Σημερινή εξόρμηση στα κόκκινα φανάρια, ύστερα από αποχή εβδομάδων . . . .
Πιπ. 65: Μια νεαρή κοπέλα με κανονικά κιλά. Στο δωμάτιο περάσαν κάτι Αφρικανοί. Δεν μου έκανε κλικ και συνέχισα
Φυλ. 136: η Άννα η "Μελισσοκόμος"
Φυλ. 134 υπ.: Παόλα
Φυλ. 134 ισ.: Μάλλον η Κατερίνα, ελαφρώς μελαμψή κοντούλα μαυρομάλλα κοπέλα.
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ
Φυλ. 109 ισ.: η Άνκα
Φυλ. 109 1ος: η Μαραγαρίτα (φεύγοντας μου έκλεισε με δύναμη την πόρτα = Ξύδι γλυκιά μου)
Φυλ. 92 νέο: Μια καμπυλόγραμμη ξανθιά μιλφ, έπαιζε & στο Φωκ. 22 κάτω.
Φυλ. 92 παλιό: Δεν μπήκα.
Μ. Πρ. 16: Μια γλυκιά ντροπαλή κοπέλα, ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη, αλλά ατσούμπαλο σώμα: ώμοι-μέσοι-κώλος = μια ευθεία (αντιερωτικό)
Μ. Πρ. αετοφωλιά: η Ρωξάνη Οδοντογλυφίδα
Φυλ. 73: ένα μιλφ με καρέ ξανθό μαλλί, καλό σκυλάκι σε fishnet, αλλά λίγο μαραμένο.
Φυλ. 71 ισ.: ένα μωράκι με φουλ πρόγραμμα, την είχα πετύχει προ καιρού στο Φ.80 πρωί. Τότε καλούλα, τώρα που ξεψάρωσε, δεν ξέρω.
Φυλ. 69 ισ.: Αλίνα το παπάκι
Φυλ. 67: η Αντίνα σε fishnet (όντως το βυζάκι μαραμένο)
Φυλ. 69 1ος, 65 άνω/κάτω: Δεν μπήκα
Φυλ. 80: η Μαρία η Ξυνή
Φυλ. 86 ισ.: 2 ανθυπομέτριες γυφτοπούλες
Φυλ. 86 1ος: 2 μέτριες γυφτοπούλες
Φυλ. 84 1ος: η Μηχαέλα. Αν και την έχω τιμήσει 3-4 φορές στο παρελθόν, σήμερα έφαγε "κόκκινη". Πριν ακόμα λείψει για ένα χρονικό διάστημα, είχα σταματήσει να επισκέπτομαι την ξεπετο-αλυσίδα 84-86. Βλατε και την απουσία των τελευταίων βδομάδων . . . . Φεύγοντας λοιπόν από το σαλόνι, μιας και ήθελα να τα δώ ΌΛΕΣ τις κοπέλες πριν περάσω σε κάποια, μου φωνάζει ότι κάθε μέρα κάνω βόλτες. Δεν γύρισα να της απαντήσω. Εκτός ότι δεν αληθεύει, ΔΕΝ της πέφτει λόγος τι κάνω εγώ. Αναφορά θα της δίνουμε τί, πού, πόσο, πότε & αν θα περνάμε μαζί της ? Ρε, ούστ ! !
Φυλ. 84 ισ.: η Μαργαρίτα με το φούλ.
Φυλ. 59 άνω/κάτω: δεν μπήκα, γιατί αν έβλεπα την Σορένα θα πέρναγα.
Αν δεν τις περάσουν τα περίεργα σημάδια, δεν ξαναπερνάω . . .
Φυλ. 74: η Τάνια με την απαίσια πια κολάρα
Φυλ.
66δ: η Αλέξια με την ελιά & το φουλ.
Φυλ. 66α: ένα καινούργιο μελανούρι με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραία 2-2.5 βυζάκια, καλό σωματάκι. Στα υπόψη !
Φυλ. 54 ισ: η παλιά γνώριμη "Τσέχα" Σούζη από Φωκ. 25 & Φ. 66α.
Φυλ. 54 1ος: Μια μιλφ κοντούλα μελαμψούλα, αδυνατούλα με φουλ.
Διδ. 8 ισ.: Ένα γεματούλικο αδιάφορο
Διδ. 8 1ος: 2 κοπέλες. Η μία γεματούλα στα 20, η άλλη πιο σέξυ καμπυλόγραμμη στα 25. Βρε, ούστ . . . . .
Φωκ. 17 ισ.: Ένα καινούργιο μωρό η Αλεξένδρα, με μοντελέ σώμα, καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά,
ΜΟΝΟ τα βασικά. Κρίμα . . . . *P
Φωκ. 171ος: Μάλλον η Μόνικα. Δένα πέρασα, από το πρόγραμμα το υποψιάστηκα.
Φωκ. 19: δεν πέρασα
Φωκ. 25 άνω/κάτω: Δεν πέρασα
Φωκ. 27: η ρωσσίδα GILF Τατιάνα, από Φ.80/54 & Φωκ. 17. Είναι τελικά λίγο μεγαλούτσικη, εεε ? Από σώμα τί λέει? Με αυτό το κορμάκι δεν κατάλαβα πολλά. Ευγενική μου φαίνεται, αλλά τι λέει μέσα ??? π.χ. η θεία Σόνια της Αλκ. 16 φαίνεται να έχει πιό μοντελέ/νεανικό σώμα.
Φωκ. 22 1ος: μια γεματούλα γλυκούλα με μακριά ξανθά μαλλιά, γνωστή της αλυσίδας.
Φωκ. 22 υπ.: μια κοντούλα ξανθούλα με καρέ μαλλάκι & φουλ πρόγραμμα.
Φωκ. 24: μια Χριστίνα καλλίγραμμη, με μακριά μαύρα μαλλιά, όπου με κέρδισε το χαμόγελό της & η ευγένειά της καθώς έφευγα από το σαλόνι. Αφού λοιπόν τα γύρισα, σχεδόν, όλα ξαναγύρισα. Δεν το μετάνιωσα.
Καλή συνέχεια . . .