You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Φώκαιας 17 κάτω-Η παλαιά "teeny" Αλεξάνδρα με παρεό έτοιμη για θάλασσα.Βασικό πρόγραμμα.Μαζί της ήταν η αγαπητή σε όλους μας γηραιά απογευματινή κυρία της υπηρεσίας.Καθώς έφευγα, άκουσα τα δέοντα...Να είστε καλά κυρία μου!
Είπαμε ΜΑΥΡΟ σε αυτήν την τσατσόγρια!!!!!!!!!!!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
@jockerx
και μιας και η αννα (φω22) ειναι καινουργια λοιπον ας πουμε δυο λογια παραπανω...
στο πάνω ή στο κάτω είναι αυτή;
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Φώκαιας 22 κάτω-Άννα η καινούργια με πρωκτικό.Αρχίζει να παίρνει αέρα στο σαλόνι...
residentfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Σημερα πρωι στο Ελευσινιων 22 μια μιλφ με καστανα ισια μαλλια.Δεν ειχε τιποτα το ωραιο και ηταν και αγενης.Πιο κατω στο Κωνσταντινουπολεως 166 το απανω η Ναταλια.Βυζαρου και πολυ χαροπη.Θα εμπαινα αλλα ηθελα να δω κι αλλα στη περιοχη.Τα βυζια της κοντευαν να εκραγουν!Στο 166 το υπογειο εκανα να μπω και ειδα μονο Πακιστανους οποτε εφαγε ακυρο και πηγα αλλου αλλα και στο Βιργινιας Μπενακη ειχαν αραξει Πακιστανοι απο εξω οποτε εγκατελειψα και μου κοπηκε καθε ορεξη.
μαλλον θα ειναι απο τις περαστικες(2-3 μεροκαματα)που φερνει ο οικος αυτος.παντως καλο το infoΝα ενημερώσω για ιάσωνος 31 ότι στη νυχτερινή βάρδια δουλεύει αραπίνα κάτω των 20 ετών με πολύ ωραίο κορμί, σφιχτό πέτρα και τσιμπουκόχειλα που χωράνε 2-3 παλαμάρια. Χουφτώνει χοντρά μέσα στο σαλόνι και τα πέρνει στο στόμα. Η τιμή 10 γιούργια. Εγώ δε πέρασα μέσα γιατί αλλού πήγαινα. Πάντως αρκετά ενδιαφέρον τεμάχιο. Το όνομα της είναι Σάρα
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
επιβεβαιωνω...μουναρα η μαυρη για 10 ευρω...μεταμεσονυχτια βαρδυα...
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Ελπίζω κανένας νοήμονας να μην επιχειρήσει ελεύθερο στοματικό με μαύρη.Ως λάτρης του γυμνού τσιμπουκιού ποτέ δεν το έχω επιχειρήσει με μαύρη.Έχω πολλά χρόνια να πάω με μαύρη (απο τότε που είχαν κάνει μαζική εφόρμηση στα μπουρδέλα)και μόνο για την εμπειρία.Οι περισσότερες είναι πολύ ψυχρές εξάλλου.Δεν νομίζω πλέον να ξαναπάω με πουτάνα μαύρη απο Αφρική και θέλω να ευαισθητοποιήσω και εσάς να μην πάτε.Αν όμως έχετε αντίθετη γνώμη μην διανοηθείτε και κάνετε ακα μπούκι με μαύρη.Εν γνώση του ότι τα 2/3 είναι φορείς του ΑΙDS θα πρέπει να είστε καμικάζι αυτοκτονίας για να κάνετε κάτι τέτοιο.Και όλα αυτά είναι ένας κύκλος μετά γιατί θα πάτε και με άλλες πουτάνες που ενδεχομένως θα πηδήξουμε και εμείς.Γυμνό τσιμπούκι και τελειωτικό με Αφρικανή είναι αφορμή για σφράγισμα του οίκου απο τις αρχές!!Όσο όμορφη και να είναι ας επιληφθουν οι δέουσες αρχές να τον σφραγίσουν πριν θρηνίσουμε αθώα θύματα!!Να ενημερώσω για ιάσωνος 31 ότι στη νυχτερινή βάρδια δουλεύει αραπίνα κάτω των 20 ετών με πολύ ωραίο κορμί, σφιχτό πέτρα και τσιμπουκόχειλα που χωράνε 2-3 παλαμάρια. Χουφτώνει χοντρά μέσα στο σαλόνι και τα πέρνει στο στόμα. Η τιμή 10 γιούργια. Εγώ δε πέρασα μέσα γιατί αλλού πήγαινα. Πάντως αρκετά ενδιαφέρον τεμάχιο. Το όνομα της είναι Σάρα
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ούτε εγώ έχω πάει ποτέ με μαύρη αν και μου τύχανε πολλά έφηβα μαυράκια στο δρόμο που τη πέφτανε όπως και σε όλους μας φαντάζομαι. Ωστόσο έκανα ενημέρωση για το τι παίζει στο ιάσωνος 31 για να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για τα νέα τεμάχια που έρχονται. είτε μαύρα είναι είτε ρουμάνικα- βουλγάρικα κλπ. Τώρα αν θέλει κάποιος να το τολμίσει με αραπίνα δικό του θέμα και επιλογή του. Εγώ προσωπικά δε πηγαίνω ποτέ με μαύρες λόγω προκατάληψης με το AIDS/ηπατίτιδας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δηλαδη στο σαλονι λεει για ακαποτο τελειωτικο?Ούτε εγώ έχω πάει ποτέ με μαύρη αν και μου τύχανε πολλά έφηβα μαυράκια στο δρόμο που τη πέφτανε όπως και σε όλους μας φαντάζομαι. Ωστόσο έκανα ενημέρωση για το τι παίζει στο ιάσωνος 31 για να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για τα νέα τεμάχια που έρχονται. είτε μαύρα είναι είτε ρουμάνικα- βουλγάρικα κλπ. Τώρα αν θέλει κάποιος να το τολμίσει με αραπίνα δικό του θέμα και επιλογή του. Εγώ προσωπικά δε πηγαίνω ποτέ με μαύρες λόγω προκατάληψης με το AIDS/ηπατίτιδας
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Εννοείς αν μου το είπε στο πρόγραμα της; Αν εννοείς αυτό, ναι τελειωτικό κάνει για 10 ευρώ, πρωκτικό και όλα αυτά. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιες κάνουν και πήδημα ακάποτο. Ότι πρέπει για το φίλο μας που γουστάρει τα εξτραδάκια και τα τσιμπούκια με εμετούςτυπε δηλαδη στο σαλονι λεει για ακαποτο τελειωτικο?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ολα αυτα για 10 ευρω?
Απόλυτε σε βλέπω να ψήνεσαι με τη μαϊμού ..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πολυ βρωμα η δουλεια τυπεΑπόλυτε σε βλέπω να ψήνεσαι με τη μαϊμού ..
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Τυπε μου το σκεφτεσαι για μαυρη;τυπε δηλαδη στο σαλονι λεει για ακαποτο τελειωτικο?
Που ειναι οι παλιες αγαπες για τις κιτρινες;;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε δεν θα παρωΤυπε μου το σκεφτεσαι για μαυρη;
Που ειναι οι παλιες αγαπες για τις κιτρινες;;
οι κιτρινιαρες ειναι αλλη φαση
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τσαρκα πριν κανα 2ωρο στη Φυλης,ελαχιστος κοσμος,σχεδον σε ολα τα σπιτια δεν ειχε ατομα στην αναμονη,εκτος απο το 134 που δουλευει το Κατερινακι..Παρατηρησα οτι σε ολα τα σπιτια, βαλανε καμερες στο σαλονι.Τελος διπλα απο το λαβυρινθο στη Φωκαιας ,που εχει ενα υπογειο μπουρδελο,αλλαξαν την διαρυθμιση της ειδοδου..Αν θελετε να μαθετε αν δουλευε καποια συγκεκριμενη κοπελα,ρωτηστε με,μπηκα σε ολα.
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Και καλα θα κανεις...οχι τυπε δεν θα παρω
οι κιτρινιαρες ειναι αλλη φαση