Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 344 άτομα (41 μέλη και 303 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απόγευμα στην Φυλής:

Φυλ. 80: η πικρόχολη Μαρία με καστανοκόκκινα μαλλιά πλέον
Φυλ. 65 άνω: Δεν είχαν ρεύμα, οπότε δεν λειτουργούσε κανονικά. Πάντως έπαιζε ένα κοντούλικο μέτριο, μάλλον αυτή που προσφέρει φουλ.
Φυλ. 65 κάτω: η Νέλλυ
Φυλ. 67: η Προ-μιλφ που έπαιζε και στο Μ. Πρ. 16 & Αγαθουπώλεως, με το μαλλί κοντό σε αλογοουρά & φουλ σέρβις.
Φυλ. 71 κάτω: 2 καλύγραμμες "Πολωνέζες-Ρουμάνες". Η μία καινούργια με καστανά σπαστά μαλλιά & μια άλλη γλυκούλα με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους και έπαιζε παλιότερα στην αετοφωλιά του Μ. Πρ.
Φυλ. 92 νέο: Η Ρενάτα
Μ. Πρ. 16: Η Ρωξάνη και μια άλλη μέτρια με φουλ
Μ. Πρ αετοφωλιά: 2 ξανθά μπάζα
Φυλ. 86 κάτω: Μια τσαχπίνα, κοντούλα, με θηλυκό σώμα, μάλλον η Ξένια
Φυλ. 86 άνω: Η Μηχαέλα & ένα καινούργιο μπαμπάτσικο
Φυλ. 84 άνω: 2 βλαχο-Τσιγγανο-Ρουμανο-Βουλγάρες, μέτριες με φουλ.
Φυλ. 84 κάτω: Η Ζωή η Ελληνίδα & η Μαργαρίτα με το φουλ της
Φωκ. 19: Οι χτεσινές Βλαχο-τινέιτζερς
Φωκ. 22 κάτω: Η γειτόνισα με φουλ πλέον πρόγραμμα
Φωκ. 22 άνω: Η Τάνια

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μαλλον ηταν μουσουλμανα εκ βουλγαριας
μιλανε τουρκικα πολυ καλα και αυτες και αρκετες λενε οτι ειναι απο τουρκια

ΛΕΣ? Όχι ρε γαμώτο και πήγαινα για Νόμπελ Ειρήνης! Anyway εδώ ας κολλήσουμε και το τραγούδι, "Τούρκος εγώ και εσύ Ρωμιός, εγώ λαός κι εσύ λαός, εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ όμως κι οι δυο μας Αχ και Βαχ!!!!!" χεχεχεχεχεχεχ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πολυ μέτρια πράγματα στην φυλης στην σημερινη βραδινη τσαρκα......

δυστηχως οι καλες που ηταν παλια, οταν εσφυζε ο δρομος απο ζωη , πανε αυτα......

πηγαν σε στουντιο αυτες...

δυστηχως και εγω θα ακολουθησω τον δρομο τον στουντιο....

οικονομικα ειναι λιγο πληγμα...

αλλα θα περναω ομορφα....   

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
τα στουντιο είναι ΑΠΑΤΗ..
με λίγα παραπάνω, αν φυσικά αντέχεις οικονομικά, πας σε μασατζίδικο κ περνάς τέλεια..
υπερεκτιμημένα κ αυτά, αλλά σε σχέση με τους κλέφτες στα στουντιο είναι καλύτερα..
πάντως στη φυλής βρίσκεις, δύσκολα μεν όπως κ το ξέρεις καλύτερα, καλά κομμάτια..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καυλησπερα καβλιαρηδεςςςςςςςςςς! ελπιζω να γανατε πολλα καβλιαρικα μουνακια φυλησυχοι μου. Τους χαιρετισμους μου, μεχρι να εξορμησω και εγω ξανα. Αμα εχει τιποτα ξανεις για ροδο παντως ας στειλει τηλεφωνακι. χυνωωωωω.

Επισκέπτης
Καυλησπερα καβλιαρηδεςςςςςςςςςς! ελπιζω να γανατε πολλα καβλιαρικα μουνακια φυλησυχοι μου. Τους χαιρετισμους μου, μεχρι να εξορμησω και εγω ξανα. Αμα εχει τιποτα ξανεις για ροδο παντως ας στειλει τηλεφωνακι. χυνωωωωω.
Αφάντου είσαι φίλε; Οι Αφαντινές είναι οι ευκολότερες γκόμενες ολόκληρης της νησιωτικής περιφέρειας  :cheesy:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μετα τις εγγυρες πληροφοριες του jockerx εγινε η επισκεψη στο Κνιδου 18 οπου εγινε και η πολυαναμενομενη συνευρεση με τη γνωστη Ελενα μετα απο διαστημα 1 χρονου. Απ οτι ειπε η εμπειρια της στην επαρχια δεν ηταν καλη γι αυτο και επεστρεψε στα γνωστα λημερια επιβεβαιωνοντας τον κανονα οτι ολες τελικα εδω γυρνανε. (αντε να γυρισει και η Λαρισα απο Φ71 :grin:)
Στη μεταμεσονυκτια βαρδια θα ειναι στο εξηκιου 20 για τους ενδιαφερομενους.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιλεκτική τσαρκουλα στην Φυλής μετά από στουντιοτσαρκα:

Ιουλιανού 71 : Ζάνα.  Η γνώστη gilf με το τελειωτικό ακα, από Αγκύρας 12Α. Ντυμένη στα κόκκινα. Σαν την κοκκινοσκουφίτσα ήταν…….. :2funny:

Αλκιβιάδου 16Α : Κατερίνα η γνωστή μελαχρινή Ελληνίδα του ιδρύματος με φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό, και Αλάνα ξανθή με κοντά μαλλιά milf, άνευ πρωκτικού.

Αλκιβιάδου 16Β : Αλεξάνδρα, Αδιάφορη, δεν θυμάμαι και πολλά.

Αλκιβιάδου 16 Βερόνικα. Μελαχρινή βυζαρού νταρντάνα με φουλ προγράμματα στα 20 ευρω.

Διδυμου 27 : Ζωή. Milf που συγκίνησε ιδιαίτερα τον SPEED. Λεπτομέρειες στην  κριτική του.

Διδύμου 25: Νεαρή ξανθή βυζαρου.

Διδύμου 20: Ελένη. Ακόμα ένα milf με καλό σώμα για τα κυβικά του, με ακα τελειωτικό.

Διδύμου 18Α: Τζουλη, νεαρή όμορφη για τα standards της περιοχής κοπέλα. Μελαχρινή με ανταύγειες και φουλ πρόγραμμα. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, είχε περάσει για λίγες ήμερες κάποια χρόνια πριν από τα Κασσάνδρας, χωρίς επιτυχία….

Διδύμου 18Β: Υπέρβαρη μελαχρινή με φουλ προγράμματα. Προσπαθούσε να δείχνει ναζιάρα και sexy αλλά το αποτέλεσμα ήταν αξιοθρήνητο…….. :helpplea:

Διδύμου 16: Ντιανα. Ξανθή Milf, ψηλή με καλό σώμα. Γνωστή στο ίδρυμα.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Μήπως ξερει κανεις ποια ειναι στην απογευματινη βαρδια στο Μαγνησιας 1Α κι αν αξιζει; Ευχαριστω

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μήπως ξερει κανεις ποια ειναι στην απογευματινη βαρδια στο Μαγνησιας 1Α κι αν αξιζει; Ευχαριστω
Τον τελευταιο καιρο ειναι η Ντιανα μια milf-gilf με περασμα απο το Ελλης 3.
Κανει φουλ προγραμματα με πρωκτικο.
Δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες της, αλλα εμφανησιακα ειναι για συναγωνιστες "ειδικων αποστολων" - βλέπε SPEED........

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Σ'ευχαριστω πολυ CHEYENNE. Την εχω δοκιμασει την Ντιανα στο Ελλης 3, ειναι καλη αλλα δε μ'αρεσε εμφανισιακα. Εχω ορεξη σημερα για μια milf γυναικαρα, δε με χαλαει να ειναι και στρουμπουλη. Τι εχετε να μου προτεινετε για το απογευμα;

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Χθέσινη απογευματινή ενημέρωση στα μεγάλα νουμερα
Πιπίνου 65 Αλίνα-γυρολόγος με τα πατσόκοιλα και τις κακές υπηρεσίες
Φ 136 τσιγγάνα 35αρα μάλλον Μαρία από τι άκουσα με αρχή χαλάρωσης στο κατά τα άλλα ψιλοκαλό σώμα της
Φ 134 κάτω ούτε που θυμάμαι
Φ 134 ισογ. ξανθιά με ωραίο σωματάκι μάλλον Ελένη το ονομά της (καλό??δεν ξέρω)
Φ 109 κάτω πολύ καλό μελαχροινο με απίθανο σωματάκι θα την έπαιρνα αλλά έκανα το λάθος να ανεβώ πρώτα πάνω στο 109 να δω τι παίζει (και να ξαναγύριζα στο κάτω)
Φ 109 πάνω Καστανή 25αρα ζουμπουρλίδικο έπεσε πάνω μου μου πήρε τα γυαλιά ηλίου που φόραγα με άρχισε στα φιλιά και στα πιασταρχίδια και με ΄΄έσυρε'' στο δωμάτιο, βιαζόμουν κιόλας και λέω δε γαμιέται.....τι τό θελα πίπα ψιλοκαλή αλλά στο κοκό λες και πήδαγα νεκρή. Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ...προς γνώση και συμμόρφωση. ΜΑΥΡΟ μάγκες. 

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Παντως κανονας ειναι πια οτι ολες  αυτες που κανουνε τετοια στο σαλονι,μεσα ειναι μονο για νεκροφιλους...
Επαναφερω παλαιαν προτασιν μου περι εμπαργκο σε τετοιες,που να κηρυσσεται απο εδω για συγκεκριμενες και διαρκειας δεκα ημερων(προειδοποιητικο) ,με επακολουθο,αν δεν συμμορφωθει (η καθε φορα συγκεκριμενη),εμπαργκο αοριστου διαρκειας.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Σ'ευχαριστω πολυ CHEYENNE. Την εχω δοκιμασει την Ντιανα στο Ελλης 3, ειναι καλη αλλα δε μ'αρεσε εμφανισιακα. Εχω ορεξη σημερα για μια milf γυναικαρα, δε με χαλαει να ειναι και στρουμπουλη. Τι εχετε να μου προτεινετε για το απογευμα;

Περγάμου 27α στο επάνω - Αλίκη

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Περγάμου 27α στο επάνω - Αλίκη

Θα σου πρότεινα την Αννιτα η οποία πριν κανα μήνα δούλευε Κολωνού 48 ( Παλαιότερα Διδύμου 18 και Έλλης3), by the way εαν κάποιος απο τους συντρόφους την είδε ας ενημερώσει.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερινη ενημερωση τωρα το μεσημερι από φυλης
54 ντιανα,ξανθια κοπελα  γυρω στο 1,70 με κανονικο προς λεπτο σωμα
66Α το πρωτο,ελενη,μελαγχροινη με τα πιασιματακια της χωρις να είναι αντιαισθητικη η εμφανιση της
80 η γλυκια μπιανκα
84α δυο κοριτσια,η μαρινελα και μια μελαγχροινη κοπελα κανονικου υψους με πολλες καμπυλες χωρις παλι να κτυπα ασχημα στο ματι
92Α υπογειο μαρια,ωραια κοπελα ,καστανοξανθη με κοντο μαλι και ωραιο σωμα,σιγουρα στα υποψιν,θα εμπαινα αν η εμφανιση της δεν εβγαζε την ευγενεια περισσοτερο και όχι την πουτανια που θα ηθελα για σημερα
71α βικυ η πολωνεζα
71β αννα η κοπελα που εγραψα κριτικη προσφατα με τα ομορφα ματια
109α μαρια
109β κατερινα η μελαγχροινη σταθερες εκει και οι δυο
134 μαρια,σχετικα ψιλη λεπτη κοπελα,την ειχα παρει μελαγχροινη στο 134α ,υπαρχει κριτικη μου,εχει ανοιξει λιγο το χρωμα των μαλιων της,καλη περιπτωση
134α σαντρα,υπαρχει επισης κριτικη μου εκει
134β παολα,ωραιο κοριτσακι
Μαγνησιας 11 καρλα η ιταλιδα,πιο πολύ για αλβανιδα μου φανηκε ,με σωμα αρσιβαριστριας από τη μεση και κατω
Διδυμου 8α αννα,η γνωστη mlf με την εξαιρετικη ευγενεια αλλα που μεσα δεν σου βγαζει αυτά που ελπιζεις όταν τη βλεπεις,καθως σαν παρουσιαστικο δεν σ αγηνει ασυγκινητο,εξαιρετικα χαμηλης ιπποδυναμης στο σεξ.Καλη περιπτωση για ατομα μεσης ηλικιας σαν δεσμος,να τη βγαλεις εξω να πατε να φατε σε μια ελληνικη ταβερνα και μετα στο σπιτι για ένα σεξ του τεταρτου
Φωκαιας 19 νταιανα ξανθη κοπελα με τις καμπυλες της
Φωκαιας και αχαρνων κατω δυο κοπελες,η ελβιρα ξανθια με καλο σωματακι και πρωκτικο και η χριστινα,mlf με περιεργο προσωπο και μεγαλο στηθος που φαινοταν ν ασφυκτιουσε μεσα στο σουτιεν
Περγαμου 27α πανω η σοφια,καστανο mlf με πολλα πιασιματα,λευκη επιδερμιδα και υποσχεσεις στο υφος της όπως οι περισσοτερες ρωσιδες mlf αλλωστε

Χτεσινη απογευματινη ενημερωση στη φυλης
54α μαρια ξανθια με πολύ μεγαλο κωλο,  δυστυχως εμφανισιακα δεν ελεγε με τιποτα,συνηθως τετοιες κοπελες δεν τις φερνει αυτό το σπιτι,μου εκανε εντυπωση
66Α το πρωτο,ελενη,η κοπελα που περιεγραψα στο ιδιο σπιτι παραπανω
66Δ το κατερινοσπιτο,η ντενις,εδώ ειχαμε μια αξιολογη περιπτωση εμφανισικα ιδιως για τους βυζολαγνους,σχετικα ψιλη με καμπυλες,μου αρεσε,είναι τουρκαλα αλλα καστανη με λευκο δερμα,καμια σχεση με την ξανθια ντενιζα που δουλευει στο διπλα
84α δυο κοριτσια,μαργαριτα και ζωη,αυτή τη ζωη πρεπει να την παρω.
69β αλεξια,εντυπωσιακο στητο στηθος δυαρακι,καστανοξανθη ψιλη ,νταρντανομωρο.
71β αντριαννα με το πρωκτικο
71α η γλυκια μπιανκα που σημερα πρωι ηταν στο 80
Φωκαιας
17β ντορα,λεπτο μικρο τσιγγανορουμανακι
19 φλοριντα,και εδώ μου γεννηθηκε η επιθυμια για μεσα καθως το στρινγκακι που φορουσε ηταν πολύ ενδιαφερον και προκλητικοτατο
25α δυο κοριτσια,η ομορφη κλαουντια και η μαργαριτα με το πρωκτικο απο φυλης 84 α και β
25β η μονικα
22 πανω η  τανια,εντυπωσιακη ξανθια παρουσια από φυλης 71β και γ,απιστευτος ο τροπος που στηθηκε μπροστα στον καθρεφτη και μας κοιταζε από κει,οι ατιμες  ξερουν να σε φτιαχνουν μετα από τοσους μηνες στη δουλεια και να τονιζουν τα δυνατα τους σημεια
Καταθεσεις παρασκευη και σαββατο από μερους μου στην μαργαριτα στο 109 πανω

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
134 μαρια,σχετικα ψιλη λεπτη κοπελα,την ειχα παρει μελαγχροινη στο 134α ,υπαρχει κριτικη μου,εχει ανοιξει λιγο το χρωμα των μαλιων της,καλη περιπτωση
134α σαντρα,υπαρχει επισης κριτικη μου εκει

Ποιά από αυτές είναι μία καστανή με μακριά μαλλιά, σχετικά κοντούλα με οραίο σώμα, φόραγε άσπρα εσώρουχα( ή κάποιου ανοιχτού χρώματος σήμερα αν θυμάμαι καλά) που στο σαλόνι αρχίζει τα γλωσσόφιλα???
Αν δεν ήταν σε αυτά τα 2 μπουρδέλα, θα ήταν σε κάποιο κοντινό στην πρωινή βάρδια

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ξέχασα, στο μπουρδέλο χτυπάς και το κουδούνι για να μπεις, για να βοηθήσω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom