Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (26 μέλη και 261 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ποσοι γραφουν σαν mari brasil..?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
την καλησπερα μου στους συναγωνιστες,βρεθηκα χτες το πρωι αλκιβιαδου και λεω ας ριξω μια ματια στο 16 δεν μπορω να θυμηθω α,β,γ βλεπω την σονια,λογικα την ξερετε,ξανθια 40+ μου αρεσε εμφανισιακα,λεω ας μπω,μπαινει σε λιγο και αν και με ξενερωσε λιγο με τις μαλακιες του στυλ γεια σου μουρο μου ειμαι η σονια, το σονια σε τελει,τα γκλιπσω τα αρκιντακια σου,ορμαει στον πεουλα και με πιπωνει με τρελα ενω μου εγλυφε και τις μπαλες,ρε μαγκες τι τρομπονι ηταν αυτο;νιαουριζα σαν το γατι,σε 30" τις τα αμολαω γιατι δεν αντεχα,μιλαμε για μαεστρο!!!μου επαιζε την ιτια σε αργο τεμπο,απλα λυπηθηκα τα 20 ευρα γιατι εμεινα μεσα μονο 30" αλλη φορα δεν την παταω,θα εχω παιξει 3 μαλακιες πρωτα και μετα θα μπω!!τετοιο ρεκορ δεν εχω κανει ποτε,μιλαμε με πρασινο περασα το φαναρι στην ιουλιανου οταν πηγαινα με πρασινο εφυγα,οταν εφευγα πληρωνε ενας συνταξιουχος να περασει,στην καλυτερη περιπτωση ο ανθρωπος πιστευω οτι θα εφυγε με το ασθενοφορο απο εκει,θα την τιμησω σιγουρα παλι,ευγε σονια

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
την καλησπερα μου στους συναγωνιστες,βρεθηκα χτες το πρωι αλκιβιαδου και λεω ας ριξω μια ματια στο 16 δεν μπορω να θυμηθω α,β,γ βλεπω την σονια,λογικα την ξερετε,ξανθια 40+ μου αρεσε εμφανισιακα,λεω ας μπω,μπαινει σε λιγο και αν και με ξενερωσε λιγο με τις μαλακιες του στυλ γεια σου μουρο μου ειμαι η σονια, το σονια σε τελει,τα γκλιπσω τα αρκιντακια σου,ορμαει στον πεουλα και με πιπωνει με τρελα ενω μου εγλυφε και τις μπαλες,ρε μαγκες τι τρομπονι ηταν αυτο;νιαουριζα σαν το γατι,σε 30" τις τα αμολαω γιατι δεν αντεχα,μιλαμε για μαεστρο!!!μου επαιζε την ιτια σε αργο τεμπο,απλα λυπηθηκα τα 20 ευρα γιατι εμεινα μεσα μονο 30" αλλη φορα δεν την παταω,θα εχω παιξει 3 μαλακιες πρωτα και μετα θα μπω!!τετοιο ρεκορ δεν εχω κανει ποτε,μιλαμε με πρασινο περασα το φαναρι στην ιουλιανου οταν πηγαινα με πρασινο εφυγα,οταν εφευγα πληρωνε ενας συνταξιουχος να περασει,στην καλυτερη περιπτωση ο ανθρωπος πιστευω οτι θα εφυγε με το ασθενοφορο απο εκει,θα την τιμησω σιγουρα παλι,ευγε σονια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εύγε κύριε Λαγουδάκη!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το μεσημέρι, στη διασταύρωση Καποδιστρίου & Γάμα Σεπτεμβρίου, νεαρές Ανατολικοευρωπαίες έκλειναν το μάτι σε περαστικούς.
Τη νύχτα, στην ίδια γωνία, το μάτι το κλείνουν Αφρικανές.
Τη μέρα οι λευκές, τη νύχτα οι μαύρες.

Στην πλατεία Ανεξαρτησίας, ή αλλιώς Βάθης, ή αλλιώς Βάθη, ή αλλιώς Βάθους, στο Amnezia, ο έγχρωμος βεληγκέκας έκανε ηλιοθεραπεία στην είσοδο.
Στα ενδότερα, γνωστά πρόσωπα, εκδιδόμενα και μη.
Το σκηνικό των 73 ευρώ.

Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων του υπόγειου Οίκου Καλύμνου 36, εμφανίστηκε γυμνόστηθη η ημεδαπή μεσήλιξ Βίκυ.
Παρείχε πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος, έναντι 20 ευρώ.
Πα μαλ.

Παραπέρα, Καλύμνου 48 άνω, ο κίναιδος υπηρέτης Άρης και η σχεδόν υπερήλιξ και υπέρβαρη σοβιετική Όλγα, έναντι 20 ευρώ.
Εκτιμούμε ότι το βάρος των μαστών Όλγας υπερβαίνει τα 9 κιλά…
Παρατηρούμε ότι το μόνο πρόσωπο με το οποίο συζητούμε πλέον εις την Γαλλικήν, είναι ο εν λόγω ισχνός, γέρων, παθητικός ομοφυλόφιλος.
Επίσης, παρατηρούμε ότι ακόμη και με αυτόν τον τρόπο, τα Γαλλικά μας βελτιώνονται.

Στο ίδιο κτίριο, στον ισόγειο Οίκο, εμφανίστηκε η Μαργαρίτα, επίσης σοβιετική, επίσης με υπερμαστούς, έναντι 20 ευρώ.
Ο στηθόδεσμος της Μαργαρίτας θυμίζει καπάκια κινητήρων βομβαρδιστικού «ιπτάμενο φρούριο» Β-52.
Ο αυχένας της Μαργαρίτας έχει μια ελαφρά κύρτωση, λόγω των ροπών που αναπτύσσουν αυτοί οι υπερμεγέθεις μαστοί.
Στο δωμάτιο συνουσιών, μας υπέδειξε να κατακλίσουμε, ώστε αυτή να ενεργήσει σεξουαλικά. 
Όταν αφαίρεσε το σουτιέν, γέμισε ο τόπος βυζιά.
Επιδόθηκε σε λειχεία του οσχέου καθώς και σε πεοθηλασμό μετά περικαυλίδος, στη διάρκεια του οποίου ασκούσε με τα δάκτυλά της ελαφρά πίεση επί των όρχεων.
Η οροφή έχει χρώμα τουρκουάζ, που σε συνδυασμό με το χαμηλό φωτισμό έδινε οπτικό αποτέλεσμα εξαιρετικό, ευχάριστο, ονειρικό.
Όλα φαίνονταν τουρκουάζ.
Ταξιδεύαμε μέσα στα τουρκουάζ υπερβυζιά, διεισδύοντας στον κόλπο του ευτραφούς θήλεος.
Ευχάριστη μεσημβρινή σπερματέγχυση.

Οι συνουσίες με ευτραφείς κυρίες είναι ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Παραπέρα, Καλύμνου 48 άνω, ο [size=20pt]κίναιδος υπηρέτης [/size]Άρης και η σχεδόν υπερήλιξ και υπέρβαρη σοβιετική Όλγα, έναντι 20 ευρώ.
Εκτιμούμε ότι το βάρος των μαστών Όλγας υπερβαίνει τα 9 κιλά…
Παρατηρούμε ότι το μόνο πρόσωπο με το οποίο συζητούμε πλέον εις την Γαλλικήν, είναι ο εν λόγω ισχνός, γέρων, παθητικός ομοφυλόφιλος.
Επίσης, παρατηρούμε ότι ακόμη και με αυτόν τον τρόπο, τα Γαλλικά μας βελτιώνονται.

"κίναιδος"!!!αααααααααααχαχαχαχα!!! :2funny:
την γαλλική όμως την ομιλεί φαρσί.... :uglystupid:

τα βυζια της θειας Ολγας έχουν (δυστυχώς) υποστει -πριν 3ετίας περιπου- πλαστική εγχειρηση σμίκρυνσης.... :headbang: :helpplea:

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1

Είσαι θεός !!!  :2funny:   :2funny:   :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Τελικα τι ειναι η Μπραζιλ?
α....ιεροδουλος
β....τσα2
γ....πατρωνα
δ....μανατζερ
ε...χωρα της νοτιου αμερικης

Η Κασσετα οτι οι ιεροδουλες ειναι πιο καθαρες  απο τις κοπελες που εχουν απλη δουλεια...(ενω της εκδιδομενης δεν ειναι απλη δουλεια),,την ακουω 20 χρονια που πηγαινω στα ντελλα.Πριν λιγα χρονια συμφωνουσα γιατι οι κοπελες οντως προσεχανε και παιρναγανε τακτικα γιατρους,σημερα αυτο που λες δεν ισχυει...δε μπορει η κοπελα που κανει 30 τελειωτικα τσιμπουκια στο στομα της και δε παει ουτε καν να πλυθει η να βαλει εστω ενα στοματικο διαλυμα να προσεχει τον ευατο της.Ο κινδυνος εστω και για το πιο ακινδυνο μικροβιο ειναι πολυ μεγαλος.
Τι παει να πει το ζηταει ο πελατης και το κανουν....μηπως πολλες κοπελες εξαναγκαζονται να το κανουν για να δουλεψουν??....
Ποια ειναι τα εξοδα για τους γιατρους στα δυο δημοσια νοσοκομεια?..

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ...μονο μια μικρη συμμετοχη πληρωνεις..νομιζω 3 με 5 ευρω...ειδικα για τις δηλωμενες κοπελες οι εξετασεις ειναι εντελως δωρεαν.Αν εννοεις οτι το ταξι ειναι εξοδο...συμφωνω..
Εγω σαν πελατης θελω καθαροτερα δωματια και να μη χτυπαει πχ η τσα2 τη πορτα στα 7 λεπτα....αυτα γιατι δε γινονται?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
23:300 και μερική επιθεώρηση στη περιοχή Φυλής

Διδύμου 18B (υπόγα) Το μπαζάκι Ελένη με ελεύθερο στοματικό χύσιμο στο στόμα και οθωμανικό για 20 γιούργια  
Διδύμου 16Α Ψηλή στο 1,80 ξανθιά μάλλον ρωσίδι με κωλάρα τύπου μπράβος σε ξενυχτάδικο. Κωλαράκι ισπανικό. Δεν θυμάμαι όνομα
Φωκαίας 22 κάτω Αδύνατη με ωραίο σώμα όμως κακάσχημη στο πρόσωπο. Ίσως είναι αλβανίδα. Ελεύθερο στοματικό και κουλούρι στο πρόγραμμα
Φωκαίας 25 κάτω. Μόνικα με το ελεύθερο στοματικό. Ήταν και μία άλλη που δεν την έχω ξαναδεί. Και αυτή με γυμνή πίπα και παρτούζα
Φωκαίας 17 πάνω Ντόρα Ρουμανογυφτάκι. Με ελεύθερο στοματικό, GFE για αρκετή ωρούλα. Σήμερα μου έκανε τρομερό ρούφηγμα στις μπάλες όπου πάλι τις εξαφάνισε και ακόμη με πονάνε. Τέλος ιεραποστολικό χύσιμο. Η υπηρέτρια σήμερα ήταν μαζεμένη χωρίς να φωνάζει όπως την τελευταία φορά.
Φυλής 71Β Μία αδύνατη ψηλή που δουλεύει και στο 67 με χάλια φάτσα βλογιοκομμένη και ωραίο λεπτό σώμα. Κάνει οθωμανικό ισπανική μαλακία 69.
Φυλής 71Γ Ελένη το καράμπαζο της ημέρας. Χοντρή κοντοκώλα ξανθιά και νομίζω είναι αλβανίδα. Κάνει γυμνή πίπα και χύσιμο στο στόμα. Για πίσω πόρτα δεν άκουσα
Φυλής 92Β Μία ξανθιά αδιάφορη και το γνωστό ρουμανοβλάχικο πιπίνι  με τους μεγάλους χαλκάδες στ΄ αυτιά. Απλό πρόγραμμα και παρτούζα. Άν ξέρει κανείς για το πιπίνι ας το αναφέρει γιατί είναι από τα ωραία κομμάτια της φυλής αυτό τον καιρό
Στην Μ. Προδρόμου και Φυλής ήταν πέντε - εξι Ρουμάνοι μπράβοι. Στο μεταξύ στον δρόμο έσκασε μύτη και η μουνάρα Σκίρα  από Φυλής 59 πάνω με ένα ξέκωλο παντελόνι και πήγε στο γωνιακό σούπερ μάρκετ. Όλοι σταμάτησαν και τη χάζευαν :bigdick:, σ΄ αυτούς κι΄ εγώ. Δυστυχώς η γκόμενα είναι ειδικευμένη στην ξεπέτα  :headbang:
Φυλής 65Α πάνω Ένα νεαρό πιπίνι προς το σκούρο με τατουάζ πάνω από το κωλομέρι. Δουλεύει τον τελευταίο καιρό στον οίκο σταθερά. Γυμνό τσιμπουκάκι, κουλουράκι.
Φυλής 84Α πάνω Ντουέτο, μία ξανθιά βυζαρού στυλ καβλέ και άλλη μία καστανή με πολύ λεπτά χείλια και χιτλερική φάτσα. Παρτούζα και απλό πρόγραμμα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γιατί ρε πούστη μου δεν την είδα?
(Για σήμερα λέω) Ήταν δυό γυφτοφατσες ενθεν και ένθεν της κεντρικής πύλης...
Ρε πούστη μου (σχήμα λόγου  :cheesy: ) πιθανόν να άλλαξαν οι βάρδιες. Εγώ πάντως, όπως το σημείωσα, πέρασα στις 16/3/2011 και ώρα 20.00' (περίπου)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια η ζανα απο αγκυρας εχει σταματησει ?

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Τελικα τι ειναι η Μπραζιλ?
α....ιεροδουλος
β....τσα2
γ....πατρωνα
δ....μανατζερ
ε...χωρα της νοτιου αμερικης

Η Κασσετα οτι οι ιεροδουλες ειναι πιο καθαρες  απο τις κοπελες που εχουν απλη δουλεια...(ενω της εκδιδομενης δεν ειναι απλη δουλεια),,την ακουω 20 χρονια που πηγαινω στα ντελλα.Πριν λιγα χρονια συμφωνουσα γιατι οι κοπελες οντως προσεχανε και παιρναγανε τακτικα γιατρους,σημερα αυτο που λες δεν ισχυει...δε μπορει η κοπελα που κανει 30 τελειωτικα τσιμπουκια στο στομα της και δε παει ουτε καν να πλυθει η να βαλει εστω ενα στοματικο διαλυμα να προσεχει τον ευατο της.Ο κινδυνος εστω και για το πιο ακινδυνο μικροβιο ειναι πολυ μεγαλος.
Τι παει να πει το ζηταει ο πελατης και το κανουν....μηπως πολλες κοπελες εξαναγκαζονται να το κανουν για να δουλεψουν??....
Ποια ειναι τα εξοδα για τους γιατρους στα δυο δημοσια νοσοκομεια?..

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ...μονο μια μικρη συμμετοχη πληρωνεις..νομιζω 3 με 5 ευρω...ειδικα για τις δηλωμενες κοπελες οι εξετασεις ειναι εντελως δωρεαν.Αν εννοεις οτι το ταξι ειναι εξοδο...συμφωνω..
Εγω σαν πελατης θελω καθαροτερα δωματια και να μη χτυπαει πχ η τσα2 τη πορτα στα 7 λεπτα....αυτα γιατι δε γινονται?

συμφωνω συμφωνω συμφωνω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"κίναιδος"!!!αααααααααααχαχαχαχα!!! :2funny:
την γαλλική όμως την ομιλεί φαρσί.... :uglystupid:
φαν του γεωργιαδη θαναι ο πυραυλος τυπε,αυτος την λεει συχνα αυτη την λεξη :2funny:
ο αρης ειναι μορφη :2funny:
στριπ τιζ ντε παρι
μουλαν ρουζ και τετοια λεει :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερινη ενημερωση από φυλης
59 αλινα η μελαγχροινη γλυκια κοπελιτσα από  το ισογειο του 134
65α λαουρα,λεπτο κοντουλικο μελαγχροινο πιπινι,την εχω δει και στο υπογειο του 92
65β νελι
67 αντριαννα με πρωκτικο
71α  βικυ η πολωνεζα
80 η γλυκια μπιανκα
84α μαρινελα και σιμονα όπως χτες  το πρωι
86β αντριανα,παλι δεν μπηκα
92 υπογειο η μαρια του hardcora η’  αννα η γυρολογος που εγραψα κριτικη στο 71β
109α μαρια και παλι,ειχα παει για την μαργαριτα
134α ρωξανη το νταρντανομωρο,η κοπελα που περιεγραψα χτες
Φωκαιας 19 αλεξανδρα,το ρουμανικο αλογο που ειδα χτες στο υπογειο του 92 με πρωκτικο,προστυχο μωρο
Αγκυρας 12β λιλια όπως χτες
Ρεμουνδου
20 η μιχαελα του jocker, η ξανθια από φυλης 136,εχει φτιαξει αρκετα το μωρο αυτό,εγω την ειχα παρει στο 134α μια φορα,μου ειπε ναι σε όλα αλλα χωρις να με ξεσηκωσει ενώ την εμφανιση την εχει
21 κατω νατασα,τυπικο και χαρακτηριστικο mlf,ξανθια με αξιοπρεπες σωμα,ειδικοτητα στη πιπα όπως μου τονισε
Κνιδου 18 τζουλια,το καστανομελαγχροινο mlf από τροφωνιου με τις βυζαρες,δεν είναι του γουστου μου αλλα ο τροπος που κρατουσε το τσιγαρο στο χερι όταν βγηκε στο σαλονι και μου μιλησε μου εκανε εντυπωση

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μίνι μεσημεριανό scouting καθοδόν για το Κωνσταντινουπόλεως 132

Ελευσινίων 22 : Μαρίνα. Μελαχρινή milf με ίσια μαλλιά. Κανονικές αναλογίες σώματος, μετρία στο πρόσωπο. Τα βασικά με 20 ευρώ.

Κωνσταντινουπόλεως  166Α : Ναταλία. Pro-milf καστανή με αφράτο σώμα.

Κωνσταντινουπόλεως  166Α : Ελένη. Νεαρή κοπέλα με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί. Ελεύθερο στοματικό, και ελεύθερο τελειωτικό Ισπανικό στο πλούσιο στήθος της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπηρεσία. Αξιοπρόσεκτη.

Παιανιέων 24 : Milf με ξανθό-λευκό μαλλί, πιασμένο πίσω. Αφράτη, πρόσχαρη και γελαστή στο σαλόνι, ντυμένη με μαύρο νυχτικό.

Βιργινίας Μπενάκη 31 : Βίκυ, Ευτραφής, ξινή milf, καστανόξανθη, που έκανε και χρέη καθαρίστριας, μιας και σφουγγάριζε όταν μπήκα στο ίδρυμα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σημερινη ενημερωση από φυλης
59 αλινα η μελαγχροινη γλυκια κοπελιτσα από  το ισογειο του 134
65α λαουρα,λεπτο κοντουλικο μελαγχροινο πιπινι,την εχω δει και στο υπογειο του 92
65β νελι
67 αντριαννα με πρωκτικο
71α  βικυ η πολωνεζα
80 η γλυκια μπιανκα
84α μαρινελα και σιμονα όπως χτες  το πρωι
86β αντριανα,παλι δεν μπηκα
92 υπογειο η μαρια του hardcora η’  αννα η γυρολογος που εγραψα κριτικη στο 71β
109α μαρια και παλι,ειχα παει για την μαργαριτα
134α ρωξανη το νταρντανομωρο,η κοπελα που περιεγραψα χτες
Φωκαιας 19 αλεξανδρα,το ρουμανικο αλογο που ειδα χτες στο υπογειο του 92 με πρωκτικο,προστυχο μωρο
Αγκυρας 12β λιλια όπως χτες
Ρεμουνδου
20 η μιχαελα του jocker, η ξανθια από φυλης 136,εχει φτιαξει αρκετα το μωρο αυτό,εγω την ειχα παρει στο 134α μια φορα,μου ειπε ναι σε όλα αλλα χωρις να με ξεσηκωσει ενώ την εμφανιση την εχει
21 κατω νατασα,τυπικο και χαρακτηριστικο mlf,ξανθια με αξιοπρεπες σωμα,ειδικοτητα στη πιπα όπως μου τονισε
Κνιδου 18 τζουλια,το καστανομελαγχροινο mlf από τροφωνιου με τις βυζαρες,δεν είναι του γουστου μου αλλα ο τροπος που κρατουσε το τσιγαρο στο χερι όταν βγηκε στο σαλονι και μου μιλησε μου εκανε εντυπωση

Φωκ. 17β: η Ντόρα όπου εδοκιμάσθη. Κα(υ)λό πετίτ κοριτσάκι, με καλές πόζες, αναστεναγμούς & παιχνίδι. Η έννοια του "χρόνου" απουσιάζει στο λεξιλόγιό της. Αν δεν ήταν η τσα2, ακόμα μέσα στο δωμάτιο θα ήμασταν. Για λάτρεις των αδύνατων, πιπινο-κοντουλικό-μακρυμάλικων είναι ότι πρέπει.
Φωκ. 22 κάτω: η καλύγραμμη αλλά άσχημη προ-Μιλφ με φουλ.
Φωκ. 22 άνω: Μια επίσης καλύγραμμη άσχημη ξανθιά με μπούκλες νεαρά, που παίζει και στο Φ.73.
Μ. Πρ. 16: η Ρωξάνη
Μ. Πρ. "αετοφωλιά": Η Μόνικα

Αυτά

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μίνι μεσημεριανό scouting καθοδόν για το Κωνσταντινουπόλεως 132

Κωνσταντινουπόλεως  166Α : Ελένη. Νεαρή κοπέλα με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί. Ελεύθερο στοματικό, και ελεύθερο τελειωτικό Ισπανικό στο πλούσιο στήθος της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπηρεσία. Αξιοπρόσεκτη.
....χτες ανεβηκε κριτικη απο μενα για την ελενη στο 166 ΥΠΟΓΕΙΟ....ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΑ...ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ...επρεπε να περασεις...ο φιλος σου ο ταχυτητας θα περναγε με τη τσα2 που δουλευει στη βραδινη βαρδια...οποτε τωρα λογικα θα δουλευει πρωινη βαρδια η γλυκια ελενη.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βόλτα στην πρωινή βάρδια σε Φυλής και Μεταξουργείο και κατέγραψα τα εξής:
Στο Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ζάνα η γνωστή απο Αγκύρας και παλιότερα Αλκαμένους.Γνωστή και για το βασιλικό τσιμπούκι.Δίπλα στον όροφο η Χριστίνα ξανθιά κοπέλα με μακριά μαλλιά ολίγον παχουλή με όμορφα βυζιά.Παίζει τώρα τελευταία εκεί στα 2 σπίτια και με διπλοβάρδιες.Γυμνό τσιμπούκι.Αξιοσημείωτη παρατήρηση ήταν οτι απέναντι το Διδύμου 32 που λειτουργούσε ως οίκος ανοχής παλιά και έφερνε συνήθως μιλφ ήταν ανοιχτό και εργάτες πετούσαν τα παλιά έπιπλα και σκεύη του οίκου.Λέτε συναγωνιστές ο οίκος να ανακαινιστεί και να ξαναλειτουργήσει;; Oψόμεθα!!
Διδύμου 20 η Όλγα απο το Αγκύρας 12 ψηλή Ρωσίδα με όμορφο πρόσωπο και παραπανίσια κιλά.Έχει δοκιμαστεί παλιά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Διδύμου 16 η μιλφ Εύα.
Φυλής 40 ήταν η Άννα ψηλή όμορφη κοπέλα με φαρδύ κώλο έχει δοκιμαστεί και δεν είναι πολύ καλή μέσα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Φυλής 54 η Ντιάνα η Λιθουανή σταθερά εκεί.Φυλής 66Α μεγαλοκοπέλα με μαύρα κανονικά μαλλιά φορόντας μαύρο διάφανο ολόσωμο για να κρύβει τα λίγα παραπανίσια κιλά της.Φυλής 66Δ το Κατερινάκι απουσίαζε και ο κουνιστός τσάτσος μας παρουσίασε μελαμψή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά ,λεπτή.Απλά όμορφη.Γυμνό τσιμπούκι.Μάλλον αυτή πρέπει να είναι η Ντενίς η Τουρκάλα που έχετε αναφέρει.
Φώκαιας 17 ισόγειο η Τάνια μεγαλοκοπέλα με ξανθά σγουρά μαλλιά,κοντή,λίγο γεμάτη γνωστή απο Αχιλλέως 51.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στον όροφο η Ντόρα το πιπίνι,γυφτορουμανάκι λεπτό με χαρακτηριστικά Λατίνας.Γυμνό τσιμπούκι.Η βιαστική τσατσά με αποτρέπει απο το να το δοκιμάσω.......
Φώκαιας 19 είχε ψηλό λεπτό,λευκό με μαύρα κοντά μαλλιά,καινούριο απλά όμορφο.Πρωκτικό.Απο το δωμάτιο μας κάβλωσαν τα βογγητά της.
Φώκαιας 22 υπόγειο ήταν λεπτή μεγαλοκοπέλα,λευκή,με πιασμένα καστανά μαλλιά και μύτη σαν σουγιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Στο ισόγειο ήταν νεαρή κοπέλα με καστανά καρέ μαλλιά λεπτή,όμορφη.Μόνο 69 στα extra.
Φώκαιας 25 ήταν η Λάουρα το γνωστό πιπινάκι.Γυμνό τσιμπούκι και φιλάκια.Ήταν στο ισόγειο.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Ελβίρα.Γνωστή κοπέλα,αδιάφορη.Έχει δουλέψει και σαν τσατσά.Πρωκτικό.
Αγκύρας 12 δεξιό ισόγειο ήταν η Πάμελα.Ναζιάρα κοπέλα απο Ουκρανία ,είχε τιμηθεί το προηγούμενο Σάββατο.Καλή αν είσαι καλός μαζί της.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο αριστέρό ισόγειο ήταν η μιλφ Λίλιαν.Ξανθιά με πιασμένα μακριά μαλλιά.Λίγα παραπανίσια κιλά.Εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση με πολύ καλές εντυπώσεις.Χρησιμοποιεί πολύ την γλώσσα της.Θα ακολουθήσει κριτική.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο και έχουμε τα εξής: Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η γνωστή υπέρβαρη με τα μαύρα μαλλιά που είναι συνήθως εκεί.Στον όροφο η γνωστή καστανόξανθη κανονικών κιλών και πλαδαρού σώματος που είναι επίσης εκεί.Έκανα και μία καταδρομική στο Μεξ Αλεξάνδρου 17 απέναντι οπού δούλευε μία ηλικιωμένη υπέρβαρη.Εκεί απόσο θυμάμαι δουλεύουν πάντα μεγάλες άσχημες.Απο κει πέρασε και η Άντζυ η βυζαρού τσατσά.
Ιάσωνος 44 ήταν η Τζοάννα παλιά καραβάνα που δούλευε παλιότερα στον όροφο του Ιασώνος 46.Μέτρια στο κρεββάτι.
Ιάσωνος 46 όροφος 2 δαμάλες.Η γνωστή ξανθιά υπέρβαρη μαζί με μιά μελαμψή με μαύρα μαλλιά υπέρβαρη και αυτή.Γυμνό τσιμπούκι και φιλιά.Αμφότερες αδιάφορες.
Στο μεσαίο 2 κοπέλες η Λούντα μία κοπέλα ψηλή υπέρβαρη με πρωκτικό και η Λαβίνια λεπτή,λευκή κοπέλα με μαύρα πιασμένα μαλλιά και μία μαύρη κρεατοελιά στην μέση της.Γυμνό τσιμπούκι η μικρή.Αέρας ξεπέτας με αποτρέπει απο την δοκιμή της.Στο αριστερό ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα.Πάλι υποβιβάστηκε στην κατηγορία.Απο τα σαλόνια Φυλής 59 στα αλόνια του Ιασωνος 46.
Κωλοκυνθούς 38 υπόγειο πήγα για Μανταλίνα και μου παρουσιάστηκε Κατίνα.Μία ψηλή μελαμψή με μακριά μαύρα μαλλιά και περιττά κιλά κοπέλα.Αδιάφορη εμφανισιακά.Δούλευε και παλιότερα εκεί.Στον όροφο το ξανθό μπάζο με τα κοντά μαλλιά και τα piercing και η πρωινή τσατσά στα ίχνη της απογευματινής γκιόσας να μας την λέει που δεν μπήκαμε να πηδήξουμε την σαβούρα της.
Ιάσωνος 30 υπόγειο ήταν μία λεπτή,λευκή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά και λευκά δαντελένια εσώρουχα,όμορφη.Κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν η Ρωξάννα (όχι τονίζω η γυρολόγος,γνωστή ως Ιονέλλα απο Φυλής).Λεπτή κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά.Δεν ανακοινώθηκαν extra.Παρατηρώ οτι πολλοί οίκοι ανοχής και studio βαφτίζουν τα κορίτσια με ίδια ονόματα για να μπερδέψουν τους διαδικτυακούς συναγωνιστές.Να το ξεκαθαρίζετε λοιπόν στο site για να μην πέφτουμε στην παγίδα.
Λεωνίδου 28 όροφος η Τζώρτζια μεγαλοκοπέλα που δουλεύει συνήθως εκεί και παλιότερα δούλευε Μεγ Αλεξάνδρού 22 όροφος.Αδιάφορη.Κώλος.
Ιάσωνος 31 το καινούριο υπόγειο μία ψηλή κανονικών κιλών με κοντά μαύρα μαλλιά εντελώς αδιάφορη ως μπάζο.Γυμνό τσιμπούκι και γαμήσι με 10 μόνο ευρώ.
Έξω απο τον οίκο αυτό ο γνωστός κράχτης απο τα κωλόμπαρα έψαχνε να βρει υποψήφιο θύμα να μαδήσει.
Λεωνίδου 6 ψηλή κοπέλα με πιασμένα μαλλιά κανονικών κιλών με αλλήθωρο βλέμμα.Μελαμψή ελαφρώς.Μετρίας εμφανίσεως.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ακομινάτου ισόγειο επέστρεψε η κοπέλα με τα ξανθιά μαλλιά,λεπτή αρκετά πονηρή και απατηλή.Έχει δουλέψει πολύ παλιά στο Ρεμούνδου όροφος και προσφάτως στο ανακαινισμένο.Πάρα πολύ παλιά πριν 2 χρόνια καλοκαίρι στο Αχιλλέως 51.Ξέρει καλά ελληνικά πρέπει να είναι Αλβανίδα και ενώ παλιότερα ήταν καλή πέρυσι την Άνοιξη στο Ακομινάτου μου είχε κάνει μανούρα και είχαμε τσακωθεί.Επιπλέον την τελευταία φορά το μουνί της μύριζε ξύδι μάλλον είχε πιάσει μουνόψειρες.Πρέπει να δουλεύει σαν Αλίνα τελευταία.Μακρυά συναγωνιστές,απάτη μέσα!!Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Κεραμικού 15 ισόγειο ψηλή μελαμψή με λίγα παραπανίσια κιλά και πιασμένα μαύρα μαλλιά.Αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα λευκή,κανονικών κιλών,καστανά μαλλιά όχι όμορφο πρόσωπο.Μετρίας εμφανίσεως.
Κεραμικού 13 υπόγειο ήταν πολύ όμορφη λευκή,λεπτή κοπέλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Η ομορφότερη που είδα Μεταξουργείο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο ισόγειο ψηλή λεπτή κοπέλα με τατού στον ώμο η ίδια που είναι συνήθως εκεί και μπορείτε να την πετύχετε και διπλοβάρδιες.Όμορφη.69.
Στον όροφο υπέρβαρη αδιάφορη κοπέλα.
Στο Κωλοκυνθούς 63  ευθεία να ενημερώσω οτι δυστηχώς η Νάντια έχει προς το παρόν σταματήσει.Στην θέση της ήταν κοπέλα γεματούλα αδιάφορη με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Τέλος μετά την απογοήτευση μου και μην έχοντας άλλο χρόνο στην διάθεση μου είπα να τιμήσω στο αριστερό μπουρδέλο του ίδιου χώρου το τσιγγανάκι την Μόνικά.
Κώλος και τσιμπούκι γυμνό για Έλληνες.Θα ανεβάσω κριτική.Μετάνιωσα που μπήκα.
Να περνάτε καλά και να προσέχετε!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom