Σημερινη ενημερωση τωρα το μεσημερι από φυλης
54 ντιανα,ξανθια κοπελα γυρω στο 1,70 με κανονικο προς λεπτο σωμα
66Α το πρωτο,ελενη,μελαγχροινη με τα πιασιματακια της χωρις να είναι αντιαισθητικη η εμφανιση της
80 η γλυκια μπιανκα
84α δυο κοριτσια,η μαρινελα και μια μελαγχροινη κοπελα κανονικου υψους με πολλες καμπυλες χωρις παλι να κτυπα ασχημα στο ματι
92Α υπογειο μαρια,ωραια κοπελα ,καστανοξανθη με κοντο μαλι και ωραιο σωμα,σιγουρα στα υποψιν,θα εμπαινα αν η εμφανιση της δεν εβγαζε την ευγενεια περισσοτερο και όχι την πουτανια που θα ηθελα για σημερα
71α βικυ η πολωνεζα
71β αννα η κοπελα που εγραψα κριτικη προσφατα με τα ομορφα ματια
109α μαρια
109β κατερινα η μελαγχροινη σταθερες εκει και οι δυο
134 μαρια,σχετικα ψιλη λεπτη κοπελα,την ειχα παρει μελαγχροινη στο 134α ,υπαρχει κριτικη μου,εχει ανοιξει λιγο το χρωμα των μαλιων της,καλη περιπτωση
134α σαντρα,υπαρχει επισης κριτικη μου εκει
134β παολα,ωραιο κοριτσακι
Μαγνησιας 11 καρλα η ιταλιδα,πιο πολύ για αλβανιδα μου φανηκε ,με σωμα αρσιβαριστριας από τη μεση και κατω
Διδυμου 8α αννα,η γνωστη mlf με την εξαιρετικη ευγενεια αλλα που μεσα δεν σου βγαζει αυτά που ελπιζεις όταν τη βλεπεις,καθως σαν παρουσιαστικο δεν σ αγηνει ασυγκινητο,εξαιρετικα χαμηλης ιπποδυναμης στο σεξ.Καλη περιπτωση για ατομα μεσης ηλικιας σαν δεσμος,να τη βγαλεις εξω να πατε να φατε σε μια ελληνικη ταβερνα και μετα στο σπιτι για ένα σεξ του τεταρτου
Φωκαιας 19 νταιανα ξανθη κοπελα με τις καμπυλες της
Φωκαιας και αχαρνων κατω δυο κοπελες,η ελβιρα ξανθια με καλο σωματακι και πρωκτικο και η χριστινα,mlf με περιεργο προσωπο και μεγαλο στηθος που φαινοταν ν ασφυκτιουσε μεσα στο σουτιεν
Περγαμου 27α πανω η σοφια,καστανο mlf με πολλα πιασιματα,λευκη επιδερμιδα και υποσχεσεις στο υφος της όπως οι περισσοτερες ρωσιδες mlf αλλωστε
Χτεσινη απογευματινη ενημερωση στη φυλης
54α μαρια ξανθια με πολύ μεγαλο κωλο, δυστυχως εμφανισιακα δεν ελεγε με τιποτα,συνηθως τετοιες κοπελες δεν τις φερνει αυτό το σπιτι,μου εκανε εντυπωση
66Α το πρωτο,ελενη,η κοπελα που περιεγραψα στο ιδιο σπιτι παραπανω
66Δ το κατερινοσπιτο,η ντενις,εδώ ειχαμε μια αξιολογη περιπτωση εμφανισικα ιδιως για τους βυζολαγνους,σχετικα ψιλη με καμπυλες,μου αρεσε,είναι τουρκαλα αλλα καστανη με λευκο δερμα,καμια σχεση με την ξανθια ντενιζα που δουλευει στο διπλα
84α δυο κοριτσια,μαργαριτα και ζωη,αυτή τη ζωη πρεπει να την παρω.
69β αλεξια,εντυπωσιακο στητο στηθος δυαρακι,καστανοξανθη ψιλη ,νταρντανομωρο.
71β αντριαννα με το πρωκτικο
71α η γλυκια μπιανκα που σημερα πρωι ηταν στο 80
Φωκαιας
17β ντορα,λεπτο μικρο τσιγγανορουμανακι
19 φλοριντα,και εδώ μου γεννηθηκε η επιθυμια για μεσα καθως το στρινγκακι που φορουσε ηταν πολύ ενδιαφερον και προκλητικοτατο
25α δυο κοριτσια,η ομορφη κλαουντια και η μαργαριτα με το πρωκτικο απο φυλης 84 α και β
25β η μονικα
22 πανω η τανια,εντυπωσιακη ξανθια παρουσια από φυλης 71β και γ,απιστευτος ο τροπος που στηθηκε μπροστα στον καθρεφτη και μας κοιταζε από κει,οι ατιμες ξερουν να σε φτιαχνουν μετα από τοσους μηνες στη δουλεια και να τονιζουν τα δυνατα τους σημεια
Καταθεσεις παρασκευη και σαββατο από μερους μου στην μαργαριτα στο 109 πανω