Η Ρουμανία σε πλήρη ανάπτυξη μάχης!
Η μεγάλη πλειοψηφία των νεαρών γκαβλωμένων μωρών συστήθηκε με προέλευση Ρουμανίας, η γκάβλα δε διάχυτη για την πρό(σ)κληση των συναγωνιστών.
Ξεκίνησα απο Φυλής 71 κάτω, με την Εύα να παρουσιάζει: "θα πάτε αλλού και θα φάτε φόλα" κλπ κλπ.. κυρά μου, τι θα κάνουμε και πότε κλάνουμε είναι δική μας δουλειά. εσύ την δικιά σου και χωρίς σχόλια, αλλιώς εγώ δεν ξαναμπαίνω. ούτε με σφαίρες.
-Φυλής 71 άνω: Βίκυ.. 20 λεπτά περιμέναμε τον συναγωνιστή.. η τσα2 δεν ενόχλησε την εξέλιξη του επεισοδίου.
-Φ65 άνω.. μάλλον η Κάρμεν, απο τις περιγραφές.. κόλος ακάποτα και το τζελ στο χέρι και το μωρό γκαβλωμένο.. Βίβα Ρουμανία.
-Φ67.. όνομα δεν άκουσα, τα πάντα όλα, χωρίς τατού το κουκλί.. όλο το κοινό του 'μπουρδέλα' ψάχναμε την Μόνικα.. Μόνικα άμα σε βρούμε..την
γάμισες...
-Φ86 κάτω.. ούτε θυμάμαι τι είδα..
-Φ86 άνω.. 2 μωρά, η μία, Μικαέλα, ωραίο μωρό..εχω την αίσθηση ότι θα είναι πολύ καλή, κρατήθηκα λόγω κάποιων μέτριων κριτικών, αλλά θα επανέλθω.
-Φ84 άνω.. 2 μωρά, η μία κορμάρα, βγήκε στο σαλόνι μας τούρλωσε τον κόλο της και ξαναμπήκε στην κουζίνα.. η 2η, κολάθρα, βγήκε μιλώντας στο κινητό, και μπήκε σε άδειο δωμάτιο κλέινοντας την πόρτα πίσω της για μην ενοχλείται.. καλά..
-ΜΠυπόγα.. 2 μωρά, μελαχροινή με πεσμένα βυζιά χαμογελάστή, ξανθιά γεματούλα πολυλογού.. τα πολλά λόγια..
-Φωκαίας 17 άνω.. Μόνικα λετονή.. αφού τα πίνει όλα πρεπει να είναι χορτάτη, δεν μας χρειάζεται εμάς..
-Φωκαίας 19.. 2 μωρά.. άν έστηνες δονητή στην μέση του σαλονιού θα το καβάλαγαν με άλμα..
Φωκαίας 25.. πολύ ωραία μωρά, για παρτούζα... άτιμη κρίση.
Φυλής 67.. στην ασφάλεια της Χριστίνας.. γιατί νιώθεις ότι είσαι με την γκόμενά σου που θέλει να σε ξεζουμίσει..στο 5λεπτο by the way.. χωρίς καθόλου κρεμάστρα στο δωμάτιο, παρά μόνον ένα μικρό σκαμπό, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???..
Επιβεβαιώνω το υψηλό επίπεδο, η βόλτα μου χαρακτηρίζεται πορνοβόλτα με το παραπάνω.