παντα εκτος παθητικο γιατι ειμαι ενεργητικος μου αρεσουν οι γυναικες με τερααααααστιες κωλαρες χοντρες μελαχρινες και μαυρες καμμια προταση κανεις αλλα σοβαρη γιατι ειδα κριτικες σας για κωλαρες πχ κατερινα αλκιβιαδου 16 ειχε μεν κωλο καλο αλλα οχι τεραστιο που θελω εγω ειμαι λιγο δυσκολοσ σ αυτο και καμια τρανς το ιδιο οχι εγχειρισμενη ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες και θα βοηθησω και εγω
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε παίδες, δεν μπορώ να καταλάβω το παρακάτω με ποιά λογική ρυθμίζεται η θερμοκρασία ... :think:

Στο σαλόνι 20[sup]ο[/sup] C

82436158550770963041.jpg


Στο δωμάτιο 23[sup]ο[/sup] C

50850693178328360272.jpg


 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Δεν το φωτογράφισες απο απόσταση να φένεται η κεκλιμένη σκεπή.Για μένα είναι το πιο αλλόκοτο μπουρδέλο.Τόσο μικρό που είναι το σαλόνι μου δίνει την αίσθηση οτι μόλις μπαίνω συνεχίζω να βρίσκομαι έξω στον δρόμο και οτι κάποια στιγμή θα έρθει κάποιο αυτοκίνητο να με χτυπήσει.Είναι περίεργος ο συνειρμός αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν μπήκα.Επίσης επειδή είναι κοτέτσι και έχει κεκλιμένη σκεπή μου έρχεται τώρα στο νου ο γρίφος με τον κόκκορα που είναι πάνω στην στέγη με κλίση 45 μοιρών.Προς ποια μεριά θα κυλίσει το αυγο; Υπάρχει περίπτωση να πέσει στο κεφάλι κανενός πελάτη όταν μπαίνει στο μπουρδέλο;;; Απάντηση:Aν ήταν κότα τότε ναι μετά βεβαιότητα θα υπήρχε περίπτωση.
Συναγωνιστές όταν βρέχει και μπήτε σε αυτό το μπουρδέλο προσοχή στον Καταρράκτη!!
Οι άνθρωποι δεν έχουν το θεό τους για το κέρδος!! Σαν το πολεοδομικό παραβατό η αλλιώς αετοφωλιά που γκρεμίσαν τον τοίχο αυτό τουλάχιστον βλέπετε!! Το μπουρδέλο με την κεκλιμμένη σκεπή δεν κάνει ούτε και για μπουρδέλο!!Ας το βγάλεις φωτογραφία σε όλη τοου την μεγαλοπρέπεια να γελάσουμε λίγο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εκτιμώ ότι ο επί της οδόύ Αχιλλέως αρ. 40 Οίκος συνδυάζει το πιο αλλόκοτο και το πιο μεγαλοπρεπές...
Είναι τα Προπύλαια των Μπουρδέλων των Αθηνών.
 

Συνημμένα

  • untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 25

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Απογευματινή βόλτα στην περιοχή της Φυλής προς αναζήτηση στόχων καi έχουμε:
Στο Διδυμου 27 το ισόγειο ήταν η γνωστή παλιά πλέον καραβάνα Ελβίρα από Μοιρών και Φυλής 95 όταν είχε πρωτοξεκινήσει,Φώκαιας 22,Φωκαίας 27,Φυλής 92 νέο και Φυλής 71 υπόγειο.Έχει κάνει και την τσατσά σε πιο νέες και άβγαλτες κοπέλες.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.Στον όροφο ήταν ένα καινούριο αθίγγανο λεπτό μελαμψό πιπίνι,όμορφο.Η Μαρία απο Ρουμανία.Γνωρίζει ελληνικά.Γυμνό τσιμπούκι και τελειωτικό στο στήθος η στην κοιλιά.Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση.Μέσα η μικρή μου εκμυστηρεύθηκε οτι δεν της αρέσει η δουλεία και είναι η πρώτη και τελευταία της μέρα.Εγώ ήδη έκλαψα το εικοσάρικό.Θα ανεβάσω κριτική απο Δευτέρα.Σπανίας ομορφίας όμως η μικρή με ωραία σοκολατένια επιδερμίδα,την πήρε και κανένας άλλος συναγωνιστής;;
Διδύμου 20 ήταν η Εύα.Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Ιρένα την οποία εγώ την είχα πηδήξει όταν ήταν Κωλοκυνθούς και ήταν έπιπλο μέσα.Η Ιρένα δουλεύει και στα Φυλής 84&86
και έχει πλέον ομορφύνει απο τότε που την πήρα.Πρόγραμμα πρωκτικό και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Στο Διδύμου 16 ήταν η Ντιάνα η Νο2 όχι αυτή που δούλευε και Καλύμνου.Είναι ξανθιά με κανονικά μαλλιά και πιο ώριμη απο την άλλη Ντιάνα της ίδιας αλυσίδας.
Διδύμου 8 ήταν η μιλφ Λίλιαν που δούλευε παλιότερα σταθερά στο Φυλής 54 όροφος.Για όσους δεν την ξέρουν είναι ξανθιά και ζουμερή.Έχει προσθέσει και μερικά παραπανίσια κιλά.Στον όροφο ήταν ξανθιά τριαντάρα κοπέλα λεπτή όμορφη.Εικάζω οτι πρόκειται για την Εβελίνα απο Βέργας που είχα πάρει πιο παλιά.Μπορεί να ήταν και άλλη όμως.Η τιμή που ανακοινώθηκε ήταν 20 ευρώ και όχι 25 όπως μας έχει συνηθίσει το μπουρδέλο αυτό.
Στο Φυλής 54 βγήκε ένα λεπτό,κοντό καβλέτο με λευκή επιδερμίδα και πιασμένα καστανά μαλλιά.Πρωκτικό για εξτρά.Μιλάω για τον όροφο.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο 2 κοπέλες με άρωμα ξεπέτας.Η γνωστή Σαμπρίνα μαζί με την καινούρια ψηλή μουνάρα με τα μαύρα μαλλιά την Σιλένα.Γυμνό τσιμπούκι και οι 2.
Στον όροφο του 59 ήταν κοπέλα λεπτή με λευκή επιδερμίδα και μαύρα μακριά μαλλιά επίσης μουνάρα.Εδώ ανακοινώθηκε επίσης γυμνό τσιμπούκι αλλά στο τέλος του προγράμματος κάτι που με έβαλε σε σκέψεις αν πράγματι το κάνει η συγκεκριμένη.
Τα Φώκαιας 17 αμφότερα κλειστά.Πάντως εμένα ο όροφος μου άρεσε σαν μπουρδέλο και ελπίζω να ανοίξει ξανά.Στο Φώκαιας 25 όροφος η τσατσά μας παρουσίασε μία φραουλίτσα αλλά μας βγήκε φράουλα μεγάλη και παχουλή σαν αυτές με τις ορμόνες που αγοράζουμε τα τελευταία χρόνια.Πρόκειται για την Άννα απο το Διδυμου 27 με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό και τελείωμα και στο πρόσωπο.Λόγω πάχους δεν την έχω τιμήσει αν και είναι καλή μέσα απότι διάβασα στις κριτικές.
Στο Φώκαιας 22 στο υπόγειο ήταν καινούρια όμορφη κοπέλα κανονικών κιλών κάπως ζουμερή με πιασιματάκια,λευκή επιδερμίδα,μαύρα μακριά μαλλιά και τσουπωτή κωλάρα.Γυμνό τσιμπούκι.Όμορφη κοπέλα αν είχα άπειρα εικοσάρικα θα την δοκίμαζα.Αλλά δυστυχώς σήμερα διέθετα μόνο 2.
Φώκαιας 24 ήταν η Χριστίνα η γνώστή ψηλή λεπτή λευκή κοπέλα με τα καστανά μακριά μαλλιά που είναι συνήθως εκεί,Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό κάτι που σε εμένα προσωπικά δεν έκανε όταν είχα μπει παλιότερα μαζί της.
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ρωσίδα μιλφ Αγάπη,διευκρινίζω όχι η χονδρή απο Τροφωνίου και Ιουλιανού,μιλάω για την μιλφ που ξεκίνησε απο Φώκαιας 17 όροφος λίγο πριν κλείσει.Είναι ξανθιά κανονικών κιλών,λευκή με μαλλιά μακριά πιασμένα σε κοτσίδα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι.Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο η συγκεκριμένη.Στο ισόγειο ήταν η Ρωσίδα Αλμπίνα απο Ιάσωνος 1 παλιά.Ψηλή ξανθιά,λευκή,καθημερινή κοπέλα κανονικών κιλών που την είδε superstar και παρουσιάζεται στο σαλόνι με ύφος χιλίων καρδιναλίων.Στον όροφο ήταν 2 κοπέλες η γνώστη Χριστίνα μιλφ απο Αγαθουπόλεως 54 και Διδύμου 8 όροφος προσφάτως καθώς και Φωκ 27 υπόγειο.Μαζί της η Ρωσίδα μιλφ Σαμπρίνα καινούρια δεν την έχω ξαναδεί με ξανθα πιασμένα πάνω μαλλιά.Είναι αδύνατη και φορούσε μαύρο ολόσωμο.Θά την γάμαγα αλλά στο menu δεν είχε γυμνό τσιμπούκι και την έκανα.
Στην Φιλιππίδου δούλευε η μιλφ Μαρίνα απο Αγκύρας 12,Φωκ 27 ισόγειο και Βέργας 6 κατά σειρά.Είχα χρόνια να την δώ εγώ συγκεκριμένα δεν είχα πρόβλημα μαζί της ίσα ίσα που έγλυφε και υπέροχα.Δεν έδειξε να με θυμήθηκε και αποχώρησα.
Στο Φυλής 71 όροφος 2 κοπέλες κοπέλα λεπτή με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους,λεπτή,κανονικού αναστήματος όμορφη μαζί με κοπέλα κοντή,με κοντά μαλλιά,λευκή,πιο άσχημη απο την πρώτη.Η τελευταία έκανε σαν εξτρά γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 71 υπόγειο η μιλφ Αλίνα που είναι συνήθως εκεί.
Στο Μονής Προδρόμου ήταν κοπέλα με καρέ καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών,με τατού μεγάλο στην κοιλιακή χώρα,ρωσόφωνη,όμορφη.Δυστυχώς για μένα δεν άκουσα πρόγραμμα γιατί εκείνη την ώρα ήταν κάτι πιτσιρικάδες στο σαλόνι και έκαναν κάζο.Βρε παλλικάρια σεβαστήτε λίγο και τους άλλους που θέλουν να ακούσουν το πρόγραμμα!!Το Φυλής 92 νέο ήταν κλειστό με αναμμένο φωτάκι.
Στο Μαγνησίας 11 ήταν η Έλλη πρόκειται για μία Αλβανίδα κανονικών κιλών με άσχημο σώμα και πρόσωπο.Αδιάφορη,Ανακοινώθηκε special τσιμπούκι.Στο Μαγνησίας 1 ήταν η Ντιάνα η γιαγιά απο το Έλλης 3.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.Μεταβολή και δρόμο!!
Καλύμνου 48 ισόγειο ήταν η Κάτια αδιάφορη μιλφ κάπως παχουλή με κατσαρά καστανόξανθα μαλλιά.
Φυλής 136 στο νεοκλασσικό που μου αρέσει σαν χώρος ήταν η Μούσα του jockerx η Μιχαέλλα.Εμφανίστηκε γυμνόστηθη και παρατήρησα οτι έχει ωραίαα βυζιά.
Φυλής 134 υπόγειο ήταν κοπέλα καθημερινή κανονικών κιλών με πολύ μακριά μαύρα μαλλιά.Μου θύμισε την Λωρέττα την Ρουμάνα απο Φυλής 40 και Διδυμου 27 σε εμφάνιση.Στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Κατερίνα απο Ιάσωνος 1 παλιά η οποία έχει ανανεώσει εδώ το look της και κατα τα λεγόμενα συναγωνιστών έχει βελτιώσει και τις υπηρεσίες της.
Τέλος κάθοδος στο Φυλής 40 όπου και χτύπησα τον στόχο που είχα δει πρωτύτερα.Πρόκειται για την καινούρια κοπέλα (η Τάνια όσοι την ψάχνουν βρίσκεται στο Αχιλλέως 51 στην ίδια βάρδια) την Κάτια.Είναι Ρουμάνα,αρκετά αδύνατη με μαύρα πιασμένα πίσω μαλλιά.Κάνει γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και πρωκτικό.Η χημεία μας ταίριαξε.Σε μένα ήταν αρκετά ευγενική και πρόσχαρη.Καλή κοπελίτσα την συμπάθησα και σαν άνθρωπο.Η συνεννόηση έγεινε στα Αγγλικά και με νοήματα.Κριτική θα ανεβάσω απο Δευτέρα.
Να είστε καλά συναγωνιστές και καλή εβδομάδα σε όλους σας!!




 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εκτιμώ ότι ο επί της οδόύ Αχιλλέως αρ. 40 Οίκος συνδυάζει το πιο αλλόκοτο και το πιο μεγαλοπρεπές...
Είναι τα Προπύλαια των Μπουρδέλων των Αθηνών.
Προφανώς, θυμάσαι ακόμη το κοπρόσκυλο ...

Απογευματινή βόλτα στην περιοχή της Φυλής προς αναζήτηση στόχων καi έχουμε:
...
Κριτική θα ανεβάσω απο Δευτέρα.
Να είστε καλά συναγωνιστές και καλή εβδομάδα σε όλους σας!!
:rockon:
 

Επισκέπτης
Τύπε, χθες μόλις ρώτησα την Τζένη το γυφτάκι που πήρε μεταγραφή στο μετάξι γιατί έφυγε, μιας και την μετακίνηση αυτή την θεωρώ υποβάθμιση.
Με ρώτησε αν είχα περάσει από Φυλής και αν είχε κόσμο και μου απάντησε ότι η δουλειά εκεί έχει πέσει πολύ.

Υποθέτω ότι και οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα κορίτσια υπόκεινται στην καμπύλη προσφοράς και ζήτησης.
Αν στην Φυλής η Τζένη έπαιρνε 20 ευρώ για το πρόγραμμα της και το κουλούρι το χρέωνε καμιά φορά και έξτρα (+10), θα είχε κάποιους πελάτες.
Τώρα στα 10 ευρώ και 15 το κουλούρι (έστω και για λίγες σπρωξιές όπως μου είπε) θα έχει πρόσβαση σε περισσότερους πελάτες.
Αν οι τελικές εισπράξεις της βραδιάς είναι περισσότερες, τότε η μεταφορά ήταν μια καλή κίνηση.

Από εκεί και πέρα, παίζει ρόλο και η διαφορά της περιοχής, η καθαριότητα, τα ωράρια, οι πελάτες κτλ. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που πήγαν στο μετάξι μετά την Φυλής (Άννα-Πίτσος, Σαμπρίνα, Μόνικα, Αλεξία, Τζένη, Αντριάννα; μερικές), οι περισσότερες όμως, συνήθως γυρίζουν πίσω.
μαγκα η τζενουλα πυ για εμενα ειναι τοπ απο εμφανιση (ειναι ακριβως ο τυπος γκομενας που με καβλωνει) το ειχε παραγαμησει στην φυλης... ολο ζηταγε εξτρα και αναθεμα αν εκανε αυτα που υποσχοταν επισης ηταν και ειναι πολυ κουτοπονηρη στο δωματιο και προσπαθει να σε ξεπεταξει, αρχιζε να λεει οτι εχει κοσμο στο σαλονι και να πρεπει να τελειωνει ο εκαστοτε πελατης στα 3-4 λεπτα ασε που δεν αφηνε καλα ουτε χουφτωμα στις βυζαρες τις οσο για τον κωλο που τουλαχιστον παλια τον εδινε χωρις αντιρισεις στα τελευταια της ζαλιζε αρχιδια για να την γαμησεις και οταν της τον εβαζες στον κωλο στα 30" σου ελεγε να βγεις....

για αυτο εχασε και την πελατεια της επισης επειδη σαν χαρακτηρα την εχω ψυχολογισει μαλλον θα εκανε καμια μαλακια και θα την τιμωρισανε με το να μην την παιρνει κανενα σπιτι στην φυλης για δουλεια και ετσι αναγκαστικε να παει στο μεταξουργειο με 10€!!!

τωρα οσο για την τωρινη της αποδοση στο 10αρικο ειναι πραγματικα το πιο επιπλο που εχω γαμησει ασε που στο λεει κιολας "με 10€ τι περιμενες!!!" αλλα αμα θες να κανεις μια τσαρκα μεταξι και εχεις αποφασισει να μπεις σε καποια αξιζει να γαμισεις της τζενουλα για ζεσταματακι και αυτο οχι λογο συμμετοχης (πραγματικα δεν εχω δει πουτανα πιο αρνητικη απο αυτην τωρα που παιρνει 10€) αλλα λογο εμφανισεις γιατι οπως και να το κανουμε την καβλα που βγαζει το σωμα της δεν στην βγαζουν πολυ πιο μουναρες...

αυτα για την τζενη που της ειχα πει καποτε πως αμα ηταν λιγο πιο δεκτικη θα αφηνε εποχη αλλα αυτη επελεξε να καταντισει να δινει το σωμα της για 5€ (λογικα τοσα παιρνει απο το 10ρικο)
 

Επισκέπτης
Στον όροφο ήταν 2 κοπέλες η γνώστη Χριστίνα μιλφ απο Αγαθουπόλεως 54 και Διδύμου 8 όροφος προσφάτως καθώς και Φωκ 27 υπόγειο.Μαζί της η Ρωσίδα μιλφ Σαμπρίνα καινούρια δεν την έχω ξαναδεί με ξανθα πιασμένα πάνω μαλλιά.Είναι αδύνατη και φορούσε μαύρο ολόσωμο.Θά την γάμαγα αλλά στο menu δεν είχε γυμνό τσιμπούκι και την έκανα.
Μακρά η μπουρδελότσαρκα μέσα στην ζέστη του καλοκαιριού.Κύριε καθηγητά, είσθε "της περιπατητικής σχολής" η περιηγείστε με δίκυκλο;

Και τις δύο φορές που πέτυχα την προχωρημένη μεσήλικη Σαμπρίνα στο Φώκαιας 27 υπόγειο και όροφος, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
:thumbsup:  :2funny:

Άσχετο : Το είχα γράψει (σαν ιδέα) σε κάποιο άλλο θρεντ να μπαίνουμε με τα αυτοκίνητα στα μπουρδέλα. Λες να καταργήσουν τον εξωτερικό τοίχο ;  :2funny: :2funny: :2funny:
Eίναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Μπουρδέλα drive thru.
 

Συνημμένα

  • bou-thru.jpg
    bou-thru.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 36

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.244
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
καλημερα professorx..Aγαπη,λοιπον,απο Φωκαιας 27 υπογα..ευγενικη,διακριτικη,χωρις πολλα πολλα..δεν εβγαλε καν το σουτιεν..υποδειξεις δε μ αρεσει να κανω..μετρια πιπα και τελειωμα στα 4 με μετριο στησιμο,γεια σου..αυτο δε σημαινει ο,τι η δικη σας εμπειρια θα ναι η ιδια..τα σεβη μου..
 

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
146
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Μαζί της η Ρωσίδα μιλφ Σαμπρίνα καινούρια δεν την έχω ξαναδεί με ξανθα πιασμένα πάνω μαλλιά.Είναι αδύνατη και φορούσε μαύρο ολόσωμο.Θά την γάμαγα αλλά στο menu δεν είχε γυμνό τσιμπούκι και την έκανα.

Είμαι 99% σίγουρος ότι είναι Τσέχα και δούλευε πρίν 7-8 χρόνια και Φυλής 71 ισόγειο, στης Ευας. Την είχα δοκιμάσει 2-3 φορές και σταμάτησα λόγω κατηφορικής απόδοσης. Δεν την είχα δεί για πολλά χρόνια. Τότε είχε καρέ κοντό μαλλί.
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εκτιμώ ότι ο επί της οδόύ Αχιλλέως αρ. 40 Οίκος συνδυάζει το πιο αλλόκοτο και το πιο μεγαλοπρεπές...
Είναι τα Προπύλαια των Μπουρδέλων των Αθηνών.


http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/31199978522653046999.jpg[/img[/URL]]

Βρήκαμε :

1) τα Προπύλαια των μπουρδέλων

2) το Ηρώδειο των μπουρδέλων

Απομένει να βρούμε και την Επίδαυρο των μπουρδέλων ...

 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.149
Κριτικές
149
Like
2.831
Πόντοι
6.925
Φωκ. 25 κάτω: η Λάουρα. Και μια που μιλάμε για GFE, επειδή είχα καιρό να την πάρω (έλλειπε και στην Ρουμανία για κανά μήνα) πήρα και το μωράκι τούτο. Αν υπάρχει χημεία . . . . . . . .

Πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο "μάθημα" μια και εγώ με την Λάουρα είχαμε μόνο "αρχαία ελληνικά"
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Εκει που επινα καφεδακι το μεσημερι μου ηρθε ξαφνικα η επιθυμια για να παω να δω τη μιλενα από αγκυρας που δεν την εχω δει,ετσι κατεβηκα φυλης οπου ειχαμε
Αγκυρας
12β μπλε πορτα ολγα,διμετρη μελαγχροινη νταρντανογυναικαρα με μπουταρες ,κωλαρες και κυριως βυζαρες,θα τη λεγαμε παχουλη αλλα τ ολο συνολο ειχε μια σχχετικη αρμονια,αλλωστε το χουμε ξαναπει,δεν ειμαστε σχεδιαστες μοδας αφ ενός, αφ ετερου υπαρχουν πολλες εκδοχες του γυναικειου κορμιου που είναι θελκτικες
12α μιλενα,ξανθια ,γυρω στο 1,70 ,δεν ξερω αν εννοει αυτή ο προφεσορας(επ ευκαιρια φιλε πολύ καλες ενημερωσεις,εισαι αψογος),δεν μου αρεσε ιδιαιτερα για να ειμαι ειλικρινης αλλα δεν ξερω και αν προκειται για την ιδια,σχετικα μεγαλο προσωπο,λεπτο κανονικο σωμα
Φυλης
74 αριστερα,στελλα,ξανθο πολύ ωραιο μωρο,τελικα μαλλον θα το παρω,διαισθητικα δεν νομιζω παντως ότι θα ενθουσιαστω
74 δεξια μονικα,λεπτη καστανη,γυρω στο 1,65,δε μπορω να πω ότι με αφησε και τοσο αδιαφορο και ας μην είναι κατι το ιδιαιτερο,κατι μου λεει ότι μεσα ισως να μην είναι κακο
80 μονικα ,η ξανθια λετονη
59 κατω ,δυο κοριτσια,η ελενα με τις βυζαρες,εχει παρει κιλα παντως,και η τζουλια,μελαγχροινο λεπτο ωραιο μωρο τ οποιο αν το ξαναπετυχω μπορει να κανω τη κινηση
65β δυο κοριτσια επισης,αννα ,η μελαγχροινη κοπελα που δουλευει τωτα τελευταια στα 65 α και β και η φλορι,είναι απιστευτο αυτό με τις μελαγχροινες σεξι ρουμανες που μου συμβαινει,μολις με ειδε με θυμηθηκε, θερμος εναγκαλισμος,φιλια και ειλικρινης υποσχεση ότι θα περασω την επομενη φορα,όπως το βλεπω μαλλον αυριο,καθως σημερα το μυαλο μου ειχε προγραμματιστει και φαντασιωθει τη μιλενα που δεν ηξερα
67 νατασα,η ξανθια κοπελιτσα με το συμπαγες σωμα και τις δυνατες καμπυλες που ειχα παρει δυο φορες στη φωκαιας 19 χωρις καθολου να το μετανοιωσω
71β η καρολαιν από το 67 ,δυνατο μωρο για εντονες συγκινησεις και καταστασεις
Εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι στο σαλονι των διαφορων σπιτιων ειχε αρκετο κοσμο
 

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
163
Like
62
Πόντοι
1
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΖΕΝΗ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 104 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΖΕΝΗ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 104 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Γράφε μικρά φιλαράκι ;)
 

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΖΕΝΗ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 104 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
η τζενη ειναι στο ιασωνος 30 πανω μεταμεσονυχτια η απογευματινη βαρδια...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πύραυλε συμφωνώ για το Αχιλλέως 40 ως προς το αλλόκοτο και μεγαλοπρεπές.Άλλωστε η εμφάνιση αυτού του οίκου σε τραβάει στο να μπεις.Για το Κολωνού 53 έγραψα οτι είναι αλλόκοτο και δεν σε πολυτραβάει στο να μπεις μέσα.Το Κολωνού 53 είναι ένα κοτέτσι και δεν έχει καμία μεγαλοπρέπεια.
Jockerx πάντα της περιπατητικής σχολής.Σε καμία περίπτωση όχημα για τέτοιες περιπτώσεις γιατί θα γίνει ανταλλακτικά σε χρόνο dt.
Xilnik ναι μάλλον αυτή που είδες ήταν η Μιλάνα.Για την ομορφιά,γούστα είναι αυτά εμένα μου άρεσε η συγκεκριμένη αν και αρκετά αλαζονική.Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,προσπαθώ!!
Μagaret ευχαριστώ για την πληροφορία! Αν δω και κριτικές για την συγκεκριμένη θα αποφασίσω.
Vasilliani εμένα η συγκεκριμένη για Ρωσόφωνη μου φάνηκε πάντως!! Αν έχει κατηφορική απόδοση αυτή θα χάσει μακροπρόθεσμα και όχι εμείς!!
 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.541
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
διδυμου 8 πανω....καρμεν....εξαιρετικη !!!!!!! ορματε παιδες :thumbsup:  (δεν κανει εξτρα)


υ.γ. θενκς στο γατονι τον πιατσα,παλλι σε μπελαδες μας εβαλε :s&m_2:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom