Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (40 μέλη και 273 επισκέπτες)

tsaf126

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τρια πραγματακια απο πρωινη βαρδια φυλης,χθες..Στο φ80 δουλευε το γνωστο Χριστινακι απο το 69..Στο 84 κατω στο ντουετο,στη θεση της Μαρινελας ενα ωραιο μελαγχρινο μωρο με ωραιο πισω συστημα και τελος στο 86 κατω η Μαρινελα με αλλη μια ,  αλλαξε το ονομα της νομιζω σε Τζεσικα..

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
... Εγώ πάντως σήμερα το βράδυ που πέρασα κατά τις 10 είδα μόνο το σκυλί την Ανδριάνα, δεν είδα άλλη γκόμενα. Για τη Μόνικα πήγα πάλι την οποία την είχα πάρει τη προηγούμενη Δευτέρα. ...
Να υποθεσω οτι εφοσον πηγες βραδυ οτι δουλευει βραδινη βαρδια αυτη η μονικα;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο..
Λεωνιδου 28 ισογειο
Καμπυλατη κοντοπουτανη μελαχρινη με εκφυλοφατσα!Καθολου κακο εμφανισιακα αλλα οταν βλεπω την αλλη με το σωληναριο στο χερι την κανω παντα με ελαφρα!
Κων/λεως 166 υπογειο
Ελενη..εχει κριτικες!
Τροφωνιου 11 ανω
Αγαπη
Τροφωνιου 11 ισογειο
Μελαχρινο μπαζακι!Με +10 πρωκτικο!Δεν σφαξανε..
Φωκαιας 19
Χαμογελαστο ομορφουλι μελαχρινο!
Φωκαιας 25 ανω
Μελαχρινη μετριοτητα
Φωκαιας 27 κ Αχαρνων
Ομορφο μελαχρινο με ψιλοασιατικα χαρακτηριστικα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
αλλα αξειοσημειωτα...το ντουετακι αντριαννας (τι μουναρα...) να χορευει trance στη διαπασων και ολοι να ανοιγουν πορτα και να φευγουν τρομαγμενοι και μιας αλλης εξισου εκφυλης μελαχροινης (ποια ειναι αυτη?) στο Φυλής 67...εμπειρος φιλος ομως ειπε οτι η αντριαννα ηταν μετρια μεσα...κριμα...τσαμπα τα χορευτικα...

Ναι, όταν στο ράδιο ξεκίνησε να ακούγεται το track "Sidekick - Deep Fear", το θήλυ που μόλις είχε καταγαμηθεί από τον εξωθεσμικό φίλο, έσπευσε και έθεσε στη μέγιστη ένταση το (αρκετά καλό) ηχητικό σύστημα.
Αισθησιακός χορός του θήλεος αντικρυστά με τον καθρέφτη, με ρυθμικά χειροκροτήματα από την ηλικιωμένη μαστρωπό - προαγωγό και εμάς.
Σε δυο - τρεις περιπτώσεις, υποψήφιοι πελάτες μόλις έμπαιναν από την εξώπορτα και αντίκρυζαν το θέαμα υπό τον υποβλητικό ήχο, εκτελούσαν αυτόματη μεταβολή και χάνονταν μέσα στη νύχτα.
Αυτά συνέβαιναν όση ώρα αναμέναμε τον εξωθεσμικό να πλύνει την πούτσα του για να φύγουμε...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχθες η τσαρκα μου ηταν λιτη αλλα περιεκτικοτατη!

Ελλης 3: Ναταλι!

Ακολουθει κριτικη αργοτερα διοτι τωρα πεινασα!

Επισκέπτης
δεν ξεβαφουν τυπε μην φοβασε :2funny: :2funny:
Ναι αυτό είναι το κακό... αλλά όταν γαμώ και βλέπω τατουάζ μου φαίνεται σαν να γαμώ τη γκόμενα ντυμένη...

δικε μου ειναι η μοδα τωρα
ολες κανουν
Ναι... γι' αυτό έχω φτάσει να παίρνω και διαφορετική γκόμενα ανάλογα με τη στάση που θέλω να κάνω...
Για παράδειγμα, ξέρω ότι η τάδε έχει τατού στην πλάτη; Ε θα την πάρω μόνο αν θέλω να γαμήσω ιεραποστολικό ή όρθιο... Ξέρω ότι έχει τατού στην κοιλιά; Θα την πάρω αν θέλω να κάνω σκυλίσιο...
Γδύνεται και βλέπω τατού σε σημείο που μεταχειρίζομαι εκτενώς κατά τη διάρκεια του πηδήματος (κώλο,μουνί,βυζιά); Προσπαθώ να χύσω με πίπα και με κλειστά τα μάτια, ειδάλλως κλαίω το εικοσάρικο...
Ακόμα θυμάμαι την απογοήτευση που ένιωσα όταν η αγαπημένη μου πόρνη μετά από καιρό που είχα να την πάρω μου λέει όλο σκέρτσο και χαρά <<κοίτα τι έκανα>> και γυρνάει για να δω στη μέση της ένα ελεεινό τατού (όλα ελεεινά είναι)... Ακόμα απορεί γιατί σταμάτησα να τη γαμώ στα τέσσερα...

Μόνο στην Ταϋλάνδη την είχα καταβρεί. Στο κάθε γκομενάκι αντί τιμή ρωτούσα αν έχει τατουάζ. Μερικές όλο χαρά σηκώνανε μπλούζες ή κατεβάζανε παντελονάκι και μου δείχνανε... τι γαμάτες εκφράσεις που παίρνανε όταν την πούλευα λες και με κυνηγούσε αράπης... :badair:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόνο στην Ταϋλάνδη την είχα καταβρεί. Στο κάθε γκομενάκι αντί τιμή ρωτούσα αν έχει τατουάζ. Μερικές όλο χαρά σηκώνανε μπλούζες ή κατεβάζανε παντελονάκι και μου δείχνανε... τι γαμάτες εκφράσεις που παίρνανε όταν την πούλευα λες και με κυνηγούσε αράπης... :badair:
:2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος τυπος :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σημερινη πρωινη εφοδος
Αγκυρας 12 μια ξανθια Εμιλυ,βυζαρες,μαλλον νεα αφιξη
Αγκυρας 12α η Ουκρανη Παμελα
Φυλης 92 νεο μελαχροινο που φαινεται να βαριοταν κ το ειπα στην τσατσα η οποια γελασε
Φυλης 92 κλουβι 2 γκομενακια,ενα καινουριο ξανθο με κωλαρα κ βυζαρα κ το αλλο το μελαχροινο το εκφυλο που παντα στο σαλονι μπαλαμουτιαζει την εκαστοτε παρτενερ με φιλια στο στομα(κανει κ λεσβιακο)
Μονης επανω η Στελλα,καρε punk ξανθο,μποτες με τρυπες στα πλαγια να τις κρατας σαν χαλιναρι,kinky,καταθεση
Φυλης 86 επανω ενα μελαχροινο αλογο
Φυλης 84 μια εκ των 2 που ειχε,ενα μελαχροινο
Φυλης 84 κατω πρασινη πορτα με καρε μαλλι λεπτο πιπινι γυμνο με μποτες.
2η καταθεση στο 61 την υπογα,γνωστη cultila το μαγαζι,ειχε ενα μουνακι με μεγαλα βυζια που δηλωνε Ιταλιδα,στο σαλονι με αφησε για χουφτωματα κ της λεω''Ρομανια?''Η απαντηση''Νο.Ιτάλια''Ναι,καλα,ελα για τρομπονακι να δουμε τι απιδια πιανει ο σακος.Καρινα ονομα,20,με καλο κλαρινο κ στησιμο τυπικο,αδειασμα στους βυζους φυσικα.

Επισκέπτης
πολύ ξενέρωμα είναι αυτά
Ναι ρε φίλε. Γι' αυτό γουστάρω αραπίνες. Επειδή δεν κάνουν τατουάζ (μάλλον επειδή δεν φαίνονται ή επειδή δεν έχουν λεφτά). Αλλά είναι σιχαμένες οι πιο πολλές, επικίνδυνες και ψόφιες στο κρεβάτι...

Να 'χει ρε γμτ η γκόμενα άσχημο δέρμα ή να θέλει να καλύψει καμιά ατέλεια το καταλαβαίνω. Αλλά πολλές έχουν και γαμώ τα δέρματα και τα κάνουν σαν πινακοθήκη για να γίνει όμορφο και καλά... και καταλήγεις να γαμάς τον βασιλιά καρνάβαλο  :idiot:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε φίλε. Γι' αυτό γουστάρω αραπίνες. Επειδή δεν κάνουν τατουάζ (μάλλον επειδή δεν φαίνονται ή επειδή δεν έχουν λεφτά). Αλλά είναι σιχαμένες οι πιο πολλές, επικίνδυνες και ψόφιες στο κρεβάτι...

Να 'χει ρε γμτ η γκόμενα άσχημο δέρμα ή να θέλει να καλύψει καμιά ατέλεια το καταλαβαίνω. Αλλά πολλές έχουν και γαμώ τα δέρματα και τα κάνουν σαν πινακοθήκη για να γίνει όμορφο και καλά... και καταλήγεις να γαμάς τον βασιλιά καρνάβαλο  :idiot:
κάποτε οι κάριες είχαν κάτι διακριτικο
τώρα ολόκληρη ταπετσαρία πάνω από τον κώλο
και πολλές στην ευρώπη μέχρι και στον λαιμό
αηδία
λες και γαμάς πεταλούδα είναι

Επισκέπτης

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερινη πρωινη εφοδος

Φυλης 92 κλουβι 2 γκομενακια,ενα καινουριο ξανθο με κωλαρα κ βυζαρα κ το αλλο το μελαχροινο το εκφυλο που παντα στο σαλονι μπαλαμουτιαζει την εκαστοτε παρτενερ με φιλια στο στομα(κανει κ λεσβιακο)
Δωρα κ Τζουλια τις πηρα ντουετο πριν απο ενα διωρο!
Θα ειναι καθε πρωι εκει απο οτι μου ειπανε!
Η Τζουλια ειχε περασει κ βεβαια δεν ακουμπησε απο την Κασσανδρας ως Τζανα..
Ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια μπας κ εστρωσε αλλα ΔΕΝ!
Τι ειχες Τζανα τι ειχα παντα!!
Η κοπελα απλα ειναι αχρηστη...αχρηστη ειπα ε?Γραψε λαθος!
Απλα ειναι ξεπετα κ αποφευγει να γαμηθει οπως πρεπει!
Ασχημα στησιματα,πιπα μια απο τα ιδια με αυτα που γραφω στην κριτικη μου,τονους κρεμας κ παει λεγοντας!
Ευτυχως που ηταν κ η Δωρα μεσα η οποια ναι μεν στο 7λεπτο αρχισε τα give me your milk..θα θελε :grin:... κ αλλες τετοιες μαλακιες αλλα παιζει πολυ καλυτερη μπαλα απο οτι η αλλη!Χαιδευει,πιπωνει καλουτσικα,στηνεται καλα,παιρνει ωραιες εκφρασεις στο πισωκολλητο μια χαρουλα!
Απο μπαλαμουτια μεταξυ τους κατι πεταχτα φιλακια της πουτσας κ κατι ψιλοχαιδεματα που εκανε η Δωρα στο ντουβαρι την Τζανα-Τζουλια!
Συνολο παραμονης μου στο δωματιο 15-20 λεπτα χωρις ο ευγενεστατος νεαρος υπηρετης να ενοχλησει

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα σήμερα στην πρωινή βάρδια πεζοπόρος σε μία αρκετά ευρεία περιοχή όχι όμως πυκνότητα σπιτιών.
Ξεκίνημα απο Καλλέργη 33 όπου παρουσιάστηκε κοντός μπόγος ανάξιος σχολιασμού.Λεωνίδου 6 ήταν η ίδια κοπέλα που δουλεύει συνήθως πρωινά εκεί.Κανονικών κιλών ,ελαφρώς μελαμψή με πιασμένα καστανά μαλλιά και μάτια οσάν του τυφλοπόντικα.Έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 44.
Ακομινάτου το παλιό ισόγειο ήταν η απατηλή Αλίνα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Γνωστή μου απο παλιά την τελευταία φορά που την πήρα εκεί μαλώσαμε γιατί έλεγε πολλά ψέμματα.Λεπτή με καστανόξανθα μακριά μαλλιά απο Αλβανία κάτι που κρύβει.Έχει ξεκινήσει απο Αχιλλέως 51,έπειτα Ρεμούνδου 21 όροφος,έπειτα Ακομινάτου,πάλι Ρεμούνδου και τώρα ξανά πίσω Ακομινάτου.Πάλιά ούτε το ονομά της δεν αποκάλυπτε όταν την ρωτούσες.Σαν να κρύβεται απο κάποιους.Κρίνεται ανάξια απο μένα στο να ασχοληθεί κάποιος μαζί της.Την τελευταία φορά το αιδοίο της μύριζε και ξύδι,μουνόψειρες ισώς;;
Aκομινάτου το ισόγειο το καινούριο απέναντι ήταν κοπέλα μιλφ που πλασάροταν σαν Ρωσίδα αλλά δεν ήταν άλλη απο την γνωστή Κατερίνα την Κρητικιά απο Αλκιβιάδου 16 τα απογεύματα,εδώ με κανονικό πρόγραμμα των 10 ευρώ.
Κεραμικού 15 όροφος ήταν η ίδια κοπέλα,κοντή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών με πρόσωπο όχι πολύ ωραίο.Μετρίας εμφανίσεως.Το ισόγειο ήταν κλειστό.Κεραμικού 13 στο υπόγειο ήταν κοπέλα με 2 κοτσιδάκια δεξιά και αριστερά,κανονικών κιλών με λίγη κυταρριτιδα,ορεσίβια.Καστανό μαλλί,μέτριας εμφανίσεως.
Στο ισόγειο ήταν η ίδια κοπέλα κάνει διπλοβάρδιες και την έχει πάρει προσφάτως ο jopino σαν Αννέτα.Βρίσκεται καιρό εκεί είναι ψηλή και λεπτή με μαύρα πιασμένα μαλλιά τατού στο μπράτσο.Πρόγραμμα τα βασικά με 69.Στον όροφο ήταν κοπέλα ξανθιά με κοτσιδάκια και αυτή δεξιά αριστερά,ορεσίβια,με λίγα παραπάνω κιλά και ολόσωμο να τα κρύβει.Αδιάφορη.
Κολώνου 11 υπόγειο 2 μπάζα κοντή με μαύρα σχετικά κοντά μαλλιά,λευκή λίγω παχουλή με όχι καλό σώμα και μία ψηλότερη καστανόξανθη με πιασμένα μαλλιά και ολόσωμο να κρύβει το άσχημο σώμα της.Στο ισόγειο η Κατερίνα μας παρουσίασε ένα ωραίο καβλέτο το οποίο έχω ξαναπετύχει και στο υπόγειο αλλά και στο Κολωνού 27.Είναι η Βιέννα λεπτή με ξανθό καρέ μαλλί,μεγαλοκοπέλα γύρω στα 28,όμορφα ανοιχτά μάτια.Πρόγραμμα το βασικό αλλά ρουφάει την πούτσα σαν μπανάνα μας είπε η Κατερίνα.Στον όροφο τώρα βγήκε η Ρουμπίνη που μόνο ρουμπίνι δεν ήταν η συγκεκριμένη.Παχουλή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους κοιλιά σαν σαμπρέλα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Κολωνού 27 ισόγειο βγήκε ένα όμορφο καινούριο πιπίνι πολύ αδύνατη 0% λιπαρά,λευκή,με μαύρα μαλλιά μακρυά λυμένα μέχρι την πλάτη.69.Τα άλλα 2 κλειστά.
Κολωνού 32 όροφος ήταν κοπέλα χονδρή με καστανόξανθα κοντά μαλλιά,αδιάφορη.Στο  υπόγειο ήταν κοπέλα απο Αλβανία,λευκή,με ξανθά μακριά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.
Μέτριας εμφανίσεως.Δούλευε συνήθως στο Κεραμικού 13 ισόγειο.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν καινούρια αδιάφορη κοπέλα.Λευκή με κοντά καστανά μαλλιά στρουμπουλή που απο την μέση και κάτω ανοίγει υπερβολικά.Στον όροφο αδιάφορη κοπέλα με λίγα παραπάνω κιλά,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά εώς τους ώμους.Γνωστή κοπέλα για αυτά τα 2 μαγαζιά και έχει δουλέψει και στο Φώκαιας 22 ισόγειο.
Αχιλλέως 51 ο καραφλός πουστρότσατσος μου παρουσίασε "καινούρια" κοπέλα την Αφροδίτη με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Δεν ήταν άλλη απο την Άννα που δούλευε προσφάτως και Φυλής 40 με αλλαγμένο μαλλί πιασμένο ψηλά.Μέτρια μέσα διαβάστε κριτική μου για Άννα στο Φυλής 40.Φυλής 40 και Αχιλλέως 51 είναι γενικά συνεργαζόμενοι οίκοι.
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο η Νάταλυ μεγαλοκοπέλα με καστανά κοντά μαλλιά με λίγα παραπανίσια κιλά που έκρυβε επιμελώς με ολόσωμο.69.Στο υπόγειο ήταν η Ελένη η Ρωσίδα.Ο στόχος μου ήταν η συγκεκριμένη όμως δεν τον πέτυχα γιατί δεν την βρήκα του γούστου μου.Συγγνώμη σπαιντερντομ!! Η κοπέλα είναι ψηλή με κοντά ξανθά μαλλιά
και με κάποια παραπανίσια κιλά σχετικώς αρμονικώς κατανεμημένα στο σώμα της.Δεν μου άρεσε τόσο η σωματοδομή της γιαυτο δεν πέρασα χωρίς να θέλω να αποτρέψω έταιρους συναγωνιστές να τσεκάρουν και αυτοί.Κρίμα γιατί μου φάνηκε αρκετά υποσχόμενη!! Νevermind!!
Άνοδος μετά την αποτύχια μου στο Διδυμου 27 ισόγειο όπου ήταν η Ζάνα η μιλφ με το βασιλικό τσιμπούκι.Δεύτερη φορά την πέτυχαίνω εδώ καθώς και την Κατερίνα απο Αλκιβιάδου 16Γ οι φαν της λοιπός εκτός απο Ιουλιανού αν δεν την βρίσκουν ας τσεκάρουν και αυτό το σπιτάκι.Στον όροφο ήταν η Βουλγάρα που πήδηξα χθες η Νταίζη με ωραία μαύρα εσώρουχα.Είναι ψυχρή αλλά δέχεται διεισδύσεις.Δεν συμμετέχει ιδιαίτερα.Για μια φορά όποιος θέλει ας την δοκιμάσει.Δείτε και κριτική μου.Γυμνό τσιμπούκι.
Διδύμου 20 ήταν κλασσικά η Ιβάνα.Στο Φυλής 66 ήταν πάλι η Μανταλένα μάλλον δουλεύει διπλοβάρδιες.Φυλής 74 σβηστό φως αυτή την φορά,αναμένουμε!!
Στο Φυλής 67 πήγα μπας και βρώ την Μόνικα αλλά βρήκα την Μάρια κοπέλα λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά και τατού μεγάλο και έντονο στην μέση.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Φώκαιας 22 υπόγειο η επανεμφάνιση της Άννας της Βουλγάρας απο Αλβανία της κοντής λεπτής ξανθιάς.Την αναζητούσαν κάποιοι συναγωνιστές και φένεται ενημερώθηκαν τα αφεντικά της απο εδώ μέσα και την ξαναέφεραν.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι "υπο διαπραγμάτευση".Στο ισόγειο λεπτή κοπέλα με κανονικά καστανά μαλλιά μέτρια.
Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Ελβίρα σήμερα βαπτισμένη με το όνομα Σάντρα.Αφήστε τις πονηριές ρε κουτοπόνηροι και αφήστε ένα όνομα στις κοπέλες για να τις ξεχωρίζουμε!!Φορούσε όμορφα δαντελωτά λευκά εσώρουχα,ανακοινώθηκαν βασικές υπηρεσίες με 69.
Ανέβηκα στον όροφο Φώκαιας 17 και πήδηξα την Ντόρα το γυφτορουμανάκι.Πολυ sexy πιπίνι μόλις 18 ετών με εμφάνιση Λατίνας.Αρκετά συνεργάσιμο,gfe και έμεινα ικανοποιημένος.Γυμνό τσιμπούκι.Θα ανεβάσω κριτική εντός ολίγου.
Φυλής 71 ισόγειο ήταν η ψηλή αλόγα με τα μαύρα κοντά μαλλιά,το λευκό δέρμα που μόλις είχε ξεκινήσει στο Φώκαιας 19.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος και αποτι άκουγα απο τα δωμάτια στη Φώκαιας 19 μέσα πρέπει να πηδιέται σαν σκύλα.Έκφυλο πορνίδιο.Αν και απλά όμορφη.Στον όροφο ήταν η Βίκυ η Πολωνέζα αρκετά γνωστή πλέον.
Στο υπόγειο ήταν κοπέλα μετρίου αναστήματος πολύ λίγο στρουμπουλή,ξανθιά με γαλανά μάτια.Κανονικά μαλλιά λευκό δέρμα.Ρωσίδα κατά την τσατσά.69.
Αγκύρας 12 αριστερό η τσατσά η πιο νέαρή με τα μαύρα κοντά μαλλιά μου είπε ψέμματα οτι ήταν η Λίλιαν το μιλφ.Πως δεν έκανα ο μαλάκας να πληρώσω και να μπώ μέσα!!
Όχι βέβαια οτι δεν θα ζητούσα τα λεφτά πίσω!! Αλλα η ταλαιπωρία;;Aνταυτής ήταν η Μίλε πιο παχουλή και με απάτη υπηρεσίες βαπτισμένη ως Λίλιαν παρακαλώ.Ναι!! Καλά διαβάσατε!! Γι αυτο συναγωνιστές συνιστώ προσοχή απο δω και πέρα στο συγκεκριμένο σπίτι με την συγκεκριμένη τσατσά.
Μονής Προδρόμου 16 ήταν η Χριστίνα ξανά απο χθες το απόγευμα.Δούλευε και Διδύμου 25 διπλοβάρδιες!! Λίγο στρουμπουλή,ξανθιά με γυμνό τσιμπούκι.Στην αετοφωλιά κλασσικά η Μόνικα με τα αστεράκια.
Φυλής 92 υπόγειο νέο αριστερά ήταν κοπέλα κανονικών κιλών λευκή,ψηλή λόγω τακουνιών με μαλλιά αφάνα πιασμένα ψηλά σαν πράσο.Καινούρια όχι η Αλέξια.Γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 200 ήταν κοπέλα ξανθιά κανονικών κιλών,λευκή,με ανοιχτά μάτια,και με κωλάρα.Πρόγραμμα με σεξ σόου,69 και αυταρχικό με 20 ευρώ!!Έτσι είπε η τσατσά!!Αν και δεν τυχαίνει να είμαι λάτρης αυτού του προγράμματος όφειλα να το δώσω σαν πληροφορία γι αυτούς που τους ενδιαφέρει.Ας τσεκάρετε όσοι ενδιαφέρεστε αν όντως προσφέρετε αυταρχικό με αυτήν την τιμή η με άλλη.
Αγαθουπόλεως 54 υπόγειο το αριστερό κλειστό με αναμμένο φωτάκι και το δεξιό ανοιχτό.Μιας και δεν βρήκα το πρωί την Μόνικα την Ρουμάνα είπα να γαμεύσω την Μόνικα την Λετονή.Πολύ καθαρός χώρος όπωσ και παλιά με τηλεοράσεις πλάσμα σε σαλόνι και δωμάτια και ηχεία που παίζουν σιγανή μουσική.Με άριστα το 10 στην καθαριότητα πέρνει ένα 9.Η Μόνικα πολύ καλή όπως και την άλλη φορά,ρούφηξε τα φλόκια μου στο στόμα της.Δεν υπήρχε ψυχή μέσα και έτσι δεν με ενόχλησε κανείς και απόλαυσα το γαμήσι κανα 15 λεπτο μαζί της.Σαν κριτική διαβάστε Φυλής 71 όροφος την δική μου σχετικά με Μόνικα.Δεν ανεβάζω άλλη.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

Επισκέπτης
Bόλτα σήμερα στην πρωινή βάρδια πεζοπόρος σε μία αρκετά ευρεία περιοχή όχι όμως πυκνότητα σπιτιών
Εύγε κύριε καθηγητά!
Είσθε της περιπατητικής σχολής και εσείς!

[size=12pt]Αγκύρας 12 αριστερό [/size]η τσατσά η πιο νέαρή με τα μαύρα κοντά μαλλιά μου είπε ψέμματα οτι ήταν η Λίλιαν το μιλφ.Πως δεν έκανα ο μαλάκας να πληρώσω και να μπώ μέσα!!
Όχι βέβαια οτι δεν θα ζητούσα τα λεφτά πίσω!! Αλλα η ταλαιπωρία;;Aνταυτής ήταν η Μίλε πιο παχουλή και με απάτη υπηρεσίες βαπτισμένη ως Λίλιαν παρακαλώ.Ναι!! Καλά διαβάσατε!! Γι αυτο συναγωνιστές συνιστώ προσοχή απο δω και πέρα στο συγκεκριμένο σπίτι με την συγκεκριμένη τσατσά.
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω την εψαχνα αυτη στο φ22...μαρια ομως δε τη λεγανε,εχει κοντο ξανθο καρε?
το "υπο διαπραγματευση" με ξαφνιαζει λιγο,τι εννοεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom