Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (26 μέλη και 277 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
α τα βοηθησουμε τα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ........ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Σχολιο καλο θα κανουμε αν ειναι καλες και οι υπηρεσιες τους!

Περα απο αυτο, φερτε και καμια κοπελα μεγαλυτερης ηλικιας!
Πηξαμε στα μικρα και δεν μπορουμε να βρουμε τιποτα να γαμησουμε!

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0

εχεις  δικαιο φιλε μου αλλα δυστηχως η πιο μεγαλες δεν μασ ερχονται προσ τα δω αλλα για σενα κατι θα κανουμε  παντος κανε μια βολτα απο φυλης 71 επανω ειναι εγγυησει σου λεωωωωωωωωωωωωωω

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
εχεις  δικαιο φιλε μου αλλα δυστηχως η πιο μεγαλες δεν μασ ερχονται προσ τα δω αλλα για σενα κατι θα κανουμε  παντος κανε μια βολτα απο φυλης 71 επανω ειναι εγγυησει σου λεωωωωωωωωωωωωωω

Είναι μία ξανθιά γεματούλα; Δε θυμάμαι όνομα.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
-ιασωνος 37 πανω,μεταμεσονυχτια βαρδυα,εσμεραλντα,μελαχροινη 35αρα με καλο σωμα και πολυ ωραιο προσωπο/ματια...15 ευρω λεει και πρωκτικο...πουτσες μπλε!!

οχι κατευθειαν κολο, πρωτα μουνι,κατσε να βαλω κρεμα,κατσε να σου βαλω και σενα κρεμα (να σου πασαλειψω το πουτσο δηλαδη...),στησου,ξεστησου,ξαναστησου...μ'αυτα και μ'αυτα....απατη...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

αδερφε σαν πιπινολατρης ενα εχω να πω, να μας καταστρέψεις θες?  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μήπως ξέρει κάποιος συναγωνιστής που  και τι ώρες μπορώ να βρω τη μίλφ Μαρίνα από φ.109/Δουσμάνη?.δεν την έχω πετύχει στοα συγκεκριμένα ιδρύματα..Ευχαριστώ προκαταβολικά

ΕΧΩ την εντυπωση πως θα την βρεις σε καποιο απο τα δελα της καλυμνου αλλα δεν θυμαμαι βαρδιες και σε ποιο απο τα δυο
Την τιμησε ο SPEED την Παρασκευη που μας περασε στο Καλυμνου 48Β.
Ο γνωστος τσατσος Αρης, μας ενημερωσε οτι θα εργαζεται συχνα εκει.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
H κοπελα που περιγραφει ο s282ss  στην κριτικη του στο 66Δ πρεπει να ειναι η ντενις,τουρκαλα,η κοπελα που ειδα την κυριακη το απογευμα εκει,αξιολογη αλλα αν ειναι στη μουγγα μαλλον η κριτικη αυτη ειναι πολυ χρησιμη
66Δ το κατερινοσπιτο,η ντενις,εδώ ειχαμε μια νεα αξιολογη περιπτωση εμφανισικα ιδιως για τους βυζολαγνους,σχετικα ψιλη με καμπυλες,μου αρεσε,είναι τουρκαλα αλλα καστανη με λευκο δερμα,καμια σχεση με την ξανθια ντενιζα που δουλευει στο διπλα

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
η ρωξανη απο το 86 κατω ξερετε που δουλευει τωρα ;;; και αυτη απο το 71 πανω που αναφερετε στη προιγουμενη σελιδα εχει δοκιμασει κανεις ;

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η ρωξανη απο το 86 κατω ξερετε που δουλευει τωρα ;;; και αυτη απο το 71 πανω που αναφερετε στη προιγουμενη σελιδα εχει δοκιμασει κανεις ;
ρωξανη σημερα μερα τεταρτη  Ηρώων Πολυτεχνείου 37  περιοχη ηλιουπολη 19 00-3 00

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Είναι μία ξανθιά γεματούλα; Δε θυμάμαι όνομα.
Πρωινη βαρδια η Βυκη η πωλονεζα και απογευμα η αναστασια μια ψηλη μελαχροινη αστερι στο δωματιο  δεν υπαρχει σαν κιαυτη καμια εγγυησει  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

να ρωτήσω εγώ, τα κορίτσα κάνουν ακάποτο και τελειωτικό;

επίσης βάζουν μέσα και πακιστανο/μαυρο/κινέζους;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
 απογευμα η αναστασια μια ψηλη μελαχροινη αστερι στο δωματιο  δεν υπαρχει σαν κιαυτη καμια εγγυησει  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
για αλλη μια φορα μας δουλευεις...αναστασια ισον σγουρομαλλα μετριου επιεικως αναστηματος προ mlf αν οχι mlf μετριοτατης εμφανισης με κανονικο σωμα και σχετικα μεγαλη λεκανη.Την ειχα δει παλι πριν λιγες μερες με τ ονομα στασα(βλεπε παραθεση)
Καταθεση στην μαρινα τη γκεισα απο καλυμνου,πρωτη φορα σημερα που μου εθεσε θεμα χρονου,κατι που δεν μου αρεσε καθολου και ας ηταν παλι καλη και σημερα,σιγουρα επ  αοριστον μπαινει στο παγο αφου φαινεται να εχει πολλη δουλεια εκει

71α στασα,σγουρομαλλικο μελαγχροινο χαμηλοκωλικο mlf με φουλ προγραμμα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Μεταξουργείο 16/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.00’

Το κατέβασμα της Εθνικής (από Κηφισιά προς Κέντρο) σε αντίθεση με προηγούμενες Τετάρτες ήταν ευκολότερο, σημάδι ότι όλο και λιγότεροι κυκλοφορούν στους δρόμους έστω και για μια βόλτα

16032011251.jpg

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινή με Ρουμανοτσιγγάνικο προφίλ, ύφος υπαίθρου με ίσια μαλλιά μέχρι την μέση άλουστα, που (πιθανόν) να σημαίνει ότι μάλλον έφθασε στην Ελλάδα και δεν πρόλαβε να πλυθεί ή δεν δύναται για οικονομικούς λόγους, κανονικό σώμα, μέτρια στο ύψος με αποδεκτά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο σε συνηθισμένες διαστάσεις

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
κλειστό

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα (νομίζω) από Ιάσωνος 30 όροφος, σκούρα μαλλιά μέχρι την μέση με ανταύγειες, αποδεκτά τσιγγάνικα χαρακτηριστικά προσώπου με μαζεμένη αισιοδοξία, μέτρια στο ύψος, μάλλον κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και χαρωπό κώ(ολο σε ενδιαφέρουσες απολήξεις

ΙΑΣΩΝΟΣ 31 ΥΠΟΓΕΙΟ (ΝΕΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ)

16032011253.jpg

Καστανή με μαλλιά μπούκλες, ύφος και βλέμμα προσαρμογής, περίεργη μύτη, μάλλον κοντή, αδύνατη με μικρά βυζιά και ασήμαντο κώ(ο)λο
Ο τσάτσος είπε μια από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει
Πλάστικ πίπα, πλάστικ μουνί, 15e ...  :2funny:

ΙΑΣΩΝΟΣ & ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟ
Αννούλα μελαχρινό συμπαθητικό κορίτσι με μαλλιά μέχρι τους ώμους, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, σχετικά αδύνατη με μικρά βυζιά και κώ(ο)λο-πειρασμό τον οποίο δεν παρέχει στις υπηρεσίες

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΔΕΞΙΑ
Μόνικα (σταθερή αξία για το Μεταξουργείο) με ξανθά μαλλιά μαζεμένα πίσω αναδεικνύοντας τον υπέροχο λαιμό της αλλά και το ωραίο της πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, καλοσχηματισμένο σώμα με ενδιαφέρουσες καμπύλες, μικρά (μάλλον) βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο όλα μέσα σε ωραίο σετ εσωρούχων
Κάποιος μισο-καυλωμένος μεσήλικας που ήταν μαζί μου στο σαλόνι μου δήλωσε ότι είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες της Μόνικας (μας)

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ρουσλάνα με συμπαθητικό πρόσωπο, καστανά ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, αποδεκτά βυζιά μάλλον μικρά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο χορεύτριας

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α
Τίνα χαμογελαστό πρόσωπο καθημερινής κοπέλας, κοντά καστανά μαλλιά, μάλλον ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

16032011257.jpg

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ
Σόνια από Ιάσωνος 37 και Ιάσωνος 30 όροφος, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48
Και πάλι κλειστό

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μιχαέλα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, φρεσκοπεριποιημένα, προκλητικό πρόσωπο με λαίμαργο ύφος, μέτρια στο ύψος, γεματούλα όσο χρειάζεται με χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

Τελειώνοντας να ρωτήσω, γιατί δεν το θυμάμαι καλά
Στην Λιοσίων 303 (νομίζω), ήταν παλιά μπουρδέλο ή στούντιο;

16032011260z.jpg

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καταθεση στην μαρινα τη γκεισα απο καλυμνου,πρωτη φορα σημερα που μου εθεσε θεμα χρονου,κατι που δεν μου αρεσε καθολου και ας ηταν παλι καλη και σημερα,σιγουρα επ  αοριστον μπαινει στο παγο αφου φαινεται να εχει πολλη δουλεια εκει

για ανάλυσε το λίγο γιατι με ενδιαφέρει. Σου είπε να τελειώνεις ή οτι δεν μπορεί να κάτσει πολύ; Περίπου πόση ώρα ήσουν μέσα;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λιοσιων 303 στουντιο ηταν φαρκελι και οχι πολυ παλια,μολις τωρα βλεπω οτι
δεν υπαρχει πια...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
λιοσιων 303 στουντιο ηταν φαρκελι και οχι πολυ παλια,μολις τωρα βλεπω οτι
δεν υπαρχει πια...
Α! Μπράβο!
Ετσι είναι!

...

Αποσπασματική ενημέρωση για Λιοσίων 16/3/2001 και ώρα 21.00’

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Ειρήνη καλοσχηματισμένη μεγαλοκοπέλα με κοντά καρέ μαλλιά, περιποιημένο πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, χαμογελαστή, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και συμπαθητικό κώ(ο)λο σε υψηλή τοποθέτηση
Αξιοποιήσιμη για όσους τους αρέσουν οι μεγαλοκοπέλες ή «σχεδόν μεγαλοκοπέλες»
SPEED ακούς;

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αλίνα μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένες ψηλά σε αλογοουρά με υπερ-καυλικό ύφος και συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με κανονικό σώμα, αποδεκτά βυζιά και καλοδουλεμένο κώ(ο)λο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες

ΑΔΑΝΩΝ 2
Συλβάννα από Χωματιανού 11 όροφος και από την Ιταλία της Βραζιλίας (κατά δήλωση της) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, λαίμαργο πουτανίσιο ύφος, υποσχόμενη πολλά, μέτρια στο ύψος, μάλλον λίγο γεματούλα με αξιοπρόσεκτα βυζιά και πεταχτό στρουμπουλό κώ(ο)λο
Οι υπηρεσίες της σχεδόν ικανοποιητικές αλλά πολύ λιγότερες από αυτές που άφησε να εννοηθούν στο σαλόνι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom