Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (40 μέλη και 240 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να προσθέσω οτι Διδύμου 8Α τα πρωινά βρίσκεται η πετίτ Κάρμεν με πολύ καλο ασφαλές service.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα στην πρωινή βάρδια σε Λιοσίων και Μεταξουργείο αφού πρώτα πέρασα και απο το Αλκιβιάδου 16Α όπου και τίμησα την Νταιάνα την Βουλγάρα η οποία και επέστρεψε μαυρισμένη με solarioum.Για μια ακόμα φορά ήταν άψογη.Στην συνέχεια κάθοδος στην Λιοσίων και πέρασμα απο το Λιοσίων 79 ισόγειο για να δω την μιλφ Τατιάνα.
Τελικά δυστυχώς ήταν αυτή που είχα δει και Φώκαιας 27 η φωνή της να πω την αλήθεια μου φάνηκε διαφορετική απο Βαλέρια.Αλλά σαν εμφάνιση την μοιάζει μπορώ να πω και είναι λες και έχει κάνει botox.Eiστε σίγουροι συναγωνιστές οτι είναι άλλη κοπέλα και δεν είναι η ίδια και σας δουλεύει όπως κάνει και η Άννα απο Φυλής 71 που παρουσιάζεται σαν δίδυμη αδελφή της;;Oi πουτάνες πλέον κάνουν πολλές πουτανιές για να ξεγελάν τους πελάτες και να ξαναπερνούν γιατί η πελατεία απλά ανακυκλώνεται.Και αυτό προσέχτε το καλά που σας λέω.Τέσπα αφου την είδα δεν ξαναασχολούμαι πλέον.Συνέχεια της περιήγησης μου αφού να σημειώσω οτι στο σταθμό Λαρίσης είδα Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες και πανό να συγκεντρώνονται για πορεία,να μοιράζουν εφημερίδες και να καλούν και όλους εμάς τους υπόλοιπους να ενωθούμε μαζί τους και να ξυπνήσουμε γιατί η Ελλάδα διαλύεται.Ακολούθησαν και μερικοί προπηλακισμοί ανυποψίαστων μουσουλμάνων αλλοδαπών χτυπώντας τους κόρνες για να τους τρομάξουν και φωνάζοντας τους Ράουστ!Ράουστ! Δεν μπορούσα να μην γελάσω με αυτόν τον παραλληλισμό!!
Βέργας 2 ήταν υπέρβαρη νεαρή κοντή κοπέλα με μαστάρια και ολόσωμο με το όνομα Λίζα και μιλούσε πολύ καλά ελληνικά.Ισπανικό και 69.Αδιάφορη για μένα.Στο Βέργας 6 στο υπόγειο ήταν επίσης νεαρή κοπέλα υπέρβαρη χωρίς ολόσωμο με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδιάφορη.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα ψηλή κανονικών κιλών με ωραίο σώμα καστανόξανθη με μαλλιά κανονικού μεγέθους κατσαρά,περμανάντ.
Στο εξηκίου 18 αυτό με τις ετοιμόρροπες σκάλες ήταν Βουλγάρα με ξανθά κανονικά μαλλιά υπέρβαρη με πολύ μεγάλες βυζάρες.Ισπανικό και κώλος.Με ρώτησε:-Λοιπόν τι λές σου κάνω για γαμήσι;; Kαι έπιανε τα μεγάλα της μαστάρια και είχαν πεταχτεί έξω οι φλέβες.Στο εξηκίου 20 είχαν ξεχάσει να ανάψουν τα φωτάκια και είδα κοπέλα κανονικών κιλών λίγο γεμάτη την Άννα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και λευκό δέρμα.Η κοπέλα αυτή είναι μεταγραφή απο το Κεραμικού 15 όροφος.Δεν μπορούσα να μην γελάσω με 2 εντεκάχρονα αγοράκια που μπήκαν μέσα στο μπουρδέλο και βγήκαν τρέχοντας γεμάτα περίεργεια και με ρώτησαν βγαίνοντας γελώντας -Καλέ κύριε τι γίνεται εκεί μέσα;;; Μειδιώντας απέφυγα να απαντήσω σκεπτόμενος <<όταν θα μεγαλώσετε θα μάθετε και εσείς>> αναπολώντας και τα δικά μου χρόνια αθωότητας που έβλεπα τα μπουρδέλα και αναρωτιόμουν πώς να είναι εκεί μέσα και πώς λειτουργούν.Βιαζόμουν να μεγαλώσω να δοκιμάσω και αφού εντέλει έμαθα οτι ένας ενήλικος έχει μόνο αυτό το ευχάριστο και χίλια δύο δυσάρεστα ήθελα να έρθουν τα παιδικά χρόνια της αθωότητας πάλι πίσω με τους φίλους μου να προσπαθούμε να μπούμε στα μπουρδέλα για να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα.Αυτά σκεφτόμουν κατεβαίνοντας προς Μεταξουργείο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος ή ίδια καστανή,λευκή,κανονικών κιλών αδιάφορη που παίζει συνήθως εκεί.Στο ισόγειο παλικάρια είχε ένα καινούριο αθίγγανο πιπίνι λεπτό,μελαμψό,με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη και όμορφο με γυμνό τσιμπούκι.Στο σαλόνι μου έκανε sex show για να περάσω βγάζοντας μου γλώσσα και γλύφωντας τις ρώγες των βυζιών της.Ο πούτσος μου κάγκελο αλλά είχα άλλο προορισμό και έτσι αποχώρησα.
Ιάσωνος 44 2 κοπέλες η μελαμψή κανονικών κιλών αδιάφορη κοπέλα που είναι συνήθως εκεί μαζί με κοπέλα λευκή κανονικών κιλών καστανόξανθη αμφότερες αδιάφορες.
Ιάσωνος 46 όροφος η Χριστίνα ξανθιά κοπέλα λεύκη υπέρβαρη που δουλεύει εκεί εμφανίστηκε ντυμένη για πρωτοτυπία στο σαλόνι.Γυμνό τσιμπούκι,κώλος και φιλιά στο στόμα τα πάντα όλα σε δημοπρασία προκειμένου να περάσουν πελάτες.Κοπέλα αδιάφορη.Είχε μπαστακωθεί μπροστά στην πόρτα και δεν με άφηνε να περάσω.
Στο μεσαίο τα 2 θωρηκτά η Στέλλα και η Λούντα.Εσείς που γουστάρετε χονδρές και με μεγάλα βυζιά μην βγαίνετε και κλαίτε οτι δεν υπάρχουν εγώ σήμερα σε Λιοσίων και Μετάξι είδα αρκετές  χονδρές με βυζόμπαλα!!Στο αριστερό ισόγειο 2 κοπέλες μία με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και λευκό δέρμα αδιάφορη που ήταν και τις 2 προήγουμενες εβδομάδες εκεί μαζί με μία κοντή, λεπτή,αθίγγανη μεγαλοκοπέλα μεταγραφή απο Φυλής 74 και 54 όροφος.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο η ίδια με προηγούμενη βδομάδα ψηλή,υπέρβαρη με κοντά καστανά μαλλιά,αδιάφορη.Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστά κοντό παχουλό πορδοβούλωμα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο με είχε πειάσει και δεν με άφηνε να βγω λόγω αναδουλείας λέγοντας μου <<εσύ περάσει μέσα και εγώ μετά ευχαριστήσει>>Αδιάφορη εμφανισιακά.Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο ήταν κοπέλα ξανθιά με κανονικά μαλλιά,λευκή με σλάβικα χαρακτηριστικά προσώπου,που έμοιαζε με την Ναταλυ απο Φυλής 74 και Φωκ 22 είναι όμως άλλη.Γαμήσι με 10 ευρώ.Πόστερ που απεικονίζει UFO μαζί με ξανθιά γυναίκα στον τοίχο.Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης άραγε;;XE!XE!!
Iάσωνος 30 όροφος ήταν λεπτό αθίγγανο πιπίνι με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω όμορφο που το γάμαγες μόνο με 10 ευρώ.Καινούριο και αυτό!!Στο υπόγειο ήταν η μιλφ κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο και μαύρο ολόσωμο,Αλβανίδα που έπαιζε πολύ παλιά αν θυμάστε στο Κωλονού 27 ισόγειο και όροφο.Αδιάφορη.Γαμήσι με 10 ευρώ και κώλο με 15.
Λεωνίδου 28 ισόγειο κοπέλα μελαμψή με όμορφα γυμνά τριάρια βυζιά,μαύρα μαλλιά πιασμένα,λεπτή με όμορφο κορμί.Μιλούσε καλά ελληνικά.Στον όροφο με μόνο 10 ευρώ γαμάτε απο κώλο την Λίντα.Κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά και κάπως περίεργη φάτσα.
Και τέλος ήρθε η ώρα να εξακριβώσω αν η πληροφορία που δώθηκε σε κριτική για το μπουρδέλο της Μενάνδρου 45 ήταν αληθινή.Και ναι όντως δεν είχε πλέον μαύρες να δουλεύουν εκεί και τώρα εργάζεται η Νάντια η μιλ Βουλγάρα απο Κωλοκυνθούς 63 και Ιάσωνος 1 πολύ παλιότερα.Η τιμή ίδια στα 15 ευρώ και πέρασα πολύ καλά.Γενικά σήμερα το menou είχε 2 Βουλγάρες και ήταν κορυφαίες,vfm.Tα λεφτά μου δεν πήγαν χαμένα.Καλή συνέχεια συναγωνιστές!!
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Tο " άσχημο " για μένα είναι ότι έχω γράψει στο SITE να αναφέρονται στα σπίτια δίπλα στην διεύθυνση και το τηλέφωνο. Όπως γίνεται με τα Stundio. Αυτό είναι μεγάλη εξυπηρέτηση για πολλούς λόγους . Ο κυριότερος είναι να μαθαίνουμε ποιό κορίτσι δουλευει την συγκεκριμένη στιγμή και μετά αν τυχόν είναι κλειστό. Έτσι πήγα σήμερα στην Περγάμου 27 κλπ. και λόγω λαϊκής ήταν όλα κλειστά. Τσάμπα ο ποδαρόδρομος. Ας το ξανασκεφθεί ο Admin. Ευχαριστώ. SERAPIS.
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
να αναφέρονται στα σπίτια δίπλα στην διεύθυνση και το τηλέφωνο. Όπως γίνεται με τα Stundio. Ο κυριότερος λογος είναι να μαθαίνουμε ποιό κορίτσι δουλευει την συγκεκριμένη στιγμή και μετά αν τυχόν είναι κλειστό. Έτσι πήγα σήμερα στην Περγάμου 27 κλπ. και λόγω λαϊκής ήταν όλα κλειστά.
Κακος πηγες. Ο καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να εμπεδωσει οτι.ΤΕΤΑΡΤΗ κλειστα τα ανατολικα της οδου φυλης και ΣΑΒΒΑΤΟ λαικη στο υψος της βοδα. Αν δεν το μαθεις απ εξω πολυ φοβαμαι πως θα μεταεξεταστεος και θα πρεπει να ξαναδωσεις τον Σεπτεμβριο το μαθημα. Οσο για το τηλεφωνο των οικων δεν ξερω αν ειναι εφικτο να συμβει μιας που τα studio ας πουμε διαφιμηζονται στο forum και εκπροσωποι τους σαν τον κυβερνητικο εκπροσωπο ενημερωνουν ...Εαν εισαι πελατης μιας κοπελας ζητα το τηλ της για να την βρισκεις.Εαν παλι σου αρνηθει , στο χερι σου ειναι να ζητησεις το τηλ του μαγαζιου απο την τσα2
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πρόκειται για την Κάρμεν απο Φυλής 65 επάνω ή κάποια άλλη?
Αλλη αδερφε. Η Καρμεν του 65 εξακολουθει να εργαζεται στον οροφο.Πριν εγραψα οτι τεταρτη εχει λαικη στα ανατολικα της φυλης, αλλα εκτος απο ανορθογραφος ειμαι και αγεωγραφητος.Αφου δεν μου παει η Αμερικανια γιατι το παιζω; Τα δυτικα ειναι κλειστα απο 200 εως 109
 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
120
Πόντοι
4.065
Κεραμικού 15 όροφος.Δεν μπορούσα να μην γελάσω με 2 εντεκάχρονα αγοράκια που μπήκαν μέσα στο μπουρδέλο και βγήκαν τρέχοντας γεμάτα περίεργεια και με ρώτησαν βγαίνοντας γελώντας -Καλέ κύριε τι γίνεται εκεί μέσα;;; Μειδιώντας απέφυγα να απαντήσω σκεπτόμενος <<όταν θα μεγαλώσετε θα μάθετε και εσείς>> αναπολώντας και τα δικά μου χρόνια αθωότητας που έβλεπα τα μπουρδέλα και αναρωτιόμουν πώς να είναι εκεί μέσα και πώς λειτουργούν.Βιαζόμουν να μεγαλώσω να δοκιμάσω και αφού εντέλει έμαθα οτι ένας ενήλικος έχει μόνο αυτό το ευχάριστο και χίλια δύο δυσάρεστα ήθελα να έρθουν τα παιδικά χρόνια της αθωότητας πάλι πίσω με τους φίλους μου να προσπαθούμε να μπούμε στα μπουρδέλα για να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα.Αυτά σκεφτόμουν κατεβαίνοντας προς Μεταξουργείο.
Κεντησες....
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αποσπασματικη ενημερωση απο την παραδοσιακη τσαρκα με τον SPEED

Περγαμου 27Α : Αλικη. Η κοκκινομαλα Milf γνωστη και απο Βεργας 6

Περγαμου 27Β : Ευα. η τροφαντη ξανθη milf με περασμα απο το γειτονικο Αλκαμενους 113 και Διδυμου 16. για την αποδοση της θα σας διαφωτισει ο SPEED στην κριτικη του, μιας και τον συγκινησε εντονα.......

Αλκαμενους 117: Αννα. Milf-gilf ξανθο με ισια μαλλιά και φουλ ποργραμμα  (+ κουλουρακι) στα 25

Αλκαμενους 113 : Μινα. Μια ακομα milf την οποια ειχα τιμησει πριν κανα δυο χρονια περιπου στο Δισυμου 20. Ξανθη με καλοσχηματιμσενο σωμα γα την ηληκια της, τα βασικά.
 

bask

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις που ειναι η Δήμητρα που ήταν στο Ιάσωνος 37Β ?
 

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Μηνύματα
1.087
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Με το καλημερα της Κυριακης,βολτα στα σπιτια της Φυλης,,,,φυσικα και δεν ειχα κοιμηθει...!!!

ΩΡΑ 9 το πρωι,,,,

Φυλης 71 πανω,,,Βικυ η πολωνεζα.
Φυλης 86 κατω...Σαμπρινα η γυρολογος.
Φυλης 86 πανω..Ξενια,με το πεσμενο στηθος.
Φυλης 84 πανω,2 κοπελες,μια ξανθια με λιγα κιλα παραπανω,ωραιο προσωπο,και μια μελαχροινη αδυνατη.
Φωκαιας 27υπογειο...Μπαρμπορα,εντελως αλλαγμενη,αλλη γυναικα το απογευμα η Αννα η πολωνεζα.
Φωκαιας 25 πανω,,,επιστροφη της,,,,ξεχναω το ονομα...ηταν πριν κανα διμηνο με καλες κριτικες,μαυρομαλλα,αδυνατη,με ολοστρογυλο κολαρακι,μικρα.. :boobies:....χαρουμενη,στα υποψιν.
Κων 166 υπογειο...Σαμπρινα το ουκρανικο μοντελο,,,μαλλον η τελευταια μου καταθεση μαζι της,,,20 λεπτη παραμονη,μικρη συμμετοχη...3 φορες μαζι της και 3 διαφορετικες εμπειριες,,,η τσα2 ενοχλησε διακριτικα,φωναζωντας τη λεξη μωρο...το απογευμα ΕΥΑ η αλλη ουκρανη,με πολυ καλη συμμετοχη και μετα τα μεσανυχτα Αννα η πολωνεζα.
Κολωνου11 υπογειο...ωρα 8,,,4 κοπελες ναι τοσες ηταν...2 ελληνιδες και 2 ρουμανες,,,κανονικο προγραμμα....εκτος απο την ελληνιδα Μαρια πουεδειχνε προθυμη οι αλλες δε πρεπει και να το κατεχουν.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Χτεσινή πρωινή καθυστερημένη μινι επιδρομή. . .  .. .

Φωκ. 22 άνω: το Κατερινάκι
Φωκ. 22 κάτω: η Μις Καπαρτίνα
Φωκ. 27 Ισ.: η Εύα
Φωκ. 19: η Αντριάννα (& μάλλον η Ρωξάνη)
Φωκ. 17 1ος: μια ξανθιά χωριατοπούλα με φουλ (την είχα πετύχει και στο Φυλ. 66δ)
Φωκ. 17 Ισ.: η Αλεξάνδρα, εδοκιμάσθει μιας και μου αρέσουν τα μοντελέ πιπινάκια. Αν και γλυκιά, είναι λίγο αγχωμένη, νευρική. Θέλει να σε ικανοποιήσει, αλλά δεν το έχει (ακόμα). Δεν είναι κρύα, αλλά της λείπει η τσαχπινιά (π.χ. Χριστίνα).
Φυλ. 74 κλειστό
Φυλ. 80: η Μπιάνκα
Φυλ. 65 άνω: η Κάρμεν
Φυλ. 65 κάτω: η Μιρέλα με φουλ
Φυλ. 134 1ος: η Τάνια του Φ. 66α. Μια ευχάριστη κατάθεσης, αλλά και τελευταία. Μετά τα 10 λεπτά, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, με υπερβολικό άγχος χρόνου και έντονη πίεση. Αλλά, άν το "τελείωμά" μου είναι αγχωτικό, τότε ποια/που η απόλαυση ? ? ? 

Καλή συνέχεια . .  . .
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Νacro εχεις κανενα νεο απο το Μαρακι.Ξαναβρηκε την πελατεια της η θα την ξαναχασουμε και θα τρεχουμε στην Νικολουλη μετα; Εχεις μερες να μας ενημερωσεις και δεν σου κρυβω πως εχω αρχισει να ανησυχω
 

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Μηνύματα
515
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Νικολούλη!!!!!!!!χαχαχαχαχα εγραψες lionaug78!!!!!!!!!
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
4
Πόντοι
16
μεσημεριανη βολτουλα στο μεταξι,κυριως πηγα για Λιντα για κουλουρι στο Λεωνιδου 28 πανω αλλα στη θεση της μια αφιαφορη γυφτισσα ονοματι Φιφι.πολλες γυφτοπουλες στο μεταξι και η ατμοσφαιρα μυριζε πακετο απο μακρυα.μοναδικο αξιοσημειωτο που ειδα ηταν μια πιτσιρικα στο Ιασωνος 33 στο πανω μελαχρινη με λευκη επιδερμιδα(μου εκανε εντυπωση σημερα :cheesy:)με γαματους βυζους 3αρηδες :tits: .χαζοχαρουμενη λιγο στο σαλονι αλλα παρολο που ειχε φοβερη βυζαρα την εκοψα για πακετο.ειχα περιορισμενο χρονο για ενα γρηγορο και τελικα μαλακια που δεν εσκασα Φυλης :headbang:
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε...λιντα ε...εισαι καμικαζι αυτοκτονιας και συ...
λογικα η φιφι ειναι η σισσυ,ηταν με κοντο μαλλι βαμμενο ξανθο?
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
4
Πόντοι
16
δεν την εχω δει.κουλουρι απο εδω ακουσα και πηγα. danger?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom