Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση τωρα από φυλης
Φωκαιας
27α υπογειο η ξανθια χριστινα από αγαθουπολεως και διδυμου 8α πανω
27β ισογειο η γλυκια ξανθια εμα,ισως το επιχειρησω καποια φορα για μεσα
Φυλης
65β αννα,γλυκια μελαγχροινη κοπελα σχεδον κανονικου υψους και καλου σωματος,αρκετα προσχαρo και ευδιαθετο κοριτσι
67 αντινα με φουλ προγραμμα
71α η λιζα του piatsa,ξανθο γυμνασμενο κοντοπουτανο που δεν είναι τυχαιο ότι μετα από την αποτυχημενη συνευρεση με τον piatsa πεταει και εχει βρει τον εαυτο της απ ότι διαβαζω απ τις  κριτικες,προφανως η τεραστια εμπειρια του piatsa σε συνδυασμο με το επιβλητικο της παρουσιας του να κομπλαρε στιγμιαια το κοριτσι
Μονης προδρομου σαντρα,σχετικα ψιλη αλλα σιγουρα επιβλητικη μελαγχροινη χυμωδης κοπελα με μαυρα μακρια μαλλια farkeli,για τους λατρεις των πληθωρικων γυναικων ασφαλως πολύ καλη περιπτωση αφου και εγω το σκεφτηκα για να μπω
86β κατω δυο κοπελες,η μελαγχροινη σεξι σελενα και η ερικα καστανη κοπελα  στα προτυπα της ιρενας με το πρωκτικο από την αλυσιδα 84-86,σχετικα ψιλη και πληθωρικη παρουσια,αρκετα σεξι
86α  πανω δυο κοριτσια επισης αλισια και ειρηνη
84β πανω καταθεση,που αλλου..μιχαελα φυσικα,μου αρεσουν παρα πολύ αυτές οι γυναικες και σαν εμφανιση αλλα και μεσα στο δωματιο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
84β πανω καταθεση,που αλλου..μιχαελα φυσικα,μου αρεσουν παρα πολύ αυτές οι γυναικες και σαν εμφανιση αλλα και μεσα στο δωματιο

Mπράβο σου, πέρασα το πρωί μήπως και την πετύχω πρωινή βάρδια, αλλά δεν βρήκα ούτε αυτή, ούτε την Ιρένα.
Τελικά κατέθεσα στην Λάουρα το ρουμανοπιπίνι από Φωκαίας 25 κάτω.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ρεμούνδου 21 κάτω, νεαρότατη αλλοδαπή, πιθανόν κάτω των 20 ετών, αποκαλούμενη “Telia” και δηλούσα Τσέχα.
Ξανθομαλλούσα, πρασινομάτα (πιθανόν τεχνηέντως).
Βάδιζε ως ρομπότ επί τεραστίων κοθόρνων.
Αφαιρώντας τους προκειμένου να συνουσιασθεί, ήταν σαν να κατέβαινε πολλά σκαλιά.
Όταν της αφαίρεσα τον πλούσιο στηθόδεσμο, απεκαλύφθησαν αναιμικά μαστάρια
Ο πλούτος οφείλονταν στον ίδιο το στηθόδεσμο.
Εξαιρετικά ευγενής και τρυφερή στους τρόπους της, σαν την επιδερμίδα της.
Χάριζε εύκολα το χαμόγελό της, αποκαλύπτοντας υγιέστατη απαστράπτουσα οδοντοστοιχία.
Το νεαρό της ηλικίας της, η άγουρη οσμή της, η μεταξωτή σάρκα της, προκάλεσαν γοργή εκβολή των αρσενικών γενετικών υγρών σε συνουσιακή στάση «24».
Οι κινήσεις της αδέξιες και ελαφρά αγωνιώδεις, προδίδοντας τη μικρή της προϋπηρεσία.
Παρ’ όλα αυτά, ο κάλαθος αχρήστων ήταν υπερπλήρης χρησιμοποιημένων περικαυλίδων, ψωλοχυμάτων και άλλων απορριμμάτων.

Απέναντι στη Ρεμούδου, η γνωστή αλλοδαπή πόρνη Ντενίσα, με τους σιλικονούχους μαστούς και την απόκοσμη όψη.
Δεν περιλαμβάνομαι στην αυλή των πολλών θαυμαστών της.

Περγάμου 1, αλλοδαπή μελαχρινή με σωματότυπο αθλήτριας ρίψεων.

Αλκαμένους 113, μέτρια αλλοδαπή πεοθηλάστρια.

Στο απέναντι πεοθηλαστήριο Αλκαμένους 117, ημεδαπή (?) gilf Αφροδίτη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Eιναι ψιλη γυρω στο 1.80 χωρις τακουνια,με τα τακουνια με εφτανε σχεδον...κασστανο μαλλι με λιγες ξανθες ανταυγες,μικρο στηθος απολυτα ταιριαστο με το αψεγαδιαστο σωμα της που θυμιζει τοπ μοντελ...καστανα ματια,οχι συνηθισμενα ουκρανικα χαρακτηριστικα αλλα σε καμια περιπτωση ασσιατικα...ταρταροφερνει λιγο αλλα καμια σχεση με καζακσταν,κιργισταν,κλπ οπου οι κοπελες εχουν εντελως κινεζικα ματια.

Προφανως ειναι η ιδια Σαμπρινα που ειχες παει και συ...αρχιζει να ξεφοβαται αλλα θα ξαναπαω αυριο ισως για πιο ασφαλη συμπερασματα.

Κατάλαβα, κατάλαβα, θα την καταγαμήσετε κι αυτήν...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι ο γαμηδας θα μας κολλησει ολους λιονταρο αρρωστιες

το κολοζωο θελει πολυ προσοχη μαγκες κατι τετοιοι τρελοι κυκλοφορουν

και οι πουτανες μερικες φορες ειναι τρελες.

Τύπε, sharing is caring...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

στα φρύδια τους μόρτη μου  :rockon: :rockon:
οπως λέει και η παροιμία οι πουτάνες και οι τρελές
έχουν τις τυχες τις καλές!  :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης

Χρειάζονται δύο για να γίνει η μλκία φίλε μου. Αυτός όσο μλκς και να 'ναι βρίσκει ανταπόκριση σε κάποιες βρόμες που σύντομα θα είναι κινητές εστίες μόλυνσης. Αυτές πρέπει να βρούμε ποιες είναι και να τις περιθωριοποιήσουμε ώστε να τις γαμούν μόνο αυτός και το σινάφι του.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα είναι να μην πάρει στο λαιμό του κάνα πιτσιρικά. Σε μικρές ηλικίες το πάνω κεφάλι υποτάσετε πλήρως στο κάτω κεφάλι...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το θέμα είναι να μην πάρει στο λαιμό του κάνα πιτσιρικά. Σε μικρές ηλικίες το πάνω κεφάλι υποτάσετε πλήρως στο κάτω κεφάλι...

Ο τέως πρόεδρος του ΔΝΤ διαψεύδει τον κανόνα σας.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχτες κατα τις 10 το βραδυ περαστικος γρηγορα απο φυλης λεω κατσε να τσεκαρω αν ειναι η αντριαννα στο φω19 μιας και ακομα δε καταλαβαινω γιατι δεν εχω δοκιμασει τετοια μουναρα αλλα δυστυχως ηταν η μαρια με το τατου στο πλαι απο φ67,καλη και αυτη αλλα ειπα να φυγω...

πηγαινοντας πισω βλεπω ενα καστανοξανθο πιπινι χαριτωμενο με μια καπαρντινα κοντη μεχρι τα γονατα και μαυρες πλατφορμες να περιμενει στην εισοδο του φω22,τις λεω τι παιζει εδω? με παιρνει απ'το χερι λοιπον με παει κατω,πεταει τη καπαρντινα στη τσατσα και με αρχιζει στα γλωσσοφιλα,να μη μπορω να φυγω με τιποτα λεμε...τελικα περναω μεσα μιας και ειχα γινει ηδη τουρμπο,ερχεται μεσα,παλι τα ιδια,λες και ηταν γκομενα μου,να συμμετεχει τρελα...πιπα καλη (δε πηρα ακαποτο),απο πανω καλο κουνημα και συμμετοχη παλι σα σκυλα,και στο τελος κολαρακι στα 4ερα οπου δε μου πηρε και πολυ...στο τελος πριν φυγει ειχε κολλησει πανω μου και με φιλαγε...τοσο αψογα λεμε...
τη λενε αννα,εχει μαλλι μεχρι τους ωμους καστανοξανθο,μετριο αναστημα και στο προσωπο μοιαζει λιγο με τη φλωρα που ηταν παλια κολοκυνθους,μικρο στηθος αλλα ωραια κολαρα,δε μιλαει ελληνικα καθολου,μονο κατι λιγα αγγλικα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συνεχεια μετα κατα τις 1 στο μεταξι,γενικα καλο επιπεδο,ωραιες γκομενες (ρε σπαιντερ κοιμοσουν,πως κι'ετσι...)

-ιασ.46 αριστερο,το ξανθουλι που ειναι εκει συνηθως,αυτο θα το δοκιμασω μια φορα γιατι μου τη πεφτει πολυ ασχημα στο σαλονι...
-ιασ.46 μεσαιο,καποιο ντουετο με φουλ,κανανε μιση ωρα να βγουνε,βαρεθηκα και εφυγα...η τσατσα χτυπαγε πορτα να μη γελανε και να μη μιλανε,πειθαρχια λεμε οχι μαλακιες...
-ιασ.44,μια ξανθια νταρντανα/μια μελαχροινη νταρντανα...η ξανθια ειχε το πιο ωραιο προσωπο με πρασινες ματαρες που εχω δει ποτε,δεν περιγραφεται με λογια...καλες και οι δυο...
-ιασ.43,ενας κλωνος της μαριας αλλα με μικροτερα βυζια,15 φουλ προγραμμα...καλο κι'αυτο με λιγα περιττα κιλα...
-ιασ.1,εσμεραλντα,ξανθο μπιμπελο...αφου το εκοψα απ'το σαλονι,τι περασα ο μαλακας...15 ευρω πεταμενα,κομοδινο απ'τα λιγα,ασε που δεν αφηνει και πολλα πολλα...
-ιασ.20 δεξι,ελενα (κλεοπατρα)...
-ιασ.20 μεσαιο,ντανα,ξανθια με στηθος,μ'αρεσει και ειναι στα υποψην...
-ιασ.19 κατω,αννιτα του spider,ωραιο βυζακι...
-ιασ.19 πανω,μαρινα,καλο μελαχροινο...
-λεω.28 κατω,εδω τωρα...ηταν η βικτωρια,η ξανθια η μουναρα με τα τατου η ψηλη,παω να φυγω,μου λεει η τσατσα,με 10ευρω περνας,δεν ημουν για τριτο ομως με τιποτα,ηταν και περασμενη ωρα... εχασα ρε πουστη γαμωτο...
-ιασ.31,μαυρη καλη εμφανισιακα..10ευρω
-ιασ.33,ενα τσιγγανακι και γαμω...αδυνατο με βυζαρες νουμερο 5 φυσικες! και ομορφο! πρωτη φορα θα γαμουσα τσιγγανα στη ζωη μου,τοσο καλη λεμε...παλι εχασα ρε πουστη μου...15 απλο...
-ιασ.30 πανω,το γνωστο καστανοξανθο πιπινι με το ωραιο στηθος...10 ευρω...
-ιασ.30 κατω,αντζελα μιλφ...15 φουλ...ξεπετα...
-ιασ.37 πανω,μπιανκα,κλωνος δημητρας στο πιο αδυνατο,15 φουλ...εχει δοκιμαστει αλλα τοτε δεν εδινε κολο,καλο ειναι,οχι φοβερο...
-ιασ.37 κατω,η δημητρα...
-αχ.40,χριστινα,ασχημη μελαχροινη,20 φουλ...
-μαραθωνος,νικη "το φλογοβολο"...σταθερη αξια...
-αχ/μαραθωνος,νεο μελαχροινο με κορμαρα ψηλο...πρωτη μερα...
-αχ.51,η γιαννα του πυρκαυλου...εχει βελτιωθει πολυ εμφανισιακα και εχει χασει κιλα,πολυ καλη εμφανισιακα γενικως...20 φουλ...
-κολοκυνθους,δε περασα γιατι ειχε καμια 10αρια μπατσους στη σειρα...σορρυ μαγκες αλλα αυτους φοβαμαι εγω...

Επισκέπτης
-αχ.51,η γιαννα του πυρκαυλου...εχει βελτιωθει πολυ εμφανισιακα και εχει χασει κιλα,πολυ καλη εμφανισιακα γενικως...20 φουλ...
Ε τι σκατά μου έλεγε ο πουστότσατσος ότι δεν δουλεύει πια εκεί; >:(
Να 'σαι καλά ρε hardcora!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε συναγωνιστη  παοκ...που ειμαστε κ οι 2 παοκια....η κοπελα που αναφερεις ειναι η ελινα....δουλευε θεσσαλονικη στην πετρου ρουλια...κ μου ειπε οτι θα κατεβαινε αθηνα να δουλεψει εκει που δουλευε παλια....δηλαδη στην πιπινου 65....περιμενω απο συναγωνιστες απο αθηνα να μου πουν αν δουλευει εκει...
Ρε τον τσακαλο.Αυτην λεω παμπλαρα μου.Ευχαριστω.Την ειχες παρει στην Αθηνα?Πως ξερεις οτι δουλευε εκει?Απο Αθηνα εισαι?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πηγαινοντας πισω βλεπω ενα καστανοξανθο πιπινι χαριτωμενο με μια καπαρντινα κοντη μεχρι τα γονατα και μαυρες πλατφορμες να περιμενει στην εισοδο του φω22,τις λεω τι παιζει εδω? με παιρνει απ'το χερι λοιπον με παει κατω,πεταει τη καπαρντινα στη τσατσα και με αρχιζει στα γλωσσοφιλα,να μη μπορω να φυγω με τιποτα λεμε...

Τύπε, ευτυχώς που είχε αίσιο τέλος, γιατί όταν διάβασα για γκαμπαρντίνες στην αρχή φοβήθηκα είναι η αλήθεια.

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Πρωινή τσάρκα στο μετάξι σήμερα...
Πολύ ζέστη, αλλά πουθενά δε βρήκα αναμμένο air condition-μούσκεμα γίναμε!
Στο κολωνού 47 στο πάνω βρήκα ένα καλούτσικο ρωσσιδάκι για 10 ευρώ, ενώ στο κάτω ένα με μεγάλα βυζιά.
Στο κολωνού 48 βρήκα ένα μελανούρι, την μικαέλα από ρουμανία την οποία και ετίμησα αν και μάλλον δεν ήταν πετυχημένο το σεξ γιατί η μικρή βιαζόταν να με ξεπετάξει..
Στο Κολωνού 27 κάτω μια χοντρούλα με μεγάλα βυζιά που μου τον έπιασε μπας και περάσω αλλά δεν υπήρχε περίπτωση.
Στο κολωνού που είναι τα 30Α μια ξανθιά, με κυτταρίτιδα ενώ στο 32 μια μαυρομάλλα με αδιάφορη.
Στο Μ.Αλεξάνδρου 22 πάνω μια μεξικάνα (λέμε τώρα) που δεν ήταν άσχημη περίπτωση και στο κάτω μια ψηλή χοντρούλα μαυρομάλλα που έδινε και κώλο, αμφότερες ρουμάνες.
Στο Ιάσωνος 19 το κάτω μια μελαχρινή ομορφούλα όχι μεγαλύτερη από 25, κανονικά κιλά, την οποία και δεν ετίμησα αν και θα πρεπε. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει τι λέει;
Στο Ιάσωνος 36 το πάνω την Βερόνικα, στα 10 ευρώ , στην οποία και κατέθεσα και μάλλον αυτό ήταν πιο πετυχημένο από το πρώτο σημερινό-πάλι δεν υπήρχε κλιματισμός, αλλά σ’αυτό το σπίτι είσαι τυχερός ακόμα κι αν βρεις χαρτί υγείας...
Στο 36, ενώ περίμενα να βρω καμιά μαυρούλα, βρήκα τη γνωστή (ξανθή) γιαγιά που τα κάνει όλα με 10 ευρώ, αλλά ούτε και να με πλήρωναν δε θα την έπαιρνα.
Στο 20 πάνω μια μαυρομάλλα ρουμάνα στα όρια της αποστέωσης (για τα δικά μου γούστα πάντα) και στο κάτω μια χοντρούλα
Στα ορεινά του πεζόδρομου ήταν μαζεμένα καμιά 20αριά πρεζάκια που με αποθάρρυναν από το να συνεχίσω την τσάρκα και πιο πάνω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..
Κατά τ’άλλα τα γνωστά, η γνωστή μπόχα, δυσωδία και ο όλος ο καλός κόσμος του μεταξουργείου να κυκλοφορεί αν και είχε αρκετούς μπάτσους αραγμένους στην κολωνού και στην πλ. καραϊσκάκη...

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
την αντριαννα αλβανιδα που τη βρισκω??προτεινετε καποια αλλη αλβανιδα που να δινει κουλουρι και να τα παιρνει στο στομα μονο πρωινη βαρδια???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom