Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (39 μέλη και 279 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μίνι μεταξωτά 5-5:30.
...

Χωρίς να θέλω να αδικήσω τα λοιπά σχόλια των συναδέλφων, οφείλω να αναφέρω και να σημειώσω τις ενημερώσεις του jopino και του professorx!

αυτά ...

και

Καλή δύναμη

όπως και

καλά μουνιά στον πούτσο μας !!!

:cheesy:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ευτυχως συμπληρωθηκε η αγια πενταδα της παρασκευης στο γηπεδο του αγριου παντελεημωνα,,,,!!! :rolleyes: :rolleyes:

προς προφεσορ...

Η Μονικα εχει ενα ισχο τατου στον αφαλο...χωρις τακουνια ειναι κοντη..γυρω στο 1,55 με 1,60....τη τριτη ειχε μαυρα μαλια μεχρι τους ομους...δε ξερω αν αλλαξε βαφη...περιπου στο υψος σαν τη Κατερινα το κουτσαβακι απο Φυλης 134,,,
Δυο φορες ειχα παει μαζι της...στην Ιασωνος...τη πρωτη φορα ηταν πολυ καλη...με φιλια,γλυψειματα.φωνουλες κλπ...τη δευτερη φορα ηταν μια τραγωδια...δε μπορουσε το ενα,δε μπορουσε το αλλο,,,και παραπονα για την αργοπορια μου στο δωματιο.Πραγματι απο τις ελαχιστες κοπελες που δε δηλωνει...ισπανιδα,ιταλιδα,ρουμανα,τσεχα,ελληνιδα.Η σεξουαλικη της συμπεριφορα εξαρταται απο το τι εχει πιει η οχι.

προς Νεα σμυρνη 76,,,

Η Ελενη απο κων 166 υπογειο και τις 3 φορες που περασα μαζι της και συμμετοχη ειχε και @@ εγλυψε αφου της το ζητησα....παχουλη προς χοντρη δεν ειναι,,,εχει καποια πιασιματα...το στηθος της δεν ειναι πεσμενο.Για τα υπολοιπα που εγραψες στη κριτικη σου δεν εχω ενστασεις.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Aξιότιμε συναγωνιστή prof. Η Μόνικα φέρει μαυροκάστανο χρώμα μαλλιών μέχρι τους όμους. Έχει ένα piercing στον αφαλό και κάπως μεγάλο τατού στην κοιλιά. Είναι αρκετά αδύνατη έχει ύψος περίπου 1,60 και κάνει ένα μικρό σόου στο σαλόνι. Έχει αρκετά όμορφο πρόσωπο. Τώρα αν μέσα σε τρεις μέρες έβαψε το μαλλί ξανθό, αυτό εγώ δεν το ξέρω. Εγώ πάντως σήμερα το βράδυ που πέρασα κατά τις 10 είδα μόνο το σκυλί την Ανδριάνα, δεν είδα άλλη γκόμενα. Για τη Μόνικα πήγα πάλι την οποία την είχα πάρει τη προηγούμενη Δευτέρα. 'Εχε υπόψην ότι η γκόμενα δίνει γλωσσόφιλα το παίρνει στο στόμα άνευ κάλυψης και τα δέχεται όλα στη μάπα. Μου άρεσε πολύ αλλά θεωρώ ότι ανήκει στις γκόμενες υψηλού κινδύνου με τα γλωσσόφιλα και τα όλα τα υπόλοιπα. Καλή τύχη  

Σωστά!

Η Μόνικα είναι ... πουτάνα (με την καλή έννοια)   :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κατα τα άλλα η μαλακία πάει σύννεφο που έλεγαν οι παλαιότεροι  ...  :jerking:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ναι τυπε εκει δουλευει η φωτεινη ή γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγωνια του καρχαρια :rockon:
Δεν έχασα τότε κάτι σημαντικό!!
ΖeroTolerance πράγματι είσασταν τυχεροί που δεν μπήκατε!!Την Μαρίνα την μιλφ καζακστανή την έπαιρνα τακτικά όταν δούλευε απογεύματα στο Φυλής 109 όροφος πριν 3-4 έτη.Έκτοτε την πέρνω περιοδικά και αυτή την στιγμή ξέκοψα.Το στυλ της όταν βγένει σαλόνι είναι πάντα αγέλαστο,θλιμένο και μουτρωμένο και δεν πρέπει να σε παρασύρει αυτό γιατί μέσα είναι πάρα πολύ καλή.Στήνεται καλά,δεν αποφεύγει διεισδύσεις και αν την γνωρίσεις καλά μπορείτε να κάθεστε μετά το σεξ και να κάνετε και κουβεντούλα.Είχε ξεκινήσει την πορνοκαριέρα της απο τα μπουρδέλα στην Αχιλλέως 40 η 51.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Τατου μεγαλο στα πλευρα και στη κοιλια ειχε η Μαρια που δουλευε μαζι της τη τριτη το βραδυ που πετυχα τη Μονικα...δε θυμαμαι πιρσινγκ στον αφαλο..μαλιστα οταν πηγα κοιταξα πριν περασω γιατι ειχα διαβασει την ενημερωση σου τη προηγουμενη μερα..ο τσατσος ειπε Μονικα...και ηταν αυτη που ειχες γραψει...εκφυλη με μικρο σοου στο σαλονι,γλωσσοφιλα,χυσιμο στη μαπα...και πολυ μεγαλες ρωγες.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αυτή που είδα εγώ το τατού της στον αφαλό ήταν πολύ μικρό και αρκετά ισχνό.Εσείς συναγωνιστές λέτε οτι η Μόνικα έχει μεγάλο και ισχνό στον αφαλό; To τατού αυτό που είδα στο σαλόνι φάνηκε αρκετά πρόχειρο σαν αυτά που κάνουν συνήθως ναυτικοί.Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας Larson και spiderdom αν την ξαναπετύχετε δώστε στίγμα.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy:...για τετοιο τατου εγραψα και γω...μικρο και ισχνο...προχειροφταγμενο....η αλλη κοπελα Αννα Μαρια η Μαρια ειχε κανονικο,μεγαλο τατου...!!!λογικα αυτη που ειδες ηταν η Μονικα και αλλαξε το μαλλι....

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:cheesy: :cheesy: :cheesy:...για τετοιο τατου εγραψα και γω...μικρο και ισχνο...προχειροφταγμενο....η αλλη κοπελα Αννα Μαρια η Μαρια ειχε κανονικο,μεγαλο τατου...!!!λογικα αυτη που ειδες ηταν η Μονικα και αλλαξε το μαλλι....
Που γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Που γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επρεπε να ρωτησεις ονομα...αν και τη τριτη που πηγα ο νεαρος χομο τσατσος τις συστησε απο μονος τους..ποιος ητα σημερα υπηρεσια??

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Επρεπε να ρωτησεις ονομα...αν και τη τριτη που πηγα ο νεαρος χομο τσατσος τις συστησε απο μονος τους..ποιος ητα σημερα υπηρεσια??
Μία τσατσά ψηλή με ξανθά κοντά μαλλιά μεσήλικη αλλά καλής υγείας.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ηταν και τη τριτη μαζι με τον τσα2..απλα καθονταν στο σαλονι χωρις να μιλαει..πολλα χρονια στα σπιτια και στουντιο...τυπικη στη δουλεια της με τη στοιχειωδη ευγενεια,,,λογικα θα σου απαντουσε για τη Μονικα...δε πειραζει την επομενη φορα..δυσκολο να μη μεινει στη φυλης η συγκεκριμενη,,δυσκολο να παει και σε στουντιο λογο σωματικων προσοντων.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
..δε πειραζει την επομενη φορα..δυσκολο να μη μεινει στη φυλης η συγκεκριμενη,,δυσκολο να παει και σε στουντιο λογο σωματικων προσοντων.
Aπλά βιάζομαι να την πάρω τώρα που είναι ζεστή ακόμα και το έχει γιατί μετά που θα μάθει θα ξεφουσκώσει και αυτή. ;)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην αρχη κατα τις 9μιση στο μεταξι...
κολος 1.
-πρωτος σταθμος τζωρτζινα (που αλλου?),αχιλλεως 40...η κοπελα ηταν σπασμενη γιατι καποιος ηθελε γλωσσοφιλα,ετσι του επεστρεψε το 20αρι πισω...ηρθε σε μενα,ολα ο.κ,2 στασεις,αυτη απο πανω,μετα πισωκολλητο/πρωκτικο...αλλα φαινοταν οτι ειχε κατι νευρακια,το τιμησε παντως το 20αρι...το σαλονι φουλ κοσμο,καταραμενο bourdela.com...
κατα τις 10μιση...
κολος 2.
-καρμεν,φυλης 65 πανω... για λατρεις του κοντοπουτανου και μονο...πιπινι αδυνατο 1.50 με σπαστο μαλλι καρε,τατου στο σωμα,εκφυλο προσωπακι με μπλε ματακια...μεσα ηταν κεραυνος...πιπες,γλωσσοφιλα,γλυφει αρχιδια,ρογες,πανω,κατω,δεξια,αριστερα,πρωκτικο...τα παντα ολα,την ειχα πολυ ωρα μεσα...δε λεει οχι σε τιποτα,δε μασαει πουθενα...2η καταθεση μεσα σε μια ωρα και με καταφερε μια χαρα...
απολογισμος...τζωρτζινα-καρμεν 0-1...

μετα ποτα στο star cafe με bakalhs,πυραυλος και εξωθεσμικο φιλο παρεα με την αξεπεραστη σορινα (μελαχροινο μοντελε πορνιδιορουμανακιο )...εχασες φιλε zero...

αλλα αξειοσημειωτα...το ντουετακι αντριαννας (τι μουναρα...) να χορευει trance στη διαπασων και ολοι να ανοιγουν πορτα και να φευγουν τρομαγμενοι και μιας αλλης εξισου εκφυλης μελαχροινης (ποια ειναι αυτη?) στο Φυλής 67...εμπειρος φιλος ομως ειπε οτι η αντριαννα ηταν μετρια μεσα...κριμα...τσαμπα τα χορευτικα...

Επισκέπτης
Κάνα γκομενίδιο που να δίνει κώλο και να μην έχει τατουάζ, παίζει ρε παιδιά;  :-

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φ65 Κάρμεν επιβεβαιώνω κι εγώ , είναι καλή στο κρεβάτι.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Παιδια αρχιζω και μπερσευομαι...η περιγραφη της Καρμεν ταιριαζει απολυτα με αυτη της Μονικας που πηρα στο 67 τη τριτη...ενσταση οτι εκει δεν εδινε κολο...επισης συμφωνω σε ολα με τον Λαρσον απλα με το τατου και το πιρσινγκ διαφωνουμε..ο προφεσορ λεει οτι ειδε την αντριαννα και μαζι της μια με ξανθα μαλλια,ενω ο Hcoras oti ειδε την αντριαννα και μια μελαχροινη στο 67...
Ερωτηση προς Hcora..ειχε μεγαλες ρογες η Καρμεν και μικρο στηθος?
η ιδια ερωτηση και προς Λαρσον για τη Μονικα.
που θα παει θα λυθει το μυστηριο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom