Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (25 μέλη και 202 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
το σουπερ μιλφ τατιανα απο φυλης 66,φυλης 54 πανω,φωκαιας 17 πανω και 27 κατω μεταφερθηκε λιοσιων 79 και θα εργαζεται και πρωινη και απογευματινη βαρδια
To σούπερ μιλφ Τατιάνα μήπως είναι η gilf Βαλέρια απο Αγκύρας 12 και Καλύμνου 48 παλιότερα;;Γιατί εγώ αυτή είδα στο Φωκ 27 υπόγειο απόγευμα την ίδια μέρα που συναγωνιστής την ανέφερε ως Τατιάνα.Ρωτάω γιατί νομίζω οτι έψαχνα άδικα για μία που ούτως ή άλλως ήξερα και είχα δοκιμάσει παλιότερα.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
To σούπερ μιλφ Τατιάνα μήπως είναι η gilf Βαλέρια απο Αγκύρας 12 και Καλύμνου 48 παλιότερα;;Γιατί εγώ αυτή είδα στο Φωκ 27 υπόγειο απόγευμα την ίδια μέρα που συναγωνιστής την ανέφερε ως Τατιάνα.Ρωτάω γιατί νομίζω οτι έψαχνα άδικα για μία που ούτως ή άλλως ήξερα και είχα δοκιμάσει παλιότερα.
φιλε οχι η βαλερια δεν ειναι 100%.την ξερω τη βαλερια.βεβαια η τατιανα δουλεψε στο φωκ υπογειο 2-3μερες οποτε ας περιοριστουμε στους υπολοιπους οικους που αναφερα για να γινει αντιληπτο ποια ειναι

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
περασα απο κολοκυνθους που καποιος ειπε οτι δουλευει το κατερινακι απο φ.66 την τριτη και δεν ηταν.ισχυει οτι δουλευει εκει?περασε κανενας συναγωνιστης να τσεκαρει?
νομιζω το πολυ κοντο κατερινακι δουλευε φωκαιας 22 πανω τη τριτη πρωι

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε οχι η βαλερια δεν ειναι 100%.την ξερω τη βαλερια.βεβαια η τατιανα δουλεψε στο φωκ υπογειο 2-3μερες οποτε ας περιοριστουμε στους υπολοιπους οικους που αναφερα για να γινει αντιληπτο ποια ειναι
Θα τσεκάρω τότε το Λιοσίων 79 όποτε μπορέσω και μακάρι να είναι άλλη.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Θα τσεκάρω τότε το Λιοσίων 79 όποτε μπορέσω και μακάρι να είναι άλλη.
φιλε σιγουρα ειναι αλλη.η τατιανα φανηκε πριν κανα μηνα απογευματινη βαρδια στο φυλης 66 μετα δουλεψε απογευματινη το φυλης 54 πανω και μετα  μεταμεσονυχτια στο φωκαιας 17 πανω.καμια σχεση με βαλερια.σου λεω τα στεκια κατα σειρα μηπως τη  θυμηθεις,αν ποτε την ειδες,γιατι εισαι πολυ μεθοδικος στην ερευνα σου και αποκλειω την περιπτωση να μη την εχεις δει

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Τριτη απογευμα πηγα καρφωτος στο φωκαιας 27 για την αννα τη πολωνεζα που την ειχα πετυχει τη προηγουμενη πεμτη αλλα με βαρια καρδια επεσα στη τατιανα τη γκιλφ...

Στο 66ηταν η Σουζι η αλβανεζα που δηλωνει τσεχιδα ενω στη Περγαμου 2 στο πανω ηταν η Τατιανα η πιτσιρικα ρωσσιδα απο το 66.
Στο διπλα η τσα2 δε με αποκαλεσε Ζουζουνι αλλα Μαμουνα...!!!νεο παρατσουκλι.

Η Εμα η ουκρανη απο φωκαιας 27 γυρισε στο τοπο οπου πρωτοξεκινησε το μαρτη του 2ο10,,,Ιασωνος 1γ απογευματινη βαρδια...εξω γινονταν συριγγομαχια....!!!

Σημερα το πρωι επισκεφτηκα την ΕΥΑ την ξανθια ουκρανη στο κων 166 υπογειο,2η φορα μαζι της...αριστη συμμετοχη....τωρα ειναι μια καινουρια ουκρανη ονοματι Ντανα και το βραδυ η αννα η πολωνεζα με το πρωκτικο..η Σαμπρινα ισως και να σταματησε.

