Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (20 μέλη και 223 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μιλας για την μαρια φυλης 109 πανω σημερα το πρωι και σταθερα εκει πρωι η' απογευμα,λιγο ανοιχτη στη λεκανη ομως σε σεχεση με το νεραρο της ηλικιας της,καστανη κοπελα με γλωσσοφιλα στο σαλονι

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μιλας για την μαρια φυλης 109 πανω σημερα το πρωι και σταθερα εκει πρωι η' απογευμα,λιγο ανοιχτη στη λεκανη ομως σε σεχεση με το νεραρο της ηλικιας της,καστανη κοπελα με γλωσσοφιλα στο σαλονι

Νομίζω ότι ήταν στα ζυγά νούμερα, από την απέναντι δηλαδή από εκεί που λες, ήταν στο ίδιο μπουρδέλο την Πέμπτη στην απογευματινή βάρδια.

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
παιδιά ξέρει κανείς εάν η σόνια απο αλκιβιάδου είναι στις επάλξεις σήμερα το βράδυ ή γενικα?

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
το προσεξα απλά ρωτάω εάν κάνει πρωινά ή απογευματινά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου επισκεψη χτες το βραδυ στο καλλεργη 33 με σκοπο να βρω την λινα
λοιπον σαν εμφανιση ειναι οπως τα εχουν γραψει εδω
τραγικη
ειναι σχεδον σκελετος!
το βυζι ειναι σαν ενα σπυρι με ρωγες
και μικρο και κρεμασμενο
απτα πιο αντιτουριστικα και ανθυγιεινα σωματα που εχω δει ποτε
στην μουρη ειναι αρκετα σπασμενη αλλα οχι και φρικιο
φυσικα μια τετοια καλτ μορφη δεν μπορουσε να μην μου τραβηξει την προσοχη
επρεπε να τιμηθει για καθαρα ιδεολογικους λογους
τωρα μεσα στο δωματιο τα πραγματα ηταν διαφορετικα
ειχε μια διαθεση ξεπετας
υστερα απο κατι ψευτοφιλακια στο σωμα εκανε μια πιπα της πλακας και οταν της ειπα να καραμελωσει δυσανασχετησε
το εκανε βεβαια
στο γαμησι με το που τον εβαλα αρχισε τα ελα μωρο μου,χυσε,αντε,ναι ,ελα και λοιπα ξεπετιαρικα
ξενερωσα
δεν ξερω αν ηταν στην κακη της μερα η κατι αλλο ουτε με ενδιαφερει κιολας
περα απτην καλτ μορφη της δεν συγκρινεται με τιποτα με αλλες ιστορικες μορφες των πουτανων οπως αντριαννα βικυ αλιονα κτλ

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy:....δε κρατηθηκες τελικα...!!! και σε μενα πηγε να βιαστει λιγο αλλα την επανεφερα και καθησε αρκετη ωρα βεβαια ηταν ξημερωματα....!!!!
Καμια σχεση με τη θρυλικη Βικυ που εχει δουλεψει σε αυτον τον οικο...!!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
skeletor τελειως μαν;;

εντελως φαινονται τα κοκκαλα στα πλευρα της...το στηθος ειναι τοσο μικρο και πεσμενο σαν γατας στο θηλασμο...αντιαισθητικο...ομως μου βγαλε κατι και περασα...!!!
Σε αντιθεση με το αρσενικο με ικανοποιησε στις παλοβομαρες που της ζηταγα να κανει...δεν ειχε τεχνικη και εδειχνε απειρη παροτι οτι κοντευει τα 40..!!
Δεν ηταν κακη και οπου της ελεγα να γλυψει αυτη εγλυφε...ενω σταματουσε και με ρωταγε αν το κανει καλα.Στο τελος την εβαλα να γονατισει στο πατωμα και να γλυφει το κουλουρι μου...σηκωθηκα και της τα πεταξα στη μαπα...εβαλε το χερι μπροστα αλλα δε καταφερε τιποτα.Δε θα ξαναπηγαινα....ηταν ιδεολογικο και βιτσιζικο το ζητημα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επιλεκτική τσαρκουλα στην Φυλής μετά από στουντιοτσαρκα:
...
Ότι και να πεις για τον CHEYENNE είναι ... "λίγο"  :rockon: :rockon: :rockon:
Δυο ενημερώσεις και στα στουντιος και στα μπουρδέλα
Θα έλεγα κάνα πολύ χοντρό αστείο...
αλλά δεν το λέω προς το παρόν ...  :grin:

Σημερινη ενημερωση τωρα το μεσημερι από φυλης
...δουλεια και να τονιζουν τα δυνατα τους σημεια
Καταθεσεις παρασκευη και σαββατο από μερους μου στην μαργαριτα στο 109 πανω
:thumbsup:

εντελως φαινονται τα κοκκαλα στα πλευρα της...το στηθος ειναι τοσο μικρο και πεσμενο σαν γατας στο ...να....ηταν ιδεολογικο και βιτσιζικο το ζητημα.
..."δεν υπάρχεις"  :2funny:

ηταν ιδεολογικο το ζητημα τυπε :2funny:
Πάντα!!!  :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ.....

Αγαπημενη ωρα για βολτα στο μεταξι που η πλειοψηφια των θαμωνων ειναι ξενυχτηδες κυριως ελληνικης καταγωγης.....συνηθως χρειαζομαι μιση ωρα να τα γυρισω μεχρι να καταληξω καπου...ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Ιασ 19 κατω....Μαυρομαλλα ψιλη αδυνατη με μικρο στηθος και γλυκο προσωπο..σωμα μοντελου και κανονικο σερβις χωρις εξτρα.
Ιασ 19 πανω....η αθιγγανη γυρω στο 1.40 απο ιασ 33..καλτ φιγουρα που για ιδεολογικους λογους θα τιμηθει μια φορα οταν θα εχω μονο 10 ευρω στη τσεπη μου και 1,40 για να παρω εισητηριο για το μετρο.
Ιασ 33...Μαρτινα,απο ιασ 30 πανω..δηλωνει τσεχιδα και μοιαζει με βορειοευρωπαια ανατολικου μπλοκ....10ευρω για κανονικο προγραμμα.Υπαρχει κριτikh apo ton bill7 sto ias 30.
Ιασ 37....Αδυνατη με καστανο μαλλι μεχρι τους ομους απο ιασ 44..ονομα δε θυμαμαι..εδειχνε ψυχρη,φοβισμενη....εχει ομως ωραια γαλανα ματια.
Ιασ 44 κατω..δυο ΒΛΚΠ η μια εμοιαζε σα τη κοπελα πο βλεπουμε στη φωτο της λατερνας...αγελαστη,ανεκφραστη,λυπημενη με ενα ισχνο τατου στο μπρατσο...η αλλη δειχνει εκφυλη,μαγγιορα,θεριακλου..με μποτες ως το γονατο,μαυρο μακρυ μαλλι,δαντελενια εσωρουχα.Πριν μια βδομαδα τη πετυχα να τσαμπουκαλευεται με τη τσα2 .Η τσα2 με κοντο γκριζο μαλλι και αυστηρο υφος..επαναφερει στη ταξη τους χαβαλεδες και τους μεθυσμενους......ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
Ιασ 30 πανω..ενα αδυνατο με καστανο μακρυ μαλλι και γλυκο προσωπακι..ανυπαρκτο στηθος και κανονικο σερβις.
Λεωνιδου 28 πανω,,ξανθια οχι η σιση αλλα μια σκυλομουρα στα 10 το απλο στα 15 το κολαρακι.
Λεωνιδου 28 κατω...Η δις Βικτωρια..με τα τατου που περυσι ηταν φωκ 22...αδιαφορη για μενα αλβανιδα με φουλ προγραμμα.
Ακομινατου 2 κατω..Η Αλινα επεστρεψε απο τη ρεμουνδου2...εδω την ειχα παρει το καλοκαιρι και ειχα απογοητευτει..εδειχνε παντως φιλικη και πιο ξεψαρωτη...σημ(ρεμ 22,ακομ2 και κολωνου 11 μεση ανηκουν στη κατερινα τη φιλη του τσεγιεν)
Κολωνου 11 υπογειο:2 ΒΛΚΠ Η Αντριαννα με κοντο μαλλι,ωραιο προσωπο και πιρσινγκ πανω απο τα χειλη και μια μαυρομαλλα κοντη με σαυροφατσα και αγενη συμπεριφορα....και οι δυο με μαυρες μποτες ως το γονατο.
Καλλεργη 33...ΛΙΝΑ...να μη τα ξαναλεμε.

Η εκπληξη εγινε σε ακριτικο ντελλο που η βαρδια της κοπελας αρχιζει 12 και τελειωνει 8...ειναι ρωσσιδα 100%με ξανθο μαλλι και γαλανα ματια,φυσικο 3αρι στηθος και τελειο κωλο,αδυνατη γυρω στα 27με 30...κανονικο προγραμμα αλλα μονοεκσπερματωση στο σωμα επιτρεπει.Εγλυφε μπαλες,ρογες,αφηνε δαχτυλα...ανεση χρονου,αριστη συμμετοχη...εμφανιση στουντιακης και οχι μονο κοπελας...
Αυστηρος κριτης του σαιτ θα τη δοκιμασει και αν συμφωνησει θα ανεβασουμε μαζι ενημερωση...για μενα αποτελει πολυ καλη επιλογη και καθαρη για 20 ευρω τα χαραματα.Περισσοτερες πληροφοριες τις επομενες μερες.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Τελικά έχεις δίκιο. Στο 109 ήταν. Δικό μου το λάθος...  :S
Την έχει δοκιμάσει κανείς???

Επισκέπτης
Κυριακή πρωί στο Δροσοπούλου 97 είχε δύο κοπέλες.Την γνωστή παχουλή Χριστίνα-Άγκυρας 12α-β με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό και την Άννα.
Η Άννα είναι "καινούργια Μολδαβέζα" κατά την υπηρέτρια με το ίδιο πρόγραμμα.Δεν ξέρει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.
Ψηλή, καστανή, χαριτωμένη και αδύνατη, εμφανίστηκε στο σαλόνι χαμογελαστή και εξέπεμψε την θετική και φιλική αύρα της Έβελιν πριν 3,5 έτη στον ίδιο χώρο.
Αν δεν είχα υποστεί την ΑΠΑΤΗ-ΜΙΛΕ (Miele)-29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν:ΜΑΚΡΥΑ!!! στο Άγκυρας 12β, ίσως να την εξέταζα.

[size=14pt]Στο Δροσοπούλου 98[/size] είχε μία μελαμψή παχουλή αδιάφορη.[size=14pt]Ο τσάτσος είναι για πολλά μπουκέτα...[/size]
Μεσήλικας και πλέον, καστανός (βαψομαλιάς η περούκας) με γυαλιά, λίγο παραπάνω πάχος από το κανονικό και το πουκάμισο απ'έξω.
Πονηρός, δόλιος, γλοιώδης.Τον καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή.Κατευθύνθηκα να φύγω, με έπιασε από τον βραχίονα και είπε "μην φεύγεις, είναι καλή, πέρασε".
Έφυγα αμέσως.Κάθως έκλεινε η πόρτα και ήμουν απέξω τον άκουσα τσαντισμένο να φωνάζει:"Τους μαλάκες, δεν μπαίνουνε".
Προσοχή, ο τσάτσος αυτός πουλάει τσαμπουκά σε ανύποπτες στιγμές.Τα ίδια έκανε πριν 2-3 χρόνια (στο  Εφέσου 1 πρέπει να ήταν) όταν δούλευε με μία τραβέλω.

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά έχεις δίκιο. Στο 109 ήταν. Δικό μου το λάθος...  :S
Την έχει δοκιμάσει κανείς???
ειναι ψιλοξεπετα, οχι τοσο καλη. απλα στο σαλονι ορμαει στον καθενα και τον φιλαει.Κανει και παρτουζα με 2 η και 3 .το λεω γιατι πετυχα μια φαση οπου ηταν 3 στο σαλονι και τους ηθελε και τους 3 μαζι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom