Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (36 μέλη και 279 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τσαρκα πριν κανα 2ωρο στη Φυλης,ελαχιστος κοσμος,σχεδον σε ολα τα σπιτια δεν ειχε ατομα στην αναμονη,εκτος απο το 134 που δουλευει το Κατερινακι..Παρατηρησα οτι σε ολα τα σπιτια, βαλανε καμερες στο σαλονι.Τελος διπλα απο το λαβυρινθο στη Φωκαιας ,που εχει ενα υπογειο μπουρδελο,αλλαξαν την διαρυθμιση της ειδοδου..Αν θελετε να μαθετε αν δουλευε καποια συγκεκριμενη κοπελα,ρωτηστε με,μπηκα σε ολα.

Παιχνίδι έκανες ή πήρες δουλειά μόνο για το σπίτι ?

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Tαχυτατη καταδρομικη στην φυλης. Ωρα 7 το απογευμα                                         φ 200 στο ποστο της η ουκρανεζα τσα2 και αφου στο σαλονι συναντηθηκαν τα βλεματα μας εγινε κατανοητο απο μεριας μου πως δεν χωραμε και οι δυο στο ιδιο μαγαζι.Δεν ειδα την κοπελα    φ136 αννα η οποια μου εκμυστηρευτικε πως θελει να την γ.....Παμε τωρα που δεν εχει κοσμο να σε περιποιηθω μου ειπε. ασε ρε αννουλα τελευταια φορα στο μεταξι με αφησες καυλωμενο και εφυγες .Μα με ειχες μεσα 20 λεπτα και δεν τελειωνες μου απανταει... και τωρα εχω αλλαξει δεν βιαζομαι. Λυπαμαι Αννουλα εχεις παρει κοκκινη καρτα και την τυχη μας θα την αποφασισει ο αθλητικος δικαστης, οπου βεβαια θα εχεις δικαιωμα εφεσης η και αναστολης αν αποδειχθει η μεταμελεια σου                                                             φ134 υπ. Νεα αφιξη ανακοινωσε η υπηρεσια το ονομα αυτης Βικη η οποια παρουσιαστικε με ολοσωμο διχτυοτο.που την ψαρεψατε αυτη παλι;                                            φ134 ισ κατερινα η κερκυρεα με καταγωγη απο αλβανια[ αυτο ντρεπεσαι να το πεις;]          φ134 πανω δεν ανεβηκα. Αν ειναι αυτη που σκεφτομαι θα ηθελα να της χ... τα γιαλακια      φ109 ισ ανκα η οποια αυτοπαρουσιαστηκε και καθως πηγα να φυγω μου εκλεισε τον δρομο.Σημερα θα περασεις μου λεει.Θα το ηθελα αγαπη μου απανταω αλλα ο κυριος προηγειται και δειχνω συναγωνιστη που πηγαινε να φυγει και αυτος. Ειδα και επαθα να φυγω.                       Φ71 ισ η απατη απο το απεναντι υπογειο. Λαουρα αν θυμαμαι καλα                            Το τηλ μου χτυπησε και επρεπε να φυγω. φευγοντας ειδα την μικαελα απο το86 στο παραθυρο να ψαρευει πελατες

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Καποια στιγμη ενω ετοιμαζομασταν να μπουμε στο 134 υπογειο,βγαινουν δυο κοπελες με χαρτουλα ελληνιδες και αρχισανε να παιρνουν τηλεφωνο,κατι ακουσα να λεει η μια στην αλλη,οτι αν δεν μας δωσουν το εγγραφο  πρεπει να τους ειδοποιησουμε...Μεχρι εκει ακουσα...Ισως ηταν του υγειονομικου ..

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μεσημεριανη επισκεψη κων 166 υπογειο...οσες φορες εχω παει δεν εχω δει πακιστανους αλλα μονο ελληνες...οταν πηγα το 1 δωματιο γεματο...ρωτησα τη τσα2 αν ειναι η Σαμπρινα και περασα στα ενδωτερα....Μετα απο 5 λεπτα ηρθε και το μοντελο των μπουρδελων....Περιμενα να ειναι πιο ανετη μαζι μου αφου ειχαμε περασει καλα τη προηγουμενη βδομαδα...Αρχισε κατι χαζο αχ,ωχ,μη,για να τη βαλω γρηγορα στη θεση της...!!!....Το μενου περιελαμβανε....

-Τοποθετηση καποτας με το στομα αλλα οχι μεχρι κατω...την τοποθετησα μονος μου.
-Σταση 69....αν και αποφευγω το γλυφομουνι σε τανες,μαζι της το κανα...πεντακαθαρο με αρωμα γιασεμι.
-Πιπα στα ορθια,χωρις χερια,,,και με χερια,ελαφρυ γλυψιμο σε @@ και ρωγες.
-Σταση ιεραποστολικη με τα ποδια φτιαγμενα με γαλικο πεντικιουρ στους ομους....δυσανασχετουσε σε ποδολαγνικα παιχνιδια σε αντιθεση με τη 1η φορα που εδειχνε να το απολαμβανει.
-Πισοκολητο...μασησε στο εντονο σφυροκοπημα και πηγε να τραβηχτει για να τη ξαπλωσω μπρουμητα και να χυσω βιαια...
-Εφυγε φιλωντας με στο στομα..(οχι με γλωσσα)...και αποχωρησε.

Η 3η φορα μαζι της θα καθορισει και την συνεχεια της μπουρδελικης σχεσης μας....θα της δωσω την ευκαιρια....Ειναι παντως μοντελο που σπανια βρισκει κανεις με 20 ευρο.

Επισκέπτης
Μεσημεριανη επισκεψη κων 166 υπογειο...οσες φορες εχω παει δεν εχω δει πακιστανους αλλα μονο ελληνες
Είσαι Πακιστανοδιώκτης... :dancing:

πολυ βρωμα η δουλεια τυπε
Βρώμα του θανατά! Μακρυά κι αλάργα από τις μαύρες!

Αν θελετε να μαθετε αν δουλευε καποια συγκεκριμενη κοπελα,ρωτηστε με,μπηκα σε ολα.
Γράψε ενημέρωση.

Φυλής 136-Άννα ΠΙΤΣΟΣ:
φ136 αννα η οποια μου εκμυστηρευτικε πως θελει να την γ.....Παμε τωρα που δεν εχει κοσμο να σε περιποιηθω μου ειπε. ασε ρε αννουλα τελευταια φορα στο μεταξι με αφησες καυλωμενο και εφυγες .Μα με ειχες μεσα 20 λεπτα και δεν τελειωνες μου απανταει
Στα 8 λεπτά ντύνεται στα καλά "γαμούμενα" και φεύγει ψυχρά.

φ134 υπ. Νεα αφιξη ανακοινωσε η υπηρεσια το ονομα αυτης Βικη η οποια παρουσιαστικε με ολοσωμο διχτυοτο.που την ψαρεψατε αυτη παλι;
Μπάζο;      

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ηταν μια απο τις πιο σπανιες πορνοεμπειριες!
Ξημερωματα σε ενα βρωμικο δωματιο μπουρδελου!

Εντελως CULT!

megalal1.jpg

megalal2.jpg

Μολις ειχε ξημερωσει!

Ηθελα να πιασω την αντιθεση του πρωινου φωτος
με το σκοτεινο κοκκινο και ταλαιπωρημενο δωματιο!

megalal3.jpg

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ποιό μπουρδέλο είναι αυτό????

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τσαρκα πριν κανα 2ωρο στη Φυλης,ελαχιστος κοσμος,σχεδον σε ολα τα σπιτια δεν ειχε ατομα στην αναμονη,εκτος απο το 134 που δουλευει το Κατερινακι..Παρατηρησα οτι σε ολα τα σπιτια, βαλανε καμερες στο σαλονι.Τελος διπλα απο το λαβυρινθο στη Φωκαιας ,που εχει ενα υπογειο μπουρδελο,αλλαξαν την διαρυθμιση της ειδοδου..Αν θελετε να μαθετε αν δουλευε καποια συγκεκριμενη κοπελα,ρωτηστε με,μπηκα σε ολα.

Θα ήταν πιο βολικό για μας τους υπόλοιπους να μας έκανες μια αναλυτική ενημέρωση.
Είσαι και παλιός, δεν δικαιολογήται τέτοια αντιμετώπιση.
Ξέρεις καλά πως ενημερώνουμε εδώ.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα ήταν πιο βολικό για μας τους υπόλοιπους να μας έκανες μια αναλυτική ενημέρωση.
Είσαι και παλιός, δεν δικαιολογήται τέτοια αντιμετώπιση.
Ξέρεις καλά πως ενημερώνουμε εδώ.
Σωστα απλα δεν θυμαμαι ονοματα ,επισης οταν καποια κοπελα με αφηνει αδιαφορο,συνηθως ξεχναω λεπτομερειες της.Δυο απο τους λογους που δεν γραφω ειναι αυτοι,δεν θα ειναι σωστη ενημερωση οποτε αυτοι που ειναι εμπειροι στο γραψιμο ειναι καλυτερο να μας ενημερωνουν..

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μονομερής αναφορά για το Φυλής 59
Επίσκεψη στο φυλής 59 για συνεύρεση με τη Σορένα που ανήκει στα εμφανίσιμα ρουμανοτεμάχια της Φυλής και περιχώρων. Η βαριεστημένη γριά υπηρέτρια είπε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα προσφέρει τώρα και ακάποτο τσιμπούκι "δώρο από μέρους της για προσέλκυση πελατών και να δούμε τι άλλο θα προσφέρει ακόμη σε λίγο καιρό".  Είπα να περάσω μέσα για δεύτερη φορά αν και υπάρχουν αρνητικά σχόλια από έμπειρο συναγωνιστη του thread ότι η κοπέλα έχει πολλά σπυράκια και είναι κονδυλώματα. Αυτή τη φορά έδωσα σημασία σ΄ αυτό το γεγονός και σκέφτηκα να το διερευνήσω, και το έκανα. Ήρθε μέσα η κοπέλα, κουλουριάστηκε επάνω μου και άρχισε τα βυζοτριψήματα.  Άρχισα και εγώ να χουφτώνω τα οπίσθια της. Ναι, είχε πολλά σπυράκια στην περιοχή  κωλομάγουλα /εσωτερικά των μηρών  και είχα την αίσθηση ότι ήταν φουντωμένα και αιχμηρά. Τη πάτησα είπα μέσα μου. Τραβήχτηκα και της λέω άντε να τελειώνουμε και όπως έγινε. Βάλε γρήγορα προφυλακτικό και άντε στην ευχή της παναγίας παιδάκι μου, της είπα. Στη συνέχεια πλήθηκα γεμίζοντας  το δωμάτιο νερά και άδεισα ένα μπουκάλι betadine επάνω μου για αντισηψία και το οποίο κουβαλάω πάντα μαζί μου όταν πηγαίνω τσάρκα. Μετά από αυτή τη διαπίστωση και διασταύρωση με τα σχόλια του συναγωνιστή, από εμένα η Σορένα έχει φάει :referee: , πρέπει δε  να μπει στη μαύρη λίστα των επικίνδυνων  τεμαχίων και είναι προς αποφυγή .
Επίσης είναι εύλογο και υποχρέωση της πολιτείας να προβεί σε διενέργεια  τακτικών υγειονομικών ελέγχων στα μπουρδέλα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τη προστασία μας.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Επειδή έχω αρχίσει και τα προσέχω αυτά που λέει ο Larson έχω να αναφέρω ότι πάρα πολλές κοπέλες που έχω δει τελευταίως στα ρδέλλα είναι τίγκα στα σπυράκια. Φυσικό επόμενο με όλα τα ακάποτα και τα πανταχόθεν χυσίματα που μένουν ακαθάριστα για ολόκληρη τη βάρδια. Προσοχή λοιπόν γιατί θα υπάρξει τσουνάμι ΣΜΝ.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Tωρα Διδυμου 8 ανω
Καρμεν η κοντη ανακουφιστρια..καταθεση για ακομη μια φορα!
Εξαιρετικη οπως παντα!!
Θα δουλεψει διπλοβαρδια σημερα

Επισκέπτης
Μονομερής αναφορά για το Φυλής 59

Επίσης είναι εύλογο και υποχρέωση της πολιτείας να προβεί σε διενέργεια  τακτικών υγειονομικών ελέγχων στα μπουρδέλα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τη προστασία μας.
μπορεις να κανεις καταγγελια στο υγειονομικο μιας και το ειδες.ειναι υποχρεωση μας τετοια περιστατικα να καταγγελονται γιατι αφορουν την υγεια μας.τι περιμενεις να διαβασει ο αρμοδιος φορεας του μπου.κομ για να επεμβει?(φιλικα)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αυτά που έγραψα αφορούν πρωτ΄ απ΄ όλα τα μέλη του forum, και έτσι σε πρώτη φάση αυτοπροστατευόμαστε από τις πάμπολλες φόλες που κυκλοφορούν. Όσο για καταγγελία στο υγειονομικό μην ανησυχείς έρχεται κι΄ αυτό.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. Παρακαλουνται οι ιδιοκτητες/τριες, των οικων της φυλης καθως και οι εισαγωγεις κρεατων απο τις χωρες του πρωην αν. μπλοκ να ανανεωσουν το προιον τους καθως τα κοριτσια εχουν βαρεθει να μας βλεπουν [και εμεις το ιδιο].Ευχαριστω πολυ.Μην ανησυχειτε λεφτα υπαρχουν

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. Παρακαλουνται οι ιδιοκτητες/τριες, των οικων της φυλης καθως και οι εισαγωγεις κρεατων απο τις χωρες του πρωην αν. μπλοκ να ανανεωσουν το προιον τους καθως τα κοριτσια εχουν βαρεθει να μας βλεπουν [και εμεις το ιδιο].Ευχαριστω πολυ.Μην ανησυχειτε λεφτα υπαρχουν

:2funny:
η καλύτερη ατάκα στο σάιτ εδώ και μηνες...  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom