Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (25 μέλη και 207 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρωξάνη στην αλυσίδα του Φυλ. 92 νέο, Μ. Πρ. αετοφωλιά, Φωκ. 22.
Αλλά σε προ-ειδοποιώ ότι κάνει μάπα γαμήση. Γενικά είναι ξυνή και νευρική.

ωχ, για φαση νευρικη ανορεξια πηγαίναμε, και θα μας βγει ανόρεχτη νευρασθένεια  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξερει κανενας φιλος που βρισκετε η φωτηνη απο καλιμνου 36? τιν εχω χασει εδω και κανα 2 μηνες.
τροφωνιου 11 πρωι ή απογευμα τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.kosmoslarissa.gr/images/news/125787376784_mrg.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.trifiliworld.gr/images/ar8ra%20podosf%20-2-/thomaidis.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ellebeeplus3.files.wordpress.com/2008/09/bfkiel201.jpg

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παιδια προσεχετε οσοι πατε σε μπουρδελα που περνουν ξενους και κυριως απο μερια μεταξουργειου ασε που ειναι και επικυνδυνη περιοχη.Οχι οτι φυλης ειναι καλυτερα...Καλυτερα studiaki μασατζιδικο αν και πουθενα δεν εισαι σιγουρος...το νου σας κοιταχτε εδω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια προσεχετε οσοι πατε σε μπουρδελα που περνουν ξενους και κυριως απο μερια μεταξουργειου ασε που ειναι και επικυνδυνη περιοχη.Οχι οτι φυλης ειναι καλυτερα...Καλυτερα studiaki μασατζιδικο αν και πουθενα δεν εισαι σιγουρος...το νου σας κοιταχτε εδω

το νου σου λαγε παιζει πολυ αλητεια εκει κατω!!!

Επισκέπτης
Πέρασμα στην πρωινή βάρδια σε Μεταξουργείο και Φυλής και έχουμε:
[size=14pt]Αγκύρας 12...δεξιο[/size] ήταν η Αιμιλία η Μίλε
:badair: :badair: :badair:
[size=14pt]Μίλε (Miele), 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν:ΜΑΚΡΥΑ!!![/size]

Φυλής 71 ισόγειο:
Στο ισόγειο ήταν η γυρολόγος απάτη Αλεξάνδρα η ψηλή με τα μαύρα κοντά μαύρα μαλλιά με γυμνό και πρωκτικό.
"Τσουνάμι - τσουνάμι, χαχαχά!" και κολοκύθια τούμπανα.
[size=14pt]Μαύρο και σ'αυτήν και στην γνωστή δόλια, ξιπασμένη, αναιδή τσατσά Εύα.[/size]
[size=14pt]Φαινόμενο ξιπασιάς, πονηριάς και υποκριτικής ευγένειας.[/size]

[size=14pt]Σήμερα το πρωί στο Φωκαίας 22 ισόγειο μαζί με την Στέλλα την αστεράτη ήταν η super ΥΠΗΡΕΣΙΑ[/size] Η μανταμίτσα αυτή εχει μανία με την καθαριότητα. Οποτε την έχω πετύχει είναι με ένα πανί στο χέρι, με μια σφουγγαρίστρα...ποτέ δεν κάθετε. Τα δωμάτιά της, πάντα λάμπουν. Εκτός απ' ότι ξεβρωμίζει τα σπίτια που γαμάμε, είναι ευγενικά τυπική με τους πελάτες χωρις να ειρωνιες/νεύρα/μαλαγανιές των περισσοτερων τσατσάδων. [size=16pt]Ευγε της[/size]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ευγενέστατη πραγματικά κυρία η οποία διαχέει την θετική της αύρα στον χώρο.Σπάνια περίπτωση κυρίας της υπηρεσίας!
45-50 την κάνω, μέτριο υψος, ξανθα κοντα μαλλια χτενισμένα, ωραια φατσα , βουλγαρα ή ρουμανα πρεπει να είναι.Στην αετοφωλια, ο νιπτήρας στο μεσα δεξιά δωμάτιο ήταν πάντα μισοβουλωμένος με χαρτια και ποιος ξερει με τι άλλο. Με την κυρια αυτη, άστραπεψε το σιφόνι. Ειδα τον νιπτήρα και προσπαθούσα να καταλάβω αν τον άλλαξαν ή είναι ο παλιός.
Ρωσίδα πρέπει να είναι η κυρία.Πράγματι έχει ζήλο για την καθαριότητα και διάθεση για προσφορά.Τέτοιες κυρίες πρέπει να επαινούνται!

Πήγαινε αύριο πρωινή βάρδια Φυλής 66Δ και ρώτα αν είναι η Άννα η Ρουμάνα.Την πήρα σήμερα και έμεινα ικανοποιημένος.Μην ξεχάσεις να με ευχαριστήσεις μετά όμως έτσι;
professorx, τίμησες την αθίγγανη "Ρουμάνα" ρεπατζού Άννα=Ραμόνα=Κατερίνα από Αλκιβιάδους 16Γ, Φυλής 54άνω, Βουλιαγμένης 68.Βάζει λευκαντική κρέμα στο πρόσωπο για να μην φαίνεται σκούρα.Για τα μπάζα:

Η Γκμοχ μέχρι πρότινως ήταν στο Περγάμου 27 στο ισόγειο.Αν δεν έχει φύγει και απο εκεί τσέκαρε το.
Στο Περγάμου 27 ισόγειο εργαζόταν κάποια ξανθιά μεσήλικη κανονικού και πλέον πάχους  Φωτεινή με κάτω σιαγόνα λιγότερο προτεταμένη από την σιαγόνα της Φωτεινής-Γκμοχ-Καλύμνου 36.Η Φωτεινή της Περγάμου εργάστηκε και στο Διδύμου 8 κάτω.

βολτιτσα μετα απο πολυ καιρο στο μεταξι,τι γινετε ρε μαγκες εκει;μιλαμε πρεπει να ειμουνα ο μοναδικος ελληνας στην περιοχη!!!και το σοκ το επαθα στα σπιτια στην ιασωνος που οι τανες φιλαγανε στο στομα τα πακιστανια για να μπουνε!!!!απιστευτες καταστασεις!!!πρεπει να εχει πεσει τρελη πεινα
Είναι γνωστό οτι οι Πακιστανοί ζητούν φιλιά στο στόμα και κάποιες τσατσάδες ανακοινώνουν στο πρόγραμμα "φιλιά στο στόμα" απευθυνόμενες σε Πακιστανούς.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
[size=14pt]Μαύρο και σ'αυτήν και στην γνωστή δόλια, ξιπασμένη, αναιδή τσατσά Εύα.[/size]
[size=14pt]Φαινόμενο ξιπασιάς, πονηριάς και υποκριτικής ευγένειας.[/size]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Βλεπω οπου βλεπεις φ71 δεν ξεχνας να αναφερεσαι στην τσα2. Σωστος, ετσι για να μην ξεχνιομαστε

Επισκέπτης
Χθες το απόγευμα η Φυλής ήταν νεκρό τοπίο λόγω τελικού.Τα Διδύμου 8άνω-κάτω και το Φυλής 136 κλειστά.

Αγαθουπόλεως 54 2ο από Φυλής-Αλίνα από Ρεμούνδου 21κάτω.Μέτριες έως κακές αναφορές συναγωνιστών.
Αγαθουπόλεως 54 LCD TV-Μαρία.Ξανθιά ευτραφής με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 200-Άννα.Καινούργιο όμορφο καστανό λεπτό πιπινοειδές.Τα βασικά.Η κ.Αγγελική δεν επέστρεψε ακόμα.Ήταν η πρωϊνή αδύνατη Ουκρανή που δυναμώνει την μουσική στα 8-10 λεπτά.
Πιπίνου 65-Ιβάννα.Καινούργια σχετικά κοντή καστανή κανονικού πάχους, αυτοπαρουσιαζόμενη.Καλά Ελληνικά.Ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 134 υπ-Πάολα
Φυλής 134 ισ-Κατερίνα
Φυλής 109 κάτω-Άνκα ο χρονοδιακόπτης.10 λεπτά και αν...
Φυλής 109 άνω-Μόνικα.Ξανθιά-καρέ μαλλί, μεσήλικη κανονικού πάχους με το κομπινεζόν να καλύπτει ενδεχόμενη υπέρβαση.Τα βασικά.Μπήκε φίλος.Κατ'ευθείαν καπότα από την αρχή.Δεν βιαζόταν όμως.

Μ.Προδρόμου 16 υπ-Καινούργια.Ξανθιά λεπτή με ελεύθερο στοματικό."Δέσποινα" ακούστηκε.
Φυλής 71 άνω-Μπιάνκα η "Ισπανίδα"
Φυλής 65 κάτω-Έλεν.Ξανθιά ξεχωριστή παρουσία αναφερόμενη προηγουμένως.Όποιος την έχει τιμήσει να μας ενημερώσει.

Κων/λεως 166 υπ-Εύα η γνωστή λεπτή ξανθιά.Μετά τις 00:00 ήταν η Τζούλια.Καστανή, ενδιαφέρουσα εμφανισιακά νεαρά.Τα βασικά.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φυλής 200 Ήταν η πρωϊνή αδύνατη Ουκρανή που δυναμώνει την μουσική στα 8-10 λεπτα
Μην τους χαριζεσαι jockerx. Πες καλυτερα στα 7-8 λεπτα.Η συγκεκριμενη τσα2 δεν ενδικνειται.προκαλει σοβαρες παρενεργειες στο δωματιο. Το φαινομενο ξυπασιας και υποκρισιας εργαζονταν εχθες στο 71;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
professorx, τίμησες την αθίγγανη "Ρουμάνα" ρεπατζού Άννα=Ραμόνα=Κατερίνα από Αλκιβιάδους 16Γ, Φυλής 54άνω, Βουλιαγμένης 68.Βάζει λευκαντική κρέμα στο πρόσωπο για να μην φαίνεται σκούρα.Για τα μπάζα:
Δεν ξέρω κατά πόσο η Άννα είναι αθίγγανη γιατί υπάρχουν και αθίγγανες Ρουμάνες που φένονται για λευκές.Η συγκεκριμένη πάντος που την είδα για βλαχορουμάνα μου έκανε.Βέβαια μπορεί να βάζει και κρέμα.Αλλά αν λέμε σίγουρα την ίδια η συγκεκριμένη σε μένα ήταν πολύ καλή.Κάνει πολύ καλό γλύψιμο μέσα!! Μπορεί και να έχει βελτιωθεί απο τότε που την πήρες.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Χθες το απόγευμα η Φυλής ήταν νεκρό τοπίο λόγω τελικού.                             
Να συμπληρωσω στον φιλτατο jockerx πως ενω το ημιχρονο ηταν Μπαρτσελονα-Μαν.Γιουν 1-1 το ημιχρονο στην φυλης ηταν 8-0 υπερ του champions leauge αλλα η Μιχαελα του 86 πλασαρε τον εαυτο της οπως συνηθιζει το τελευταιο διαστημα απο το παραθυρο, (στο αδειο στενο της φυλης) κατα τα ολλανδικα προτυπα. Μπραβο κοριτσι μου αυτο θα πει εννωμενη ευρωπη και ελευθερη διακινηση ιδεων. Ευγε, το περασες το μαθημα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Έκτακτη και σύντομη επιδρομή σε στοχευμένες επιλογές . . .

Κων/λεως 166: η Σαμπρίνα, πραγματικός μούναρος, αλλά έχει έναν αέρα ψυγείου.
Αχαρνών 106: η Κατερίνα, μια εντυπωσιακή κοπέλα, με μοντελέ σώμα, καρέ καστανό μαλάκι & φουλ πρόγραμμα (με το ανάλογο αντίτιμο, φυσικά)
Φυλ. 74: η Αλέξια με νέο λούκ που θα απογοητεύσει τους παλιούς θαυμαστές της: Αγορέ-Ξανθό ! ! !
Αγαπητέ farkeli, το χάσαμε το μαλλί, πατριώτη. . . . .
Παρόλο που πέρασα στα ενδότερα, είναι σιγουράκι για μένα, της έκανα τα παράπονά μου για τη νέα της εμφάνιση και της προώθησα την απαίτηση του κόσμου για μακριά κόμη. Ενδέχεται να προσθέσει extensions. Πάντως, από εξυπηρέτηση δεν χάλασε καθόλου. Με το χαμόγελο, τα αστειάκια της, την άνεση χρόνου (και ας χτυπιόταν η γριά από έξω). Εις το επανιδείν.

Αυτά τα ολίγα . .  . . ..

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τελικά αυτή η ξανθιά από Λιοσίων 73Α ξέρει κανείς που πήγε;;;  :headbang: :helpplea:

Ξανθιά "Σουηδέζα" υπάρχει σε στούντιο ονόματι Αλίσα. Ρίξε μια ματιά εάν πρόκειται για την ίδια.

www.studiofantasy-gr.com/girls/studio-girls/item/root/alisia.html]http://www.studiofantasy-gr.com/girls/studio-girls/item/root/alisia.html[/url]

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στο αχαρνων 104 ειναι μονιμως η χοντρη η προεδρος ?  δε φευγει ποτε απο εκει μεσα ?

panosanal87

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0

Επισκέπτης
Φυλής 200-Πρωϊνή Ουκρανή τσατσά:
Μην τους χαριζεσαι jockerx. Πες καλυτερα στα 7-8 λεπτα.Η συγκεκριμενη τσα2 δεν ενδικνειται.προκαλει σοβαρες παρενεργειες στο δωματιο
Εγώ να χαριστώ;  :2funny:

Φυλής 71 ισόγειο:
Το φαινομενο ξιπασιας και υποκρισιας εργαζοταν εχθες στο 71;
Στο Φυλής 71 ισόγειο πάμε όταν έχουμε χρόνο για χαβαλέ. Κάνουμε την πλάκα μας με την τσατσά Εύα και φεύγουμε όπως πήγαμε.Χθες το απόγευμα είχα άλλους σκοπούς.

Δεν ξέρω κατά πόσο η Άννα είναι αθίγγανη γιατί υπάρχουν και αθίγγανες Ρουμάνες που φένονται για λευκές.Η συγκεκριμένη πάντος που την είδα για βλαχορουμάνα μου έκανε.Βέβαια μπορεί να βάζει και κρέμα.Αλλά αν λέμε σίγουρα την ίδια η συγκεκριμένη σε μένα ήταν πολύ καλή.Κάνει πολύ καλό γλύψιμο μέσα!! Μπορεί και να έχει βελτιωθεί απο τότε που την πήρες.
Χθες το απόγευμα, η τρεμάμενη τσατσά είπε οτι αυτή η ίδια κοπέλα ήταν και το πρωί.Στο ημίφως του Φυλής 66 παλαιό και με την λευκαντική κρέμα σου φάνηκε λευκή.Βαράει μύγες και ίσως βελτιώθηκε.

...η Μιχαελα του 86 πλασαρε τον εαυτο της οπως συνηθιζει το τελευταιο διαστημα απο το παραθυρο, (στο αδειο στενο της φυλης) κατα τα ολλανδικα προτυπα. Μπραβο κοριτσι μου αυτο θα πει εννωμενη ευρωπη και ελευθερη διακινηση ιδεων. [size=14pt]Ευγε, το περασες το μαθημα[/size]
Επιθεωρούσες και εσύ στον ίδιο χώρο;
Την είδα την Μιχαέλα στο παράθυρο.Μας χαιρέτησε και μας είπε οτι υπάρχει και άλλη κοπέλα πάνω.Στο μυαλό μου ήρθε η Βίκυ Μοσχολιού να τραγουδάει σ'ένα παράθυρο της Τρούμπας στην ταινία "Λόλα".

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επιθεωρούσες και εσύ στον ίδιο χώρο;
Την είδα την Μιχαέλα στο παράθυρο.Μας χαιρέτησε και μας είπε οτι υπάρχει και άλλη κοπέλα πάνω.Στο μυαλό μου ήρθε η Βίκυ Μοσχολιού να τραγουδάει σ'ένα παράθυρο της Τρούμπας στην ταινία "Λόλα".
:2funny: :2funny: :2funny:Το θυμαμε το βιντεο. :2funny: :2funny:Αν θυμαμαι καλα σε εκεινο το σημειο της ταινιας τα μαζευουνε και φευγουνε απο τα μαγαζακια της τρουμπας;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
για καπιοιν που ειχε ρωτησει το κατερινακι η βουλγαρα πετιτ κοπελιτσα που δουλευε φυλης 66δ ,
τωρα δουλευει πρωινα στο μεταξουργιο κολωκυνθους 63 στο δεξια σπιτι....

• Like
Αντιδράσεις: viator

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευματακι στη φυλης
54α η τατιανα του sreed
54β η ξανθια ψιλη ντενισα
66δ η αννα με φουλ προγραμμα,μελαγχροινη αν θυμαμαι καλα,πρεπει να ειναι η κοπελα που διαβασα προσφατα κριτικη
74 αριστερα νατασα ψιλη σχετικα με αρκετες καμπυλες,μου αρεσε σαν εμφανιση αλλα ειχε λιγο μαγκιορικο στυλ που με χαλασε
74 δεξια η τανια από το 71γ και φωκαιας 22
80 η μαρια με το πρωκτικο
84β μιχαελα
86α το ξανθο ρουμανακι η τανια,εχε γραψει συναγωνιστης για το απιστευτο κωλαρακι και πραγματικα σημερα που το προσεξα μιλαμε για ποιημα
86β ένα μελαγχροινο τσιγγανορουμανακι λεπτο με αψογο σωμα και η ερικα μελαγχροινη με περισσοτερες καμπυλες
92 υπογειο η λαουρα
Μονης προδρομου η αννα ,ψιλη, σχετικα λεπτη,μακρια ποδια, μου αρεσε,αν συναγωνιστης γνωριζει κατι ας αναφερει γιατι θελω να τη παρω,απλα σημερα δεν τρελαινομουν,μετα απο λιγο προστεθηκε και μια κοντουλα ξανθια αρκετα συμπαθητικη οταν την ειδα στο δρομο να κατευθυνεται προς το υπογειο
65α νομιζω αννα ,μελαγχροινη κοπελα χωρις κατι το ιδιαιτερο
65β ελενα,η ξανθια κοοπελα με τα ωραιο σωμα,εγραψα προσφατα κριτικη
69β αλινα και μπιανκα, η ισπανιδα με το φοβερο κορμι
71α η  ξανθια ελιζα
71β αννα η καστανη ρουμανα
Διδυμου
8α η καρμεν του piatsa,σημερα φορουσε ένα στριγκακι που τονιζε τον πολύ ωραιο πισινο της,από αυτό που ειδα μαλλο θα διαφωνησω οσον αφορα το κορμι,μου αρεσε πολύ το κορμι της και με τη πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω
8β σοφια,ξανθια μετριου αναστηματος με μαλλον πλαδαρο σωμα
Φωκαιας
27 και αχαρνων αλμπινα,δε μπηκα,τη πηρα δυο φορες,πολύ καλη τη πρωτη και καλη τη δευτερη φορα, αλλα σαν σαλοναρισμα είναι λιγο περιεργη ,του στυλ βαριεμαι,δεν γουσταρω κλπ,ημουν ετοιμος να μπω αλλα μολις ειδα αυτό το υφος προς εκπληξη της εφυγα,η καλη διαθεση ξεκιναει απ το σαλονι..
25β πανω δυο κοπελες,η μαργαριτα από το 84 και η αντριανα,φουλ του πρωκτικου και οι δυο
22 πανω ενα κοντο γυφτορουμανακι με καλο στηθακι
Ελλης 3 η αντριαννα από διδυμου 18
Αχιλεως 48 λαι μαραθωνος ,μια λεπτη μελαγχροινη με πολυ μικρο στηθακι
Μαραθωνος 59 η νικη
Nα πω την αληθεια εχω βαρεθει λιγακι με τις ενημερωσεις αλλλα αυτο το πνευμα της αλληλεγγυης ειναι τοσο δυνατο που δεν μου παει να μη γραψω οταν εχω τη δυνατοτητα να το κανω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom