Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (28 μέλη και 276 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Εχω προβλημα σου λεω! 
Δεν μπορω να γαμησω! Δεν βρισκω μεγαλες πουθενα!

=======
Yπάρχουν  φιλτατε speed..
Συλβια GGilf ! στο  γατοσπιτο -Πιπινου...  :2funny: ;) :thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λες και δεν τα ξέρει... ;)

:2funny: :2funny: :2funny:

"έλα μπάρμπα, να σου δείξω τα ... αμπελοχώραφά σου"

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχω προβλημα σου λεω!  
Δεν μπορω να γαμησω! Δεν βρισκω μεγαλες πουθενα!

=======
Yπάρχουν   φιλτατε speed..
Συλβια GGilf ! στο  γατοσπιτο -Πιπινου...  :2funny: ;) :thumbsup:

Την γνωριζω! Την εχω ηδη στο προγραμμα για να την τιμησω!  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Λες και δεν τα ξέρει... ;)

"έλα μπάρμπα, να σου δείξω τα ... αμπελοχώραφά σου"

Αχαχαχα!!! Καπως ετσι!  :grin:

Παω να την πεσω! Τα λεμε αυριο απο το μετωπο!!!!
Διοτι ως γνωστον αυριο ειναι Παρασκευη!

Και τι γινεται την Παρασκευη???

ΓΑΜΑΩ!!!!  :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, έχει τραβήξει κανείς βιντεάκι το γαμισάκι με την κοπελα που πήρε?! Τρόποι,ιδέες?! Το χω απωθημένο! Ευχαριστώ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κι εγω? Στο πηγαδι κατουρησα???  :(

Εχω προβλημα σου λεω!  :grin:
Δεν μπορω να γαμησω! Δεν βρισκω μεγαλες πουθενα!  :headbang:
τυπε μου γυρνα το σε freelancer να βρεις την υγεια σου
θα γινει ο παραδεισος σου

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
τυπε του δινω λυση  :2funny:
εκει παιζουν κατι φρικοπουρα ανω των 60-70 :cum:
εχει και κατι πιο μικρες για τους πιπινολατρες,γυρω στα 45-50
καλά εμεις οι δυο αμα κάναμε παρέα δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενα  :2funny:
οι μονες φριλενσερ που σπρώχνω ειναι πιτσουνάκια καζαμπούμπου  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλά εμεις οι δυο αμα κάναμε παρέα δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενα  :2funny:
οι μονες φριλενσερ που σπρώχνω ειναι [glow=red,2,300]πιτσουνάκια [/glow]καζαμπούμπου  :rockon:
ανωμαλε τυπε :s&m_2:
:2funny:

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Ε κοιτα να δεις τα κοριτσια αυτα που λεω εγω κανουν προγραμμα η αναστασια στο 71 πανω κανει full προγραμμα μα και η μονικα πρωινη βαρδια αγαθουπολεως 54α και απογευμα φωκαιας 17 πανω που κανει ελευθερο και τελειωτικο αλλα σε ελληνες μονο και οχι σε πακιστανουσ η κινεζους......!!!!!!

απογευμα φωκαιας 17 πανω ειναι η Σελενα αυτην εννοεις???

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αννα..σκουροχρωμη trans,δηλωνε ελληνοαυστραλεζα με καλοφτιαγμενα 3-3,5αρια και φοβερο βραζιλιανικο πατο?!
Αν λεμε την ιδια τωρα δουλευει στο Καλλιφρονα 12!
εχει δικιο ο observer.δε θυμαμαι ονομα,αλλα ηταν μια καστανοξανθη ομορφουλα με πολυ καλα ελληνικα(ξενη,νομιζω πολωνη ηταν),το παλευε μεσα αλλα δε ξεπερνουσε το μεσο ορο κατ εμε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
109α ελενη,νέο ξανθο κοντοπουτανο με κανονικο θηλυκο σωμα
134α ρωξανα,μελαγχροινο αξιοπρεπες νταρντανομωρο που ξεφευγε λιγο από τα δικα μου γουστα γι αυτό και δεν περασα,νεα μωρα και τα δυο
80 μπιανκα,το γλυκο μελαγχροινο πιπινι
84α,δυο κοριτσια,η γνωστη μαρινελα και η πληθωρικη μελαγχροινη σιμονα που ειχα δει και πριν λιγες μερες
84β,η γνωστη πολύ σεξι ξενια και η ξανθια αννιτα,επισης σεξι μωρο με προσωπο αλλα τζουλιας αλεξανδρατου όταν χαμογελαει αλλα μεσα δεν λεει και πολλα όπως εγραψα σε κριτικη μου στη μονης προδρομου,παντως την ειδα λιγο πιο ξεβγαλμενη σημερα για να μαι ειλικρινης
86α η μιχαελα
86β δυο κοριτσια και παλι,η ιμιτασιον μικ(χ)αελα μελαγχροινη λεπτη που κανει και πρωκτικο καθως και η αντριανα ,τα ωραιο μωρο που δουλευει και στο πανω,νομιζω αφου συζητησω καποια πραγματα μαζι του ότι θα περασω την επομενη φορα
92 υπογειο η αλεξανδρα,νέο ρουμανικο αλογο ,ψηλο,με πρωκτικο,όχι ακριβως καθαροαιμο αλλα εμενα μου φανηκε μια χαρα.Αν δεν εκανε πρωκτικο θα εμπαινα σιγουρα
Μονης προδρομου ρωξανα όπως παντα
67 η αντριαννα με το πρωκτικο
71β αννα που εγραψα προσφατα κριτικη,πολύ αξιολογο
ΑΓΚΥΡΑΣ
12Α η παμελα που εχω γραψει κριτικη όταν δουλευε στο 12β
12β λιλια,ενδιαφερον ξανθο κατά καποιο τροπο mlf,παρολο που δεν ενθουσιαζει φαινεται να είναι καλο μεσα,σχετικα ψιλη.οχι η γνωστη λιλιαν απο διδυμου
Βεργας
6α υπογειο η μαιρη από φυλης 54β
6β ισογειο η αντζελα,η γνωστη ξανθια που δουλευει εκει  και που εχει περασει τα ορια του mlf πια

Επισκέπτης
...

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΔΕΞΙΑ
Μόνικα (σταθερή αξία για το Μεταξουργείο) με ξανθά μαλλιά μαζεμένα πίσω αναδεικνύοντας τον υπέροχο λαιμό της αλλά και το ωραίο της πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, καλοσχηματισμένο σώμα με ενδιαφέρουσες καμπύλες, μικρά (μάλλον) βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο όλα μέσα σε ωραίο σετ εσωρούχων
Κάποιος μισο-καυλωμένος μεσήλικας που ήταν μαζί μου στο σαλόνι μου δήλωσε ότι είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες της Μόνικας (μας)

Γιατί ρε πούστη μου δεν την είδα?
(Για σήμερα λέω) Ήταν δυό γυφτοφατσες ενθεν και ένθεν της κεντρικής πύλης...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Βραδινη ενημερωση με στοχο την αποκεντρωση της φυλης και μια πιο σφαιρικη εικονα των σπιτιων σημερα το βραδι
Βεργας
6α υπογειο μαρια,διαβασα μια κριτικη και σκεφτηκα μηπως ηταν μια κοπελα που ειδα στη μονης προδρομου την δευτερα,τελικα είναι η μαρια από φωκαιας 22,τοτε ηταν μελαγχροινη και διδυμου 8α ως ξανθια πια με κοντα μαλια ,λεπτη και νομιζω με καλες κριτικες
6β μαρινα,η ξανθια mlf πια από φωκαιας 27 και αχαρνων με το πολύ καλο γλυψειμο
Περγαμου
27Α πανω η βικυ,ξανθια κατσαρομαλλα κοντα στα 40 υποθετω,μοιαζει αρκετα με την μαιρη από φυλης 54β
27Β ισογειο,φωτεινη ,mlf ξανθια με κοτσιδακια στα μαλια  αλλα και με πολύ ωραιο στηθος παρολο που το σωμα της είναι τυπικα μιας μεγαλης γυναικας,αισθητικα σαφως και στεκεται ειδικα με αυτό το στηθος
1 μιχαελα,ελκυστικο σωμα που ερεθιζει αρκετα αλλα το βαμενο ξανθο μαλλι σε συνδυασμο με την τσιγγανορουμανικη αυρα σαφως με απετρεψε..εν τω μεταξυ λιγο πριν εχω συνειδητοποιησει ότι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου και επομενως παω στον πολεμο χωρις οπλα…
Ρεμουνδου
20 ντενισα
21 κατω νικολετα,πολύ καλο μωρο,μελαγχροινο χυμωδες με μαυρα μακρια μαλια που ο στρατηγος(farkeli) πρεπει οπωσδηποτε να επιθεωρησει,εγω δυστυχως ημουν αοπλος
21α πανω ιωαννα,συμπαθητικη μελαγχροινη κοπελα με αξιοπρεπες σωματακι αλλα υστερουσε πολύ στο στομα..
Αγκυρας
12α ναταλι,σταθερα εκει μου πε η τσατσα
12β ραμονα,τυπικη αλβανικη εμφανιση ,καστανη,μετριου υψους,αλλα αρκετα ευγενικη φυσιογνωμια μ αποτελεσμα να μη σου βγαζει αυτό το προστυχο που χρειαζεται η δουλεια της
Κνιδου 18 ελενη,η γνωστη κοπελα που συνηθιζε να σε χουφτωνει, εχει περασει από πολλα σπιτια και την καρδιτσα,δεν εχω περασει ποτε αλλα τα χρονια μαλλον την εχουν βελτιωσει εμφανισιακα
Βιργινιας μπενακη 31 αντζελα,η συγκινητικη στιγμη της βραδιας,η ξανθια mlf στη διδυμου 20  με την οποια κερατωνα πριν επτα χρονια περιπου την κοπελα μου όταν μου τα σπαγε,πραγματικα με ηρεμουσε και με βοηθουσε στις δυσκολες στιγμες,υπεροχη επιλογη τοτε..πρεπει να δουλευει σταθερα εκει αφου η  υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι τ απογευματα εκει
Μαραθωνος 59 αλινα,υπεροχη μελαγχροινη κοπελα,ωραιο σωματακι,στα υποψιν,νομιζω αν τη ξαναπετυχω θα μπω,τελος
Μαραθωνος και αχιλλεως 48 σιμονα ,πληθωρικο μελαγχροινο κοντοπουτανο

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Βιργινιας μπενακη αντζελα,η συγκινητικη στιγμη της βραδιας,η ξανθια mlf στη διδυμου 20  με την οποια κερατωνα ...

Ειναι η περίφημη  Αντζελα που δουλευε με τον Αρη? Αν ναι,εκανες το ρεπορταζ της χρονιάς ρε μαγκα μου. Το ωραριό της μηπως στο είπε?
Παντως το Μπενακη μαλλον παει καλα  απο υλικο...Εχω να περασω απο κει απο το 197..

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
[quote author=spiderdom link=topic=26.msg2664374#msg2664374 date=13003984
Aκου λοιπον να μαθαινεις...πριν 4 με 5 χρονια οταν ερχομουνα μαυρισμενος απο τις διακοπες οι τσατσαδες (πολλες ειναι ιδιες με τωρα)...μου ελεγαν οτι η κοπελα δε παιρνει ξενους....τους μιλαγα και καταλαβαινανε το λαθος τους...Εφευγα κι ας μου αρεσε η κοπελα γιατι ολο το λουκ μου εκτος μαυρισματος ειναι καθαρα ελληνικο η ευρωπαικο.Τι παει να πει οτι η κοπελα κανει φουλ σε ελληνες και οχι σε αλλοδαπους?...
Γιατι εμεις οι ελληνες να εμπιστευτουμε την αλλοδαπη να μας κανει ακαποτο?....Πολυ λιγες κοπελες παιρνανε τακτικα γιατρους..οι περισσοτερες δε ξερουν ουτε το συγγρου ουτε την ιερα οδο,κοστιζουν βεβαια φθηνοτερα στους πατρωνους και στις πατρωνες.
Ας προσπαθησουν οι κοπελες να κανουν σωστα τη δουλεια τους,να ειναι ευχαριστες,χωρις βιασυνες και ας αφησουν τα ακαποτα...επισης και οι τσα2δες να αλλαξουν συμπεριφορα,οπως και οι πατρωνοι και πατρωνες να φροντιζουν περισσοτερο τη καθαριοτητα των δωματιων και να κοιτανε να στελνουν τις κοπελες καθε 10ημερο για εξετασεις....
Αν γινουν ολα τα παραπανω...πιστεψε με οτι και οι κοπελες και οι πελατες θα νιωθουν ευχαριστημενοι και ασφαλεις.
[/quote]
Ευχαριστω για το μαθημα!!!!! αλλα ολα αυτα τα ξερω....Απλα σε ενημερωνω οτι  τα περισσοτερα κοριτσια που εχω γνωρισει σαυτη την δουλεια ειναι πιο καθαρα και προσεχουν τον εαυτο τουσ περισσοτερο απο μια αλλη που κανει μια απλη δουλεια. Δεν λεω υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια.... οσο για τα εξοδα δεν ειναι ουτε της πατρωνας ουτε του πατρωνου αλλα τησ κοπελας το μονο που μπορουν να κανουν αυτοι ειναι να τησ υποχρεωσουν αν θελουν να εχουν δουλεια.... και τα  προγραμματα γιατι οι περισσοτερη τα ζητανε και δεν μπορουν να δουλεψουν αλλιως.......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom