professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
H αννα ειναι καινουρια κοπελα με ενα κοντο ασυμετρο μαλλι με μικρες αφελειες στο μετωπο...λεπτεπιλεπτη με μικρο στηθος...
H αννα ειναι καινουρια κοπελα με ενα κοντο ασυμετρο μαλλι με μικρες αφελειες στο μετωπο...λεπτεπιλεπτη με μικρο στηθος...
Εκεί εργαζόταν μία ξανθιά αδιάφορη παχουλή με ελεύθερο στοματικό.Αυτή ήταν;Πέρασα από Αγαθουπόλεως 54 και ήταν ένα ρώσικο μιλφ που έκανε ακάποτο και είχε ύφος θα σου σκίσω ότι έχεις και δεν έχεις
Πάντα είναι κλειδωμένο με αναμμένο φως όταν δουλεύει το διπλανό.Τα σωρευμένα χάρτινα σκουπίδια στα σκαλοπάτια του δηλώνουν οτι είναι κλειστό.Επίσης ήταν ανοιχτό και το αριστερό Αγαθουπόλεως αλλά δεν αποτόλμησα να εισέλθω.
Η βαμμένη καστανόξανθη η ξανθιά γηραιά αδύνατη Ουκρανή τσατσά δυναμώνει την μουσική στα 8-10 λεπτά![size=16pt]Μακρυά![/size]Την παρασκευη που περασα το φως ηταν αναμενο δεν χτυπησα το κοθδουνι ομως λογο της αγενους ξανθιας ουκρανεζας τσατσας
Μην ανησυχείς καθόλου!Τώρα όσον αφορά το χρώμα μαλλιών η Αλεξάνδρα έχει σίγουρα μαύρα μαλλιά και η Άννα που όπως σωστα είπατε είναι μέτρια κοπέλα είναι καστανή.Αρχίζετε και με ανησηχείτε για τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα χρώματα και θέλω να πιστεύω οτι δεν έχω δυσχρωματοψία.ΧΕ!ΧΕ!
Πριν απο 10 με 15 μερες ενας φιλος μου πηρε στο 71 ισογειο βραδυνη βαρδια καποια Ρενατα. Γνωριζει κανενας συναγωνιστης εαν προκειτε για το γνωστο καυλακι που περυσι δουλευε στο 134 υπογειο, εκανε ενα γρηγορο περασμα απο το 200 και μετα χαθηκε καπου στην Λιοσιων; Ευχαριστω πολυ
Ευχαριστω αδελφε. Ειναι ακομα περιποιητικη και δραστηρια οπως περυσι η ξεψαρωσε και αλλαξε συμπεριφορα.Περυσι ειχα μεινει πολυ ευχαριστιμενοςναι η ιδια ειναι...δουλευε χωματιανου πανω...πριν λιγο καιρο...!!!
Ευχαριστω αδελφε. Ειναι ακομα περιποιητικη και δραστηρια οπως περυσι η ξεψαρωσε και αλλαξε συμπεριφορα.Περυσι ειχα μεινει πολυ ευχαριστιμενος
Αδελφε αυτα ειναι γουστα ομως η γνωμη σου ειναι σεβαστη.Εχεις καμια καλη προταση σε πρωινη η απογευματινη βαρδια που να υπαρχει καλη συμετοχη;Βρε παιδιά με το συμπαθειο αλλά μην κάνετε (νομίζω) πολύ κουβέντα για την Ρενάτα.
Σιγά την γκόμενα !!!
Το ίδιο θα έλεγα και για την Κάρμεν που σηκώνει μεγάλη παντιέρα αλλά δεν μας τον σηκώνει ... ;)
Βρε παιδιά με το συμπαθειο αλλά μην κάνετε (νομίζω) πολύ κουβέντα για την Ρενάτα.
Σιγά την γκόμενα !!!
Το ίδιο θα έλεγα και για την Κάρμεν που σηκώνει μεγάλη παντιέρα αλλά δεν μας τον σηκώνει ... ;)
Ποια τσατσά ήταν;για αγαθουπολεως,απογευματινη βαρδυα...εγω με το μπακαλη τις προαλλες ειδαμε ενα ρωσικο μιλφ με κατι ασπρα δαντελωτα προστυχα,καλο σωμα ειχε,και γενικα καλο για την ηλικια του...προφανως αυτη ειδε και ο heel...
Την Κάρμεν του Φυλής 65άνω η του Διδύμου 8άνω;Το ίδιο θα έλεγα και για την Κάρμεν που σηκώνει μεγάλη παντιέρα αλλά δεν μας τον σηκώνει ... ;)
Εκεί εργαζόταν μία ξανθιά αδιάφορη παχουλή με ελεύθερο στοματικό.Αυτή ήταν;Πάντα είναι κλειδωμένο με αναμμένο φως όταν δουλεύει το διπλανό.Τα σωρευμένα χάρτινα σκουπίδια στα σκαλοπάτια του δηλώνουν οτι είναι κλειστό.