You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επειδή έχω αρχίσει και τα προσέχω αυτά που λέει ο Larson έχω να αναφέρω ότι πάρα πολλές κοπέλες που έχω δει τελευταίως στα ρδέλλα είναι τίγκα στα σπυράκια. Φυσικό επόμενο με όλα τα ακάποτα και τα πανταχόθεν χυσίματα που μένουν ακαθάριστα για ολόκληρη τη βάρδια. [size=16pt]Προσοχή λοιπόν γιατί θα υπάρξει τσουνάμι ΣΜΝ.[/size]
Τσουνάμι!, τσουνάμι! που λέει και η ΦΟΛΑ Αλεξάνδρα με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό:
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. Παρακαλουνται οι ιδιοκτητες/τριες, των οικων της φυλης καθως και οι εισαγωγεις κρεατων απο τις χωρες του πρωην αν. μπλοκ να ανανεωσουν το προιον τους καθως τα κοριτσια εχουν βαρεθει να μας βλεπουν [και εμεις το ιδιο].Ευχαριστω πολυ.Μην ανησυχειτε [size=16pt]λεφτα υπαρχουν[/size]
Τώρα και να το λες, δεν σε πιστεύει κανένας!
Ανοίγουν καινούργια στούντιο ρε...τι χάλι ειν΄τούτο!
Στα σεντούκια τα φυλάει ο Έλληνας που λέει και ο Καρατζαφέρης;
Είσθε του Υγειονομικού κύριε;Μεινε ησυχος Λαρσον η πολιτεια θα κανει το καθηκον της...
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
Είσαι σίγουρος οτι δεν έχει ξεσπάσει ήδη απλώς δεν δίνουμε σημασία στα συμπτώματα!! Προσόχη
Προσοχή λοιπόν γιατί θα υπάρξει τσουνάμι ΣΜΝ.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Φυλής χθες 24/05/2011 περίπου γύρω στις 20.00’
Φωκαίας ο δρόμος των αισθήσεων και των παραισθήσεων
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΟΡΟΦΟΣ
Νταϊάννα νταρντάνα γκόμενα με καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά μέχρι τα σύνορα του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου σε αποδεκτό ύφος, μικρά βυζιά ως προς το μέγεθος τους σώματος της, μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα όσο χρειάζεται με φουσκωτά αεράτα κω(ο)λομέρια μέσα σε σχεδόν ολόλευκο δέρμα., δοκιμάσθηκε στο Φυλής 61 και ανταποκρίθηκε στο 20άρικο όπως είχα σημειώσει και στην κριτική μου. Το ίδιο ανταποκρίθηκε και αυτή την φορά
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
Συμπαθητική μετριοπαθής μελαχρινή κοπέλα με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενθαρρυντικό βλέμμα με πουτανιά από αντικατοπτρισμό, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
Λίζα (νομίζω) με καστανο-ξανθα μαλλιά μάλλον extensions μέχρι την μέση, νέο-πουτανιζέ ύφος, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, αποδεκτό σώμα με ελάχιστα περιττά, ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κω(ο)λο
Αν θυμάμαι καλά στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονταν ακάπωτο και πρωκτικό
ΦΥΛΗΣ & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΒΑΠΟΡΙ)
Φαίυ μελαχρινό καυλοράπανο από Φυλής 92 (νέο), με χαζο-αόριστα χαρακτηριστικά προσώπου, βαμμένη πουτανίστικα, κοντή, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και στριμωγμένο κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 61
Καχεκτική πέραν των ορίων ασφαλείας με σκαμμένο πρόσωπο από την κούραση, μουδιασμένο χαμόγελο και επεισοδιακά χαρακτηριστικά, όλα μέσα σε πέπλο χαρμολύπης με ηττοπαθή κώ(ο)λος, μικρά βυζιά και σκοτεινιασμένο σώμα που έκανε τον τσάτσο να κάνει την παρουσίαση των παρεχομένων υπηρεσιών με βλέμμα συγγνώμης
ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η Έρικα και μια άλλη που είχε συνέχεια την καύλα και το γέλιο κολλημένα στο πρόσωπο.
Ερικα από Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά όπως βλέπουμε τις δυο πορνο-πορτες (καλοκαίρι του 2010), Τουρκάλα (κατά δήλωση της) μελαχρινά μαλλιά κάτω από το κατώτατο άκρο του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως γεματούλα με χορταστικά κρεμαστά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο.
Η άλλη κοπέλα ήταν μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτό σώμα με σχεδόν ενδιαφέρουσες αναλογίες, μάλλον μικρά βυζιά και τοποθετημένο κώ(ο)λο σε κάπως (υ)ψηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος
ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Γιάννα (=Άννα παλιότερα) με ξανθά κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γαλαζοπράσινα μάτια με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, με στριμωγμένη διάθεση, κανονικό σώμα με καλές νεανικές αναλογίες, στητά βυζιά μέτρια στο μέγεθος και συμπαθητικό κώ(ο)λο
Αλίνα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση (μάλλον extensions), εκδηλωτική, αρκετά υποσχόμενη στο σαλονάρισμα, ίδιο (σχεδόν) σωματότυπο με την Γιάννα
Μου φάνηκαν και οι δυο ως ωραίες επιπλοσυνθέσεις.
ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η τσατσά από Φυλής 92 (παλαιό) με το φαρμακερό βλέμμα που μας κοιτάζει συνέχεια λες και της χρωστάμε. Την είδα λοξά μέσα από την κουρτίνα της κουζίνας και δεν κάθισα να δω την κοπέλα που δούλευε και ας ήταν η ωραιότερη γκόμενα του κόσμου. Τόσο καλά κάνει αυτή η τσατσά την δουλειά της !
Φωκαίας ο δρόμος των αισθήσεων και των παραισθήσεων
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΟΡΟΦΟΣ
Νταϊάννα νταρντάνα γκόμενα με καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά μέχρι τα σύνορα του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου σε αποδεκτό ύφος, μικρά βυζιά ως προς το μέγεθος τους σώματος της, μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα όσο χρειάζεται με φουσκωτά αεράτα κω(ο)λομέρια μέσα σε σχεδόν ολόλευκο δέρμα., δοκιμάσθηκε στο Φυλής 61 και ανταποκρίθηκε στο 20άρικο όπως είχα σημειώσει και στην κριτική μου. Το ίδιο ανταποκρίθηκε και αυτή την φορά
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
Συμπαθητική μετριοπαθής μελαχρινή κοπέλα με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενθαρρυντικό βλέμμα με πουτανιά από αντικατοπτρισμό, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
Λίζα (νομίζω) με καστανο-ξανθα μαλλιά μάλλον extensions μέχρι την μέση, νέο-πουτανιζέ ύφος, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, αποδεκτό σώμα με ελάχιστα περιττά, ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κω(ο)λο
Αν θυμάμαι καλά στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονταν ακάπωτο και πρωκτικό
ΦΥΛΗΣ & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΒΑΠΟΡΙ)
Φαίυ μελαχρινό καυλοράπανο από Φυλής 92 (νέο), με χαζο-αόριστα χαρακτηριστικά προσώπου, βαμμένη πουτανίστικα, κοντή, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και στριμωγμένο κώ(ο)λο
ΦΥΛΗΣ 61
Καχεκτική πέραν των ορίων ασφαλείας με σκαμμένο πρόσωπο από την κούραση, μουδιασμένο χαμόγελο και επεισοδιακά χαρακτηριστικά, όλα μέσα σε πέπλο χαρμολύπης με ηττοπαθή κώ(ο)λος, μικρά βυζιά και σκοτεινιασμένο σώμα που έκανε τον τσάτσο να κάνει την παρουσίαση των παρεχομένων υπηρεσιών με βλέμμα συγγνώμης
ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η Έρικα και μια άλλη που είχε συνέχεια την καύλα και το γέλιο κολλημένα στο πρόσωπο.
Ερικα από Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά όπως βλέπουμε τις δυο πορνο-πορτες (καλοκαίρι του 2010), Τουρκάλα (κατά δήλωση της) μελαχρινά μαλλιά κάτω από το κατώτατο άκρο του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως γεματούλα με χορταστικά κρεμαστά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο.
Η άλλη κοπέλα ήταν μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτό σώμα με σχεδόν ενδιαφέρουσες αναλογίες, μάλλον μικρά βυζιά και τοποθετημένο κώ(ο)λο σε κάπως (υ)ψηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος
ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Γιάννα (=Άννα παλιότερα) με ξανθά κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γαλαζοπράσινα μάτια με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, με στριμωγμένη διάθεση, κανονικό σώμα με καλές νεανικές αναλογίες, στητά βυζιά μέτρια στο μέγεθος και συμπαθητικό κώ(ο)λο
Αλίνα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση (μάλλον extensions), εκδηλωτική, αρκετά υποσχόμενη στο σαλονάρισμα, ίδιο (σχεδόν) σωματότυπο με την Γιάννα
Μου φάνηκαν και οι δυο ως ωραίες επιπλοσυνθέσεις.
ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Η τσατσά από Φυλής 92 (παλαιό) με το φαρμακερό βλέμμα που μας κοιτάζει συνέχεια λες και της χρωστάμε. Την είδα λοξά μέσα από την κουρτίνα της κουζίνας και δεν κάθισα να δω την κοπέλα που δούλευε και ας ήταν η ωραιότερη γκόμενα του κόσμου. Τόσο καλά κάνει αυτή η τσατσά την δουλειά της !
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Απογευματινή μίνι τσάρκα στα πέριξ:
Αρχίζουν και μου την δίνουν μερικές κοπέλες (& τσατσάδες) με τα τερτίπια τους. . . .
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ. Επειδή την ήξερα από τα πρώτα της βήματα στην Φυλής, όπου τότε πιο αθώα περνάγαμε καλά μαζί, ήθελα να την ξαναδοκιμάσω ύστερα από εμπάργκο χρόνων, αφού από τότε που έπαιζε μεταξύ στούντιο και μπουρδέλα σήκωσε ψηλά την μύτη της και έφαγε κόκκινη. Όταν βγήκε στο σαλόνι, με θυμήθηκε και μου έριξε ένα παγωμένο βλέμμα, από αυτά της Μέδουσας που "πέτρωνε" τους εχθρούς της. Ρωτάω την υπηρεσία αν μπορώ να ρωτήσω την κοπέλα κάτι και μου απαντάει να ρωτήσω την ίδια, γιατί είναι το ίδιο. Της αποκρίνομαι ότι δεν το θεωρώ το ίδιο και θέλω να μιλήσω στην κοπέλα αυτοπροσώπως. Τότε πάει στην κουζίνα και ρωτάει την στριμμένη Τζέσσυ αν θέλει να μου μιλήσει και όπως καταλαβαίνετε απάντησε αρνητικά.
Στα αρχίδια μας και μας.
Φυλ. 92 νέο: η Ρωξάνη
Φυλ. 73: η Εβελίνα η ξανθιά μιλφ Ρωσσίδα
Μ. Πρ. βαπόρι: η ξανθιά με τα μπλέ μάτια & τα περιττά κιλάκια.
Μ. Πρ. υπογ.: ένα μέτριο (το ίδιο με την Κυριακή) με φούλ πρόγραμμα. Περπατούσε ξυπόλυτη!
Φυλ. 84-86: Ξεπετο-αλυσίδα
Φυλ. 65 κάτω: μια ξανθούλα, με μικρό στήθος, καλό σωματάκι, γλυκούλα, στα υπόψη!
Φυλ. 65 άνω: η Γκαμπριέλα, ένα νεαρό, αδύνατο καυλάκι, με 2.5 στήθος, καρέ περίεργο μαλλάκι, πεταχτό κολαράκι, βασικό πρόγραμμα, περάσαμε για δοκιμή και περάσαμε ευχάριστα. Στενό "γατάκι", κάναμε προσεχτικό-χειρουργικό γαμήσι σε ιεραποστολική στάση γιατί πόναγε λιγάκι.
Φυλ. 59 κάτω: η Σορένα, αν δεν είχε αυτά τα "σπυράκια" 1 χρόνο τώρα (άρα ΔΕΝ είναι ερεθισμός/ακμή) θα ήμουν μεγάλος οπαδός της!
Φυλ. 59 άνω: η Σακίρα
Φυλ. 74: Δεξιά η Τάνια, Αριστερά η Νατάσσα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα Ρωσσίδα, μέτρια που έπαιζε την Κυριακή στο Φ.92 νέο.
Φυλ. 66δ: ένα βλαχάντερ
Φυλ. 66α: η Έλενα ένα γεματούλικο μαυρομάλικο
Φωκ. 22 άνω: η γύφτισσα Τζένη
Φωκ. 22 κάτω: η Μις Καπαρτίνα. Σαν σωματάκι δεν με εντυπωσιάζει, τώρα που την ξαναείδα. . . . .
Φωκ. 27 Ισ.: η Αλμπίνα με την Έμα
Φωκ. 27 Υπ.: η Άννα η Πολωνέζα από Φωκ. 25 πάνω πρωινά
Φωκ. 25 Ισ: Μια μαυρομαλλούσα καλλίγραμμη νεαρά.
Φωκ. 25 άνω: η Ντιάνα, αυτοπαρουσιάζουσα στο σαλόνι, ξαθιά πετίτ, είχε δοκιμασθεί στο Φ.86 κάτω με ανάμικτα συναισθήματα λόγω βιασύνης.
Φωκ. 17 άνω: η Βαλερια-Τατιάνα. Ήμουν μόνος στο σαλόνι και με πλησίασε (μάλλον με θυμόταν από την Κυριακή στο Φωκ.27) ρωτώντας με αν θα περάσω. Της απάντησα ότι θέλω να δώ και τα υπόλοιπα σπιτάκια πριν αποφασίσω. Τότε με αγριεμένη φωνή με ρωτάει: Πάλι ? ? ? Ναί πάλι, γιατί πειράζει, της απαντάω, το μάτι είναι αχόρταγο της λέω και της βγάζω κόκκινη κάρτα.
Φωκ. 17 κάτω: η γνωστή "λατρευτή" τσα2, μου λέει το ποίημα και μου λέει ότι το κορίτσι είναι καινούργιο. Οπότε βγαίνει η Μπιάνκα η "Ισπανίδα". Φεύγοντας μου λέει ότι χάνω που φεύγω. Της απαντάω ότι την γνωρίζω την κυρία και δεν είναι καινούργια στον χώρο. Τότε αγριεμένη μου λέει: Σιγά μην την ξέρεις . . . . . .
Ξυδάκι κυρία μου, εσείς χάνετε με τον τρόπο σας.
Αυτά και για σήμερα. . ... .
Αρχίζουν και μου την δίνουν μερικές κοπέλες (& τσατσάδες) με τα τερτίπια τους. . . .
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ. Επειδή την ήξερα από τα πρώτα της βήματα στην Φυλής, όπου τότε πιο αθώα περνάγαμε καλά μαζί, ήθελα να την ξαναδοκιμάσω ύστερα από εμπάργκο χρόνων, αφού από τότε που έπαιζε μεταξύ στούντιο και μπουρδέλα σήκωσε ψηλά την μύτη της και έφαγε κόκκινη. Όταν βγήκε στο σαλόνι, με θυμήθηκε και μου έριξε ένα παγωμένο βλέμμα, από αυτά της Μέδουσας που "πέτρωνε" τους εχθρούς της. Ρωτάω την υπηρεσία αν μπορώ να ρωτήσω την κοπέλα κάτι και μου απαντάει να ρωτήσω την ίδια, γιατί είναι το ίδιο. Της αποκρίνομαι ότι δεν το θεωρώ το ίδιο και θέλω να μιλήσω στην κοπέλα αυτοπροσώπως. Τότε πάει στην κουζίνα και ρωτάει την στριμμένη Τζέσσυ αν θέλει να μου μιλήσει και όπως καταλαβαίνετε απάντησε αρνητικά.
Στα αρχίδια μας και μας.
Φυλ. 92 νέο: η Ρωξάνη
Φυλ. 73: η Εβελίνα η ξανθιά μιλφ Ρωσσίδα
Μ. Πρ. βαπόρι: η ξανθιά με τα μπλέ μάτια & τα περιττά κιλάκια.
Μ. Πρ. υπογ.: ένα μέτριο (το ίδιο με την Κυριακή) με φούλ πρόγραμμα. Περπατούσε ξυπόλυτη!
Φυλ. 84-86: Ξεπετο-αλυσίδα
Φυλ. 65 κάτω: μια ξανθούλα, με μικρό στήθος, καλό σωματάκι, γλυκούλα, στα υπόψη!
Φυλ. 65 άνω: η Γκαμπριέλα, ένα νεαρό, αδύνατο καυλάκι, με 2.5 στήθος, καρέ περίεργο μαλλάκι, πεταχτό κολαράκι, βασικό πρόγραμμα, περάσαμε για δοκιμή και περάσαμε ευχάριστα. Στενό "γατάκι", κάναμε προσεχτικό-χειρουργικό γαμήσι σε ιεραποστολική στάση γιατί πόναγε λιγάκι.
Φυλ. 59 κάτω: η Σορένα, αν δεν είχε αυτά τα "σπυράκια" 1 χρόνο τώρα (άρα ΔΕΝ είναι ερεθισμός/ακμή) θα ήμουν μεγάλος οπαδός της!
Φυλ. 59 άνω: η Σακίρα
Φυλ. 74: Δεξιά η Τάνια, Αριστερά η Νατάσσα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα Ρωσσίδα, μέτρια που έπαιζε την Κυριακή στο Φ.92 νέο.
Φυλ. 66δ: ένα βλαχάντερ
Φυλ. 66α: η Έλενα ένα γεματούλικο μαυρομάλικο
Φωκ. 22 άνω: η γύφτισσα Τζένη
Φωκ. 22 κάτω: η Μις Καπαρτίνα. Σαν σωματάκι δεν με εντυπωσιάζει, τώρα που την ξαναείδα. . . . .
Φωκ. 27 Ισ.: η Αλμπίνα με την Έμα
Φωκ. 27 Υπ.: η Άννα η Πολωνέζα από Φωκ. 25 πάνω πρωινά
Φωκ. 25 Ισ: Μια μαυρομαλλούσα καλλίγραμμη νεαρά.
Φωκ. 25 άνω: η Ντιάνα, αυτοπαρουσιάζουσα στο σαλόνι, ξαθιά πετίτ, είχε δοκιμασθεί στο Φ.86 κάτω με ανάμικτα συναισθήματα λόγω βιασύνης.
Φωκ. 17 άνω: η Βαλερια-Τατιάνα. Ήμουν μόνος στο σαλόνι και με πλησίασε (μάλλον με θυμόταν από την Κυριακή στο Φωκ.27) ρωτώντας με αν θα περάσω. Της απάντησα ότι θέλω να δώ και τα υπόλοιπα σπιτάκια πριν αποφασίσω. Τότε με αγριεμένη φωνή με ρωτάει: Πάλι ? ? ? Ναί πάλι, γιατί πειράζει, της απαντάω, το μάτι είναι αχόρταγο της λέω και της βγάζω κόκκινη κάρτα.
Φωκ. 17 κάτω: η γνωστή "λατρευτή" τσα2, μου λέει το ποίημα και μου λέει ότι το κορίτσι είναι καινούργιο. Οπότε βγαίνει η Μπιάνκα η "Ισπανίδα". Φεύγοντας μου λέει ότι χάνω που φεύγω. Της απαντάω ότι την γνωρίζω την κυρία και δεν είναι καινούργια στον χώρο. Τότε αγριεμένη μου λέει: Σιγά μην την ξέρεις . . . . . .
Ξυδάκι κυρία μου, εσείς χάνετε με τον τρόπο σας.
Αυτά και για σήμερα. . ... .
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αποσπασματική τσάρκα στην Φυλής παρέα με τον Lex80 γύρω στις 22:30
Ιουλιανού 71 : Ζανα. Η γνωστή milf με το ελεύθερο τελειωτικό.
Διδύμου 16 : Εύα. Η ξανθή ευτραφής milf γνωστή και από Αλκαμένους 113
Διδύμου 18Β: Συλβια. Η ξανθή Βουλγάρα με το ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό στα 20
Διδύμου 18Α: Η μόνιμη ξανθή milf του ιδρύματος Αλιόνα.
Διδύμου 20 : Η πρώτη νεαρή που συνατησαμε. Εύα με σπαστά καστανά μαλλιά, και ελεύθερο στοματικό
Διδύμου 8Α(όροφος) : Ραμονα καστανή στρουμπουλή και Γίάσνα !!! ξανθή pro milf. Το αξιοπερίεργο ήταν πως το ¨δωράκι» της Ραμονα ήταν 20 ευρώ, ενώ της Γιάσνα 25. Άγνωστο το γιατί, μιας και δεν υπήρχε διαφορά στις υπηρεσίες.
Φυλής 40 : Τανια. Ξανθιά με μπουκλε μακριά μαλλιά μια τροφαντή περιφέρεια. Ελεύθερο και πρωκτικό στα 20.
Φυλής 66Α : Έλενα, Καστανή milf με ίσια μαλλιά.
Φυλής 66Β : Άννα , αδιάφορη νεαρή αδυνατούλα.
Φωκαίας 27: Εμμανουέλλα «ντυμένη» με ροζ εσώρουχα και ροζ αυτάκια λαγού, γλυκιά παρουσία, ξανθιά νεαρή, αξιοπρόσεκτη, προσπαθούσε για το κάτι διαφορετικό Μαζί της η Αλμπινα, αρκετα γνωστή πλέον στο ίδρυμα. Όμορφη κοπέλα αλλά αρκετα ψυχρή. Δεν την «συνοδεύουν» και τα καλύτερα σχόλια.
Φυλής 59 : Σορινα. Αδύνατη νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά.
Φυλής 59 (όροφος) : Η γνωστή Σακίρα.
Φυλής 80 : Μαρία. Όμορφη νεαρή κοπέλα μελαχρινή με τατουάζ στην μέση.
Φυλής 69Α : Η γνωστή Καζακστανή Χριστίνα
Φυλής 71Β : Λάουρα κ Ρουμανίας, νεαρή καστανή με σπαστά μαλλιά , ωραίο στήθος, συγκίνησε τον Lex που πέρασε στα ενδοτέρα, χωρίς όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Λεπτομεριες στην κριτική του.
Ιουλιανού 71 : Ζανα. Η γνωστή milf με το ελεύθερο τελειωτικό.
Διδύμου 16 : Εύα. Η ξανθή ευτραφής milf γνωστή και από Αλκαμένους 113
Διδύμου 18Β: Συλβια. Η ξανθή Βουλγάρα με το ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό στα 20
Διδύμου 18Α: Η μόνιμη ξανθή milf του ιδρύματος Αλιόνα.
Διδύμου 20 : Η πρώτη νεαρή που συνατησαμε. Εύα με σπαστά καστανά μαλλιά, και ελεύθερο στοματικό
Διδύμου 8Α(όροφος) : Ραμονα καστανή στρουμπουλή και Γίάσνα !!! ξανθή pro milf. Το αξιοπερίεργο ήταν πως το ¨δωράκι» της Ραμονα ήταν 20 ευρώ, ενώ της Γιάσνα 25. Άγνωστο το γιατί, μιας και δεν υπήρχε διαφορά στις υπηρεσίες.
Φυλής 40 : Τανια. Ξανθιά με μπουκλε μακριά μαλλιά μια τροφαντή περιφέρεια. Ελεύθερο και πρωκτικό στα 20.
Φυλής 66Α : Έλενα, Καστανή milf με ίσια μαλλιά.
Φυλής 66Β : Άννα , αδιάφορη νεαρή αδυνατούλα.
Φωκαίας 27: Εμμανουέλλα «ντυμένη» με ροζ εσώρουχα και ροζ αυτάκια λαγού, γλυκιά παρουσία, ξανθιά νεαρή, αξιοπρόσεκτη, προσπαθούσε για το κάτι διαφορετικό Μαζί της η Αλμπινα, αρκετα γνωστή πλέον στο ίδρυμα. Όμορφη κοπέλα αλλά αρκετα ψυχρή. Δεν την «συνοδεύουν» και τα καλύτερα σχόλια.
Φυλής 59 : Σορινα. Αδύνατη νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά.
Φυλής 59 (όροφος) : Η γνωστή Σακίρα.
Φυλής 80 : Μαρία. Όμορφη νεαρή κοπέλα μελαχρινή με τατουάζ στην μέση.
Φυλής 69Α : Η γνωστή Καζακστανή Χριστίνα
Φυλής 71Β : Λάουρα κ Ρουμανίας, νεαρή καστανή με σπαστά μαλλιά , ωραίο στήθος, συγκίνησε τον Lex που πέρασε στα ενδοτέρα, χωρίς όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Λεπτομεριες στην κριτική του.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Λοιπον στην Λιοσιων σημερα το βραδυ...
Πολυ απροσμενη τσαρκα μιας και ημουν εκει κοντα γυρω στις 11.
Στο Ξανθιπης 2 ηταν η Ειρηνη που δουλευε παλια και Διδυμου 8 κατω (εχω κριτικη)
ελληνοιταλιδα (απο την Ιταλια της Αλβανιας) εχει χαλασει - σπασει απο παλια
απο τα πολλα γαμησια φαινεται. Τα βασικα η τσατσα δεν μιλησε ουτε για ελευθερο στοματικο ουτε τιποτα τετοια περιεργα εξτραδακια. Βαρουσανε μυγες γενικα... Στην περιοχη δεν υπηρχε κινηση... και δεν διεκρινα καποιον κινδυνο ... ησυχια γενικοτερα
Για οσους δεν την ξερουν ειναι ενα γκομενακι μελαχροινο γυρω στα 25- 30 . Καλο κωλαρακι κ
Καλη πιπα αλλα δεν αφηνει πληρη διεισδυση. Τα βασικα. Στοιχειωδης επιλογη.
Πολυ απροσμενη τσαρκα μιας και ημουν εκει κοντα γυρω στις 11.
Στο Ξανθιπης 2 ηταν η Ειρηνη που δουλευε παλια και Διδυμου 8 κατω (εχω κριτικη)
ελληνοιταλιδα (απο την Ιταλια της Αλβανιας) εχει χαλασει - σπασει απο παλια
απο τα πολλα γαμησια φαινεται. Τα βασικα η τσατσα δεν μιλησε ουτε για ελευθερο στοματικο ουτε τιποτα τετοια περιεργα εξτραδακια. Βαρουσανε μυγες γενικα... Στην περιοχη δεν υπηρχε κινηση... και δεν διεκρινα καποιον κινδυνο ... ησυχια γενικοτερα
Για οσους δεν την ξερουν ειναι ενα γκομενακι μελαχροινο γυρω στα 25- 30 . Καλο κωλαρακι κ
Καλη πιπα αλλα δεν αφηνει πληρη διεισδυση. Τα βασικα. Στοιχειωδης επιλογη.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μονομερής αναφορά για το Φυλής 59
Επίσκεψη στο φυλής 59 για συνεύρεση με τη Σορένα που ανήκει στα εμφανίσιμα ρουμανοτεμάχια της Φυλής και περιχώρων. Η βαριεστημένη γριά υπηρέτρια είπε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα προσφέρει τώρα και ακάποτο τσιμπούκι "δώρο από μέρους της για προσέλκυση πελατών και να δούμε τι άλλο θα προσφέρει ακόμη σε λίγο καιρό". Είπα να περάσω μέσα για δεύτερη φορά αν και υπάρχουν αρνητικά σχόλια από έμπειρο συναγωνιστη του thread ότι η κοπέλα έχει πολλά σπυράκια και είναι κονδυλώματα. Αυτή τη φορά έδωσα σημασία σ΄ αυτό το γεγονός και σκέφτηκα να το διερευνήσω, και το έκανα. Ήρθε μέσα η κοπέλα, κουλουριάστηκε επάνω μου και άρχισε τα βυζοτριψήματα. Άρχισα και εγώ να χουφτώνω τα οπίσθια της. Ναι, είχε πολλά σπυράκια στην περιοχή κωλομάγουλα /εσωτερικά των μηρών και είχα την αίσθηση ότι ήταν φουντωμένα και αιχμηρά. Τη πάτησα είπα μέσα μου. Τραβήχτηκα και της λέω άντε να τελειώνουμε και όπως έγινε. Βάλε γρήγορα προφυλακτικό και άντε στην ευχή της παναγίας παιδάκι μου, της είπα. Στη συνέχεια πλήθηκα γεμίζοντας το δωμάτιο νερά και άδεισα ένα μπουκάλι betadine επάνω μου για αντισηψία και το οποίο κουβαλάω πάντα μαζί μου όταν πηγαίνω τσάρκα. Μετά από αυτή τη διαπίστωση και διασταύρωση με τα σχόλια του συναγωνιστή, από εμένα η Σορένα έχει φάει , πρέπει δε να μπει στη μαύρη λίστα των επικίνδυνων τεμαχίων και είναι προς αποφυγή .
Επίσης είναι εύλογο και υποχρέωση της πολιτείας να προβεί σε διενέργεια τακτικών υγειονομικών ελέγχων στα μπουρδέλα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τη προστασία μας.
Περα απο την πλακα
καλο θα ηταν να συγκεντρωσουμε μια λιστα ακομη και σε αλλο θρεντ
να το εχουμε ομαδοποιημενο και να φαινεται και να μην μπλεκεται εδω με τις ενημερωσεις
για τα σπιτακια και τις κοπελες που ειναι τιγκα στα κονδυλωματα. Δεν ειμαστε ολοι ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ28
την θελουμε την ζωη μας , και δεν θελω να μπλεξω με σκατογιατρους και φαρμακα τωρα
θα ειναι μαλακια. Παλια δεν επαιζαν τετοιες μαλακιες τωρα τελευταια το εχουν παραγαμησει
Βασικα να πουμε ποια σπιτακια δεν κανουν πλεον ελευθερο στοματικο οχι ποια κανουν
ωστε να τα αποφευγουμε οσοι δεν ειμαστε ρισκαδοροι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πολύ σωστή πρόταση Boldemort !
Άραγε θα λύσει το ζήτημα ένα θρεντ ακόμη ;
αναρωτιέμαι ...
Κοιτα μπορουμε να λεμε τα σπιτακια που κανουν ακαποτα στοματικα
ή που έχουμε δει περιεργα πραγματα και να τα μαζεψουμε.... ε και οποιος
θελει τα βλεπει και δεν παει σε αυτα... νταξει αν ο αλλος θελει να παει γυρευοντας τωρα
δεν σωζεται αστον να κανει εκει τα δικα του εγω παντως εχω αρχισει και ανησυχω .
Ρε παιδια αν εισαι τριχωτος εκει κατω και δεν ξυριζεσαι... κινδυνευεις απο κονδυλωματα? ξερει κανεις?
Γιατι με το προφυλακτικο παπαρια προστασια :-
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
δεν ξυριζεσαι... κινδυνευεις απο κονδυλωματα? ξερει κανεις?
Νομίζω το ξύρισμα έχει να κάνει με τις ψείρες (έντομα-παράσιτα), και όχι με τα κονδυλώματα (ιός).
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Νομίζω το ξύρισμα έχει να κάνει με τις ψείρες (έντομα-παράσιτα), και όχι με τα κονδυλώματα (ιός).
Και εγω αυτο ξερω για αυτο ανησυχω
Μπα τα αρχιδια μου δεν προκειται να τα ξυρισω και ποτε
ξυραφακι πανω μου δεν βαζω εγω εκτος του προσωπου.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Και εγω αυτο ξερω για αυτο ανησυχω
Μπα τα αρχιδια μου δεν προκειται να τα ξυρισω και ποτε
ξυραφακι πανω μου δεν βαζω εγω εκτος του προσωπου.
Δε χρειάζεται να τα ξυρίζεις, με κίνδυνο να κοπείς.
Αλλά τ' αρχίδια έχουν τρίχες 6-7cm (τόσο γίνεται η τρίχα εκεί πριν πέσει).
Άμα θέλεις η άλλη να στα πιπιλάει, δε μπορεί να βάζει ένα θύσανο μέσα στο στόμα της. Άσε που αν "πέσει" μια τρίχα την καταλαβαίνει άμεσα και ασχολείται να τη βγάλει.
Κόψε τις τρίχες με ένα ψαλιδάκι στο μισό ή ένα πόντο (ή ακόμα καλύτερα με μηχανή κουρέματος) οπότε η εικόνα είναι πιο... γλυφιτσούρικη.
Θέλουμε να μας τα γλύφουν, αλλά να τους ζητάμε να βάζουν και μαλλιά μέσα στο στόμα τους είναι ψιλοεγωϊστικό, έτσι?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Και εκτός από το γεγονός να μυρίζουν τα αρχίδια (μας) σαν του τράγου ...
Δε νομίζω ότι η τρίχα μυρίζει.
Αυτό που μυρίζει είναι ο ιδρώτας που βγαίνει από το δέρμα και εξατμίζεται. Κάτι αφήνει (δε βγαίνει μόνο νερό).
Συχνό πλύσιμο.
Να μοσχοβολάνε.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Δε χρειάζεται να τα ξυρίζεις, με κίνδυνο να κοπείς.
Αλλά τ' αρχίδια έχουν τρίχες 6-7cm (τόσο γίνεται η τρίχα εκεί πριν πέσει).
Άμα θέλεις η άλλη να στα πιπιλάει, δε μπορεί να βάζει ένα θύσανο μέσα στο στόμα της. Άσε που αν "πέσει" μια τρίχα την καταλαβαίνει άμεσα και ασχολείται να τη βγάλει.
Κόψε τις τρίχες με ένα ψαλιδάκι στο μισό ή ένα πόντο (ή ακόμα καλύτερα με μηχανή κουρέματος) οπότε η εικόνα είναι πιο... γλυφιτσούρικη.
Θέλουμε να μας τα γλύφουν, αλλά να τους ζητάμε να βάζουν και μαλλιά μέσα στο στόμα τους είναι ψιλοεγωϊστικό, έτσι?
Αυτό που μυρίζει είναι ο ιδρώτας που βγαίνει από το δέρμα και εξατμίζεται. Κάτι αφήνει (δε βγαίνει μόνο νερό).
Συχνό πλύσιμο.
Να μοσχοβολάνε.
Το είπες και παραπάνω ότι η γκόμενα δεν της αρέσει να ασχολείται με τρίχες ... ;)
Επίσης να σημειώσουμε ότι ο ιδρώτας αυξάνεται όταν υπάρχουν τρίχες ... ;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Συχνό πλύσιμο.
Να μοσχοβολάνε.
Παντα φρεσκομπανιαρισμενος πηγαινω
και με αποσμητικο
Τεσπα ας μην γλειψει αρχιδια στα αρχιδια μου
παντως το ψαλιδισμα θα το κανω... αλλα οχι ξυρισμα ΠΟΤΕ
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Επίσης να σημειώσουμε ότι ο ιδρώτας αυξάνεται όταν υπάρχουν τρίχες ...
Αν κάνει ζέστη, ναι.
Ο ιδρώτας (σε όλο το σώμα) ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Το κρυώνει με την εξάτμισή του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις