Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (23 μέλη και 207 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποιά "λειψή" κριτική λες;
Εγώ διάβασα μια πολύ εμπεριστατωμένη αξιολόγηση που πιθανόν να μην έγραφα (σχεδόν) ποτέ ...  :rockon:
Σ' ευχαριστώ για το κομπλιμέντο, όμως οτιδήποτε είχα γράψει μέσα σε ελληνικά εισαγωγικά <<>>, δεν εμφανίστηκε οπότε δεν υπήρχαν διάλογοι. Τη διόρθωσα, την έκανα με αγγλικά "" και την επαναδημοσίευσε ο antisthenis. Τώρα είναι πλήρης :)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Η ναταλι απο αγκυρας αξιζει ρε μαγκες? Την ειχα παρει πριν κατι μηνες νομιζω, χτες ειχε πολυ κινηση 4 ατομα περιμεναν αλλα εγω βαριομουνα να περιμενω.
ειναι πολυ καλη.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ενημερωση τωρα από φυλης
69 νεα μελαγχροινη κοπελα με καλο σωμα ,ωραιο στηθος αλλα γυφτικη προφορα που για μενα είναι μειονεκτημα,μου ειπε ονομα αλλα δεν το θυμαμαι
84α αλινα,παρομοια χαρακτιριστικα και προφορα,ωραιο σωματακι με διαφορα το μικρο στηθος της σε σχεση με τη προηγουμενη κοπελα
86α ξενια
80 η γλυκια μπιανκα
66δ αλεξια,μελαγχροινο νταρντανομωρο με φουλ προγραμμα
66α νομιζω ελενη,η γνωστη μελαγχροινη κοπελα με τις μαλλον πλαδαρες καμπυλες της
59 δυο κοριτσια,η μαρινελα σαντρα και ένα μελαγχροινο λεπτο ψιλολιγνο που κατι μου θυμιζε
54β μαιρη η mlf
54α ντιανα,ξανθια κοπελα κε κανονικο σωμα και υψος,καπως αυστηρο υφος στο προσωπο..
Κλειστα,65β ,μονης προδρομου και τα δυο,υπογειο και πανω
Φωκαιας
27 και αχαρνων ευα,μελαγχροινη λεπτη κανονικη λολιτα
27 υπογειο η μπαρμπαρα,ξεχαστε τη μπαρμπορα που ξερατε,εχει παραμορφωθει,πιθανον σιλικονη στα χειλη,λευκη επιδερμιδα και λιγο περισσοτερα κιλα
25α λαουρα
25β ντιανα η ξανθια λεπτη ρουμανιτσα με το φανταστικο κωλαρακι
19 ρωξανη
Λιοσιων 79 η τατιανα του speed (τανια) όπως πολύ σωστα ενημερωσε ο chris
Χωματιανου
11 πανω τιτινα μελαγχροινη γυφτοπουλα πιθανοτατα αλλα με αξιοπρεπες λεπτο προς κανονικο σωμα και γλυκια στην συμπεριφορα
11 ισογειο μονικα ξανθια μετριου αναστηματος και εμφανισης,η κοπελα της διπλανης πορτας

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τσάρκα στην πρωινή βάρδια της Φυλής που είχε πολύ λίγο κόσμο. Το θερμόμετρο του αμαξιού μου έγραφε 35 βραθμούς και στα σαλόνια των μπουρδέλων τα air condition ήταν όλα κλειστά. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαθουπόλεως δεξιά: Ξανθιά κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα.
Αγαθουπόλεως αριστερά: Ανοιχτό φωτάκι, αλλά δεν μου άνοιγε κανένας.

Φυλής:

200: Κλειστό.
136: Μιχαέλλα, ξανθιά με ωραίες καμπύλες, την είχα δει παλαιότερα στο Χωματιανού πάνω και κάτω.
134 υπόγειο: Πάολα, μελαχρινό πανέμορφο πιπινάκι με γλυκό πρόσωπο και ωραίο σώμα με μικρό στήθος.
134 ισόγειο: Μιχαέλλα ή Μαρίνα ή κάτι τέτοιο, μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα. Όταν πήγα να φύγω με έκλεισε η τσατσά την πόρτα και έβαλε το χέρι της μέσα από την μπλούζα μου και άρχισε να με χαιδέυει. Πρωτοφανές περιστατικό στην μπουρδελοκαριέρα μου. Στην συνέχεια μου είπε ότι δουλεύει και στο studio στην Πειραιώς 109 και να πάω και να την επισκευτώ. Ελπίζω να εννοούσε ότι θα είναι και η κοπέλα εκεί...   :P
134 όροφος: Τατιάνα, καστανό κοντοπούτανο, από Φυλής 66 δεξιά.
92 αριστερά: Κλειστό.
92 δεξιά: Μελαχρινό με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο. Έμοιαζε με την Τζούλια αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτή γιατί την είδα γρήγορα.
71 υπόγειο: Κλειστό.
71 ισόγειο: Αλεξάνδρα, ,μελαχρινή με κοντό μαλλί με μία τούφα ξανθιά, μικρό στήθος και δίνει και κουλουράκι.
71 όροφος: Βίκυ η Πολωνέζα.
69 κάτω: Αλίνα παπάκι, ξανθιά με υπέροχο σώμα και πρόσωπο.
69 πάνω: Αννούλα, μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο σώμα.
67: Καινούριο μελαχρινό με μεγάλο στήθος.
65 κάτω: Κλειστό.
66 αριστερά: Δεν μπαίνω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
66 δεξιά: Ελένη, καστανή στρουμπουλή.

Φωκαίας:

17 κάτω: Δεν μπαίνω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
25 πάνω: Ξανθό με ωραίο σώμα, αλλά είχε ένα λυπημένο ύφος.
24: Μελαχρινό με κουλούρι, αδιάφορο.
22 πάνω: Από τα ποιό κοντά κορίτσια που έχω δει. Ζήτημα να ήταν 1.40.  Με τατουάζ στα πλευρά και στο δεξί κολομέρι.
22 κάτω: Άννα, που έμαθε να λέει γεία σου στα ελληνικά. Καστανή με ωραίο σώμα, μικρό στήθος και κουλούρι.

Μονής Προδρόμου:

πάνω: Κλειστό.
κάτω: Είχε χαρτί από την αστυνομία που έγραφε ότι σφραγίστηκε γιατί ήταν παράνομος οίκος ανοχής και ότι είχε σφραγιστεί και στο παρελθόν αλλά λειτουργούσε χωρίς άδεια και πολλές παπαρίες.

Νικήτας_2

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
ναι, 1,70 ειναι οχι πολυ κοντο μαλλι ομως, είχε αρκετο κοσμο χτες στην αναμονη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι, 1,70 ειναι οχι πολυ κοντο μαλλι ομως, είχε αρκετο κοσμο χτες στην αναμονη
οχι κατι ιδιαιτερο τυπε
ενταξει ειναι καλη στο τρομπονι δεν βιαζεται και λοιπα
δεν κλαιες τα λεφτα σου αλλα δεν ειναι να πας και πολλες φορες μαζι της

Επισκέπτης
27 υπογειο η μπαρμπαρα,ξεχαστε τη μπαρμπορα που ξερατε,εχει παραμορφωθει,πιθανον σιλικονη στα χειλη,λευκη επιδερμιδα και λιγο περισσοτερα κιλα
Τα χείλη της είναι όπως ήταν πάντα. Αν έχει σιλικόνη ή όχι δεν ξέρω αλλά έτσι ήταν ανέκαθεν. Επίσης, πάντα είχε λευκή επιδερμίδα γι' αυτό και φαίνονται έντονα οι μελανιές. Όσο για κιλά, εκεί πήρε πολλά δυστυχώς.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε οχι η βαλερια δεν ειναι 100%.την ξερω τη βαλερια.βεβαια η τατιανα δουλεψε στο φωκ υπογειο 2-3μερες οποτε ας περιοριστουμε στους υπολοιπους οικους που αναφερα για να γινει αντιληπτο ποια ειναι
Παίζει και παραπλάνηση με τα ονόματα πολλές φορές.Θα τσεκάρω πάντως την πληροφορία αν μπορέσω και θα σας πω.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καταδρομική στον δρόμο της ακολασίας, όπου και ετιμήθη εκ νέου η Μιχαέλα.

Στα υπόλοιπα:

Φυ92νε - αδιάφορη
Φυ71νε - καστανόξανθο μπαζομίλφ
Φυ&ΜΠ - μελαχροινό μπάζο
Μπ - το πέτυχα ανοικτό, μελαχροινό μπάζο
Φυ σ' ένα σπίτι απέναντι - περαστικός σκαρφάλωσε και πήδηξε σε μπαλκόνι του ημισογείου
Φυ 86κα - δυο μελαχροινές με φουλ, η μία καλούτσικη
Φυ 86πα - Σορένα, την είδα από κάτω που είχε βγει και κάπνιζε
Φυ 84πα - Μιχαέλα και ξανθιά καλούτσικη
Φυ 84κα - Ξένια
Φω 22πα - καστανό εξαιρετικά κοντοπούτανο
Φω 22κα - ξανθιά ενδιαφέρουσα με πρωκτικό

Αυτά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε παιδες πως γαματε με τετοια ζεστη?  :think:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καταδρομική στον δρόμο της ακολασίας, όπου και ετιμήθη εκ νέου η Μιχαέλα.

Στα υπόλοιπα:

Φυ92νε - αδιάφορη
Φυ71νε - καστανόξανθο μπαζομίλφ
Φυ&ΜΠ - μελαχροινό μπάζο
Μπ - το πέτυχα ανοικτό, μελαχροινό μπάζο
Φυ σ' ένα σπίτι απέναντι - περαστικός σκαρφάλωσε και πήδηξε σε μπαλκόνι του ημισογείου
Φυ 86κα - δυο μελαχροινές με φουλ, η μία καλούτσικη
Φυ 86πα - Σορένα, την είδα από κάτω που είχε βγει και κάπνιζε
Φυ 84πα - Μιχαέλα και ξανθιά καλούτσικη
Φυ 84κα - Ξένια
Φω 22πα - καστανό εξαιρετικά κοντοπούτανο
Φω 22κα - ξανθιά ενδιαφέρουσα με πρωκτικό

Αυτά.

Και .  . . ..

Φυλ. 134 1ος: Κλειστό
Φυλ. 134 Ισ.: η Κατερίνα
Πιπ. 65: Μια μέτρια μελαχρινούλα
Φυλ. 92 νέο: μια καινούργια τσαχπινούλα καμπιλόγραμμη ξανθιά με μακρυά μαλλιά, πιασμένα κοτσίδες.
Φυλ. 73: η Ρωσσίδα Μιλφ που παίζει εκεί τελευταία
Φυλ. 71 Ισ.: η Λάουρα
Φυλ. 65 άνω: η Κάρμεν
Φωκ. 17 Ισ.: η Μπιάνκα
Φωκ. 17 άνω: Κλειστό
Φωκ. 27 Ισ.: Αλμπίνα
Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα, μια εμφανίσιμη σφριγηλό-καμπυλόγραμμη μακρομαλλούσα ξανθιά.
Φυλ. 200: η Άννα-Μαρία με το τατού στην πλάτη από το Φυλ.65 άνω, 67, 19.
Αγαθουπόλεως δεξιά: ένα ξανθό θωρηκτό
Αγαθουπόλεως αριστερά: ένα γλυκό ξανθό, καλλίγραμμο φαινότανε, την πάτησα & μπήκα. Η Αλίνα. Το μπουρδέλο είχε ένα μόνο κλιματισμό (στο σαλόνι) και ήταν κλειστό. Στα δωμάτια δεν είχε ούτε νιπτήρα, αλλά ντουσιέρα (άβολο). Έρχεται η μαντάμ, που παρόλο που μικρο-δείχνει, φάνηκαν οι ατέλειες της στο κρεβάτι: τελείως πεσμένο στήθος, σημάδια γέννας, κυτταρίτιδα. Κατά την πράξη έβαζε το χέρι της σαν διχάλα για "ταχύτερα" αποτελέσματα. Το κρεβάτι έτριζε. Ζέστη/υγρασία αρκετή. Οπότε το διακόψαμε νωρίς, χωρίς να τελειώσω. Χαμένο το 20αρικο !

Παρατήρηση: Σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα τα κλιματιστικά ήταν κλειστά ! ! !            Μάλλον πρέπει να τους αρχίσουμε στα "στολίδια" για να καταλάβουν !  :tickedoff:

Επισκέπτης
Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα, μια εμφανίσιμη σφριγηλό-καμπυλόγραμμη μακρομαλλούσα ξανθιά
Μάλλον η νευρωτική ΦΟΛΑ ΑΠΑΤΗ Χριστίνα από Φυλής 54άνω, Αγαθουπόλεως 54LCD TV και Διδύμου 8 άνω πρόσφατα.

Αγαθουπόλεως 54 2ο από Φυλής:
Αγαθουπόλεως αριστερά: ένα γλυκό ξανθό, καλλίγραμμο φαινότανε, την πάτησα & μπήκα. Η Αλίνα. Το μπουρδέλο είχε ένα μόνο κλιματισμό (στο σαλόνι) και ήταν κλειστό. Στα δωμάτια δεν είχε ούτε νιπτήρα, αλλά ντουσιέρα (άβολο). Έρχεται η μαντάμ, που παρόλο που μικρο-δείχνει, φάνηκαν οι ατέλειες της στο κρεβάτι: τελείως πεσμένο στήθος, σημάδια γέννας, κυτταρίτιδα. [size=14pt]Κατά την πράξη έβαζε το χέρι της σαν διχάλα για "ταχύτερα" αποτελέσματα.[/size] Το κρεβάτι έτριζε. Ζέστη/υγρασία αρκετή. Οπότε το διακόψαμε νωρίς, χωρίς να τελειώσω. Χαμένο το 20αρικο !
Μουσικέ είσαι αδικαιολόγητος!
Έχει αναφερθεί από έγκριτους συναγωνιστές οτι η Αλίνα-Ρεμούνδου 21κάτω και Ακομινάτου είναι μέτρια έως κακή.

ρε παιδες πως γαματε με τετοια ζεστη?  :think:
Παρατήρηση: Σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα τα κλιματιστικά ήταν κλειστά ! ! ! Μάλλον πρέπει να τους αρχίσουμε στα "στολίδια" για να καταλάβουν !   :tickedoff:
Διαμορφώνουμε εμείς τους κανόνες.Απαιτούμε να λειτουργούν τα κλιματιστικά στο κρύο.
Μουσικέ, μπήκες στο δωμάτιο, είδες την κατάσταση...ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!  :referee:...πάρε τα λεφτά και φύγε.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καμιά φορά διατάζει το κάτω κεφάλι.
Ευτυχώς, σπάνια.
Αλλά, το δουλεύω ακόμα !

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερινη πρωινη ενημερωση

Τελος,φυλης 71 πανω,μπαρμπαρα απο τσεχια,καινουργια,ισως να μη
γεμιζει το ματι σε πρωτη φαση,ομως,καταπληκτικο στηθος,πολυ σεξι σωμα,φιλια,χαδια και ωραιο σεξ,πραγματικα μου θυμισε κατι απο παλιες καλες μερες του 71 πανω
ελα παππου να σου δειξω τ αμπελοχωραφα σου,πρωτη αναφορα,πρωτη κριτικη  για τη μπαρμπαρα..πριν τρια χρονια
Τα φωκαιας ειναι αναποδα οντως οpeth

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης 65 ισογειο για τους λατρεις του πρωκτικου εχει ενα πολυ προστυχο λεπτο σεξι μελαγχροινο-μελαμψοειδες την μιρελα,βγηκε απο το δωματιο με το στριγκακι ελαφρα κατεβασμενο αλλο πραγμα,αν τη ξαναπετυχω θα το κανω το βημα
Για τους βυζολαγνους επισης τωρα το πρωι διπλα στο 67 η καρολαιν,φοβερο στηθος, δυνατο μωρο ,καταθεση,θα υπαρξει και κριτικη

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α ρε μπριζα πρωι πρωι...ειναι και κοντοπουτανος η μιρελα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom