Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (24 μέλη και 277 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ε! Καλά τώρα!
Τι είναι μια πενταετία μπροστά σε αιωνιότητες μπουρδελο-ενασχόλησης...  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ώπα, παιδιά!

Μην ξεχάσω να σας πω ότι στο Κεραμεικού 13 ισόγειο, είχε ένα μελαχρινό ψηλό με (μάλλον) ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ολόλευκο δέρμα και στητά μέτρια προς μικρά βυζιά

;)

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11

Τελειώνοντας να ρωτήσω, γιατί δεν το θυμάμαι καλά
Στην Λιοσίων 303 (νομίζω), ήταν παλιά μπουρδέλο ή στούντιο;

16032011260z.jpg

[/quote]
studio

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Mεγάλες στιγμες..
Οντως  το 3Ο3  πρέπει να εκλεισε 2007- προς 8--
Πριν από αυτο του κωστή = 278 ,λογω περιοικων, οπου εκτος της σαμπρινας δούλευε και η Μολδαβη Κατερινα  :tits: ( πρωην φ104- νυν.. δειτε στις "κυρίες".. :))
Στο 303  δουλευε μια νταρντανα σφιχτη  ξανθωπη -Ελληνιδα φαινόταν,  που έμοιαζε με την.. Μαστροκώστα,  :cheesy: με πιο κοντα μαλλια- Θυμαται κανεις ποια ήταν ?  :think:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δίπλα από το Λ 303 είναι μια ταμπέλα που λέει "πολιτιστικός σύλλογος" ή κάποια τέτοια μαλακία τέλος πάντων (στο 305).
Αυτές οι κουφάλες είναι που έκαναν διαδήλωση με πανώ έξω από του Κώστα και το 303, μέχρι που κατάφεραν να τους διώξουν.
(Τώρα που περιδιαβαίνουν μαύρες στη Λιοσίων ψωνιζόμενες, δε τους πειράζει).

Το 303 αρχές δεκαετίας '90 ήταν παράνομο στουντιο, και είχα βρει μέσα μέχρι και 8 γυναίκες! Επί δραχμών, ήταν 10.000 η ταρίφα (29,34 ευρώ σήμερα).

Ωραία εποχή, αλλά δεν κράτησε.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mεγάλες στιγμες..

Στο 303  δουλευε μια νταρντανα σφιχτη  ξανθωπη -Ελληνιδα φαινόταν,  που έμοιαζε με την.. Μαστροκώστα,  :cheesy: με πιο κοντα μαλλια- Θυμαται κανεις ποια ήταν ?  :think:
Αννα..σκουροχρωμη trans,δηλωνε ελληνοαυστραλεζα με καλοφτιαγμενα 3-3,5αρια και φοβερο βραζιλιανικο πατο?!
Αν λεμε την ιδια τωρα δουλευει στο Καλλιφρονα 12!

Επισκέπτης
Μην ξεχάσω να σας πω ότι στο Κεραμεικού 13 ισόγειο, είχε ένα μελαχρινό ψηλό με (μάλλον) ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ολόλευκο δέρμα και στητά μέτρια προς μικρά βυζιά
Φρέσκια εμφανισιακά -άφθαρτη στο πρόσωπο-  κοπέλα, απολύτως παράταιρη σε σχέση με το σιχαμένο περιβάλλον.Πράγματι ωραία κοπέλα, ανυποδούλωτη φτιασιδωμάτων.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
και τι πρόγραμμα κάνει jockerx;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
για ανάλυσε το λίγο γιατι με ενδιαφέρει. Σου είπε να τελειώνεις ή οτι δεν μπορεί να κάτσει πολύ; Περίπου πόση ώρα ήσουν μέσα;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ημουνα γυρω στα 10 λεπτα σιγουρα,προκαταρκτικα απο πανω  αυτη,μετα εγω απο πισω και ημουνα στο pic της ολης φασης οταν πηγα ν αλλαξω ιεραποστολικα για να τελειωσω,εκει με ρωταει αν θα τελειωσω γρηγορα γιατι περιμενουν στο σαλονι και  εχω ενα λεπτο.. τελικα την πηρα ιεραποστολκα και μετα απο δυο τρια λεπτα τελειωσα.Δεν μου το χει ξανακανει ποτε αυτο,αλλα επειδη ξερω τον εαυτο μου δυσκολα θα με ξαναδει.Οταν μου λενε για χρονο η' πεφτει μουγγα στο δωματιο δεν ξαναπηγαινω.Συνευρεσεις με την συγκεκριμενη...αναριθμητες και παντα καλα αλλα εχω ενα θεμα μ αυτο..κατι αναλογο μου χε κανει και  η κατερινα απο μυρων μια φορα για κοσμο στο σαλονι που και μ αυτη δεν υπηρχε προβλημα και δεν ξαναπηγα,ακομη και οταν την εβλεπα εφευγα
Χαιρετισμους στον piatsa και στον farkeli και επισης στον cheyenne που αποδεικνυεται ταπεινος και ακομπλεξαριστος γραφοντας στην ημερησια ενημερωση οπως και παλιοτερα αλλα μελη μ εμπειριες στα ct,απλα βλεπω τον cheyyene να γραφει και σε σταθερη βαση
Χτες φυλης 80 η ξανθια μαρια με το πρωκτικο εγινε μελαγχροινη ενω η μαρια του hardcora στο 67 η'αννα η γυρολογος κατ εμε εχει αρχιζει να πεφτει σε αποδοση διαβαζοντας κριτικη στο 67.Ειναι αυτη η διαπιστωση που εχω βγαλει στη φυλης,πολλα νεα και ωραια κοριτσια σαν σωμα,αλλα μη αξιοπιστα,δεν μπορεις να πονταρεις για πολυ καιρο πανω τους,μια δυο φορες και αυτο ηταν..περιορισμενης και συγκεκριμενης χρησης σε αντιδιαστολη με καποιες αλλες παλιοτερα  που ηταν πιο εντυπωσιακες και κυριως πιο γυναικες και σαφως πιο σταθερες στην αποδοση

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Χτες στην απογευματινή βάρδια στο Φωκαίας 25Β, εμφανήστηκαν δύο πιπινάκια, ένα καστανό με έξω τα μικρά βυζάκια της και ένα μελαχρινό αδύνατο, με πίρσινκ πάνω από τα χείλια. Ξέρει κανένας ονόματα ή αν αξίζουν στα ενδότερα???

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Ειρήνη καλοσχηματισμένη μεγαλοκοπέλα με κοντά καρέ μαλλιά, περιποιημένο πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και συμπαθητικό κώ(ο)λο σε υψηλή τοποθέτηση
Αξιοποιήσιμη για όσους τους αρέσουν οι μεγαλοκοπέλες ή «σχεδόν μεγαλοκοπέλες»
SPEED ακούς;

Aκουω ακουω!!!  ;)

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
να ρωτήσω εγώ, τα κορίτσα κάνουν ακάποτο και τελειωτικό;

επίσης βάζουν μέσα και πακιστανο/μαυρο/κινέζους;
Ε κοιτα να δεις τα κοριτσια αυτα που λεω εγω κανουν προγραμμα η αναστασια στο 71 πανω κανει full προγραμμα μα και η μονικα πρωινη βαρδια αγαθουπολεως 54α και απογευμα φωκαιας 17 πανω που κανει ελευθερο και τελειωτικο αλλα σε ελληνες μονο και οχι σε πακιστανουσ η κινεζους......!!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αποσπασματική ενημέρωση για Λιοσίων 16/3/2001 και ώρα 21.00’
...
ΑΔΑΝΩΝ 2
Συλβάννα από Χωματιανού 11 όροφος και από την Ιταλία της Βραζιλίας (κατά δήλωση της) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, λαίμαργο πουτανίσιο ύφος, υποσχόμενη πολλά, μέτρια στο ύψος, μάλλον λίγο γεματούλα με αξιοπρόσεκτα βυζιά και πεταχτό στρουμπουλό κώ(ο)λο
Οι υπηρεσίες της σχεδόν ικανοποιητικές αλλά πολύ λιγότερες από αυτές που άφησε να εννοηθούν στο σαλόνι

Στην πράξη ξεκίνησε με αποδεκτά προκαταρκτικά (όχι ικανοποιητικά) και πέρασε σε ουσιαστική και αισθητή πίπα.

Έβγαζε με υπερ-καυλωτικό τρόπο την γλώσσα της, περνώντας ελάχιστα πάνω από τα αρχίδια χωρίς να τα αγγίζει όπως τα μαχητικά αεροσκάφη σε επικίνδυνες ακροβατικές πτήσεις.

Στην συνέχεια περισσότερο έμοιαζε με κινέζικο μαρτύριο παρά με ικανοποιητική υπηρεσία.

Για να μην πάθω εγκεφαλικό την έβαλα από πάνω για να κοιτάζω τις βυζάρες της. Δεν το αρνήθηκε, αλλά ξέχασα γμτ να της βγάλω το σουτιέν. Στην συνέχεια την γύρισα σε πισω-κω(ο)λητό και αξιοποίησα στο έπακρο τα υπέρ-ο(ω)χα κω(ο)λομέρια της.

Συνεργάσιμη και με καλή διάθεση

Μάλλον δεν θα την επισκεφθω δεύτερη φορά ...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ε κοιτα να δεις τα κοριτσια αυτα που λεω εγω κανουν προγραμμα η αναστασια στο 71 πανω κανει full προγραμμα μα και η μονικα πρωινη βαρδια αγαθουπολεως 54α και απογευμα φωκαιας 17 πανω που κανει ελευθερο και τελειωτικο αλλα σε ελληνες μονο και οχι σε πακιστανουσ η κινεζους......!!!!!!
Aκου λοιπον να μαθαινεις...πριν 4 με 5 χρονια οταν ερχομουνα μαυρισμενος απο τις διακοπες οι τσατσαδες (πολλες ειναι ιδιες με τωρα)...μου ελεγαν οτι η κοπελα δε παιρνει ξενους....τους μιλαγα και καταλαβαινανε το λαθος τους...Εφευγα κι ας μου αρεσε η κοπελα γιατι ολο το λουκ μου εκτος μαυρισματος ειναι καθαρα ελληνικο η ευρωπαικο.Τι παει να πει οτι η κοπελα κανει φουλ σε ελληνες και οχι σε αλλοδαπους?...
Γιατι εμεις οι ελληνες να εμπιστευτουμε την αλλοδαπη να μας κανει ακαποτο?....Πολυ λιγες κοπελες παιρνανε τακτικα γιατρους..οι περισσοτερες δε ξερουν ουτε το συγγρου ουτε την ιερα οδο,κοστιζουν βεβαια φθηνοτερα στους πατρωνους και στις πατρωνες.
Ας προσπαθησουν οι κοπελες να κανουν σωστα τη δουλεια τους,να ειναι ευχαριστες,χωρις βιασυνες και ας αφησουν τα ακαποτα...επισης και οι τσα2δες να αλλαξουν συμπεριφορα,οπως και οι πατρωνοι και πατρωνες να φροντιζουν περισσοτερο τη καθαριοτητα των δωματιων και να κοιτανε να στελνουν τις κοπελες καθε 10ημερο για εξετασεις....
Αν γινουν ολα τα παραπανω...πιστεψε με οτι και οι κοπελες και οι πελατες θα νιωθουν ευχαριστημενοι και ασφαλεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
αδερφε σαν πιπινολατρης ενα εχω να πω, να μας καταστρέψεις θες?  :2funny:

Κι εγω? Στο πηγαδι κατουρησα???  :(

Εχω προβλημα σου λεω!  :grin:
Δεν μπορω να γαμησω! Δεν βρισκω μεγαλες πουθενα!  :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 16/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.00’
...
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΥΠΟΓΕΙΟ (ΝΕΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ)

16032011253.jpg

Καστανή με μαλλιά μπούκλες, ύφος και βλέμμα προσαρμογής, περίεργη μύτη, μάλλον κοντή, αδύνατη με μικρά βυζιά και ασήμαντο κώ(ο)λο
Ο τσάτσος είπε μια από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει
Πλάστικ πίπα, πλάστικ μουνί, 15e ...  :2funny:
...
Μετα από διαβουλεύσεις, αναλύσεις και σχετική επεξεργασία των πληροφοριών βαφτίζεται το νέο μπουρδελάκι στην Ιάσωνος 31 σε [size=12pt]μπουρδέλο πλάστικ[/size]

:rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

Η επίσκεψη όπως έχει καταχωρηθεί στη λίστα των μπουρδέλων είναι στα 10e και όχι στα 15e που είχα σημειώσει εγώ ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom