Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (23 μέλη και 244 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Την Ελβίρα σήμερα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά απο Φωκ 27 την βγάλανε Σάντρα.Την Μίλε-Αιμιλία-Έμιλυ την βαφτίσαν Λίλιαν και την Μόνικα μπορει να την βαφτίσαν Κάρμεν πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μιλαμε με το spider,πρεπει να λεω αλλη εγω...

Επισκέπτης
Την Ελβίρα σήμερα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά απο Φωκ 27 την βγάλανε Σάντρα.Την Μίλε-Αιμιλία-Έμιλυ την βαφτίσαν Λίλιαν και την Μόνικα μπορει να την βαφτίσαν Κάρμεν πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή!!
Μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να τους δώσουμε δικά μας παρατσούκλια για να τους κοπεί ο βήχας μια και καλή >:(

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Σε ενδοσυνενοηση με το hcora καταληξαμε στ συμπερασμα οτι προκειται για διαφορετικες κοπελες η μονικα και η καρμεν...μενει να δουμε αν η Μονικα που ειχα παρει τη τριτη εχει αλλαξει το μαλλι της....

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σε ενδοσυνενοηση με το hcora καταληξαμε στ συμπερασμα οτι προκειται για διαφορετικες κοπελες η μονικα και η καρμεν...μενει να δουμε αν η Μονικα που ειχα παρει τη τριτη εχει αλλαξει το μαλλι της....
Μακάρι να έχουμε ποικιλία τότε!! :grin: :grin: :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μια Κάρμεν δούλευε και στο ΜΠ το πάνω.
Μελαχροινή με μικρό στήθος και τατουάζ.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

καμια σχεση η ισπανιδο-καρμεν με αυτη που λεει ο χαρντκορας...!!!στη μ προδρομου ηταν ψιλη,πανω στις ψιλοτακουνες μποτες,με μακρυ μαυρο μαλλι και εκανε κανονικο προγραμμα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Aυτή που λες δούλευε και παλιά πριν κανα 2 χρόνια με το ίδιο όνομα και Φυλης 109 ισόγειο.Κανονικό πρόγραμμα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Aυτή που λες δούλευε και παλιά πριν κανα 2 χρόνια με το ίδιο όνομα και Φυλης 109 ισόγειο.Κανονικό πρόγραμμα.

Ναι. Απλά η περιγραφή έμοιαζε κάπως.
Και έχω ξαναπετύχει μεταγραφή από το βαπόρι στο Φυ65πα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Παιδια αρχιζω και μπερσευομαι...η περιγραφη της Καρμεν ταιριαζει απολυτα με αυτη της Μονικας που πηρα στο 67 τη τριτη...ενσταση οτι εκει δεν εδινε κολο...επισης συμφωνω σε ολα με τον Λαρσον απλα με το τατου και το πιρσινγκ διαφωνουμε..ο προφεσορ λεει οτι ειδε την αντριαννα και μαζι της μια με ξανθα μαλλια,ενω ο Hcoras oti ειδε την αντριαννα και μια μελαχροινη στο 67...
Ερωτηση προς Hcora..ειχε μεγαλες ρογες η Καρμεν και μικρο στηθος?
η ιδια ερωτηση και προς Λαρσον για τη Μονικα.
που θα παει θα λυθει το μυστηριο..

Η Μόνικα έχει πολύ μικρό βυζί και κάπως πλαδαρό  ή μαλακό θα έλεγα, Είμαι πολύ σίγουρος ότι οι ρόγες ήταν αρκετά σκούρες και κάπως πεταχτές
. Το δέρμα του προσώπου της δεν ήταν αρκετά λείο αλλά κάπως σαν είχε λίγη ακμή. Πράγματι είχε μπλε μάτια και το πρόσωπο της ήταν αρκετά λεπτό και συμμετρικό στο συνολικό μικροκαμωμένο σώμα της . Τώρα για το τάτου δεν είμαι απολύτως σίγουρος αν ήταν ξεθωριασμένο, πάντως νομίζω ότι αναπαριστούσε κάποια λουλούδια πράσινα κόκκινα. Piercing είχε και μπορεί να το έβγαλε, ότι θες κάνουν αυτές προκειμένου να μπερδέψουν τα νερά. Περούκες φοράνε, ονόματα αλλάζουν, για εθνικότητες δε μιλάμε, ότι βάλει  ο νους σας είναι.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ok larson...την ιδια  :2on1: :2on1:....πραγματι σκουρες,μεγαλες,πεταχτες ρωγες.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ok larson...την ιδια  :2on1: :2on1:....πραγματι σκουρες,μεγαλες,πεταχτες ρωγες.
Μπορεί να είναι η ίδια η Κάρμεν η Μόνικα συν. spidermon? Πρέπει εμείς οι δύο να τσεκάρουμε τη κατάσταση που ξέρουμε σίγουρα το look της καυλέτας Μόνικας και να ενημερώσουμε τους ενδιαφερομένους συναγωνιστές. Πάντως χθες βράδι στις 22:00 με 23:00 όργωσα στη κυριολεξία τη Φυλής αλλά Μόνικα δεν βρήκα.
Συνεχίζω για ενημέρωση αν και έχω καλυφθεί πλήρως από τον συναγωνιστή prof. με την χθεσινή αναφορά του, ότι τελικά πήδηξα μία Ρουμάνα καυλέτα  στη Φωκαίας 19 που παρουσιάζεται και στη Φυλής 92 δεξιά. Είναι μία γεματούλα κανονικού ύψους με κοντά ξανθά μαλλιά και πολύ καυλιάρα. Στο σαλόνι που καθόμουν ήρθε κάθισε επάνω μου άρχισε τα κωλοτριψήματα και  δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. Τελικά με έπεισε πέρασα μέσα και δεν ήταν διόλου άσχημα. Όλα με προφύλαξη

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μπορεί να είναι η ίδια η Κάρμεν η Μόνικα συν. spidermon? Πρέπει εμείς οι δύο να τσεκάρουμε τη κατάσταση που ξέρουμε σίγουρα το look της καυλέτας Μόνικας
Τσεκάρετε μήπως και την βρούμε και εμείς οι πτωχοί και την πηδήξουμε! :rolleyes:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Διαφορετικες ειναι τελικα...η καρμεν εχει tribal tatoo..ενω η Μονικα αυτα τα ξεθωριασμενα λουλουδια στη κοιλια και τον αφαλο..αμφοτερες επικινδυνες με το χυμα προγραμμα που εφαρμοζουν.
Στα υποψιν εχω την Ελιζα απο φωκαιας 17 πανω και φυλης 54 πανω...λατινικο σωμα,ξανθο μαλλι.πλουσιο στηθος...απο ρουμανια...υπαρχει θετικη κριτικη απο durasalders.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Διαφορετικες ειναι τελικα...η καρμεν εχει tribal tatoo..ενω η Μονικα αυτα τα ξεθωριασμενα λουλουδια στη κοιλια και τον αφαλο..αμφοτερες επικινδυνες με το χυμα προγραμμα που εφαρμοζουν.
ΟΚ θα τσεκάρω όλο και κάποια απο τις 2 θα πετύχω στην επόμενη εξόρμηση.Κρατάτε με ενήμερο όταν τις ξαναπετύχετε.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Η Ρουμανία σε πλήρη ανάπτυξη μάχης!

Η μεγάλη πλειοψηφία των νεαρών γκαβλωμένων μωρών συστήθηκε με προέλευση Ρουμανίας, η γκάβλα δε διάχυτη για την πρό(σ)κληση των συναγωνιστών.

