Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (23 μέλη και 184 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Άλλη μαλακία από κεί πάλι. Μου το 'χε πει και μια τσατσά στο Καλλέργη. :grin: Δηλαδή και κάθε μέρα να πηγαίνεις και να μην περνάς τί έγινε;
Νομίζω οτι όλοι έχουν μια τέτοια εμπειρία. Εμένα πάλι μου το είπε η τσατσα Τροφωνίου 13 πάνω. Δεν πήγαινα κάθε μέρα. Πέρασα σε 8 μέρες 3 φορές. Τι έρχεσαι και ξανάρχεσαι μου λέει. Με θυμόταν η καριόλα. Μπας και άλλαξε καμιά κοπέλα, αλλά δεν βλέπω τίποτα, απαντάω. Ασε τις βλακείες μου απαντά, βλέπετε μονο και την παιζετε μετα... Υπόψιν ημουν 28 οταν μου το είπε. Μετάνοιωσα που δεν την έβρισα, αλλά από τότε έχω να πάω σε εκείνο το μαγαζί, 2 χρόνια δηλαδή.
Παρεπιπτώντος άλλαξε  ή είναι η ίδια μια ξανθιά αγάμητη?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Νομίζω οτι όλοι έχουν μια τέτοια εμπειρία. Εμένα πάλι μου το είπε η τσατσα Τροφωνίου 13 πάνω. Δεν πήγαινα κάθε μέρα. Πέρασα σε 8 μέρες 3 φορές. Τι έρχεσαι και ξανάρχεσαι μου λέει. Με θυμόταν η καριόλα. Μπας και άλλαξε καμιά κοπέλα, αλλά δεν βλέπω τίποτα, απαντάω. Ασε τις βλακείες μου απαντά, βλέπετε μονο και την παιζετε μετα... Υπόψιν ημουν 28 οταν μου το είπε. Μετάνοιωσα που δεν την έβρισα, αλλά από τότε έχω να πάω σε εκείνο το μαγαζί, 2 χρόνια δηλαδή.
Παρεπιπτώντος άλλαξε  ή είναι η ίδια μια ξανθιά αγάμητη?
Πηγαινε τωρα και εαν ειναι η ιδια η τσατσα τραβα της ενα βρισηδι και μετα φυγε !!!
Μην το κρατας μεσα σου !!!  ;) ;) ;)

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Επανερχομαι παιδες Ζητω να γαμησω μια κωλαρα χοντρη τεραστια οσο δεν παιρνει Μου εχει κατσει στο μυαλο Μια βοηθεια παιδια σε μπουρδελα η σε πιατσες οτι ωρα να ειναι αλλα να ειναι τεραστια η κωλαρα της οχι χοντρη και ακωλη sos συναδελφοι οσο πιο γρηγορα γινεται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επανερχομαι παιδες Ζητω να γαμησω μια κωλαρα χοντρη τεραστια οσο δεν παιρνει Μου εχει κατσει στο μυαλο Μια βοηθεια παιδια σε μπουρδελα η σε πιατσες οτι ωρα να ειναι αλλα να ειναι τεραστια η κωλαρα της οχι χοντρη και ακωλη sos συναδελφοι οσο πιο γρηγορα γινεται
τυπε γιατι δεν στελνεις στον bbwlover να σου δωσει την γυναικα του?θα σου βγει και φτηνα,μονο κατι μπυρες :2funny:

Επισκέπτης
ρε παιδια τι μου λετε εδω ο τσατσος στην κολοκυνθους  που τον τελευταιο χρονο του εχω κανει πανω απο 30 καταθεσεις ΜΟΝΟ στην βαρδια του και που ειχαμε γινει κολλητοι εχτες περασα και μου την ειπε οτι μονο βλεπω και δεν γαμαω, που οταν ηταν η μικυ η στελλα και η φλωρα εκει κατεθετα 3 φορες την βδομαδα!!!
η πλακα ειναι που καποιοι σε κραζουνε καθε φορα και την μια φορα που περνας στο δωματιο σου συμπεριφερονται σα να εισαι κολλητος τους!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357
Για να μην ξεχνιόμαστε η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ μου Ντενιζα δουλευει ακόμη ?
και αν ναι .......που και τι ώρες ?

Με πμ αν θέλει κανείς να μου δώσει πληροφορίες

Ευχαριστω

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
[Δυστυχώς Αγαπητέ Αν Εννοείς Την Ντενίζα  :knockinb:  Από Ρεμούνδου 20 Έχει Φύγει Διακοπές !
(Κατά Πληροφορίες Της Τσατσάς Του Ιδρύματος)
Σε Ερώτηση Πότε Γυρίζει...Ραντεβού Τον Σεπτέμβρη !!! (Που Αναγράφονταν & Στα Παλαιότερα Χειμερινά Σινεμά)  :stan: :kenny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[Δυστυχώς Αγαπητέ Αν Εννοείς Την Ντενίζα  :knockinb:  Από Ρεμούνδου 20 Έχει Φύγει Διακοπές !
(Κατά Πληροφορίες Της Τσατσάς Του Ιδρύματος)
Σε Ερώτηση Πότε Γυρίζει...Ραντεβού Τον Σεπτέμβρη !!! (Που Αναγράφονταν & Στα Παλαιότερα Χειμερινά Σινεμά)  :stan: :kenny:
παλι διακοπες πηγε? :2funny:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Τα κονομησε και γιατι όχι????

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Η τζουλια ειναι η πρωην Λολιτα απο Μ.βοδα ?? αυτη τουλαχιστον ηταν ευγενικη , τι εγινε η αγαμια τουs εχει χτυπησει στα νευρα ?? αυτη η τζουλια ηταν ενα milf τουμπανο με βυζαρεs ,ξανθο και εκανε ακα ...αν ειναι αυτη θα περασω να την τιμωρησω γιατι την εχω σφυροκοπησει αγρια και πολλεs φορεs οποτε η τιμωρια θα ειναι παραδειγματικη χαχαχα !!!!!

Επισκέπτης
Κων 166 ΕΛΕΝΑ Η ΡΩΣΣΙΔΑ...ελειπε γιατι σπουδαζε οικονομικα...εχω γραψει κριτικες για αυτην γυρω στο μαρτη...Ξανθια με κοντο καρε,γαλανα ματια,καμπυλοτο σωμα...τελειωτικο στο στηθος
να μη γελας καθολου η κοπελα δε θελει να κανει αυτη τη δουλεια ολη της τη ζωη και γι αυτο με τα χρηματα που μαζευει απο εδω πληρωνει τα διδακτρα του ινστιτουτου..
Εύγε!
Χαίρομαι να βλέπω νέα κορίτσια να προοδεύουν, προσηλωμένα στα μαθήματά τους!
Πρέπει να γνωρίσω αυτήν την νεαρά...

Πρεπει να αναφερθω στη τσα2 απο Ακομινατου ισογειο...Παρουσιασε 1 κοπελα..με κοκκινο μαλι και λιγα κιλακια με 10 ευρο..αρνηθηκα και εκεινη θυμωσε και λεει...Αφου δε περνατε με 10 ευρο αυτη τη στιγμη γινομαι το αφεντικο και ανεβαζω τη τιμη στα 15....Η αλλοδαπη τσα2 ακουσε τα 12 ευαγγελια και ολο τον επιταφιο πρωινιατικα και κρυφτηκε  στο κουζινακι....!!!
Την καψερή...δεν την λυπήθηκες;

Φυλής 67.. Μόλις είχε ανοίξει... ξανθιά πιτσιρίκα Ρωσίδα, Νατάσα. αφράτη και όμορφη κοπελίτσα, όλο χαμόγελα στο σαλόνι.
..την πλησιάζω όρθιος, μου το πιάνει σαν να μετράει το νούμερο(πεσμένο πάντα) και πάει να βάλει καπότα..
καρδιά μου να σηκωθεί λίγο πρώτα, της λέω.. με κοιτάει, και πάει να βάλει καπότα αγνοώντας με. της ξαναλέω τα ίδια και μου απαντά έτσι γίνεται μωρό μου.. της λέω άν γίνεται έτσι δεν θέλω, και ανασηκώνει τους ώμους.
..βγήκα, είχε μπεί ήδη σε άλλο δωμάτιο,[size=14pt] τα είπα στην τσα2, πήρα το 20άρι και δρόμο..[/size]
:thumbsup: Παράδειγμα προς μίμηση.

Αλκάμένους 117.. είναι η Τζούλια...
'ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ' μου λέει η τσα2 κάθε πρωί είναι η τζούλια.. εξηγώ οτι δεν μπορώ να ξέρω ποιά είναι και είναι δικαίωμά μου να δώ και να μην μπώ..
Ποια τσατσά ήταν;
Η εγχειρισμένη από Βριλησσού 36;

Πετάγεται η τζούλια απο την κουζίνα και μου λέει 'σε καφετέριες πηγαίνεις και κάθεσαι χωρίς να πληρώσεις?"..

τρελάθηκα.. λέω 'σου ζήτησα να μπώ στο δωμάτιο χωρίς να πληρώσω? δεν πάς σε καφετέριες εσύ να δείς και άν δεν θέλεις δεν κάθεσαι?
κύριε ερχόσαστε κάθε μέρα, κοιτάτε και δεν μπαίνετε, γειά σας, μου απαντά..
ούτε έρχομαι κάθε μέρα και δεν θα ξαναπατήσω, της απάντησα..ΑΥΤΑ, γιατί η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή  
το τρομερό είναι ότι μου το είπε η τζούλια, όχι η τσα2.. νομίζει η τζούλια οτι θα πληρώνουμε για να την δούμε.. το σπίτι άδειο εν τω μεταξύ...
η αναδουλειά φέρνει νευράκια στους παλιοχαρακτήρες. και χαμόγελα στους υπόλοιπους.
Λογικά είδες την Τζούλια-Λολίτα από Μιχ.Βόδα 192.Περί  Τζούλιας:

Άλλη μαλακία από κεί πάλι. Μου το 'χε πει και μια τσατσά στο Καλλέργη. :grin: Δηλαδή και κάθε μέρα να πηγαίνεις και να μην περνάς τί έγινε;
Είναι γνωστή ατάκα των τσατσάδων ασχέτως πόσο καιρό έχουν να σε δουν.Βλέπε ξιπασμένη τσατσομούμια Εύα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom