Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (23 μέλη και 213 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Περα απο την πλακα
καλο θα ηταν να συγκεντρωσουμε μια λιστα ακομη και σε αλλο θρεντ
να το εχουμε ομαδοποιημενο και να φαινεται και να μην μπλεκεται εδω με τις ενημερωσεις
για τα σπιτακια και τις κοπελες που ειναι τιγκα στα κονδυλωματα. Δεν ειμαστε ολοι ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ28
την θελουμε την ζωη μας , και δεν θελω να μπλεξω με σκατογιατρους και φαρμακα τωρα
θα ειναι μαλακια. Παλια δεν επαιζαν τετοιες μαλακιες τωρα τελευταια το εχουν παραγαμησει
Βασικα να πουμε ποια σπιτακια δεν κανουν πλεον ελευθερο στοματικο οχι ποια κανουν  :grin:
ωστε να τα αποφευγουμε οσοι δεν ειμαστε ρισκαδοροι.
Μπορούμε να βάζουμε τις άκυρες κοπέλες εδώ (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ SOS)

Επισκέπτης
Τσουνάμι Σ.Μ.Ν.:
Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει ξεσπάσει ήδη απλώς δεν δίνουμε σημασία στα συμπτώματα!! Προσόχη
:thumbsup: Μεγάλη προσοχή!

Φυλής χθες 24/05/2011 περίπου γύρω στις 20.00’
ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η τσατσά από Φυλής 92 (παλαιό) με το φαρμακερό βλέμμα που μας κοιτάζει συνέχεια λες και της χρωστάμε. Την είδα λοξά μέσα από την κουρτίνα της κουζίνας και δεν κάθισα να δω την κοπέλα που δούλευε και ας ήταν η ωραιότερη γκόμενα του κόσμου. Τόσο καλά κάνει αυτή η τσατσά την δουλειά της !  :badair:
Ουστ μωρή κωλόγρια...
Μαύρο και στην συνήθη βαμμένη ξανθιά γραία Ελληνίδα τσατσά με τα γυαλιά του Φυλής 84 ισόγειο.

Απογευματινή μίνι τσάρκα στα πέριξ:
Αρχίζουν και μου την δίνουν μερικές κοπέλες (& τσατσάδες) με τα τερτίπια τους :uglystupid:[size=14pt]Φυλ. 84-86: Ξεπετο-αλυσίδα  [/size]:knuppel:
[size=14pt]ΜΑΥΡΟ!!![/size]

Φυλ. 74: Δεξιά η Τάνια, Αριστερά η Νατάσσα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα Ρωσσίδα, μέτρια που έπαιζε την Κυριακή στο Φ.92 νέο.
Χθες το πρωί ήταν η ευγενική Τάνια-κωλάρα στα δεξιά (διπλοβάρδια) και η Στέλα-Μόνικα με τα αστεράκια αριστερά.

Φυλ. 66δ: ένα βλαχάντερ
Το πρωί ήταν η "Μόνικα Λεβίνσκι" :2funny: κατά τον δροσερό υπηρέτη.  Ξανθιά ανοιχτόχρωμη βοσκοπούλα όλο ζωντάνια! υποσχόμενη πρόσθετα χωρίς συντηρητικά...Μάλλον αυτή είδε ο Αμαντέους και το απόγευμα.

Φυλ. 66α: η Έλενα ένα γεματούλικο μαυρομάλικο
Φωκ. 22 άνω: η γύφτισσα Τζένη  :hammer:
Από το πρωί.

Φωκ. 22 κάτω: η Μις Καπαρτίνα. Σαν σωματάκι δεν με εντυπωσιάζει, τώρα που την ξαναείδα. .
Μπράβο το κορίτσι.Εργάζεται πρωί-απόγευμα.

Φυλής 69 άνω-Αννούλα σταθερά.
Διδύμου 16-Τάνια η γνωστή του οικίσκου.Καστανή νταρντάνα κορασίδα που αδυνάτισε.Ελεύθερο στοματικό.

Και φυσικά:
[size=14pt]Φυλής 71 κάτω:Μακρυά!!!
H γνωστή δόλια, ξιπασμένη, αναιδής τσατσά Εύα.[/size]
[size=14pt]Φαινόμενο ξιπασιάς, πονηριάς και υποκριτικής ευγένειας.[/size]

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
περι της 4 απογευματινης καταδρομικη στην φυλης,οπου ο καιρος μολις ειχε φτιαξει. εχουμε φ 134 υπ παολα. Βγαινοντας απο το μαγαζακι τα σωματα ασφαλειας ειχαν κοψει τις εισοδους/ εξοδους στο στενο. ξαφνικα βρεθηκα περικυκλωμενος απο δυναμεις της ομαδας  ΔΙΑΣ της ασφαλειας, της Δ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΑΝΕ) με τα αυτοματα, αλλοι παραμασχαλα και αλλοι με το δαχτυλο στην σκανδαλη. Εκει που ετοιμαζομουν να παραδωθω, πυκνος καπνος εβγαινε απο την οδο μερμηγκα( αν θυμαμαι καλα )και αλλοφρονες αλλοδαποι συμπολιτες ετρεχαν. Η πυροσβεστικη ηταν παραδιπλα και καμαρωνε.Οι φιλοι μας απομακρινθικαν απο το στενο της ακολασιας και εγινα εγω καπνος με την σειρα μου. Εχθες παζαρι, σημερα βροχη, μετα αστυνομια ουτε ο θεος δεν θελει να σε ξαναγ..... Κατερινακι. Αστο να παει στο διαολο

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
περι της 4 απογευματινης καταδρομικη στην φυλης,οπου ο καιρος μολις ειχε φτιαξει. εχουμε φ 134 υπ παολα. Βγαινοντας απο το μαγαζακι τα σωματα ασφαλειας ειχαν κοψει τις εισοδους/ εξοδους στο στενο. ξαφνικα βρεθηκα περικυκλωμενος απο δυναμεις της ομαδας  ΔΙΑΣ της ασφαλειας, της Δ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΑΝΕ) με τα αυτοματα, αλλοι παραμασχαλα και αλλοι με το δαχτυλο στην σκανδαλη. Εκει που ετοιμαζομουν να παραδωθω, πυκνος καπνος εβγαινε απο την οδο μερμηγκα( αν θυμαμαι καλα )και αλλοφρονες αλλοδαποι συμπολιτες ετρεχαν. Η πυροσβεστικη ηταν παραδιπλα και καμαρωνε.Οι φιλοι μας απομακρινθικαν απο το στενο της ακολασιας και εγινα εγω καπνος με την σειρα μου. Εχθες παζαρι, σημερα βροχη, μετα αστυνομια ουτε ο θεος δεν θελει να σε ξαναγ..... Κατερινακι. Αστο να παει στο διαολο
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Να προσεχεις και τις Τεταρτες φιλε... εχει Λαικη στην φυλης  :grin: 5-7 το απογευμα καθαριζουν συνηθως. ΑΠο ΦΥλης υψος 100 και μετα βεβαια... Οχι στα κεντρικα - κεντρικα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μεσημεριανή έφοδο στο Μετάξι και 14:00 η ώρα περίπου

Κολωνού 11Β υπόγα  Ντουέτο με ρουμάνα χοντρούλα καστανή/ρωσίδι ξανθό ψηλό με αρκετά κιλά παραπάνω, νομίζω Τάνια τη λένε. Απλό πρόγραμμα κάνουν και οι δύο. Γιατί δε περνάς να σε περιποιηθούμε και οι δύο μαζί μου είπαν, Κομπλάρω μόνο και που σας βλέπω,  χούφτωνα όμως όσο μπορούσα στο σαλόνι και γούσταραν.
Κολωνού 11Α Ουρανοξύστης Παρέα μαζί με δύο μυστακιοφόρα πάκια με τα πόδια επάνω στους καναπέδες και δύο αλμπάνια περίμενα να βγει η κοπέλα η κούκλα η πανέμορφη κατά τα λεγόμενα της υπηρέτριας. Η κοπέλα βγήκε μετά από κανένα εικοσάλεπτο. Σκουρόχρωμη πολύ, σώμα αδύνατο αλλά κάπως ατσούμπαλο, και αρκετά άσχημη όπως οι βουλγάρες στη Χαλκοκονδύλη. Στο πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό
Ιάσωνος 1Β πάνω δεξιά Γιέβα στα ρωσικά. Είναι το γνωστό ρωσίδι από Φωκαίας 27. Μόλις μπήκα μέσα ήρθε κοντά άρπαξε από την άκρη το ξεκούμπωτο  πουκάμισο μου  τυλίχτηκε  και κόλλησε απάνω μου και άρχισε τα κωλοτριψήματα. Μεγάλος πειρασμός, έφυγα όμως. Την είχα πάρει πέρυσι μια φορά μόνο, και ήταν πάρα πολύ άπειρη. Όποιος γουστάρει τα όμορφα και μόνο είναι ότι πρέπει. Απλό πρόγραμμα. Προσοχή στο συγκεκριμένο σπίτι. Πολλά ξύλινα σκαλοπάτια είναι έτοιμα να διαλύσουν και να γίνει ατύχημα.
Ιάσωνος 1Γ Δίπλα στην εξώπορτα ήταν ένα ετοιμοθάνατο ζάκι του οποίου του κάνανε άλλα ζάκια μαλάξεις για να συνέλθει, αλλά τίποτα. Στο σαλόνι τώρα. Αρκετός κόσμος. Η Ελβίρα θα είναι μέσα σκέφτηκα. Ναι και ήταν αυτή. Ρε πούστη μου αυτή η κοπέλα έχει καταφέρει να μπάζει κόσμο μέσα έστω και με τη ματιά της. Έχει αρχίσει και γίνεται καραπουτανάκι στην εμφάνιση. Φόραγε στριγκάκι που είχε εξαφανιστεί στη σούφρα της. Περάσανε δύο μέσα στα δωμάτια. Απλό πρόγραμμα. Νομίζω εκεί παίρνει 15 ευρώ, χωρίς να είμαι σίγουρος
Ιάσωνος 20Α Μπαζάκι καστανό με απλό πρόγραμμα
Ιάσωνος 19Α ισόγειο Kαρπάθια κοπέλα αρκετά αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά λευκόδερμη και ήταν πολύ βιαστική στο σαλόνι.  Την είχα πάρει πριν καιρό στο 20Α και ήταν η ξεπέτα του κερατά. Απλό πρόγραμμα
Ιάσωνος 20Β Κοπέλα πολύ αδύνατη (copy paste Ροξάνα/οδοντογλυφίδα) κατά πάσα πιθανότητα Ιλλύρια  κατσουφιασμένη φάτσα. Έφυγα αμέσως
Λεωνίδου 28 δεξιά Μόνικα και μάλλον Βουλγάρα. Σκουρόδερμη με λίγα παραπανίσια κιλά και θα έλεγα ωραίο πρόσωπο. Άρχισε και αυτή τα κωλοτριψίματα κα @@πιασίματα. Απλό πρόγραμμα με 69. 15 γιούργια
Λεωνίδου 28 αριστερά. Μπαζόλα μαυριδερή κωλοτούμπα και με ύφος θεογκόμενας. Η υπηρέτρια από το Μενίδι είπε για πρωκτικό. Μεταβολή και δρόμο
Ιάσωνος 46Α Και εδώ μια χοντρούλα με μακριά ίσια μαλλιά βγήκε στο σαλόνι. Τον πακιστανό που ήταν στο σαλόνι δεν τον άφησε να φύγει. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 136 Ψηλή ξανθιά που δε θυμάμαι δυστυχώς το όνομα της. Συμπαθητική φάτσα, αρκετά πλαδαρή και ευγενική. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 134 Τάνια, ρωσίδι από φυλής 66 Δ. Αυτή η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη αλλά εντελώς ανέκφραστη, δε της βγαίνει η απαραίτητη πουτανιά που να σε κάνει να πας μαζί της. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 109Β Άννα Πίτσος. Άρχισε πάλι τις μαλακίες στο σαλόνι, παστέλια με σαλάτα και τι άλλο λέει ακόμη.  Είπε ότι τα ρουφάει όλα με ελεύθερο στοματικό και επιπροσθέτως γλωσσόφιλα στο μενού. Να σημειώσω ότι τη γκόμενα την είχα πρωτοπάρει στη Κολωνού 11 υπόγειο και Ιάσωνος Γ πριν ένα χρόνο και έκανε ελεύθερο στοματικό τότε όχι όμως για τελειωτικά στο στόμα. Απ΄ ότι φαίνεται κάποιες κοπέλες έχουν αρχίσει να κάνουν σιγά σιγά τελειωτικά στο στόμα για αύξηση της πελατείας. Προς αποφυγήν η συγκεκριμένη

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
larson ο καιρος δεν μου επετρεψε να ανεβω επανω σημερα για την καθιερωμενη βολτα μου ομως ησουνα τοσο παραστατικος που σχεδον το εζησα.Σ ευχαριστω πολυ για την εμπειρια και τις εικονες που μου μετεφερες ηταν συγκλονηστικες:tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Μεσημεριανή έφοδο στο Μετάξι και 14:00 η ώρα περίπου
Φυλής 136 Ψηλή ξανθιά που δε θυμάμαι δυστυχώς το όνομα της. Συμπαθητική φάτσα, αρκετά πλαδαρή και ευγενική. Απλό πρόγραμμα
Μιχαέλα η Λόρα από Χωματιανού 11;

Φυλής 109Β Άννα Πίτσος. Άρχισε πάλι τις μαλακίες στο σαλόνι, παστέλια με σαλάτα και τι άλλο λέει ακόμη.  Είπε ότι τα ρουφάει όλα με ελεύθερο στοματικό και επιπροσθέτως γλωσσόφιλα στο μενού. Να σημειώσω ότι τη γκόμενα την είχα πρωτοπάρει στη Κολωνού 11 υπόγειο και Ιάσωνος Γ πριν ένα χρόνο και έκανε ελεύθερο στοματικό τότε όχι όμως για τελειωτικά στο στόμα. Απ΄ ότι φαίνεται κάποιες κοπέλες έχουν αρχίσει να κάνουν σιγά σιγά τελειωτικά στο στόμα για αύξηση της πελατείας. Προς αποφυγήν η συγκεκριμένη
:thumbsup:

Σήμερα  το πρωί στο Παρασίου 36 είχε μία επιεικώς αδιάφορη μεσήλικη παχουλή "νοικοκυρά".20 ευρώ.Την προηγούμενη φορά εργαζόταν νεαρό μπάζο.Ενοχλητικότατη η μυρωδιά της μπογιάς και τις δύο φορές που πήγα μετά την ανακαίνιση.

Κνίδου 18-Καστανή, ψηλή, πλαδαρή με φέτες στην κοιλιά, βυζαρού, μεσήλικη και πλέον.Κάποιος συναγωνιστής ανέφερε οτι τα πρωϊνά εργάζεται η Τζούλια η βυζαρού;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μετά από απουσία 5 ΗΜΕΡΩΝ από το άθλημα, επέστρεψα.
Στην περιοχή της Λιοσίων πριν από λίγο...

Ξανθίππης 2: Ειρήνη, μελαχρινή με ωραίο σώμα και σκυλέ φάτσα.

Κωνσταντινουπόλεως 206: Μελαχρινή ομορφούλα με παιχνίδια στο σαλόνι, την βλέπω σχεδόν πάντα εδώ τις απογευματινές βάρδιες και τις πρωινές στο Μεταξουργείο στην Κεραμικού 13 το υπόγειο. Συναγωνιστής που βγήκε από το δωμάτιο μου είπε ότι είναι πολύ καλή. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.

Κνίδου 18: Ο δροσερός τσάτσος παρουσίασε την Έλενα, καλό σώμα αλλά μόνο με σακούλα.

Τροφωνίου 11: Ξανθιά gilf.
Τροφωνίου 13 κάτω: Ξανθιά milf με ελάχιστα κιλά παραπάνω, την έβλεπα στο Φωκαίας 27 και στο Φυλής 74.
Τροφωνίου 13 πάνω: Ειρήνη, καστανή με μαλλί πάνω από τους ώμους, καλό σώμα με ένα τατού στο δεξί κολομέρι.

Αδάνων 2: Κλειστό.

Παιωνίου 47: Κλειστό.

Βέργας 6 κάτω: Ξανθιά milf, που έκανε σαν παιδούλα, με έπιανε και άναβε...  :2funny: :2funny:
Βέργας 6 πάνω: Μελαχρινό γυφτάκι, της είπα για παρτούζα και είπε ότι αυτή θέλει αλλά η μαμά(τσατσά) δεν την αφήνει. Φεύγοντας σήκωσε το φουστανάκι της και μου έδειξε το μουνάκι της.

Εξηκίου 18: Μελαχρινό ωραίο με μεγάλο στήθος, αλλά όταν λέει το πρόγραμμα συνέχεια βαρίεται. Ελπίζω μέτα στο δωμάτιο να μην είναι έτσι.
Εξηκίου 20: Χονδρή μαδιάφορη με καρέ μαλλί.

Χωματιανού 11 κάτω: Ξανθό πανέμορφο μωράκι, για τοους λάτρες των πιπινιών.

Λιοσίων:

91: Παχουλή που έλεγε ότι είναι νταρντάνα  :2funny:
79 πάνω: Κλειστό.
79 κάτω: Κλειστό.
73 πάνω: Κλειστό.
73 κάτω: Κλειστό.
76 κάτω: Μελαχρινό όμορφο με ωραίο σωματάκι.
76 πάνω: Μελαχρινό, παρόμοιας σωματοδομής με το κάτω.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή τσάρκα προς ανεύρεση κάτι καινούργιου . . . . .

Φυλ. 92 νέο: κλειστό
Φυλ. 73: η Ελβίρα το ξανθό μιλφ σε διχτυωτό
Φυλ. 71 Ισ.: η Λάουρα το πιπίνι του Φ. 92 & 65
Φυλ. 69 κάτω: η Αλίνα το παπάκι
Φυλ. 69 άνω: η Χριστίνα
Φυλ. 65 κάτω: μια καινούργια τσαχπίνα καμπυλόγραμμη με σπαστά μαύρα μαλλιά μέχρι κάτω από τους ώμους.
Μ. Πρ. άνω: κλειστό
Μ. Πρ. κάτω: μια καινούργια γεματούλα
Φυλ. 74: Νατάσσα & Τάνια
Φυλ. 66α: μια καινούργια ξανθιά κοντούλα μέτρια Βουλγάρα
Φυλ. 54 άνω: μια μελαμψο-τσιγγάνα μέτρια μου φούλ
Φωκ. 27 Ισ.: Αλμπίνα
Φωκ. 22 κάτω: η Μις Καπαρτίνα
Φωκ. 22 άνω: μάλλον η Τζένη

Τελικά, κατέληξα στο Χριστινάκι, που είχα να πάω πολύ καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοο . . . . .
Η κοπέλα είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Παρόλο που είναι καιρό στο κουρμπέτι, διατηρεί την φρεσκάδα της και την ακεραιότητα της.
Το σαλόνι πάντα γεμάτο και τουλάχιστον ένα δωμάτιο πάντα κατειλημμένο. Παρόλα αυτά σέβεται τον όποιο πελάτη και φροντίζει για την ικανοποίησή του. Σταθερή αξία που τιμά το 20αρικο. Βάζει τα γυαλιά ακόμα και στην τσα2 !
Ανέβηκα λοιπόν στο Φ.69. Βγαίνει η κοπελιά μες την χαρά και στο νάζι. Λέω στην τσα2 ότι θα περάσω. Δίνω το εισιτηριάκι και με καθοδηγεί να πάω στο δωμάτιο που είναι στο βάθος κήπος. Με το που γδύνομαι και ξαπλώνω στο κρεβάτι, διαπιστώνω ότι τα σεντόνια ήταν νοτισμένα από υγρασία και στάμπες από ιδρώτα. Ξαναντύνομαι και ζητάω από την τσα2 άλλο δωμάτιο. Ευτυχώς ήταν και τα 3 δωμάτια άδεια. Τότε, έρχεται το Χριστινάκι και διαλέγουμε μαζί ένα δωμάτιο. Φεύγει μέχρι να γδυθώ και ξαναμπαίνει. Με ρωτάει αν είναι όλα καλά στο δωμάτιο και της λέω να πάει να κοιτάξει η ίδια το 3ο δωμάτιο, για να δεί αν έχω δίκιο. Και τί μου απαντάει η θεά? Για να το λές εσύ, έτσι θα είναι ! Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.
Τί να πεί κανείς γιαυτήν την κοπέλα? Πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση από ιερόδουλες και τσα2 .  . .. . . .
Κατά τα άλλα, στο δωμάτιο, αγκαλιές, χάδια, φιλιά, άνεση χρόνου. Σκέτη γλύκα.

Αυτά       

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πήγαμε κατά τις 12.30 μια τσάρκα απο Φυλής και όλα κλείνανε. Πάμε καπάκι Μεταξουργείο, ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καταδρομικη πριν 1 ωρα και εχουμε φ200 εμπαρκο οσο δουλευει η ουκρανεζα τσα2 φ136 Μικαελα φ134υπ παολα φ134ισ νεα κοπελα με βαριεστημενο περπατημα(δεν ξερω αν εχει φτασει ακομα στο σαλονι) εφυγα μηπως επιρεαστω απο την εμφανιση μια που ο βηματισμος προδωσε την διαθεση της φ109 αννα ΜΑΚΡΙΑ φ71ισ Αλεξανδρα με foul  φ71 πανω βικη η πολωνεζα  φ69ισ η γνωστη ξανθια milf φ67 νεαρη μελαχρινη κοπελα αδυνατη, με πλατυ χαμογελο. Στο φ65ισ (δεκαχρονο το πολυ) δεν εβγαινε απο το μαγαζι αν δεν εβλεπε την κοπελα. Εργαζονταν η γλυκιτατη ψιλη ξανθια με το ωραιο χαμογελο που βρισκετε εκει το τελευταιο διαστημα(διστυχως αγνοω το ονομα της) φ65πανω νεαρη νταρντανοχοντρη ξανθια(δεν θυμαμαι που την εχω ξαναδει). Μπαινοντας στο 84ισ συναθλητης εβγαινε μουτρωμενος απο το δωματιο. Τον ρωτησα αν ειναι καλη μεσα και μου απαντησε ναι, ομως το προσωπο του ελεγε αλλα... Εφυγα μιας που δεν βρηκα αυτο που εψαχνα.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σημερα το πρωι στο φωκαιας 27 υπογειο,ειχαμε...ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ/Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
δυστυχως ομως εχει παρει καποια επιπλεον κιλα κυριως στο κολο και ειναι στο οριο πλεον...
παρολαυτα,μπαρμπορα ειναι μονο μια...η γνωστη ξυνη τσατσα που ειναι μαζι της αρκετα ευγενικη αυτη τη φορα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισης λιγα μιας και ημουν βιαστικος...
-φωκαιας 22 πανω,ενα ξανθο πολυ καλο με τρια αστερια (και λιγα ηταν...)...μονικα νομιζω...
-φωκαιας 22 κατω,αννα μετριας εμφανισης ρουμανα βοσκοπουλα αλλα καλη μεσα...
-φωκαιας 24,μια αδιαφορη μελαχροινη,μαλλον τσιγγανα,ακυρο...
-φωκαιας 27 πανω,ελιζα (νομιζω)...μετριο μελαχροινο...

-φωκαιας 19,δυο κοπελες,ειδα την αντριαννα και την πηρα τελικα (επιτελους)...απο εμφανιση τι να λεμε...μονο σε στουντιο βρισκεις τετοια γκομενα,νομιζω δε θα'ναι για πολυ καιρο σε μπουρδελο ακομα...
αλλα και μεσα πολυ καλη,το μονο φαουλ οτι δεν ανεβηκε απο πανω διοτι λεει ειχε καποιο προβλημα στη πλατη,αλλιως 10αρι αποδοση...πιπα καλη,ιεραποστολικο με κοιταγματα και φωνες,μετα τα ποδια στους ωμους,πισωκολλητο κανονικα και μετα κουλουρι (πηγε να το αποφυγει αλλα εβλεπε οτι αν δε μου εδινε κολο δε θα τελειωνα ποτε,ολο το εκοβα και αλλαζα σταση,χα χα...),κολος πολυ στενος (σπανιο...) και χωρις κρεμα καθολου,σκετα,super...τιμιο 100%...
τελος,ευχαριστω το φιλο streetwalker για τη προταση...ωραιος!

α...επισης,ξεχασα να αναφερω οτι η κοπελα δεν ειναι καθολου gfe,δε το'χει καθολου,μονο κανονικο σεξ...

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε μαγκες με μπλοκακια μπαινετε στα μπου και κρατατε σημειωσεις ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom