Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 365 άτομα (34 μέλη και 331 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η Λαουρα το μικρο ρομουνακι που ηταν μεχρι πριν κανα μηνα στο Φωκαιας 25 τα πρωινα που χαθηκε?

Τύπε, καλή ερώτηση. Νομίζω ότι υπάρχει ειδικό νήμα για την ερώτηση σου.
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Παρασκευή βράδυ...
Είσαι 20χρονος νεαρός και θες να βγεις , να διασκεδάσεις , να ξεφύγεις από τη μιζέρια της αστικής ζωής που συναντάς στην πορνομάνα Φυλής που ζεις καθημερινά...
Εφήμερα γέλια , αλκοόλ , χαμόγελα και τελικά σπίτι για χειρογλύκανο τα χαράματα...Αλλο ένα βράδυ δίχως τσάμπα γαμήσι...
Στο δρόμο όμως για την πορνομάνα Φυλής...αντικρίζεις πάντα κάτι ιδιαίτερο.
















qPCsE.jpg

Ιουλιανού και Φυλής , στο βάθος αριστερά φαίνεται το ΦΥΛΗΣ 40 γνωστό ως μπαζάδικο.

Στη Φυλής δεν πλήττεις ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ.

SrQFM.jpg
 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πρωινή τσάρκα στην Φυλής. Λίγος ο κόσμος κυρίως Έλληνες. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Φυλής:

54 πάνω: Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και σώμα, αλλά άσχημο κώλο.
54 κάτω: Μαιρούλα, καστανή χοντρή με μεγάλα βυζιά.
66 δεξιά: Ελένη, καστανή χοντρή.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.


Φωκαίας:


17 κάτω: Κλειστό, αλλά στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Ρωξάννη, μελαχρινή με μεγάλο πεσμένο βυζί και ωραίο κώλο.
25 πάνω: 2 κοπέλες, Ντιάνα, ξανθιά κοντούλα με ωραίο κωλο και γλυκό πρόσωπο και μία μελαχρινή αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο και μικρό στήθος. Η τσατσά είπε ότι ήταν η πρώτη μέρα της στην δουλεία, αλλά το ίδιο ακριβώς μου είχε πει πριν και κανά 2 εβδομάδες περίπου  :idiot:
25 κάτω: 2 κοπέλες. Μιχαέλλα, καστανόξανθη με ωραίο σώμα και πρόσωπο, αρκετά κεφάτη στο σαλόνι. Λάουρα, καστανή με ωραίο σώμα.


Διδύμου:

8 δεξιά: Κάρμεν, σκουρόχρωμη Πολωνέζα με πολύ ωραίο σώμα και κώλο και γλυκό πρόσωπο. Ο xilnil μου την είχε προτείνει και εγώ τον άκουσα και δεν έχασα. Λεπτομέριες στην κριτική που θα ακολουθήσει.
8 αριστερά: Λίλιαν, ξανθιά milf.
16: Εύα, ξανθιά χοντρούλα μεγαλοκοπέλα.
18 δεξιά: Αντριάννα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα.
18 αριστερά: Τζούλια, μελαχρινή με πολύ καλό σώμα, στήθος και πρόσωπο.
20: Βάνα, καστανόξανθη με κοντά μαλλιά και ωραίο σώμα.
25: Μελαχρινή μελαμψή, αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Ενδοιαφέρουσα περίπτωση. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
27: Κλειστό.
 

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
146
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Μεταμεσονύχτια 1 προς 2 Ιουλίου.

Φυλής 67.... γκαβλιάρα ξανθιά, με κουνήματα και βλέμματα.. έπρεπε να μπώ..

Φυλής 71 άνω.... ρουμανάκι με φούλ.. ξεκίνησα να φύγω εχοντας υπόψιν να ξαναπεράσω.. το σχόλιο της τσα2, "τι έρχεσαι και κοιτάς" απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο..

Φυλής 84 άνω.. η Σαμπρίνα φαίνεται να έχει ανεβάσει στροφές.. στα υπόψιν.. keep trying Sabrina..

Φυλής 84 κάτω.. μελαχρινή ρουμάνα με ακάποτο, κορμί σαν χέλι, και πολύ ναζιάρα..

Φυλής 59 κάτω.. Σορίνα.. και Τζούλια.. δεν μπήκα..

πάνω φούλ.. τα πάντα..

Φωκαίας 25 άνω.. 3 κοπέλες  η μία, Ρωσίδα, τα πάντα..χύσιμο στο πρόσωπο, στο στόμα, παντού, κώλο, παρτούζες.. για ΟΥΚ..

Φωκαίας 27 κάτω.. Αγάπη... θα μπώ σύντομα σίγουρα...

Φωκαίας 27 άνω.. ο αλβανός διαφήμιζε την ρωσίδα που είναι σούπερ.. που να ξέρει ότι εγω ξέρω ότι είναι τσέχα.. δούλεμα αλλού..

Φωκαίας 27 μεσαίο.. Αλμπίνα.. πρέπει να αλλάξει την έκφρασή της γιατί θέλω να την τιμήσω.. αλλά μόλις χαμογελάσει φεύγω τελικά..

Τρωφονίου 13, Ολγα.. κατάθεση, έστειλα κριτική..
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
...
Ια30κα - Τζουλια(ννα), κατάθεση

Λοιπόν η Τζούλια (κατά την ιδία)/ Τζουλιάννα (κατά τον τσάτσο) είναι άρτι αφιχθείσα από την Ρουμανία. Επειδή έχω πάνω από μήνα να πατήσω στο μετάξι, δεν μπορώ να διασταυρώσω. Τουμπανιάρικο σώμα, ξεκινώντας από βυζί τορπίλη, γυμνασμένο και με σφιχτό κώλο. Πρόσωπο μέτριο, με γυαλάκια. Μου θύμισε κάτι πορνοστάρ που κάνουν τις γραμματείς σε Naughty America και λοιπά ριάλιτυ πορνοσάιτς. Κανονικό πρόγραμμα, μέσα στο δωμάτιο καλή πίπα, σφιχτό μουνάκι, όλες τις στάσεις αρκετά πρόθυμα. Τελείωμα με ιεραποστολικό, μετά από ανελέητο σφυροκόπημα.

Με άλλη οπτική:
Μαστοί τορπίλες μεν, αρτιφισιέλ δε (με προσθήκες ενώσεων του Si).
Πρόσωπο τυραννισμένης τροφίμου ορφανοτροφείου.
Ομιλητικότητα επιπέδου κωφάλαλης.

Η μια οπτική δεν αναιρεί την άλλη.

Άλλωστε μιλάμε για €15.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.118
Κριτικές
491
Like
37.370
Πόντοι
41.447
Με άλλη οπτική:
Μαστοί τορπίλες μεν, αρτιφισιέλ δε (με προσθήκες ενώσεων του Si).
Πρόσωπο τυραννισμένης τροφίμου ορφανοτροφείου.
Ομιλητικότητα επιπέδου κωφάλαλης.

Η μια οπτική δεν αναιρεί την άλλη.

Άλλωστε μιλάμε για €15.

Eιναι γνωστά τα εγκλήματα που είχε κάνει ο μουνής ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία με τα εκεί ορφανά...
04B797768D5333319CC0E599C51B309E.jpg


λες η κοπελίτσα να είναι  απο κάποιο τέτοιο ίδρυμα?



 

Επισκέπτης
παιδια για ποιον ενδιαφερει η τζενη η τσιγγανορουμανα απο φυλης 94 φωκαιας 22κτλ πλεων δουλευει απογευματα-βραδια στο ιασωνος 30 το πανω και πλεων παιρνει 10ευρω το απλο και 15 το πρωκτικο..
οποτε πλεων μπορουμε να τις σκιζουμε το κωλαρακι με 15 ευρω ενω το μουνακι με 10 μονο ευρω..
οχι οτι ειναι καμια καλη σπασαρχιδο ειναι αλλα για 10 ευρακια αξιζει...

μπορει καποιος συναγωνιστης αν ξερει ποτε δουλευει η αννα η μολδαβεζα στο φ71κατω???? γιατι παω τα πρωινα κια δεν την πετυχενω!!!

τελος οποιος ενδιαφερεται για την μικυ απο κο(ω)λοκυνθους 38, φυλης 94 απογευμα και καμια φορα και βραδυ...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινή τσάρκα ντάλα καταμεσήμερο και ο ήλιος να βαράει κατακέφαλα.Πολλές κοπέλες με καυτά σορτσάκια ανεβάζανε την λίμπιντο των ανδρών κατά την διαδρομή.Καυτά τουριστριάκια στο metro προσφέρανε πρώτης τάξεως θέαμα στο φιλοθεάμον κοινό.
Πρώτη στάση στα Αλκιβιάδου στο 16Γ ήταν η Ναταλύ απο τα Διδύμου 18Α&Β,παλιότερα,ρώσικο μιλφ.Στο 16Β ήταν η Βερόνικα παχουλή αδιάφορη μαζί με την Κατερίνα την Σέρβα μιλφ.Στο 16Α μία ανάσα δροσιάς με την Νταιάνα την Βουλγάρα και έπειτα κατηφόρησα για τους δρόμους του παρακμιακού Μεταξιού.
Κολωνού 11 όροφος αθίγγανη μέλαμψή με λίγα παραπανίσια κιλά,μαύρα κανονικά μαλλιά αδιάφορη.10 ευρώ το πήδημα.Να σημειώσω οτι αλλοδαπός μελαμψός τοξικομανής θα πέρναγε στο δωμάτιο.Στο ισόγειο ήταν κοντή,λευκή με ξανθά μαλλιά πιασμένα και λίγα παραπανίσια κιλά με ελεύθερο στοματικό.Δεν ανακοινώθηκε τιμή.Αδιάφορη.
Κολωνού 27 όροφος παχουλή κοντή κοπέλα με σγουρά κανονικά ξανθά μαλλιά,λευκή,αδιάφορη,η ίδια τα πρωινά.Στο ισόγειο ήταν το ανορεξικό πιπίνι η Άνδρεα έπιπλο και ξεπέτα στο δωμάτιο.Σταθερά εκεί τον τελευταίο καιρό.Απέναντι στο Κολωνού 30 στο ισόγειο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους με σέξυ εσώρουχα.Όμορφη κοπέλα βασικό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.Στον ημιόροφο του 30 ήταν κοπέλα ξανθιά με μακριά ξανθά μαλλιά,λευκή και ολίγον γεματούλα στον πισινό της και στα μπούτια απλώς ομορφούλα.Κολωνού 32 όροφος τσατσά ήταν η γνωστή του Ινδιάνου απο το Κολωνού 11 και μας παρουσιάσε ένα δυνατό καβλόμουνο με ξανθιά κοτσίδα κανονικών κιλών κάπως ζουμερή.Βασικό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Λεωνίδου 28 όροφος πηδιόταν η Φιφί αθίγγανη λεπτή μελαμψή με μαύρα μακριά μαλλιά με μόλις 10 ευρώ.69 στο πρόγραμμα.Κουρασμένη πασαρέλα στο σαλόνι.
Ιάσωνος 30 όροφος ένα λεπτό καβλόμουνο με κανονικά μαύρα μαλλιά και αρκετά πρόσχαρο βγήκε στο σαλόνι.69.15 ευρώ.
Ιάσωνος 31 υπόγειο βγήκε ξανθιά με κοντά μαλλιά,λευκή με λίγα παραπανίσια κιλά,μέτρια.Είναι συνήθως εκεί την πρωινή βάρδια.Να σημειώσω οτι στα μπούτια της είδα έντονες μελανιές απο άγριο ξύλο.Αποχώρησα σκεπτόμενος το γεγονός οτι τα λεφτά μας καταλήγουν στις τσέπες αχρείων και υπανθρώπων και αισθάνθηκα και οίκτο για την κοπέλα αυτή.Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Αλέξια η γνωστή λεπτή,λευκή κοπέλα που τώρα έχει κουρέψει τα μαλλιά της κοντά και τα έχει βάψει ξανθά.15 ευρώ με 69.Έχει δουλέψει και στα Φώκαιας 22 πάνω και κάτω,Μονής Προδρόμου στην αετοφωλιά,Φυλής 74 καθώς και Φυλής 92 νέο.
Κωλοκυνθούς 38Β ήταν η κοπέλα με την περίεργη σωματοδομή λεπτή απο την μέση και πάνω και αρκετά φαρδιά απο την μέσή και κάτω.Λευκή με κοντά μαλλιά.Αδιάφορη.
Αχιλλέως 51 ήταν η κοπέλα με τα μαύρα μακριά μαλλιά κανονικών κιλών με όχι τόσο καλό σώμα που δούλευε στο Διδύμου 25 πριν έρθει η Λαρίσα και πιο παλιά στο Ιάσωνος 46 ισόγειο αριστερά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Αχιλλέως και Μαραθώνος ισόγειο η μιλφ Κάρλα η Ρουμάνα έχει ξεπουτσιαστεί κυριολεκτικά στις διπλοβάρδιες.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.
Αχιλλέως 40 η ίδια σύνθεση η Μαρία η νεαρή αθίγγανη καθάρη και πιο καλή μέσα συγκριτικά με την Στεφανία την μιλφ αθίγγανη με το μουνί θάμνος και την όχι καλή σωματική υγιεινή.Συγκεκριμένα μυρίζει απλυσιά.
Ιάσωνος 46 όροφος κλασσικά η παχουλή λευκή ξανθιά που είναι συνήθως εκεί.Γυμνό τσιμπούκι,κώλος,γλωσσόφιλα και δεν ξέρω και εγώ και τι άλλο ακόμα προκειμένου να δελεάσει πελάτες να μπουν.Όποιος δεν περνάει μέσα του λέει οτι και κάνει και πρόγραμμα strapon με πλαστικό πούτσο!! Το ίδιο είπε και σε μένα.Μεταβολή και δρόμο!!!
Στο μεσαίο κλασικά η Στέλλα και η Λούντα για bbw lovers!! Στο αριστερό ισόγειο 2 κοπέλες η γνωστή μέτρια ξανθιά,λευκή,κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα μαζί με μία μεγαλοκοπέλα λευκή κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω σαν μπαλαρίνα,σχετικά όμορφη με καλό βυζάκι.Κάνουν γυμνό τσιμπούκι και δεν δέχονται τελείωμα ούτε και στο σώμα τουλάχιστον για την πιο όμορφη που ρώτησα χουφτώνοντας την.
Κολωνού 53 νέο μπουρδέλο έχει ήδη αναφερθεί απο κάποιον συναγωνιστή οτι ετοιμαζόταν.Σήμερα ανοιχτό.Προκειται για κάποιο παρήπηγμα που έχει ανακαινισθεί αλλά παραμένει στάβλος.Θα το βαφτίσω το μπουρδέλο με την" κεκλιμένη σκεπή " γιατί είναι το μοναδικό που έχει αυτή την ιδιαιτερότητα η και μπουρδέλο κοτέτσι.Βρίσκεται στην συμβολή Κολωνού και Μεγάλου Αλεξάνδρου για την ακρίβεια.Το σαλόνι του είναι πάρα πολύ μικρό είμασταν 5 μέσα και ίσα που χωρούσαμε.Αν στριμωχτείς με Πάκηδες άπλυτους μέσα που βρωμάν και παστουρμά την έκατσες την βάρκα!!Φαντάζομαι και τα δωμάτια κοτέτσια θα είναι!!Αυτό αν θυμαμαι καλά παλιότερα πρέπει να ήταν συνεργείο αυτοκινήτων η πωλούσε ανταλλακτικά.Πουτάνα ήταν μία μιλφ αδιάφορη με ξανθιά μαλλιά πιασμένα μεγάλης ηλικίας!!10 ευρώ το πήδημα στο μπουρδέλο με την κεκλιμένη σκεπή.Όποιος συναγωνιστής το ανεβάσει σε φωτογραφία παρακαλείται να το αποθανατίσει όλο με την κεκλιμένη σκεπή για να είναι cult!!
Μεγ Αλεξάνδρου 15 στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα στο μπουρδέλο αχούρι κάπως πιο περιποιημένο και μεγαλύτερο απο το άλλο ήταν ξανθό λεπτό καβλόμουνο με καρέ μαλλιά,λευκό.Το είχα πετύχει και Κολωνού 11 παλιότερα.10 ευρώ κανονικό σεξ χωρίς εξτρά.Σεξ 5 λεπτών στα 10 ευρώ.Δεν συμφέρει!!
Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν η Τζωρτζίνα η Αλβανίδα γεμάτη αδιάφορη δούλευε παλιότερα στο ίδιο και στον όροφο και τελευταία στο Λεωνίδου 28 όροφος.Με 10 ευρώ και κώλος!! Μου την είπε γιατί δεν πέρασα λες και είχαμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο.Στον όροφο το καινούριο κάπως ζουμερό με αρμνονικά κατανεμημένα κιλάκια και πιασμένα καστανά μαλλιά που ήταν πριν μία εβδομάδα εκεί.Τσιμπούκι γυμνό και κώλος.
Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστά ήταν μιλφ καστανόξανθη με κοντά μαλλιά και γαλανά μάτια,με αλβανικά χαρακτηριστικά προσώπου,πρόσωπο γκαβλιάρικο αλλά μας τα χάλαγε το σώμα.Συγκεκριμένα ήταν κοντή,λευκή,με πρησμένη κοιλιά σαν να ήταν έγγυος.Δεν ήταν χονδρή αλλά δεν είχε τόσο καλή σωματοδομή.Γυμνό τσιμπούκι.
Κολωνού 47 ισόγειο βγήκε μεγαλοκοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,λευκή,με πλαδαρό σώμα.Αδιάφορη με 10 ευρώ σιγά σιγά όπως είπε η ίδια.
Στον όροφο με 10 ευρώ πηδιόταν παχουλή κοπέλα απο τα Ιάσωνος 46.Αδιάφορη
Στην συνέχεια λόγω κακής ποιότητας και υπηρεσιών άνοδος ξανά στην Φυλής.Στο Φυλής 80 η Μόνικα η Λετονή.Με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Είναι καλή μέσα.
Στο Φυλής 40 ήταν κλασσικά η Ρωσίδα Αναστασία με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Μετρίας εμφανίσεως την είχα πάρει παλιά και είναι καλή μέσα.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η καινούρια η Μιλάνα.Είναι Λετονή και καβλόμουνο.Κανονικών κιλών με γαμάτο σώμα.Παρόλο που είχα διαβάσει κάποιες κριτικές μου άρεσε αρκετά και είπα να περάσω.Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος αν και η συγκεκριμένη κοπέλα όπως και όλες όσες δουλεύουν στην αλυσίδα Διδύμου 20 και Αγκύρας 12 δεν τα δίνουν και όλα στο πιάτο.Όσοι είστε πελάτες καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ.Γενικώς μπορεί να ίδρωσα το μπλουζάκι μου αλλά σήμερα το ψάξιμο απέδωσε καρπούς!!! Καλό ΣΚ να έχετε και περιμένω και άλλες μάχιμες ανταποκρίσεις!!
P.S: Περισσότερα για την Μιλάνα στην κριτική που θα ακολουθήσει.


 

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Μηνύματα
1.076
Κριτικές
84
Like
947
Πόντοι
2.687
Πρωινή τσάρκα στην Φυλής. Λίγος ο κόσμος κυρίως Έλληνες. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Φυλής:

54 πάνω: Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και σώμα, αλλά άσχημο κώλο.
54 κάτω: Μαιρούλα, καστανή χοντρή με μεγάλα βυζιά.
66 δεξιά: Ελένη, καστανή χοντρή.
66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.


Φωκαίας:


17 κάτω: Κλειστό, αλλά στα @@ γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Ρωξάννη, μελαχρινή με μεγάλο πεσμένο βυζί και ωραίο κώλο.
25 πάνω: 2 κοπέλες, Ντιάνα, ξανθιά κοντούλα με ωραίο κωλο και γλυκό πρόσωπο και μία μελαχρινή αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο και μικρό στήθος. Η τσατσά είπε ότι ήταν η πρώτη μέρα της στην δουλεία, αλλά το ίδιο ακριβώς μου είχε πει πριν και κανά 2 εβδομάδες περίπου  :idiot:
25 κάτω: 2 κοπέλες. Μιχαέλλα, καστανόξανθη με ωραίο σώμα και πρόσωπο, αρκετά κεφάτη στο σαλόνι. Λάουρα, καστανή με ωραίο σώμα.


Διδύμου:

8 δεξιά: Κάρμεν, σκουρόχρωμη Πολωνέζα με πολύ ωραίο σώμα και κώλο και γλυκό πρόσωπο. Ο xilnil μου την είχε προτείνει και εγώ τον άκουσα και δεν έχασα. Λεπτομέριες στην κριτική που θα ακολουθήσει.
8 αριστερά: Λίλιαν, ξανθιά milf.
16: Εύα, ξανθιά χοντρούλα μεγαλοκοπέλα.
18 δεξιά: Αντριάννα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα.
18 αριστερά: Τζούλια, μελαχρινή με πολύ καλό σώμα, στήθος και πρόσωπο.
20: Βάνα, καστανόξανθη με κοντά μαλλιά και ωραίο σώμα.
25: Μελαχρινή μελαμψή, αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Ενδοιαφέρουσα περίπτωση. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
27: Κλειστό.

Ετσι ετσι να βλεπω κλειστο το φωκαιας 17  :s&m_2:
Τωρα για κλεισιμο εχει σειρα το φυλης 71 ανω  :2funny:
 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Απογευματινή τσάρκα στο Μετάξι. Οι περισσότερες πουτάνες ήταν πολύ λυσσαλέες. Ίσως προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!

Πολλοί μπάτσοι στα μικρά νούμερα της Ιάσωνος, όπου έδιωξαν τα πρεζάκια και έκαναν κάποιες συλλήψεις σε αλλοδαπούς. Καθάρισε η περιοχή από τον υπόκοσμο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό...


Μεγάλου Αλεξάνδρου:

22 κάτω: Ξανθιά αδιάφορη.
22 πάνω: Καστανή γεματούλα, όπου με άρχισε στα γλωσσόφιλα, ύστερα έβαλε το χέρι της μέσα στο εσωρουχό μου, μου έπιανε τα αρχίδια και δεν μπορούσα να φύγω. Στην συνέχεια έβγαλε την πούτσα μου έξω και άρχισε να μου την παίζει. :2funny: :2funny:  Ωραία πράγματα.
17: Ένα από τα ποιο βρόμικα μπουρδέλα. Μελαχρινή με τρομακτική εμφάνιση.
15: Ζάνα με το βασιλικό της τσιμπούκι. Από την Ιουλιανού.


Κολωνού:

47 πάνω: Καστανή με λίγα κιλά παραπάνω.
32 πάνω: 2 κοπέλες, η μία χοντρούλα και η άλλη μελαχρινή αδύνατη με τεράστια ρώγα.
30 πάνω: Ξανθιά, πανέμορφη, με ωραίο σώμα και κώλο.
30 κάτω: Μελαχρινή promilf με κοντά μαλλιά και αγενή συμπεριφορά.
27 πάνω: Μελαχρινή, πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Απίστευτο σώμα και πρόσωπο και ένα τατουάζ πάνω από το υπέροχο κολαράκι της. Η καλύτερη της ημέρας.
27 υπόγειο: Καστανή κοντή χοντρή, ήταν σαν σαμπρέλα.
27 ισόγειο: Μελαχρινό πιπινάκι μέτριας εμφάνισης.
11 υπόγειο: 2 κοπέλες. Μία καστανή όπου έβαζε τα χέρια της μέσα στο εσωρουχό μου και προσπαθούσε να βγάλει την πούτσα μου έξω, όπου το σαλόνι ήταν γεμάτο πακιστανούς. Η άλλη ήταν μελαχρινή και πολύ ωραίας εμφάνισης, καλή διάθεση στο σαλόνι και μου είπε ότι είναι από την Ξάνθη.  :2funny: :2funny: :2funny:


Κεραμεικού:

15 ισόγειο: Μελαχρινή κοντή, με λίγα κιλά παραπάνω και μεγάλα βυζιά.
15 όροφος: Καστανή ψηλή κοιμισμένη.
13 όροφος: Μελαχρινή πολύ ψηλή.


Ιάσωνος:

1 όροφος αριστερά: Εύα, κοντοπούτανο Ρωσσίδα με πολύ γλυκό πρόσωπο. Παίρνει μόνο Έλληνες. Την είχα πάρει πριν λίγο καιρό στο Φωκαίας 27 ισόγειο.
30 πάνω: Γύφτισα με ωραίο σώμα και μεγάλα βυζιά. Μπορεί να ήταν η Τζένη από Φυλής 92 αριστερά και Φωκαίας 22 αλλά δεν είμαι σίγουρος.
30 κάτω: Όμορφη κοπέλα με γυαλάκια. Ο τσάτσος είπε ότι δεν παίρνει ξένους.
31: Μάυρη με τα πιασιματά της.
36: Άλλη μία μαυρούλα.
37 πάνω: Ξανθιά, πολύ όμορφη, με ωραίο σώμα και πρόσωπο και κουλούρι.
37 κάτω: Ξανθιά ψηλή με ωραίο σώμα.
44: 2 κοπέλες. Η μία καστανή με καρέ που κουβαλάει πολλά κιλά τρέλας και μία μελαχρινή αδιάφορη.
46 πάνω: 2 κοπέλες. Μία μελαχρινή κοντή που μου την έπεσε άσχημα. Δεν με άφηνε να φύγω, πήγε να μου βγάλει την μπλούζα και την βερμούδα. Τελικά με πέταξε στον καναπέ όπου αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα με τα τριψίματα, μόνο που δεν πηδηχτήκαμε. Η όλη διαδικασία πρέπει να κράτησε κανά 15λεπτό. Η άλλη κοπέλα ήταν λευκή στο δέρμα, ξανθιά και με μεγαλούτσικα βυζιά.
46 ισόγειο δεξιά: 2 πολύ χοντρές.
46 ισόγειο αριστερά: 2 κοπέλες, μία ξανθιά αδιάφορη και η Μαρία από Φυλής 109 πάνω.


Λεωνίδου 28 πάνω: Γυφτάκι αδύνατο με ωραίο σώμα.


63 πάνω: Μελαχρινή μεγαλοκοπέλα.
63 κάτω: Γυφτάκι πολύ όμορφο με ωραίο στήθος.
38 κάτω: Χοντρή.
38 πάνω: Χοντρή που γέλαγε μόνη της.


Αχχιλέως:

51: Τάνια, ξανθιά γεματούλα από Φυλής 40.
48: Μελαχρινό πανέμορφο πιπινάκι, αδύνατο με μικρό στήθος.
 

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.516
Like
143
Πόντοι
16
Παρασκευή βράδυ...
Είσαι 20χρονος νεαρός και θες να βγεις , να διασκεδάσεις , να ξεφύγεις από τη μιζέρια της αστικής ζωής που συναντάς στην πορνομάνα Φυλής που ζεις καθημερινά...
Εφήμερα γέλια , αλκοόλ , χαμόγελα και τελικά σπίτι για χειρογλύκανο τα χαράματα...Αλλο ένα βράδυ δίχως τσάμπα γαμήσι...
Στο δρόμο όμως για την πορνομάνα Φυλής...αντικρίζεις πάντα κάτι ιδιαίτερο.

qPCsE.jpg

Ιουλιανού και Φυλής , στο βάθος αριστερά φαίνεται το ΦΥΛΗΣ 40 γνωστό ως μπαζάδικο.

Στη Φυλής δεν πλήττεις ποτέ.
Τυπε η φωτο μου θυμιζει μια τσαρκα που εκανα πριν λιγα χρονια στη Φυλης και εκει απογευμα προς βραδακι οπως κατεβαινα εβλεπα σε μια διασταυρωση 3 πακηδες να παιζουν , με τους 2 να βαζουν τον τριτο μεσα στο καδο  :2funny: :2funny:
 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
63 πάνω: Μελαχρινή μεγαλοκοπέλα.
63 κάτω: Γυφτάκι πολύ όμορφο με ωραίο στήθος.
38 κάτω: Χοντρή.
38 πάνω: Χοντρή που γέλαγε μόνη της.

Στην Κολοκυνθούς είναι αυτά. Ξέχασα να το γράψω...
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κατάθεση πριν λιγο στην σελενα στο φυλης 59 κατω..

ωραια εμφάνιση, πιπινακι....

οχι και τιποτα το ιδιεταιρο στο δωματιο, αλλα φιλοτιμη..

ο τσατσος ευγενικός και αυτός..

Πολλοι αλβανοι νταβαδες κυκλοφορουν τετοια ωρα εκει..

γιαυτο προσοχη σε οσους εχουν φάει φολα και κανουν σαν υστερικοι για να παρουν τα λεφτα τους πισω..

Ακολουθεί κριτική...  ;)
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.666
Κριτικές
41
Like
3.679
Πόντοι
4.587
Τη Παρασκευή 1/7 και ώρα 23:30 τιμήθηκε η Νικόλ που δουλεύει στη ξεπετοαλισύδα Φ. 84-86. Συγκεκριμένα στο Φυλής 84Α (ισόγειο). Ανέβασα σχετική κριτική.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
κατάθεση πριν λιγο στην σελενα στο φυλης 59 κατω..


Πολλοι αλβανοι νταβαδες κυκλοφορουν τετοια ωρα εκει..

γιαυτο προσοχη σε οσους εχουν φάει φολα και κανουν σαν υστερικοι για να παρουν τα λεφτα τους πισω..

Ακολουθεί κριτική...  ;)
εσυ που περπατας πολυ το ξερεις ,το ιδιο κ εγω....ολη την ημερα κυκλοφορουν οι νταβατζηδες κ θελει μεγαλη προσοχη....εχω δει με τα ματια μου να χαρακωνουν πελατη για ψιλου πηδημα πριν κανα εναμιση χρονο....δεν παιζεις με αυτους
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινές καύλες και . . . . . . . . .  . αφού οι περισσότεροι πήγαν θάλασσα και άφησαν εμάς να βάλουμε το φίδι στην τρύπα . . . . . .

Φυλ. 80: Μόνικα η Λεττονή
Φυλ. 65 κάτω: η Φλώρι
Φυλ. 65 άνω: ένα μέτριο μεν, καλλίγραμμο δε κοριτσάκι
Φυλ. 86 κάτω: ένα μέτριο με φουλ
Φυλ. 86 άνω: μια πρόστυχη φατσούλα, ελαφρώς καμπυλόγραμμη, μελαμψή, κοντούλα, παίζει συνέχεια εκεί.
Φυλ. 84 άνω: η Αλέσια
Φωκ. 22 κάτω: η Βαλεντίνα, μια εμφανίσιμη χαμογελαστή ευγενική παρουσία. Μια που είχα όρεξη, την δοκίμασα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν και μιρκή (γύρο στα 23) έχει πεσμένο στήθος και η κοιλιακή χώρα είναι ταλαιπωρημένη λόγω γέννας. Παρόλα αυτά, είναι καλλίγραμμη, με διάθεση και χαμόγελο. Καλή για GFE.
Φωκ. 25 κάτω: η Λάουρα. Και μια που μιλάμε για GFE, επειδή είχα καιρό να την πάρω (έλλειπε και στην Ρουμανία για κανά μήνα) πήρα και το μωράκι τούτο. Αν υπάρχει χημεία . . . . . . . .
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εσυ που περπατας πολυ το ξερεις ,το ιδιο κ εγω....ολη την ημερα κυκλοφορουν οι νταβατζηδες κ θελει μεγαλη προσοχη....εχω δει με τα ματια μου να χαρακωνουν πελατη για ψιλου πηδημα πριν κανα εναμιση χρονο....δεν παιζεις με αυτους
συμφωνω..

εχω πετύχει και εγω διαφορα σκινηκα, αλλα απλες συζητήσεις και οχι τιποτα το ακραίο οπως λες εσυ..

Γενικά ποιο πολοι ειναι αλβανοι..

Εχεις δει εσυ, οι αλλοι απο εσας εναν τυπο με λιγα παραπανω κιλα και γυαλια γκριζομάλι να κυκλοφορεί τα βραδια και να μπαινοβγαινει εκει που ειναι οι τσατσάδες? Αυτος παίζει να ειναι μεγάλο αφεντικο εκει,σε ολα μπαινει μεσα..

Τελοσπάντων μακρια απο αυτους, την δουλεια μας να κάνουμε και αν φαμε φολα ριχνουμε ενα βρισιδι στην τσατσα και την κανουμε..


Καλημερα σας..
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.019
Πόντοι
6.495
Κατά 2.30 το μεσημέρι στο Μεταξουργείο. Κωλοκυνθούς 63 στο μέσα μια που δε βλεπότανε με κώλο στα 10 ευρώ. Στο άλλο μια ωραία τσιγγάνα, όχι όμως πιτσιρίκα, με ακάποτη πίπα 15 ευρώ. Ιάσωνος 46 στο τελευταίο δύο κοπέλες, και οι δύο ακάποτο. Μία μελαχρινή ψιλομέτρια που μου έπιασε την κουβέντα και κάθισε δίπλα μου στο σαλόνι και άλλη μια ξανθιά, εμφανίσιμη, με ωραία βυζιά, που ντράπηκα να μπω γιατί η άλλη με είχε πρήξει κι έφυγα. Στο ακριβώς δίπλα μια χοντρή ψιλή που η τσατσά αποκαλούσε φραουλίτσα. Ιάσωνος 37 κάτω ένα ωραίο γκομενάκι, με κοντά ξανθά μαλλιά, μικρό στητό στήθος και ζαρτιέρες. Όταν μπήκα είχε βουτήξει έναν συνάδελφο κι έτσι βρηκα την ευκαιρία να λακίσω στα γρήγορα. Μ. Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ακάποτο και κώλος 10 ευρώ από μια λεπτή μεγαλοκοπέλα που δε βλεπόταν. Στο επάνω μία που πρέπει να το έχει σκάσει από τρελοκομείο. Ιάσωος 44 όπου και κατέθεσα. Μια ξανθιά, μάλλον ψιλή, με ωραίο στήος όχι όμως και πρόσωπο με κώλο στα 15 ευρώ. Κι ένα τσιγγανάκι νεαρό με μια κωλάθρα τρελή που έκανε ακάποτο. Με αυτήν πέρασα. Δεν ζήτησα ακάποτο, δύο στάσεις, αυτή από πάνω και εγώ πισωκολλητό και τέλος με  :jerking: όπου το χέρι της πήγαινε τάκα τάκα τάκα σα μηχανάκι, πήγε να μου τον ξεριζώσει. Δεν θα ξαναπήγαινα αλλά δεν έφυγα και δυσαρεστημένος καθώς μου άρεσε εμφανισιακά!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom