Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μεταξουργειο 22.30 με 23.00 και φυλης 0.00κατι που παντα με μπερδευε, η τριτη βαρδια ποτε αλλαζει, 23.00 η 0.00 ?
μιας και κατι εχω στα υπ΄ όψιν...
Μεταξουργειο 22.30 με 23.00 και φυλης 0.00κατι που παντα με μπερδευε, η τριτη βαρδια ποτε αλλαζει, 23.00 η 0.00 ?
μιας και κατι εχω στα υπ΄ όψιν...
Μεταξουργειο 22.30 με 23.00 και φυλης 0.00
τελικα 10 η 15 ευρω ρε συναγωνιστη?
και πέταγε μετά και κάτι που ακουγόταν σαν λόου (low). Ήθελα να ΄ξερα, τι διάολο ήταν αυτό το λόου και λόου (όχι δεν εννοούσε χαμηλότερα...).
=========
"Λο" είναι το όχι στα ..εβραικά :o
Xμμ.....αν δεν ελεγε "slow" (το πιθανότερο) τότε-->
"Λο" είναι το όχι στα ..εβραικά :o
Ημέρα Δευτέρα Ώρα 13:00
Φυλής 65Β (Ισόγειο). Μιρέλλα. Πιπίνι μελαχρινό με ίσιο σχετικά μακρύ μαλλί, και αδύνατο σώμα (και δυστυχώς χωρίς βυζιά). Στα 20 euro φουλ πρόγραμμα. Στα ενδότερα, με το που μπήκε, αμέσως με το καλημέρα, να περάσει προφυλακτικό. Αν και στο πρόγραμμα αναφέρθηκε ακάπωτο (που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θα έπαιρνα, δεν είμαι fan), δεν ρώτησε καν. Πίπα υποτυπώδες. Επικρατούσε αυτή η αίσθηση της ξεπέτας. Μετά από 1 λεπτό περίπου στήθηκε στα 4 και προφανώς επειδή βαριότανε, ή επειδή ήθελε να τελειώνει, μου λέει κώλο κατευθείαν. Δεν της χάλασα το χατίρι , και αφού αλλάξαμε 4-5 στάσεις (όχι προς ευχαρίστηση δική μου, αλλά να έβρισκε μια στάση που να μην την πόναγε), και αφού βαρέθηκα να ακούω "σιγά μουρό μου, σιγά σιγά, είναι χονδρό και πονάει, και πέταγε μετά και κάτι που ακουγόταν σαν λόου (low). Ήθελα να ΄ξερα, τι διάολο ήταν αυτό το λόου και λόου (όχι δεν εννοούσε χαμηλότερα...). Το αίσιο τέλος ήρθε μετά από κάνα 5λεπτο. Εγώ σηκώθηκα και αυτή είχε κάτσει μπρούμυτα στο κρεβάτι κρατώντας τον κώλο της ! Και να πεις ότι δεν της το είπα ? της το είπα, βάλε λίγη κρέμα ακόμα εάν δεν μπορείς .
Τα ιδια πραγματα αντικρυσα εχθες και εγω. Η παρακμη σε ολο της το μεγαλειο στους οικους του μεταξουργιου. Το συμπερασμα μου ηταν πως το μεταξι εριξε τις τιμες λογο κρισης, ενω αντιθετος η φυλης εχει κρατησει τις τιμες σταθερες, ομως προσφερει παραπανω υπηρεσειες. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου οσον αφορα την λεξη δυστυχως για τους οικους της φυλης καθως πραγματι δεν υπαρχει ανανεωση ομως το προιον βρισκεται σε ικανοποιητικο επιπεδο. Ειδαμε και την ανανεωση του μεταξουργειου...Το απόγευμα πέρασα και από μεταξουργείο. Τέτοιο χάλι ομολογώ ότι πρώτη φορά πέτυχα εκεί. Το ένα μπάζο μετά το άλλο ... στη Φυλής δυστυχώς δεν υπάρχει ανανέωση...
Πιστότατε ιππότα
ευπειθώς αναφέρω-- οτι ειμαι ..... θεσσαλονικιος και ξερω μερικες λεξεις απο παλιους γειτονες της γιαγιας μου (κεν)
Δεν μπορω να εχω γνωμη για την μεταμεσονυχτια βαρδια, καθως εχθες που περασα μετα απο καιρο ηταν απογευμα. Επισης δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω μιας που φαινεσαι να κατεχεις τα της γειτονιας.Ακουω την θεση σου και θα προσπαθησω να κανω επισκεψη την παρασκευηlionaug78,κανε και μια μεταμεσονυχτια βολτα στο μεταξι και μετα συγκρινε...ολα τα καλα ειναι μετα τις 12 το βραδυ...