Τσάρκα στην πρωινή βάρδια της Φυλής που είχε πολύ λίγο κόσμο. Το θερμόμετρο του αμαξιού μου έγραφε 35 βραθμούς και στα σαλόνια των μπουρδέλων τα air condition ήταν όλα κλειστά. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαθουπόλεως δεξιά: Ξανθιά κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα.
Αγαθουπόλεως αριστερά: Ανοιχτό φωτάκι, αλλά δεν μου άνοιγε κανένας.
Φυλής:
200: Κλειστό.
136: Μιχαέλλα, ξανθιά με ωραίες καμπύλες, την είχα δει παλαιότερα στο Χωματιανού πάνω και κάτω.
134 υπόγειο: Πάολα, μελαχρινό πανέμορφο πιπινάκι με γλυκό πρόσωπο και ωραίο σώμα με μικρό στήθος.
134 ισόγειο: Μιχαέλλα ή Μαρίνα ή κάτι τέτοιο, μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα. Όταν πήγα να φύγω με έκλεισε η τσατσά την πόρτα και έβαλε το χέρι της μέσα από την μπλούζα μου και άρχισε να με χαιδέυει. Πρωτοφανές περιστατικό στην μπουρδελοκαριέρα μου. Στην συνέχεια μου είπε ότι δουλεύει και στο studio στην Πειραιώς 109 και να πάω και να την επισκευτώ. Ελπίζω να εννοούσε ότι θα είναι και η κοπέλα εκεί...
134 όροφος: Τατιάνα, καστανό κοντοπούτανο, από Φυλής 66 δεξιά.
92 αριστερά: Κλειστό.
92 δεξιά: Μελαχρινό με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο. Έμοιαζε με την Τζούλια αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτή γιατί την είδα γρήγορα.
71 υπόγειο: Κλειστό.
71 ισόγειο: Αλεξάνδρα, ,μελαχρινή με κοντό μαλλί με μία τούφα ξανθιά, μικρό στήθος και δίνει και κουλουράκι.
71 όροφος: Βίκυ η Πολωνέζα.
69 κάτω: Αλίνα παπάκι, ξανθιά με υπέροχο σώμα και πρόσωπο.
69 πάνω: Αννούλα, μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο σώμα.
67: Καινούριο μελαχρινό με μεγάλο στήθος.
65 κάτω: Κλειστό.
66 αριστερά: Δεν μπαίνω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
66 δεξιά: Ελένη, καστανή στρουμπουλή.
Φωκαίας:
17 κάτω: Δεν μπαίνω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
25 πάνω: Ξανθό με ωραίο σώμα, αλλά είχε ένα λυπημένο ύφος.
24: Μελαχρινό με κουλούρι, αδιάφορο.
22 πάνω: Από τα ποιό κοντά κορίτσια που έχω δει. Ζήτημα να ήταν 1.40. Με τατουάζ στα πλευρά και στο δεξί κολομέρι.
22 κάτω: Άννα, που έμαθε να λέει γεία σου στα ελληνικά. Καστανή με ωραίο σώμα, μικρό στήθος και κουλούρι.
Μονής Προδρόμου:
πάνω: Κλειστό.
κάτω: Είχε χαρτί από την αστυνομία που έγραφε ότι σφραγίστηκε γιατί ήταν παράνομος οίκος ανοχής και ότι είχε σφραγιστεί και στο παρελθόν αλλά λειτουργούσε χωρίς άδεια και πολλές παπαρίες.