Ξεκίνησα απο Φυλής 71 κάτω, με την Εύα να παρουσιάζει: "θα πάτε αλλού και θα φάτε φόλα" κλπ κλπ.. κυρά μου, τι θα κάνουμε και πότε κλάνουμε είναι δική μας δουλειά. εσύ την δικιά σου και χωρίς σχόλια, αλλιώς εγώ δεν ξαναμπαίνω. ούτε με σφαίρες.
-Φυλής 71 άνω: Βίκυ.. 20 λεπτά περιμέναμε τον συναγωνιστή.. η τσα2 δεν ενόχλησε την εξέλιξη του επεισοδίου.
-Φ65 άνω.. μάλλον η Κάρμεν, απο τις περιγραφές.. κόλος ακάποτα και το τζελ στο χέρι και το μωρό γκαβλωμένο.. Βίβα Ρουμανία.
-Φ67.. όνομα δεν άκουσα, τα πάντα όλα, χωρίς τατού το κουκλί.. όλο το κοινό του 'μπουρδέλα' ψάχναμε την Μόνικα.. Μόνικα άμα σε βρούμε..την γάμισες...
-Φ86 κάτω.. ούτε θυμάμαι τι είδα..
-Φ86 άνω.. 2 μωρά, η μία, Μικαέλα, ωραίο μωρό..εχω την αίσθηση ότι θα είναι πολύ καλή, κρατήθηκα λόγω κάποιων μέτριων κριτικών, αλλά θα επανέλθω.
-Φ84 άνω.. 2 μωρά, η μία κορμάρα, βγήκε στο σαλόνι μας τούρλωσε τον κόλο της και ξαναμπήκε στην κουζίνα.. η 2η, κολάθρα, βγήκε μιλώντας στο κινητό, και μπήκε σε άδειο δωμάτιο κλέινοντας την πόρτα πίσω της για μην ενοχλείται.. καλά..
-ΜΠυπόγα.. 2 μωρά, μελαχροινή με πεσμένα βυζιά χαμογελάστή, ξανθιά γεματούλα πολυλογού.. τα πολλά λόγια..
-Φωκαίας 17 άνω.. Μόνικα λετονή.. αφού τα πίνει όλα πρεπει να είναι χορτάτη, δεν μας χρειάζεται εμάς..
-Φωκαίας 19.. 2 μωρά.. άν έστηνες δονητή στην μέση του σαλονιού θα το καβάλαγαν με άλμα..
Φωκαίας 25.. πολύ ωραία μωρά, για παρτούζα... άτιμη κρίση.
Φυλής 67.. στην ασφάλεια της Χριστίνας.. γιατί νιώθεις ότι είσαι με την γκόμενά σου που θέλει να σε ξεζουμίσει..στο 5λεπτο by the way.. χωρίς καθόλου κρεμάστρα στο δωμάτιο, παρά μόνον ένα μικρό σκαμπό, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???..

Επιβεβαιώνω το υψηλό επίπεδο, η βόλτα μου χαρακτηρίζεται πορνοβόλτα με το παραπάνω.

Επισκέπτης
το ντουετο της αντριαννας (φ67) ηταν μια γυρω στα 30 με καστανα μαλλια με extensions ξανθα και πολυ καλο σωμα και κολο (ακους xilnik) με σκουρο δερμα,οπως παλι περιγραφεται...εμενα μου αρεσε αρκετα,την ακουγα και στερεο απ'το δωματιο...
Απόψε στο Φυλής 67 ήταν η Αντριάννα βαμμένη-ανακαινισμένη.Ξανθιά με μπούκλες και κλασικό χτένισμα αλά Ρίτα Χεϊγουορθ το οποίο σμιλεύει κάπως αισθητικά τις γωνίες του προσώπου της.Το ξεχωριστό κωλαράκι της εξέπεμψε σήματα στο πάνω και στο κάτω κεφάλι...
Μαζί της ήταν -και ίσως ακόμα είναι ένεκα Σαββάτου- η Αντίνα.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Από Φυλής 40,69κάτω,71κάτω,92παλαιό, Μ.Προδρόμου 16υπόγειο.Όπως την περιγράφει ο hardcoras.Άνω των 30 ετών.Σώμα κατά πολύ νεότερο του προσώπου.Οι γραμμές του προσώπου δείχνουν μέση ηλικία κατά προσέγγιση.

Στο Φυλής 65 άνω ήταν η Κάρμεν σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα.Καστανή κοινότυπη, κοντή, λεπτή, άβυζη κοπελίτσα με τατουάζ χρωματιστά λουλουδάκια στην κοιλιά.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Μαζί της η απαράδεκτη γηραιά, ξανθιά -απογευματινή συνήθως- υπηρέτρια που φωνάζει την κοπέλα στα 7-8 λεπτά.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οππςςς...σωστος...αντινα αλλα σαν πολυ βελτιωμενη εκδοση την οποια αντινα εγω ειχα παρει στο φ61 (εκει δεν ειναι ο αλβανος ο τσατσος που σε ψηνει να μπεις,σωστα?)
μεσα ειναι μουφα τελειως αυτη...εγω δυσκολευτηκα πολυ να τελειωσω τοτε...δινει κολο,αλλα μαλακιες...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και επειδη εγινε λιγο σουσουρο με την καρμεν και πουλαει και δεν εχω και τι να κανω,ας δωσουμε λιγες λεπτομερειες παραπανω...εμφανιασιακα οπως ειπα και πριν μοιαζει λιγο με το κατερινακι αλλα στο πιο ασχημο...οι υπηρεσιες βεβαια καμια σχεση...

μεσα ξεκινησε κατευθειαν φουλ επιθεση η μικρη,τυλιχθηκε σα βδελα επανω μου (σπανιο αυτο σημερα) τριβωντας το πουτσο μου πανω της,και αρχισε φιλια παντου...προσοχη σε οσους δε γουσταρουν κανει κινηση για γλωσσοφιλα...δεν ξεκολλησε απο πανω μου μεχρι να μου γινει πετρα...
αφου το καταφερε πηγε να με πιπωσει ακα αλλα τη σταματησα...μου λεει τοτε,καλα περιμενε λιγο...κατεβηκε πιο κατω και αρχησε να γλυφει αρχιδια για καμποσο διαστημα (χωρις να της το ζητησω εγω...)και εν συνεχεια και πιο κατω...
μετα περασε προφυλακτικο,με καβαλησε αναποδα και χοροπηδαγε καλα θα ελεγα...το μονο κακο οτι σε καποια φαση ενοιωσα αξυριστα ποδια...
στη συνεχεια ιεραποστολικο,με ενταση παθος και δυναμη,ουτε εδω μασαγε η μικρη...μολις νοιωθω το τελος να ερχεται τη σταματαω αποτομα και τη στηνω στα 4ερα για κολο...παει να βαλει τζελ,αλλα που να προλαβει,ημουν τοσο καυλωμενος...σφυροκοπημα για αρκετη ωρα ωσπου ηρθε το τελος με αυτην να εχεις γραπωθει απ'τα καγκελα του κρεβατιου,χα χα...ουτε εδω μασησε καθολου ομως...
γενικα ειχε μια υπερκινητικοτητα και ενεργεια καθολη τη διαρκεια της πραξης...
συνολικα,τελειως αψογη θα ελεγα,υπηρεσιες των 100 ευρω στο 20αρικο...η υπηρεσια δεν ενοχλησε ποτε και πρεπει να ημουν και αρκετη ωρα μεσα καθως ηταν το δευτερο συνεχομενο...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.....πανω που ειχαμε καταληξει οτι ειναι δυο διαφορετικες κοπελες εχουμε καινουρια ανατροπη δεδομενων και συμφωνα με τη τελευταια ενημερωση του τζοκερ του Ξ...η καρμεν ειναι η Μονικα....
Ζωνη του λυκοφωτος καταντησε το ολο θεμα...και πραγματικα καταλαβαινω να γινεται χαμος για μια Αννα Σερβα,για μια ΡΕΝΝΑΤΑ,,,για μια ΠΕΝΥ....αλλα για τη Μονικα η Καρμεν που οι μισοι τη πηδαμε με λουλουδακια στον αφαλο και οι αλλοι μισοι με tribal tatoo...???...
Τελικα μηπως η ξανθια τσα2 με το κοντο μαλλι και ο νεαρος γκει υπηρετης μας κανουν παρατεταμενο πρωταπριλιατικο αστειο??
:think: :think:Η μηπως η Μαρια μπραζιλ τα εχει σχεδιασει ολα αυτα....???
Αυριο θα κανω επισκεψη για να διαπιστωσω τι γινεται...και μολις τη ξαναβρω θα τη σπαιντερντομισω...θα το κανω το ατακτο πουτανακι να αλλαξει 10 ονοματα.. :s&m_2: :s&m_2:...θα φωναζει η τσα2 και θα της φωναζω και γω...και πιο πριν θα χω φαει και 2 μπλε,2 σιαλιδια,μισο μπουκαλι βοτκα...αυτη που εμεινε απο τη βραδια στο ρωσσικο...και ενα μπαφο αγορασμενο απο τανζανο ραστα στην ομονοια...και μετα αμα θελει ας ξαναλλαξει ονομα.
οθφφ αμαν πια με το 1.55 το αβυζο και ακολο...αλλα μπροστα στη προστυχια...τι να κλασει η ομορφια??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom