Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (15 μέλη και 199 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στο Ιάσωνος 36 το πάνω την Βερόνικα, στα 10 ευρώ , στην οποία και κατέθεσα και μάλλον αυτό ήταν πιο πετυχημένο από το πρώτο σημερινό-πάλι δεν υπήρχε κλιματισμός, αλλά σ’αυτό το σπίτι είσαι τυχερός ακόμα κι αν βρεις χαρτί υγείας...
Στο 36, ενώ περίμενα να βρω καμιά μαυρούλα, βρήκα τη γνωστή (ξανθή) γιαγιά που τα κάνει όλα με 10 ευρώ, αλλά ούτε και να με πλήρωναν δε θα την έπαιρνα.
στο Ι36 ηταν η Βερονικα ή η γιαγια ?  :think:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια της Φυλής. Προλαβαίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρκετό κόσμο είχε σήμερα, οι ποιο πολλοί αλλοδαποί.

Φυλής:

92 αριστερά: Μπέλα, κοντούλα μελαχρινή, με μεγαλούτσικα βυζάκια και πρωκτικό.
71 υπόγειο: Αλίνα, τσέχα milf με σιλικονάτα βυζιά.
71 ισόγειο: Άννα, ρουμάνα μελαχρινή κοντούλα με ωραίο κόλο.
71 όροφος: Κοντούλα με κάποια κιλάκια παραπάνω, που την είχα πετύχει παλαιότερα στο Φωκαίας 17 πάνω.
69 κάτω: Αλίνα παπάκι, ξανθιά με ωραίο σώμα και πανέμορφο πρόσωπο.
67: Καστανή με πολύ ωραίο σώμα με πρωκτικό.
86 κάτω: Ζωή, ελληνίδα ξανθιά κοντούλα, με φτιαγμένο στήθος, πολύ όμορφο πρόσωπο και πανέμορφο χαμόγελο.
84 κάτω: 2 κοπέλες. Σαμπρίνα, ψηλή με σγουρά καστανά μαλλιά και ωραίο σώμα, και μία άλλη μελαχρινή με μεγαλούτσικα βυζιά, με τα μαλλιά της να φτάνουν μέχρι τις γάμπες!!!!!!
74: Τάνια, ξανθιά με μυτερά βυζιά και τεράστιο κόλο, έχει μακρύνει λίγο τα μαλλάκια της.
66 αριστερά: Η γγνωστή τσατσά αρχίζει καλώς τα ζουζουνάκια μου και τα μωρά μου και φεύγοντας άκουσα τον ήχο της μούτζας. ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
66 δεξιά. Μελαχρινή με ωραίο σώμα και με πολύ ωραίο μεγαλούτσικο στητό στήθος.

Φωκαίας:

17 κάτω: ΔΕΝ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ. ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 πάνω: Ξανθιά ψηλή με ωραίες μεγάλες ρώγες.
25 πάνω. Μελαχρινή, κοντούλα ομορφούλα, που κάνει πίπα σαν να ρουφάει μπανανά και πρωκτικό.
25 κάτω: Μόνικα, μελαχρινή, μέτριου ύψους, αδυνατούλα με τατού πάνω από τα κολομέρια. Κατάθεση. Ακολουθεί κριτική.

Μονής Προδρόμου:

πάνω: Κλειστό
κάτω: Μελαχρινή νταρντάνα.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια της Φυλής.
74: Τάνια, ξανθιά με μυτερά βυζιά και τεράστιο κόλο, έχει μακρύνει λίγο τα μαλλάκια της.
66 αριστερά: Η γγνωστή τσατσά αρχίζει καλώς τα ζουζουνάκια μου και τα μωρά μου και φεύγοντας άκουσα τον ήχο της μούτζας. ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φίλε ποιά τσατσά? μια χοντρή με καρέ μαλιά, γλυκούλα στο πρόσωπο 40αρα?
Αν είναι αυτή που νομίζω μιλάμε για κακιασμένη  :s&m_2:
Σε μια τέτοια περίπτωση σύμφωνα με την θεωρία του Μόρτη χρειάζεται ενα καλό και Φονικό κλάσιμο όταν ανοίγεις την πόρτα για να βγείς!    :2funny: :2funny: :2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
φίλε ποιά τσατσά? μια χοντρή με καρέ μαλιά, γλυκούλα στο πρόσωπο 40αρα?
Αν είναι αυτή που νομίζω μιλάμε για κακιασμένη  :s&m_2:
Σε μια τέτοια περίπτωση σύμφωνα με την θεωρία του Μόρτη χρειάζεται ενα καλό και Φονικό κλάσιμο όταν ανοίγεις την πόρτα για να βγείς!     :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι, μία κοντούλα με κοντά μαλλιά μαύρα με ξανθές αντάυγιες, ελληνίδα μάλλον, που τρέμει λόγω πάρκισον...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύποι δεν λυπάστε τον άμαχο πληθυσμό;
Αν μπει κανένας συναγωνιστής μετά, τι φταίει;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλύτερα, να βρομήσει το κολομπουρδέλο της και να μην πατάει κανένας!!!!!!

Τύπε, η εκπομπή θανατηφόρων αερίων σε κλειστό χώρο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Τύποι δεν λυπάστε τον άμαχο πληθυσμό;
Αν μπει κανένας συναγωνιστής μετά, τι φταίει;
Αφού θέλουμε να αποκαλούμε τους εαυτούς μας  κομάντα και τα ρδέλα εμπόλεμη ζώνη, πρέπει να έχουμε εκτός από σιδερικό που λέει ο Μαρούλιας και μια μάσκα για το πρόσωπο  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
66 αριστερά: Η γγνωστή τσατσά αρχίζει καλώς τα ζουζουνάκια μου και τα μωρά μου και φεύγοντας άκουσα τον ήχο της μούτζας. ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny:
Η νευρωτική υστερίζουσα τρεμάμενη (νόσος του Πάρκινσον) Ελληνίδα τσατσά από Αγαθουπόλεως 54LCD TV και Φυλής 134ισόγειο.Πάντως στον Μπακάλη έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια...

Σήμερα το πρωί στο Δροσοπούλου 97 ήταν η ευτραφής καστανή Χριστίνα από Άγκυρας 12.
Στο Φυλής 134 υπόγειο, η ευγενέστατη και όμορφη ξανθιά κυρία της υπηρεσίας ενημέρωσε οτι δούλευε η Πάολα.Το γνωστό καστανό αφροδισιακό πιπινοειδές.
Στο Φυλής 134 ισόγειο ήταν ένα γυφταριό της κακιάς ώρας, αγενέστατη!

Στο Περγάμου 21 άνω, ένα αδιάφορο καστανό ευτραφές με ελεύθερο στοματικό.

Στο Περγάμου 21 κάτω ένα διερευνητέο ξανθό γλυκό κοράσιο με εξέχον κωλαράκι!.Τα βασικά.
Ίσως αυτό με το οποίο συνουσιάσθηκε ο κ.Πύραυλος σε απογευματινή βάρδια.
Μάζι της ήταν μία βλαμμένη σπαστικιά ξανθιά Ελληνίδα τσατσά από Λ.Καραγιάννη 35 και Δοξάτου 2 που θέτει χρονικό όριο 7-8 λεπτών!

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
:2funny:
Η νευρωτική υστερίζουσα τρεμάμενη (νόσος του Πάρκινσον) Ελληνίδα τσατσά από Αγαθουπόλεως 54LCD TV και Φυλής 134ισόγειο.Πάντως στον Μπακάλη έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια...

Και εμένα τις προηγούμενες φορές συμπάθεια μου έδειχνε, και σήμερα μπροστά μου, όλο ζουζουνάκι μου και μωράκι μου είναι, αλλά όταν έφυγα την έριξε την μούτζα της...

Επισκέπτης
Στο Περγάμου 21 άνω, ένα αδιάφορο καστανό ευτραφές με ελεύθερο στοματικό.

Στο Περγάμου 21 κάτω ένα διερευνητέο ξανθό γλυκό κοράσιο με εξέχον κωλαράκι!.Τα βασικά.
Ίσως αυτό με το οποίο συνουσιάσθηκε ο κ.Πύραυλος σε απογευματινή βάρδια.
Μάζι της ήταν μία βλαμμένη σπαστικιά ξανθιά Ελληνίδα τσατσά από Λ.Καραγιάννη 35 και Δοξάτου 2 που θέτει χρονικό όριο 7-8 λεπτών!
Ρεμούνδου 21.

Και εμένα τις προηγούμενες φορές συμπάθεια μου έδειχνε, και σήμερα μπροστά μου, όλο ζουζουνάκι μου και μωράκι μου είναι, αλλά όταν έφυγα την έριξε την μούτζα της...
Τέτοιες ασχήμιες κάνει η τρεμάμενη τσατσά του Φυλής 66 παλαιό.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
-ιασ.37 πανω,μπιανκα,κλωνος δημητρας στο πιο αδυνατο,15 φουλ...εχει δοκιμαστει αλλα τοτε δεν εδινε κολο,καλο ειναι,οχι φοβερο...
-ιασ.37 κατω,η δημητρα...
...
:rockon: :rockon: :rockon:

:cheesy:

...
84 κάτω: 2 κοπέλες. Σαμπρίνα, ψηλή με σγουρά καστανά μαλλιά και ωραίο σώμα, και μία άλλη μελαχρινή με μεγαλούτσικα βυζιά, με τα μαλλιά της να φτάνουν μέχρι τις γάμπες!!!!!!
...
Έρικα απο Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά...  

Η τσατσά του Φωκαίας 17 ισόγειο, κατα την ταπεινή  μου γνώμη, "ασχημίζει" όλες τις κοπέλες.
Επίσης, η τσατσά του Φωκαίας 25 ισόγειο καθώς και του Φυλής 92 (παλαιό) ... Και η λίστα συνεχίζεται
Μπορώ να πω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα ορισμένα μπορδελο-καταστήματα αν δεν είχαν τσατσάδες

Επισκέπτης
Μπορώ να πω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα ορισμένα μπορδελο-καταστήματα αν δεν είχαν τσατσάδες

Ὄντως. Ἐνθυμοῦμαι μίαν νεαρὰν εὐειδεστάτην Ρουμανίδαν ὀνόματι Χριστίνα ἡ ὁποία εἰργάζετο κυρίως εἰς τὸ Φ67 πορνεῖον ὡς τὸ ἥμισυ διδύμου μετὰ τῆς ὠρίμου καλλονῆς Κατερίνας. Εἰσήλθαμεν εἰδόντες τὴν ἀπομακτροῦσα τὸ δάπεδον ἐν Ἀδαμιαία περιβολῇ, παρουσιάζουσα τοιουτοτρόπως λίαν διεγερτικὸν θέαμα. Ἐπαρουσίασεν ἑαυτὸν λίαν ἐπαγγελματικῶς. Δὲν ἐπεράσαμεν τότε καὶ μετενοήσαμεν διότι μετ' ὀλίγον ἐξηφανίσθη. Ἀλλὰ τὶ νὰ προλάβῃ κανεῖς;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
opeth,πηγες να πιασεις ανενημερωτο το farkeli για μακρυμαλλουσα...δεν παιζει αυτο,χα χα...
farkeli,τσεκαρε "κλωνο" δημητρας ιασ.37 πανω,και "κλωνο" μαριας βυζαρους ιασ.43...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
opeth,πηγες να πιασεις ανενημερωτο το farkeli για μακρυμαλλουσα...δεν παιζει αυτο,χα χα...
farkeli,τσεκαρε "κλωνο" δημητρας ιασ.37 πανω,και "κλωνο" μαριας βυζαρους ιασ.43...

Το είχα σίγουρο ότι θα απάνταγε πάντως...  :cheesy:

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο προτροπη του τιμημενου μελους jockerx ενημερωνω τα μελη του site πως η διπλοβαρδιες της αχονευτης και προσβλητικης τσατσας στο φ 200 φτανουν στο τελος τους και την θεση της θα παρει παλι η μεχρι προ 7 μηνων τσα2 κυκλοθυμικη αλλα σε γενικες γραμμες ευγενικη και αβιαστη Αγγελικη πιστευω εντος ενος μηνος. αντε να ξαναμπει το μαγαζακι στους προορισμους μας                                                                       

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom