Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (18 μέλη και 162 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
;)

Λιοσίων – Φυλής 10/7/2011 στις 12.30’

Το μπουρδελάκι στη Κοδριγκτώνος 45 το θυμάστε ;

87818856899902156489.jpg

Εννοειται στρατηγε.  :thumbsup:

Εκει το 1990 ειχα παρει μαι απο τις λιγες μαυρες της καριερας μου.
Θυμαμαι χαρακτηροστικά :

Στην ερωτηση μου "πως σε λένε?" μου απαντησε ΒΑΓΓΕΛΗ.
Επανελαβε εκπληκτος την ερωτησε και μου ξαναείπε ΒΑΓΓΕΛΗ σε αψογα Ελληνικα.
Δεν ηταν τρανς, απλα δεν ηθελε ναμου πει το ονομα της.
Δεν κανω πλάκα, λες και ηταν χθες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μια εικόνα του μεγάλου Balthus (κατά κόσμον Balthasar Klossowski de Rrol) μαζί με τη καληνύχτα μου!

Συνημμένα

• Balthus [Balthasar Klossowski-deRrol].jpg
    Balthus [Balthasar Klossowski-deRrol].jpg
    215,7 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
Χθες το βράδυ:
Ενημερωση τωρα από φυλης κυριως για λογους scouting
Φωκαιας 22 πανω,ελενα,ξανθια σχετικα λεπτη συμπαθητικη κοπελιτσα με καλο σωματακι
Ξανθοκαβλοπίπινο.Νόστιμο πεταχτό κωλαράκι.Με χαρακτηριστική άνεση κωλοτριβόταν στους θαμώνες και είπε οτι είναι από την Μάλαγα της Ισπανίας.Ίσως δούλεψε κατά κείθε.Ελεύθερο στοματικό.Οριακή ψύξη σαλονιού.
22 κατω,επισης ξανθια με πρωκτικο αλλα κατωτερης εμφανισης γενικα
Σαν την άδικη κατάρα.Οριακή ψύξη σαλονιού στα όρια της κουφόβρασης.

Φυλής 92 νέο-Καινούργια αδιάφορη κοντή κανονικού πάχους.Ικανοποιητική ψύξη σαλονιού.
Φυλής 92 παλαιό-Δύο καστανά πεταχτά κωλαράκια.Η μία από τις δύο έκανε ελεύθερο στοματικό.
Πρέπει να έχουν δουλέψει δίδυμο στο Φυλής 65 κάτω και η μια από τις δύο να είναι η Μιρέλα.
Ο δροσερός τσάτσος δεν ανέφερε κώλο.Μέση ψύξη σαλονιού.

Φυλής 69 κάτω-Αδιάφορη καστανή κανονικού πάχους, μέσου όγκου με παράταιρο αχλαδοειδή κώλο.Δεν αναφέρθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες. Οριακή ψύξη σαλονιού.
Φυλής 65 άνω-Άννα.Η καστανή λεπτή χαριτωμένη νεαρή "χωριατοπούλα".Κλιματιστικό σαλονιού  κλειστό.Κουφόβραση.
Φυλής 84 1ος-Ιρίνα η σκουρόχρωμη, ολίγον στρουμπουλή με κώλο.Οριακή ψύξη.

Φώκαιας 27 1ος-Σαμπρίνα η μεσήλικη και πλέον, ανακαινισμένη στο πρόσωπο.Αυτή την φορά το κλιματιστικό σαλονιού ήταν αναμμένο.Μέση ψύξη.

Φώκαιας 27 υπόγειο.Αναφέρθηκε και από τον xilnik οτι ήταν η Βίκα-Βικτώρια.'Όπως και χθες.Κλιματιστικό σαλονιού κλειστό.Φούρνος.Ψήστε κουλουράκια...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα το μεσημερι στη φυλης
Κωνσταντινουπολεως 166β ελενα,ξανθια κοπελα,με καμπυλες,χυμωδες πληθωρικο κορμι ,μ ελαχιστα κιλα παραπανω,μου αρεσε
Φωκαιας
22 κατω βαλεντινα,μελαγχροινη ψηλη ωραια κοπελα διχως όμως τη φινετσα και τη χαρη που θα ηθελα να μου βγαλει
22 πανω γιαννα,κοντοπουτανη γυφτισα,κανονικο σωμα με καλο στηθος όπως φαινοταν από το σουτιεν μεσα στ οποιο ηταν στριμωγμενο,δεν μου αρεσε
27β και αχαρνων πανω μπαρμπορα με στολη προισταμενης-βασιλισσσας νοσοκομας
27α η αναστασια του hotscorpios απ ότι εχω ακουσει
Φυλης
59 κατω τζουλια λεπτη μελαγχροινη με κοντο καρε μαλλι και ενδιαφερον προσωπο,μου αρεσε και θα την εχω στα υποψιν
80 κατια,λεπτη σχετικα ψιλη τσιγγανορουμανα αλλα δε μου αρεσε καθολου
65α ελενα,καινουργια κοντοπουτανη μελαγχροινη κοπελα με κανονικο σωμα,καλη μου ειπε συναγωνιστης που ρωτησα
65β μαρια,η μελαγχροινη κοπελιτσα με την σκουρα επιδερμιδα και το σφριγηλο καλο αθλητικο σωμα
Αγκυρας
12β ολγα,η ψηλη διμετρη νταρντανογυναικα με τις βυζαρες και την κωλαρα όπως χαρακτιριστικα εψαχνε συναγωνιστης,εδώ μπορει να την βρει,και μιλαω για τη κωλαρα που εψαχνε,οχι για την κοπελα
12α μιλανα,μου αρεσε πολύ στο σαλονι αλλα επειδη ηταν προς το τελος της βαρδιας ειπα να φυγω,επιστρεφοντας ρωτησα συναγωνιστη και μου ειπε ότι είναι τρυφερη και χαδιαρα.Καταθεση,τα λογια είναι πολύ λιγα,εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
Ετσι σημερα ολοκληρωθηκε το scouting που ξεκινησε απο χτες βλεποντας επιτελους την ελενα απο Κ166,τη βαλεντιναΦ22 αλλα κυριως βλεποντας την μιλανα με την οποια ξετρελαθηκα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Παίρνοντας την σκυτάλη. . .  . . .

Φυλ. 66α: η Έλενα η καμπυλόγραμμη Ρωσσίδα
Φυλ. 66δ: Επέστρεψε ο πουστρό-τσατσος με παρέα την Τζούλια μετα φουλ. Ωραίο αδύνατο πιπινάκι, ιδιαίτερα χαμογελαστό στο σαλόνι. Διαφήμιση από τον τσάτσο και πέρασα. Μέγα λάθος ! ! ! Όσο χαμογελαστή στο σαλόνι, τόσο κομοδίνο μέσα. Ούτε ένα γειά στο έμπα, ούτε στο εύγα. Μέσα στο δωμάτιο, κοίταγε συχνά το ρολόι της, έβαλε το προφυλακτικό στο ανύπαρκτο πουλί μου (αφού έξω είχε 35 βαθμούς, αφήστε που νομίζω ότι προσφέρει και ακά), δεν έβγαλε άχνα καθόλη την διάρκεια, στάση για πρωκτικό άβολη (στα τέσσερα, αλλά χαμηλά τον κώλο και η πλάτη σηκωμένη με τα χέρια τεντωμένα ώστε να μην διορθώνεται η στάση με κανέναν τρόπο). Αφού μου έπεσε λόγω της κατάστασης, εκείνη σηκώθηκε και εξαφανίστηκε χωρίς να πει τίποτα και βγήκα έξω και ενημέρωσα τον τσάτσο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει αυτός, αλλά εσείς προσέχετε μην χάσετε ένα 20αρικο.
Φυλ. 65 κάτω: Εγώ είδα την κοπελιά που παίζει κυρίως στο πάνω. Με καλό σωματάκι, μακρύ μαλλί, αλλά μέτρια φάτσα.
Φυλ. 67: η Καρολάιν
Φυλ. 71 Ισ.: η Φλόρι
Φυλ. 92 παλιό: η Μιλένα
Μον. Προδ. Υπ.: η Ξανθούλα γυρολόγος της Φυλής , που μοιάζει με μπαμπάτσικια Σουηδέζα τουρίστρια.
Μον. Προδ. 1ος (αετοφωλιά): μια καινούργια ορεσίβια παρουσία, κοντή, μελαμψή, ανθυπομέτρια.
Φυλ. 92 νέο: Μια καινούργια, αδύνατη, με μακρύ μαλλί, εμφανή τα σημάδια γέννας, ομιλεί Ισπανικά-Αγγλικά. Πέρασα γιατί η αίσθηση της πρωτάρας με ερέθιζε. Αν και η κοπέλα είναι φιλική, ευγενική, με άνεση χρόνου και ενδιαφέρον να περάσει καλά ο πελάτης, με τρόμαξε η θέα κάποιων σημαδιών στα απόκρυφα μέρη. Αν και, όπως εξήγησε και η ίδια, έχει πολλές ελιές και κρεατο-ελιές (έχει όντως), αυτές που είδα στο εφηβαίο, δεν έμοιαζαν με ελιές. Οπότε, εν τάχη και με προσοχή, τελείωσα για να μην μείνω αγάμητος πάλι και καθαρίστηκα με αντισηπτικά μαντηλάκια , αλλά και τζέλ χεριών.   
Φυλ. 134 Ισ.: μια ξανθούλα με σφριγηλό σώμα, αλλά δεν με έπεισε
Φυλ. 134 1ος: μια ξανθούλα, γλυκούλα, αδύνατη (και άκωλη). χαριτωμένη πάιζοντας με την κοτσίδα της. Έχουν πλάκα οι πρωτάρες τσατσάδες που χάνουν τα λόγια τους εξηγώντας το πρόγραμμα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Φυλης
59 κατω τζουλια λεπτη μελαγχροινη με κοντο καρε μαλλι και ενδιαφερον προσωπο,μου αρεσε και θα την εχω στα υποψιν
Don't do it φιλε xilnik!!
Προ ημερων ειχα μια πελωρια ορεξη για παρτουζα οποτε...
Βλεπω να σαλοναρουν στο 59 ισογειο Τζουλια..πολυ ομορφο skinny μωρο με εκφυλο μουτρακι
Bλεπω κ την Ελενα..σκουροχρωμη γυρολογος με μοσχαρισιο βλεμμα,κορμι προς το παχουλο,αλλα 4-4,5 αρια :tits:
Πληρωνω το 40αρι στον Ραμιζ...δεν παιζει να μην ειναι τουρκικης καταγωγης ο μουστακαλης πρωινος υπηρετης του Φυλης 59!Κ αν δεν ειναι τοτε καποια μαλακια θα εχει παιχτει σιγουρα
Τεσπα...αφου ερχονται στο δωματιο ξεκαθαριζω στην Τζουλια οτι θελω στοματικο με καποτα...ανακοινωνεται χωρις στο σαλονι...η Ελενα τα κανει ολα safe!
Θα σε σκιιισω μου λεει η Τζουλια κ παιρνει τα ηνια ενω η αλλη εχει κατσει οκλαδον στην ακρη του κρεβατιου με εμενα να τις αρμεγω τις βυζαρες!Μουγγη σε σταση Βουδα η Ελενα!
Το μικρο κατσικι η Τζουλια να λεει διαφορα σε αγνωστη για μενα γλωσσα
Μου βαζει το λαστιχο η Τζουλια αφου εχω καυλωσει αρμεγοντας τον Μουγγο Βουδα κ ξεκιναει μια πολυ εντονη-ατεχνη πιπα!
Χαλαρωσε της λεω δεν σε κυνηγαει κανεις..
Θα σε σκιιιισω μου κανει κ με καβαλαει!!
Χοροπηδαγε ορεξατη κ γελαγε...πως κανουν τα παιδια στο τραμπολινο ενα τετοιο πραγμα να φανταστεις!Χυσε μου λεει χυσε μωρο μου!!Ναι ναι της λεω καλομελετα κ ερχεται!
Εγω παραλληλα να αρμεγω τον Βουδα κ να μην δινω πολυ σημασια στο κατσικι..
Φτανει της λεω..αρκετα χοροπηδησες..κ την στηνω στα 4!
Ο Βουδας στην θεση του..ακλονητος,αμιλητος τα χερια μου στα μασταρια της!
Τζουλια στα 4 λοιπον κ μου αρχιζει τα αχ ναι μωρο μου χυσε με κ πως κρατιεσαι τοση ωρα κ χιλιες 2 μαλακιες!Σταματαω τα μεσα εξω ξαπλωνω κ της λεω Τζουλια μου δεν θα σε χρειαστω αλλο μπορεις να φυγεις
Αληθεια μου λεει??
Ε τι ψεμματα θα σου πω βρε κουκλι της απαντω..εγω κ ο Βουδας θελουμε να μεινουμε για λιγο μονοι μας κ μας χαλας το σκηνικο! :tooth:
Εν ολιγοις ο Βουδας αποδειχτηκε πολυ πιο τρυφερος κ ζεστος κ μετα απο 3 λεπτα ειχα τελειωσει λερωνοντας τις βυζαρες της!
Δεν προτεινεται καμια απο τις 2 εννοειται αλλα αν καποιος σωνει κ καλα θελει να παρει μια απο τις 2 ας προτιμησει την Ελενα(Μουγγος Βουδας)!
Η Τζουλια(Μικρο Κατσικι)ειναι Μεγαλοξεπετα!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
  διδυμου 8 πανω...γιασμιν....ξανθια,ομορφη,καλο σωμα,σεξυ,μετριο υψος,με τατοο πανω απο τα κωλομερια.μπηκε φουριοζα,προκαταρκτικα 0,βαθυ πιπονι μεγαλης χρονικης διαρκειας αλλα μονοτονο,μετρια στησιματα,εσφυροκοπηθην :grin: με διαρκεια αλλα δεν παραπονεθηκε ενω το περιμενα.εκπληκτικη επιδερμιδα,ομορφη κοπελα,αλλα μεχρι εκει :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
επρεπε ν ανεβασεις κριτικη piatsa με τιτλο << Ο μουγγος βουδας και το μικρο κατσικι>>,θα εκανε θραυση
Στο σαλονι ο διαλογος που ειχαμε με το μικρο κατσικι μου αφησε υποσχεσεις,αλλα επειδη σ εμπιστευομαι θα το επιχειρησω μονο αν δεν βρω αλλες λυσεις εκεινη τη ημερα  που θα το επιδιωξω,την σταση την ξερω απο πρωτα :grin:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια εχει πετυχει κανεις την καρλα την καυλα;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
επρεπε ν ανεβασεις κριτικη piatsa με τιτλο << Ο μουγγος βουδας και το μικρο κατσικι>>,θα εκανε θραυση
Στο σαλονι ο διαλογος που ειχαμε με το μικρο κατσικι μου αφησε υποσχεσεις,αλλα επειδη σ εμπιστευομαι θα το επιχειρησω μονο αν δεν βρω αλλες λυσεις εκεινη τη ημερα  που θα το επιδιωξω,την σταση την ξερω απο πρωτα :grin:
Κατσε να κανω copy paste τον τιτλο κ την στελνω στα αδυτα του bou!! :thumbsup: :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Κατάλαβα, θα έχουμε άσχημο Καλοκαίρι εφέτο.

Αν από τώρα υπάρχουν πολλές άκυρες, φαντάσου αργότερα που θα παίξουν (αν και παίζουν ήδη) τα δεύτερα/αζήτητα για να καλύψουν τα κενά από ρεπό/άδειες !

Ροβόλα τα . . . . . .

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
σήμερα απόγευμα.
φυλής 92 το νέο η Μίκα από κολοκυνθούς 38 με φουλ πρόγραμμα, δεν αναφέρθηκε χύσιμο στο στόμα.
φυλής 92 το παλιό μία ψηλή νταρντάνα με απλό πρόγραμμα.
φυλής 86 το κάτω μία που μοιάζει λίγο με ανατολίτισσα, με ερκετά καλό κορμί, μακρύ μαλί και φουλ πρόγραμμα. θέλει δοκιμή.
στο 86 πάνω η ειρήνη; με την γαμψή μύτη αλλά γαμάτο κορμί και φουλ.
στο 84 πάνω μία κακομοίρα με φουλ πρόγραμμα και χύσιμο στο στήθος ή στο στόμα.
στο 84 κάτω η σελένα. ωραίο μουνί αλλά μία φορά που την πήρα ... ξεπέτα.
στο 67 απέναντι η αντίνα με το φουλ. γαμώ τα κορμιά αλλά οι κριτικές ... χάλια.
στης εύας η λάουρα που κούναγε προκλητικά το κωλί της την ώρα που η εύα έλεγε το ποίημα!
στο φωκαίας 25 πάνω η αντριάννα με το φουλ.
στο κάτω μία αδύνατη μελαχρινή με καλό κορμάκι.
στο φωκαίας 22 πάνω ένα ξανθό με απλό πρόγραμμα.
κάτω η βαλεντίνα. κρίμα που δεν δίνει το κωλί της!!!

Επισκέπτης

Πολύ ωραίος τίτλος!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[size=14pt]Οργασμός παραγωγικότητας και ενημερώσεων!...Εύγε!...μόνο έτσι  :woldman: θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος!!!...[/size]

για τον ιστότοπο ομιλώ... :2funny:

Αρκετα καβλωτικο ακουγεται το διδυμο Χριστινα-Αναστασια στο φωκαιας 27 κατω.Η τελευταια συνευρεση με την Αννα τη πλωνεζα και την Χριστινα με ειχε αφησει ενθουσιασμενο.Δε ξερω πως ηταν πριν η Χριστινα στην αγαθουπολεως αλλα στο τριο ηταν εξαιρετικη...μηπως γουσταρε και αυτη την Αννουλα?? :think: :think:
Μάλλον κατάλαβε οτι πρέπει να ανεβάσει επίπεδα λόγω Άννας.

spiderdom, η κοπέλα που μασούσε ηλιόσπορο, πέταγε τα τσόφλια και συγχρόνως έλεγε το πρόγραμμά της στο Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο είναι θεατρικό ταλέντο.
Ράντα η Μαθηματική και κυκλοθυμική.Πιπίνου 65, Φυλής 134ισ, Κολωνού 30κάτω.
"Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα, πιασίματα, 69" καθώς μάσαγε και έφτυνε τα τσόφλια.
Το αινιγματικό-"θλιμμένο" βλέμμα της, η αύρα της κίνησής της και το χρώμα της φώνης της θυμίζουν την μία από τις τρεις αδερφές του Τσέχωφ.
Η ποταπότητα του λόγου της  (Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα, πιασίματα, 69) προκαλεί γέλιο και θλίψη.

Φωκαιας 22 κατω βαλεντινα,μελαγχροινη ψηλη ωραια κοπελα διχως όμως τη φινετσα και τη χαρη που θα ηθελα να μου βγαλει
Δεύτερη κατάθεση σήμερα το πρωί.Άνεση χρόνου υπήρχε και αυτήν την φορά αλλά βαρέθηκα.Οριακή ψύξη σαλονιού.Κλιματιστικό δωματίου στους 24 βαθμούς.
22 πανω γιαννα,κοντοπουτανη γυφτισα,κανονικο σωμα με καλο στηθος όπως φαινοταν από το σουτιεν μεσα στ οποιο ηταν στριμωγμενο,δεν μου αρεσε
Ογκώδης, όχι ως προ το ύψος.Μέση ψύξη σαλονιού.

27β και αχαρνων πανω μπαρμπορα με στολη προισταμενης-βασιλισσσας νοσοκομας
:think:

12α μιλανα,μου αρεσε πολύ στο σαλονι αλλα επειδη ηταν προς το τελος της βαρδιας ειπα να φυγω,επιστρεφοντας ρωτησα συναγωνιστη και μου ειπε ότι είναι τρυφερη και χαδιαρα.Καταθεση,τα λογια είναι πολύ λιγα,εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
Χρόνος πράξης;

Επισκέπτης
Κατάλαβα, θα έχουμε άσχημο Καλοκαίρι εφέτο.
Αν από τώρα υπάρχουν πολλές άκυρες, φαντάσου αργότερα που θα παίξουν (αν και παίζουν ήδη) τα δεύτερα/αζήτητα για να καλύψουν τα κενά από ρεπό/άδειες !

Ροβόλα τα . . . . . .
...τα μικρά κατσίκια και μούγγα στην στρούγκα... :2funny:

Σήμερα το πρωί, στο Φυλής 69 κάτω ήταν η γνωστή προσεγμένη εμφανισιακά μεσήλικη Τάνια.Ελεύθερο στοματικό πλέον.Οριακή  ψύξη σαλονιού.
Τα Φιλιππίδου 11 και τα Φώκαιας 17 κλειστά.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
στο μετάξι κανείς ενημέρωση σήμερα;

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τη Σάντρα τη Γερμανίδα από σειρήνα που τη βρίσκουμε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.764
Πόντοι
46.232
...τα μικρά κατσίκια και μούγγα στην στρούγκα... :2funny:

Σήμερα το πρωί, στο Φυλής 69 κάτω ήταν η γνωστή προσεγμένη εμφανισιακά μεσήλικη Τάνια.Ελεύθερο στοματικό πλέον.Οριακή  ψύξη σαλονιού.
Τα Φιλιππίδου 11 και τα Φώκαιας 17 κλειστά.
καλα η τανια η παγοκολωνα που δεν αφηνε να την αγγιξεις κανει τωρα ακα.....την χτυπησε η κριση.....

• Like
Αντιδράσεις: viator
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom