Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (47 μέλη και 240 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τωρα το απογευματακι στη φυλης
...
Nα πω την αληθεια εχω βαρεθει λιγακι με τις ενημερωσεις αλλλα αυτο το πνευμα της αλληλεγγυης ειναι τοσο δυνατο που δεν μου παει να μη γραψω οταν εχω τη δυνατοτητα να το κανω
:rockon:
Και εγώ, για να πω την αλήθεια, βαρέθηκα τις ενημερώσεις και ειδικά κάτι τύπους που  χωρίς να κάνουν έστω και μια ενημέρωση συνέχεια σχολιάζουν ... ναι αυτή ήταν ... και ποιά ήταν δικέ μου ;... και "κείνο" και το "άλλο"... κλπ κλπ

Τσπ
με κατάφερες θα γράψω και εγώ λίγα λόγια για το πρωϊ ...  ;)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Nα πω την αληθεια εχω βαρεθει λιγακι με τις ενημερωσεις αλλλα αυτο το πνευμα της αλληλεγγυης ειναι τοσο δυνατο που δεν μου παει να μη γραψω οταν εχω τη δυνατοτητα να το κανω

;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Φυλής και Φωκαίας σήμερα 29/5/2011 περίπου στις 11:30

60486602931101111905.jpg

ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινή με επιμελώς ατημέλητα κοντά μαλλιά, φτιαγμένα καρφιά, υπερ-πορνικό βλέμμα, κολασμένη έκφραση και αμαρτωλή πρόθεση, μέτρια προς ψηλή, μάλλον μέτρια προς μικρά βυζιά, χορευτική φιγούρα με κινούμενο κώ(ο)λο σε επιδεικτικές και πηδηκτικές κινήσεις τον οποίον παρείχε στις υπηρεσίες του 20άρικου

Φυλής 67
Μπέλλα (νομίζω) με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου σε αθώα έκφραση, μέτρια στο ύψος, κανονικές αναλογίες, μάλλον μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο.

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαπρίνα από Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Ιάσωνος 44, 46 κλπ καστανά σπαστά μαλλιά (εκτός και αν τα ισιώνει), συμπαθητικά και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με περίεργη ματιά σαν να έχει παρεξηγηθεί, μέτρια στο ύψος, μάλλον καλοσχηματισμένο κορμί, λεπτή με μικρά βυζιά και αξιοπρόσεκτο τσαχπίνικο κώ(ο)λο
Ικανοποιητικές υπηρεσίες για το 20άρικο και δεν το μετανοιώνεις
Ουσιαστική και αποτελεσματική πίπα
Συνεργάσιμες στάσεις και κινήσεις

ΦΥΛΗΣ 61
Νταϊάννα μετακινούμενη από Φωκαίας 22 όροφος, νταρντάνα γκόμενα με καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά μέχρι τα σύνορα του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου σε αποδεκτό ύφος, μικρά βυζιά ως προς το μέγεθος τους σώματος της, μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα όσο χρειάζεται με φουσκωτά αεράτα κω(ο)λομέρια μέσα σε σχεδόν ολόλευκο δέρμα.

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ
Καθημερινή κοπέλα με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κοντά καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος, κανονικές σωματικές αναλογίες με ικανοποιητικά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο σε αποδεκτές διαστάσεις
Στο σαλόνι ήταν δυο 80άρηδες χαμηλο-συνταξιούχοι, ένας 70άρης χωρίς σύνταξη γιατί ήταν ρεμάλι στη ζωή του και έκανε μόρτικες δουλειές χωρίς ασφάλιση και τα έτρωγε όλα τα λεφτά σε κολαστήρια εγώ και ένας ανασφαλής δημόσιος υπάλληλος

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Ρωξάννη από διάφορα πορνο-καταστήματα Φυλής και Μεταξουργείου με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο σε ντροπαλή θέση
Αντριάννα από Φυλής 71 ισόγειο, καστανή κοπέλα με ξανθές τούφες extensions μέχρι τις πλάτες, πορνικό βλέμμα, μέτρια προς ψηλή, αδύνατη, μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο πεταχτό κώ(ο)λο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες με ένα tattoo στην ραχοκοκαλιά  

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεταξι ωρα 1 το βραδυ και εχουμε (το τι γελιο λεμε...ολα ειναι τοσο διαφορετικα σε αυτη τη βαρδυα,πρεπει κανεις να το ζησει για να καταλαβει...)

-ιασωνος 33,δυστυχως δεν ηταν το υπερ-τουμπανο τσιγγανακι που ειχα δει,στη θεση του ενα αλλο μικροκαμωμενο αδυνατο,μετριο...
-ιασωνος 30 κατω,2 κοπελες,μια μελαχροινη ψηλη,και ενα κοντουλι μελαχροινο με φοβερο κολο και μονο 10 ευρω...εδω εχει ερθει ενας ασπρομαλλης ελληνας πουστοτσατσος μορφη που τη πεφτει μονο σε αγορακια οχι αντρες,χα χα...
-ιασωνος 30 πανω,ενα μελαχροινο αδιαφορο,στο σαλονι μεσα μια παρεα 4αρων πιτσιρικαδων,και ενας απο αυτους να λεει "α ρε πουστη αμα ειχα λεφτα θα σου'λεγα γω,θα περναγα αμεσως",τοτε του λεμε να τσονταρουμε ολοι απο 2 ευρω ρε φιλαρακο να περασεις αμα εχεις τετοιο καημο...χα χα...
-ιασωνος 27,αδιαφορο μελαχροινο επισης
-λεωνιδου 28 κατω,η μουναρα βικτωρια...ξανθια ψηλη με μαλλι μεχρι το κολο,τατου,σωμα μοντελε και μπλε ματια...απιστευτη εμφανιση...αυτη τη φορα περασα...δυστυχως ομως ηταν κομοδινο,2 στασεις ιεραποστολικο,πισωκολλητο και τελος...τη σωζει μονο οτι ειναι μουναρος,δεν συνισταται...
-λεωνιδου 28 πανω,τζωρτζια,10 ευρω φουλ,ενα ξενος αναρωτιοταν γιατι ειναι τοσο πισσα σκοταδι μεσα,χα χα...με ρωτουσε απορημενος...
-ιασωνος 20 δεξι (τα αλλα κλειστα),ελενα (κλεοπατρα) η γνωστη...
-ιασωνος 19 κατω,αννιτα του spiderdom...ομορφουλι οντως...
-ιασωνος 19 πανω,χριστινα,μελαχροινο ομορφουλι επισης...
-ιασωνος 37 πανω,μπιανκα,εμφανισιακα κατι σα τη δημητρα στο πιο αδυνατο...15 φουλ...
-ιασωνος 37 κατω,μικαελλα,νεα αφιξη...μελαχροινη κανονικου αναστηματος με ωραιο σωμα,στα υποψην...15 απλο...
-μ.αλεξ.22 πανω,2 κοπελες,η αντζελα απο φωκαιας 27,κολοκυνθους 63, ( 15 φουλ) και ενας ελεφαντας (ηταν ωρα στο δωματιο!)...η αντζελα ειχε στριμωξει ενα ψηλο στο σαλονι αλλα αυτος βραχος...
-μ.αλεξ.22 κατω,ενα υπερσηβιρικο τεραστιο...

συνεχεια σε αλλο ποστ,γιατι εχω πολλα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συνεχεια...

-κολοκυνθους 38 κατω,(ειχα πει να μη ξαναπατησω στα λαμογια αλλα...),μια υπερβαρη χαλια...20 φουλ...
-κολοκυνθους 38 πανω,ενα μελαχροινο προ-μιλφ αδυνατο και οπως γυρισε ειδα οτι ειχε ωραιο κολο,καλο μου φανηκε γενικα...20 φουλ...
-ιασωνος 44,2 κοπελες,μια μελαχροινη ευτραφης,και η ξανθια νταρντανα (μαρια) με το φοβερο προσωπο που ειχα δει τις προαλλες,τι ματαρες ειναι αυτες...καταλαβε οτι ειχα φαει κολλημα μαζι της και μου την επεσε,της ειπα οτι ειχα παρει αλλη κοπελα πριν και δε θα μου σηκωθει...τελικα με καταφερε,περασα και αφου με πιπωνε κανα 10αλεπτο, πιπα ξαπλα,πιπα ορθια,πιπα πλαγια,αυτη ξαπλα και εγω να της γαμαω το στομα,τελικα με εφερε σε καλη στυση,τη γυρισα πισσωκολητο και τελειωσα...πολυ καλη συμμετοχη,και φοβερη πιπα χωρις καθολου χερι,εκφυλο προσωπο,συνισταται σιγουρα...15 απλο η ακαποτο...
-ιασωνος 46 πανω,ενα κοντουλι μελαχροινο,μετριας αποδεκτης εμφανισης,σαλοναριζε καπως περιεργα προκλητικα και μαγκικα δειχνοντας το κολο της...15 φουλ...ενας παιχτης μου ειπε οτι ειναι καλη μεσα...στα υποψην...
-ιασωνος 46 μεσαιο, 2 μελαχροινες κοπελες,αννα η βουλγαρα η ψηλη και μια αλλη μετριας εμφανισης που εκανε και πρωκτικο,οχι η μιραντα...
-ιασωνος 46 αριστερο,2 κοπελες,το ξανθο σπαστικο που τη πεφτει στο σαλονι και ενα μελαχροινο με κατι βυζαρες...δε χρειαστηκε να μπω για να τις δω,μιας και η πορτα ηταν ανοιχτη διαπλατα και τις εβλεπες απεξω,χα χα...
-ιασωνος 43,η δημητρα...η γνωστη...
-αχ.40,2 κοπελες,μια μελαχροινη που εχω δει και στο πιπινου 65 απογευμα,και μια αλλη μελαχροινη τελειως αληθωρη,κριμα το κοριτσακι...
-αχ.48/μαραθωνος,η καρλα του speed...δε μ΄αρεσε,παχουλη για τα γουστα μου...
-μαραθωνος,η νικη...σταθερη αξια...
-αχ.51,κλειστο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.187
Πόντοι
46.232
Πες μας και ποιο  μπουρδέλο (σαλόνι) είναι στην φωτογραφία.
[/quote]

λογικα ειναι το φυλης 71....

• Like
Αντιδράσεις: viator

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πρωινή τσάρκα στην περιοχή της Φυλής. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!

Μέτριος κόσμος, οι περισσότεροι ήταν Έλληνες μπουρδελιάρηδες.

Πιπίνου 65: Μελαχρινή με λίγα παχάκια παραπάνω, που ξέρει να σε φτιάχνει από το σαλόνι.

Καλύμνου 48 κάτω: Καστανή με σχετικά κοντά μαλλιά, ωραίο σώμα, την έχω πετύχει παλαιότερα σε κάποιο της Λιοσίων.
Καλύμνου 48 πάνω: Ξανθιά νταρντάνα.

Μαγνησίας 11: Ξανθιά αδιάφορη γεματούλα.
Μαγνησίας 1: Ξανθιά milf που με παρακάλαγε να περάσω.

Φυλής:

136: Μιχαέλα, ξανθιά γεματούλα με μεγάλο στήθος.
134 κάτω: Καστανή νταρντάνα με μεγάλο κόλο και μικρό στήθος.
134 ισόγειο: Κλειστό.
134 όροφος: Ξανθό όμορφο petit πιπινάκι.
109 κάτω: Άννα, η γνωστή μελαχρινή μικροκαμωμένη με την πίπα με μέλι. Από περιέργια μπήκα στο δωμάτιο. Θα ακολουθήσει κριτική.
92 αριστερά: Κλειστό.
92 δεξιά: Καστανό πιπινάκι πανέμορφο, καινούριο σύμφωνα με τον νεαρό τσάτσο. Όποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει.
71 κάτω: Μελαχρινό gothic κοντοπούτανο, το είχα πετύχει στο Μονής Προδρόμου πάνω και στο Φωκαίας 22 πάνω.
71 ισόγειο: Μελαχρινο ψηλό αδύνατο με μικρό στήθος που δίνει και πρωκτικό, είχε βάψει ξανθά μια τούφα μπροστά.
71 πάνω: Βίκυ η Πολωνέζα.
69 πάνω: Αννούλα, μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα.
67: Καστανό με καρέ, αδύνατο καινούριο όπως είπε η τσατσά.
86 κάτω: Σαμπρίνα, καστανή ψηλή με ωραίο πρόσωπο και σώμα.
84 κάτω: Ιρένα, μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρωκτικό.
65 κάτω: Κλειστό.
65 πάνω: Κάρμεν, κοντοπούτανο μελαχρινό με πολλά τατουάζ στο σώμα.
80: Κλειστό.
66 αριστερά. Δεν πήγα λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκισον.
66 δεξιά: Τατιάνα, καστανό κοντοπούτανο.

Μονής προδρόμου:

πάνω: Κλειστό.
κάτω: Κοντούλα  καστανή με ωραία μεγάλα στητά βυζιά.

Φωκαίας:

17 κάτω: Δεν πήγα λόγω αγενέστατης τσατσάς.
25 πάνω: Ξανθό όμορφο μωρό με ωραίο σώμα.
27 υπόγειο: Μελαχρινή με μεγάλο στήθος, δεν μου άρεσε.
27 ισόγειο: Μελαχρινό, με άσχημο πρόσωπο για τα γούστα μου.
27 πάνω: Κλειστό.
22 κάτω: Κλειστό.
22 πάνω: Τζένη το γυφτάκι, ωραίο με τεράστια βυζιά. Δεν κατάλαβα αν είναι φυσικά ή ψεύτικα.

v4silis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γατοσπιτο(πιπινου32)ξερει κανεις μεχρι τι ωρα δουλευει?

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
-ιασωνος 44,2 κοπελες,μια μελαχροινη ευτραφης,και η ξανθια νταρντανα (μαρια) με το φοβερο προσωπο που ειχα δει τις προαλλες,τι ματαρες ειναι αυτες...καταλαβε οτι ειχα φαει κολλημα μαζι της και μου την επεσε,της ειπα οτι ειχα παρει αλλη κοπελα πριν και δε θα μου σηκωθει...τελικα με καταφερε,περασα και αφου με πιπωνε κανα 10αλεπτο, πιπα ξαπλα,πιπα ορθια,πιπα πλαγια,αυτη ξαπλα και εγω να της γαμαω το στομα,τελικα με εφερε σε καλη στυση,τη γυρισα πισσωκολητο και τελειωσα...πολυ καλη συμμετοχη,και φοβερη πιπα χωρις καθολου χερι,εκφυλο προσωπο,συνισταται σιγουρα...15 απλο η ακαποτο...

Αυτή είναι που παίζει και στο μεσαίο Ιάσωνος 46, 3η βάρδια?
Ψηλή θα έλεγα, κωλάρα με πιασίματα και ματάρες με χρυσόσκονη.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας και ποιο  μπουρδέλο (σαλόνι) είναι στην φωτογραφία.
jockerx νομιζω πως οταν μπαινεις στον συγκεκριμενο οικο γελας με το φαινομενο ξιπασιας και υποκριτικης ευγενειας που δεν παρατηρεις τον χωρο :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το γατοσπιτο(πιπινου32)ξερει κανεις μεχρι τι ωρα δουλευει?
5 απογευμα τυπε
αλλα δεν θα βρεις την catwoman εκει :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.joblo.com/newsimages1/catwomanset3.jpg[/img[/URL]]
αλλα την γκρανυ σιλβια
[img]http://h6img.com/p/2/ugly-granny.jpg

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Τι είναι αυτή ρε τύπε; Έχει και τρίχες στη μύτη...  :-

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο χριστος και η παναγια ρε απολυτε , τι ναι αυτο το σκηνωμα που κραταει ενα πεος?  :2funny: :headbang: :2funny: :headbang:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ξερει κανεις τι πεζει τωρα στη φυλης να ριξει μια ενημερωσουλα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom