streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Εχει κλεισει εδω και 5 χρονια περιπου.....
Θυμάμαι το έβλεπα ανοιχτό όταν πήγαινα στο 278 για Σαμπρίνα, άρα μάλλον μιλάμε για 4 χρόνια.
Εχει κλεισει εδω και 5 χρονια περιπου.....
ο καλα...εχω μεινει πισω τοτε...
Αννα..σκουροχρωμη trans,δηλωνε ελληνοαυστραλεζα με καλοφτιαγμενα 3-3,5αρια και φοβερο βραζιλιανικο πατο?!Mεγάλες στιγμες..
Στο 303 δουλευε μια νταρντανα σφιχτη ξανθωπη -Ελληνιδα φαινόταν, που έμοιαζε με την.. Μαστροκώστα, με πιο κοντα μαλλια- Θυμαται κανεις ποια ήταν ?
Φρέσκια εμφανισιακά -άφθαρτη στο πρόσωπο- κοπέλα, απολύτως παράταιρη σε σχέση με το σιχαμένο περιβάλλον.Πράγματι ωραία κοπέλα, ανυποδούλωτη φτιασιδωμάτων.Μην ξεχάσω να σας πω ότι στο Κεραμεικού 13 ισόγειο, είχε ένα μελαχρινό ψηλό με (μάλλον) ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ολόλευκο δέρμα και στητά μέτρια προς μικρά βυζιά
ημουνα γυρω στα 10 λεπτα σιγουρα,προκαταρκτικα απο πανω αυτη,μετα εγω απο πισω και ημουνα στο pic της ολης φασης οταν πηγα ν αλλαξω ιεραποστολικα για να τελειωσω,εκει με ρωταει αν θα τελειωσω γρηγορα γιατι περιμενουν στο σαλονι και εχω ενα λεπτο.. τελικα την πηρα ιεραποστολκα και μετα απο δυο τρια λεπτα τελειωσα.Δεν μου το χει ξανακανει ποτε αυτο,αλλα επειδη ξερω τον εαυτο μου δυσκολα θα με ξαναδει.Οταν μου λενε για χρονο η' πεφτει μουγγα στο δωματιο δεν ξαναπηγαινω.Συνευρεσεις με την συγκεκριμενη...αναριθμητες και παντα καλα αλλα εχω ενα θεμα μ αυτο..κατι αναλογο μου χε κανει και η κατερινα απο μυρων μια φορα για κοσμο στο σαλονι που και μ αυτη δεν υπηρχε προβλημα και δεν ξαναπηγα,ακομη και οταν την εβλεπα εφευγαγια ανάλυσε το λίγο γιατι με ενδιαφέρει. Σου είπε να τελειώνεις ή οτι δεν μπορεί να κάτσει πολύ; Περίπου πόση ώρα ήσουν μέσα;
Όχι ελεύθερο στοματικό, όχι πρωκτικό.και τι πρόγραμμα κάνει jockerx;
ρωξανη σημερα μερα τεταρτη Ηρώων Πολυτεχνείου 37 περιοχη ηλιουπολη 19 00-3 00
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Ειρήνη καλοσχηματισμένη μεγαλοκοπέλα με κοντά καρέ μαλλιά, περιποιημένο πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και συμπαθητικό κώ(ο)λο σε υψηλή τοποθέτηση
Αξιοποιήσιμη για όσους τους αρέσουν οι μεγαλοκοπέλες ή «σχεδόν μεγαλοκοπέλες»
SPEED ακούς;
Ε κοιτα να δεις τα κοριτσια αυτα που λεω εγω κανουν προγραμμα η αναστασια στο 71 πανω κανει full προγραμμα μα και η μονικα πρωινη βαρδια αγαθουπολεως 54α και απογευμα φωκαιας 17 πανω που κανει ελευθερο και τελειωτικο αλλα σε ελληνες μονο και οχι σε πακιστανουσ η κινεζους......!!!!!!να ρωτήσω εγώ, τα κορίτσα κάνουν ακάποτο και τελειωτικό;
επίσης βάζουν μέσα και πακιστανο/μαυρο/κινέζους;
Αποσπασματική ενημέρωση για Λιοσίων 16/3/2001 και ώρα 21.00’
...
ΑΔΑΝΩΝ 2
Συλβάννα από Χωματιανού 11 όροφος και από την Ιταλία της Βραζιλίας (κατά δήλωση της) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, λαίμαργο πουτανίσιο ύφος, υποσχόμενη πολλά, μέτρια στο ύψος, μάλλον λίγο γεματούλα με αξιοπρόσεκτα βυζιά και πεταχτό στρουμπουλό κώ(ο)λο
Οι υπηρεσίες της σχεδόν ικανοποιητικές αλλά πολύ λιγότερες από αυτές που άφησε να εννοηθούν στο σαλόνι
Aκου λοιπον να μαθαινεις...πριν 4 με 5 χρονια οταν ερχομουνα μαυρισμενος απο τις διακοπες οι τσατσαδες (πολλες ειναι ιδιες με τωρα)...μου ελεγαν οτι η κοπελα δε παιρνει ξενους....τους μιλαγα και καταλαβαινανε το λαθος τους...Εφευγα κι ας μου αρεσε η κοπελα γιατι ολο το λουκ μου εκτος μαυρισματος ειναι καθαρα ελληνικο η ευρωπαικο.Τι παει να πει οτι η κοπελα κανει φουλ σε ελληνες και οχι σε αλλοδαπους?...Ε κοιτα να δεις τα κοριτσια αυτα που λεω εγω κανουν προγραμμα η αναστασια στο 71 πανω κανει full προγραμμα μα και η μονικα πρωινη βαρδια αγαθουπολεως 54α και απογευμα φωκαιας 17 πανω που κανει ελευθερο και τελειωτικο αλλα σε ελληνες μονο και οχι σε πακιστανουσ η κινεζους......!!!!!!
αδερφε σαν πιπινολατρης ενα εχω να πω, να μας καταστρέψεις θες?
Μετα από διαβουλεύσεις, αναλύσεις και σχετική επεξεργασία των πληροφοριών βαφτίζεται το νέο μπουρδελάκι στην Ιάσωνος 31 σε [size=12pt]μπουρδέλο πλάστικ[/size]Μεταξουργείο 16/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.00’
...
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΥΠΟΓΕΙΟ (ΝΕΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ)
Καστανή με μαλλιά μπούκλες, ύφος και βλέμμα προσαρμογής, περίεργη μύτη, μάλλον κοντή, αδύνατη με μικρά βυζιά και ασήμαντο κώ(ο)λο
Ο τσάτσος είπε μια από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει
Πλάστικ πίπα, πλάστικ μουνί, 15e ...
...