Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (47 μέλη και 286 επισκέπτες)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε παω καθε μηνα στον φυκιωρη και παιρνω οζον  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Μια  τσατσα στο φωκ19 τον βλέπει φανατικά.
Πετάει ατάκες ο ντόκτορ του στιλ αγαπητή χοντρή εγώ θα σε αδυνατίσω και η χοντρή χαίρετε  :2funny:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
με κατι τετοια μαυρακια κολησα τα κονδυλωματα τυπε,για πηγαινε μια βολτα στο γιατρο να κοιταχτειs προληπτικα σε κανα 2μηνο και ο θεοs μαζι σου

ΜΕ καποτα και κολησες κωνδυλωματα? με τρομαζεις
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ , αν δεν υπαρχουν εμφανεις αλλιωσεις (να ειναι δηλ. η νοσος σε εξαρση) και φορας καποτα , δεν κολλας... μη μου τα χαλας τωρα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τωρα τυπε?εδω και χρονια
που ορεξη για πρωινη δικε μου :2funny:
μονο απογευματινες και βραδυνες :2funny:
Τυπομέγιστε πρωινη βαρδια εκτυλιχθηκε αυτη η καλτιλα στα δροσοπουλου?
Μου αναψες φωτιες  :cum: :cum: και λεω να επιστρεψω στους αγωνιστικους χωρους  :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Καλό Μήνα & καλές εξορμήσεις κύριοι Συναγωνιστές.

Μια απορία: Είμαι ο μοναδικός που πιστεύω ότι η Στέλλα του Φ.104 είναι η γνωστή Στέλλα από το Φ.109 άνω ? ?  ?

Ελπίζω να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες εκεί.

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Καλό Μήνα & καλές εξορμήσεις κύριοι Συναγωνιστές.

Μια απορία: Είμαι ο μοναδικός που πιστεύω ότι η Στέλλα του Φ.104 είναι η γνωστή Στέλλα από το Φ.109 άνω ? ?  ?

Ελπίζω να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες εκεί.
Να μην εχεις καμια απορια....Αυτη ειναι.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Περί Στέλλας, μου το επιβεβαίωσε και η Άντζελα.

Ας ελπίσουμε ότι όποιοι αποφασίσουν να την δοκιμάσουν, να μην χάσουν το 50-άρικο τους.

Καλή σταδιοδρομία, της εύχομαι.

Επισκέπτης
Μίνι μεταξωτά 5-5:30.
Κολωνού 11 υπόγειο. Μανούλι νεαρό, καλλίγραμμο, χαμηλομεσαίου ύψους, καθαρό πρόσωπο και δέρμα, ομορφούλικο μάλλον πρόσωπο, καστανό σκούρο χρώμα. 1,5 βυζάκια ελαφρά κρεμασμένα, ωραία μπουτάκια και ωραίο κωλαράκι. Καμπυλωτό, χωρίς περιτά κιλά σύνολο. Υπηρεσίες δεν θυμάμαι. Πιθανόν κώλος. Παραλίγο να πέρναγα. Ίσως, αν την ξαναβρώ...
Κεραμεικού 13Β: Νταρντανοειδής ψευτοξανθιά με χορταστικό, αλλά όχι καλλίγραμμο σώμα, και άσχημη επαρχιακή φάτσα. Έπαιζε παλαιότερα στο complex της Κολωνού 27 (ενίοτε σε σύνθεση με πολύ καλύτερη μελαχρινή).
Κεραμεικού 13Α: Νεαρή μουνάρα, υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ανέτα (η σέξυ). Ψιλή μελάχροινή με άσπρο δέρμα. Πέρασα διαβάστε, αν θέλετε, την κριτική.
Χθες σε συντομότατο πέρασμα-αστραπή την ίδια ώρα:
Στο complex της Ιάσωνος 20, δεν θυμάμαι ακριβώς, (όχι στο στενό πάντως), ωραίο παιδί στα μέσα των 20's, με 2,5 στητό στήθος, ωραία πόδια και ωραίο κώλο. Αυτή είχα σκοπό να επισκεφθώ, αλλά πήγα αλλού. Πρέπει να έπαιζε και Κολωνού στο γκρούπ 28 και πέριξ.
Κολωνού 30Α (τελευταίο προς τα πάνω): η Μικρή Ολανδέζα (μάρκα παλιού γάλακτος εβαπορε) Λάουρα. Μικροκαμωμένο ξανθό με ωραία 3άρια και νοστιμότατα βυζάκια. Τα βασικά.
Κολωνου 32Α: Μελαχροινή promilf ;h milf με καρέ μαύρο μαλί σχετικά φαρδιά διαπλαση, μικρό στήθος. Έβγαινε στη πόρτα για ψάρεμα. Τακτική εκεί, όπως και η Λάουρα.
Υπηρεσίες που δεν αναφέρω δεν τις θυμάμαι. Ακά και κώλο δε θέλω.

Κίνηση: Πολλοί ινδοπακιστανοί, μάλλον φρεσκοπληρωμένοι. Μεταξύ αυτών, ηλικιωμένος ξερακιανός περίμενε -εντός Οίκου- υπομονετικά, με ιερατικό ύφος, την εμφάνιση της βαρδιάνας. Ελληνες και γενικά λευκοί περιορισμένοι. Εμπορική κίνηση λόγω ώρας. Η Πειραιώς εκινείτο κανονικά. Ηλεκτρικός Ομόνοιας κλειστός (ασχετο αυτό).

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια Φυλής και Αττική.Οι περισσότεροι οίκοι σήμερα ήταν γεμάτοι απο κόσμο και ανάμεσα τους και Πακιστανούς.
Στην Αλκαμένους 117 σήμερα δούλευε η Τζούλια παλιά πλέον στον χώρο αυτό.Γνωστή και σαν Λολίτα απο Μιχ.Βόδα.
Περγάμου 27 ισόγειο η τσατσά μου είπε οτι είναι η Φωτεινή.Ρώτησα αν είναι η παχουλή απο Διδύμου 20 και μου είπε ναι!! Έφυγα για να διαπιστώσω αργότερα οτι μου λεγε μπαρούφες!! Τελικά ποια Φωτεινή εννοούσε η ποιήτρια,οεο;Στον όροφο κλασσικά ήταν η μιλφ Αλίκη απο Διδύμου 16.
Ρεμούνδου 21 ,ανακαινισμένο ισόγειο ,η τσατσά κασσέτα μου παρουσίασε ψηλή,νεαρή κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρο μαλλί λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Μέτρια προς ωραία και ελαφρώς μελαμψή.Στον όροφο ήταν κοντή κοπέλα κανονικών κιλών με κυτταρίτιδα και μαύρα ίσια μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και φόραγε γυαλιά μυωπίας.Η
όψη της ήταν σαν κοπέλα της διπλανής πόρτας,και δεν έβγαζε ουδένα αισθησιασμό.Θύμιζε το look της μαθήτρια απουσιολόγο,nerd η παπαδιά και ουδεμία σχέση δεν έχει με τις γκόμενες με γυαλιά που ποστάρει στα avatar του ο gl απο τσόντες.Πλατίασα λίγο γιατί η κοπέλα ήταν εντελώς εκτός χώρου και φενόταν απο μακριά.Τι να πώ;
Περγάμου 1 2 κοπέλες ( ο θεός να τις κάνει) η πρώτη στρουμπουλή λευκή με καστανόξανθο πιασμένο μαλλί κότσο αδιάφορη και η δεύτερη μία τσιγγάνα απο τα τσαντήρια της Ρουμανίας πιο παχουλή με ολόσωμο να κρύβει τα πατσάδια της με εμφάνιση άκρως ελεεινή.Ό όροφος παραμένει κλειστός.
Αγίου Πέτρου 7 ήταν η Μαριάννα κοπέλα με μαύρο κουπ μαλλί απλά όμορφη.Κανονικά κιλά,γαμήσημη.
Πιπίνου 35 Ανκόσπιτο ήταν καβλέτο με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικού ύψους και κιλών, μάλλον Ρουμάνα ,με καβλάντιζε να μπω στο δωμάτιο μαζί της αλλά προσέφερε βασικό πρόγραμμα.Καινούρι τεμάχιο μιλούσε όμως σπαστά ελληνικά.
Φυλής 136 το αρχοντικό μπουρδέλο ήταν η Αλίνα λίγο παραπάνω απο τα κανονικά κιλά,μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Μέτρια εμφάνιση.
Φυλής 134 υπόγειο ήταν κλασσικά η Πάολα ,απο Περγάμου 1 παλιά ,όμορφη λεπτή,κοντή κοπέλα.Στο μεσαίο ισόγειο ήταν η Κατερίνα το κουτσαβάκι απο το Ιάσωνος 1 ισόγειο δεξιά απογευματινή βάρδια.Καλό καβλέτο το έχω πάρει παλιά αλλά δεν κάνει παπάδες μέσα,δεν συνίσταται.Είναι κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και φορούσε σήμερα σέξυ δαντελένια κόκκινα εσώρουχα.Τσιμπούκι γυμνό.Είναι απο Αλβανία και παλιά που την είχα πάρει μου το είπε η ίδια χωρίς να το κρύψει.
Στον όροφο ήταν καστανόξανθη λεπτή κοπέλα σχετικά όμορφη με 69 και τα βασικά.
Φυλής 109 ισόγειο καινούριο κομμάτι που μιλούσε άπταιστα ελληνικά υποψία Αλβανίδας αλλά δεν αποκλείεται και κατα ένα μικρό ποσοστό να είναι Ελληνίδα.Το όνομα της είναι Καρίνα είναι λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά ίσια μακριά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Υποψία ξεπέτας μέσα στο δωμάτιο.Κάνει το βασικό πρόγραμμα.Όμορφη κοπέλα κατα τα άλλα.Στον όροφο ήταν η Τζούλια λεπτή κοπέλα με ωραίο σώμα που φορούσε ένα σέξυ εφαρμοστό μαύρο σύνολο.Μαλλιά μακρυά πιασμένα σε κότσο καστανόξανθα.Βασικό πρόγραμμα.
Μαγνησίας στο Βrazil house ήταν η Ελένη λευκή κοπέλα  κανονικών κιλών με λίγη κυτταρίτιδα,βουκολική εμφάνιση,ξανθιά με κανονικά μαλλιά και βλέμμα απλανές.Μέτριας εμφανίσεως.Βασικό πρόγραμμα.
Φυλής 92 υπόγειο αριστερά ήταν η Τάνια η κωλάρα απο Αλβανία που μας το παίζει Ρωσίδα.Στο δεξιό υπόγειο συναγωνιστές κωλόπαθα γιατί παρουσιάστηκαν 2 καβλέτα καινούρια.Η πρώτη ήταν ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους και λευκά εσώρουχα,λεπτή,λευκή,Ρουμάνα και η δεύτερη κοντή,λεπτή,λευκή με καστανά πιο κοντά μαλλιά με όγκο.Υπέροχο κώλο και οι 2 πολύ ωραίο στριπτίζ στο σαλόνι και γλωσσόφιλα μεταξύ τους.Βασικό πρόγραμμα όμως.Κάνουν και παρτούζα.
Μονής προδρόμου υπόγειο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Χριστίνα που δουλεύει και στα Διδυμου 27 στρουμπουλή ξανθιά κοπέλα με τα βυζιά της αυτή τη φορά καλυμένα.Γυμνό τσιμπούκι.Και η δεύτερη μία απλώς όμορφη κοπέλα κανονικών κιλών με μακριά καστανά μαλλιά και τατού μεγάλο στο ένα πλευρό.Γυμνό τσιμπούκι και αυτή.
Φυλής 71 όροφος ήταν η Αναστασία που είχα πάρει την προηγούμενη βδομάδα πρωί στο Φυλής 40 μέτριας εμφανίσεως σχετικά με τα δεδομένα της περιοχής και με μερικά παραπανίσια κιλά.Προσφέρει όμως μέσα gfe κλίμα και σχετικά καλές υπηρεσίες.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Στο ισόγειο η Εύα μας παρουσίασε την Αννούλα απο Ρουμανία καινούρια κοπέλα όχι η γνωστή Αννα.Καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους τατού πίσω στην μέση.Αφήνει χύσιμο στα βυζιά της.Δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.Όμορφη κοπέλα.
Στο υπόγειο ήταν κοντή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψή κανονικών κιλών με όχι τόσο ωραίο σώμα.Μέτριας εμφανίσεως.
Φυλής 67 πήγα να βρω την Μόνικα που είχε γαμεύσει ο φίλος μας spiderdom να με ξετινάξει... Το σαλόνι ήταν γεμάτο αλλά μάλλον δεν δούλευε σήμερα.2 κοπέλες η μία ήταν η γνωστή Ανδριάννα με σκυλέ πρόσωπο λεπτή με ξανθό μαλλί καβλογκόμενα με γυμνό τσιμπούκι.Την έχω πηδήξει αλλά με άφησε με ερωτηματικό για το αν είναι τελικά καλή η απλά μέτρια.Σε άλλα είναι πολύ καλή και σε άλλα όχι.Η δεύτερη ήταν μία καινούρια ξανθιά,λεπτή,με ένα μικρό πρόχειρο τατού στον αφαλό.Μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Συναγωνιστές την είχατε περιγράψει κοντή με μαύρα μαλλιά και τατού στην κοιλιά.Αυτή ήταν κανονικού αναστήματος που είδα,μπορεί να φορούσε όμως extensions και τακούνια.Αν θέλεις σπαιντερντομ η όποιος άλλος συναγωνιστής ξέρει να διευκρινήσει αν ήταν αυτή σήμερα που είδα η πια είναι τέλος πάντων για να μπορέσω να την εντοπίσω και να την πηδήξω.
Φυλής 66Δ η Μανταλένα μελαμψή κοπέλα σταθερά εκεί τώρα τελευταία με γυμνό τσιμπούκι.Ρουμάνα.
Φυλής 80 Μόνικα η Λετονή με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό δουλεύε και στο Φυλής 71 καθώς και στο Αγαθουπόλεως 54.
Το καινούριο μπουρδέλο στο Φυλής 74 παραμένει κλειστό με ανοιχτό το φωτάκι.
Φυλής 54 στον όροφο σας ανακάλυψα την Αναστασία το λεπτό όμορφο ψυχρό πιπίνι απο τα Χωματιανού 11.
Φυλής 40 ήταν η Τάνια απο Φώκαιας 17 ισόγειο πρωινά,σύντομο πέρασμα απο Φυλής 80 και παλιότερα Αχιλλέως 51.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Διδύμου 16 ήταν η Νταιάνα μιλφ.Στο Διδύμου 18 υπόγειο 2 κοπέλες η Έλενα κοντή με κοντό κούρεμα και πλαδαρό σώμα και η Σύλβια η οποία για όσους δεν το ξέρουν είναι η κοπέλα που δουλεύει συνήθως πρωινή βάρδια (και παλιότερα έχει δουλέψει) στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος.Φοράει και piercing στο μουνί της.Αμφότερες αδιάφορες.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Στο Διδύμου 20 είδα τελικά την Φωτεινή.Μα ποια διάολο εννούσε η τσατσά στο Περγάμου 27;Tην Γκμοχ;;
Tέλος στο Διδυμου 27 ισόγειο (ο όροφος κλειστός) γάμησα μία καινούρια Βουλγάρα αδύνατη με ξανθά κοντά μαλλιά,λευκή,μεγαλοκοπέλα γύρω στα 28.Γυμνό τσιμπούκι.Νταίζη το όνομά της,μέτρια η εμπειρία.
Μα που στο διάολο τελικά ήταν αυτή η Μόνικα άνοιξε η γη και την κατάπιε;;Θα ακολουθήσει κριτική.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.742
Πόντοι
42.697
Tέλος στο Διδυμου 27 ισόγειο (ο όροφος κλειστός) γάμησα μία καινούρια Βουλγάρα αδύνατη με ξανθά κοντά μαλλιά,λευκή,μεγαλοκοπέλα γύρω στα 28.Γυμνό τσιμπούκι.Νταίζη το όνομά της,μέτρια η εμπειρία.

περασαμε με τον Μεγιστο ΠΥΡΑΥΛΟ το βραδυ απο εκει και την είδαμε...
η τσατσα μας τονισε στο σαλονι 3 φορες οτι "η κοπελα ΔΕΝ εχει νευρα"!!!!
"για αυτο θα μεινετε πολυ ευχαριστημένοι!"
τελικά εμεις διαπιστωσαμε οτι η εν λογω κοπελα ειχε (*πολλά) νευρα την κάναμε διακριτικά και γλιτώσαμε το 20 αρικο....

το κλου της βραδιας ηταν ενας κακομοιρης Πακιστανος που στο υπογειο μπουρδελο της Διδυμου (αυτο με τις 2 κοπελες που περιγραφει ο προφεσορ) μετραγε και ξαναμέτραγε στο σαλονι κατι 5ρο λεπτα μεχρι να σημπληρωσει το 20ευρω για να περασει.Δεν εβλεπε και απο τα σκοτάδια και μετραγε και ξαναμετραγε τα κερματα που ειχε μαζεψει -μαλλον- ολη μερα στα φαναρια καθαριζοντας τζαμια. στο τελος τα εδωσε στην τσατσα και περασε! στο δωματιο! και εμεις με τον κυριο Πυραυλο αποχωρησαμε -παλι- διακριτικα....

αργοτερα σε ενα συντομο περασμα που ακενα απο Καλυμνου, το 48 ανω ειδα την μιλφ Μαρινα, την αγάπη του xilnik...ωραιο μιλφ αλλα ηταν μουτρωμενη και δεν περασα....παρολα τα ναζια που μου εκανε ο μεγιστος κιναιδος τσατσος Αρης στο σαλονι....
αυτο το τρελο αγορι το εχω παραπονο μια φορα να με μπινελικωσει που δεν περναω στο δωματιο, ολο με το σεις και με το σας με εχει...!χαχαχα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
Φυλής 67 πήγα να βρω την Μόνικα που είχε γαμεύσει ο φίλος μας spiderdom να με ξετινάξει... Το σαλόνι ήταν γεμάτο αλλά μάλλον δεν δούλευε σήμερα.2 κοπέλες η μία ήταν η γνωστή Η δεύτερη ήταν μία καινούρια ξανθιά,λεπτή,με ένα μικρό πρόχειρο τατού στον αφαλό.Μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Συναγωνιστές την είχατε περιγράψει κοντή με μαύρα μαλλιά και τατού στην κοιλιά.Αυτή ήταν κανονικού αναστήματος που είδα,μπορεί να φορούσε όμως extensions και τακούνια.Αν θέλεις σπαιντερντομ η όποιος άλλος συναγωνιστής ξέρει να διευκρινήσει αν ήταν αυτή σήμερα που είδα η πια είναι τέλος πάντων για να μπορέσω να την εντοπίσω και να την πηδήξω.

Aξιότιμε συναγωνιστή prof. Η Μόνικα φέρει μαυροκάστανο χρώμα μαλλιών μέχρι τους όμους. Έχει ένα piercing στον αφαλό και κάπως μεγάλο τατού στην κοιλιά. Είναι αρκετά αδύνατη έχει ύψος περίπου 1,60 και κάνει ένα μικρό σόου στο σαλόνι. Έχει αρκετά όμορφο πρόσωπο. Τώρα αν μέσα σε τρεις μέρες έβαψε το μαλλί ξανθό, αυτό εγώ δεν το ξέρω. Εγώ πάντως σήμερα το βράδυ που πέρασα κατά τις 10 είδα μόνο το σκυλί την Ανδριάνα, δεν είδα άλλη γκόμενα. Για τη Μόνικα πήγα πάλι την οποία την είχα πάρει τη προηγούμενη Δευτέρα. 'Εχε υπόψην ότι η γκόμενα δίνει γλωσσόφιλα το παίρνει στο στόμα άνευ κάλυψης και τα δέχεται όλα στη μάπα. Μου άρεσε πολύ αλλά θεωρώ ότι ανήκει στις γκόμενες υψηλού κινδύνου με τα γλωσσόφιλα και τα όλα τα υπόλοιπα. Καλή τύχη  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom