Bόλτα σήμερα στην πρωινή βάρδια πεζοπόρος σε μία αρκετά ευρεία περιοχή όχι όμως πυκνότητα σπιτιών.
Ξεκίνημα απο Καλλέργη 33 όπου παρουσιάστηκε κοντός μπόγος ανάξιος σχολιασμού.Λεωνίδου 6 ήταν η ίδια κοπέλα που δουλεύει συνήθως πρωινά εκεί.Κανονικών κιλών ,ελαφρώς μελαμψή με πιασμένα καστανά μαλλιά και μάτια οσάν του τυφλοπόντικα.Έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 44.
Ακομινάτου το παλιό ισόγειο ήταν η απατηλή Αλίνα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Γνωστή μου απο παλιά την τελευταία φορά που την πήρα εκεί μαλώσαμε γιατί έλεγε πολλά ψέμματα.Λεπτή με καστανόξανθα μακριά μαλλιά απο Αλβανία κάτι που κρύβει.Έχει ξεκινήσει απο Αχιλλέως 51,έπειτα Ρεμούνδου 21 όροφος,έπειτα Ακομινάτου,πάλι Ρεμούνδου και τώρα ξανά πίσω Ακομινάτου.Πάλιά ούτε το ονομά της δεν αποκάλυπτε όταν την ρωτούσες.Σαν να κρύβεται απο κάποιους.Κρίνεται ανάξια απο μένα στο να ασχοληθεί κάποιος μαζί της.Την τελευταία φορά το αιδοίο της μύριζε και ξύδι,μουνόψειρες ισώς;;
Aκομινάτου το ισόγειο το καινούριο απέναντι ήταν κοπέλα μιλφ που πλασάροταν σαν Ρωσίδα αλλά δεν ήταν άλλη απο την γνωστή Κατερίνα την Κρητικιά απο Αλκιβιάδου 16 τα απογεύματα,εδώ με κανονικό πρόγραμμα των 10 ευρώ.
Κεραμικού 15 όροφος ήταν η ίδια κοπέλα,κοντή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών με πρόσωπο όχι πολύ ωραίο.Μετρίας εμφανίσεως.Το ισόγειο ήταν κλειστό.Κεραμικού 13 στο υπόγειο ήταν κοπέλα με 2 κοτσιδάκια δεξιά και αριστερά,κανονικών κιλών με λίγη κυταρριτιδα,ορεσίβια.Καστανό μαλλί,μέτριας εμφανίσεως.
Στο ισόγειο ήταν η ίδια κοπέλα κάνει διπλοβάρδιες και την έχει πάρει προσφάτως ο jopino σαν Αννέτα.Βρίσκεται καιρό εκεί είναι ψηλή και λεπτή με μαύρα πιασμένα μαλλιά τατού στο μπράτσο.Πρόγραμμα τα βασικά με 69.Στον όροφο ήταν κοπέλα ξανθιά με κοτσιδάκια και αυτή δεξιά αριστερά,ορεσίβια,με λίγα παραπάνω κιλά και ολόσωμο να τα κρύβει.Αδιάφορη.
Κολώνου 11 υπόγειο 2 μπάζα κοντή με μαύρα σχετικά κοντά μαλλιά,λευκή λίγω παχουλή με όχι καλό σώμα και μία ψηλότερη καστανόξανθη με πιασμένα μαλλιά και ολόσωμο να κρύβει το άσχημο σώμα της.Στο ισόγειο η Κατερίνα μας παρουσίασε ένα ωραίο καβλέτο το οποίο έχω ξαναπετύχει και στο υπόγειο αλλά και στο Κολωνού 27.Είναι η Βιέννα λεπτή με ξανθό καρέ μαλλί,μεγαλοκοπέλα γύρω στα 28,όμορφα ανοιχτά μάτια.Πρόγραμμα το βασικό αλλά ρουφάει την πούτσα σαν μπανάνα μας είπε η Κατερίνα.Στον όροφο τώρα βγήκε η Ρουμπίνη που μόνο ρουμπίνι δεν ήταν η συγκεκριμένη.Παχουλή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους κοιλιά σαν σαμπρέλα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Κολωνού 27 ισόγειο βγήκε ένα όμορφο καινούριο πιπίνι πολύ αδύνατη 0% λιπαρά,λευκή,με μαύρα μαλλιά μακρυά λυμένα μέχρι την πλάτη.69.Τα άλλα 2 κλειστά.
Κολωνού 32 όροφος ήταν κοπέλα χονδρή με καστανόξανθα κοντά μαλλιά,αδιάφορη.Στο υπόγειο ήταν κοπέλα απο Αλβανία,λευκή,με ξανθά μακριά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.
Μέτριας εμφανίσεως.Δούλευε συνήθως στο Κεραμικού 13 ισόγειο.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν καινούρια αδιάφορη κοπέλα.Λευκή με κοντά καστανά μαλλιά στρουμπουλή που απο την μέση και κάτω ανοίγει υπερβολικά.Στον όροφο αδιάφορη κοπέλα με λίγα παραπάνω κιλά,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά εώς τους ώμους.Γνωστή κοπέλα για αυτά τα 2 μαγαζιά και έχει δουλέψει και στο Φώκαιας 22 ισόγειο.
Αχιλλέως 51 ο καραφλός πουστρότσατσος μου παρουσίασε "καινούρια" κοπέλα την Αφροδίτη με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Δεν ήταν άλλη απο την Άννα που δούλευε προσφάτως και Φυλής 40 με αλλαγμένο μαλλί πιασμένο ψηλά.Μέτρια μέσα διαβάστε κριτική μου για Άννα στο Φυλής 40.Φυλής 40 και Αχιλλέως 51 είναι γενικά συνεργαζόμενοι οίκοι.
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο η Νάταλυ μεγαλοκοπέλα με καστανά κοντά μαλλιά με λίγα παραπανίσια κιλά που έκρυβε επιμελώς με ολόσωμο.69.Στο υπόγειο ήταν η Ελένη η Ρωσίδα.Ο στόχος μου ήταν η συγκεκριμένη όμως δεν τον πέτυχα γιατί δεν την βρήκα του γούστου μου.Συγγνώμη σπαιντερντομ!! Η κοπέλα είναι ψηλή με κοντά ξανθά μαλλιά
και με κάποια παραπανίσια κιλά σχετικώς αρμονικώς κατανεμημένα στο σώμα της.Δεν μου άρεσε τόσο η σωματοδομή της γιαυτο δεν πέρασα χωρίς να θέλω να αποτρέψω έταιρους συναγωνιστές να τσεκάρουν και αυτοί.Κρίμα γιατί μου φάνηκε αρκετά υποσχόμενη!! Νevermind!!
Άνοδος μετά την αποτύχια μου στο
Διδυμου 27 ισόγειο όπου ήταν η Ζάνα η μιλφ με το βασιλικό τσιμπούκι.Δεύτερη φορά την πέτυχαίνω εδώ καθώς και την Κατερίνα απο Αλκιβιάδου 16Γ οι φαν της λοιπός εκτός απο Ιουλιανού αν δεν την βρίσκουν ας τσεκάρουν και αυτό το σπιτάκι.Στον όροφο ήταν η Βουλγάρα που πήδηξα χθες η Νταίζη με ωραία μαύρα εσώρουχα.Είναι ψυχρή αλλά δέχεται διεισδύσεις.Δεν συμμετέχει ιδιαίτερα.Για μια φορά όποιος θέλει ας την δοκιμάσει.Δείτε και κριτική μου.Γυμνό τσιμπούκι.
Διδύμου 20 ήταν κλασσικά η Ιβάνα.Στο Φυλής 66 ήταν πάλι η Μανταλένα μάλλον δουλεύει διπλοβάρδιες.
Φυλής 74 σβηστό φως αυτή την φορά,αναμένουμε!!
Στο
Φυλής 67 πήγα μπας και βρώ την Μόνικα αλλά βρήκα την Μάρια κοπέλα λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά και τατού μεγάλο και έντονο στην μέση.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Φώκαιας 22 υπόγειο η επανεμφάνιση της Άννας της Βουλγάρας απο Αλβανία της κοντής λεπτής ξανθιάς.Την αναζητούσαν κάποιοι συναγωνιστές και φένεται ενημερώθηκαν τα αφεντικά της απο εδώ μέσα και την ξαναέφεραν.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι "υπο διαπραγμάτευση".Στο ισόγειο λεπτή κοπέλα με κανονικά καστανά μαλλιά μέτρια.
Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Ελβίρα σήμερα βαπτισμένη με το όνομα Σάντρα.Αφήστε τις πονηριές ρε κουτοπόνηροι και αφήστε ένα όνομα στις κοπέλες για να τις ξεχωρίζουμε!!Φορούσε όμορφα δαντελωτά λευκά εσώρουχα,ανακοινώθηκαν βασικές υπηρεσίες με 69.
Ανέβηκα στον όροφο Φώκαιας 17 και πήδηξα την Ντόρα το γυφτορουμανάκι.Πολυ sexy πιπίνι μόλις 18 ετών με εμφάνιση Λατίνας.Αρκετά συνεργάσιμο,gfe και έμεινα ικανοποιημένος.Γυμνό τσιμπούκι.Θα ανεβάσω κριτική εντός ολίγου.
Φυλής 71 ισόγειο ήταν η ψηλή αλόγα με τα μαύρα κοντά μαλλιά,το λευκό δέρμα που μόλις είχε ξεκινήσει στο Φώκαιας 19.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος και αποτι άκουγα απο τα δωμάτια στη Φώκαιας 19 μέσα πρέπει να πηδιέται σαν σκύλα.Έκφυλο πορνίδιο.Αν και απλά όμορφη.Στον όροφο ήταν η Βίκυ η Πολωνέζα αρκετά γνωστή πλέον.
Στο υπόγειο ήταν κοπέλα μετρίου αναστήματος πολύ λίγο στρουμπουλή,ξανθιά με γαλανά μάτια.Κανονικά μαλλιά λευκό δέρμα.Ρωσίδα κατά την τσατσά.69.
Αγκύρας 12 αριστερό η τσατσά η πιο νέαρή με τα μαύρα κοντά μαλλιά μου είπε ψέμματα οτι ήταν η Λίλιαν το μιλφ.Πως δεν έκανα ο μαλάκας να πληρώσω και να μπώ μέσα!!
Όχι βέβαια οτι δεν θα ζητούσα τα λεφτά πίσω!! Αλλα η ταλαιπωρία;;Aνταυτής ήταν η Μίλε πιο παχουλή και με απάτη υπηρεσίες βαπτισμένη ως Λίλιαν παρακαλώ.Ναι!! Καλά διαβάσατε!! Γι αυτο συναγωνιστές συνιστώ προσοχή απο δω και πέρα στο συγκεκριμένο σπίτι με την συγκεκριμένη τσατσά.
Μονής Προδρόμου 16 ήταν η Χριστίνα ξανά απο χθες το απόγευμα.Δούλευε και Διδύμου 25 διπλοβάρδιες!! Λίγο στρουμπουλή,ξανθιά με γυμνό τσιμπούκι.Στην αετοφωλιά κλασσικά η Μόνικα με τα αστεράκια.
Φυλής 92 υπόγειο νέο αριστερά ήταν κοπέλα κανονικών κιλών λευκή,ψηλή λόγω τακουνιών με μαλλιά αφάνα πιασμένα ψηλά σαν πράσο.Καινούρια όχι η Αλέξια.Γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 200 ήταν κοπέλα ξανθιά κανονικών κιλών,λευκή,με ανοιχτά μάτια,και με κωλάρα.Πρόγραμμα με σεξ σόου,69 και αυταρχικό με 20 ευρώ!!Έτσι είπε η τσατσά!!Αν και δεν τυχαίνει να είμαι λάτρης αυτού του προγράμματος όφειλα να το δώσω σαν πληροφορία γι αυτούς που τους ενδιαφέρει.Ας τσεκάρετε όσοι ενδιαφέρεστε αν όντως προσφέρετε αυταρχικό με αυτήν την τιμή η με άλλη.
Αγαθουπόλεως 54 υπόγειο το αριστερό κλειστό με αναμμένο φωτάκι και το δεξιό ανοιχτό.Μιας και δεν βρήκα το πρωί την Μόνικα την Ρουμάνα είπα να γαμεύσω την Μόνικα την Λετονή.Πολύ καθαρός χώρος όπωσ και παλιά με τηλεοράσεις πλάσμα σε σαλόνι και δωμάτια και ηχεία που παίζουν σιγανή μουσική.Με άριστα το 10 στην καθαριότητα πέρνει ένα 9.Η Μόνικα πολύ καλή όπως και την άλλη φορά,ρούφηξε τα φλόκια μου στο στόμα της.Δεν υπήρχε ψυχή μέσα και έτσι δεν με ενόχλησε κανείς και απόλαυσα το γαμήσι κανα 15 λεπτο μαζί της.Σαν κριτική διαβάστε Φυλής 71 όροφος την δική μου σχετικά με Μόνικα.Δεν ανεβάζω άλλη.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!