Βραδινη ενημερωση με στοχο την αποκεντρωση της φυλης και μια πιο σφαιρικη εικονα των σπιτιων σημερα το βραδι
Βεργας
6α υπογειο μαρια,διαβασα μια κριτικη και σκεφτηκα μηπως ηταν μια κοπελα που ειδα στη μονης προδρομου την δευτερα,τελικα είναι η μαρια από
φωκαιας 22,τοτε ηταν μελαγχροινη και διδυμου 8α ως ξανθια πια με κοντα μαλια ,λεπτη και νομιζω με καλες κριτικες
6β μαρινα,η ξανθια mlf πια από φωκαιας 27 και αχαρνων με το πολύ καλο γλυψειμο
Περγαμου
27Α πανω η βικυ,ξανθια κατσαρομαλλα κοντα στα 40 υποθετω,μοιαζει αρκετα με την μαιρη από φυλης 54β
27Β ισογειο,φωτεινη ,mlf ξανθια με κοτσιδακια στα μαλια αλλα και με πολύ ωραιο στηθος παρολο που το σωμα της είναι τυπικα μιας μεγαλης γυναικας,αισθητικα σαφως και στεκεται ειδικα με αυτό το στηθος
1 μιχαελα,ελκυστικο σωμα που ερεθιζει αρκετα αλλα το βαμενο ξανθο μαλλι σε συνδυασμο με την τσιγγανορουμανικη αυρα σαφως με απετρεψε..εν τω μεταξυ λιγο πριν εχω συνειδητοποιησει ότι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου και επομενως παω στον πολεμο χωρις οπλα…
Ρεμουνδου
20 ντενισα
21 κατω νικολετα,πολύ καλο μωρο,μελαγχροινο χυμωδες με μαυρα μακρια μαλια που ο στρατηγος(farkeli) πρεπει οπωσδηποτε να επιθεωρησει,εγω δυστυχως ημουν αοπλος
21α πανω ιωαννα,συμπαθητικη μελαγχροινη κοπελα με αξιοπρεπες σωματακι αλλα υστερουσε πολύ στο στομα..
Αγκυρας
12α ναταλι,σταθερα εκει μου πε η τσατσα
12β ραμονα,τυπικη αλβανικη εμφανιση ,καστανη,μετριου υψους,αλλα αρκετα ευγενικη φυσιογνωμια μ αποτελεσμα να μη σου βγαζει αυτό το προστυχο που χρειαζεται η δουλεια της
Κνιδου 18 ελενη,η γνωστη κοπελα που συνηθιζε να σε χουφτωνει, εχει περασει από πολλα σπιτια και την καρδιτσα,δεν εχω περασει ποτε αλλα τα χρονια μαλλον την εχουν βελτιωσει εμφανισιακα
Βιργινιας μπενακη 31 αντζελα,η συγκινητικη στιγμη της βραδιας,η ξανθια mlf στη διδυμου 20 με την οποια κερατωνα πριν επτα χρονια περιπου την κοπελα μου όταν μου τα σπαγε,πραγματικα με ηρεμουσε και με βοηθουσε στις δυσκολες στιγμες,υπεροχη επιλογη τοτε..πρεπει να δουλευει σταθερα εκει αφου η υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι τ απογευματα εκει
Μαραθωνος 59 αλινα,υπεροχη μελαγχροινη κοπελα,ωραιο σωματακι,στα υποψιν,νομιζω αν τη ξαναπετυχω θα μπω,τελος
Μαραθωνος και αχιλλεως 48 σιμονα ,πληθωρικο μελαγχροινο κοντοπουτανο