Εξαιτιας τεχνικων προβληματων στο σκληρο δισκο δε μπορεσα να ενημερωσω τις προηγουμενες μερες...οποιος βρει την Αννα τη πολωνεζα απο φυλης 84,φωκαιας 25 πανω και Φωκαιας 27 υπογειο ας ενημερωσει....!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πύρκαυλε , πολύ καλή πρώτη κριτική. Άντε , δώσε τα data στο λαό , στην εποχή της πληροφορίας ζούμε  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
περασα απο κολοκυνθους που καποιος ειπε οτι δουλευει το κατερινακι απο φ.66 την τριτη και δεν ηταν.ισχυει οτι δουλευει εκει?περασε κανενας συναγωνιστης να τσεκαρει?
εγω την πετηχα την κυριακη κ το εγραψα...την τριτη κ σημερα που ξαναπερασα δεν ηταν...αν διαβασεις λιγο ποιο πανω καποιος συναγωνηστης γραφει οτι την πετυχε σε καποιο στην φωκαιας...για διαβασε

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης
εγω την πετηχα την κυριακη κ το εγραψα...την τριτη κ σημερα που ξαναπερασα δεν ηταν...αν διαβασεις λιγο ποιο πανω καποιος συναγωνηστης γραφει οτι την πετυχε σε καποιο στην φωκαιας...για διαβασε
man δεν αμφισβητησα οτι την πετυχες στην κολοκυνθους απλα περασα απο εκει δεν την ειδα και ρωτησα αν την πηρα κανεις ματι αλλου

Επισκέπτης
jockerx απο φ200 και φ71 εχεις περασει; Δεν βλεπω να τα αναφερεις
:2funny:
ουκ εν τω πολλώ το ευ...
Στοχευμένη επίσκεψη και κατάθεση στην αξιόλογη Μιχαέλα και με την ευκαιρία είσοδος στα διπλανά.
Άλλωστε τι να πας να δεις;...τα ίδια και τα ίδια!
Και η κάθε σπαστικιά τσατσόγρια τύπου Εύας-Φυλής 71 ισόγειο και πρωϊνής Ουκρανής αδύνατης στο Φυλής 200 που δυναμώνει την μουσική στα 7-8 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο! 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή στοχευμένη επιδρομή.

Φυλ. 65 πάνω: Η Γκαμπριέλα
Φωκ. 17 κάτω: η Μπιάνκα η "Ισπανίδα"
Φωκ. 17 άνω: η μελαμψή κοντή αδύνατη προ- ΜΙΛΦ με φουλ
Φωκ. 22 άνω: το Κατερινάκι του Φ.66Δ. Από μακρυά ομοιάζει με σκυλάκι ράτσας Τσιουάουα, αλλά από κοντά έχει πιο γλυκό προσωπάκι. Ο σωματότυπός της χωράει σε μια χούφτα. Όμως είναι καλή στο δωμάτιο, με άνεση χρόνου, αναστεναγμούς.

Επισκέπτης
Πύρκαυλε , πολύ καλή πρώτη κριτική. Άντε , δώσε τα data στο λαό , στην εποχή της πληροφορίας ζούμε  ;)
Ευχαριστώ ρε φιλαράκι. Μόνο που η δεύτερη κριτική ανέβηκε λειψή και δεν βγάζει νόημα. Ζήτησα να διαγραφεί για να την ανεβάσω σωστά αλλά τπτ...
Εντάξει ο υπολογιστής;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ ρε φιλαράκι. Μόνο που η δεύτερη κριτική ανέβηκε λειψή και δεν βγάζει νόημα. Ζήτησα να διαγραφεί για να την ανεβάσω σωστά αλλά τπτ...
Εντάξει ο υπολογιστής;
Ποιά "λειψή" κριτική λες;
Εγώ διάβασα μια πολύ εμπεριστατωμένη αξιολόγηση που πιθανόν να μην έγραφα (σχεδόν) ποτέ ...  :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Στο διπλα η τσα2 δε με αποκαλεσε Ζουζουνι αλλα Μαμουνα...!!!νεο παρατσουκλι.
...

Μάλλον έχει κάποιο σύμπλεγμα με τα έντομα.
Κουνουπάκι μου, κατσαριδάκι μου, σκατομυγούλα μου, τσιμπουράκι μου, κτλ

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Πριν απο λιγο τσεκαρα στο λιοσιων 79 την κοπελα η οποια δεν ειναι η gilf βαλερια απο Αγκυρας και και καλυμνου παλαιοτερα

Νικήτας_2

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
Η ναταλι απο αγκυρας αξιζει ρε μαγκες? Την ειχα παρει πριν κατι μηνες νομιζω, χτες ειχε πολυ κινηση 4 ατομα περιμεναν αλλα εγω βαριομουνα να περιμενω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom