Μεσημεριανή έφοδο στο Μετάξι και 14:00 η ώρα περίπου
Κολωνού 11Β υπόγα Ντουέτο με ρουμάνα χοντρούλα καστανή/ρωσίδι ξανθό ψηλό με αρκετά κιλά παραπάνω, νομίζω
Τάνια τη λένε. Απλό πρόγραμμα κάνουν και οι δύο. Γιατί δε περνάς να σε περιποιηθούμε και οι δύο μαζί μου είπαν, Κομπλάρω μόνο και που σας βλέπω, χούφτωνα όμως όσο μπορούσα στο σαλόνι και γούσταραν.
Κολωνού 11Α Ουρανοξύστης Παρέα μαζί με δύο μυστακιοφόρα πάκια με τα πόδια επάνω στους καναπέδες και δύο αλμπάνια περίμενα να βγει η κοπέλα η κούκλα η πανέμορφη κατά τα λεγόμενα της υπηρέτριας. Η κοπέλα βγήκε μετά από κανένα εικοσάλεπτο. Σκουρόχρωμη πολύ, σώμα αδύνατο αλλά κάπως ατσούμπαλο, και αρκετά άσχημη όπως οι βουλγάρες στη Χαλκοκονδύλη. Στο πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό
Ιάσωνος 1Β πάνω δεξιά Γιέβα στα ρωσικά. Είναι το γνωστό ρωσίδι από Φωκαίας 27. Μόλις μπήκα μέσα ήρθε κοντά άρπαξε από την άκρη το ξεκούμπωτο πουκάμισο μου τυλίχτηκε και κόλλησε απάνω μου και άρχισε τα κωλοτριψήματα. Μεγάλος πειρασμός, έφυγα όμως. Την είχα πάρει πέρυσι μια φορά μόνο, και ήταν πάρα πολύ άπειρη. Όποιος γουστάρει τα όμορφα και μόνο είναι ότι πρέπει. Απλό πρόγραμμα. Προσοχή στο συγκεκριμένο σπίτι. Πολλά ξύλινα σκαλοπάτια είναι έτοιμα να διαλύσουν και να γίνει ατύχημα.
Ιάσωνος 1Γ Δίπλα στην εξώπορτα ήταν ένα ετοιμοθάνατο ζάκι του οποίου του κάνανε άλλα ζάκια μαλάξεις για να συνέλθει, αλλά τίποτα. Στο σαλόνι τώρα. Αρκετός κόσμος.
Η Ελβίρα θα είναι μέσα σκέφτηκα. Ναι και ήταν αυτή. Ρε πούστη μου αυτή η κοπέλα έχει καταφέρει να μπάζει κόσμο μέσα έστω και με τη ματιά της. Έχει αρχίσει και γίνεται καραπουτανάκι στην εμφάνιση. Φόραγε στριγκάκι που είχε εξαφανιστεί στη σούφρα της. Περάσανε δύο μέσα στα δωμάτια. Απλό πρόγραμμα. Νομίζω εκεί παίρνει 15 ευρώ, χωρίς να είμαι σίγουρος
Ιάσωνος 20Α Μπαζάκι καστανό με απλό πρόγραμμα
Ιάσωνος 19Α ισόγειο Kαρπάθια κοπέλα αρκετά αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά λευκόδερμη και ήταν πολύ βιαστική στο σαλόνι. Την είχα πάρει πριν καιρό στο 20Α και ήταν η ξεπέτα του κερατά. Απλό πρόγραμμα
Ιάσωνος 20Β Κοπέλα πολύ αδύνατη (copy paste Ροξάνα/οδοντογλυφίδα) κατά πάσα πιθανότητα Ιλλύρια κατσουφιασμένη φάτσα. Έφυγα αμέσως
Λεωνίδου 28 δεξιά
Μόνικα και μάλλον Βουλγάρα. Σκουρόδερμη με λίγα παραπανίσια κιλά και θα έλεγα ωραίο πρόσωπο. Άρχισε και αυτή τα κωλοτριψίματα κα @@πιασίματα. Απλό πρόγραμμα με 69. 15 γιούργια
Λεωνίδου 28 αριστερά. Μπαζόλα μαυριδερή κωλοτούμπα και με ύφος θεογκόμενας. Η υπηρέτρια από το Μενίδι είπε για πρωκτικό. Μεταβολή και δρόμο
Ιάσωνος 46Α Και εδώ μια χοντρούλα με μακριά ίσια μαλλιά βγήκε στο σαλόνι. Τον πακιστανό που ήταν στο σαλόνι δεν τον άφησε να φύγει. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 136 Ψηλή ξανθιά που δε θυμάμαι δυστυχώς το όνομα της. Συμπαθητική φάτσα, αρκετά πλαδαρή και ευγενική. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 134 Τάνια, ρωσίδι από φυλής 66 Δ. Αυτή η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη αλλά εντελώς ανέκφραστη, δε της βγαίνει η απαραίτητη πουτανιά που να σε κάνει να πας μαζί της. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 109Β Άννα Πίτσος. Άρχισε πάλι τις μαλακίες στο σαλόνι, παστέλια με σαλάτα και τι άλλο λέει ακόμη. Είπε ότι τα ρουφάει όλα με ελεύθερο στοματικό και επιπροσθέτως γλωσσόφιλα στο μενού. Να σημειώσω ότι τη γκόμενα την είχα πρωτοπάρει στη Κολωνού 11 υπόγειο και Ιάσωνος Γ πριν ένα χρόνο και έκανε ελεύθερο στοματικό τότε όχι όμως για τελειωτικά στο στόμα. Απ΄ ότι φαίνεται κάποιες κοπέλες έχουν αρχίσει να κάνουν σιγά σιγά τελειωτικά στο στόμα για αύξηση της πελατείας.
Προς αποφυγήν η συγκεκριμένη