Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (16 μέλη και 181 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ότι και να πεις για τον CHEYENNE είναι ... "λίγο"  :rockon: :rockon: :rockon:
Δυο ενημερώσεις και στα στουντιος και στα μπουρδέλα
Θα έλεγα κάνα πολύ χοντρό αστείο...
αλλά δεν το λέω προς το παρόν ...  :grin:
Πες το, πες το !!!!

:tooth: :tooth: :tooth:

Τα σεβη μου στρατηγε !!!!

:cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
Η εκπληξη εγινε σε ακριτικο ντελλο που η βαρδια της κοπελας αρχιζει 12 και τελειωνει 8...ειναι ρωσσιδα 100%με ξανθο μαλλι και γαλανα ματια,φυσικο 3αρι στηθος και τελειο κωλο,αδυνατη γυρω στα 27με 30...κανονικο προγραμμα αλλα μονοεκσπερματωση στο σωμα επιτρεπει.Εγλυφε μπαλες,ρογες,αφηνε δαχτυλα...ανεση χρονου,αριστη συμμετοχη...εμφανιση στουντιακης και οχι μονο κοπελας...
Αυστηρος κριτης του σαιτ θα τη δοκιμασει και αν συμφωνησει θα ανεβασουμε μαζι ενημερωση...για μενα αποτελει πολυ καλη επιλογη και καθαρη για 20 ευρω τα χαραματα.Περισσοτερες πληροφοριες τις επομενες μερες.
Θα βάλω ξυπνητήρι...

Επισκέπτης
Σάββατο απογευματινή βάρδια, η Αλμπίνα εργαζόταν στο Ιάσωνος 1Γ (ισόγειο δεξιά).
Η εμφάνισή της είναι επιπέδου...εκτός συναγωνισμού.Ανώτερη από αρκετές city-tourists που βάζουν αλλοιωμένες φωτογραφίες στο δίκτυο.
Κλασική Ρώσικη ομορφιά.Στο Μεταξουργείο.Κάνει τα βασικά.
Αλλά στα ενδότερα..."ασ' τα να πάνε" σύμφωνα με έγκριτους συναγωνιστές.

Η δε υπηρέτριά της μίλαγε συνεχώς στο κινητό της και "αγρόν αγόραζε" για τους πελάτες.Όταν η μουνάρα βγήκε από το δωμάτιο, ήρθε με έπαρση και αυταρέσκεια μέχρι το κούφωμα του σαλονιού -δεν μπήκε στο σαλόνι και έκανε χορευτικές τσαχπινιές στον ρυθμό των Ρώσικων τραγουδιών.
Η υπηρέτρια συνέχιζε να μιλά στο κινητό...Έφυγε ο κόσμος και μείναμε δύο Έλληνες.
Ο άλλος έκανε κίνηση προς την τσατσά για να μπει.Η υπηρέτρια χωρίς να βγάλει το κινητό από το αυτί της, του είπε "Περίμενε να βγει  ο άλλος".
Βλέπει και εμένα και μου λέει βιαστική γιατί είχε δουλειά  -μίλαγε στο κινητό: "Και συ να κάτσεις".
Βασίζονται στην εξαιρετική και μόνο εμφάνιση της Αλμπίνας για προσπορισμό πελατών.Τι να πει;...οτι είναι καλή στο δωμάτιο;

Στο ακριβώς από πάνω -Ιάσωνος 1Β δεξιά ήταν η Ελίζα.
Καστανή, γλυκιά, χαριτωμένη εφηβίζουσα κοπέλα τύπου "Πάτυ", κανονικού πάχους.Τα βασικά και αυτή.Δεν γλύφει αρχίδια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωινή ... προλαβαίνετε

Φυλής 80 η γλυκιά Μπιάνκα με το petite στήθος και τις μέτριες κριτικές - βασικό
Φυλής 84Α(κάτω) πήγα για Μαρινέλα και βρήκα καινούργιο αδιάφορο εμφανισιακά, επιθετικό (μου ριξε μία φεύγοντας στον κώλο) 69 + ακα
Φυλής 86Β(κάτω) μία μπουμπού ξανθιά με πλούσιο μπουστο
Φυλής 71Β(κάτω) μεάχρινή με πεταχτή ρόγα - πάλι σεφτέ θα κάναμε του διοπτοροφόρου υπηρέτη

Φωκαίας 17Α (κάτω) - έκπληξη η Χριστίνα του 69Α - η οποία με κοιτούσε με απορία που δεν την τίμησα (είμαι σταθερός της τον τελευταίο χρόνο θα μου το φυλάει την επομένη)
Φωκαίας 17Β (πάνω) η Δώρα ο προεπιλεγμένος στόχος μου για σήμερα, καλύτερη από την 1η φορά

Μ.Προδρόμου κάτω η Ρωξάνα (προσφάτως Φ80) χωρίς στηθόδεσμο αποκαλύπτοντας τα πεσμένα στηθη της (μου αρέσει γιατί κάποια μου θυμίζει αλλά δεν λέει μέσα και πολλά)
Μ.Προδρόμου βαπόρι η ξανθιά λεπτή Στέλλα

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Στο 109α πανω για αλλους οντως την μια βαρδια ειναι η Μαρια πολυ ορμητικη εξω ...επιπλο μεσα μακριααααα

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
xilnik ?? "  Καταθεσεις παρασκευη και σαββατο από μερους μου στην μαργαριτα στο 109 πανω" εχεις κριτικη για την μαργαριτα ?? σε ποια βαρδια "παιζει" συνηθως ....θυμαμαι την εχεις "δοκιμασει πολλες φορες.....

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
μήπως ξέρει κάποιος συναγωνιστής που  και τι ώρες μπορώ να βρω τη μίλφ Μαρίνα από φ.109/Δουσμάνη?.δεν την έχω πετύχει στοα συγκεκριμένα ιδρύματα..Ευχαριστώ προκαταβολικά

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
μήπως ξέρει κάποιος συναγωνιστής που  και τι ώρες μπορώ να βρω τη μίλφ Μαρίνα από φ.109/Δουσμάνη?.δεν την έχω πετύχει στοα συγκεκριμένα ιδρύματα..Ευχαριστώ προκαταβολικά

ΕΧΩ την εντυπωση πως θα την βρεις σε καποιο απο τα δελα της καλυμνου αλλα δεν θυμαμαι βαρδιες και σε ποιο απο τα δυο

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλυμνου 48 α βραδινη βαρδια οχι ομως ολες τις μερες τριτη πεμπτη  νομιζω

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Τι κανετε βρε παιδιααααααα!!!!!!!!!!!!!1 λοιπον νεα πολλα καινουργιο ρουμανακι στο φυλης 66 ομορφο λιγο αλλλλλασααααααα αναμφιβολα αστερι στο δωματιο εγγυηση σας  λεω!!!!! Οπως επισεις και το κοριτσι στο 71 επανω με full προγραμα στην απογευματινη βαρδια στο φυλης 71 επανωωω ααυτο και αν δεν ειναι αστερι στο δωματιο.......... δεν υπαρχειι........... σασ λεω μια δοκιμη θα σας πεισει !!!!! :s&m_3:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Δουλευει στα Καλυμνου συνηθως ακανονιστες ωρες και πανω και κατω.
Εκει θα την πετυχεις.

Επισκέπτης
maria-brasil, ποια είναι αυτή στο Φυλής 71 άνω, απόγευμα;
Όνομα και περιγραφή.

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Α ξεχασα σασ ειχα ενημερωσει οτι ξαναανοιξε το Αγαθουπολεως 54Α  γνωστο και ςσ βανεσσοσπιτο...... με εναν καθαρο και ανανεωμενο χωρο πΟΛΛΑ υποσχομενο!!!! στην 1ΠΡΩΙΝΗ  βαρδια ειναι η Μονικα η ψηλη ξανθια με τα ομορφα μπλε ματακια απο Λετονια.... γνωστη και απο Φ80 και Φ71 επανω.... ελατε παιδια πηγαινετε και καμια βολτα απο  εκει να τα βοηθησουμε τα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ........ :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
maria-brasil, ποια είναι αυτή στο Φυλής 71 άνω, απόγευμα;
Όνομα και περιγραφή.
ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΝΑστασια απο εμφανισει μετρια προσ το καλο αλλα πραγματικα εγγυησει θα με θυμηθεις..............!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom