You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Εχθές τα μεσάνυχτα ήταν Φώκαιας 19,σήμερα το πρωί ήταν Φώκαιας 27 υπόγειο και σήμερα το απόγευμα ήταν Φυλής 92Α.Σερί βάρδιες!!Μετά πως να μην την πονάει το μουνί της! Ποιος άραγε να έχει την ευθύνη για όλα αυτά οι νταβάδες η μόνη της δουλεύει για να μαζέψει χαρτί γρήγορα και να την κάνει.Όπως και να έχει ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!Προφέσορ , πώς την έπαθες έτσι > Κι εμένα μου άρεσε το μικρό αλλά συναγωνιστής μου είπε ότι είναι μεγάλη φώλα μέσα. Διάβασα και την αρνητική κριτική και την έβγαλα από τις επιλογές μου. Τέτοιες κοπέλες κακώς δουλεύουνε στα σπιτάκια. Σήμερα την Γκαμπριέλα την πέτυχα στο Φ92Α το απόγευμα.
Vassiliani
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Ποια τσατσά ήταν;
Η εγχειρισμένη από Βριλησσού 36;
Λογικά είδες την Τζούλια-Λολίτα από Μιχ.Βόδα 192.Περί Τζούλιας:
ναι πρέπει να είναι η Λολίτα.. την τσατσα δεν την έχω δει αλλου, δεν θυμάμαι τουλάχιστον..
Καλό (έως άριστο) είναι να θυμόμαστε ότι η συγκεκριμένη είναι μια βαρειά βιομηχανία,
με βαρειές και ανθυγιεινές συνέπειες για όλους όσους εμπλέκονται σ' αυτήν.
Ένα μεγάλο ποσοστό γενετησιεργατριών θα πάρουν την άγουσα (για το διάολο),
όταν πάθουν ρήξη μήτρας.
Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, τη Φυλής και άλλα εξωτικά νησά ξέρουν ότι το ποσοστό αυτό είναι μεγάλο.
Σε συσκευασία δώρου οι παθούσες κερδίζουν και μια καταθλιψάρα εφ όρου ζωής σε XXL νούμερο.
Έχω την εντύπωση ότι συζητώ με με ειδημονότατους καυλεργοδότες και παλαίουρες πουτανιάρηδες,
αλλά, αν τυχόν κανείς αγνοεί τα παραπάνω, ας μάθει ότι πολλά από τα κορίτσια,
που κυνήγησαν το greek dream, έφυγαν νύχτα για το χωριό τους με σοβαρές αναπηρίες.
Δεν είναι απλή ιστορία η πουτανιά.
Μιλάμε για die hard καταστάσεις.
Από ’κει και ύστερα, ο καταναλωτής-πουτανιάρης θα οργανώσει κι αυτός την άμυνά του.
Ήδη η ανταλλαγή πληροφοριών μέσω του bou είναι ένα μέτρο άμυνας υπέρ της επένδυσής μας.
Επί του πρακτέου, σε μια τέτοια περίπτωση αδυναμίας/άρνησης τήρησης της γαμησοσυμφωνίας,
ο καθένας έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί, αρκεί να το κάνει διακριτικά,
χωρίς να εκθέσει την κοπέλα.
Εξίσου σεβαστή είναι και η άποψη του καθηγητή, με δεδομένο ότι στα μπουρδέλα δεν απασχολείται ακριβώς το αφάν γκατέ της ελληνικής κοινωνίας.
Όπως προσφυώς ετόνισε κάποιος συνάδελφος, "η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή".
Θεωρώ ότι οι ζημίες αυτού του είδους, στον προϋπολογισμό του συνειδητού μπουρδελιάρη κατατάσσονται
στην κατηγορία των προβλεπόμενων και αποδεκτών απωλειών,
οι οποίες πχ στην άσκηση Παρμενίων του ΕΣ ανέρχονται περίπου σε 5%- νομίζω ότι είναι ένα ρεαλιστικό μέτρο.
Καλώ άπαντες να χαλαρώσουν.
Μη μασάτε τίποτα.
Το άθλημα είναι αντρικό.
Θα γίνουν φάουλ, θα ανοίξουν γόνατα, ίσως πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω.
Εν τέλει, όμως, θα το απολαύσουμε.
Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός.
όταν πάθουν ρήξη μήτρας.
Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, τη Φυλής και άλλα εξωτικά νησά ξέρουν ότι το ποσοστό αυτό είναι μεγάλο.
Σε συσκευασία δώρου οι παθούσες κερδίζουν και μια καταθλιψάρα εφ όρου ζωής σε XXL νούμερο.
Έχω την εντύπωση ότι συζητώ με με ειδημονότατους καυλεργοδότες και παλαίουρες πουτανιάρηδες,
που κυνήγησαν το greek dream, έφυγαν νύχτα για το χωριό τους με σοβαρές αναπηρίες.
Δεν είναι απλή ιστορία η πουτανιά.
Μιλάμε για die hard καταστάσεις.
Από ’κει και ύστερα, ο καταναλωτής-πουτανιάρης θα οργανώσει κι αυτός την άμυνά του.
Ήδη η ανταλλαγή πληροφοριών μέσω του bou είναι ένα μέτρο άμυνας υπέρ της επένδυσής μας.
Επί του πρακτέου, σε μια τέτοια περίπτωση αδυναμίας/άρνησης τήρησης της γαμησοσυμφωνίας,
ο καθένας έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί, αρκεί να το κάνει διακριτικά,
χωρίς να εκθέσει την κοπέλα.
Εξίσου σεβαστή είναι και η άποψη του καθηγητή, με δεδομένο ότι στα μπουρδέλα δεν απασχολείται ακριβώς το αφάν γκατέ της ελληνικής κοινωνίας.
Όπως προσφυώς ετόνισε κάποιος συνάδελφος, "η μπουρδελότσαρκα είναι μικρή για να είναι θλιβερή".
Θεωρώ ότι οι ζημίες αυτού του είδους, στον προϋπολογισμό του συνειδητού μπουρδελιάρη κατατάσσονται
στην κατηγορία των προβλεπόμενων και αποδεκτών απωλειών,
οι οποίες πχ στην άσκηση Παρμενίων του ΕΣ ανέρχονται περίπου σε 5%- νομίζω ότι είναι ένα ρεαλιστικό μέτρο.
Καλώ άπαντες να χαλαρώσουν.
Μη μασάτε τίποτα.
Το άθλημα είναι αντρικό.
Θα γίνουν φάουλ, θα ανοίξουν γόνατα, ίσως πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω.
Εν τέλει, όμως, θα το απολαύσουμε.
Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός.
Επισκέπτης
Καλό (έως άριστο) είναι να θυμόμαστε ότι η συγκεκριμένη είναι μια βαρειά βιομηχανία,
Θεωρώ τη θέση του πελάτη σαφώς καλύτερη από αυτήν της εργαζόμενης.
στην κατηγορία των προβλεπόμενων και αποδεκτών απωλειών
Συμφωνώ.
Αυτό πάνω από όλα.Καλώ άπαντες να χαλαρώσουν.
Μη μασάτε τίποτα.
(Καθηγητά, γνώμες λέμε γενικά. Όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση.)
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Έκανα σήμερα το απόγευμα την εμφάνισή μου στο Μετάξι, για να κάνω μια αλλαγή, μιας και στην Φυλής δεν παίζει κάτι καινούργιο.
Δυστυχώς, έπαιζε τρελό μπάζο. Καμία δεν άξιζε.
Τί Κολωνού, τι Ιάασωνος, . . . . ..
Παρακμή.
Οι μόνες "φωτεινές" εξαιρέσεις ήταν η Τζούλια με τα γυαλάκια της και το θεικό κορμί της (αλλά μάπα μέτρια) στο Ιάσωνος 20β και η Ρωσσίδα Εύα στο Ιάσωνος 1β.
Αφού η αναζήτηση κράτησε σχεδόν 2 ώρες, αφού είχε αρκετή κίνηση η περιοχή και σε όλα τα σπίτια περίμενα πάνω από 5 λεπτά, μέχρι να δώ τις κοπέλες, αποφάσισα να πάρω την Εύα , γιατί την είχα ξαναπάρει προ μηνών στο Φωκ.27 και μου άρεσε. Σήμερα όμως, δεν περάσαμε πολύ καλά. Ήταν πολύ κουρασμένη, φαινόταν και στο σαλόνι: Ακουμπούσε στον τοίχο και μας κοίταγε με ένα βλέμα σαν να έλεγε "άντε να περάσει η ώρα να πέσω για ύπνο" . Παρόλα αυτά, επειδή έφαγα πολύ χρόνο στην περιοχή και δεν είχα όρεξη να φύγω άπραγος την πήρα.
Όπως καταλαβαίνεται, δεν θα ξαναπατήσω.
Άαααααα, ξέχασα να πώ πως πέρασα και από Κων/εως 166. Στο πάνω ήταν ένα μπαζάκι με φουλ & στο κάτω η Σαμπρίνα. Τί άγγελος είναι αυτός? Κ΄ριμα που στο κρεβάτι δεν σου βγάζει GFE . . . . .
Δυστυχώς, έπαιζε τρελό μπάζο. Καμία δεν άξιζε.
Τί Κολωνού, τι Ιάασωνος, . . . . ..
Παρακμή.
Οι μόνες "φωτεινές" εξαιρέσεις ήταν η Τζούλια με τα γυαλάκια της και το θεικό κορμί της (αλλά μάπα μέτρια) στο Ιάσωνος 20β και η Ρωσσίδα Εύα στο Ιάσωνος 1β.
Αφού η αναζήτηση κράτησε σχεδόν 2 ώρες, αφού είχε αρκετή κίνηση η περιοχή και σε όλα τα σπίτια περίμενα πάνω από 5 λεπτά, μέχρι να δώ τις κοπέλες, αποφάσισα να πάρω την Εύα , γιατί την είχα ξαναπάρει προ μηνών στο Φωκ.27 και μου άρεσε. Σήμερα όμως, δεν περάσαμε πολύ καλά. Ήταν πολύ κουρασμένη, φαινόταν και στο σαλόνι: Ακουμπούσε στον τοίχο και μας κοίταγε με ένα βλέμα σαν να έλεγε "άντε να περάσει η ώρα να πέσω για ύπνο" . Παρόλα αυτά, επειδή έφαγα πολύ χρόνο στην περιοχή και δεν είχα όρεξη να φύγω άπραγος την πήρα.
Όπως καταλαβαίνεται, δεν θα ξαναπατήσω.
Άαααααα, ξέχασα να πώ πως πέρασα και από Κων/εως 166. Στο πάνω ήταν ένα μπαζάκι με φουλ & στο κάτω η Σαμπρίνα. Τί άγγελος είναι αυτός? Κ΄ριμα που στο κρεβάτι δεν σου βγάζει GFE . . . . .
Θεωρώ τη θέση του πελάτη σαφώς καλύτερη από αυτήν της εργαζόμενης.
Ε, ναι.
Αλλά, ποια δημοσία εκφραζόμενη κοινωνική άποψη είναι απολύτως ειλικρινής;
Είπα να μην προκαλέσω.
Όλοι οι πνευματώδεις άνθρωποι των αιώνων το πήγαιναν λάου λάου.
Αν και, προσωπικά, σπεύδω να δηλώσω ότι τη θέση του πνεύματός μου έχουν αποικίσει απολύτως
πηδήματα, εκμαυλισμοί, έκπτωτοι άγγελοι της οδού Φυλής και πέριξ,
εκφυλότητες με αυτενοικιαζόμενες μικρές μπαισέξουαλ ψυχολογίας
και άλλα αιδοιόχειλα τύπου Ντενίζας.
Και καμιά τρυφερότητα με καμιά φουκαριάρα Πουτάνα δεν αποκλείεται.
Τέλος, μην κάμετε επιλεκτικό σχολιασμό των γραφομένων μου.
Αντιγράφω άλλοθεν:
Jopino, πάψε να το παίζεις μεταμοντέρνος και βάλε κανά λεζβιακό του Τουλούζ Λωτρέκ.
Η προτροπή ισχύει ατροποποίητη, ως έχει.
Και κάτι για έκπτωτους αγγέλους, που πιθανόν έχετε ξεχάσει
(πολλά τα χρόνια γαρ).
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.729
- Πόντοι
- 4.587
Larson , τη Σοφία/Μιχαέλα την είχα λυμπιστεί κι εγώ. Έχει το πιο πρόστυχο βλέμμα που έχω δει. Αλλά πληροφορίες μου είπαν ότι είναι μεγάλη φώλα μέσα. Σήμερα το απόγευμα ήταν στο Φωκαίας 25Α (το επάνω δλδ). Ήταν στο μπαλκόνι και δε μιλιότανε (πολύ τσατισμένη). Πώς τα κατάφερες και την έφερες στα νερά σου; Αν έχει κανένα "κουμπί" θα 'θελα να το μάθω , θέλω να την πάρω κι εγώ.
Χαχαχαχαχα, ένα είναι το κουμπί με αυτές όλες εκεί στη Φυλής. Τις πυροβολείς μόνο μία φορά και μετά τις αποχαιρετάς για πάντα. Η επόμενες επισκέψεις θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα για έναν μπουρδελιάρη θανατηφόρες. Δεν θέλουν αυτές όλες μόνιμους πελάτες. Η συγκεκριμένη Μιχαέλα είναι μεγάλη φόλα γιατί κάνει πολύ ωραίο τσιμπούκι. Εγώ πάντως δε ξαναπάω στην ίδια γιατί μου έφυγε η περιέργεια. Την επόμενη φορά που θα πάω μπορεί να φάω τα μούτρα μου. Όσο για τις βαθμολογίες που έβαλα έπρεπε να είμαι αντικειμενικός
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ΜΕΤ-ΑΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
9/7/2011 στις 13.00’
Ο θολωμένος πορνο-εγκέφαλος (μου) με την κολασμένη σκέψη, πρόθεση, διάθεση και προδιάθεση, έχει κυκλώσει τις αμαρτωλές διαδρομές σε τέτοιο βαθμό που (με) οδηγεί στην «αρχική αφετηρία»
Συμπτώσεις, συγκυρίες και συν-Κυρίες συνυπάρχουν σχεδόν αμετάβλητα ...
Από απροσεξία μπήκα σε ένα μονόδρομο του Μεταξουργείου και βρέθηκα μπροστά σε ένα σταθμευμένο γερανό μετακόμισης. Αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσα να κινηθώ ούτε μπρος ούτε πίσω, πάρκαρα δεξιά στο δρόμο και πήγα να δω τα μπουρδέλα της περιοχής
ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Τζένυ από Λεωνίδου 28 όροφος (παλαιότερα) και Εξηκίου 18, μελαχρινά μακριά μαλλιά μέχρι χαμηλά στη μέση, λαϊκό καθημερινό πρόσωπο με πρωτόλεια πονηριά και ελάχιστη πουτανιά, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά πεσμένα βυζιά και κώ(ο)λο σε θέση εσωτερικού τόξου.
Στα 10e
ΚΟΛΩΝΟΥ 53
Νικόλ με σκούρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον ατημέλητα, σκούρο πρόσωπο με βουκολική προδιάθεση και προφίλ λαϊκής αγοράς, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα, σχεδόν τετράγωνο σώμα με αποδεκτά μαστάρια και αδιάφορο κώ(ο)λο, όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο εσώρουχο, προφανώς για ευνόητους λόγους
Στα 10e
Και τα αυτοκίνητα να τα αισθάνεσαι να μουγκρίζουν σχεδόν δίπλα σου λες και θέλουν να μπουκάρουν στο σαλόνι. Έχει δίκιο ο Professorx
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 15
Ναταλία με καστανά μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, στο μεταίχμιο της πλήρους εμμηνόπαυσης, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια από Μονής Προδρόμου (βαπόρι), Φωκαίας 22 όροφος και Φυλής 92 (νέο), παλαιότερα είχε καστανά μακριά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λο-περιφέρειας, τώρα πλέον έχει πολύ κοντά ξανθά μαλλιά, προκλητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον κοντή, λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά με χορταστικές ρόγες και τσαχπινιάρικο κώ(ο)λο.
Στα 15e
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Δεν δούλευε η Τζούλια του Hilnik (ως συνήθως) με 20e αλλά η
Λαρίσα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρόσφατης απογαλάκτισης, άπειρο ύφος με επαρχιώτικη έκφραση κτηνοτροφικής περιοχής, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται) αλλά με μικρά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση
Στα 15e
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚ)
Έλενα μεγαλοκοπέλα πλήρους ωρίμανσης και εμπειρίας στο επάγγελμα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με γαλαζο-πράσινα μάτια (ή κάτι τέτοιο), μέτρια στο ύψος με αποδεκτά σωματικά χαρακτηριστικά και αδιευκρίνιστο κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο εσώρουχο
Στα 10e
Καλλέργη 33 πάλι κλειστό ...
9/7/2011 στις 13.00’
Ο θολωμένος πορνο-εγκέφαλος (μου) με την κολασμένη σκέψη, πρόθεση, διάθεση και προδιάθεση, έχει κυκλώσει τις αμαρτωλές διαδρομές σε τέτοιο βαθμό που (με) οδηγεί στην «αρχική αφετηρία»
Συμπτώσεις, συγκυρίες και συν-Κυρίες συνυπάρχουν σχεδόν αμετάβλητα ...
Από απροσεξία μπήκα σε ένα μονόδρομο του Μεταξουργείου και βρέθηκα μπροστά σε ένα σταθμευμένο γερανό μετακόμισης. Αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσα να κινηθώ ούτε μπρος ούτε πίσω, πάρκαρα δεξιά στο δρόμο και πήγα να δω τα μπουρδέλα της περιοχής
ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Τζένυ από Λεωνίδου 28 όροφος (παλαιότερα) και Εξηκίου 18, μελαχρινά μακριά μαλλιά μέχρι χαμηλά στη μέση, λαϊκό καθημερινό πρόσωπο με πρωτόλεια πονηριά και ελάχιστη πουτανιά, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά πεσμένα βυζιά και κώ(ο)λο σε θέση εσωτερικού τόξου.
Στα 10e
ΚΟΛΩΝΟΥ 53
Νικόλ με σκούρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον ατημέλητα, σκούρο πρόσωπο με βουκολική προδιάθεση και προφίλ λαϊκής αγοράς, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα, σχεδόν τετράγωνο σώμα με αποδεκτά μαστάρια και αδιάφορο κώ(ο)λο, όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο εσώρουχο, προφανώς για ευνόητους λόγους
Στα 10e
Και τα αυτοκίνητα να τα αισθάνεσαι να μουγκρίζουν σχεδόν δίπλα σου λες και θέλουν να μπουκάρουν στο σαλόνι. Έχει δίκιο ο Professorx
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 15
Ναταλία με καστανά μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τους ώμους, στο μεταίχμιο της πλήρους εμμηνόπαυσης, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλέξια από Μονής Προδρόμου (βαπόρι), Φωκαίας 22 όροφος και Φυλής 92 (νέο), παλαιότερα είχε καστανά μακριά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λο-περιφέρειας, τώρα πλέον έχει πολύ κοντά ξανθά μαλλιά, προκλητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον κοντή, λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μικρά βυζιά με χορταστικές ρόγες και τσαχπινιάρικο κώ(ο)λο.
Στα 15e
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Δεν δούλευε η Τζούλια του Hilnik (ως συνήθως) με 20e αλλά η
Λαρίσα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πρόσφατης απογαλάκτισης, άπειρο ύφος με επαρχιώτικη έκφραση κτηνοτροφικής περιοχής, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται) αλλά με μικρά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση
Στα 15e
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚ)
Έλενα μεγαλοκοπέλα πλήρους ωρίμανσης και εμπειρίας στο επάγγελμα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με γαλαζο-πράσινα μάτια (ή κάτι τέτοιο), μέτρια στο ύψος με αποδεκτά σωματικά χαρακτηριστικά και αδιευκρίνιστο κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο εσώρουχο
Στα 10e
Καλλέργη 33 πάλι κλειστό ...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
συμφωνω για οσα ειπες για τις επιπλοκες του πουτανιαρη-καταναλωτη και δεν το παρεθεσα για λογους χωρου ;)Καλό (έως άριστο) είναι να θυμόμαστε ότι η συγκεκριμένη είναι μια βαρειά βιομηχανία,
όταν πάθουν ρήξη μήτρας.
επισης συμφωνω για τις επιπλοκες της πουτανας , αλλα με μια ενσταση
ρηξη μητρας γιατι?
εχουν 150 λογους για να μην μεινουν καν εγκυες και να υποστουν αυτη την επιπλοκη της κυησης...
εξαλλου κινδυνευουν και απο αλλα γυναικολογικα το (κυριοτερο καρκινος τραχηλου) αλλα και ψυχολογικα προβληματα οπως ορθα ειπες ;)
Ναι, την επάρατο του τραχήλου εννοούσα, που είναι ο #1 κίνδυνος.
Αλλά, αν δεν απατώμαι, κατ' εξαίρεση ,
μπορεί να συμβεί ρήξη χωρίς προηγούμενη εγκυμοσύνη
(χτύπα ο ένας, χτύπα ο άλλος- 50+ ψωλές τη μέρα είναι αυτές).
Τεσπάν, μακρυά από μας (και απ' αυτές).
Αλλά, αν δεν απατώμαι, κατ' εξαίρεση ,
μπορεί να συμβεί ρήξη χωρίς προηγούμενη εγκυμοσύνη
(χτύπα ο ένας, χτύπα ο άλλος- 50+ ψωλές τη μέρα είναι αυτές).
Τεσπάν, μακρυά από μας (και απ' αυτές).
Επισκέπτης
Ήρθα από Βαλεντίνα-Φώκαιας 22 κάτω.ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.
Μήπως μπέρδεψες και την οδό;
Φυλής ήταν η Κνίδου 18 & Λιοσίων κοντά στην πλατεία Αττικής;
οντως η Ελενα καποια βραδια επαιξε και στο Φ 109...
Μαλιστα...εντοπιστηκε το κορμι...με τη λεξη κλειδι "Κνιδου", επιασα το νημα και εντοπισα οτι το Ελενακι εχει καμμια 80αρια κριτικες ,σε διαφορα σπιτια,με το 90% να ειναι θετικες εως ενθουσιωδεις.
Δεν ανακαλυψα τον τροχο λοιπον.
Ελπιζω μονο οταν κατεβω κατω να την ξαναπετυχω.
Εχει παιξει μπαλα παντου βεβαια απ΄οτι ειδα και θα ειναι σα να ψαχνω ψυλλους στ' αχυρα ,αλλα ποτε δεν ξερεις.
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 3.091
ρε παιδια τι μου λετε εδω ο τσατσος στην κολοκυνθους που τον τελευταιο χρονο του εχω κανει πανω απο 30 καταθεσεις ΜΟΝΟ στην βαρδια του και που ειχαμε γινει κολλητοι εχτες περασα και μου την ειπε οτι μονο βλεπω και δεν γαμαω, που οταν ηταν η μικυ η στελλα και η φλωρα εκει κατεθετα 3 φορες την βδομαδα!!!
η πλακα ειναι που καποιοι σε κραζουνε καθε φορα και την μια φορα που περνας στο δωματιο σου συμπεριφερονται σα να εισαι κολλητος τους!!!!!
Η συμπεριφορά του βρωμοτσάτσου ήταν η ίδια και προς εμένα.
Επισκέπτης
Δεν ανακαλυψα τον τροχο λοιπον.
θα ειναι σα να ψαχνω ψυλλους στ' αχυρα ,αλλα ποτε δεν ξερεις.
Ἀδάμαντα εἰς τὴν ἰλὺν θὰ ἀναζητῆτε
Επισκέπτης
Κάθε απόγευμα από τις 17:00 εκδίδεται στο Κνίδου 18.Ίσως πάει διακοπές.Ελπιζω μονο οταν κατεβω κατω να την ξαναπετυχω.
Εχει παιξει μπαλα παντου βεβαια απ΄οτι ειδα και θα ειναι σα να ψαχνω ψυλλους στ' αχυρα ,αλλα ποτε δεν ξερεις.
Χθες το απόγευμα έφθασα στον σταθμό της Βικτώριας για μία επιλεκτική μπουρδελότσαρκα με σκοπό να κατέβω προς Λιοσίων.Στα μηχανήματα προμήθειας εισιτηρίων ένας καλοβαλμένος νεαρός επιδείκνυε τα κέρματά του και μου ζήτησε 50λεπτο η 20λεπτο η 10 λεπτο για να συμπληρώσει και να αγοράσει εισιτήριο.Αντ' αυτού του έδωσα το εισιτήριό μου που ήταν σε ισχύ.
Αναγκάστηκε να το πάρει αφού αυτό υποτίθεται οτι ζήταγε.Όχι οτι τον χάλασε βέβαια...
Κατευθύνθηκα προς την έξοδο και τον άκουσα να ζητά πάλι κέρματα από άλλον.Επαιτεία επιπέδου...
Φυλής 80-Κάτια πρέπει να λέγεται.Καστανή, λεπτή, φρέσκια κοπέλα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Οριακή ψύξη σαλονιού.
Φυλής 65 άνω-Μία καστανή λεπτή, κοντή, όχι άσχημη.Δεν ανακοινώθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.Πρέπει να έχει 10-15 ημέρες εκεί.Μέση ψύξη σαλονιού.
Φυλής 65 κάτω-Στην σύνταξη Άντζι Ντίκινσον...στην σύνταξη...Μαρία με κώλο.Κλιματιστικό σαλονιού σε καταστολή.Οριακή ζέστη.
Φυλής 86 άνω-Ειρήνη.Η αθιγγανοειδής με το σώμα-χέλι και το λαχταριστό κωλαράκι.Φυσικά δεν μπαίνουμε στα ΞΕΠΕΤΑΤΖΙΔΙΚΑ ΦΥΛΗΣ 84-86.Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Κουφόβραση.
Φύλης 86 κάτω-Αυτήν πρέπει να τίμησε ο Φαρκέλι.Έρρικα..."Μπρόγερ"
αυτοπαρουσιαζόμενη.Ελεύθερο στοματικό και κώλος.Οριακή ψύξη.
Άγκυρας 12Β-Λίλιαν.Κουφόβραση.Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.
Άγκυρας 12Α-Μινέλα.Ξανθιά λεπτή με επίπεδο κώλο, μπέϊμπι-ντολ και τα εφόδια της δουλειάς ανά χείρας:κρέμα, κ.τ.λ.Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό γενικά και αόριστα.Μέση ψύξη σαλονιού.
Φώκαιας 19-Ρωξάνη η αθιγγανοειδής και η καστανή λεπτή χαριτωμένη νεαρά από διάφορα καταστήματα που συστηνόταν σαν Μανταλένα και τώρα διαβάζω "Άννα" στην κριτική του Άκη.
Φώκαιας 27 1ος-Αναστασία του HotScorpios και η ΦΟΛΑ-Χριστίνα από Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Κουφόβραση.
Φώκαιας 27 ισόγειο-η Πάπισα Αλμπίνα-Ιωάννα.Κλιματιστικό σε καταστολή.Κουφόβραση.
Φώκαιας 27 υπόγειο-Βίκα.Η Βικτώρια του Φυλής 136 πρόσφατα.Κλιματιστικό κλειστό.Έψηναν κουλούρια αλλά όχι στον κώλο της Βίκας γιατί κάνει βασικό πρόγραμμα.
Ένα ζώο Ασιάτικο κατουρούσε την πόρτα συνεπιβάτη του παρκαρισμένου αμαξιού στην συμβολή Φώκαιας και Αχαρνών.Και χαμογελούσε πέρα-βρέχει το βλαμμένο.Το αμάξι του προσέφερε κάλυψη και κατουρούσε κολλητά πάνω στην χειρολαβή.
Του έκανα παρατήρηση με συγκρατημένο όμως ύφος και έφυγα.Μετά τον είδα να συνεχίζει την μπουρδελότσαρκα με δύο φίλους του.Κλασικές φάτσες -σχιστομάτηδων και μη- Ασιατών.
Αν το αμάξι ήταν δικό μου...
Φώκαιας 22 άνω-Σκουρόχρωμη, λεπτή, κοντή, αδιάφορης εμφάνισης.Υποτυπώδης ψύξη σαλονιού.
Φώκαιας 22 κάτω-Βαλεντίνα.Ελεύθερο στοματικό.Πρώτη κατάθεση.Ενεκρίθη. Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Κλιματιστικό δωματίου στους 24 βαθμούς.Οριακή ψύξη για κλιματιστικό αιθούσης γυμναστικών ασκήσεων.Απαιτείται περισσότερη ψύξη.
Επισκέπτης
εχτες εκανα το λαθος να παρω μια μαρια βουλγαρα που δουλευει στο ιασωνος 44.
η κοπελα ειναι μια χαρακτιριστικη κοπελα που δουλευει εκει με υπερβολικα βαμμενο προσωπο που ειναι σχετικα ομορφη και φοραει κατι σαν κορσε (!!!) στο σαλονι...
λοιπον επειδη βαριεμαι να γραφω απλα ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ειναι χοντρη σαπιοκοιλιου σπαστικια που δεν θελει να γαμηθει και σπαει τα αρχιδια απο την αρχη να τελειωνεις γιατι εχει κοσμο...
φυσικα δεν μιλαω για την μαρια που εκανε κωλο στο απεναντι αυτη ηταν πολυ καλη και κριμα που εχει χαθει...
η κοπελα ειναι μια χαρακτιριστικη κοπελα που δουλευει εκει με υπερβολικα βαμμενο προσωπο που ειναι σχετικα ομορφη και φοραει κατι σαν κορσε (!!!) στο σαλονι...
λοιπον επειδη βαριεμαι να γραφω απλα ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ειναι χοντρη σαπιοκοιλιου σπαστικια που δεν θελει να γαμηθει και σπαει τα αρχιδια απο την αρχη να τελειωνεις γιατι εχει κοσμο...
φυσικα δεν μιλαω για την μαρια που εκανε κωλο στο απεναντι αυτη ηταν πολυ καλη και κριμα που εχει χαθει...
Αρκετα καβλωτικο ακουγεται το διδυμο Χριστινα-Αναστασια στο φωκαιας 27 κατω.Η τελευταια συνευρεση με την Αννα τη πλωνεζα και την Χριστινα με ειχε αφησει ενθουσιασμενο.Δε ξερω πως ηταν πριν η Χριστινα στην αγαθουπολεως αλλα στο τριο ηταν εξαιρετικη...μηπως γουσταρε και αυτη την Αννουλα??
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Ενημερωση τωρα από φυλης κυριως για λογους scouting
Αγκυρας 1 βικυ,ξανθια mlf τρανσεξουαλ,από αυτές που σωρηδον επαιρνα μικρος όταν νομιζα ότι στηθος και τρυπα ισοδυναμει με γυναικα
12α η μινελα του προφεσορα,μου φανηκε πιο συμπαθητικη σημερα,συναγωνιστης που ηταν στο δωματιο για αρκετη ωρα δεν παρενοχληθηκε καθολου από την υπηρεσια
12β η λιλιαν του chris
Φωκαιας
22 πανω,ελενα,ξανθια σχετικα λεπτη συμπαθητικη κοπελιτσα με καλο σωματακι
22 κατω,επισης ξανθια με πρωκτικο αλλα κατωτερης εμφανισης γενικα
27 βικτωρια,ξανθια κοντοπουτανη αν θυμαμαι σωστα,καλης εμφανισης
25 πανω, δυο κοριτσια,η αντριαννα με το φουλ και η σοφια,μελαγχροινη με ωραιο σωμα,μελαμψο κορμι και προσωπο που να θυμιζει κατι από κατερινα λασπα,ενδιαφερουσα,αρνητικο το γεγονος ότι για μια από τις δυο η’ και για τις δυο οι πακιστανοι είναι δεκτοι,κανουν και παρτουζα
Κωνσταντινουπολεως 166 σαμπρινα,η κοπελα για να λεμε και την αληθεια δεν θα πρεπε να δουλευει ουτε σε μπουρδελο αλλα ουτε και σε στουντιο αλλα το δικαιο να είναι σ ένα πρακτορειο μοντελων,εκει ανηκει,σιγουρα όμως δεν φταινε και τα παιδια να πετανε ένα εικοσαρικο για παρτη της και που ισως στο μελλον επιχειρησω να το κανω και γω
Αγκυρας 1 βικυ,ξανθια mlf τρανσεξουαλ,από αυτές που σωρηδον επαιρνα μικρος όταν νομιζα ότι στηθος και τρυπα ισοδυναμει με γυναικα
12α η μινελα του προφεσορα,μου φανηκε πιο συμπαθητικη σημερα,συναγωνιστης που ηταν στο δωματιο για αρκετη ωρα δεν παρενοχληθηκε καθολου από την υπηρεσια
12β η λιλιαν του chris
Φωκαιας
22 πανω,ελενα,ξανθια σχετικα λεπτη συμπαθητικη κοπελιτσα με καλο σωματακι
22 κατω,επισης ξανθια με πρωκτικο αλλα κατωτερης εμφανισης γενικα
27 βικτωρια,ξανθια κοντοπουτανη αν θυμαμαι σωστα,καλης εμφανισης
25 πανω, δυο κοριτσια,η αντριαννα με το φουλ και η σοφια,μελαγχροινη με ωραιο σωμα,μελαμψο κορμι και προσωπο που να θυμιζει κατι από κατερινα λασπα,ενδιαφερουσα,αρνητικο το γεγονος ότι για μια από τις δυο η’ και για τις δυο οι πακιστανοι είναι δεκτοι,κανουν και παρτουζα
Κωνσταντινουπολεως 166 σαμπρινα,η κοπελα για να λεμε και την αληθεια δεν θα πρεπε να δουλευει ουτε σε μπουρδελο αλλα ουτε και σε στουντιο αλλα το δικαιο να είναι σ ένα πρακτορειο μοντελων,εκει ανηκει,σιγουρα όμως δεν φταινε και τα παιδια να πετανε ένα εικοσαρικο για παρτη της και που ισως στο μελλον επιχειρησω να το κανω και γω
Παρα πολυ σωστη επισημανση!!!Εχω περασει με αρκετα νεα κοριτσια στο δωματιο,εχω περασει αρκετα καλα αλλα δεν μου εχουν βγαλει καμια διαθεση για περαιτερω,μια δυο φορες που εκανα εξαιρεση η δευτερη φορα ηταν περιπου η ιδια η'και κατωτερη απο το αγνωστο της πρωτης φοραςΧαχαχαχαχα, ένα είναι το κουμπί με αυτές όλες εκεί στη Φυλής. Τις πυροβολείς μόνο μία φορά και μετά τις αποχαιρετάς για πάντα. Η επόμενες επισκέψεις θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα για έναν μπουρδελιάρη θανατηφόρες. Δεν θέλουν αυτές όλες μόνιμους πελάτες.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
;)
Λιοσίων – Φυλής 10/7/2011 στις 12.30’
Χθες το βράδυ είδα ένα εφιαλτικό όνειρο. Είδα, ότι όλες οι πορνο-περιοχές «καθαρίστηκαν» και οι εργαζόμενες κυρίες συστεγάστηκαν σε μεγάλα ωραία τακτοποιημένα κτίρια που φτιάχτηκαν έξω από τα άκρα της πόλης. Έγινε τέτοιος «καθαρισμός» που εξαφανίσθηκαν μέχρι και τα τεκμήρια της «προηγούμενης» εποχής. Εξαφανίσθηκε μέχρι και το φωτογραφικό υλικό που είχε καταχωρηθεί στις μπουρδελο-ιστοσελίδες αλλά και το αρχειακό υλικό από τον υπολογιστή μου.
Ξύπνησα πανικόβλητος και ιδρωμένος. Αμέσως, έτρεξα να δω στον υπολογιστή μου τις φωτογραφίες καθώς και τις ιστοσελίδες. Διαπίστωσα ότι ήταν ένας απλός εφιάλτης, αλλά για να βεβαιωθώ απόλυτα, πήγα και στις πορνο-περιοχές να ρίξω μια ματιά από κοντά.
Η «τακτοποίηση» των μπουρδέλων έτσι όπως την είδα στο όνειρο μου, ενώ λογικά θα έπρεπε να μου αρέσει, εντούτοις λειτούργησε ως εφιάλτης. Στους ανελκυστήρες και στους διαδρόμους των κτιρίων, τις ώρες αιχμής επικρατούσε πανικός και ο συνωστισμός ήταν ίδιος με αυτόν που επικρατούσε στα συσσίτια.
Στην Λιοσίων αρκετά μπουρδέλα ήταν κλειστά χωρίς να είχε προηγηθεί ή να γίνεται σκούπα της αστυνομίας. Ανεξήγητο !
Κλειστά τα Κνίδου 18, Λιοσίων 91, Λιοσίων 79 ισόγειο και όροφος, 73 ισόγειο (ο όροφος όπως είναι γνωστό είναι σχεδόν πάντα κλειστός)
Στην ανακατεύθυνση της διαδρομής, πέρασα από Τροφωνίου που το ουράνιο τόξο προστάτευε μέσα σε (αν)–υπαρκτό κύκλο τα μπουρδέλα
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Περιμένοντας στο σαλόνι κοίταζα επίμονα το λυχνάρι (του Αλαντίν) και αναρωτιόμουν ποια κυρία θα εμφανισθεί μπροστά μου
Τατιάνα από Ρωσία (κατά δήλωση της τσατσάς) μεγαλοκοπέλα ικανοποιητικής ωρίμανσης και εμπειρίας στο επάγγελμα, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με περιποιημένα μαλλιά που έμοιαζαν με περούκα (ίσως και να ήταν), ανοιχτομάτα και χαμογελαστή, μάλλον ψηλή με κανονικές (μάλλον) σωματικές αναλογίες που δεν ήταν ξεκάθαρα ορατές γιατί καλύπτονταν από ολόσωμο εσώρουχο.
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Το κλιματιστικό που δεν δούλευε ταίριαζε ιδανικά με τα αλλοπρόσαλλα χρώματα του σαλονιού και το μισόκλειστο παράθυρο
Φωτεινή επίσης μεγαλοκοπέλα κουρασμένου προφίλ με ξανθά κοντά μαλλιά διεκπεραιωτή διάθεση, αδιάφορα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με ασυμμάζευτα ψωμάκια κυτταρίτιδας, πεσμένα βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση
ΑΔΑΝΩΝ 2
Ζάνα και αυτή μεγαλοκοπέλα με λαίμαργο ύφος, προδιατεθειμένη κει εκπαιδευμένη για ανορθόδοξο πόλεμο, μάλλον ψηλή, νταρντάνα, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άννα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (θα έβαζα στοίχημα ότι ήταν συγγενής της Λαρίσας του Ιάσωνος 37 όροφος, πρόσφατης απογαλάκτισης, άπειρο ύφος με επαρχιώτικη έκφραση κτηνοτροφικής περιοχής, μέτρια στο ύψος, μάλλον μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο με μικρές διαστάσεις
ΓΩΝΙΑ ΦΥΛΗΣ και ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΟΡΟΦΟΣ
Μπάρμπορα από Φυλής 71 όροφος, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου χωρίς έντονο μακιγιάζ (ίσως για αυτό μνα φαίνεται σαν κουρασμένη) μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες αναλογίες με λίγα περισσότερα κιλά από παλαιότερα, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΦΩΚΑΙΑΣ 24 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Χριστίνα μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, απλά χαμογελαστή με διακριτή οδοντοστοιχία, ψηλή, αρκετά λεπτή σχεδόν σκελετωμένη, αποδεκτά βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ
Λάουρα με σπαστά καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με ύφος που δεν αποδέχεται το ρόλο του οίκου ανοχής, μέτρια στο ύψος, λεπτή με ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες, μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κω(ο)λαράκι
ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Πάολα αυτή την φορά χωρίς την αντιληπτική τύφλωση που μου προκλήθηκε (πιθανόν) από την ξανθιά περούκα που «αναίτια» φορούσε η πορνο-δεσποινίδα μπόρεσα να επισημάνω τα χαρακτηριστικά της σημεία. Διέκρινα λοιπόν συμπαθητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτριο προς κοντό ύψος, λεπτό σώμα με κανονικές αναλογίες και καλοσχηματισμένο κω(ο)λαράκι
Αυτά για απόψε ...
Το μπουρδελάκι στη Κοδριγκτώνος 45 το θυμάστε ;
Λιοσίων – Φυλής 10/7/2011 στις 12.30’
Χθες το βράδυ είδα ένα εφιαλτικό όνειρο. Είδα, ότι όλες οι πορνο-περιοχές «καθαρίστηκαν» και οι εργαζόμενες κυρίες συστεγάστηκαν σε μεγάλα ωραία τακτοποιημένα κτίρια που φτιάχτηκαν έξω από τα άκρα της πόλης. Έγινε τέτοιος «καθαρισμός» που εξαφανίσθηκαν μέχρι και τα τεκμήρια της «προηγούμενης» εποχής. Εξαφανίσθηκε μέχρι και το φωτογραφικό υλικό που είχε καταχωρηθεί στις μπουρδελο-ιστοσελίδες αλλά και το αρχειακό υλικό από τον υπολογιστή μου.
Ξύπνησα πανικόβλητος και ιδρωμένος. Αμέσως, έτρεξα να δω στον υπολογιστή μου τις φωτογραφίες καθώς και τις ιστοσελίδες. Διαπίστωσα ότι ήταν ένας απλός εφιάλτης, αλλά για να βεβαιωθώ απόλυτα, πήγα και στις πορνο-περιοχές να ρίξω μια ματιά από κοντά.
Η «τακτοποίηση» των μπουρδέλων έτσι όπως την είδα στο όνειρο μου, ενώ λογικά θα έπρεπε να μου αρέσει, εντούτοις λειτούργησε ως εφιάλτης. Στους ανελκυστήρες και στους διαδρόμους των κτιρίων, τις ώρες αιχμής επικρατούσε πανικός και ο συνωστισμός ήταν ίδιος με αυτόν που επικρατούσε στα συσσίτια.
Στην Λιοσίων αρκετά μπουρδέλα ήταν κλειστά χωρίς να είχε προηγηθεί ή να γίνεται σκούπα της αστυνομίας. Ανεξήγητο !
Κλειστά τα Κνίδου 18, Λιοσίων 91, Λιοσίων 79 ισόγειο και όροφος, 73 ισόγειο (ο όροφος όπως είναι γνωστό είναι σχεδόν πάντα κλειστός)
Στην ανακατεύθυνση της διαδρομής, πέρασα από Τροφωνίου που το ουράνιο τόξο προστάτευε μέσα σε (αν)–υπαρκτό κύκλο τα μπουρδέλα
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Περιμένοντας στο σαλόνι κοίταζα επίμονα το λυχνάρι (του Αλαντίν) και αναρωτιόμουν ποια κυρία θα εμφανισθεί μπροστά μου
Τατιάνα από Ρωσία (κατά δήλωση της τσατσάς) μεγαλοκοπέλα ικανοποιητικής ωρίμανσης και εμπειρίας στο επάγγελμα, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με περιποιημένα μαλλιά που έμοιαζαν με περούκα (ίσως και να ήταν), ανοιχτομάτα και χαμογελαστή, μάλλον ψηλή με κανονικές (μάλλον) σωματικές αναλογίες που δεν ήταν ξεκάθαρα ορατές γιατί καλύπτονταν από ολόσωμο εσώρουχο.
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Το κλιματιστικό που δεν δούλευε ταίριαζε ιδανικά με τα αλλοπρόσαλλα χρώματα του σαλονιού και το μισόκλειστο παράθυρο
Φωτεινή επίσης μεγαλοκοπέλα κουρασμένου προφίλ με ξανθά κοντά μαλλιά διεκπεραιωτή διάθεση, αδιάφορα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με ασυμμάζευτα ψωμάκια κυτταρίτιδας, πεσμένα βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο σε χαμηλή θέση
ΑΔΑΝΩΝ 2
Ζάνα και αυτή μεγαλοκοπέλα με λαίμαργο ύφος, προδιατεθειμένη κει εκπαιδευμένη για ανορθόδοξο πόλεμο, μάλλον ψηλή, νταρντάνα, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άννα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (θα έβαζα στοίχημα ότι ήταν συγγενής της Λαρίσας του Ιάσωνος 37 όροφος, πρόσφατης απογαλάκτισης, άπειρο ύφος με επαρχιώτικη έκφραση κτηνοτροφικής περιοχής, μέτρια στο ύψος, μάλλον μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο με μικρές διαστάσεις
ΓΩΝΙΑ ΦΥΛΗΣ και ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΟΡΟΦΟΣ
Μπάρμπορα από Φυλής 71 όροφος, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου χωρίς έντονο μακιγιάζ (ίσως για αυτό μνα φαίνεται σαν κουρασμένη) μέτρια στο ύψος, ενδιαφέρουσες αναλογίες με λίγα περισσότερα κιλά από παλαιότερα, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΦΩΚΑΙΑΣ 24 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
Χριστίνα μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, απλά χαμογελαστή με διακριτή οδοντοστοιχία, ψηλή, αρκετά λεπτή σχεδόν σκελετωμένη, αποδεκτά βυζιά και περιορισμένο κώ(ο)λο
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ
Λάουρα με σπαστά καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με ύφος που δεν αποδέχεται το ρόλο του οίκου ανοχής, μέτρια στο ύψος, λεπτή με ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες, μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κω(ο)λαράκι
ΦΥΛΗΣ 134 ΥΠΟΓΕΙΟ
Πάολα αυτή την φορά χωρίς την αντιληπτική τύφλωση που μου προκλήθηκε (πιθανόν) από την ξανθιά περούκα που «αναίτια» φορούσε η πορνο-δεσποινίδα μπόρεσα να επισημάνω τα χαρακτηριστικά της σημεία. Διέκρινα λοιπόν συμπαθητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτριο προς κοντό ύψος, λεπτό σώμα με κανονικές αναλογίες και καλοσχηματισμένο κω(ο)λαράκι
Αυτά για απόψε ...
Το μπουρδελάκι στη Κοδριγκτώνος 45 το θυμάστε ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά