apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και οσο δεν απαντας τοσο πιο πολυ τρελενεται τυπεΟμοιοπαθής τύπε. Πολύ το διασκέδασα.
και οσο δεν απαντας τοσο πιο πολυ τρελενεται τυπεΟμοιοπαθής τύπε. Πολύ το διασκέδασα.
Νομίζω οτι όλοι έχουν μια τέτοια εμπειρία. Εμένα πάλι μου το είπε η τσατσα Τροφωνίου 13 πάνω. Δεν πήγαινα κάθε μέρα. Πέρασα σε 8 μέρες 3 φορές. Τι έρχεσαι και ξανάρχεσαι μου λέει. Με θυμόταν η καριόλα. Μπας και άλλαξε καμιά κοπέλα, αλλά δεν βλέπω τίποτα, απαντάω. Ασε τις βλακείες μου απαντά, βλέπετε μονο και την παιζετε μετα... Υπόψιν ημουν 28 οταν μου το είπε. Μετάνοιωσα που δεν την έβρισα, αλλά από τότε έχω να πάω σε εκείνο το μαγαζί, 2 χρόνια δηλαδή.Άλλη μαλακία από κεί πάλι. Μου το 'χε πει και μια τσατσά στο Καλλέργη. Δηλαδή και κάθε μέρα να πηγαίνεις και να μην περνάς τί έγινε;
μια τσατσα μου ειχε πει
καθε μερα ολο εδω εισαι κοιτας και φευγεις
και μετα αρχισε να με βριζει
Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο ???Ομοιοπαθής τύπε. Πολύ το διασκέδασα.
παλι στα ιγρα καλντεριμια τριγιρνασ κικλοπα τισ ιδονισ?
τυπε μαλλον ο αντισθενης ειναι ματακιας οπως εγωΦατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο ???
Πηγαινε τωρα και εαν ειναι η ιδια η τσατσα τραβα της ενα βρισηδι και μετα φυγε !!!Νομίζω οτι όλοι έχουν μια τέτοια εμπειρία. Εμένα πάλι μου το είπε η τσατσα Τροφωνίου 13 πάνω. Δεν πήγαινα κάθε μέρα. Πέρασα σε 8 μέρες 3 φορές. Τι έρχεσαι και ξανάρχεσαι μου λέει. Με θυμόταν η καριόλα. Μπας και άλλαξε καμιά κοπέλα, αλλά δεν βλέπω τίποτα, απαντάω. Ασε τις βλακείες μου απαντά, βλέπετε μονο και την παιζετε μετα... Υπόψιν ημουν 28 οταν μου το είπε. Μετάνοιωσα που δεν την έβρισα, αλλά από τότε έχω να πάω σε εκείνο το μαγαζί, 2 χρόνια δηλαδή.
Παρεπιπτώντος άλλαξε ή είναι η ίδια μια ξανθιά αγάμητη?
Δεν ειναι κακο, ισα - ισα διαμορφωνεις και πιο πολλες αποψεις για'υτα που βλεπεις !!! :'( :'( :'(τυπε μαλλον ο αντισθενης ειναι ματακιας οπως εγω
τυπε αυτο λεω,οτι δεν ειναι κακοΔεν ειναι κακο, ισα - ισα διαμορφωνεις και πιο πολλες αποψεις για'υτα που βλεπεις !!! :'( :'( :'(
Ναι αγαπητε μου !!!τυπε αυτο λεω,οτι δεν ειναι κακο
το ματι ειναι ωραιο πραγμα
τυπε γιατι δεν στελνεις στον bbwlover να σου δωσει την γυναικα του?θα σου βγει και φτηνα,μονο κατι μπυρεςΕπανερχομαι παιδες Ζητω να γαμησω μια κωλαρα χοντρη τεραστια οσο δεν παιρνει Μου εχει κατσει στο μυαλο Μια βοηθεια παιδια σε μπουρδελα η σε πιατσες οτι ωρα να ειναι αλλα να ειναι τεραστια η κωλαρα της οχι χοντρη και ακωλη sos συναδελφοι οσο πιο γρηγορα γινεται
παλι διακοπες πηγε?[Δυστυχώς Αγαπητέ Αν Εννοείς Την Ντενίζα Από Ρεμούνδου 20 Έχει Φύγει Διακοπές !
(Κατά Πληροφορίες Της Τσατσάς Του Ιδρύματος)
Σε Ερώτηση Πότε Γυρίζει...Ραντεβού Τον Σεπτέμβρη !!! (Που Αναγράφονταν & Στα Παλαιότερα Χειμερινά Σινεμά)
οντως η Ελενα καποια βραδια επαιξε και στο Φ 109...Μήπως μπέρδεψες και την οδό;
Φυλής ήταν η Κνίδου 18 & Λιοσίων κοντά στην πλατεία Αττικής;
Κων 166 ΕΛΕΝΑ Η ΡΩΣΣΙΔΑ...ελειπε γιατι σπουδαζε οικονομικα...εχω γραψει κριτικες για αυτην γυρω στο μαρτη...Ξανθια με κοντο καρε,γαλανα ματια,καμπυλοτο σωμα...τελειωτικο στο στηθος
Εύγε!να μη γελας καθολου η κοπελα δε θελει να κανει αυτη τη δουλεια ολη της τη ζωη και γι αυτο με τα χρηματα που μαζευει απο εδω πληρωνει τα διδακτρα του ινστιτουτου..
Την καψερή...δεν την λυπήθηκες;Πρεπει να αναφερθω στη τσα2 απο Ακομινατου ισογειο...Παρουσιασε 1 κοπελα..με κοκκινο μαλι και λιγα κιλακια με 10 ευρο..αρνηθηκα και εκεινη θυμωσε και λεει...Αφου δε περνατε με 10 ευρο αυτη τη στιγμη γινομαι το αφεντικο και ανεβαζω τη τιμη στα 15....Η αλλοδαπη τσα2 ακουσε τα 12 ευαγγελια και ολο τον επιταφιο πρωινιατικα και κρυφτηκε στο κουζινακι....!!!
Παράδειγμα προς μίμηση.Φυλής 67.. Μόλις είχε ανοίξει... ξανθιά πιτσιρίκα Ρωσίδα, Νατάσα. αφράτη και όμορφη κοπελίτσα, όλο χαμόγελα στο σαλόνι.
..την πλησιάζω όρθιος, μου το πιάνει σαν να μετράει το νούμερο(πεσμένο πάντα) και πάει να βάλει καπότα..
καρδιά μου να σηκωθεί λίγο πρώτα, της λέω.. με κοιτάει, και πάει να βάλει καπότα αγνοώντας με. της ξαναλέω τα ίδια και μου απαντά έτσι γίνεται μωρό μου.. της λέω άν γίνεται έτσι δεν θέλω, και ανασηκώνει τους ώμους.
..βγήκα, είχε μπεί ήδη σε άλλο δωμάτιο,[size=14pt] τα είπα στην τσα2, πήρα το 20άρι και δρόμο..[/size]
Ποια τσατσά ήταν;Αλκάμένους 117.. είναι η Τζούλια...
'ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ' μου λέει η τσα2 κάθε πρωί είναι η τζούλια.. εξηγώ οτι δεν μπορώ να ξέρω ποιά είναι και είναι δικαίωμά μου να δώ και να μην μπώ..
Πετάγεται η τζούλια απο την κουζίνα και μου λέει 'σε καφετέριες πηγαίνεις και κάθεσαι χωρίς να πληρώσεις?"..
τρελάθηκα.. λέω 'σου ζήτησα να μπώ στο δωμάτιο χωρίς να πληρώσω? δεν πάς σε καφετέριες εσύ να δείς και άν δεν θέλεις δεν κάθεσαι?
κύριε ερχόσαστε κάθε μέρα, κοιτάτε και δεν μπαίνετε, γειά σας, μου απαντά..
ούτε έρχομαι κάθε μέρα και δεν θα ξαναπατήσω, της απάντησα..ΑΥΤΑ, γιατί η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή
Λογικά είδες την Τζούλια-Λολίτα από Μιχ.Βόδα 192.Περί Τζούλιας:το τρομερό είναι ότι μου το είπε η τζούλια, όχι η τσα2.. νομίζει η τζούλια οτι θα πληρώνουμε για να την δούμε.. το σπίτι άδειο εν τω μεταξύ...
η αναδουλειά φέρνει νευράκια στους παλιοχαρακτήρες. και χαμόγελα στους υπόλοιπους.
Είναι γνωστή ατάκα των τσατσάδων ασχέτως πόσο καιρό έχουν να σε δουν.Βλέπε ξιπασμένη τσατσομούμια Εύα.Άλλη μαλακία από κεί πάλι. Μου το 'χε πει και μια τσατσά στο Καλλέργη. Δηλαδή και κάθε μέρα να πηγαίνεις και να μην περνάς τί έγινε;
παλι διακοπες πηγε?