Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (44 μέλη και 267 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωί και εγώ:

Πιπ. 65: η σπασαρχίδο Αλίνα
Φ. 109 κάτω: η μελαψή καλλίγραμμη μιλφ που πάιζει και στην Πιπίνου
Φυλ. 71 Ισ.: Ένα πρόστυχο νεαρό καλλίγραμμο πορνίδιο με κοντό μαλλάκι & φουλ πρόγραμμα. Κατά την αναμονή ακουγόντουσαν κραυγές πάθους & ηδονής.
Φυλ. 65 κάτω κλειστό
Φυλ. 65 άνω: η Λάουρα το πιπίνι που πάιζει και στο Φ. 92 παλιό τα απογεύματα.
Φυλ. 67: Η Άννα (ή Μαρία) με το ταττού στην μέση. Σαν να είχε τα νευράκια της σήμερα.
Φυλ. 59 κάτω: Η Αντριάνα, ένα νέο κοντοπούτανο με μακρύ σπαστό μαύρο μαλλάκι & φουλ πρόγραμμα
Φυλ. 59 άνω: η Αλίνα, μια επίσης νέα, σχετικά καλλίγραμμη & γλυκιά κοπέλα με καρέ μαλλάκι μαύρο και ελαφρώς μαυρισμένη
Φυλ. 66 παλιό: Μαναλένα ένα μελαμψό ασχημόπαπο στρουμπουλό.
Φυλ. 66 νέο: η Τάνια μια αδύνατη ρουμανόφατσα μέτρια.
Φυλ. 54 άνω: η Ελίζα που παίζει και στο Φ. 17. Αν και εκτός προδιαγραφών μου, επειδή ήταν γλυκιά & ευγενική στο σαλόνι την τίμησα. Άνεση χρόνου, με διάθεση να ικανοποιήσει, ωραία μάτια, φιλική.
Φυλ. 40: μια Αναστασία που δεν την είδα.
Φωκ. 17 κάτω: η Μπιάνκα εμφανώς πιο στρουμπουλή (στο σώμα & στο πρόσωπο) που έπαιζε στο Φ.69 κάτω.
Φωκ. 19: η Ρωξάνη από το Φ. 67, 80, Μ. Πρ. κάτω. με τις άσχημες κριτικές
Φωκ. 25 κάτω: η Λάουρα το πιπίνι. Επειδή είχα καιρό να την πάρω & ήθελα να ζηλέψει ο Συνάδελφος jnr32, την τίμησα. Αν και ήταν κουρασμένη λόγω ότι ήταν ξενυχτισμένη, ήρθε & κούρνιασε στην ζεστή φιλόξενη αγκαλίτσα μου. Χαδάκια, φιλάκια παντού, πολύ GFE κατάσταση (ακούς jnr32 ? ? ? ), άνεση χρόνου, ελέω χημείας μεταξύ μας.

Καλή συνέχεια. .. . .  .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
εγω την εψαχνα αυτη στο φ22...μαρια ομως δε τη λεγανε,εχει κοντο ξανθο καρε?
το "υπο διαπραγματευση" με ξαφνιαζει λιγο,τι εννοεις?

Την Άννα νομίζω εννοείς. Την καλλίγραμμη ξανθιά που τα έχει συνήθως κότσο & έχει λίγο μεγάλο πιγούνι (στυλ Γκμόχ), με το φούλ πρόγραμμα.
Σήμερα η τσα2 δεν ανέφερε πρωκτικό! Νομίζω την είχα πετύχει πρόσφατα στη Τροφωνίου απόγευμα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
εγω την εψαχνα αυτη στο φ22...μαρια ομως δε τη λεγανε,εχει κοντο ξανθο καρε?
το "υπο διαπραγματευση" με ξαφνιαζει λιγο,τι εννοεις?
Την έχω πάρει σαν Άννα και όταν δούλευε αυτό χρησιμοποιούσε.Υπο διαπραγμάτευση σημαίνει οτι μπορεί να μην στα δώσει και τα 2 και να ζητάει επιπλέον λεφτά ιδίως για κώλο.Αν σου κάνει γυμνό τσιμπούκι τότε σου λέει δεν κάνει κώλο αλλιώς πληρώνεις κάτι παραπάνω.Αυτό εννοώ.Σαν την Τζένυ το γυφτάκι δηλαδή αλλά στο πιο ήπιο.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχε ξανθο καρε? θυμαμαι ηταν τιμια μεσα...

Επισκέπτης
Σημερινη πρωινη εφοδος
Αγκυρας 12 μια ξανθια Εμιλυ,βυζαρες,μαλλον νεα αφιξη

Προσοχή Απόλυτε!
Ο κ.καθηγητής ήταν απολύτως ξεκάθαρος!:
Αιμιλία-Έμιλυ-Μίλε-[size=12pt]Miele[/size], βαπτισμένη στιγμιαία "Λίλιαν" μπας και σταυρώσει κανέναν πελάτη!
[size=14pt]29 κατασκευαστές ψυγείων συνιστούν ΜΑΚΡΥΑ!!![/size]

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Πρωί
Φωκ. 25 κάτω: η Λάουρα το πιπίνι. Επειδή είχα καιρό να την πάρω & ήθελα να ζηλέψει ο Συνάδελφος jnr32, την τίμησα. Αν και ήταν κουρασμένη λόγω ότι ήταν ξενυχτισμένη, ήρθε & κούρνιασε στην ζεστή φιλόξενη αγκαλίτσα μου. Χαδάκια, φιλάκια παντού, πολύ GFE κατάσταση (ακούς jnr32 ? ? ? ), άνεση χρόνου, ελέω χημείας μεταξύ μας.

Καλή συνέχεια. .. . .  .

:headbang: :headbang: :headbang:
Αλήτη άντρα θα γίνει μακελειό  :uzi:
:2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Προσοχή Απόλυτε!
Ο κ.καθηγητής ήταν απολύτως ξεκάθαρος!:
Αιμιλία-Έμιλυ-Μίλε-[size=12pt]Miele[/size], βαπτισμένη στιγμιαία "Λίλιαν" μπας και σταυρώσει κανέναν πελάτη!
[size=14pt]29 κατασκευαστές ψυγείων συνιστούν ΜΑΚΡΥΑ!!![/size]

Αδερφέ μην ψαρώνεις, για τα γούστα του απόλυτου είναι βρέφος  :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Παιδια αρχιζω και μπερσευομαι...η περιγραφη της Καρμεν ταιριαζει απολυτα με αυτη της Μονικας που πηρα στο 67 τη τριτη...ενσταση οτι εκει δεν εδινε κολο...επισης συμφωνω σε ολα με τον Λαρσον απλα με το τατου και το πιρσινγκ διαφωνουμε..ο προφεσορ λεει οτι ειδε την αντριαννα και μαζι της μια με ξανθα μαλλια,ενω ο Hcoras oti ειδε την αντριαννα και μια μελαχροινη στο 67...
Ερωτηση προς Hcora..ειχε μεγαλες ρογες η Καρμεν και μικρο στηθος?
η ιδια ερωτηση και προς Λαρσον για τη Μονικα.
που θα παει θα λυθει το μυστηριο..
Τις κοπέλες τις αλλάζουν εσκεμμένα ονόματα για να μας μπερδεύουν.Εν τέλει εγώ ψάχνω για Κάρμεν η για Μόνικα;Στο 67 αυτή που είδα εγώ με την Αντριάννα ήταν ξανθιά αλλά κάπως μελαμψή στο δέρμα.Εικάζω οτι μπορεί και να είχε βάλει και extension.Και είχε όπως είπα και ένα μικρό ισχνό προχειροφτιαγμένο τατού στον αφαλό.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Αγκυρας 12β ραμονα πιθανον,αφου μοιαζει να είναι η ιδια καστανη λεπτη σχετικα κοπελα που ειχα δει πριν λιγες μερες,δεν μου φανηκε μεγαλη,το αντιθετο θα ελεγα
Φυλης
109α η μαρια
109β η καρινα,η λεπτη καστανομελαγχροινη  ελληνιδα κοπελα που ειχα δει πριν δυο μερες και που δεν θυμομουν τα οναμα της,μου το θυμισε και ο αγαπητος προφεσορας σημερα στην ενημερωση του
134α ισογειο κατερινα ,μελαγχροινο κοντοπουτανο σε διαστασεις μινιον
Πιπινου 65 ανκα,επεστρεψε για τρεις μερες όπως μου ειπε,χαρηκα που την ειδα και ημουν σ ένα διλημα να περασω καθως βλεποντας τη ειχα την πρωτη εγκεφαλικη στυση,αλλα με προλαβε αλλοδαπο αγορι .Την ανκα την ειχα παρει προ εξαμηνου για δυο εβδομαδες μερα παραμερα σχεδον μεχρι που μου περασε…μου αρεσει οταν κλεινει ο κυκλος με  συγκεκριμενα κοριτσια κάθε φορα μεχρι που να παω στον επομενο με καποια αλλα.Ετσι φαινεται να εχει γινει και με την ανκα,σαν να εχεις διαβασει ένα ωραιο βιβλιο που ξερεις το τελος του και το αφηνεις για ν ανοιξεις  ένα άλλο,ισως να μου φερνει και μια μελαγχολια γιατι τη γνωρισα σε μια εποχη που ηταν πολύ δυσκολη για μενα,την αγαπω παντως γιατι εκεινες τις δυσκολες στιγμες μου συμπαρασταθηκε.
Καλυμνου
48α ντιανα ,εδώ εκτος από εγκεφαλικη ειχαμε και κανονικη στυση καθως εφευγα για να παω στο ισογειο,όμως κατεβαινοντας τη σκαλα η ζημια ειχε ηδη γινει και η στυση ηταν μη αναστρεψιμη.Ετσι επεστρεψα καταθετοντας το αντιτιμο για καταθεση..Η καταθεση μπορει να κριθει επιτυχημενη όχι κυριως γιατι εκανε κατι εξαιρετικο στο δωματιο οσο περισσοτερο γιατι καταφερα να κρατηθω και να μεινω για ένα τεταρτο στο δωματιο αφου η παρουσια της με αναστανωνει  δεδομενου ότι προκειται για πολύ καβλογκομενα.Την  εχω παρει άλλη μια φορα,εγραψα και κριτικη,θετικη παρουσια και σημερα και νομιζω ότι αν και δεν την εχω παρει πισωκολλητα η θεα στο πλαγιαστο με θεα τις μπουταρες της και την κωλαρα της αρκουν για να πω ότι και σε αυτή τη περιπτωση εχει ολοκληρωθει το εργο.
48β μαργαριτα το  μελαγχροινο νταρντανομλφ με το τεραστιο στηθος

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μαριαννα απο αγ πετρου...θελω να τη τιμησω,το ενστικτο μου κατι λεει οτι πρεπει να βγαζει πολυ..gfe!!!..Με χαλαει το μικρο και πεσμενο στηθος της.
Πρεπει να λυθει το μυστηριο με Καρμεν απο φ 65 και Μονικα απο φ67...καταληγω στο συμπερασμα οτι προκειται για το ιδιο προσωπο.
Αλινα απο ακομινατου...ΜΑΚΡΥΑ...!!!
Ελενη απο κων 166 υπογειο...ολα δειχνουν πως θα μεινει αποκλειστικα για μενα... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΟΑΑ.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ειχε ξανθο καρε? θυμαμαι ηταν τιμια μεσα...
Το ίδιο μαλλί που συνήθως είχε και παλιά.Με την αυστηρή έννοια του όρου δεν το λες καρέ.Κανονικό μαλλί.Μάλλον την ίδια εννοείς και εσύ οι πιο πολλοί την ξέρουν σαν Αννα την βουλγάρα.Δεν έχεις παρά να τσεκάρεις για να το διαπιστώσεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αυτη η μιλε εχει τουλαχιστον καμια δυσμορφια τυπε?
Πρώτα απο όλα δεν είναι πουρό είναι μικρούλα.Έπειτα είναι παχουλή.Και τρίτον έχει όλα τα δοντάκια της.Δεν σου κάνει τύπε!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η καρμεν (φ65 πανω) ειχε μικρο στηθος,οπως το περιγραφεται...γενικα ολα μικρα τα ειχε πανω της εκτος απ'τα τατου...υψος γυρω στο 1.55 (κατι σαν το κατερινακι)

το ντουετο της αντριαννας (φ67) ηταν μια γυρω στα 30 με καστανα μαλλια με extensions ξανθα και πολυ καλο σωμα και κολο (ακους xilnik) με σκουρο δερμα,οπως παλι περιγραφεται...εμενα μου αρεσε αρκετα,την ακουγα και στερεο απ'το δωματιο...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστές και κάτι δικό μου τώρα   :offtopic:
Εδώ και δύο εβδομάδες έχω μπλέξει με αξιόλογο εμφανισιακά γκομενάκι και επειδή η τσέπη δεν σηκώνει αυτό τον καιρό δεν γεύομαι τις χαρές του αγοραίου έρωτα  :headbang: :headbang:
Βέβαια χορτένω μουνάκι στο φούλ ακάποτο, χρειάζεται προσοχή όμως γιατί αυτό είναι μεγάλη παγίδα και μπορεί να καταλήξεις με γκόμενα στο σβέρκο   :2funny:
Το λοιπόν έχω  αρρωστήσει κανονικά μου έλειψε η πιάτσα μας  :headbang:
Δεν κάνω πλάκα γιατί μα την Παναγιά νιώθω εθισμένος.  Εμείς οι αλανιάριδες ζούμε και σε ένα άλλο κόσμο οπου μόνος στόχος είναι η ηδονή και είναι γαμησέτα πολύ ωραίος για να τον βγάλεις απ΄τη ζωή σου.  :rockon:
Καλές χυσοβολιές!   :rockon:

ΥΓ θα την διώξω την καργίολα μετράει μέρες  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom