Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (28 μέλη και 187 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα μες την ζέστη σε Φυλής και Μεταξουργείο με σκοπό να βρώ κανά αξιόλογο καινούριο τεμάχιο με καλές υπηρεσίες.Αμ δε!!!! Καλύτερα να έπερνα κανένα τεμάχιο απο τα δοκιμασμένα παρά να πέσω στο λάκο με τα κωλοδάχτυλα! Βέβαια όταν η κακή τύχη σε βρει μία φορά τότε θα σε ξαναβρεί και δεύτερη ακόμα και τρίτη.Ο λαός μάλλον δεν έβγαλε τυχαία την παροιμία που λέει τρίτωσε το κακό!! Έτσι μετά απο 2 αποτυχημένες συνευρέσεις επέστρεψα στο σπίτι μου άπραγος βρίζοντας την κακιά μου τύχη!! Και τρίτη να πέρναγα πάλι τα ίδια σκατά θα ήταν σήμερα δεν με ήθελε η μέρα!!
Στο Διδυμου 27 στο ισόγειο ήταν η Γιάννα απο το Φώκαιας 17,το Φυλής 40,το Αχιλλέως 51,λίγο στο Αχιλλέως 40 και επιστροφή πάλι σε αυτό το σπίτι που έχει ξαναπεράσει.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό και να μην με αφήνει με τίποτα να εξέλθω απο τον οίκο!! Στον όροφο ήταν η Αννίτα η Πολωνέζα η παχουλή που δούλευε παλιά σταθερά στην απογευματινή βάρδια του Διδύμου 18,όσοι θυμούνται.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό,αδιάφορη η συγκεκριμένη.
Διδύμου 18 υπόγειο η Σύλβια η Βουλγάρα με τα πιρσινγκ με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 54 η Ντιάνα η Λιθουανή μεγαλοκοπέλα κανονικών κιλών σαν να αρχίζει και παχαίνει με κανονικό πρόγραμμα,μετρίας εμφανίσεως.
Στο Φυλής 66Δ το αριστερό ήταν η Άννα με το καταπληκτικό γλείψιμο.Γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο σώμα.Υπάρχει κριτική μου γι αυτή την κοπέλα.
Φυλής 74 υπόγειο στο δεξιά ήταν η Άννα η "Βουλγάρα" η ξανθιά που δούλευε κάποτε σταθερά στο Φώκ22 το κάτω.Αριστερά ήταν η Στέλλα-Μόνικα με το τατού αστεράκια.
Φώκαιας 22 κάτω ήταν η καινούρια κοπέλα ψηλή με μαυρα μακριά μαλλιά κανονικών κιλών και ζουμερή.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η Χριστίνα κλασσικά με full πρόγραμμα τονίζω όμως οτι ισχύει μόνο στα προφορικά.Κατα τα άλλα ωραία κοπέλα ψηλή και αδύνατη.
Στο Φώκαιας 27 όροφος ήταν η Μπάρμπαρα και όντως έχει προσθέσει κάποια κιλά παραπάνω.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο η τύχη μου είχε συνομωτήσει εναντίον μου να περάσω με την Γκαμπριέλα στο δωμάτιο.Νομίζω την συγκεκριμένη την είχα δει κάποτε στο Φυλής 74 και λίγο στο Φωκ 22.Σαν εμφάνιση είναι κανονικού ύψους λευκή με μαύρα σχετικώς κοντά μαλλιά,και τατού πίσω στην μέση της.Όμορφη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί.Η τσατσά ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό χωρίς να πει κάτι άλλο για να είναι καλυμμένη.Πέρασα μέσα και η μικρή δεν ήθελε να γαμηθεί με τίποτα γιατί πονούσε!! Περισσότερα στην κριτική μου.
Bγήκα απο το δωμάτιο μετά το συμβάν με ένα αίσθημα κενότητας και μηδενιστικής κατωτερότητας.Αισθανόμουν μαλάκας και πρέπει να με είχε πάρει πολύ κάτω,γιατί αισθανόμουν σαν να ήμουν 70 ετών.Κατηφόρησα για το παρακμιακό Μεταξουργείο σιχτιρίζοντας τους καριόληδες που για το κέρδος βάζουν τις κοπέλες να κάνουν τρεις βάρδιες η γενικώς βγάζοντας στο κλαρί κοπελίτσες όχι κατάλληλες γι αυτή τη δουλειά.
Στο Κολωνού 53 το κοτέτσι ήταν κοπέλα παχουλή αδιάφορη με 10 ευρώ.Στο Κολωνού 47 ισόγειο ήταν η μιλφ Αλεξάνδρα απο το Αλκαμένους 117 πριν κάτι χρόνια,Διδύμου 18,Έλλης 3 και αλλού.Έιχα καιρό να την δώ,έχει πλέον γεράσει και είναι παντελώς αδιάφορη.10 ευρώ.Στον όροφο κοπέλα λευκή,τριάντάρα,καστανόξανθα πιασμένα μαλλιά,κανονικών κιλών μετρίας εμφανίσεως,10 ευρώ.
Μεγ Αλεξάνδρου 15 ήταν μιλφ με κατσαρά καστανόξανθα μαλλιά η Ναταλία,παχουλή,αδιάφορη,10 ευρώ.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η χονδρή κλασσικά.Κωλοκυνθούς 63 αριστερά ήταν η αθίγγανη Μόνικα κλασσικά.Στο ευθεία ήταν η Αλβανίδα μιλφ που είδα την άλλη φορά κοντή με καστανόξανθα μαλλιά και πρησμένη κοιλιά.'Οχι πολύ ωραίο σώμα.Γυμνό τσιμπούκι και σεξ 15 ευρώ.Κάνει και σκέτο τσιμπούκι με 10 εύρω δεν ρώτησα αν είναι άφιλτρο γιατί δεν ενδιαφερόμουν,
Τα κουρασμένα βήματα μου (ίσως έπρεπε να σταματήσω γιατί δεν με πήγαινε η μέρα) με φέραν στο επι της οδού Λεωνίδου 28 όροφος μπουρδέλο όπου πιτσιλιόταν η αθίγγανη Βουλγάρα Φίφη με 10 ευρώ.Με 15 ευρώ έκανε γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο σώμα.Πήρα το 15 ευρώ πρόγραμμα μόνο και μόνο για να τελειώσω στο σώμα της αλλά δυστυχώς δεν ήμουν στην κατάλληλη ψυχική διάθεση για κάτι τέτοιο και η κοπέλα δεν το πολυείχε για να με ανεβάσει και αποχώρησα άπραγος,Θα ανεβάσω κριτική.
Εύχομαι εσείς να έχετε ή να είχατε καλύτερη τύχη απο την δική μου στις αναζητήσεις σας.Καλό υπόλοιπο Σ/Κ.

Επισκέπτης
:bounce: :bounce:
Κύριοι παραδέχομαι τη χαμηλή παρατηρητικότητα μου. Τη Τετάρτη, νωρίς το απόγευμα, επισκεύθηκα μια κυρία στη Φυλής, αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο. Ήταν πριν το φ71 με τις σκάλες. 67, 69 ή αλλού δεν θυμάμαι. Ούτε πόσα σκαλιά είχε. Δεν ήταν το παλιο με την λευκή πόρτα που είναι στο επίπεδο του πεζοδρομίου.
Εκει ήταν η επονομαζόμενη Κάρμεν, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η συχνοαναφερόμενη Κάρμεν. Ήταν γύρω στα 30 μελαχρινή, με σκούρο δέρμα, νορμάλ φάτσα, καλό σώμα (χωρίς να είναι μουνάρα) και μπολικούλια, εντός στηθόδεσμου, βύζια που ατυχώς  (όπως αποκαλύφθηκε στο δωμάτιο), εμπεριείχαν ενώσεις πυριτίου... :'( :'(. Δεν ήταν κοτρώνια, είχαν κάποια ελαστικότητα, αλλά δεν τα προτιμώ.
Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι στο δωμάτιο ήταν αποδοτική. Ύστερα από λιγοστά προκαταρκτικά, με παρότρινε να σηκωθώ στα γόνατα για ημι-όρθια πίπα. Προτίμησα να σηκωθώ όρθιος στο πάτωμα  που μου ήταν πιο ευχάριστο αλλά και πιο βολικό. Η σινιόρα πήρε καλή πίπα, με διάφορες γλούπες, γλυψιματάκια και γενικώς κολπάκια καυλωτικά. Ενδιαμέσως έκανα εγώ τις κινήσεις. Παραλλήλως διεπραχθη ισπανικό, λίαν ικανοποιητικό παρά την ενόχληση του πυρίτιου. Η Κάρμεν έκανε τσαλιμάκια, έβγαζε καραυγές, και καλά καυλωμένης γυναίκας, που όμως ήταν αρκετά πειστικά και διασκεδαστικά. Η συνέχεια περιελάμβανε πλαγιαστό και πισοκολλητό, όπου επήλθε το τέλος. Είχε καλή συμμετοχή με χάι λάιτ το τσιμπουκλαντάν μετά ισπανικού. Γενικώς μπρουτάλ κόνσεπτ.
Ικανοποιητικά ξεκαυλωτική αλλά το σώμα της δεν είναι από αυτά που με ικανοποιούν ιδιαιτέρως (λόγω χημείας προφανώς) αλλά αν για κάποιον δεν ισχύει αυτό μάλλον θα περάσει καλά, εντός των βασικών πλαισιών. Για ακα και κώλο δεν νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος (δεν τα παίρνω).
Η τσατσά της απέδωσε ξωτική εθνικότητα (Κόστα Ρίκα, Τζαμάικα, κάτι τέτοιο, ενώ η ίδια δήλωσε ουγκαρέζα.  :2funny:
Ζητώ την κατανόησή σας που τα γράφω (και με καθυστέρηση) εδώ αλλά κριτική δεν ήξερα που να βάλω :'(
Εμφάνιση 7,5 συμμετοχή 8,5.
Με την ευκαιρία να συμπληρώσω ότι νεαρός τσάτσος στο Φ92 (δεξιά) παρουσίασε ντουέτο καλλίγραμμων, λεπτών, μεζεδοειδών  πιπινίων με μικρά βυζιά επίπεδη κοιλίτσα και καστανή επιδερμίδα.

Πολλούσ χαιρετισμούς στους ακούραστους ενημερωτές, που, ο καθένας με το στιλ του, συγκροτούν το ωραίο αυτό πολυφωνικό σύνολο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Εχθες βράδυ στις 01:00 δοκιμάστηκε η Μιχαέλα/Σοφία στο Φωκαίας 25 Α (πάνω) και που εμαφανίζεται και στο Φυλής 84 Β (πάνω), έχω ανεβάσει κριτική. Η γυροβολιά που έκανα μεταμεσονύχτια στο Μετάξι/Φυλής ήταν άνευ ιδιαίτερης σημασίας χωρίς κάποια καινούρια κοπέλα (Φυλής 59 Σορένα ,Σακίρα (αξιόλογες),  Φυλής 86 πάνω Αφροδίτη/Σελένα (άκυρη), και πολλά άλλα μπάζα) γι΄ αυτό και δεν ανεβάζω ρεπορτάζ.

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινή βάρδια.Αν δεν συνεχίσει απογευματινή δεν προλαβαίνεις πλέον!
Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση! Είμαι καμια ωρα απο Αθήνα και λέω να έρθω με φίλους. Με δελέασε το πρωκτικό της. Αξίζει η συγκεκριμένη; Γιατι κατι εννοει ο απόλυτος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλιώς ποια κανει απογευμα εκεί; Αξίζει;
Ε υ χ α ρ ι σ τ ω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση! Είμαι καμια ωρα απο Αθήνα και λέω να έρθω με φίλους. Με δελέασε το πρωκτικό της. Αξίζει η συγκεκριμένη; Γιατι κατι εννοει ο απόλυτος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε υ χ α ρ ι σ τ ω
τυπε θα σου πω ενα μονο
ξεκινησε απο κωλο-κυνθους και υποβιβαστηκε στην φυλης περιξ
αυτο τα λεει ολα δικε μου

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τυπε θα σου πω ενα μονο
ξεκινησε απο κωλο-κυνθους και υποβιβαστηκε στην φυλης περιξ
αυτο τα λεει ολα δικε μου
Να σαι καλά. Με έπεισες. Απλως την αλιονα την εχω βαρεθει και εψαχνα για κανενα πρωκτικο στη διδυμου

Επισκέπτης
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο η τύχη μου είχε συνομωτήσει εναντίον μου να περάσω με την Γκαμπριέλα στο δωμάτιο.Νομίζω την συγκεκριμένη την είχα δει κάποτε στο Φυλής 74 και λίγο στο Φωκ 22.Σαν εμφάνιση είναι κανονικού ύψους λευκή με μαύρα σχετικώς κοντά μαλλιά,και τατού πίσω στην μέση της.Όμορφη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί.Η τσατσά ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό χωρίς να πει κάτι άλλο για να είναι καλυμμένη.Πέρασα μέσα και η μικρή δεν ήθελε να γαμηθεί με τίποτα γιατί πονούσε!! Περισσότερα στην κριτική μου.
Bγήκα απο το δωμάτιο μετά το συμβάν με ένα αίσθημα κενότητας και μηδενιστικής κατωτερότητας.Αισθανόμουν μαλάκας..
Η Γκαμπριέλα σε έκανε να νοιώθεις οτι εσύ φταις που δεν την γάμησες;
Καθηγητά, στα μπουρδέλα δεν έχουμε την πολυτέλεια για προσπάθειες και πειραματισμούς με κοπέλες που δεν ξέρουμε.Στα πρώτα "πονάω" ανοίγουμε πολύ λίγο την πόρτα και φωνάζουμε τη τσατσά.Εξηγούμε και ζητάμε τα 20 ευρώ η τα μισά, αναλόγως.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση! Είμαι καμια ωρα απο Αθήνα και λέω να έρθω με φίλους. Με δελέασε το πρωκτικό της. Αξίζει η συγκεκριμένη; Γιατι κατι εννοει ο απόλυτος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε υ χ α ρ ι σ τ ω
Δεν την έχω πάρει γιατί μου είναι αδιάφορη.Αν δεν την πετύχεις απόγευμα εκεί μάλλον θα δεις την Ιρένα με το ίδιο πρόγραμμα και καλύτερης εμφανίσεως απο την Σύλβια.Και η Ιρένα επίσης ξεκίνησε απο Κωλοκυνθούς.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η Γκαμπριέλα σε έκανε να νοιώθεις οτι εσύ φταις που δεν την γάμησες;
Καθηγητά, στα μπουρδέλα δεν έχουμε την πολυτέλεια για προσπάθειες και πειραματισμούς με κοπέλες που δεν ξέρουμε.Στα πρώτα "πονάω" ανοίγουμε πολύ λίγο την πόρτα και φωνάζουμε τη τσατσά.Εξηγούμε και ζητάμε τα 20 ευρώ η τα μισά, αναλόγως.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν είναι και πολύ εύκολα τα πράγματα.Δεν είχα σήμερα όρεξη για τσαμπουκάδες.Αν την πάτησε και κανένας άλλος συναγωνιστής σήμερα με την συγκεκριμένη ας ενημέρωσει.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Τελικά και ο dimit31 πήγε με την ίδια κοπέλα στο Φώκαιας 19 την αμέσως προηγούμενη βάρδια την μεταμεσονύχτια.Μάλλον το κοροτσάκι το έχουν πεθάνει σερί στις βάρδιες και είναι φυσικό να πονάει το αιδοίο της.Μπορεί να έχει κάνει και πληγή.Δυστιχώς σήμερα που δημοσιεύυηκε η κριτική του εγώ ήδη ήμουν στο δωμάτιο και έτσι την έπαθα.Έχω αναρτήσει κριτική και συμφωνώ με τον συναγωνιστή.Όταν ανέβει να την διαβάσετε γιατί ακολούθησε και διάλογος μετά την συνεύρεση.
Όσο γι αυτό που είπε ο jockerx να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω όταν έχουμε να κάνουμε με φιλοχρήματους και διεφθαρμένους ανθρώπους (φένεται απο τις συνεχόμενες βάρδιες που είχαν την κοπελίτσα) τότε για να πάρω τα λεφτά μου πίσω θα έπρεπε να πεχτεί άγριος τσαμπουκάς και ίσως να ειδοποιήσω και αστυνομία.Θα άξιζε ο κόπος να εμπλακώ σε τέτοια επίπονη διαδικασία;; Έχω πάρει 2 φορές τα λεφτά μου πίσω την πρώτη μετά απο έντονη αλλά ειρηνική αντιπαράθεση με την υπηρεσία και την δεύτερη με τσακωμο με φύλακα και υπο την απειλή της αστυνομίας.Την δεύτερη δεν θέλω να την θυμάμαι γιατί έγινε της πουτάνας μέχρι να πάρω πίσω όλο το ποσό.

Επισκέπτης
Στο Διδυμου 27 στο ισόγειο ήταν η Γιάννα απο το Φώκαιας 17,το Φυλής 40,το Αχιλλέως 51,λίγο στο Αχιλλέως 40 και επιστροφή πάλι σε αυτό το σπίτι που έχει ξαναπεράσει.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό και να μην με αφήνει με τίποτα να εξέλθω απο τον οίκο!!
Αυτή την κοπέλα όλο την ψάχνω και ποτέ δεν τη βρίσκω. Πάω στοίχημα ότι από βδομάδας που θα περάσω θα την έχει κοπανήσει πάλι...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Mόλις καταγάμησα τη Λάουρα από Φ92 στο Φ71 με τσατσομούμια ΕΥΑ.

ΚΑΜΙΑ σχεση με την παλιά μου εμπειρία. Η κοπέλα στο 71 ΦΥΣΑΓΕ.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Στειλε πμ στον χρηστη bbwlover...
Αλλα μην πας με ταξι στο ραντεβου. Θα ταμπουρωθει, ασε που παιζει αυτος απο την μια να κατουρηθει παλι και της χοντρης να της φυγει το σκατο

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Προφέσορ , πώς την έπαθες έτσι  >:(  Κι εμένα μου άρεσε το μικρό αλλά συναγωνιστής μου είπε ότι είναι μεγάλη φώλα μέσα. Διάβασα και την αρνητική κριτική και την έβγαλα από τις επιλογές μου. Τέτοιες κοπέλες κακώς δουλεύουνε στα σπιτάκια. Σήμερα την Γκαμπριέλα την πέτυχα στο Φ92Α το απόγευμα. Μάλλον κατάλαβαν τα αφεντικά τι κάνει και άρχισαν να την τριγυρίζουν. Ίσως τις αλλάξουν και όνομα.Προσοχή!
Larson , τη Σοφία/Μιχαέλα την είχα λυμπιστεί κι εγώ. Έχει το πιο πρόστυχο βλέμμα που έχω δει. Αλλά πληροφορίες μου είπαν ότι είναι μεγάλη φώλα μέσα. Σήμερα το απόγευμα ήταν στο Φωκαίας 25Α (το επάνω δλδ). Ήταν στο μπαλκόνι και δε μιλιότανε (πολύ τσατισμένη). Πώς τα κατάφερες και την έφερες στα νερά σου; Αν έχει κανένα "κουμπί" θα 'θελα να το μάθω , θέλω να την πάρω κι εγώ.
Σήμερα δοκιμάστηκε φρέσκο (για μένα) τεμάχιο , η νεαρή Άννα από Φωκαίας 19. Θα ακολουθήσει κριτική.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom