Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (5 μέλη και 138 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Το πιο πάνω μύνημα είναι παράθεση στον συναγωνιστή amadeus.Και αποτι διαβάζω πήραμε τελικά σήμερα και την ίδια κοπέλα.Συμπληρωματικά να πώ οτι στο Φώκαιας 19 ήταν σήμερα η Αλεξάνδρα η γυρολόγος απάτη με τα καρέ μαύρα μαλλιά και στο βαπόρι ήταν η Ρωξάνη κοντή αδύνατη με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά.

Επισκέπτης
Φώκαιας 17 το καινούριο μωρό δεν είναι και τόσο καινούριο.Είναι η Αλεξάνδρα απο Φυλής 65 πριν 2 χρόνια περίπου και έχει πολλούς fun που την ψάχνουν σε διαβεβαιώνω.Αμαντέους η Αλεξάνδρα εχει μαύρα ίσια μακρια μαλλιά και όχι καστανόξανθα σπαστά μαλλιά είναι ακριβως τα ίδια που είχε και πριν φύγει.
Πριν 3 χρόνια στο Φυλής 65 άνω και Φυλής 69 κάτω.Αυτή που έβαζε αμέσως καπότα από την αρχή και δεν άφηνε φιλιά στα βυζιά.Αυτά λοιπόν τα νέα της Αλεξάνδρας...σε μια Φυλής αλλαγμένη στο full με full προγράμματα στα 20 ευρώ.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πήγα μεταξύ 19:30 & 20:30.

Φωκ. 17: Δεν την γνωρίζω την κυρία. Και μέσα στο σκότος του εν λόγο οίκου μου φάνηκα καστανά τα μαλλιά της. Δεν κάνει 69 ?
Φωκ. 27: Ρώτησα τον μουστακιοφόρο τσάτσο για το όνομα της κυρίας και με παρέπεμψε στην ίδια, όπου μου συστήθηκε ως Τατιάνα
Φωκ. 22: Σαν καθήμενος όπου ήμουν με το φώς της κουζίνας πίσω της, μου φάνηκε ξανθό/ανοιχτόχρωμο.

Φωκ. 24: η Χριστίνα δεν είναι η χαζούλα που έπαιζε παλιά. Εκείνη είχε άλλο σωματότυπο: πιο μεγάλα στήθη, πιο ανοιχτή λεκάνη, άλλο πρόσωπο.
Αυτή εδώ είναι πιο αδύνατη, μικρότερο ποπάκι, μικρότερο στήθος.
Όντως, ενώ στο σαλόνι ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα, δεν μου έκανε ελεύθερο, αλλά δεν είμαι οπαδός, οπότε δεν με πείραξε. Κολαράκι δεν πρόλαβα να ζητήσω γιατί πέρασα καλά μέσα. Δεν κάνει παπάδες μέσα, δεν βγάζει το σουτιέν (το κατεβάζει), αλλά εμένα γενικά μου άρεσε η όλη φάση, που δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Είναι θέμα στιγμής και χημείας.  

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
@ professorx
η αννα φω22 κατω ειναι μετριας εμφανισης καστανοξανθη οπως ακριβως περιγραφει
ο amadeus,σιγουρα μετριας εμφανισης...και οι δυο την ιδια ειδατε μιας και απ'οτι καταφερε και μου'πε δουλευει εκει ολη μερα...
θα την προτεινα σιγουρα στον amadeus για τo gfe,εσυ επειδη ψαχνεις διαφορα κολπα να κανει (δεν ξερω αν κανει τελειωτικο),τι να σου πω...απλα εγω ειχα πολυ καλη χημεια με τη κοπελα απο την εξωπορτα μεχρι το δωματιο,δεν ξερω αν αυτο θα συμβει και με σας ρε παιδια,μη σας παρω στο λαιμο μου,παντως το προγραμμα που λεει η τσατσα οτι κανει το τηρει...

η αντριαννα η ξανθια η μουναρα απο φ67 που παιζει απογευματα?

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Φυλ. 67: η Αντίνα σε fishnet (όντως το βυζάκι μαραμένο)

[/quote]Αν λες για την γνωστη με το full εχω πολυ ασχημη εμπειρια μαζι της.Πολυ ωραιος κωλος και αποφασισα να τον παρω.Μαλλον κατα την Τσαουσεσκου εποχη μποικοταραν τα δυτικα προιοντα.Μετα την πτωση του προεδρου δικτατορα εσκασε μυτη και το κολωχαρτο οπου οι ρουμανοι το λατρεψαν.Οταν ομως προσφερεις full χρειαζονται βαθειες πλησεις με αφθονο σαπουνι και νερο αλλιως κατσε σπιτι σου κοριτσι μου.Ασπρο το εβαλα καφε βγηκε. Αισχος  και ντροπη σου

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου πηρες και κουλουρι μπραβο...εμενα δε μου σηκωνοταν με τιποτα με αυτην μεσα...

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αφου πηρες και κουλουρι μπραβο...εμενα δε μου σηκωνοταν με τιποτα με αυτην μεσα...
Η αληθεια ειναι πως στην αρχη ξενερωσα γιατι μου εκανε πιπα και βογκαγε λες και την γαμαγανε 2 μαυροι[χωρις την τζουλια] αλλα εβλεπα την κωλαρα της απο τον καθρεφτη και φτιαχτηκα.βεβαια στο τελος ηρθε η φρικη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε παιδια?????? το φυλης 200 ειναι κλειστο?????

γιατι βγηκε απο τον καταλογο????  :huh:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αν λες για την γνωστη με το full εχω πολυ ασχημη εμπειρια μαζι της.Πολυ ωραιος κωλος και αποφασισα να τον παρω.Μαλλον κατα την Τσαουσεσκου εποχη μποικοταραν τα δυτικα προιοντα.Μετα την πτωση του προεδρου δικτατορα εσκασε μυτη και το κολωχαρτο οπου οι ρουμανοι το λατρεψαν.Οταν ομως προσφερεις full χρειαζονται βαθειες πλησεις με αφθονο σαπουνι και νερο αλλιως κατσε σπιτι σου κοριτσι μου.Ασπρο το εβαλα καφε βγηκε. Αισχος  και ντροπη σου

Εντάξει, σε τέτοια σπόρ, πάντα πάιζει το ρίσκο της μερέντας. . .  . ..
Πάντως το βογγητό το έχει για πρωινό. Μία φορά απόγευμα που την πέτυχα στο δωμάτιο ακουγόταν έντονα στο σαλόνι.
Κρίμα γιατί έχει ωραίο κολάκι.
Πάμε για άλλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ. Γιατι εγω δεν το βλεπω  :-

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505
Πέρασα από Αγαθουπόλεως 54 και ήταν ένα ρώσικο μιλφ που έκανε ακάποτο και είχε ύφος θα σου σκίσω ότι έχεις και δεν έχεις. Έμοιζε στο στυλ στο ημίφως πολύ με την Αλεξάνδρα από το μασατζίδικο στην Ιουλιανού. Αλλά δεν κόφω το κεφάλι μου γιατί και τη δεύτερη στα πεταχτά την έχω δει. Επίσης ήταν ανοιχτό και το αριστερό Αγαθουπόλεως αλλά δεν αποτόλμησα να εισέλθω.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια?????? το φυλης 200 ειναι κλειστο?????

γιατι βγηκε απο τον καταλογο????  :huh:
Την παρασκευη που περασα το φως ηταν αναμενο δεν χτυπησα το κοθδουνι ομως λογο της αγενους ξανθιας ουκρανεζας τσατσας. Πριν 15 μερες περιπου βραδι ειχα παρει την σιμονα αν και εχει παρει μερικα κιλακια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πέρασα από Αγαθουπόλεως 54 και ήταν ένα ρώσικο μιλφ που έκανε ακάποτο και είχε ύφος θα σου σκίσω ότι έχεις και δεν έχεις. Έμοιζε στο στυλ στο ημίφως πολύ με την Αλεξάνδρα από το μασατζίδικο στην Ιουλιανού. Αλλά δεν κόφω το κεφάλι μου γιατί και τη δεύτερη στα πεταχτά την έχω δει. Επίσης ήταν ανοιχτό και το αριστερό Αγαθουπόλεως αλλά δεν αποτόλμησα να εισέλθω.

:2funny: :2funny: :2funny:

τυπε στο αριστερο εχω μπει

και ειχε βγει μια χοντρη πολυ πριν κλεισει (πριν 2 χρονια)

και μου ζητουσε 50 ευρω για να περασουμε φοβερα οπως ελεγε

λες να ειναι η ιδια παλι?  :think: :think:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πήγα μεταξύ 19:30 & 20:30.

Φωκ. 17: Δεν την γνωρίζω την κυρία. Και μέσα στο σκότος του εν λόγο οίκου μου φάνηκα καστανά τα μαλλιά της. Δεν κάνει 69 ?
Φωκ. 27: Ρώτησα τον μουστακιοφόρο τσάτσο για το όνομα της κυρίας και με παρέπεμψε στην ίδια, όπου μου συστήθηκε ως Τατιάνα
Φωκ. 22: Σαν καθήμενος όπου ήμουν με το φώς της κουζίνας πίσω της, μου φάνηκε ξανθό/ανοιχτόχρωμο.

Φωκ. 24: η Χριστίνα δεν είναι η χαζούλα που έπαιζε παλιά. Εκείνη είχε άλλο σωματότυπο: πιο μεγάλα στήθη, πιο ανοιχτή λεκάνη, άλλο πρόσωπο.
Αυτή εδώ είναι πιο αδύνατη, μικρότερο ποπάκι, μικρότερο στήθος.
Όντως, ενώ στο σαλόνι ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα, δεν μου έκανε ελεύθερο, αλλά δεν είμαι οπαδός, οπότε δεν με πείραξε. Κολαράκι δεν πρόλαβα να ζητήσω γιατί πέρασα καλά μέσα. Δεν κάνει παπάδες μέσα, δεν βγάζει το σουτιέν (το κατεβάζει), αλλά εμένα γενικά μου άρεσε η όλη φάση, που δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Είναι θέμα στιγμής και χημείας.  
Είδαμε τις ίδιες κοπέλες συναγωνιστή.Τελικά για την Χριστίνα κλείνω και εγώ οτι μάλλον τελικά δεν ήταν η Στέλλα απο τον τόνο της φωνής της και επειδή είναι πιο αδύνατη.Εχθές στο σαλόνι ο μυστακιοφόρος τσάτσος είχε την Βαλέρια και μάλλον έχει αναβαπτιστεί σε Τατιάνα αφου σού είπε οτι έτσι την λένε.Εγώ την Τατιάνα δεν την είχα δει ποτέ μου αλλά είχαν δωθεί άλλες περιγραφές απο τους συναγωνιστές.Ο καθ ύλην αρμόδιος να μας απαντήσει αν τελικά υπάρχει και άλλη Τατιάνα μιλφ και όχι γκιλφ στην πιάτσα είναι ο speed εφόσων φυσικά ξέρει και την Βαλέρια που είναι παλιά καραβάνα.Θέλω να ελπίζω οτι υπάρχει και άλλη Τατιάνα και δεν έψαχνα τελικά μία που έχει αναβαπτιστεί.Τώρα όσον αφορά το χρώμα μαλλιών η Αλεξάνδρα έχει σίγουρα μαύρα μαλλιά και η Άννα που όπως σωστα είπατε είναι μέτρια κοπέλα είναι καστανή.Αρχίζετε και με ανησηχείτε για τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα χρώματα και θέλω να πιστεύω οτι δεν έχω δυσχρωματοψία.ΧΕ!ΧΕ!
Σε λίγο θα ανεβάσω και την κριτική που σας χρωστάω απο χθες.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.956
Πόντοι
6.925
η αννα φω22 κατω ειναι μετριας εμφανισης καστανοξανθη οπως ακριβως περιγραφει
ο amadeus,σιγουρα μετριας εμφανισης...και οι δυο την ιδια ειδατε μιας και απ'οτι καταφερε και μου'πε δουλευει εκει ολη μερα...
θα την προτεινα σιγουρα στον amadeus για τo gfe,εσυ επειδη ψαχνεις διαφορα κολπα να κανει (δεν ξερω αν κανει τελειωτικο),τι να σου πω...απλα εγω ειχα πολυ καλη χημεια με τη κοπελα απο την εξωπορτα μεχρι το δωματιο,δεν ξερω αν αυτο θα συμβει και με σας ρε παιδια,μη σας παρω στο λαιμο μου,παντως το προγραμμα που λεει η τσατσα οτι κανει το τηρει...

βλ. κριτική 14-2-2011

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.956
Πόντοι
6.925
Πρωινή σήμερα σε κάποια της Φυλής

80 η Μόνικα η ψιλομιλφ με το μικρό στήθος και ακάποτα
69Α η Αννούλα
92Α ψηλή μικρόστηθη με κουλούρι και ακαπ
65Β Ελενα ξανθή μέτρια
Διδύμου 8Α βραχύσωμη με ολόσωμο και ωραία γεμίσματα μακρυά μαλλιά στα υπόψιν - πολύ καλή κατά συναγωνιστή ο οποίος μόλις έφευγε μετά από κατάθεση

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Έσυ εννοείς την γνωστή Άννα που παίζει συνήθως εκεί και παρουσιάζεται ως Βουλγάρα.Αυτή ζητάει φράγκα για extra μέσα.Έμεις λέμε για μία καινούρια της τελευταίας εβδομάδας.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
H αννα ειναι καινουρια κοπελα με ενα κοντο ασυμετρο μαλλι με μικρες αφελειες στο μετωπο...λεπτεπιλεπτη με μικρο στηθος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom